Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Dark Souls Remastered - PC, PS4, Xbox One: 25.05.2018
  • Dark Souls Remastered (Switch): 19.10.2018
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Dark Souls  (Luettu 169703 kertaa)
Vs: Dark Souls « Vastaus #120 : 04.09.2012 19:04 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Vaikka reilua haastetta peleissäni arvostankin, ymmärrän myös niitä jotka tahtovat vaan nauttia pelikokemuksesta mahdollisimman vaivattomasti. Eivät kai vapaaehtoiset helpommat vaikeustasot ole kenenkään kokemuksesta pois, jos itse valitsee suosiolla sen haastavamman vaihtoehdon?

Yksi rasittava ilmiö tähän tosin liittyy, nimittäin pelintekijöiden tavasta pihdata korkeampia vaikeusasteita. Esim. Skyward Swordin olisin mieluusti aloittanut ihan alusta asti sillä Hero moodilla enkä vasta tokalla kierroksella.
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #121 : 04.09.2012 21:50 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Sinänsä olisi ihan jees tuo helpompi moodi, että kärsimättömämmätkin pelaajat pääsisivät kokemaan pelin hienon tunnelman ja alueet sekä bossit.

Toisaalta peli on nimenomaan vaikeustasonsa takia erittäin kiehtova. Kaikki pelaajat ovat aloittaessaan samalla viivalla ja rämpivät omin ja muiden neuvoin eteenpäin pelin haasteiden edessä. Eri vaikeustasojen puuttuessa ei auta kitistä vaan on vain edettävä pelin vaikeustason mukaan. Pelin luonne hieman muuttuisi jos olisikin helpompi tie pelin läpi. Houkutus helpotukseen kasvaa ja luovuttamisesta tulee houkuttelevampaa.

Enkä nyt oikein tiedä toisiko tuo helpompi moodi pelin pariin merkittävästi lisää pelaajia. Dark Souls easy-modella tuntuu jotenkin järjettömältä, kun koko peli nimenomaan perustuu tuohon vaikeuteen.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #122 : 04.09.2012 22:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelisarjan brändi on ns. "vaikeus". Nykyäänhän en enää täysin samoja viboja Demon's- tai Dark Soulsista saa, mutta ensikertalaisena oli tosi hienoa kun oikein tunsi sydämen sykkeen nousevan ja kuinka peliin keskittyi ihan täysillä. Jos nämä vietäisiin pois, olisivat molemmat pelit aika tavanomaisia roolipelejä. Sen sijaan että pelissä olisi jokin easy mode, voitaisiin siihen pistää jonkinlainen kattavampi tutoriaali ja selittää asioita tarkemmin aloittelijalle, vaikka toisaalta tämäkin saattaisi lohkaista palan pois siitä tunnelmasta jossa sinut heitetään surulliseen maailmaan ilman pienintäkään aavistusta mitä pitäisi tehdä.

« Viimeksi muokattu: 04.09.2012 22:24 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #123 : 04.09.2012 23:19 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Vaikka reilua haastetta peleissäni arvostankin, ymmärrän myös niitä jotka tahtovat vaan nauttia pelikokemuksesta mahdollisimman vaivattomasti. Eivät kai vapaaehtoiset helpommat vaikeustasot ole kenenkään kokemuksesta pois, jos itse valitsee suosiolla sen haastavamman vaihtoehdon?

Kraidin linkkaaman jutun pointti taisi kuitenkin olla se, että aika usein helpot vaikeustasot ovat pitkälti eri peli, kun esimerkiksi Gears of Warissa voi suojasta ampumisen sijaan juosta vain vihollisen viereen, kun kuolemisesta ei ole mitään pelkoa. Siinä siis ei argumentoida helppoja vaikeustasoja vastaan, vaan vasurilla hutaistuja helppoja vaikeustasoja, jotka pahimmillaan rapauttavat koko pelistä sen kehittäjien hakeman idean.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #124 : 05.09.2012 01:06 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuo dlc on vissiin pistetty melkeinpä pelin loppuun, ei ole kyllä mitään hajua onko peli pakko aloittaa alusta vai tuleeko alue suoraan pelattavaksi. Jokatapauksessa tuo varmaan tarkoittaa sitä, että tulee olemaan enemmän haastetta kuin se jos dlc löytyisi pelin alkupuoliskolta. Toisaalta tuo 10h kuulostaa aika vähältä jos kaikki kuolemiset on laskettu mukaan, mene ja tiedä.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #125 : 17.09.2012 12:40 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW DLC pitää kyllä ladata jossain vaiheessa tai hankkia tuo Prepare to Die Edition joka käsittääkseni tulee myös PS3:lle ja Xbox 360:lle levyllisenä. Varmaan ensimmäinen kerta kun olen valmis maksamaan lisäsisällöstä.

NG+ lähti toisella hahmolla käyntiin viime lauantaina ja lopussa mennään. Nyt lähinnä auttelen Warrior of Sunlightina muita pelaajia verkossa, Praise the Sun!
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #126 : 23.09.2012 15:48 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tuli taas jatkettua tätäkin pitkästä aikaa. Tällä kertaa tuli pyörittyä Blighttownin syövereissä. Ei saatana mikä mesta. Alkuun tuli dunkkuun niin pahasti, että melkein itketti. Poisonia ja Toxiccia pamahti päälle kokoajan ja viholliset hyökkäsi porukalla päälle ja samalla myrkkynuolet lensivät kohti. Kyllä vitutti.

Päätin lähestyä mestaa toista kautta, Valley of the Drakesin puolelta. Tätä kautta sain juostua sinne suoalueelle ja mestan bonfirelle. Aikamoinen mesta toi suokin on kun framerate tipahtelee ja ampparia tulee niskaan. Onneksi päällä on se sormus, joka nopeuttaa etenemistä paskoissa maastoissa, niin pystyy juoksentelemaan rauhassa. Laitoin päälle myös parhaat poison-resist kamat ja jopas helpotti taas pelaamista. Seuraavaksi pitäisi varmaan se bossi napsautella kuoliaaksi.

Peliini tuli myös ensimmäistä kertaa invaderi tällä alueella. En tiennytkään, että muut voi tulla peliini vaikka meikäläisellä ei ole Xbox Goldia ja nettioikeudet ovat rajattu. Tuli backstabattua se vierailija aika nopsakkaan kuoliaaksi ja ihan hyvät soulit irtosi.

EDIT: Testasin vielä sitä bossia ja sehän kaatui ekalla yrittämällä. Aika helpohkot patternit oli. Hienoja alueita paljastui vielä sen takaa. Kyllähän tämä taas tästä.


« Viimeksi muokattu: 23.09.2012 16:04 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #127 : 23.09.2012 16:07 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Se blighttownin nakupelle invaderi on muuten tietokone. Pelissä on myös muutama muukin paikka jossa tulee tietokoneen ohjastama invaderi.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #128 : 23.09.2012 16:08 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Se blighttownin nakupelle invaderi on muuten tietokone. Pelissä on myös muutama muukin paikka jossa tulee tietokoneen ohjastama invaderi.

Oolrait tämä selittääkin paljon. Vähän puskista tuli, mutta onneksi ei ollut paha vastus.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #129 : 24.09.2012 09:50 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Aloittelin itsekin tuossa viimeviikolla taas alusta, tälläkertaa päätin panostaa Knightilla meleettämiseen. Capra Demoniin asti pelasin, mutta turpiin tuli aika nopeasti, kun en pahemmin ole vielä varusteita päivitellyt.

Hienoa palata taas tämän pelin pariin.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #130 : 25.09.2012 23:08 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Pelailut jatkuvat.

Vetelin Sen's Fortressin läpi tällä kertaa. Ihan siisti mesta kun oli opetellut ulkoa ne ansat ja vihujen sijainnit. Aika monta kuolemaa sitä tuli ennen, mutta lopuksi mestan läpi pystyi lähes juoksemaan käyttäen paikan omia ansoja vihollisten tuhoamiseen. Loppuvastus oli helpon oloinen ja se kaatui tokalla yrittämällä. Se olisi ollut helppo ihan meleenä paiskoa loppuun, mutta n. puolessa välissä taistoa bossi kaatui ja tipahti kuiluun. Siistiä kamaa tarttui myös mukaan tuolta ja ihan hyvän oloinen kauppiaskin löytyi katolta.

Tällä hetkellä varusteena on Claymore +10, Elite Knight Armor +5, EK Legginsit +3 ja Catalina Gauntletsit. Ihan hyvin pärjännyt noilla toistaseksi.

Kävin myös Anor Londossa hieman pyörimässä ja sekin vaikutti sairaan hienolta. Oli siistiä laskeutua ne portaat alas auringonlaskua vasten. Siellä tuli se Gargoyle pannuteltua toistamiseen ja siltä irtosi jo toinen Gargoyle Axe tai mikä lie.

Pelisessiot päättyivät kun juoksin niiden isojen vartijoiden ohitse arkulle, josta paljastui Mimicki. Tosta tilanteesta ei ollut mitään mahkuja selvitä kun kaikki puskee samaa aikaa päälle.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #131 : 21.10.2012 20:51 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Anor Londossa on tullut pyörittyä kohtalaisen kauan jo. Vetäisin myös sen taulumaailman siinä välissä. Ihan siisti luminen mesta kyllä, mutta ruudunpäivitys nyki siellä välillä kohtalaisen pahasti.

Itse Anor Londo on ollut selkeästi vaikein mesta koko pelissä tähän asti. Niitä Silver Knighteja tulee joka kulmasta, varsinkin se kohta vitutti jossa piti tasapainotella rakennusten reunoilla niiden kahen Knightin ampuessa niitä tehokkaita nuolia. Sisätilat olivat kyllä ihan hienoja, joskin taistot menivät aika ahtaaksi aina niissä pienissä huoneissa.

Mutta nyt sitten. Edessä olisi Ornstein & Smough. Testailin kerran ja vaikutti kohtalaisen vittumaiselta taistolta. Aika hitaasti pystyi laittamaan iskua, kun niitä on siinä kaksi kokoajan häärimässä ja sopivia tilanteita tulee harvoin.

Kellään vinkkejä tähän bossiin?
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #132 : 21.10.2012 21:13 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Kellään vinkkejä tähän bossiin?

Tuon pomotaistelun pääsee parhaiten läpi sillä kun summonaa jonkun toisen samantasoisen pelaajan avuksi jolloin taistelusta tulee reilu 2 vs. 2. Yksin jos lähdet Ornsteinia ja Smoughia surmaamaan, niin ehdotan hoitelemaan ensin Ornsteinin ja sitten vasta Smoughin. Mitään lightning-aseiden käyttöä en suosittele tuossa taistelussa, vaan pikemminkin tuliaseen valmistamista kun muistaakseni juuri Ornstein oli heikko sille.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #133 : 21.10.2012 21:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jätä summonointi orvoille ja koitat ensin voittaa sen ihan itse, niin saat siitä parhaan tyydytyksen. Pelin vaikein bossi helposti.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #134 : 21.10.2012 21:37 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itellä ei ole Live Goldia, joten ei oikein noi summonointihommat onnistu. Tietenkin voisi jonkun AI-hahmon kutsua, mutta pitää nyt ainakin aluksi koittaa pärjäillä itsekseen. Toistaiseksi saanut vaan sen snadimman bossin HP:t puolille, kunnes kuolo korjannut. Pitää opetella noi niiden liikkeet ulkoa. Suht kärsivällinen pitää kyllä olla ettei höntyile liikaa osumia kerralla, yleensä tosta seuraa ainoastaan kuolema.

Missäs muuten pystyy takomaan fire-aseen tässä vaiheessa?
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #135 : 21.10.2012 21:55 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite olen vasta kilkatellut Undead Churchin kelloa. Blighttownissa oon kerran käyny kääntymässä eikä ole sen jälkeen pahemmin jaksanu edes yrittää. New Londo Ruinssa ei ihan auennu sielläkäkään miten tulisi edetä ko niitä kummituksia puskee päälle niin perkeleesti. Katsoin sitten parhaaksi suunnata katakombeihin.  Löysin sen oikotien kun yhdessä kohtaa tiputtautui sille tasanteelle ja siitä ihan alas. Kuolin bossiin samantien kun kaikki juomat oli jo ryypätty kiitos niiden sirkkelimiesten. Onkohan tuo bossi pelin vaikeimmasta vai helpoimmoista päästä. Haastetta vastaan minulla ei ole mitään- lähinnä tämmöinen aina kuoleman jälkeen pitkän matkan ravaaminen takaisin bossin luo aiheuttaa sen "jaksanko enää" tunteen, kun sitten bossin luo päästyään kuoleekin taas samantien ehtimättä harjoitella. Tuohan tämäkin tosin vanhat hyvät ajat mieleen. Ruikutus sikseen ja kuolemaa halveksuen taas yrittämään perkele.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #136 : 21.10.2012 22:00 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Missäs muuten pystyy takomaan fire-aseen tässä vaiheessa?

Katakombeissa on se yksi seppä ihan siellä kuilun pohjalla jossa on kierreportaat. Tiputtaudu sinne ja pidä huoli samalla siitä ettei luurankoja tule messiin koska et ehdi silloin takomaan yhtikäs mitään ennen kuin ystävämme kuolo korjaa. Joudut myös ennen tulielementin pistämistä aseeseen kehittämään jonkun valitsemistasi aseista tasolle +5.

Solairen pystyi myös muistaakseni summonaamaan Ornsteinin ja Smoughin sumuoven lähettyviltä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #137 : 28.10.2012 20:13 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili
Missäs muuten pystyy takomaan fire-aseen tässä vaiheessa?

Katakombeissa on se yksi seppä ihan siellä kuilun pohjalla jossa on kierreportaat. Tiputtaudu sinne ja pidä huoli samalla siitä ettei luurankoja tule messiin koska et ehdi silloin takomaan yhtikäs mitään ennen kuin ystävämme kuolo korjaa. Joudut myös ennen tulielementin pistämistä aseeseen kehittämään jonkun valitsemistasi aseista tasolle +5.
Löin vahingossa tuota tyyppiä kun yksi huomaamatta jäänyt luuranko hyökkäsi kimppuun. Nyt tyyppi vaan hyökkää kimppuuni. Ei taida olla mitään keinoa lepyttää heppua? Että se siitä tuli-elementistä. Muutenkin tuntuu että olen loppuelämäkseni jumittunut katakombeihin.   
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #138 : 28.10.2012 20:26 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Minulle ei ole koskaan sattunut käymään noin, mutta jos nyt oikein muistan niin ekan kellon rakennuksessa pitäisi olla eräs hahmo joka antaa tällaisen synnin anteeksi (tietenkin sieluja vastaan).
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #139 : 05.11.2012 20:03 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Missäs muuten pystyy takomaan fire-aseen tässä vaiheessa?

Katakombeissa on se yksi seppä ihan siellä kuilun pohjalla jossa on kierreportaat. Tiputtaudu sinne ja pidä huoli samalla siitä ettei luurankoja tule messiin koska et ehdi silloin takomaan yhtikäs mitään ennen kuin ystävämme kuolo korjaa. Joudut myös ennen tulielementin pistämistä aseeseen kehittämään jonkun valitsemistasi aseista tasolle +5.

Solairen pystyi myös muistaakseni summonaamaan Ornsteinin ja Smoughin sumuoven lähettyviltä.

Mulla on nyt Claymore +10. Pitääkö mun eka tiputtaa sen tasot +5:selle, ennen kuin Fire-aseen tekeminen on mahdollista? Kävin siellä sepällä ja ainakaan se ei antanut vaihtoehdoksi vielä tuota aseen luomista.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #140 : 05.11.2012 20:54 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Katsoitko tarkkaan oliko sillä valittavana "Modify weapon" -kohta? Fire Claymoren tekeminen vaatii todennäköisesti myös Red Titaniteja, joten niitäkin olisi myös hyvä olla mukana. Niin ja onko sulla myös toi Large Flame Ember? Se pitäisi nimittäin antaa sille sepälle että hän pystyy takomaan tuliaseita (olisi pitänyt mainita heti tästä, mun moka). Jos nyt oikein muistan, niin kyseinen Ember löytyy jostain päin Demon Ruinsia johon pääsee sieltä tokalta kellolta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #141 : 05.11.2012 20:59 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Katsoitko tarkkaan oliko sillä valittavana "Modify weapon" -kohta? Fire Claymoren tekeminen vaatii todennäköisesti myös Red Titaniteja, joten niitäkin olisi myös hyvä olla mukana. Niin ja onko sulla myös toi Large Flame Ember? Se pitäisi nimittäin antaa sille sepälle että hän pystyy takomaan tuliaseita. Jos nyt oikein muistan, niin kyseinen Ember löytyy jostain päin Demon Ruinsia johon pääsee sieltä tokalta kellolta.
Ilmeisesti homma meni vain niin, että piti pudottaa aseen tasot +5:seen. Tämän jälkeen piti olla ainoastaan Green Titanite Shardeja muutama niin Fire-aseen takominen onnistui. +10 Claymorea se ei antanut takoa Fire-aseeksi.

Nyt pitäisi sitten hoidella O&S. Kerran testasin ja oli jo aika lähellä toisen tiputtaminen. Kyllähän noiden liikkeet rupeavat olemaan pikkuhiljaa muistissa. Kärsivällisyyttä tarvitaan vain aika törkeästi, että malttaa odottaa sopivia kohtia jolloin uskaltaa laittaa iskua.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #142 : 05.11.2012 21:11 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Vai olikohan se sittenkin niin, että Large Flame Ember vaaditaan vain jos haluaa kehittää tuliasetta vielä siitä vitosesta eteenpäin (eli Fire Claymore +5 →)... en kyllä ole koskaan jaksanut perehtyä muutenkaan noihin Embereihin, tuntuu että viimeistään pelin lopussa on aina kaikki kerättynä vaikkei ole etsimällä etsinytkään niitä. No, pääasia että sait nyt tuliaseen taottua itsellesi.

Ootko muuten miettinyt vielä jotain nettipelihäröilyä? Tietenkin Boxilla on se huono puoli kun Live on maksullinen, mutta siinä on omanlaisensa lisämauste kun kesken pelin joku tunkeutuu omaan maailmaan tai auttaa puolestaan itse muita. :)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #143 : 05.11.2012 21:53 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Ootko muuten miettinyt vielä jotain nettipelihäröilyä? Tietenkin Boxilla on se huono puoli kun Live on maksullinen, mutta siinä on omanlaisensa lisämauste kun kesken pelin joku tunkeutuu omaan maailmaan tai auttaa puolestaan itse muita. :)
Joo toistaiseksi on tuo Goldin maksullisuus pitänyt meikäläisen poissa noista nettihässäköistä. Varmaan yritän läpäistä ekana yksin koko pelin ja sen jälkeen tsekkailen nettihommelit. Varmasti tuo kyllä lisämausteensa peliin.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #144 : 06.11.2012 21:48 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Ornstein & Smough läpi!

Tuli pidättäydyttyä ihan sooloilulinjassa ja rämmin bossin ilman apuja meleenä. Aika helvetin monta kertaa tätä tuli testailtua, mutta kyllähän sieltä rupesi lopuksi liikkeet hahmottumaan ja sopiva taktiikka löytymään. Pahintahan tässä oli saada toinen eka kukistettua. Loppupuoliskon  1 vs. 1 ei sitten ollut enää mitenkään vaikeaa, ainakaan Smoughia vastaan. Jossain vaiheessa kuvittelin jo, että tässäkö oli se lopullinen seinä pelin etenemisen suhteen, mutta eipä ainakaan vielä pysäyttänyt.

Pysyttelin lähes koko matsin ajan pylväiden takana suojassa ja mahdollisimman lähellä pylväitä. Sieltä sitten harkitusti iskua aina tilaisuuden tullen ja huonetta kiertäen. Taistohan on myös aika mahdottomuus jos ei tiputa equip burdenia alle 25 %. Taisi se tuliasekin helpottaa taistoa hieman.

Tuntui, että taistelun aikana omat taidot kasvoivat ja tuosta 25 % equip rajasta ei ole enää ylös tulemista. Pakko se on olla ketteränä kokoajan vaikka defence laskisikin.

Nyt on sitten monta mestaa minne voisi edetä tutkiskelemaan. Lordvessel tuo myös suurta helpotusta siirtymiseen. Tästä on helvetin jees jatkaa.
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #145 : 15.11.2012 22:26 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Kolmatta viestiä putkeen, mutta onpa paha!

N. 35h takana ja kyllähän tämä on hiljalleen edistynyt. Mahtava fiilis edelleen ja peli imee mukaansa edelleen todella vahvasti, ehkä jopa vahviten ikinä. Nyt kun maailma on avautunut enemmän tulee kokoajan jotain asioita mieleen mitä voisi tehdä seuraavaksi. Yleensä asioiden suorittamisen aloittaminen johtaa siihen, että niiden suorittamiseksi pitää tehdä useita muita asioita ja tekeminen ei lopu ikinä.

Viimeksi tuli hakattua se salabossi sielä Anor Londossa sen bonfiren seinän takana. Oikeasti, löytääkö joku muka tällaiset asiat ilman, että luette niitä jostain? Näitä rehellisiä salareita rakastan pelissä ja tällaisia ei enää nykypeleissä juuri olekaan. Esimerkiksi jos haluaa takaisin sinne Asylumiin, joutuu kyllä vetkuilemaan ja tutkiskelemaa aika lailla. Niin hyvä meininki ja pitkästä aikaa kunnon salaisuuksia pelissä.

Pyörin myös Dusk's Archiven läpi. Taas tuli sellainen fiilis, että jäinköhän tänne nyt jumiin, kun sieltä vankilasta ei noin vaan warppailtukaan. Kävin myös Crystal Cavessa pyörähtämässä. Helvetin upea alue, mutta se läpinäkyvä silta koitui kuolemaksi aika nopeasti. Tässä vaiheessa palailin takaisin ja päätin duunailla jotain muuta.

Menin myös sinne lisäosan Astoria of the Abyssin ekaan mestaan ja seuraavana olisikin tarkoituksena tappaa se eka bossi sieltä. Tarvitsisin valoa Tomb of Giantsiin ja nyt on tuo bossi esteenä, kun en tajunnut aiemmin hommata tarvittavia esineitä. Siisti bossi ja läpäistävissä kunhan treenailee hetken.

Tässä vaiheessa jo selkeästi genin paras peli ja olen valmis lisäämään sen omaan TOP 5:seen. Aivan upea kokemus.

Tämä giffi myös kuvaa hienosti pelin kuumottavia tunnelmia:

tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #146 : 16.11.2012 11:33 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Dark souli on tämän genin paras peli - olen siitä joka kerta yhä varmempi kun pelaan peliä. Siinä on tehty vaan niin paljon asioita oikein. Peli on lisäksi myynyt yllättävänkin hyvin, joten jospa muutkin pelifirmat tajuavat ettei kaikkien pelien tarte olla idiooteille suunnattua "elokuvamaista" scripattua paskaa menestyäkseen. Uncharted-tyyli on koko genin suurin kirous.


Esimerkiksi jos haluaa takaisin sinne Asylumiin, joutuu kyllä vetkuilemaan ja tutkiskelemaa aika lailla. Niin hyvä meininki ja pitkästä aikaa kunnon salaisuuksia pelissä.

Tuon löysin täysin itse. Puoliksi vahingossa ja täydellä tuurilla, mutta totaalinen hajoaminen kun yhtäkkiä lintu vei sinne Asylymiin takaisin. Loistava salari. Anor London bossia en olisi koskaanut löytänyt jos Kraidi vai kuka nyt olikaan, ei olisi vinkannut.



« Viimeksi muokattu: 16.11.2012 11:40 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #147 : 16.11.2012 14:47 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Tomb of Giants ilman valolla pelleilyä on aivan mainion helvetillinen. Ekalla pelikerralla kävelin pomoon asti ilman Skull Lanternia kun en tajunnut että olin saanut jostain sellaisenkin. Pahin on kuitenkin varmaan se että vedin Demon's Soulsin ekalla kerralla ilman että käytin ylipäätänsä juoksemista koska luulin ettei pelissä edes ole sellaista ominaisuutta! Dragon Godissa tuo olisi ollut tosi hyödyllinen, lopulta läpäisin sen alastomalla hahmolla.

Etkös sinä MasterTK vetänyt Dark Soulsissa sen tutoriaalipomon ilman alkukamoja? Kova suoritushan tuo on ainakin jos oli silloin aloittelija.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #148 : 16.11.2012 16:31 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili  Siis miten tuon Demon Soulsin juokseminen eroaa Dark Soulsista(Demons soulsia en ole pelannut.)?

Itse päihitin katakombien bossin. Mutta kuolen tomb of the giantsin ensimmäiseen luurankoon jatkuvasti. Tuntuu olevan täysin tuurista milloin pääsen siitä pyörivien luurankojen kohdasta, päätin sitten lopettaa tomb ofthe giantsiin pyrkimisen toistaiseksi. Mutjoo, geninsä paras peli epäilemättä. 
tallennettu
Vs: Dark Souls « Vastaus #149 : 16.11.2012 17:17 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Siis miten tuon Demon Soulsin juokseminen eroaa Dark Soulsista(Demons soulsia en ole pelannut.)?

Ei muistaakseni mitenkään, olin vain tyhmä. Kai sekin jossain alussa selitetään, mutta missasin sen ja vasta Dark Soulsin julkaisupäivänä tajusin, noh, niin... pelasin myös melkein samoilla kamoilla Demon'sin alusta loppuun saakka silloin ekalla kerralla niin kyllähän sekin pientä haastavuutta toi peliin. Aseiden päivittämisen kyllä hokasin ja taiat, mutta muuten kyllä tuli oltua aika hiton ulapalla.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines