Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Cuben parhaat!  (Luettu 19195 kertaa)
Cuben parhaat! « : 07.04.2009 14:39 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Ostin sitten heräteostoksena itselleni vasta nyt GameCuben (29e). Nintendon viime sukupolvi on siis hujahtanut täysin ohitse meikäläisen osalta.

Ikaruga on toistaiseksi ainoa pelini laitteelle. Oli kyllä helvetin tiukan oloinen kun testailin tuossa hieman. Onko laitteelle muita hyviä shmuppeja?

Suositelkaas lautalaiset nyt must-pelejä Cubelle! Varmaan ainakin pakolliset Mariot ja Zeldat tulee huitaistua läpi, mutta kai laitteelle muutakin kovaa kamaa löytyy?
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #1 : 07.04.2009 14:56 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Shmupit ovat vähän harvassa, japanista tosin nyt löytyy esim. Radirgy ja Shikigami no Shiro II. Käytännössä ei vain maksa vaivaa modata, kun Radirgy on vähän paska ja Shikigami II:n saa PS2:lle jollain vitosella nimellä Castle Shikigami II.


Mutta onhan noita pelejä, esim. tässä:

Baten Kaitos 1 & 2
Eternal Darkness
F-Zero GX
Final Fantasy: Crystal Chronicles
Fire Emblem: Path of Radiance
killer7
Luigi's Mansion
Mario Kart: Double Dash
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Metroid Prime 1 & 2
P.N.03
Paper Mario: The Thousand Year Door
Pikmin 1 & 2
Resident Evil Remake & 0 & 4
Skies of Arcadia Legends
Star Wars: Rogue Squadron II
Super Mario Sunshine
Super Monkey Ball 1 & 2
Super Smash Bros. Melee
Tales of Symphonia
Viewtiful Joe
Wario Ware, inc.
Wave Race: Blue Storm
Zelda: Four Swords Adventures
Zelda: The Wind Waker


« Viimeksi muokattu: 07.04.2009 15:01 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #2 : 07.04.2009 15:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Suositelkaas lautalaiset nyt must-pelejä Cubelle! Varmaan ainakin pakolliset Mariot ja Zeldat tulee huitaistua läpi, mutta kai laitteelle muutakin kovaa kamaa löytyy?

Cuben parhaista moni tulee (tai on tullut) Wiille. Metroid Primet, Pikmin ja RE4 nyt tulee ensimmäisenä mieleen. Ja monet ovat sitten muillekkin konsoleille, kuten Viewtiful Joe, Beyond Good& Evil, MGS: Twin Snakes...jne. Muita mitkä voisi kiinnostaa on Star Fox Adventures, F-Zero GX, Eternal Darkness: Sanity's Requiem, Skies of Arcadia Legends (löytyy DC:llekkin), Baten Kaitos 1&2, Tales of Symphonia, Star Wars Rogue Squardon -sarja (jos star wars kiinnostaa nää on ihan hyviä) tulee nyt ensimmäisenä mieleen. Kaikista aliarvostetuin GC peli on mielestäni Luigi´s Mansion. Peli sai jonkin verran hyvä arvosteluita, mutta metacriticin 78/100 on huutava vääryys ja harva tuntuu peliä erityisemmin arvostavan. Ja kun puhutaan kyseisen sukupolven parhaista Luigi´s Mansion sielä harvemmin on, johon se minusta kuuluisi tai olisi vähintäänkin maininnan arvoinen. Todella persoonallinen, toimiva ja ennen kaikkea viihdyttävä peli. Tämä ja Wind Waker ovat suurimmat must-have pelit GC:llä, jo pelkästään siksi että niiden tunnelma ja "meininkin" on viime sukupolven persoonallisinta.

EDIT: finngamer olikin hiukan nopeampi. Ja sanoikin varmaan kaikki mainitsemisen arvoiset.


« Viimeksi muokattu: 07.04.2009 15:11 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #3 : 07.04.2009 15:15 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili finngamerilta unohtui ainakin Viewtiful Joe 2, Donkey Kong Jungle Beat ja Soul Calibur 2 (ellei omista jotain toista sarjan osaa, onhan siinä Link).
Jungle Beat noista on pakko-ostos rumpuineen. Yksi viime genin parhaita tasoloikintoja. Wii-versiosta puuttuu kai kokonaan tuki bongoille? Ja Twilight Princess jollei Wiillä ole jo pelannut.
Ja Baten Kaitos 2:ta ei sitten julkaistu Euroopassa eli pitää pelin lisäksi hankkia Freeloader jos se kiinnostaa. Molemmat Baten Kaitokset ja Skies of Arcadia on myös aika harvinaisia huuto.netissä ainakin. Itse huudin 35 euroa SoA:sta, mutta joku vei 40 eurolla kun en jaksanut enempää panostaa.

edit: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=102360854
Baten Kaitos muoveissa lähtien 70e, siitä vaan.  ;D
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #4 : 07.04.2009 16:04 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Zelda: Four Swords Adventures

Harmi, että tällainenkin peli pääsee oikeuksiinsa vasta sitten kun hankkii peliseuraa ja Game Boy Advance -pelikonsoleita ne kolmisen kappaletta (oman GC-ohjaimen lisäksi) muille pelaajille, yksinpelinä nimittäin todella kuivaa pelattavaa. Sama pätee myös ensimmäiseen FF: Crystal Chronicles -peliin, jota en kestänyt edes pelata läpi.

Omalla kohdallani GameCube on ollut paras omistamani kotikonsoli ikinä. Suurin osa GameCuben huippupeistä löytyy ainakin toistaiseksi, vaikka haluaisinkin, että hyllyäni koristaisi myös tuo jo aika harvinaiseksi käynyt Zelda: Collector's Editionin. Ikarugaa en ole nähnyt kuin kerran Konsolinetissä myynnissä jollain 40 eurolla, mutta en tietenkään niihin aikoihin osannut arvostaa tuollaisia pelejä lainkaan.

Todella hyväkuntoisen Baten Kaitosin nappasinkin GameStopista tuossa noin pari kuukautta sitten 22 euron hinnalla (muistaakseni), joten enpä tiedä onko mitään järkeä ihan upouutta Baten Kaitosta mennä tilaamaan jostain Huuto.netistä 70 eurolla. Tales of Symphonian kanssa nykyään vähän eri asia, en ole nähnyt sitä peliliikkeissä myynnissä sitten vuoden 2006. Nettikauppoihin siis turvautuisin tämänkin kohdalla.

Jep, ja häpeän paljon sitä että menin aikoinaan myymään Sunshinen pois (vaikkei se mikään maailman paras peli olekaan, mutta silti yllättävän rentouttava ja mukava). Pikminit olisi myös kiva kokea, mutten oikein tue näitä NPC-versioita.

Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #5 : 07.04.2009 16:25 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Muistutuksena, että Ikarugan PAL-versio on 50-hertsinen bugikasa.

Super Monkey Ball, F-Zero GX, Viewtiful Joe, REmake ja Timesplitters 2 ovat Nintendon pelien ohella ne tärkeimmät. Ikaruga ja MGS toimivat paremmin alkuperäisalustoillaan. Skies of Arcadia on aika 50/50: Dreamcastilla on parempi äänenlaatu ja graffat, mutta PAL-versio on 50Hz eikä randomtappeluita pysty vähentämään. Cubella on myös jotain extrahuttua.

Tietty jos RE4:sta jostain kumman syystä ei ole vielä nipakoneella pelannut, niin se menee listan kärkeen.


« Viimeksi muokattu: 07.04.2009 16:32 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #6 : 07.04.2009 16:52 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Hmm, Luigi's Mansion ja Star Fox Adventures olivat kyllä mulle aikamoista kuraa. Luigi's Mansionia en tainnut ikinä pelata edes läpi ja Star Fox jäi äärimmäisen yksioikoisena napinhakkaamisena siihen yhteen läpipeluukertaan. Grafiikat olivat ihan kivat ja niissä kiiturikohtauksissa oli jopa oikeaa vauhdin fiilistä mutta muuten koko peli oli helvetin tylsä. Ja ne Arwing-kohtaukset... mitä vittua?

Super Mario Sunshinesta on keskusteltu mm. täällä.

Wind Waker, jokin siinä ei vaan pelaa. Täytyy varmaan perustaa samanlainen ketju kuin tuosta Super Mario 64 vs. Super Mario Sunshinesta.

Kun mä katson tota pelihyllyäni niin kyllä mun suosikeikseni GC:llä jäivät Pimin ja Ikaruga. Aikamoinen takapakki N64:n ja Dreamcastin jälkeen.
N
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #7 : 07.04.2009 18:52 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hmm, Luigi's Mansion ja Star Fox Adventures olivat kyllä mulle aikamoista kuraa.

Star Fox Adventures on kyllä hiukan mitään sanomaton. Voi siitäkin suurimmat seikkailun ystävät pitää, mutta mitenkään erikoinen pelinä se ei ole. Luigi´s Mansion on kyllä minusta GC:n parhaimmistoa. Se nyt ei oikeastaan sano mitään, mutta viihdyin pelin parissa todella hyvin, vertaa mihin peliin vaan kyseisessä sukupolvessa. Ja tulihan se läpi vedettyä helposti. Voihan olla että LM:n hohto tulee osaksi myös siitä kun se oli ensimmäinen GC-pelini. Ja onhan siinäkin se tietty Nintendon tyyli, että eihän se "sovi" kaikille. Mutta minuun peli kyllä iski hyvin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #8 : 07.04.2009 20:57 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Luigi's Mansionhan on nimenomaan todella herttainen ja hauska peli, jonka jaksaa ainakin sen yhden kerran pelata läpi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #9 : 07.04.2009 21:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kliseisyyden uhalla mainitsen minäkin Metroid Primet ja Wind Wakerin konsolin parhaimmistona. Varsinkin ensimmäinen Prime on yksi parhaimmista peleistä koskaan.

Star Fox Assault ei ehkä kuulu konsolin parhaimmistoon, mutta Namco teki ihan perushyvän Star Fox -lentelyn. Suosittelen jos pitää aiemmista osista. Raren Adventuresin pelaaminen jäi melko vähiin, mutta sanoisin että tämä on se Cuben oikea Star Fox.

Battalion Wars ei ollut sekavan pelattavuuden takia omaan mieleen, mutta moni on tuotakin kehunut.

Super Mario Sunshine ei ehkä ole paras Mario, mutta silti loistavaa tasoloikkaa. Brawlia viimeaikoina pelanneena mielessä on mm. pelin loistavat musiikit.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #10 : 07.04.2009 22:01 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Helvetin hyviä suosituksia on tullut! Ikaruga oli pääsyy koneen hankintaan, mutta kyllähän laitteelle laatukamaa riittää. Mainitsemanne j-ropet tulee varmaan ainakin  tsekattua, kunhan niitä vain jostain löytäisi. Skies kiinnostaisi varmaan eniten.

Mites muuten Twilight Princessin Cube-versio? Onko graafisesti ym. vastaava kuin Wiillä? Löytyyköhän peliä edes enää mistään?
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #11 : 07.04.2009 22:14 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Super monkey Ballia ja Luigi's Mansionia suosittelisin, sekä Sunshinea tottakai.

EDIT: SMB:ssä on myös maailman paras minipeli, Target monkey.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #12 : 07.04.2009 23:22 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Prime, Wind Waker, Luigi's Mansion, Melee.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #13 : 08.04.2009 12:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Peli nousi vähän päälle vuosi sitten koettuna top kymppiini. Survival-adventure-horroria. Eräs hienoimmista audiovisuaalisista toteutuksista koskaan ja päälle vielä mielenkiintoinen tarina. Jumalauta jos tämän uskaltaa jättää noista listoista poies. Eternal Darkness my ass.









Ja killer7.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #14 : 08.04.2009 14:50 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Juuh, REmakea suosittelisin itsekin. Eternal Darkness ei tuntunut läheskään yhtä tunnelmalliselta. Ihan ok, mutta se tuntui melkein saaneen enemmän arvostusta ihan vain siksi, että oli jonkin sortin aikuisempaan makuun suunnattu "kauhu"peli Cubelle. Siinä oli ihan hyvä idea, muttei se kuitenkaan ollut mielestäni aivan hypensä arvoinen tuotos. Eipä mua pelottanut sen aikana yhtään, siinä missä kaiken maailman REmaket ja Silent Hillit ovat jääneet pariinkin otteeseen kesken, kun ei ole saanut pakotettua itseään pelaamaan niitä.



REmaken lisäksi omassa Cuben Top 5 -listasta löytyy Super Mario Sunshine (parempi kuin Galaxy ja 64, imo), Viewtiful Joe (vaikka PS2-versiossa on jotain lisuketta, pidän tämän pelaamisesta enemmän Cuben ohjaimella), Fire Emblem: Path of Radiance (paras pelaamani Fire Emblem) ja Phantasy Star Online Episodes I & II (can you say addictive?).
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #15 : 08.04.2009 15:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Resident Evil remake oli kyllä hieno ja juonikin mielenkiintoinen. Mutta ohjaus oli niin hirveää että alkoi miettimään onko juonen alusta jätetty se kohta pois jossa pelihahmo on brutaalisti perseraiskattu, kun liikkumisesta ei vain tullut mitään. En ole ikinä ymmärtänyt (todennäköistä) ideaa RE:n takana: "Tehdään pelistä kankea että se pelottaa". Siis WTF?! O_o
Ja siis en kiistä sitä etteikö RE olisi tunnelmallinen peli. Visuaalisena viihtenä, erityisesti pelien mittapuulla, se on hieno saavutus.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #16 : 09.04.2009 10:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei se ole kankea. Hahmo juoksee, kääntyy 180-astetta napinpainalluksella ja omaa jopa jotain veitsiä ja tasereita jos Zombi pääsee iholle. Remake on myös niin hyvin tasapainotettu vihollisten sijoittelusta kartanon suunnitteluun, että "kankea ohjaus" läppä on läppä.

Oikeasti peli on äärimmilleen hiottu. Taistelu on sijoittumista ja oikeaan aikaan pakoon pötkimistä. Lähempänä siis jotain seikkailupelejä kuin räiskimistä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #17 : 09.04.2009 13:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ei se ole kankea. Hahmo juoksee, kääntyy 180-astetta napinpainalluksella ja omaa jopa jotain veitsiä ja tasereita jos Zombi pääsee iholle. Remake on myös niin hyvin tasapainotettu vihollisten sijoittelusta kartanon suunnitteluun, että "kankea ohjaus" läppä on läppä.
Tosiaan! "Tervassa polviaan myöten" -tyyli ei ole kankeaa, koska peli on tasapainoitettu "tervassa polviaan myöten" -tyyliin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #18 : 09.04.2009 13:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ei se ole kankea. Hahmo juoksee, kääntyy 180-astetta napinpainalluksella ja omaa jopa jotain veitsiä ja tasereita jos Zombi pääsee iholle. Remake on myös niin hyvin tasapainotettu vihollisten sijoittelusta kartanon suunnitteluun, että "kankea ohjaus" läppä on läppä.
Tosiaan! "Tervassa polviaan myöten" -tyyli ei ole kankeaa, koska peli on tasapainoitettu "tervassa polviaan myöten" -tyyliin.



Spoileri (osoita katsoaksesi)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #19 : 09.04.2009 15:33 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Itsellä Cuben suosikkeja ovat etenkin eka Metroid Prime sekä Wind Waker. Näiden jälkeen kovin on Super Smash Bros Melee joka on vieläkin paras Smashi tähän asti.
Muita klassikkoja ovat tietenkin Resident Evil remake ja Ressu 4 myös Metroid Prime 2 Echoes on testaamisen arvoinen. Itselle se oli/on suuri pettymys.
Super Mario Shunshineä suosittelen varauksella. Itse en ainakaan pelistä kauheana pitänyt. Hieman tylsä ja keskiverto Mario.

Niin jos pidät leppoisesta pelaamisesta ja uusista kavereista niin suosittelen parasta Animal Crossingia koskaan. Eli sitä ekaa Crossingia(Japanin N64 AC:ta ei lasketa täällä ekaksi!!).

Mario Kart Double Dash on myös hirmuisen hupaisan hauskan paras etenkin 4 pelaajalla. Tätä tuli aikoinaan tahkottua porukalla, ja hauskaa oli. SSBM on myös täydellinen kaverien kanssa.

Mitään erikoisempia en nyt tässä ala keksimään. Nuilla peleillä jo pärjää ihan hyvin.

Mites muuten Twilight Princessin Cube-versio? Onko graafisesti ym. vastaava kuin Wiillä? Löytyyköhän peliä edes enää mistään?
Melkolailla sama kuin Wiin peli. Ohjaus on tietenkin "tylsempi". Tätä ei kyllä löydä kaupasta enään kovin helposti, huuto.netistä varmaankin löytyy pari. Itselläkään ei tätä ole mutta kaverilla on. Pitäis joskus lainata ja tutkia paremmin GC-version eroavaisuudet.


« Viimeksi muokattu: 09.04.2009 15:38 kirjoittanut Cocki »
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #20 : 10.04.2009 13:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
"Kankea ohjaus" meinaa sitä, että ukko ei oikein tottele. Mikä vitun retroaktiivinen Resitrollaus tässä taas alkaa? Kai se Marionkin ohjaus olisi "kankea" jos sen soveltaisi vaikka miinaharavaan.

RE:n ohjaus on hidas, turhauttava, kömpelö, jäykkä. Ja saahan siitä pitää jos haluaa. Ihan vapaasti. Mutta minä en ole ikinä sen loistoa ymmärtänyt. Yritin kyllä ymmärtää, mutta mielenkiinto hävisi ja turhauduin kun jouduin pyörittämään kömpelöä ja jäykkää hahmoa hitaasti ympäri. Viimeistään silloin kun tuli puzzle osuus ja tuolla tyylillä piti kiertää pelialuetta. Peli oli kuin Monkey Island. Se olisi toiminut varmaan loistavasti jos olisi ollut hiirellä (tai Wiimotella) ohjattu point-and-click tyylinen kauhuseikkailu. Mutta kuten Monkey Islandinkin tapauksessa, kun siirryttiin napeilla liikkumiseen, hommahan levisi käsiin ihan täysin, eikä sitä jaksanut pelata kuin sen 30-60min.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #21 : 10.04.2009 14:02 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Hitaasti ympäri? Siinähän on tosiaan se 180-asteen pikakääntyminen ja pienemmissä käännöksissä ei mene todellakaan kauaa. Onhan se hieman kömpelöhkö, mutta ympäristöjen suunnittelussa on tosiaan otettu se huomioon, joten sen ei pitäisi synnyttää mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #22 : 10.04.2009 14:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Haha Heinz kokeileppa sitä peliä joskus selvinpäinkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #23 : 10.04.2009 15:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
joten sen ei pitäisi synnyttää mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia.

Niin...kaikilla meillä on omat ongelmat. Minulla se on RE:n ohjaustuntuma.

Riepu-edit: Koin parhaaksi vielä poistaa henkilökohtaisemmaksi menneen kommentin. Oltiin samaa mieltä tai ei, ei tällainen ole tarpeellista.


« Viimeksi muokattu: 10.04.2009 19:14 kirjoittanut Riepu »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #24 : 10.04.2009 15:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
...mielenkiinto hävisi ja turhauduin kun jouduin pyörittämään kömpelöä ja jäykkää hahmoa hitaasti ympäri.



« Viimeksi muokattu: 10.04.2009 18:33 kirjoittanut Riepu »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #25 : 10.04.2009 15:37 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili RE:n kontrollipuoleen liittyvän keskustelun voisi sitten alkaa jättää tähän, kun homma ei tunnu menevän kovinkaan järkevään suuntaan.

Niin joo ja...

Super Mario Sunshine ei ehkä ole paras Mario, mutta silti loistavaa tasoloikkaa.

Sunshine on kyllä yksi niistä peleistä, jotka pitää vähintään kokea. Ei paras Mario, mutta minusta ehdottomasti paras 3D-Mario, vaikkei laadullinen ero olekaan valtaisa kun kuusneloseen ja Galaxyyn vertaa.


« Viimeksi muokattu: 10.04.2009 15:57 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #26 : 10.04.2009 15:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Lainaus
...mielenkiinto hävisi ja turhauduin kun jouduin pyörittämään kömpelöä ja jäykkää hahmoa hitaasti ympäri.



Heh :) Minä luulin että sinä olet aina ollut "osuvan-fiksuja-giffejä" vastaan :) Mutta olen pahoillani en vain vääntänyt tarpeeksi rautalangasta jälleen:

Korjaus:
...mielenkiinto hävisi ja turhauduin kun jouduin liikkumaan kömpelöllä ja jäykkällä hahmolla. Se ei vain ollut hauskaa. Ehkä olisin siihen tottunut ja sisäistänyt pelimekaniikan ja ympäristön nerokkaan sovituksen siihen jos olisin jauhanut peliä muutaman tunnin, mutta kun parempaakin pelattavaa löytää niin miksi ihmeessä olisin niin tehnyt? RE:n meininki on tunnelmallista ja hienoa, mutta hidasta, kömpelöä ja aika tervaista menoa. Sinulle selvästikkin riittää että peli on tasapainoitettu tämä silmällä pitäen, kun niin kerroit, mutta minua se ei kiinnosta. Enkä usko että pitäisin mistään toimintaan painoittuneesta seikkailusta jossa tempo on hidas ja pelimekaniikka kömpelö ja hidas. Ei ainakaan tule mieleen sellaista...

Sinä saat toki siitä pitää. Mutta se että sinä siitä pidät se ei todellakaan tarkoita sitä että minä siitä pitäisin. Oikeastaan olen huomannut "ajan saatossa" että yleensä jos sinä jostain pidät niin minä siitä tuskin pidän. Kyse voi olla siitä että en hae juurikaan nerokkuutta peleistä, vaan hauskaa ajan viettoa. Ja jälleen kumpikaan näistä ei ole väärin. Vain erilaisia suuntia lähestyä pelaamista.


Tästä keskustelusta tuli niin mieleen "keskustelut" peliplaneetan puolelta. Tästäkin saa jokainen vetää oikeutetut päätöksensä onko se hyvä vai huono juttu.


EDIT:
RE:n kontrollipuoleen liittyvän keskustelun voisi sitten alkaa jättää tähän, kun homma ei tunnu menevän kovinkaan järkevään suuntaan.
My bad. Käytin viestin tekemiseen liikaa aikaa ja huomasin tuon vasta jälkikäteen.


« Viimeksi muokattu: 10.04.2009 18:33 kirjoittanut Riepu »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #27 : 10.04.2009 20:29 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mites muuten Twilight Princessin Cube-versio? Onko graafisesti ym. vastaava kuin Wiillä? Löytyyköhän peliä edes enää mistään?
Melkolailla sama kuin Wiin peli. Ohjaus on tietenkin "tylsempi". Tätä ei kyllä löydä kaupasta enään kovin helposti, huuto.netistä varmaankin löytyy pari. Itselläkään ei tätä ole mutta kaverilla on. Pitäis joskus lainata ja tutkia paremmin GC-version eroavaisuudet.


Wiin ja Cuben TP:t ovat peilikuvia toisistaan. Hah tää topicci sai meikänkin fiilistelemään Cube aikoja. Ei muutakuin violetti kuutio esiin ja pelaamaan Zeldoja  8)
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #28 : 10.04.2009 20:42 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
RE:n kontrollipuoleen liittyvän keskustelun voisi sitten alkaa jättää tähän, kun homma ei tunnu menevän kovinkaan järkevään suuntaan.


Höpö höpö. Taistelut ovat boardien suola! Oikein kaiholla muistelee niitä peeloplaneetan ja vanhojen boardien taisteluita. Jos uusilta boardeilta jotain puuttuu, niin verenmakusuussa käytävät last man standing-battlet.

Oma mielipiteeni on, että RE-pelien ohjaus on kauttalinjan erinomaista. Itse en ole ikinä ymmärtänyt tuota kömpelyyttä, eikä mulla ole ole ikinä ollut mitään ongelmia Evilien ohjauksen kanssa. Näkisin tässä ongelmana sen, että pelaaja on tottunut normaaliin third person -pelien ohjaukseen ja sitten ei ole omaksunut uutta tyyliä.

Luulisi sen pelottavuuden ja jännityksenkin rapisevan jos noita vanhoja Resident Evileitä pelaisi näppiksellä ja hiirellä, kuin jotain kynäriä.



You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Cuben parhaat! « Vastaus #29 : 10.04.2009 21:06 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
mutta kun parempaakin pelattavaa löytää niin miksi ihmeessä olisin niin tehnyt?
Jotta olisit ehkä huomannut, etteivät ne kontrollit nyt niin järkyttävän paskat olleetkaan? Olet oikeasti vain paska pelaamaan, jos REmakenkin pelaaminen tuntuu joltain tervassa juoksemiselta.


Lainaus
RE:n meininki on tunnelmallista ja hienoa, mutta hidasta, kömpelöä ja aika tervaista menoa.
Hieman kömpelöhkö ehkä, mutta ei se niin hirveän hidasta mielestäni ole. Toki tuo on jotain sinkohipparäiskintää tai ninjakarkeloita hitaampi, mutta mielestäni hahmot kuitenkin juoksevat ihan sutjakkaasti paikasta toiseen. Kunhan ei panikoi hirveästi, niin saa väisteltyä zombiet ja isojen lopparimonsujen iskut suht helposti.

 
Lainaus
Enkä usko että pitäisin mistään toimintaan painoittuneesta seikkailusta
Toimintaan painottunut? Vaikka pelin aikana tapetaankin melkoisen monta zombieta, emmää näe etenkään pre-RE4 (tai ehkä pre-Nemesis) -aikaisia Ressoja (eli ainakaan kahta ensimmäistä) mitenkään hirveän toimintapainotteisina. Pääpaino on nimenomaan ympäristöjen tutkailuilua, jota zombi-/ömppimönkiäis-hyökkäykset vain hankaloittavat ajoittain. Silloinkin yleensä maksimissaan 2-3 zombin voimin. RE3 oli askel hieman toimintapainoitteisempaan suuntaan, jonka RE4 vei vielä pidemmälle.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines