Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dark Souls Remastered - PC, PS4, Xbox One: 25.05.2018
  • Dark Souls Remastered (Switch): 19.10.2018
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Dark Souls  (Luettu 171243 kertaa)
Vs: Dark Souls « Vastaus #150 : 16.11.2012 18:27 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Selvisi itsellenikin vasta viestisi luettuani että tässä pystyy juoksee. 31 tuntia olen tätä pelannut. Kerrankin peli jonka ohjekirja olisi kai kannattanut lukea.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #151 : 18.11.2012 16:32 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Otin Dark Soulsin hyllystä yli kuukauden tauon jälkeen ja iskin pleikkariin. Pelasin tunnin ja tajusin vasta nyt että sen Anor London Blacksmithin takaa löytyy arkku josta saa yhden esineen. :o Täytyy myös vielä kerran todeta täälläkin, että Soulsit on ehkä sukupolven karuimpia pelejä graafisesti mutta gameplay iskee edelleen täysillä.
 
Noi lisäsisällöt pitäisi kyllä ladata hiljattain. Kiinnostaisi myös kuulla tarkempaa arviota niistä joltain, joka on jo päässyt niihin käsiksi. Sinullahan on vissiin tuo Prepare to Die Edition pelityksessä, echoes?
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #152 : 18.11.2012 17:51 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
että Soulsit on ehkä sukupolven karuimpia pelejä graafisesti mutta gameplay iskee edelleen täysillä.
Hmm, demons itsellä pelityksessä ja mielestäni se on hyvännäköinen peli. No joo, mielipidekysymys. Kai se tietynlainen "raakuus" vetoaa minuun.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #153 : 19.11.2012 14:29 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Noi lisäsisällöt pitäisi kyllä ladata hiljattain. Kiinnostaisi myös kuulla tarkempaa arviota niistä joltain, joka on jo päässyt niihin käsiksi. Sinullahan on vissiin tuo Prepare to Die Edition pelityksessä, echoes?

Joo olen tykitellyt PTD:tä. Ekan bossin olen vasta hoidellut tuosta lisäsisällöstä. Siisti bossi ja haastettakin riitti. Sai olla aika skarppina staminan kanssa. Varmaan jollain kymmenellä kerralla tiputin sen. Koitin vähän edetä tuon jälkeen, mutta aika nopeasti korjasi kuolo, taitaa olla hahmo vielä hieman liian heikko noihin mestoihin. Hienon oloisia mestoja kyllä oli ja viholliset täysin uusia. Kannattaa varmaan ostella.

Seuraavaksi kelasin mennä Tomb of Giantsiin, nyt kun sain viimein Catalystin sille valoloitsulle.

että Soulsit on ehkä sukupolven karuimpia pelejä graafisesti mutta gameplay iskee edelleen täysillä.

Itse kyllä diggailen kovasti pelin ulkoasua. Vähän on karuhko joo, mutta joku siinä jaksaa viehättää.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #154 : 19.11.2012 20:37 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili  Dark Soulsin grafiikoissa ja tyylissä en kyllä näe valittamisen aihetta itsekään. Karuhan se toki on , mutta kun mietin tämän sukupolven videopelejä yleisesti niin harvemmin ne ovat olleet graafisesti itseäni miellyttäviä. Genille tyypillinen turboahdettu, ja muovinen visuaalinen tyyli ei vaan iske. Tykkään enemmän aiempien sukupolvien pelien grafiikoista, kaikkine kulmineen ja rosoisuuksineenkin.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #155 : 19.11.2012 20:57 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Se mitä yritänkin sanoa, on se, että Dark Soulsissa visuaalinen anti ei ole tärkeintä vaan itse pelattavuus. Monet nykypelit saattavat näyttää hyviltä siksi koska niissä on hienot grafiikat, mutta todellisuus on jotain aivan muuta. ;)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #156 : 08.12.2012 10:29 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW DARK SOULS II

KYLMIÄ VÄREITÄ. KYLMIÄ VÄREITÄ EVERYWHERE.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #157 : 08.12.2012 11:42 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tekisi mieli itkeä ilosta.. En voi uskoa että saamme vielä jatko-osan tälle konsolisukupolvelle.

EDIT: pelottaa jo nyt, että varmasti koitetaan tehdä "massoille" sopivaksi.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #158 : 08.12.2012 11:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tehtiinkö Dark Souls'ista massapeli?

edit: kiitos selvennyksestä. Ja kyllähän tuo käyttis noissa peleissä kaipaisi kehitystä. Tuskin vievät vaikeustasoa pois, kun siitä on koko sarja tunnettu. Mutta on sitä ennenkin tuottajat päässy kusemaan hyviä pelejä.


« Viimeksi muokattu: 08.12.2012 12:05 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #159 : 08.12.2012 11:53 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei tehty, mutta Edgen artikkeli sai pelottamaan joka tapauksessa:

As we find out in issue 249, the answers to these questions are in the hands of game directors new to the Souls series, Tomohiro Shibuya and Yui Tanimura, who have taken the reins from Hidetaka Miyazaki. Their descriptions of how they intend to mould Dark Souls II into a more approachable form seem reasonable. But Shibuya admits that their approach will be influenced by their individual characters. “I personally am the sort of person who likes to be more direct than subtle,” he tells us. “Dark Souls II will be more straightforward and more understandable.” We sympathise if that sort of statement concerns you, but at the same time, we can surely agree that we would all like to see Dark Souls attain as great a presence as The Elder Scrolls.

Toivottavasti tuo kaikki koskee lähinnä vain sitä, että tavaroiden käyttötarkoituksia selvennetään, valikoita parannetaan ja muita perusjuttuja. Mutta jos vaikeustasoa tiputetaan yhtään, niin kaikki on menetetty. Toivottavasti edes yksi pelisarja välttyy siltä kaikelta paskalta mikä koskee nykypelejä.


« Viimeksi muokattu: 08.12.2012 12:03 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #160 : 08.12.2012 12:05 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili NO HUHHUH! Helvetin jees, että pääse pelailemaan boksilla vielä tämänkin. Ei tässä näköjään mitään next-geniä tarvita.

Traileria:

https://www.youtube.com/watch?v=rPJaJ5ys_G0

Tämä lause miellytti ainakin itseä ja herätti mielenkiinnon: “FromSoftware is going to take a very dark path with Dark Souls II; players will need to look deep within themselves to see if they have the intestinal fortitude to embark on this journey.”

Toivottavasti pitävät pelin yhtä HC:na kuin Dark Souls on.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #161 : 08.12.2012 12:40 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kunpa From Software hioisi kakkososan nyt kuntoon ettei tule Blighttownin kaltaisia törähdyksiä. Aika nopeasti kolmas Souls-peli julkistettiin, tuntuu kuin olisin vasta äsken pelannut Demon'sin... taisi Dark Souls myydä aika hyvin.

Nimivalinta toki ymmärrettävä, mutta toivottavasti ihmiset muistavat silti Demon's Soulsin sillä siinä vasta hieno peli.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #162 : 10.12.2012 13:39 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Sori tuplaposti.

Nyt on liikkeellä puheita siitä, että kakkoseen olisi tulossa huomattavasti aloittelijaystävällisempiä muutoksia. Itse en kyllä tykkäisi tästä, koska silloin Dark Souls II olisi "vain peli muiden joukossa". Tähän liittyy myös Soulsien fantasiatyyli, sillä se ei ole aivan sieltä kliseisimmästä päästä, pikemminkin keskisormi kaikelle sille mikä edustaa tätä perinteistä fantasiaa. Myös cutscenejä on vähän, jolloin tarinankerronta tapahtuu oikeastaan kaiken muun kuin niiden kautta (hahmoille jutteleminen, ympärillä olevan maailman tutkiminen, esineet jne.). Viimeistään siinä vaiheessa kun ymmärtää miten pimeitä ja tragikoomisia elementtejä näihin peleihin on käytetty, huomaa miten nerokkaista aineksista koko pelisarja koostuu.

Soulsit ovat parasta mitä pelaamiselle on tapahtunut tämän sukupolven aikana ja on tosi siistiä huomata että Dark Soulsin myötä kuolonkierteeseen on hypännyt monia uusia pelaajia. Oikeasti, uskon Dark Soulsin hyvien myyntien johtuneen nimenomaan siitä, että ihmisiä kiehtoo mielikuva "tosi vaikeasta pelistä" eli toisin sanoen tulee pakottava tarve hankkia peli itselleen ja testata minkälaisesta ilmiöstä on kyse. Siksi olisi outoa From Softwarelta valtavirtaistaa seuraavasta pelistä Skyrimin kaltainen eeppinen joutsenlaulu.

On tosin helpottavaa huomata, että tuossa CGI-trailerissa on kaikesta huolimatta tallella se Soulsien ns. tunnelma sekä tärkein eli "pelihahmo on toistuviin kuolemiin tuomittu epäkuollut".
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #163 : 10.12.2012 22:37 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itseä eniten huolestuttaa, että aikaisempien osien ohjaaja Miyazaki ei ohjaa enää tätä vaan toimii ainoastaan valvojana. Aiemmat pelit ja lore oli pitkälti hänen intohimonsa tuote. Toivon tosiaan, että maailma on edelleen yhtä diippi kuin aiemmissa osissa ja kaikkea ei väännetä rautalangasta nykypelien tapaan vaan pelaaja saa itse kokea ja löytää pelin tarinan.

Turha kai tätä on manailla ennen kuin pelistä on jotain konkreettista näytettävää, mutta Dark Souls on niin jumalainen peli, että vituttaisi urakalla jos tämäkin vielä ryssittäisiin.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #164 : 10.12.2012 22:49 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Omaan mieleen vähän vaikuttaisi siltä, että Dark Soulista tulisi GTA:n tai Final Fantasyn tyylinen sarja. Jolloinka aikaisempaan osaan ei olisi jatkumoa, mutta tyyli säilyy. Traileri on kyllä hieno, mutta tuo rakkaustarinan tunne vähän syö sitä vanhaa meininkiä.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #165 : 16.12.2012 16:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Tuli ladattua tuo lisäsisältö eilen illalla ja aloitettua samalla peli (taas kerran) alusta. Jostain syystä tykkään Dark Soulsista koko ajan enemmän ja enemmän, enkä tiedä yhtään mistä se johtuu. Aluksi bugit sekä yleinen viimeistelemättömyys ärsyttivät, mutta onneksi patchit ovat korjanneet mukavasti peliä ja koukku on yhä edelleen tallella. Ei vain kyllästy millään. Voi myös olla, että jonain päivänä arvostan tätä peliä yhtä paljon kuin Demon's Soulsia.

Platinaa en kyllä varmaan jaksa koskaan hankkia pelissä, koska innostun aina tekemään "omia juttuja" ja koklaamaan uusia tyylejä. :lol: Ei se kyllä kaukana olisi, jotain 70-80% trophyista jo nyt hankittuna.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #166 : 16.12.2012 23:23 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Toissapäivänä tuon lisäosan itsekin vasta latasin. Tykkäsin todella paljon ja mielestäni paremmin suunniteltu kuin moni alkuperäsistä alueista.  Harmittavan lyhyt tosin, taisi mennä joku 7-9 tuntia koko alueen läpäisemiseen. Haastetta mielestäni oli riittävästi, varsinkin jos menee alle 50-lvl:nä lisäosaan. Sif- pomoon kannattaa mennä sitten vasta kun on lisäosan läpäissyt  :)
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #167 : 17.12.2012 10:17 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelaatko Pleikkarilla vai Boxilla? Huomasin että ainakin PS3:lla tuon lisärin hinta näyttäisi olevan laskenut julkaisuhinnasta melkein kympillä tai sitten se on ollut koko ajan 12 euroa ja minä olen vain luullut sen maksaneen aina parikymppiä Storessa. Muoveissa oleva Prepare to Die Editionkin kyllä löytyy ja yksi ylimääräinen Limited Edition (muoveissa sekin), mutta jätän PtDE:n koskemattomaksi koska siinä joutuu tosiaan aloittamaan kokonaan uudella hahmolla jos pelaa Pleikkarilla. Pitäisiköhän hankkia vielä se umpiturha ja vanhentunut guide, jolla ei enää tässä vaiheessa tee yhtään mitään? ;D

Ajattelin joo syventyä lisäsisältöön jonain 30 levelisenä, kun pelin läpäisy 25 levelisellä ukollakin on jo niin tuttu juttu. Toivottavasti uudet bossit on hyviä tai edes Iron Golemin ja Gaping Dragonin tasoisia, vaikka ovatkin aivan törkeän helppoja mutta silti sairaan hauskoja pomotaisteluita.

Dark Souls II -uutisia! http://www.pelaajalehti.com/uutiset/dark-souls-2sta-luvataan-kauniimpaa-maailmasta-tutun-kookas

Aikateema kuulostaa jännältä. Helvetillisiä aikarajoja vai päivän vaihtumista yöksi? Kenties jopa aikamatkustamista? Tulisiko tästä Soulsien Majora (naamarimiehet ja aikajutut, heh)? Graafinen päivitys on myös ihan jees, mutta ei saa missään tapauksessa mennä gameplayn edelle. Mieluummin melkein toivoisin, että vanhat kunnon kökkögrafiikat ja tasainen fps, kuin uusinta uutta entistä tahmeammalla olemuksella.

Ajoneuvojakin mukamas tulossa... veikkaan vähän että nämä "ajoneuvot" ovat itsestään vettä pitkin lipuva vene tai kaivoskärry. En tiedä mitä ajattelisin hevosista, kun toivoisin juuri tiiviitä alueita peliin, mutta ei pliis mitään cinemaattisuutta!

Toi uutiskuvassa näkyvä linnake muuten saattaa olla Anor Londo ennen kukoistustaan.


« Viimeksi muokattu: 17.12.2012 18:16 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #168 : 17.12.2012 11:07 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Pleikkarilla pelailen, tuo 12,90 on ihan normaalihinta ja on ollut julkaisusta asti. Yllätävän kovilla leveleillä on porukka mennyt tuohon lisäosaan, kun vielä alle 50lvl:nä kukaan oikein kutsunut noihin pomotaisteluihin. Nyt taas 60lvl:nä tulee aika paljonkin kutsuja jopa tuohon Artoriakseen.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #169 : 17.12.2012 22:04 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili 44h takana, SL 71.

Viimeksi kaatui Nito, Sif ja se Asylumin uusintabossi. Nito ja Sif oli molemmat hienoja taisteluita ja kummassakin oli upeat musat. Seuraavaksi voisi varmaan testailla vetäistä New Londo Ruinsin läpi. Ehdin jo kuivatella ne vedet sieltä alas.

Pitäisi myös farmailla Titanite Chunkeja, jotta saisi Claymorea uuteen uskoon. Myös joku muu ase kiinnostaisi tässä vaiheessa, mutta en oikein keksi mitä käyttäisi, kun olen laittanut suurimman osan pisteitä enduranceen, jotta pysyn vikkelänä hyvät kamat päällä.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #170 : 22.12.2012 13:19 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Jumaliste, mähän otan Sanctuary Guardianilta ihan kunnolla turpiini! Toki ymmärrettävää, koska se on minulle kokonaan uusi pomo enkä ole opetellut sen liikkeitä, mutta olen positiivisesti yllättynyt. Ekalla yrittämällä sain sen melkein alas, mutta sitten aloin pelleilemään jotain omiani ja kuolin. Nyt olen yrittänyt muutaman kerran eikä touhusta tule mitään, pari kertaa se on tappanut minut yhdellä lentohyökkäyksellä ja ne sen saatanalliset sähköpallot... pakko nostaa strenaa vähän että saa käyttöön BK Halberdin. :)

Ostakaahan muutkin se lisäsisältö, maksaisin varmaan vitosen per bossi jos joka viikko tulisi uusi ladattavaksi!

Myös joku muu ase kiinnostaisi tässä vaiheessa, mutta en oikein keksi mitä käyttäisi, kun olen laittanut suurimman osan pisteitä enduranceen, jotta pysyn vikkelänä hyvät kamat päällä.

Suosittelen lämpimästi Zweihanderia. Siitä kun tekee Lightning-aseen, niin saa mukavasti puhtia iskuihin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #171 : 22.12.2012 20:32 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Sanokaahan säilyykö nuo emberit Ng+:saan jos niitä ei anna sepälle? Vois jättää antamatta jos säilyy.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #172 : 22.12.2012 21:51 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Eivät säily, käsittääkseni resetoituvat vaikka jättäisikin hahmolle. Sama juttu joidenkin muiden esineiden kanssa, kuten sen sormuksen jonka avulla pääsee Four Kingsiin. :/ Kantsii silti tappaa aina esimerkiksi kaikki NPC:t pelin lopussa jos on pokkaa, niiltä saa hyviä juttuja NG+:aan.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #173 : 23.12.2012 15:15 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Darrapäivä on kulunut taas tätä hakatessa.

Seath ja Four Kings lahdattu viimeksi. Eipä tuottanut kumpikaan sen kummempia vaikeuksia näillä kamoilla. Nyt olen käyttänyt Lightning Claymore +5:sta, aika tulinen vaikuttaisi olevan ja tällä kelpaa edetä toistaiseksi. Laskeuduin myös Ash Lakelle ensimmäisen kerran ja ei voi kuin fiilistellä. 50 tunninkin jälkeen peli lataa näin uskomattoman hienoja mestoja. Myös se musa mikä siellä pyöri kohotti tunnelmaa huikean paljon. Uskomatonta miten näin hieno ja laaja alue on piilotettu ihan totaalisesti kahdenkin salaseinän taakse.

Duunailin toiseksi miekaksi Balder Side Sword +15. Hyvä ja nopea miekka ja kuluttaa staminaa todella vähän. Nyt voisi keskittyä Strengthin kasvattamiseen niin saa tästä loistavan aseen.

Vetelin myös DLC:stä tokan bossin läpi. Aika tarkkana sai olla ja tätä ei mitenkään laput silmillä voi lähteä tykittelemään. Toi BSS +15 oli erittäin jees tässä taistossa, kun se kuluttaa staminaa niin vähän niin pystyi ottaa iskuja vastaan lyöntien jälkeen. Nyt etenin sinne kaupunkiin ja innolla venailen seuraavaa bossia.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #174 : 23.12.2012 15:35 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mulla on kohta toi DLC läpi ja ei voi muuta kuin hehkuttaa. Aivan törkeän hyvin tehty ja tunnelmallinen, haastettakin löytyy mukavasti eivätkä uudet alueet ole todellakaan mitään kertarykäisyjä. Artorias nyt toki oli helppo pomo (sellainen steroideilla pumpattu Ornstein) kun tajusi että sen "latauksen" voi pysäyttää helposti, mutta silti tosi siisti taistelu.

Seuraavaksi menen lahtaamaan sen uuden loharin. Harmi kun tämä nanna alkaa olemaan kohta ohitse... tästä on hyvä aloittaa Dark Souls II:n odottaminen.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #175 : 23.12.2012 16:07 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Mulla on kohta toi DLC läpi ja ei voi muuta kuin hehkuttaa. Aivan törkeän hyvin tehty ja tunnelmallinen, haastettakin löytyy mukavasti eivätkä uudet alueet ole todellakaan mitään kertarykäisyjä. Artorias nyt toki oli helppo pomo (sellainen steroideilla pumpattu Ornstein) kun tajusi että sen "latauksen" voi pysäyttää helposti, mutta silti tosi siisti taistelu.

Seuraavaksi menen lahtaamaan sen uuden loharin. Harmi kun tämä nanna alkaa olemaan kohta ohitse... tästä on hyvä aloittaa Dark Souls II:n odottaminen.

Oletko vetäissyt Manuksen jo? Testasin kerran ja vaikutti aika helvetin aggressiiviselta bossilta. En kauaa kestänyt sen puristuksessa, hiton vaikean oloinen.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #176 : 23.12.2012 16:25 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW En ole vielä päässyt sumuovellekaan asti, mutta siellä paikassa missä tuo majailee olen kyllä jo käynyt. Jätän Manuksen varmaan vikaksi, ennen sitä pyrin tutkimaan tarkkaan kaikki paikat ja hakkaamaan tuon Kalameetin.

Sanctuary Gardeniin muuten tulee takaisin se DLC:n eka bossi, vieläpä kahtena kappaleena. Tosin ne on yhtä heikkoja kuin jotkut Demon Ruinsin Taurus Demonit.

EDIT: Kalameet putos ekalla, mutta olipahan helvetin eeppinen taistelu. Nousi samantien yhdeksi suosikeistani.
EDIT2: Manuskin kaatui tässä mukavasti, vaikkakin urhoollisen Sif-suden avustuksella. Oli se kyllä aika saatanasta kuten echoes mainitsi, joku Nito ei ole oikeastaan mitään siihen verrattuna.

Haikea fiilis jäi loistavasta DLC:stä. Taidan olla nyt valmis nostamaan tämän pelin samalle jalustalle Demon's Soulsin kanssa.


« Viimeksi muokattu: 23.12.2012 23:41 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #177 : 25.12.2012 13:58 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Demon Ruins ja Lost Izalith pamahti läpi äskettäin. Bed of Chaos oli kohtalaisen ärsyttävä bossi, ei mikään vaikea kun tiesi mitä teki, mutta monta yritystä siihen piti silti käyttää. Rupeaa olemaan voiton puolella jo tämä peli, enää vika bossi jäljellä pääpelistä. Lost Izalith oli kyllä heikoin alue koko pelissä ja sinne ei kyllä enää tee mieli mennä tutkiskelemaan.

Seuraavaksi kelasin hoitaa Kalameetin DLC:stä. Saas nähdä saanko ikinä hakattua tuota Manusta, Sifkin on jo tapettu, joten siitä ei apua. 52 tunnin jälkeen houkutus katsella lopputekstit on suuri.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #178 : 25.12.2012 14:39 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Lost Izalith tosiaan on yksi helvetinmoinen pätsi. Ei ne dinot enää ärsytä kun tietää reitin, mutta ekalla kerralla tapoin suurimman osan että pystyisin edes tutkimaan mihin suuntaan mennä. Bed of Chaosissa taas on ihan kiva konsepti, mutta en tykkäisi kyllä yhtään jos pelissä olisi useampi samankaltainen vastus. Sitä on mahdoton minusta edes saada ensimmäisellä yrittämällä alas, itsellä menee aina kolme (eli jokaiseen vaiheeseen yksi kuolema).

Viimeinen bossi voi olla pieni pettymys jos on vähänkin hyvä parryamaan, melkein suosittelen jättämään kyseisen taidon kokonaan pois siitä vastuksesta ja käyttämään ympäristöä hyväkseen niin kuin itse tein ekalla kerralla. Ihmettelin aluksi että miksi kaikki sanoivat tuota vastusta niin helpoksi vaikka itse pidin sitä tosi vaikeana. Noh, vastaus oli parryaminen.

Kiinnostaisi muuten tietää, mitkä ovat mielestänne pelin parhaimmat alueet, vastukset ja hahmot? Itse tykkään eniten Undead-mestoista, Painted World of Ariamiksesta, Sen's Fortressista ja DLC:n koko alueesta. Vastuksista ehdottomia suosikkejani ovat Kalameet, Gaping Dragon, Iron Golem, Great Grey Wolf Sif, Bell Gargoylet, Ornstein & Smough sekä Crossbreed Priscilla. Solaire taas on paras asia koko sarjassa. 8)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #179 : 25.12.2012 21:43 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Enpä malttanut venailla ja tykitin pelin läpi nyt sitten. Viimeinen alue oli erittäin hieno, tuhkissa oleva raunio, joissa rappioitunut kuningas majaili. Itse taistelu ei ollut mikään älyttömän paha ja meni ykkösellä läpi. Loppu olikin sitten aika tyhjentävä ja nopeasti ohitse. Peli selvästi haluaa, että pelaajat ajattelevat ja tulkitsevat pelin tarinan itse ja tätä kyllä arvostan suuresti. Aina ei jaksa pelailla wannabe blockbuster-kamaa, joka vääntää b-luokan juonia rautalangasta.

Peli onnistuu erittäin hyvin hyödyntämään mediumiansa siinä mielessä, että tarinankerronnassa on hyödynnetty peleille ainutlaatuista tarinankerronnan tapaa, joka ei muissa medioissa olisi mahdollista. Pelaaja kerää tarinan palaset itse ja saa tulkita lorea ja tarinaa haluamallaan tavalla. Tässä yksi erittäin suuri plussa miksi peli on niin suosittu fanien keskuudessa. Ei yritetä olla elokuva, vaan luodaan jotain ainutlaatuista pelimedian mahdollistamalla tarinankerronnalla. Tässä on aiemmin onnistunut mm. Team ICOn pelit ja tunnelma on ajoittain samankaltainen. Tämä pitäisi muidenkin pelintekijöiden ymmärtää, sillä potentiaali on huikea.

Aivan selvästi genin paras peli ja itselle yksi parhaista peleistä koskaan. Enpä olisi uskonu, että innostun tästä näin suuresti. (En oikeastaan uskonut, että edes läpäisen peliä koskaan). Tämä on aivan omassa kastissaan. Suosittelen kaikille antamaan mahdollisuuden tälle pelille, ei kannata pelästyä kovaa vaikeustasoa.

New game+ alkoi samantien ja pelasin Asylumin jo läpi.  :lol: En pääse irti.

tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines