Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Deus Ex: Human Revolution -julkaisu!: 26.08.2011
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Deus Ex -pelisarja  (Luettu 26852 kertaa)
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #60 : 11.10.2011 17:55 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Jes, pääsin tähän kuuluisaan ekaan bossiin. Mahdottominta shittiä ikinä, en vain saa tyyppiä tapettua. Eniten häiritsee se, miten sekaisin menee napeissa kun tempo nousee yhtäkkiä sataseen, kun on stealthia mennyt. No jos se seuraavalla kerralla sitten kaatuisi.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #61 : 21.10.2011 10:19 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Sain yllättäen Human Revolutionin lahjaksi, ja tässä sitä nyt on jonkin aikaa tahkottu. Varsin koukuttava peli kyseessä, pakko sanoa. Aika alussa vielä olen, mutta tähän mennessä on ollut täysin odotuksien arvoinen. Tosin kohtalaisen vieras peli minulle, joten virheitä tulee tehtyä, mutta siinähän sitä oppii. Noiden valintojen tekeminen voi olla välin vähän haastavaa, mutta onneksi pelin voi pelata aina uudestaan, jos nyt ekalla kerralla ei menekään ihan niin kuin oli ajatellut.

Aivan loisto peli, tähän mennessä ainakin!
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #62 : 26.10.2011 19:57 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili HR läpäisty. Loppu ei ollut kyllä sitä mitä odotti, pienellä tavalla pettymyskin. Loppuvalinnan tekeminen vei muutaman minuutin mietiskelyä, aika hankala päätös. Jäi kyrsimään kun luulin saavani Pasifist achievementin mutta ei sitä sitten näkynytkään Jossakin menin mokaamaan mutta en anna achievementien pilata pelikokemusta.

Lopussa oli kyllä pieni lässähdys, tarina ei tuntunut enää niin kahlitsevalta ja mielenkiintoiselta. Näin käy monen elokuvankin kanssa: alun mysteerisyys kiinnostaa mutta mitä enemmän saadaan selville salaisuuksia ja muuta, sitä enemmän huomaa miten peruskamaa se sitten onkaan. Ei HR nyt tarinan kannalta varsinaisesti peruskamaa ollut, vaan odotukset olivat selvästi minulla liian korkeat. Mitäs tekivät niin hienon elämää suuremman trailerin :P

Pelaamisessakin oli lievää puutumista kun päivityksillä vihollisten ohi meneminen onkin niin uskomattoman helppoa ja kentät olivat aikalailla samankaltaista konttorihuonetta, mutta ainakaan ei alkanut ärsyttämään. Oli vihollisten ohi meneminen kumminkin ihan semijännittävää, vaikka tietää että ne eivät tule havaitsemaan sinua.

Ne bossit oli aika sdjihfuoshafhuawerwearew.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #63 : 31.10.2011 09:44 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Yksi asia tosin häiritsee. Jensenin ääni. Siitä tulee joskus mieleen täysin Clint Eastwood. Ei tuo nyt paha ole, mutta hiukan odottaa Jensenin sanovan koko ajan "Do you feel lucky, punk!?"

Ja mulla tulee ihan mieleen Deadwood-sarjan Timothy Olyphant.

Ensimmäinen bossitaisto takana. Meinasi tuska ja itku iskeä jo sen kanssa. Pitkään sain tahkota ennen kuin käsitin, mitenkä siitä pääsee läpi. Tämän pelin yksi viehätyksistä onkin juuri se, että ratkaisut eivät ole aina niin yksinkertaisia, vaan välin saa todella pohtia.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #64 : 15.12.2011 18:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Aloitin pelaamaan tätä uusinta Deus Exää boxilla. Onko tässä jotain juttuja, joista olisi hyvä tietää etukäteen? Ilmeisesti pelkkänä räiskintänä tuo ei kovin kauoa jaksa napata.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #65 : 15.12.2011 18:41 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Aloitin pelaamaan tätä uusinta Deus Exää boxilla. Onko tässä jotain juttuja, joista olisi hyvä tietää etukäteen? Ilmeisesti pelkkänä räiskintänä tuo ei kovin kauoa jaksa napata.
No se ainakin olisi hyvä tietää, että se on paska peli.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Re: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #66 : 16.12.2011 20:26 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aloitin pelaamaan tätä uusinta Deus Exää boxilla. Onko tässä jotain juttuja, joista olisi hyvä tietää etukäteen? Ilmeisesti pelkkänä räiskintänä tuo ei kovin kauoa jaksa napata.
Stealthilla meno ainakin tuntuu palkitsevalta (kunnes saat kaikki augmentaatiot). Pomotaisteluihin kannattaa varautua jos menee stealthina, oli vaikeaa tottua siihen törkeään räiskimiseen, johon pelin ohjattavuus ei istu ollenkaan, liian kankean tuntuista. Kannattaa pitää aina paria kaasu -tai muita kranaatteja messissä, ei koskaan tiedä milloin niitä saattaa tarvita.

Täytyy myös mainita, että tainnutuskivääri bugaa aika pahasti. Vaikka olisi suora osuma vihollisen päähän, ei mokoma välttämättä edes kaadu viidestä osumasta. Se saattaa myös ilmeisesti jopa tappaa vihollisia, koska en saanut the pacifist achievementia.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #67 : 18.08.2016 23:02 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Joko muillakin on Mankind Divided ostolistalla?

Human Revolution oli helvetin kova, vaikka pomotaistelut olikin orkkisversiossa ryssitty täysin. Jatko-osa on vain pakko saada.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #68 : 18.08.2016 23:15 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joko muillakin on Mankind Divided ostolistalla?

Human Revolution oli helvetin kova, vaikka pomotaistelut olikin orkkisversiossa ryssitty täysin. Jatko-osa on vain pakko saada.

Listalla on ja vaikuttaa kyllä siistiltä peliltä. Ei vielä tiedä hankkiiko PS4 vai PC version. Luultavasti PC.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #69 : 18.08.2016 23:34 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Nautin kyllä Human Revolutionista vaikka framerate Wii U:lla olikin vähän mitä oli. Myös tämä uusi pyörii radarissa ja varmaan viimeistään alekorista tulee napattua, kunhan ei nyt ihan murska-arvioita saa. Trailereista on jäänyt hyvät fiilikset ja sitä rataa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines