Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Desktop Dungeons  (Luettu 2391 kertaa)
Desktop Dungeons « : 07.02.2011 22:18 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili


Topicin arvoinen freeware peli. Tututustuin tähän loistavuuteen viime viikolla ja koukuttanut aika pahasti siitä lähtien.

Kyseessä on pelkistetty roguelike PC:lle ja Macille, jossa yksi peli kestää noin 10 minuuttia. Useita erilaisia valittavia rotuja ja hahmoluokkia. Vaikeustaso on melko haastava, ei tosin jos verrataan ''oikeisiin'' roguelike -peleihin. Mätkitään, taiotaan, parannetaan potioneilla, ostetaan itemejä ja niin edelleen. Peli päättyy kuolemaan tai bossin tappoon. Resurssimanagerointi on isossa roolissa, viholliset kun ovat staattisia ja taisteluiden tuloksissa ei satunnaisia muuttujia ole. Kartta on niin pieni että mahtuu kokonaisena näytölle kuten kuvassa näkyy, ja pelit tosiaan tuppaavat olemaan melko lyhyitä.

Pelaamalla eri hahmoluokilla/erilaisia haasteita saa pelissä avattua lisää vihollisia, esineitä, hahmoluokkia ynnä muuta kivaa, joten tavoiteltavaa löytyy pitkäksi aikaa. 8 uutta hahmoluokkaa olen jo saanut avattua, muutama teki jo aika tiukkaa. Paljon on vielä avattavaa jäljellä.

Kannattaa kokeilla.


http://www.qcfdesign.com/?cat=20
tallennettu
Vs: Desktop Dungeons « Vastaus #1 : 08.02.2011 18:30 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Pari luolastoa jo putsattu ja koukkuunhan tähän jää. Avattaa on tosiaan vielä älyttömästi ja eri pelimoodeja, kuten Gauntletia jaksaa varmasti pelata ikuisesti.

Pitäisi tiskata... ei ihan vielä.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines