Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dark Souls Remastered - PC, PS4, Xbox One: 25.05.2018
  • Dark Souls Remastered (Switch): 19.10.2018
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Dark Souls  (Luettu 171305 kertaa)
Vs: Dark Souls « Vastaus #30 : 10.10.2011 18:20 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Onkos tässä pelissä mitään checkpointteja, kun niitä ei Demon's soulsissa ollut?
tallennettu
Re: Dark Souls « Vastaus #31 : 10.10.2011 18:27 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Onkos tässä pelissä mitään checkpointteja, kun niitä ei Demon's soulsissa ollut?
Matkan varrella vastaan tulee niin sanottuja Bonfireja, joihin palataan kuolon korjatessa ja niiden kautta hoidetaan myös muun muuassa levelien nostot. Niiden aktivointi ja käyttö tosin palauttaa kaikki perusvihut takaisin henkiin. Kai näitä voisi kuitenkin checkpointeiksi sanoa.

Ja koska mitään keskushubia ei löydy, on näitä ymmärtääkseni ripoteltu hieman tiheämpään kuin Demonin Nexukseen palauttavia vastineita.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #32 : 10.10.2011 19:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Joo, tällä kertaa bonfiret ovat niitä ns. checkpointeja pelissä. Niitä on ripoteltu ympäri maailmaa ja istuessasi aina sellaisen äärelle siitä tulee sinun checkpointisi. Eli huolimatta siitä vaikka olisit kuinka pitkällä pelissä, tulet ilmestymään sille bonfirelle jossa viimeksi kävit jos satut kuolemaan.

Älä lue ellet ole jo päässyt Darkroot Gardenia läpi!

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kellään muuten esiintynyt ruudunpäivitysongelmia tai pelin hyytymisiä? Luin jostain että Xbox 360- että PS3-versioissa esiintyy kumpaakin. Itselläni on hyytynyt peli metsässä ja Blighttownissa laski aika kivasti ruudunpäivitys, muuta valittamisen aihetta en olekaan vielä löytänyt.


« Viimeksi muokattu: 12.10.2011 17:44 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #33 : 10.10.2011 20:38 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kellään muuten esiintynyt ruudunpäivitysongelmia tai pelin hyytymisiä? Luin jostain että Xbox 360- että PS3-versioissa esiintyy kumpaakin. Itselläni on hyytynyt peli metsässä ja Blightownissa laski aika kivasti ruudunpäivitys, muuta valittamisen aihetta en olekaan vielä löytänyt.
X0:lla pelailen, ja kyllähän se ruudunpäivitys joissain harvoissa kohdissa tippuu. Ei mitään vakavaa tosin, ainakaan tähän mennessä.

Itse olen nyt toisessa vastuksessa joka tuottaa kyllä sellaiset Maneater-vibat että melkein itkettää.
Löysinpä minäkin tuon bossin. Toisella yrityksellä läpi. Käyttämäni ase saattoi tosin vaikuttaa asiaan, se on melko tehokas tässä vaiheessa peliä. Dark Souls wikistä kattelin jotain perusjuttua, ja tietenkin piti silmään osua joku uber hyvä ase, jonka olin missannut (enkä olisi kyllä voinut koskaan keksiäkään sitä), joten olihan se pakko hakea. Hauskahan sen kanssa on heilua.


Hauskaa ei tosin ole se, että Firelink Shrinen tulen ylläpitäjä kuoli -> ei voi käyttää Firelinkin bonfireä... :/
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #34 : 11.10.2011 01:48 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Okei, nyt pääsi käymään niin että eka bonfire on sammutettu ja kaksi lähistöllä ollutta tyyppiä surmattu. Eikä syyllinen voi mitenkään olla minä itse sillä olen Demon's Soulsista lähtien ollut erittäin tarkka siitä mihin miekkaani sohin. Ei oikeastaan harmita muulla tavalla kuin että matka yhteen suuntaan piteni kivasti.

EDIT: http://darksoulswiki.wikispaces.com/Knight+Lautrec syyllinen olikin toinen "surmatuista".


« Viimeksi muokattu: 11.10.2011 12:25 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #35 : 12.10.2011 15:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eilen aloitin pelin ja tuli pieni tyriminen heti alkuun tässä. En tiedä miten edes on mahdollista, mutta en vaan huomannut sitä seinässä olevaa rööriä, josta ilmeisesti olisi pitänyt karata sitä alussa olevaa demon-bossia vastaan. Ihmettelin että miten voi olla tehty heti eka bossi niin mulkun vaikeaksi, kun joutuu katkenneella miekalla pelaamaan, joka teke vain hipaisun verran damagea bossiin. Noh, kuolin varmaan reilut 20 kertaa kuolin kunnes yli tunnin jyystön jälkeen voitin sen ja sain jonkun demon's great -vasaran palkinnoksi. Sitten huomasin huomasin reiän seinässä ja tajusin mitä se maassa oleva message tarkoitti. Ei sitä vissiin ollut vielä edes tarkoitus voittaa.

Noh, tästä se peli lähtee. >_>
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #36 : 12.10.2011 16:16 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eilen aloitin pelin ja tuli pieni tyriminen heti alkuun tässä. En tiedä miten edes on mahdollista, mutta en vaan huomannut sitä seinässä olevaa rööriä, josta ilmeisesti olisi pitänyt karata sitä alussa olevaa demon-bossia vastaan. Ihmettelin että miten voi olla tehty heti eka bossi niin mulkun vaikeaksi, kun joutuu katkenneella miekalla pelaamaan, joka teke vain hipaisun verran damagea bossiin. Noh, kuolin varmaan reilut 20 kertaa kuolin kunnes yli tunnin jyystön jälkeen voitin sen ja sain jonkun demon's great -vasaran palkinnoksi. Sitten huomasin huomasin reiän seinässä ja tajusin mitä se maassa oleva message tarkoitti. Ei sitä vissiin ollut vielä edes tarkoitus voittaa.

Noh, tästä se peli lähtee. >_>
:lol:

The true Dark Souls begins here!

Ei sitä tosiaan tuossa vaiheessa olisi tarvinnut tappaa. Siinä saa paremman aseen ja opetetaan se alas hyppy -hyökkäys (RB tai R1 pohjaan kun putoaa). Eli siinä olisi ollut tarkoitus hypätä sen bossin niskaan, ja ainakin itse taisin tehdä siihen jotain 30% lämää sillä iskulla.


Blighttownissa nyt itse seikkailemassa. Sen lisäksi, että se on äärimmäisen "kiva" paikka, niin ruudunpäivitys on aika heikoilla siellä. Tuo mukavasti Demon's Soulsin 5-2 maailman mieleen... :rollaus:
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #37 : 12.10.2011 17:55 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Blighttown on inhottava paikka. Eilenkin varmaan harhailin siellä kolme tuntia kunnes tajusin että pomon sumuovi olikin melko lähellä paikan sisäänkäyntiä ja minä itse vain olin mennyt päinvastaiseen suuntaan. Kahdeksan pomoa olen nyt päästänyt päiviltä sekä soittanut molempia kelloja enkä tiedä tällä hetkellä minne menisin seuraavaksi kun Iron Golem ottaa nirrin pois minulta ja New Londo Ruinsissa olevat aaveet vaikeuttavat etenemistäni paljon.

Oletteko jo koittaneet ampua Undead Burgin lohikäärmettä sieltä tornista käsin jossa on yksi Black Knight? Peli nimittäin bugaa jos siihen ampuu yhden nuolen siihen ja lohikäärme katoaa kokonaan ruudulta (tippuu kai rotkoon) sekä kuolee. :lol: Nauroin kippurassa tuolle.


« Viimeksi muokattu: 12.10.2011 18:36 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #38 : 12.10.2011 18:43 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Blighttown on inhottava paikka. Eilenkin varmaan harhailin siellä kolme tuntia kunnes tajusin että pomon sumuovi olikin melko lähellä paikan sisäänkäyntiä ja minä itse vain olin mennyt päinvastaiseen suuntaan.
Öö, siis mikä sisäänkäynti?
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Tänään tuli ensimmäinen black phantom (pelaaja), tietenkin Blighttownissa. Eipä ollut ongelmia tappaa sitä, vaikka yksi itikka tuli mukaan leikkeihin. Sain siltä sen aseen palkinnoksi. Hyvä, kun menin sen jälkeen yrittämään yhtä bossia, niin siinä ovella oli ko. henkilön summon sign. Totta kai summosin sen. ;)


E: Mielenrauhan saavuttaakseni katoin wikistä, enkä onneksi ole missannut mitään bossia. Olisin tullut lievästi sanottuna hulluksi, jos olisi pitänyt alkaa kiipeilemään takasin mistä tulinkin. Ja samalla löytyi tieto, ettei tuo kohtaamani black phantom ollutkaan pelaaja, vaan NPC. Selittää miten helppo taistelu se oli.


Oletteko jo koittaneet ampua Undead Burgin lohikäärmettä sieltä tornista käsin jossa on yksi Black Knight? Peli nimittäin bugaa jos siihen ampuu yhden nuolen ja lohikäärme katoaa kokonaan ruudulta (tippuu kai rotkoon) sekä kuolee. :lol: Nauroin kippurassa tuolle.
Heh.

Noihin hännällisiin otuksiin liittyen on muuten uusi ominaisuus tässä pelissä.
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 12.10.2011 19:38 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #39 : 12.10.2011 20:11 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Öö, siis mikä sisäänkäynti?
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #40 : 12.10.2011 20:26 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Öö, siis mikä sisäänkäynti?
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Dark Souls « Vastaus #41 : 13.10.2011 14:46 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kysymys hahmon ulkonäöstä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Re: Dark Souls « Vastaus #42 : 13.10.2011 16:08 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kysymys hahmon ulkonäöstä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #43 : 13.10.2011 17:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Humanityista vielä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #44 : 14.10.2011 19:31 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli kaupassa kuolattua Dark Souls'sin limited edition -pakettia. Lupasin silti itselleni läpäistä Demons Soulsin ennen kun tähän kosken. Laskeskelin että DeS on kohta ollut jo vuoden omistuksessa läpäisemättömänä, mutta noh, hiljaa hyvää tulee. :rollaus:

tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #45 : 15.10.2011 00:17 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW AAAAAAaaaaRRRRRRghhhhhh:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Missäs muut menevät?

Tässä olisi myös hyödyllinen osviittaa antava kartta jos meinaa jäädä jumiin.

EDIT:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 15.10.2011 19:15 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #46 : 16.10.2011 22:17 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Eilen tuli frendillä testattua tätä ja iski niin hirveä kuumotus pelata, että oli pakko hakea tänään Cittarista boksille tämä.
 
Aloitin Deprived Classilla ja nyt on ensimmäiset 4h takana, Taurus Demon jo kaadettu. Deprived Class ei ollut läheskään niin vaikea alussa kuin olisin kuvitellut ja nyt alkaa jo olla sen verran kaikenmaailman romua mukana ettei sillä enää kummemmin ole merkitystä. Se mihin suuntaan hahmoa haluaisin kehittää, on vielä aika auki.

Humanityn menettäminen vituttaa  :(

Edit: + se etten valinnut giftiksi Master Keytä  :(


« Viimeksi muokattu: 16.10.2011 22:26 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #47 : 16.10.2011 22:39 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Humanityn menettäminen vituttaa  :(

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Edit: + se etten valinnut giftiksi Master Keytä  :(

Ei hätää, sen sanotaan vain sotkevan ensimmäistä läpipeluukertaa ja suositellaan ottamaan vasta NG+:aan käyttöön.

Missä menen nyt:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #48 : 16.10.2011 22:54 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Loistava peli, mutta aivan liikaa teknisiä ongelmia. Ihmeellisiä bugeja ja ruudunpäivitysongelmia jatkuvasti. Siellä undead burgissa vai mikä lie onkaan, on se lohari joka syöksee tulta. Koitin sieltä tornista houkutella sitä Knightia sinne sillalle, että se lohikäärme olisi tappanut sen, niin kuin tappoikin. Kuolin kuitenkin samalla itsekin siihen liekkiin ja kun heräsin ja juoksin paikalle uusiksi, niin se lohikäärme on hävinnyt kuin pieru saharaan. Koitin ladata pelin muutaman otteeseen uusiksi, mutta ei mitään. Ei sitten tapeta sitä.

Mutta muuten kyllä koukuttava peli ja mukavan haastava, vaikka itseäkin ottaa päähän, etten ottanut master keyta.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #49 : 17.10.2011 23:53 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Tuli aloitettua pyromancerilla peli uudelleen kun alkoi meininki kyrpimään ja nyt homma eteneekin jo ihan erilailla. Fireball on mukava bonus, mutta lähdin hahmonkehityksessä ihan eri suuntaan ja tällä hetkellä on käytössä holtittoman kokoinen Zweihander-miekka + sieltä metsäpaikasta haetut ritarin vermeet.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #50 : 18.10.2011 21:15 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Dark Souls läpi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Laitoin Backloggeryyn pelille arvosanaksi 4/5.


« Viimeksi muokattu: 19.10.2011 12:14 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #51 : 20.10.2011 00:40 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Tapoin vahingossa Andre the Smithin  :/

Spoileri (osoita katsoaksesi)

No kai tästä vielä selvitään. Seuraava pysäkki on Blighttown ja pelaaminen etenee tuota yhtä takaiskua lukuunottamatta erittäin hyvin. Catacombsit kävin nuohoamassa läpi ja siellä meinasi hiukan leikata kyllä kiinni. Zweihander on edelleen mitä upein.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #52 : 20.10.2011 17:29 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili En kyllä ymmärrä miten tämä voi olla teknisesti näin paljon huonompi kuin Demon's souls. Vaikka onhan tässä pelissä kaikki tavallaan yhtä suurta aluetta toisin kuin Demon's souls:ssa, niin ei sen pitäisi olla syy ainaisille hyytymisille ja framerate dropeille. Yritä siinä sitten nauttia pelaamisesta jossain blightownissa (mikä nyt on paska mappi muutenkin), kun framerate pyörii koko ajan jossain kympissä.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #53 : 20.10.2011 18:48 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Puhumattakaan niistä uskomattomista bugeista ja huijaustavoista jotka rikkovat eeppisesti peliä, esim. Valley of Drakesin lohikäärmeet saa jo vahingossa lentämään kuiluun, viholliset putoavat välillä maan läpi kuollessaan, lohikäärme tai hydra katoaa ruudulta sekä kuolee hetken päästä jne. Tämäkin on kai ihan toteutettavissa. Itse olin lopulta aika pettynyt pelin rikkinäisyyteen eikä se 10. freezaaminen tuntunut enää edes huvittavalta, Demon's Souls on paljon parempi peli. :(
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #54 : 20.10.2011 20:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis tuo ruudunpäivitys kyllä ihmettyttää. Pelin grafiikka on kaukana hyvästä ja jatkuvasti nykii.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #55 : 20.10.2011 20:46 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Sanos muuta. Enkä edes valehtele kun sanon että välillä meno oli kuin jostain diaesityksestä.
Jos uusi Zelda tai Batman eivät yllätä parhaudellaan niin Portal 2 on ainakin minun GOTY.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #56 : 21.10.2011 00:34 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Vain kerran on esiintynyt jäätyilyä tähän mennessä ja frameratedropit ovat olleet härskejä tähän mennessä vain muutamassa kohdassa joten pystyy nuo kyseiset tekniset viat antamaan anteeksi. No joo, ehkä olisi eri ääni kellossa jos olisin Demon's Soulisia pelannut. Harmi kun sitä ei saa boksille  :(

Kismittää kun ei yhdellä läpipeluukerralla pääse oikein mitenkään järkevästi kokeilemaan erilaisia pelityylejä/aseita/spellejä ja vähän skeptinen olo sen suhteen, että jaksaako tätä kuitenkaan useaan kertaan läpi pelata. Toki pelin kesto lyhenee varmasti melko paljon jo tokalla kerralla kun tietää mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Harmillista ettei pelistä löydy ''kunnolista'' pvp moodia.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #57 : 30.10.2011 21:53 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Peli meni tänään läpi pelikellon näyttäessä 49 tuntia. Loppua kohden kenttäsuunnittelu alkoi kyllä rakoilla huomattavasti ja yhdyn Kraidin kommentteihin
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kyllä tämä varmaan toiseen kertaan tulee pelattua läpi, sorcereryt ja miraclet jäivät kuitenkin kokonaan näkemättä ensimäisellä kierroksella. Newgame+ sensijaan ei hirveästi houkuttele, samalla hahmolla pelin pelaaminen uudelleen puuduttaa ainakin ajatuksentasolla.

Harmillisen paljon oli siistejä aseita ja panssareita jätetty pelin viimeisille tunneille jolloin suurinta osaa ei enää oikein enää tarvinnut. Varmaan yli puolet peliajasta tuli pelattua sama ase- ja panssarisetti yllä.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #58 : 31.10.2011 15:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Taitaa jäädä minun osaltani tämä peli läpipelaamatta. Alkuun tuntui loistavalta, mutta masentavan tylsät ympäristöt ja jatkuva nykiminen alkaa kyllästyttämään. Nyt kun lukee kommentteja, niin pelialueet taitavat mennä vain huonompaan suuntaan. Suurin ilo oli vaikeustaso jollaista näkee nykyään niin harvoin, mutta en taida jaksaa pelata peliä sen takia läpi.

Katotaan sitten uusiksi, jos joskus ei ole muuta pelattavaa.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #59 : 31.10.2011 15:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Taitaa jäädä minun osaltani tämä peli läpipelaamatta. Alkuun tuntui loistavalta, mutta masentavan tylsät ympäristöt ja jatkuva nykiminen alkaa kyllästyttämään. Nyt kun lukee kommentteja, niin pelialueet taitavat mennä vain huonompaan suuntaan. Suurin ilo oli vaikeustaso jollaista näkee nykyään niin harvoin, mutta en taida jaksaa pelata peliä sen takia läpi.

Katotaan sitten uusiksi, jos joskus ei ole muuta pelattavaa.

Noin kävi minulla Demon's Soulsin kanssa. Taidanpa siis skipata tämän.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines