Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dead Space -julkaisu: 23.10.2008
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Dead Space  (Luettu 13103 kertaa)
Dead Space « : 25.10.2008 14:22 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Dead Space. Huhhuh mitä kokemuksia nämä ekat sessiot ovat olleet. Ei meinaa uskaltaa jatkaa pelaamista! Grafiikka, äänet ja ambienssi, loistava ääninäyttely ja tarinankuljetus, pelottavat viholliset. Joka nurkan kohalla on kuset housussa kun odottaa necromorphin hyppäävän päin pläsiä. Ainakin näin alussa. Kuvakulma ja taistelumekaniikka on kopioitu RE4:sta, mutta sitä on muokattu paremmaksi. Isaacilla voi liikkua tähdätessä, hän on myös nopea kääntymään, mutta RE4:sen pikakääntymistä päinvastaiseen suuntaan ei ole. Kuitenkin olo on kokoajan vähän tankkimainen ja klaustrofobinen. Ehkä vähän tönkösti liikkuu mutta silti paljon paremmin kuin Leon. Metroid viboja tulee myös jostain syystä. Ja gorea löytyy paljon.

Eikö tätä muka kukaan muu laudalta nyt pelaa? Jos RE4 oli mielestänne paras peli ikinä tai ainakin lähellä sitä ja odotatte RE5:sta salko korkeana niin ostakaa tämä. Todella hyvää korviketta.
tallennettu
Re: Dead Space « Vastaus #1 : 25.10.2008 14:55 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Isoveli tilas Kanadasta, muttei valitettavasti tullut perille vielä tällä viikolla, joten jää testaamiset ensi viikkoon.

Tää on kyllä sellanen peli, joka ei kiinnostanut aluksi hirveästi (EA:n peli, eikä graafinen tyyli hirveästi ihastuttanut), mutta kun melkein kaikki tuntuvat kehuvan sitä enemmän tai vähemmän loistavaksi, niin pakkohan tuota on ainakin kokeilla.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Dead Space « Vastaus #2 : 25.10.2008 18:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kattokaa vaan niin ei kestä loppuun asti mielenkiintoisena.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #3 : 27.10.2008 20:43 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siis hohhoijaa, niin tajuttoman mahtava peli..

Enää ei tarvi odottaa Metroid Primelle jatkoa, tässä se on. Enää ei tarvi odottaa oikeasti loistavaa peliä Alien-elokuvien hengessä, se on tässä. Enää ei tarvi "unelmoida" siitä, että joskus pääsisi käymään avaruudessa, siellä nimittäin tuli käytyä. Immersion total. Peli myös talloo RE4:n syvälle maan uumeniin eikä RE5:lläkään ole varmasti mitään jakoa. Miten helvetissä joku EA:n suht random studio saa vielä näinkin kuluneesta aiheesta näin uskomattoman paketin? Jaa-a...

Aika lähellä täydellistä peliä kokonaisuutena. Frameraten heittely ja pikkasen liian pitkät latausajat kuolon korjatessa on ainoat seikat, mistä valittaisin. Paras äänimaailma mitä on vastaan tullut. Grafiikat on jotain mieletöntä, miten todelliselta koko pelin maailma onkaan saatu tuntumaan. Valaistus ja eri filtterit on ihan huippuluokkaa. Upgradettelut tuo koukkua ja aseet on hyvin suunniteltuja. Pelattavuus on täydellinen sekotus RE:n tankkia ja nomaalien räiskintöjen sulavampaa liikkumista. Tunnelma koko ajan katossa, koko ajan saa olla varpaillaan.

Jumalauta oikeesti, en uskonu vielä mitään previkkojakaan, mitkä peliä kehu, vaan koko ajan odotin sellasta todella keskivertoa teosta, mille pelin idea ja ulkonäkö pikkuvilauksilta vaikutti. En ollut pätkääkään kiinnostunu edes siinä vaiheessa, kun peli oli jo ilmestynyt kauppojen hyllyille. Sitten pääsin kaverilla testaamaan ja kymmenen minuutin testin jälkeen oli pakko hakea peli kaupasta. Mahtava yllätys.
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #4 : 27.10.2008 20:47 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Vittu teiän kanssa.  :( Ostoslista kasvaa nopeammin kuin lyhenee.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #5 : 27.10.2008 20:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Peli myös talloo RE4:n syvälle maan uumeniin eikä RE5:lläkään ole varmasti mitään jakoa.




Mä ostan tän pelin vaan siksi, että voin huokaista helpotuksesta ja todeta tuon väitteen vääräksi. Niin sokea en voi olla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #6 : 27.10.2008 20:57 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Haha, ei kauan kestäny. Tota odotinkin Zoukka ja sulle peliä yritin myydä tolla. Mission accomplished. ;D

Tosin se on myös totta.
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #7 : 27.10.2008 21:02 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Helvetti kun en ehi kunnolla pelata (koulu)kiireiden takia. :( Viikonloppunakin ainoa sopiva ilta meni bilettäessä.

Ja ei tämä RE4:sta ihan rakoon tallo, Mercenaries ja Assignment Adan kaltaiset herkut ja ja megaekstrat puuttuu. Jos vastaavat löytyisi niin olisivat rintarinnan. Ja himpun verran pitempi yksinpeli.
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #8 : 27.10.2008 21:48 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Itte olin tässä vuoden mittaan vähän hämmästynyt että Dead Spacesta oli (varsinkin suomalaisissa peliyhteisöissä) niin vähän hypeä. Tietty EA on ollu mullekin aina se "IT'S IN THE GAME"-lafka jonka pelit ovat joka vuonna toistuvia paskoja urheilusarjoja Mutta että ei sitten nähdä kuinka hyvä peli on rakentumassa vaan sen takia että sen julkaisee tämä firma. Dead Space on ollu mulle keväästä SE peli mitä odotan, Fablet ja Falloutit pff (kyl mä nekin ostan :D). Ja peli täytti suurinpiirtein kaikki odotukset. Odotin suunnilleen RE4:n ja Alien-leffojen naimakauppojen (paranneltua) lasta, ja semmoinen sieltä tulikin. Ohjaustuntuma, ulkonäkö, varsinkin äänimaalima ovat kaikki priimaluokkaa.

Se on kyllä totta että pelin edetessä niin tunnelma ei ole ihan niin ahdistava kuin alussa, sen verran samojen juttujen toistoa on mun mielestä. Ns säikyttelykohtaukset ei enää aina saa paskomaan tiiliä, mutta äänimaailma pitää mut ainakin varpaillani melkein koko ajan. Se ambienssi on niin vitun hämäävää, aiheuttaa vähän samoja viboja kuin Silent Hillien radioiden kohina, tässä vaan se on jatkuvaa :D. En kyllä usko että kukaan tähän ihan täysin pettyy.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #9 : 28.10.2008 12:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo tsekkasin tuon GT:n videorevikan ja eihän tuossa nyt näyttänyt olevan yhtään mitään, mikä Ressoja pelottelisi. Paskaakin paskempi vihollis-design, ilmeisen yksinkertainen taistelu (ei siis ole PAKKO käyttää kikkailua) ja liika pituus nyt ensimmäisenä hämäävät. Pitää tämä Alien-leffojen suurena ystävänä joskus hommata halvalla, mutta joku RE4:sen dissaus on vielä aika heikoilla jäillä näkemäni perusteella. Lopullinen tuomio sitten joskus.

Oliko tästä demoa missään?


Niin ja jaksoihan Cyrus pelata jonkun vitun Dark Sectorinkin läpi ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #10 : 28.10.2008 14:44 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Niin ja jaksoihan Cyrus pelata jonkun vitun Dark Sectorinkin läpi ;)
Cyrus ei tosin oo yksin tätä peliä hehkuttanut :-D. Kannattaa tietty kokeilla jossakin ennen ostopäätöstä jos kerran noin paljon epäilyttää. En kyl tajuu miten GT:n arvostelu olisi voinut saada pelin niin huonoon valoon että pitää noin rankasti arvostella kun ei ole itse päässyt kokeilemaan :).
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #11 : 28.10.2008 14:55 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Niin ja jaksoihan Cyrus pelata jonkun vitun Dark Sectorinkin läpi ;)
Entä sitten? Ei Cyrus kuitenkaan (muistaakseni) mitenkään sen erityisemmin hehkuttanut sen olleen maailmaa mullistava kokemus. Dark Sector on ihan OK peli. Ei se tee mitään erityisen huonosti, joskei toisaalta mitenkään erityisen mahtavastikaan. Kaikki eivät ole aivan niin kyllästyneitä peliharrastuksiinsa, ettäkö jaksaisivat pelata vain 10/10:n arvoiset pelit läpi ja muu = tylsää paskaa, jota jaksaa käyttää konsolin sisässä 5 minuuttia.

Ja mitä nyt on lukenut Dead Spacesta, niin vaikuttaa, että se on enemmän KAUHUpeli kuin uusimmat ressat (eli siinä mielessä parempi). En tiedä onko aivan Silent Hillin veroista kauhua, mutta tarjoaa silti pelkoa ainakin niille, jotka oikeasti pelkäävät kauhupelejä eivätkä aina whinetä kuinka mikään ei pelota ikinä. RE4 ja (ainakin trailereiden perusteella) 5 tuntuisivat olevan 98%:a toimintaa ja 2%:a kauhua.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #12 : 28.10.2008 15:09 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä Dead Spacessa paljon enemmän panikoi kuin RE4:ssä.
Kaikki nuo Zoukan esille nostamat huonot puolet voi löytää ihan samalla tavalla RE4:stäkin. Eli siis viholliset on vaan perus-dudeja joilla matoja päässä, normi ammuskelua ja taitaapa olla pitempi peli kuin Dead Space.

Hyviä pelejähän ne kyllä molemmat ovat, mutta tuli vaan mieleen kun lueskelin.
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #13 : 28.10.2008 19:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Dark Sector on ihan OK peli.

Muistaakseni sitä ei jaeta ilmaiseksi kaupoissa?

Lainaus
Eli siis viholliset on vaan perus-dudeja joilla matoja päässä, normi ammuskelua ja taitaapa olla pitempi peli kuin Dead Space.

Joo eihän noiden Ganadosien lisäksi ressassa muita mörköjä ollutkaan :rollaus: Ja yksi RE4:sen monista jumaluuksista oli vielä se, että jokaiseen viholliseen oli vanhaan Japanilaiseen tapaan joku hyvä kikka tai taktiikka. Ja Regeneratorit pistävät takuulla aika hyvin kampoihin pelottavuus-osastolla Dead Spacen limasäkeille.

Mutta enhän toki ole Dead Spacea vielä lopullisesti lytännyt. Hudin puute, miljöö ja RE4-geenit tekevät siitä varmasti ainakin "ihan pelattavan" pelin. Mikä ei taas loppupeleissä paina vaa-assa hiirenpaskaa enempää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #14 : 28.10.2008 20:35 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Muistaakseni sitä ei jaeta ilmaiseksi kaupoissa?

Maksoi huimaavat 15 euroa. Ihan ok peli kaikin puolin. Itse asiassa juuri sellainen peli, mitä ajattelin Dead Spacestakin tulevan, eli kaikin puolin ihan toimiva, muttei millään tapaa lähelläkään loistavaa peliä. Eli sellainen tylsän päivän täyttäjä alekorista pilkkahintaan ostettava teos.


Aika hyvin päättelit tuosta arvosteluvideosta, ettei kikkailuja tarvitse. Onnea vaan Hardilla ja etenkin Impossiblella ihan vaan silmittömästi räiskien menemällä.

Ja liian pitkä? Olen kyllä nähnyt, että monen mielestä peli on siinä mielessä liian pitkä, että sitä on keinotekosesti pitkitetty ja se toistaa liikaa itseään. Toisaalta olen nähnyt samoja kommentteja esim. Metroidista, jota on haukuttu jatkuvasta backtrackaamisesta jne. Tässä ei backtrackaamista ole niin paljoa, mutta jonkin verran kuitenkin.

Itseäni ei tuo toisto haitannut, koska aivan kuten Primessä, pelin maailma ja tunnelma ovat koko ajan niin hienoa koettavaa, ettei ajan kulua edes huomaa. Ja pohjimmiltaanhan kaikki pelit ovat vain sitä, että ensin pitää mennä paikkaan A, jossa pitää tehdä jotain, sitten pitää mennä paikkaan B, jossa tehdään jotain. Tässä vain on ehkä hämännyt porukkaa tuo "omg, nyt on se paikka rikki, mene korjaamaan" ja heti perään "omg, nyt on täällä ongelma, menepä sinne ja korjaa tilanne" rakenne, kun jokainen ongelma puhutaan sinulle radion kautta.

Sitä paitsi, jos pitäisi viime vuosilta mainita esimerkkinä yksi liian pitkä peli, se olisi ehdottomasti juuri RE4. Peli on aivan liian pitkä, varsinkin kun suuri osa pelistä on lopulta vain ampumarataa vailla todellista sydäntä ja fiilistä. Helvetin hyvin teknisesti toteutettua ampumarataa, mutta todelliset tähtihetket tunnelman kannalta olivat harvassa ripoteltuna siellä täällä muutaman ekan tunnin jälkeen. Tosin itse olen pitänyt RE4:ää aina rankasti yliarvostettuna muutenkin. Se on kyllä todella hyvä peli, mutta ei lähelläkään sitä, mitä siitä yleisesti sanotaan.


Mitä Dead Spacen pelottavuuteen tulee, en itsekään pidä sitä erityisen pelottavana, mutta silti pelottavampana kuin mitään peliä sitten Resident Evil ykkösen ja Silent Hill ykkösen. RE1 oli aikanaan jotain niin uutta, että sitä pelatessa oli ihan paniikissa pikkutöllöstä pelatessa päivällä ja Silent Hillissä oli samaa vikaa. Sen jälkeen ei jotenkin ole enää osannut pelätä peleissä mitenkään erityisen paljon. Silent Hillit nyt aina suht jännittäviä, mutta eivät mitään älyttömiä tapauksia.

Dead Spacessa on enemmän sellainen koko ajan varautunut fiilis pelatessa. Ei suoranaisesti pelota kuin siellä täällä, mutta koko ajan on tavallaan paniikissa varautuneena seuraaviin tapahtumiin. Eli koko ajan liikkuu tavallaan varpasillaan,  ei ole tullut vastaan ennen näin hyvin jatkuvasti tuollaista tunnelmaa ylläpitävää peliä. Loistava äänimaailma tämän saa aikaan. Lisäksi pelissä on hyvin sekoitettu nopeita rauhan hetkiä, äkkinäisiä pelästyksiä sekä odottavia tilanteita, joissa tietää, että kohta niitä taas tulee kaikkialta, mutta ei tiedä täsmällistä suuntaa eikä hetkeä. Lisäksi näihin odotuskohtiin on vielä vaihteluja, eli välillä näyttää aivan siltä, että nyt niitä tulee ja sitten ei tulekaan. Ja vielä päälle ne äänet, jotka myös vihjaavat siitä, että vihu on juuri oven takana tai vihujen nopea vilahdus käytävän päässä kuitenkin niin, että loppujen lopuksi häviävätkin takasin sinne koloihin.


« Viimeksi muokattu: 28.10.2008 20:46 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #15 : 28.10.2008 21:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Tosin itse olen pitänyt RE4:ää aina rankasti yliarvostettuna muutenkin.

No tämän hedelmällisemmäksi tuskin keskustelu muuttuu, kunnes saan Dead Spacen käsiini. Minusta RE4 on maailman kovin toimintapeli ja sisältää niin paljon vaihtelevaa sisältöä, että tuskin sitä välttämättä ikinä edes ohitetaan. Sitä käsityön määrää ei vain voi käsittää...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Dead Space « Vastaus #16 : 29.10.2008 00:09 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Mitä vittua täällä nyt kohistaan? RE4 on maailman paras peli eikä mikään helvetin Dead Space tai mikään voi sitä ylittää.
tallennettu
Vs: Re: Dead Space « Vastaus #17 : 29.10.2008 00:21 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mitä vittua täällä nyt kohistaan? RE4 on maailman paras peli eikä mikään helvetin Dead Space tai mikään voi sitä ylittää.

Eh, mitäköhän tähänkään nyt sanoa.

Jos nyt ensin tesmittäisiin sitä peliä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #18 : 29.10.2008 18:16 »
tuhis Vieras Eka gears oli hyvä, mutta selkeästi liian lyhyt. Pelattiin kaveriporukalla saunaillassa se pariin otteeseen parilla eri porukalla läpi. Hyvä peli se oli kuitenkin kun muut katselivat sivusta uudestaan muitten pelailua muun lomasta, josta tulikin mieleen se, että jos ei peliä haluta juonella ja pituudella pilata, niin ne oli meikäläisestä hyviä vetoja että oli haarautuvia reittejä. Tämmöisillä jutuilla saa lisäpeluuta mukavasti.

Ainut ongelma ittellä on se pädillä tähtääminen - ei perkele että vihaan sitä.

Miks vitussa puhun gearssista tässä topikissa? Ilmeisesti ajatuksissani vastasin väärään ketjuun.

Mutta joo,

RE4 paras ei ole maailman paras peli. Juonesta kun saa nollat niin se painaa lopputulosta vähän alas ;)
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #19 : 29.10.2008 18:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
RE4 paras ei ole maailman paras peli. Juonesta kun saa nollat niin se painaa lopputulosta vähän alas ;)

Jep, onneksi kilpailu "toimintapeli" genressä ei ole kummoista tuolla juoni-osastolla muutenkaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #20 : 29.10.2008 20:21 »
tuhis Vieras
RE4 paras ei ole maailman paras peli. Juonesta kun saa nollat niin se painaa lopputulosta vähän alas ;)

Jep, onneksi kilpailu "toimintapeli" genressä ei ole kummoista tuolla juoni-osastolla muutenkaan.

Onneksi?
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #21 : 29.10.2008 22:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
RE4 paras ei ole maailman paras peli. Juonesta kun saa nollat niin se painaa lopputulosta vähän alas ;)

Jep, onneksi kilpailu "toimintapeli" genressä ei ole kummoista tuolla juoni-osastolla muutenkaan.

Onneksi?

Resin onneksi. Ja viimeinen genrehän se on mihin sitä kaipaisin. Tasoloikan jälkeen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #22 : 29.10.2008 23:11 »
tuhis Vieras
RE4 paras ei ole maailman paras peli. Juonesta kun saa nollat niin se painaa lopputulosta vähän alas ;)

Jep, onneksi kilpailu "toimintapeli" genressä ei ole kummoista tuolla juoni-osastolla muutenkaan.

Onneksi?

Resin onneksi. Ja viimeinen genrehän se on mihin sitä kaipaisin. Tasoloikan jälkeen.

Oikeesti?
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #23 : 30.10.2008 10:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No vittu leikisti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #24 : 30.10.2008 22:30 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Viides chapteri lähenee ja peli jaksaa vieläkin yllättää ja säikyttää. Zero-G on todella makeesti toteutettu, ja äänimaailma ei petä. Graafinen suunnittelu on noussut jo astetta korkeammalle tasolle. Huomenna lisää!
tallennettu
Re: Dead Space « Vastaus #25 : 30.10.2008 23:53 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mahtava täydentävää vaihtaa katseella riviä, ja ehtiä juuri lukea "huomenna lisää!!!!!" ja nähdä samantien nuo avatarin ratpack-äijät. :lol: Tuhat sanaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #26 : 31.10.2008 16:50 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Jep, onneksi kilpailu "toimintapeli" genressä ei ole kummoista tuolla juoni-osastolla muutenkaan.


Tähän on pakko sanoa, että



400 sivua, baby!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #27 : 04.11.2008 22:11 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kolme kertaa mennyt nyt läpi ja on tämä vaan edelleen järjettömän kova. Itse asiassa impossiblella tuli pelättyä jo ihan tosissaan, vaikka se oli jo kolmas läpipeluu. Parista osumasta tappavat vihut aiheutti melkosia paniikkikohtauksia pienissä tiloissa ja koko ajan oli sellanen fiilis, että pakko pelata ja samaan aikaan ei haluaisi pelata, kun eteneminen on yhtä paniikkia.

Suosittelen kyllä ehdottomasti avausvaikeudeksi hardia. Itse otin mediumin, kun pelissä ei ole vasurin ohjauksia ja ilman niitä olen niin käsi, joten itselleni se oli ihan hyvä aloitusvaikeusaste, mutta muuten kannattaa kyllä aloittaa hardilla suoraan. Ja äänet täysille ja pimeässä pitää tietty pelata, mutta se nyt on itsestään selvää.

En tiedä, ei kai pitäisi enää testata Silent Hillejä, nehän voisi tämän jälkeen tuntua ihan läpältä. :p
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #28 : 05.11.2008 15:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
En tiedä, ei kai pitäisi enää testata Silent Hillejä, nehän voisi tämän jälkeen tuntua ihan läpältä. :p

Sä se läppä olet.


Mutta siis hardilla tietenkin aloitetaan. Kuulema silläkin aika helppo jos panostaa tiettyihin aseisiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dead Space « Vastaus #29 : 05.11.2008 20:53 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo peli ei ole mikään mielettömän haastava. Sanoisin, että impossible oli juuri sopiva vaikeusaste, ei turhauttava missään kohtaa, mutta silti antoi vastusta.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines