Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dark Souls Remastered - PC, PS4, Xbox One: 25.05.2018
  • Dark Souls Remastered (Switch): 19.10.2018
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Dark Souls  (Luettu 171347 kertaa)
Vs: Dark Souls « Vastaus #270 : 15.03.2014 17:14 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Minulla tuli yksi bugi vastaan. Lopparina toimiva leijuva ritari, mikä tulee kotkan kyydittämänä taivaalta, ilmestyi minulle normialueella. Ensimmäiset mahdolliset kamat päällä, ja turpaanhan siinä tuli. :D

Ei ole bugi, noin siinä kuuluukin käydä. :D

Toka bossi alhaalla. Aika monta yritystä joutui laittamaan että sain läpi. Hyvä taistelu kyllä ja kunhan opetteli sen liikeradat niin kyllähän se suht kivuttomasti tipahti. Ensimmäinen naaman sulaminen tuli aiemmin tämän bossin kanssa, kun olin yhden iskun päässä voitosta ja bossi päätti siinä vaiheessa sitten rankasta. Nämä kokemukset tekevät Dark Soulsista Dark Soulsin.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #271 : 15.03.2014 19:49 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Meinasin mokata aika pahasti Pursuerissa. Edelleen aika surkeat kamat itselläni käytössä, joten miekalla sahaaminen on luonnollisesti aikamoista kitkuttelua. Lopulta kun HP-mittaria oli tällä pomolla jäljellä enää yksi pieni palkki, se alkoi tekemään jotain ihme erikoishyökkäystä josta saa cursen ja ties mitä. En tiedä mikä siinä on, kun minua alkaa joka kerta näissä peleissä kuumottamaan urakalla oikeastaan vasta sitten kun pomolla on jäljellä tosi vähän HP:ta. :lol:
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #272 : 15.03.2014 21:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Mitäs mieltä porukka on pelin graffoista? NeoGAFissa on puitu tuota "downgrade"-tapausta jo kohta pari tuhatta viestiä. Ilmesesti demot ja trailerit antoivat pelistä siloitellun kuvan.



Itseäni ei tapaus juurikaan haittaa, vaikka kusetuksesta jääkin vähän paha maku suuhun. PS4-versio vaikuttaa aika varmalta tapaukselta tulevaisuudessa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #273 : 15.03.2014 22:05 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Minusta tämä on graafisesti ollut aika lailla samaa tavaraa kuin ykkönen. Tai sitten en vain huomaa eroa... eipä noilla grafiikoilla tosin ole mitään väliä itselleni, kun kevyemmilläkin saa aikaiseksi ihan mainioita ja tunnelmallisia juttuja. Se on se pelattavuus mikä tekee näistä peleistä hyviä, ei haittaisi yhtään vaikka olisi PS2-grafiikat kyseessä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Dark Souls « Vastaus #274 : 15.03.2014 22:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ilmeisesti se graffapurnaus johtuu siitä että peliä on alusta asti mainostettu noilla paremmilla graffoilla ja valaistuksella. Se on siis ilmeisesti ollut yksi keskeisimpiä osa-alueita mediassa. Kyllähän sen ymmärtää että jos pelin sanotaan näyttävän joltain, mutta se näyttääkin lopulta paljon huonommalta, niin voi jotakuta vituttaa. Tämän käsityksen siis sain tuosta GAFin ketjusta, itse en ole sen suuremmin seurannut koko peliä. Eikä tämä oikeastaan koske pelkästään tätä, Watch Dogsista nousi aikamoinen kohu viimeisimmän trailerin myötä, koska se näyttää huomattavasti huonommalta kuin aiemmin.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #275 : 15.03.2014 22:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En ole seurannut pelin trailereita, niin en osaa sen tarkemmin kommentoida tuohon. Muutamia kuvia näin jossain ja varmaan jotain downgradetusta on tapahtunut, mutta mitä hiton väliä? Veikkaan että siihen on ollut varsin hyvä syy. Todennäköisesti konsolit eivät ole vain jaksaneet pyörittää peliä tarpeeksi hyvin tai videomatsku on ollut PC-versiosta. Mene ja tiedä. Erittäin tasaisesti tuntuu pyörivän Dark Souls 2 ainakin Boxilla ja vaikuttaa muutenkin kelpo jatko-osalta. Muutenkin nuo retail-kuvat näyttää kuin olisi oikein tarkoituksella vedetty kontrasti minimiin, kun valikoita myöten niin haalistuneita.

GAF on kyllä nykyään ihan hitonmoinen paskaläjä ja suurin osa siellä lähinnä kuolailee hienojen giffien perään joistain random-keskivertopeleistä, eikä ketään tunnu varsinaisesti enää kiinnostavan itse pelaaminen tai pelien pelattavuus. Hype-ketjuissa aina 200 x enemmän postauksia ja sitten pelin virallinen OT kuolee viikossa. Gamefaqskin tuntuu nykyään tasokkaammalta paikalta, jos haluaa peleistä keskustella.


« Viimeksi muokattu: 15.03.2014 23:06 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #276 : 16.03.2014 12:20 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Minulla tuli yksi bugi vastaan. Lopparina toimiva leijuva ritari, mikä tulee kotkan kyydittämänä taivaalta, ilmestyi minulle normialueella. Ensimmäiset mahdolliset kamat päällä, ja turpaanhan siinä tuli. :D

Ei ole bugi, noin siinä kuuluukin käydä. :D
Kuulinkin eilen myöhemmin kaverilta että se on kuin Nemesis RE3:sta. Hassua vain että törmäsin siihen kerran ennen varsinaista(?) taistelukohtausta, ja kun menin samaan paikkaan uudestaan, Pursueria ei näkynyt mailla halmeilla. Siksi päättelin sen olleen bugin tuottama encounter.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #277 : 16.03.2014 16:00 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itse olen kyllä ihan tyytyväinen pelin grafiikoihin ja boksilla tosiaan pyörii aika sulavasti, paljon parempi ruudunpäivitys tässä on kuin ykkösessä. Majulan alue on esimerkiksi törkeän hieno mesta ja ilmeisesti mestat vain paranevat mitä pidemmälle etenee.

Haastetta tässä pelissä on kyllä reippaasti. En tiedä miten pärjäilisin, jos olisin alottanut sarjan pelaamisen tästä pelistä. Olen vetänyt meleenä ja ilman summonien apua. Esimerkiksi se Pursuer vaati kyllä melkoista rutistusta yksin ja varsinkin kun healthbar on puolessa välissä kuolemien johdosta. Normivihollisetkin käyttäytyvät arvaamattomammin ja niiden iskujen lukitus on eri luokkaa kuin ykkösessä. Toi on myös brutaalia, että tässä ei oikein voi grindata ja maailmassa on rajallinen määrä souleja. Mietityttää, että mitenköhän pärjäilee kun en pelaile netissä lainkaan.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #278 : 17.03.2014 17:47 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Onko kukaan muu huomannut saman kuin minä, että tässä pelissä tuntuu olevan tosi monta vastusta, joiden päätrikki näyttäisi olevan vain se, että niitä on useampi kuin yksi kappale samassa taistelussa? Lisäksi suurin osa vastuksista ovat olleet tähän mennessä humanoidipomoja... haluaisin nähdä useammin sen "Jabba the Hutin" kaltaisia ilmestyksiä, vaikka se taistelu olikin todella helppo. Silti näissä isoissa pomoissa on vain sitä jotain.

Ja viimeisin pomo jonka surmasin oli sellainen outo kulttijoukko, jonka rituaalin tulin keskeyttämään. Minusta tuo taistelu oli melkein täysin sama asia, kuin pelkkä tavallinen yhteenotto useamman vihollisen kanssa jossain pelin alueella. :/

Erinomainen peli toki edelleen, vaikka kieltämättä pomovastukset ovat olleet Dark Soulsin ja Demon's Soulsin jälkeen vähän heikompia. Enkä vieläkään ole mielestäni törmännyt esimerkiksi Hydran tai Red Dragonin tapaisiin "minivastuksiin", joita ykkösessä oli kiva määrä. Jotain vähän sinne suuntaan on tullut nähtyä, mutta ei mitään niin isoa ja ympäristöön sidonnaista.

Vastuksia surmattu tällä hetkellä 12, tai ainakin niiltä saatujen sielujen mukaan. Nyt olisi korkea aika törmätä vähän isompiinkin demoneihin - jotain ykkösen DLC-alueen pomojen kaltaista, niin olen lopullisesti myyty.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #279 : 17.03.2014 23:03 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tänään tuli ihan hyvää edistystä pelin parissa. Tapoin sen rottabossin ja ne Sentinelit siellä Bastillessa sekä No-mans Wharfin bossin. Sen rotan kanssa meinasi taas mennä hermot kyllä. Ekalla yrityksellä sain sen tapettua, mutta ennen kuin Victory Achieved-teksti pamahti ruutuun kuolin sen aiheuttamaan poisoniin. Muutamalla yrityksellä löytyi kyllä ihan hyvä taktiikka ja aika kepeästi se sitten tipahti. Noiden Sentinelien kanssa oli myös hieman ongelmia, mutta kunhan sen otti maltilla pystyi ne tiputtamaan. Aika rauhassa siinä saa katella iskumestoja niiden kahden kanssa. Nyt olisi sitten taas pari uutta mestaa joihin edetä. Toinen mesta antoi kyllä pahat
Spoileri (osoita katsoaksesi)
-vibat.

Kysymys vielä tosta No-mans Wharfista:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #280 : 18.03.2014 10:47 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Nytkun olen 25 tuntia pelannut, niin listaanpa lyhyesti plussat ja miinukset:

+Peli tuntuu aiempia osiakin enemmän HC:lta. Perusmöllienkin iskuja on aiempaa vaikeampi ennakoida. Alkupään pomot olivat tietysti llähinnä säälittäviä, mutta nyt vastaan on tullut jo kolme tuskaisen vaikeaa bossia. Yksi näistä oli tuo Kraidin helpoksi väittämä Jabba the Hutt, siis mikäli tarkoitit the Rottenia. Itselleni se tuotti enemmän vaikeuksia kuin yksikään  aiempien Souls-pelien  pomoista.
+Kentät enimmäkseen hyviä, mukana on tosin tuttuun tapaan muutama aivan totaalipaska kenttä.
+Lore vaikuttaa edelleen mielenkiintoiselta
-Npc:et ovat persoonattomampia kuin mitä ykkösessä
-Pelattavuus tuntuu enemmän Demons soulsilta, kuin DS1:ltä. Tämä ei ole iso miinus, mutta DS1:en pelattavuus tuntui täydellisyyten hioutummalta. Mitä grafiikoihin tulee, niin tätä pelisarjaa nyt pelaisi vaikka ps1- tason grafiikoilla.


« Viimeksi muokattu: 18.03.2014 11:02 kirjoittanut Siegmeyer »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #281 : 18.03.2014 12:17 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nautin kyllä tästä pelistä huomattavasti. From Software onnistui kyllä erittäin vaikeassa tehtävässä ja onnistui luomaan mahtavan jatko-osan tämän genin parhaalle pelille. Ennen tämän jatko-osan pelaamista kelasin, että alku tulee olemaan helppoa läpijuoksua ja rivivihollisten backstabbailua samaan tapaan kuin ekan pelin Undead Burgissa, mutta toisin kävi. Haastetta löytyy joka kulman takaa ja tilanteet ja viholliset ovat mielenkiintoisia. Aina välillä tulee palailtua vanhoille alueille ja huomattua, että on missannut vaikka kuinka isoja osioita ekalla läpijuoksulla. Peli kannustaa tutkimiseen todella hyvin.

Pelin vapaus on myös loistavaa. Pelissä on jatkuvasti huimasti eri alueita tutkittavana ja jokaisessa mestassa on salareita roppakaupalla. Vaikka jäisi jumiin jonnekin mestaan, aina voi kokeilla jotain muuta polkua ja hommata uusia työkaluja haasteiden kohtaamiseen. Tämä vapaus ja pelin laajuus yllätti täysin. Pidän myös tosta, että bonfireilta voi warppailla heti alusta lähtien ja tämä mekaniikka tekee maailman tutkimisestä kätevämpää ja palvelee pelin avoimempaa luonnetta hyvin.

Jo tässä vaiheessa sanoisin, että peli on laadullisesti samalla tasolla ykkösen kanssa. Vielä jää nähtäväksi nouseeko peli jopa ekan pelin edelle. Onhan tämä taas parasta parhautta ja aivan uskomaton suoritus kehittäjiltä.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #282 : 18.03.2014 12:27 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Yksi näistä oli tuo Kraidin helpoksi väittämä Jabba the Hutt, siis mikäli tarkoitit the Rottenia.

Taidetaan puhua ihan eri vastuksesta. Minun tapaamani Jabba the Hutt oli muistaakseni Harvest Valleyn pomotaistelu.

Nyt on muuten meneillään äärimmäisen diippiä pohdintaa 4chanin /v/:ssä liittyen Dark Souls II:n loreen. En suosittele lukemaan kyseistä lankaa ennen kuin vasta pelin lopussa tai sitten kun se on läpi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Henkilökohtaisesti koen tämän pelin loren tällä hetkellä hyvin mielenkiintoiseksi, sillä sen on pakko ainakin jollain tavalla sulauduttava kiinteäksi osaksi ykkösen upeaa lorea - täydentämään yhtä parhaimmista tarinoista missään videopelissä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #283 : 18.03.2014 15:10 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tänään sorruttua ja ostettua DSII, vaikka aikaa ei pitäisi olla tälläisiin tällähetkellä.

Pari tuntia pelaillut, ja tietenkin vasta pintaa raapaistu, mutta joitain mietteitä:

Peli tuntuu jotenkin ohjattavuudelta vieläkin mekaanisemmalta, kuin aiemmat osat, mikä ei kyllä häiritse lainkaan. Sorcererilla pelailen. Alkupään kenttä oli aika meh -kamaa, mutta Majulaan päädyttyä tunnelma alkoi kohota. Yhtäkkiä peli heittää avaraan maailmaan ahtaiden ja kapeiden metsä-luolateiden jälkeen. Hieno kontrasti. Aika on mennyt lähinnä tutkiskellen mestoja ja hieman edeten Forest of the Fallen Giantsissa, hommaten sepälle avaimen kämpille.

Ihan hyvät vibat tähänmennessä, vaikkei tietenkään mitään Demon's Soulsiin tai edes Dark ykköseen verrattuna, mutta odotettavissa on varmasti jälleen laatua.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #284 : 19.03.2014 01:54 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Hoitelin tosiaan tuon The Rotten -pomon. Ei sekään kyllä minusta mikään kovin paha ollut, vaikka tässä pomossa toki auttoikin erittäin paljon hyvä kilpi. Mielestäni ympäristö oli ehkä se pahin uhkatekijä, kun sitä meinasi koko ajan kävellä niihin palaviin kasoihin ja kaikkialla oli niin ahdasta. Varsinkin jo siksi, että tuollainen lihamörkö vie niin kamalasti tilaa. Mutta hyvin suunniteltu pomotaistelu tämäkin, lisää vain tällaisia joissa ympäristöä käytetään pelaajaa vastaan.

Se rottakoira oli myös oikein hyvä pomotaistelu, vaikka pohjana onkin toiminut selvästi Sif. Olisi pitänyt varmaan hoidella sekin ehkä vähän huonommalla miekalla, niin olisi päässyt nauttimaan pidempään kyseisestä taistelusta. Tällä hetkellä olen kuollut jo kolmisen kertaa siihen kivaan jättihämähäkkiin, kun bonfire on niin mukavan kaukana sen sumuovesta eikä näin ollen oikein jaksaisi aina juosta sinne asti. Iron Keepin pomo on myös edelleen kaatamatta, kun se ottaa niin vähän osumaa ja tulimiekka läpäisee kilven, mikä luonnollisesti aiheuttaa minuun jonkin verran vahinkoa vaikka kilpi olisi ylhäällä. Yksi huitaisu tietenkin tappaa, jos kilpi on alhaalla.

Harmi kun sitä pelin jumalattoman hienoa uutta ritarisettiä ei saa näköjään kovin alussa peliä. No, ehkä sitten NG+:ssa ja vieläpä kahden miekan kanssa harjoitellen. Voisi jopa pitää hahmon 65 levelisenä senkin runin ajan, niin tulee lisää haastetta. Rakastan tätä peliä kyllä jo nyt aika kivasti ja toivon että From Software tekee sen kolmannenkin osan seuraavan sukupolven konsoleille. Tai ties vaikka saisimme Demon's Souls II:n PS4:lle Hidetaka Miyazakin ohjaamana. Olisi kyllä ihan huippua.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #285 : 19.03.2014 13:17 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Miyazakilla on joku uusi projekti, josta ei tietääksen ole sanonut muutakuin että haluaisi työstää jotain tunnelmaltaan vähemmän synkkää peliä mitä Dark Souls, tarkoiittaen tällä siis tarinaa, tunnelmaa,ei kuitenkaan sitä että peli olisi pelillisesti sen vähemmän HC kuin mitä DS.

 Uskoisin että DSIII tulee jokatapauksessa, ainakin jos DSll myy yhtä hyvin kuin edeltäjänsä. Toivottavasti, sillä lievästä uudistuksien aiheuttamasta alkushokista toivuttuani DSll  alkaa tuntua koko ajan paremmalta mitä kauemmin sitä pelaa. Yhtä addiktoiva kuin edeltäjänsä, ja pelattavaa riitää. Aika kovis se sorceryja myyvä heppu, mistä lie löytyisi hemmon armor set.

Rottakoira oli suht vaikea ja hyvä bossi. Siitä toisesta rottabossista taas täytyy kyllä sanoa, että Bed of Chaos ei ole enää pelisarjin paskin pomovastus...
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #286 : 19.03.2014 15:48 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kohta varmaan kaatuu tuo Smelter Demon. Ei helkkari kun sen piti bugittaa minut jo kerran seinään kiinni pomppimaan, juuri silloin kun sillä oli kuolema enää muutaman osuman päässä. Muutenkin tullut nyt vastaan paljon tilanteita, joissa olen viime hetkellä kuollut johonkin ihan tyhmään.

Onko kukaan muu huomannut tuota, että tavalliset riviviholliset ilmeisesti katoavat kentästä jos ne tappaa tarpeeksi monta kertaa? Vaikka tällä kai yritetään estää grindaamista, niin minusta koko homma on lopulta aika +-0 kun pelin kenttä helpottuu ja muuttuu autioksi.

EDIT: Smelter Demon kukistettu. Oli kyllä yksi parhaimmista pomotaisteluista koko pelissä.


« Viimeksi muokattu: 19.03.2014 15:57 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #287 : 19.03.2014 17:59 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Siitä toisesta rottabossista taas täytyy kyllä sanoa, että Bed of Chaos ei ole enää pelisarjin paskin pomovastus...

Ei toi oo läheskään niin gimmicki kuin toi Bed of Chaos.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #288 : 19.03.2014 22:56 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse ostin tuohon rottapomoon vain saatanasti tulipommeja kun ei meinannut omat pääaseet osua niihin. Tällä hetkellä olen kyllä pikkasen pulassa, että minne mennä kun on ollut oikeastaan koko pelin ajan sellainen tunne että olisin missanut jotain, 13 pomoa olen ainakin jo listinyt enkä ole esim. tuollaseen "Jabba the Hut" tyyliseen pomoon törmänyt ellei kyseessä ole sitten tuo "The Rotten".

Pomovastukset ovat kyllä olleet tähän mennessä aika meh kamaa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Jotain kertoo myös se että nuo kaksi melkein tähän mennessä vaikeinta pomovastusta ovat olleet vain tuhat kertaa suurrennettuja rivivastuksia, tarkoitan nyt tätä hämähäkkia ja raatokoiraa.

E: No joo oli ainakin mennyt tuo Huntsman's Copse ainakin ohi.


« Viimeksi muokattu: 20.03.2014 00:12 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #289 : 20.03.2014 03:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Drangleic Castlessa ollaan. Sinne saapuminen oli liki yhtä tunnelmallista kuin Majulan ensimmäiset valonkajot, mutta ei siitä sen enempää. Peli alkaa ilmeisesti lähestyä loppua, ja päätin sittenkin alkaa kuluttamaan noita sieluja myös hieman Soul Leveliin, kun kuulin että NG+ on ilmeisesti ihan eri kalibeeria kuin aikaisemmissa peleissä.

Iron Keep on ollut ehkä tähän mennessä haastetta ajatellen pelin paras mesta. Pomot olivat siellä loistavia ja joka paikasta sinkoutuvat jättinuolet niskaan toivat mieleeni varsin lämpimät muistot Anor London Silver Knighteista. Laavakaan ei enää tässä sulattanut silmiä kun bloomia oltiin vähennetty melkeinpä olemattomiin.

NPC-hahmojen kanssa kannattaa jutella kaikki dialogi lävitse, siis ihan jokaisen. Siitä hyötyy melkein aina niin lorea ajatellen kuin pelillisestikin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #290 : 20.03.2014 22:23 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Joku 20h peliä takana. Viimeisimpinä bosseina kaatuivat:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Varsinkin toi eka bossi oli mahtava ja muutama yritys meni hokata miten se hoidetaan ja taktiikka siihen. Ehkä toistaiseksi hienoin bossi kyseessä. Alkaa kyllä mestat menemään pikkuhiljaa kuumottavimmiksi ja olen kyllä helisemässä siellä Harvest Valleyssä. Jatkuvasti on pahempaa vihollista vastassa ja ympäristöt ovat vaarallisia. Testailin myös niitä
Spoileri (osoita katsoaksesi)
siellä katolla. Ei jumalauta mikä bossi sekin on. Tällä hetkellä ei ole oikein mitään mahista niitä vastaan.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #291 : 20.03.2014 22:30 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW http://www.gamefaqs.com/boards/693331-dark-souls-ii/68788411

Minulle kävi nyt tämä. Patch varmaan tulee pian, mutta itse en ainakaan jaksa odottaa sitä. Aloitan kokonaan uudella hahmolla.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #292 : 20.03.2014 22:38 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
http://www.gamefaqs.com/boards/693331-dark-souls-ii/68788411

Minulle kävi nyt tämä. Patch varmaan tulee pian, mutta itse en ainakaan jaksa odottaa sitä. Aloitan kokonaan uudella hahmolla.
Yksi päivitys oli äsken asennettavissa kun laitoin konsolin päälle. Sen sisällöstä en tosin tiedä mitään.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #293 : 20.03.2014 22:49 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Latasin sen jo ennen tätä, ei ollut se.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #294 : 21.03.2014 23:44 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW No, ehkä ihan hyvä vain, että tuo toinen tallennus meni nyt tuollaiseksi. Olen jatkanut uudella hahmolla nyt sen verran, että olen saanut kaadettua jotain seitsemän pomoa ja pidätellyt Soul Levelin luvussa 20. Nyt kun tietää (kiitos edellisen pelisession), mitä pitää tehdä kehittääkseen aseita tarpeeksi aikaisessa vaiheessa peliä, niin voi jo vähän suunnitella tuota buildia. Faraam Setin tosiaan saa vasta pelin lopussa, siihen asti aion pelata Falconer Setillä (yksi pelin aloituskamppeista) ja dual wieldinä (tosi kiintoisalta ja tuoreelta vaikuttava mekaniikka, oikeasti) kahdella Long Swordilla, jotka kehitän tappiin saakka ja vieläpä Raw-elementin kera.

Mutta olisi kyllä joskus kiva läpäistäkin tämä peli... koittakaa päästä Drangleic Castlessa vähintään tokalle bonfirelle asti, niin luultavasti vältätte minun tyhmän bugin johon From Software ei ole käsittääkseni sanonut vielä juuta eikä jaata.


« Viimeksi muokattu: 21.03.2014 23:55 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #295 : 22.03.2014 03:15 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Mistäs tuonne Drangelic Castleen pääsee? Onko sillä paikalla jotain tekemistä noiden "produce the symbol of the king" ovien kanssa? Olen mielestäni jo aika monta paikkaa kolunnut ja kaikki tähän mennessä mahdolliset pomot tappanut. Iron Keep nyt oli nyt tuo viimeisin paikka, minkä ole selvittänyt.

E: Niin ja onkos kukaan kokeillut tuota sielujen palautusta, että jos on esim. lvl 50 hahmo niin pitääkö ne kaikki sielut käyttää siihen lvl. 50 asti, ettei voisi jättää esim lvl. 20 hahmoksi?


« Viimeksi muokattu: 22.03.2014 12:29 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #296 : 22.03.2014 12:49 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Mistäs tuonne Drangelic Castleen pääsee? Onko sillä paikalla jotain tekemistä noiden "produce the symbol of the king" ovien kanssa? Olen mielestäni jo aika monta paikkaa kolunnut ja kaikki tähän mennessä mahdolliset pomot tappanut. Iron Keep nyt oli nyt tuo viimeisin paikka, minkä ole selvittänyt.

Shrine of Winteristä pääsee sinne. Siellä on yksi portti, joka avautuu, jos sinulta löytyy ne neljä jättisielua jotka saa tietyistä pomoista.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #297 : 22.03.2014 14:56 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo kiitos tiedosta. Pikkasen kyllä ärsyttää tuo että voi inveidata kuolleiden peliin vaikka pomotkin olisi tapettu. Kiva siinä sitten testailla noita uusia aseita tuolla Duff shopissa, kun porukka voi sielläkin inveidata, liekö sitten bugi vai ominaisuus. En tiedä onko tuo offline pelaaminen edes xboxilla mahdollista, jos haluaa tuolla savefilella pelailla.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #298 : 22.03.2014 15:55 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Hyvinhän tää peli edistyy. Vaikuttaa kyllä massiiviselta tämä maailma ja kokoajan tulee vain uutta mestaa eteen. Tällä hetkellä pyörin siellä Doors of Pharrosissa. Bossit eivät ole olleet toistaiseksi mitään hirveän pahoja ja vaikein oli varmaan edelleen se Pursuer kun oli healthit puolessa puolessa välissä itsellä. Kamoina olen käyttänyt noita Drangleic-kamoja ja aseena on Bastard Sword +10. Edelleen maistuu aivan helvetin hyvin ja ei oikein muut pelit kiinnosta tällä hetkellä. Peli on täynnä tutkittavaa ja salareita, loistava meno.

Missäs muut menevät?
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #299 : 22.03.2014 20:03 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Noin 50 tuntia  takana ja pääpomot tapettuna. Tarkoitus olisi nyt seuraavaksi mennä tuonne bugiseen linnaan. Hahmoni on tällä hetkellä Lvl. 50 aloitus classina bandiitti, hiukan pettymys ollut tuo oma hahmo niin olen harkinnut vähän tuota soul resetointia, oli tarkoitus tehdä vain tuollainen raakalainen mikä ei muuta osaisi kuin hakata kepillä, mutta osoittautunut vähän tylsäksi valinnaksi.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines