Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Deus Ex: Human Revolution -julkaisu!: 26.08.2011
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: Deus Ex -pelisarja  (Luettu 26599 kertaa)
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #30 : 01.09.2011 10:36 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelaaminen jatkuu. Jo yli 22h kellossa ja vieläkin aivan loistavat fiilikset pelistä. Pelityyli on hieman muuttunut ja heti kun sain buffattua kunnolla 10mm pistoolia damage-lisillä ja silencerillä en ole paljon tappamista kaihtanut, kun aiemmin etenin tranq-darteilla ja non-lethal takedowneilla. Nyt kun vastaan on tullut enemmän robotteja ja turretteja, olen laittanut ne myös heti hyökkäämään vihollisten kimppuun. Toistaiseksi omallakin kohdalla selkeä GOTY, ellei Saints Row 3 vedä jotain kania hatusta.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #31 : 01.09.2011 17:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Panttivanki draama hoidettu. Ja alkoi vituttamaan. Peli on liian aito :) En etsinut panttivankeja kun ajattelin että nautin nyt juonesta ja seikkailusta. Ja kun hiippailin en myöskään tappanut ketään. Ja kun olin hoitanut tehtävän, kaikki haukkui idiootiksi kun panttivangit kuoli kun en yksin niitä etsinyt ja "pelinappulana" toiminut pahis pääsi karkuun kun puhuin kaverille järkeä. Saatana! Nyt on kova mietintä että alotanko koko pelin alusta ja tapan *ittu kaikki. Pitäs olla tyytyväisiä. Veri lentää ja hurmos nousee, "pahat" kyykkyyn näkökulmista huolimatta.

En oikein tiedä onko tämä hyvä vai huono puoli pelissä :) Tuohan se aitouden tuntua mutta itsellä on yleensä sellainen mieli että pitää kaikki etsiä ja kokea. En periaatteessa haluaisi sitä, koska silloin pelaaminen vain vie liian kauan aikaa, mutta en mahda itselleni mitään. Nyt otin peliin sellaisen asenteen että pelaan juonta, en peliä. Ja sitten ne prkl käytännössä moittii kun en tuttuun tapaani tutkikaan joka nurkkaa :) ou the irony...

Kasvoanimaatiot ja osin jopa kasvojen toteutus on muuten naurettava huonoja :D Se tumma muijakin jonka pelastin "pahiksen" käsistä tehtävän lopussa, oli niin karmea että Jensenin olisi pitänyt juosta karkuun ja huutaa manauksia. Ja se tunteiden ilmaisu...aivan liian kärjistettyä. Tosin tämä varmaan johtuu siitä että tekijätkin huomasivat kuinka paskaa kasvot ja niiden animaatio osin on. Myönnän kyllä että ihmiset joiden kanssa tulee vietettyä enemmän aikaa ovat ihan jees, eikä tämä pomppaa samalla tavalla silmille. Esim. Jensen on ihan jees ja lukuunottamatta Clint Eastwood tramatisointia homma toimii pääosin. Mutta sivuhahmoissa sen huomaa aika pahasti paikoitellen. Lisäksi lentäjä tyttö tuntuu joltain seköpäältä josta saa fiilikset että se hyökkää kohta Jensenin kimppuun joko puukolla tai alasti. En oikein tiedä kuinka...mutta häiriintynyt lyyli joka tapauksessa. Pritchard ja Sarif on suht toimivan tuntuisia kavereita. Siis ei mitenkään omaperäisiä, mutta teknisesti ja emotionaalisesti paremmin rakennettuja.

Tämä nyt on tietysti vasta ensimmäinen tehtävä, joten todennäköisesti ensi reaktioni on (tuttuun tapaani) liian kärkäs, harkitsematon ja ahdas :) Mutta nyt täytyy miettiä alotanko koko pelin alusta ja alan räiskimään porukkaa... Lisäksi muuten huomasin että kun hiippailen ja tainnutan porukkaa, en löytänyt mitään oikeasti hyödyllistä augmentaatio vaihtoehdoista. Voihan seinien läpi mennä ja nähdä seinien läpi, mutta seinien läpi rynniminen vie niin pirusti energiaa että se ei kannata. Ja seinien läpi näkeminen on vähän turha kun kartta kuitenkin näyttää jopa suunnan mihin päin vihut katsoo. Tämäkin puhuu hiukan räiskimisen puolesta...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #32 : 01.09.2011 17:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Panttivanki draama hoidettu. Ja alkoi vituttamaan. Peli on liian aito :) En etsinut panttivankeja kun ajattelin että nautin nyt juonesta ja seikkailusta. Ja kun hiippailin en myöskään tappanut ketään. Ja kun olin hoitanut tehtävän, kaikki haukkui idiootiksi kun panttivangit kuoli kun en yksin niitä etsinyt ja "pelinappulana" toiminut pahis pääsi karkuun kun puhuin kaverille järkeä. Saatana! Nyt on kova mietintä että alotanko koko pelin alusta ja tapan *ittu kaikki. Pitäs olla tyytyväisiä. Veri lentää ja hurmos nousee, "pahat" kyykkyyn näkökulmista huolimatta.

Itsellä kuoli kaikki panttivangit ihan vain siihen, että tutkin Sarifin toimistoja vähän liian kauan ennenkuin aloitin tehtävän. Ehtivät siinä välissä teilaamaan ne  ;)


Tämä nyt on tietysti vasta ensimmäinen tehtävä, joten todennäköisesti ensi reaktioni on (tuttuun tapaani) liian kärkäs, harkitsematon ja ahdas :) Mutta nyt täytyy miettiä alotanko koko pelin alusta ja alan räiskimään porukkaa...

Älä nyt hemmetissä, ei tätä kuulu niin pilata. Menee koko peli pilalle vaan. Voit tietysti aloittaa pelin alusta, jos haluat pelastaa ne vangit, mutta pysyttäydy vaan sniikkailussa ja silent takedowneissa + äänenvaimennetuissa aseissa, jos minun mielipiteeni haluat kuulla. Itse neuvoisin, että jatkat vaan peliä tuosta. Ei tuo panttivankihommeli ole ainakaan minulla mielestäni vaikuttanut pelin etenemiseen mitenkään vielä..


Omasta etenemisestä sen verran, että pääsin taas eilen pelaamaan päivän tauon jälkeen ja menen vieläkin toisessa hubissa. Pari kaveria on tämän jo läpäissyt, mutta meikä on vasta jossain puolivälin paikkeilla varmaan. Peliaikaa on kyllä mennyt varmasti lähemmäs 30h ja nautin edelleen suunnattomasti. Aivan järjetön halu mennä pelaamaan koko ajan, harvoin tulee tälläistä vastaan. Esim. pelasin tuossa erään pelin nimeltä Killzone 3 läpi tätä ennen ja toivoin jo sen loppumista hyvän aikaa, mutta tästä en ole vielä saanut tarpeekseni  :)

Seuraavaksi pelaan tämän kyllä tappamatta ketään ja tekemättä yhtään hälytystä. Vähän lisää haastetta peliin.

tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #33 : 01.09.2011 21:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Enpä tiiä. Tässä nyt on kovasti koetettu alkuun päästä. Itsehän en ole koskaan ollut mikään hiiviskelypelien ystävä, joten kovin myös tämän kohdalla tulee samat vastareaktiot paikoin vastaan. Silti tunnelma on hieno ja juonikin jopa ihan seurattava. Omalla kohdalla on ollut vain vaikea ymmärtää miten tätä peliä pitäisi pelata. Oli pakko pitää vähän taukoa, kun meni tuolla poliisiasemalla vähän fiilikset. Peli johdattaa selkeästi minut keskelle poliisilaumaa, josta ei kyllä hiippailemalla kovin pitkälle pääse. Paljon puhutut vaihtoehtoiset lähestymistavat on vähissä. Makiasti alkoi vituttamaan kun pääsin sitten kuitenkin sniikkaamaan pihalle, niin pihalla ollut vartia sitten pumppasi lippaallisen lyijyä vatsaan. Ei sen näin pitänyt mennä.

Mietityttää myös mitähän ihmettä näillä kaikilla aseilla tekee kun pelissä on mahdotonta pärjätä räiskimällä. Toisaalta eipä kontrollit oikein räiskimiseen olisikaan mieluiset. Koitetaan siis jatkaa hiippailua ja kehittää hahmoa paremmaksi siinä.

Pahoin pelkään että tämä peli ei minun kohdalla valmistu. Ymmärrän toki ihmisten hehkutuksen ja onhan tässä kyllä hieno tunnelma ja jo siitä trailerista tunnetuksi tullut tunnelmallinen musiikki.

Graafisesti myös kovin vaatimaton. Ois varmaan PC:lle pitänyt ostaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #34 : 01.09.2011 23:16 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Peli johdattaa selkeästi minut keskelle poliisilaumaa, josta ei kyllä hiippailemalla kovin pitkälle pääse. Paljon puhutut vaihtoehtoiset lähestymistavat on vähissä.
Kyllähän niitä vaihtoehtoja on. Ensinnäkin sen poliisiaseman sisälle pääsee ainakin kolmea tai neljää eri reittiä, riippuen mitä augmentteja sulla on. Mutta siis tuo poliisiasemaepisodi on helpoin, jos onnistut puhumaan itsesi sisälle. Jos sisään puhuminen epäonnistuu, niin voit joko ladata edellisen tallennuksen ja yrittää uudestaan tai sitten hoitaa sen vähän vaikeammin. Vaikeammassakin tavassa on kuitenkin eri vaihtoehtoja. Voit yksinkertaisesti ampua kaikki, tai sitten voit olla vähän enemmän hyvis ja ainoastaan tainnutat porukan. Hiippailu onkin sitten vähän ehkä haastavampaa poliisien paljouden takia, varsinkin niin varhaisessa vaiheessa peliä. Mutta ilmastointikanavat ja minimapin tuijottaminen auttanee siinä. Ja toisaalta, ykkös kerroksessa ei tainnut olla mitään tarpeellista, joten sen poliisilauman keskelle ei tarvitse edes mennä. Kunhan keksii miten sinne kellariin pääseen.


Mutta itse pääsin pelin jo läpi. Jotakin kertonee se, että aloitin saman tien alusta uudelleen pelaamaan. En yleensä koskaan pelaa mitään peliä putkeen uudelleen. Viimeksi olin hyvin lähellä aloittaa new game+:n Demon's Soulsissa, mutta päädyin pelaamaan jotain muuta peliä.

Ensimmäisellä kerralla vetelin hiippaillen, joten toisella kerralla puhumisen hoitaa aseet ja vaikeusasteena toimiii vaikein. Hyvinhän tuo on sujunut. Pitää vain pelata pelin sääntöjen mukaan, eikä niin kuin muita FPS-pelejä. Tähtäilyyn liittyen on kyllä hiukan outoja ratkaisuja. Esteiden takaa pitää räiskiä ilman mitään tähtäintä (ainakin vaikeimmalla vaikeusasteella tähtäin on oletuksena pois päältä). Jos taasen et piiloile esteen takana, voit käyttää iron sightia, mutta silloin olet niin avoin vihollisten luodeille, että kuolo korjaa ennen kuin saat nostettua aseen nenälle. Lisäksi esineiden poimiminen on tarpeettoman vaikeata, kun näkymätön tähtäin pitäisi saada osumaan pienen esineen päälle. Tavallaan hyvä idea, mutta päin seiniä räiskiminen kun pari vihollisen luotia tappaa... Noh, tähtäimen saa onneksi asetuksista päälle.



Kannattaa muuten katsoa lopputekstit loppuun asti.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #35 : 02.09.2011 07:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikä on kyllä hiippaillut ihan menestyksellä sielä poliisiasemalla. Osin jopa ihmettelin miten pystyinkään menemään tietyistä kohdin ja kukaan ei nähnyt. Käytännössä homma menee niin että Jensenin paljastaa ainoastaan suora näköyhteys. Joten homma on kiinni ajoituksesta, asennosta (kyykyssä piilossa, pystyssä nopeampi liikkuminen) ja siitä että tietää mihin pitää mennä. Kun nämä on kunnossa eteneminen on lopulta yllättävän helppoa.  Tosin en ole vielä ensimmäiseen kerrokseen päässyt :)

Itselläni ei tuntunut olevan mitään toivoakaan että olisin päässyt sisään puhumalla. Muistaakseni ei ollut keskusteluvaihtoehtojakaan kuin lähtö ja yksi toinen vaihtoehto.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #36 : 02.09.2011 09:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Helppohan sinne ruumishuoneelle on tosiaan hiippailla, mutta kun sieltä pitäisi vissiin tulla hissillä ylös ja se johdattaa siihen pääaulaan, joka on täynnä poliiseja.

Hienoa oli myös se että nostin häkkäystaidot level 2:een ihan vain sen takia että halusin ruumishuoneen jälkeisestä laseraidasta läpi. Pääsin mutta seuraavana oli level 3 turvaovi.  :rollaus:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #37 : 02.09.2011 10:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hienoa oli myös se että nostin häkkäystaidot level 2:een ihan vain sen takia että halusin ruumishuoneen jälkeisestä laseraidasta läpi. Pääsin mutta seuraavana oli level 3 turvaovi.  :rollaus:

Tämä on muuten suht outo pelin rakenne. Tai no, oikeastaan se on peli tavastakin kiinni. Mutta itse tulin siihen tulokseen että mitään augmentaatiopisteitä ei kannata käyttää ominpäin. Niitä pitää kerätä ja sitten tuhlata sen mukaa kun tulee tarvetta. Kerran palasin hiukan taakse päin saveissa kun olisinkin tarvinnut toista augmentaatiota. Sen jälkeen en ole pisteitä omin päin tuhlannut.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #38 : 04.09.2011 17:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ette te ihan turhaan tätä ole kehuneet. Perjantaina ostin pelin ja nyt olen ensimmäisestä bossista selvinnyt. Mukavaa hiippailua. Grafiikka nyt on mitä on ja kasvoanimaatio loistaa vaatimattomuudellaan L.A.Noiren jäljiltä, mutta itse pelaaminen on mukavaa. Tosin omat hiippailutaidot ovat vähän mitä ovat, joten räiskimiseksi se tahtoo helposti mennä, mutta silti. Pelihahmojen kanssa keskustelu toimii myös mallikkaasti.

Suurimmat ärsytykset tähän mennessä ovat olleet valikoissa toilailu ja se ensimmäinen bossi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #39 : 04.09.2011 19:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen kyllä niin hidas pelaaja. Nyt alkaa vasta M9 ja ensimmäistä bossia ei ole vielä näkynyt... Mutta poliisiaseman selvitin hiipimällä ;) Ja ilman hälytyksiä. Tosin se pois tulo oli ihan sen ansiota että en käytä augmentaatio pisteitä ennen kuin niille tulee tarvetta. Ulko-ovi kun olikin 3 level hack (kuten migge kertoikin). Mutta se taipui helposti kun oli yksi piste plakkarissa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #40 : 04.09.2011 19:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Suurimmat ärsytykset tähän mennessä ovat olleet valikoissa toilailu ja se ensimmäinen bossi.
Järkyttävää sontaa muuten tuo bossitaistelu. Koitin ensin pelata niinkuin oletan pelin haluavan minun pelaavan, suojasta suojaan välillä tulittaen. Ei tullut mitään kömpelöiden kontrollien takia. Kolmannella yrittämällä laitoin kaksi käsikranaattia kaverin jalkoihin ja rynkyllä vähän perään. Kuoli siihen ja taistelu taisi kestää kokonaiset 15 sekuntia.  :rollaus:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #41 : 04.09.2011 19:44 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Järkyttävää sontaa muuten tuo bossitaistelu. Koitin ensin pelata niinkuin oletan pelin haluavan minun pelaavan, suojasta suojaan välillä tulittaen. Ei tullut mitään kömpelöiden kontrollien takia.
Niinpä.


Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #42 : 06.09.2011 21:47 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ok, toi eka pomo oli kyllä hämmentävä tapaus. Iskin kaveriin kaksi iskua rocket launcherillä (tiedän että osu kun ensin pysäytin kaverin EMP granuilla), yhden granaatin, yksi räjähtävän tynnyrin ja lippaallisen magnumilla + pari iskua haulikolla naaman edessä. Ja kaveri jauhaa paskaa ja räiskii edelleen. No, kertaalleen sitten vedin kaksi iskua rocket launcherilla ja lähdin hakemaan piilossa kolmatta panosta. Kaveri raivosi sillä aikaa yksinään ja yhtä äkkiä tuli välivideo: Kaveri oli iskeny itseään niillä granaateilla mitä viskelee ympäriinsä. Oli lievästi..outo fiilis. Petetty, mutta sen ansiosta päästetty pomosta läpi. Miten tähän nyt suhtautua... :rollaus: Jäin kyllä miettimään että kuinka helvetissä se niillä granuilla pisti itsensä hengiltä. Sen piti oikeasti olla niiden keskellä ja räjähtävän tynnyrin vieressä...No, ei kai siinä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #43 : 07.09.2011 02:01 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Koitin ensin pelata niinkuin oletan pelin haluavan minun pelaavan, suojasta suojaan välillä tulittaen. Ei tullut mitään kömpelöiden kontrollien takia.

Eih! Pelin vika!

Tai sitten ei, jos kerran oletat pelin haluavan sinun pelaavan sitä kuin Gears of Waria.



Kummallisia kertomuksia kyllä täällä. Valitetaan reittien puutteesta kun ette ole edes etsineet kaikkia ilmastointiputkia, tai valitetaan jos eteen tulee liian korkean luokituksen ovi. Kuten Kummelissa sanottiin: tervetuloa valintojen maailmaan. Oma on hahmonne, ja ei siitä ovesta sitten ole pakko mennä.

Itse olen kehittänyt stealth-hahmoa, enkä ole laittanut yhtään pistettä kestävyyteen tai aseiden käsittelyyn. Silti ne pomot vain kummasti kaatuvat. Toisaalta taas käytännössä minne vain olen menossa on hiukan epärealistisestikin lähellä ilmastointiputki, eli aina on vaihtoehto räiskinnälle. Kannattaa myös tutkia sitä pelimaailmaa noin niin kuin juonen ulkopuolellakin, sillä XP:tä ja tulee ovista ja ikkunoista, muutaman piilotetun Praxis Kitin lisäksi siis.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #44 : 07.09.2011 07:56 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eih! Pelin vika!

Tai sitten ei, jos kerran oletat pelin haluavan sinun pelaavan sitä kuin Gears of Waria.



Kummallisia kertomuksia kyllä täällä. Valitetaan reittien puutteesta kun ette ole edes etsineet kaikkia ilmastointiputkia, tai valitetaan jos eteen tulee liian korkean luokituksen ovi. Kuten Kummelissa sanottiin: tervetuloa valintojen maailmaan. Oma on hahmonne, ja ei siitä ovesta sitten ole pakko mennä.

Itse olen kehittänyt stealth-hahmoa, enkä ole laittanut yhtään pistettä kestävyyteen tai aseiden käsittelyyn. Silti ne pomot vain kummasti kaatuvat. Toisaalta taas käytännössä minne vain olen menossa on hiukan epärealistisestikin lähellä ilmastointiputki, eli aina on vaihtoehto räiskinnälle. Kannattaa myös tutkia sitä pelimaailmaa noin niin kuin juonen ulkopuolellakin, sillä XP:tä ja tulee ovista ja ikkunoista, muutaman piilotetun Praxis Kitin lisäksi siis.
Täysin samaa mieltä kaikista. Pomot ovat äärimmäisen helppoja ja kaatuvat täysin stealthiin ja hakkerointiin specatulla hahmollakin helposti kunhan tajuaa mitä niissä taisteluissa pitää tehdä. Jokaiselle bossille tähän mennessä on tehty heikkous mitä voi ja kannattaa käyttää hyväksi. Tottakai ne kaatuvat myös sitten väkisin vain normaalisti tulittaenkin, mutta tässä kestää kauemmin ja on todennäköisesti vaikeampaa hahmoilla mitkä eivät ole tehtyjä suoraa räiskintää varten.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #45 : 07.09.2011 10:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin valittelinkin juuri ratkaisevan taistelun antikliimaksia, kun huomasin että kaveri kaatuu niin helposti kranaatteihin (ja näköjään myös omiin räjähteisiin).

Tuskin kenenkään käy kieltäminen että pomotaistelut ovat tämän pelin heikkous.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #46 : 07.09.2011 11:48 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän nuo bossitaistelut on vähän sekavia ja varsinkin stealth-hahmolle todella "out of place". Ensin hiippailet vihollisten seassa, mahdollisesti tavalla tai toisella hoidellen jokusen niistä, ja sitten sinut yht'äkkiä laitetaan pienehköön avoimeen huoneeseen verenhimosen hullun kanssa. Ja tuo Heinzin kokemus, eli ensin mätetään ihan hullunlailla ja loppujen lopuksi epäonnistutaan. Toisella yrityksellä sitten bossi tekee itsemurhan ennen kuin pelaaja edes kunnolla pääsee vauhtiin.

Mutta bossitaistelut on vain pieni osa peliä, ja tuohan ne vähän vaihtelua varsinkin hiippailijoille. Minä keksin yksinkertaisen taktiikan millä ne bossit saa tapettua todella helposti. Ensimmäiseen bossiin se ei niin hyvin toimi tilan vähyyden ja paikan avoimuuden takia, mutta hiukan soveltamalla toimii siihenkin. Tuo taktiikka kaikessa yksinkertaisuudessaan on:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja vaikka ensinäkemältä saattaa vaikuttaa siltä, että bossien tappamiseen on vain yksi tapa, niin kyllähän niiden hoiteluun vähän eri tapoja löytyy. Esimerkiksi ensimmäisen bossin tappamiseen löytyy yksi varsin erikoinen tapa, kunhan hakkerointi skilli on kohdillaan ja pelaajalla tarpeeksi paljon mielikuvitusta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #47 : 07.09.2011 12:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Esimerkiksi ensimmäisen bossin tappamiseen löytyy yksi varsin erikoinen tapa, kunhan hakkerointi skilli on kohdillaan ja pelaajalla tarpeeksi paljon mielikuvitusta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Okei toi on kyllä aika kova :lol: Hieno oivallus :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #48 : 07.09.2011 16:31 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Kyllähän nuo bossitaistelut on vähän sekavia ja varsinkin stealth-hahmolle todella "out of place". Ensin hiippailet vihollisten seassa, mahdollisesti tavalla tai toisella hoidellen jokusen niistä, ja sitten sinut yht'äkkiä laitetaan pienehköön avoimeen huoneeseen verenhimosen hullun kanssa.

Toisaalta onhan kuitenkin ultimate stealth-kyvystä, eli näkymättömyydestä, paljonkin hyötyä ekassa pomomatsissa. Kun olet perääntynyt jonnekin viimeisen laatikon taakse, pääset juoksemaan uuteen piiloon jo yhdelläkin energiatankilla, ja ampumaan huoletta yhden setin pomon selkään.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #49 : 07.09.2011 18:30 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllähän nuo bossitaistelut on vähän sekavia ja varsinkin stealth-hahmolle todella "out of place". Ensin hiippailet vihollisten seassa, mahdollisesti tavalla tai toisella hoidellen jokusen niistä, ja sitten sinut yht'äkkiä laitetaan pienehköön avoimeen huoneeseen verenhimosen hullun kanssa.

Toisaalta onhan kuitenkin ultimate stealth-kyvystä, eli näkymättömyydestä, paljonkin hyötyä ekassa pomomatsissa. Kun olet perääntynyt jonnekin viimeisen laatikon taakse, pääset juoksemaan uuteen piiloon jo yhdelläkin energiatankilla, ja ampumaan huoletta yhden setin pomon selkään.
Totta. Itsellä ei ollut näkymättömyyttä tuossa vaiheessa (spekkasin hakkerointia), joten ei tullut tuollainen idea mieleen. Mutta niin, ensinäkemältä saattaa vaikuttaa kuin bosseihin toimisi vain yksi taktiikka. Mutta kun vähän miettii ja kaavailee, niin kyllähän niiden tappamiseen keinoja löytyy.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #50 : 03.10.2011 22:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Deus Ex etenee hitaasti mutta varmasti. Pääsin toiseen pomotaisteluun. Ja olihan muuten taas pieni wtf tilanne. Meni hiukan aikaa ennen kuin pääsin hiukan jyvälle kuinka homma toimii ja aloin pikku hiljaa saamaan iskuja/luoteja sisään. Sitten satuin heittämään kaksi kertaa putkeen PEPSillä muijaa kohti. Ja ilman sivuvaikutuksia itse peliin, muija jämähti paikoilleen. Aloin räiskimään koska aluksi luulin että se oli vain "pyörtynyt" tms. Mutta muija seisoikin paikoillaan ilman reaktiota. Tyhjensin 3 kertaa Heavy Riflen 50 panoksen läjän ja muija kellahti siihen. Jälleen: "Oli lievästi..outo fiilis. Petetty, mutta sen ansiosta päästetty pomosta läpi." Tämän pelin pomotaistelut on kyllä jotain ihan muuta :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #51 : 03.10.2011 22:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onkos muut täällä tietoisia siitä, että nuo pomotaistelut ulkoistettiin eri studion tehtäväksi? Eidos Montreal ei siis itse tehnyt niitä, mikä ehkä näkyy jäljessä  :rollaus:
tallennettu
Vs: Re: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #52 : 03.10.2011 22:47 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Onkos muut täällä tietoisia siitä, että nuo pomotaistelut ulkoistettiin eri studion tehtäväksi? Eidos Montreal ei siis itse tehnyt niitä, mikä ehkä näkyy jäljessä  :rollaus:
Joo lueskelin myös tälläistä jokin aika sitten. Tämä tosiaan selvittää hiukan pientä notkahdusta verrattuna muuhun peliin. Muutenkin fiilis tuntuu pomotaisteluissa erilaiselta kuin itse pelissä.


« Viimeksi muokattu: 04.10.2011 18:41 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #53 : 04.10.2011 16:48 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Oli kyllä hiukan outo ratkaisu ulkoistaa bossitaistelujen tekeminen toiselle firmalle. Ei ihmekään kun ne tuntui niin erillisille tapauksille muuhun peliin verrattuna. Video bossitaistelujen tekemisestä. Vaikuttaa vitsiltä, mutta on totisinta totta.

Ensimmäisen DLC:n, Missing Link:n, pitäisi tulla tässä kuussa, ja siihen bossitaistelun on onneksi tehnyt Eidos itse.


Onkos kukaan teistä "noviiseista" kerennyt vielä ensimmäistä Deus Ex:ää aloittamaan?
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #54 : 08.10.2011 17:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Niin meninkö ottamaan päivityksen että päässä ei vilku meninkö vittu niin!?!?! MENINKÖ!?! Voi jumalauta että bossi ei kaadu helvetti millään kun nyt päässä vilkkuu niin että mikään ei saatana toimi. Valinnan vapaus kuinka voi pomon voittaa oon jees mutta jumalauta että huijataan ottamaan "upgrade" joka lopulta puree perseeseen niin että veri tirskuu. V***U!!! Helvetti kun olisi edes raketinheitin tallessa mutta kun siitäkin luovuin että sain Heavy Riflen. Joka on muuten varmaan paskin ase ikinä. Ei sillä tee mitään kun olet jo kuolleena ennen kun HR pääsee vauhtiin. Nakertaa meinaan aika helvetisti!
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #55 : 08.10.2011 17:45 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Niin meninkö ottamaan päivityksen että päässä ei vilku meninkö vittu niin!?!?! MENINKÖ!?! Voi jumalauta että bossi ei kaadu helvetti millään kun nyt päässä vilkkuu niin että mikään ei saatana toimi. Valinnan vapaus kuinka voi pomon voittaa oon jees mutta jumalauta että huijataan ottamaan "upgrade" joka lopulta puree perseeseen niin että veri tirskuu. V***U!!! Helvetti kun olisi edes raketinheitin tallessa mutta kun siitäkin luovuin että sain Heavy Riflen. Joka on muuten varmaan paskin ase ikinä. Ei sillä tee mitään kun olet jo kuolleena ennen kun HR pääsee vauhtiin. Nakertaa meinaan aika helvetisti!
Valintojen maailma.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #56 : 09.10.2011 16:17 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Vihdoinkin saapui postissa ja aika on mennyt mukavasti HR:n parissa. Aika alussa vielä, mutta tosi hyvä peli tämän on. Yritän mennä pelin läpi tappamatta jengiä, stealth meno on palkitsevaa puuhaa sekä hauskaa. On mukavaa pelata peliä, jossa ei tarvitse pelkästään räiskiä, vaan pääsee vapaasti tutkimaan alueita ja sähköpostien sun muiden tekstien lukeminen on mielenkiintoista, tuo mukavaa syvyyttä pelimaailmaan.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #57 : 09.10.2011 18:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllä se kesti ja kyllä se söi luoteja mutta kaatuhan se perKELE. Ja nyt menin koko pelin samalta istumalta läpi. Hieno peli hieno peli. Pitkästä aikaa peli josta voi sanoa heti pelin jälkeen että jatko-osa voisi ehkä jopa kiinnostaa. Pomo taisteluja lukuunottamatta peli toimi aivan kuten pitikin eikä kiroamista tullut. Lisäksi peli herätti hienoja kysymyksiä varsinkin loppuratkaisuillaan. Ja joskus nämä kysymykset ovat ihan oikeassakin elämässä esissä. Pelin peruskysymyshän on kuinka augmentaatioihin pitäisi suhtautua ja tähän tartutaan yllättävän usein pelissä. Tosin tuskin ihan noin dramaattisesti tai dramaattisissa tapahtumissa tosielämässä näihin kysymyksiin tartutaan kuin pelissä, mutta kuitenkin.

Suoraan sanottuna olen yllättynyt että Eidoksen omalta studiolta tuli näin hyvä peli. Jostain syystä muut Eidoksen pelit kun eivät ole iskeneet ikinä, Tomb Raideritkaan. Helposti 9/10 arvoinen peli. Jos pomotaistelut olisivat olleet parempia olisi piste tai puolikas tullut vielä lisää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #58 : 09.10.2011 19:14 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Helposti 9/10 arvoinen peli. Jos pomotaistelut olisivat olleet parempia olisi piste tai puolikas tullut vielä lisää.
Jep. Pomotaistelujen lisäksi itseäni nakerti hakkerointi. Siihen toki vaikuttaa se, että olen pelannut ensimmäisen DX:n läpi. DX3:ssa hakkerointi on mielestäni liian tärkeä skilli (paljon ovia, luukkuja ja tietokoneita, jotka vaatii hakkerointia) ja jos pelaaja vaan laittaa tarpeeksi pisteitä siihen niin sitten se on vapaapääsy kaikkialle, ei mitään esteitä. Onhan siinä lisäksi se seinän läpi lyöminen, mutta sen avulla ei kovinkaan moneen tärkeään tai hyödylliseen paikkaan pääse ja monessa kohtaa tuntuu, että se on enemmän päälle liimattu ominaisuus. Eli on ovi, mikä vaatii hakkerointia ja sen viereen on laitettu hajoava kohta, että nekin pelaajat, jotka ei ole hakkerointia ottanut, pystyy etenemään pelissä. Joku tiirikointi skilli olisi tuonut monipuolisuutta maailman tutkimiseen, eikä hakkerointi olisi ollut sellainen vapaapääsy-kaikkialle -skilli.


Pitkästä aikaa peli josta voi sanoa heti pelin jälkeen että jatko-osa voisi ehkä jopa kiinnostaa.
Siitä vaan ensimmäistä Deus Exiä pelaamaan. Se sijoittuu ajassa HR:n jälkeen, joten sehän on melkein kuin jatko-osa. ;)
tallennettu
Vs: Deus Ex -pelisarja « Vastaus #59 : 10.10.2011 18:12 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Sainpahan tämänkin pelin viimeinkin läpi. Hyvä peli ei sitä voi kiistää, mutta ei kyllä toista läpipeluukertaa jaksa aloittaa. Oikeastaan ihan sen takia, että peli alkoi lässähtää vähän liikaa loppua kohti, esim. kaikki se samanlainen hakkerointi, seinien murskaaminen, ilmastointi kanavat, yms, alkoi jo pikkuhiljaa ottaa pannuun. Varsinkin se viimeinen kaupunki mappi siellä kiinassa jätti vähän kylmän olon ankeudellaan, siinä vaiheessa peli alkoi jo pikkasen lopahtaa. Hävisi jotenkin se alun ja keskivaiheen fiilis. Muuten kyllä hieno peli eikä minusta nuo bossit nyt niin ihmeellisen huonosti suunniteltuja olleet, tosin tämä oli kyllä eka deus ex jota olen koskaan pelannut, niin en oikein tiedä pitäisikö niiden olla jollain tapaa niin erikoisia.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines