Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Catherine  (Luettu 5146 kertaa)
Catherine « : 18.09.2012 22:57 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Tuli nyt vielä tämä Catherinen spessuversio hommailtua, kun kerran kohtuuhintaan sain. Eikös täälläkin muutamalla ollut tämä? Olettekos diggailleet? Pitäisi olla ainakin hieman kypsempää tarinankerrontaa, kuin mihin toimintapeleissä ollaan yleensä totuttu.
tallennettu
Catherine « Vastaus #1 : 18.09.2012 23:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tuli nyt vielä tämä Catherinen spessuversio hommailtua, kun kerran kohtuuhintaan sain. Eikös täälläkin muutamalla ollut tämä? Olettekos diggailleet? Pitäisi olla ainakin hieman kypsempää tarinankerrontaa, kuin mihin toimintapeleissä ollaan yleensä totuttu.

Muakin kiinnostaisi sekä omasi että muiden ajatukset pelistä(joku siitä täällä tosiaan taisi taannoin kirjoitellakin). Pidempään jo fiilistellyt, että pitäisikö hommata.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Catherine « Vastaus #2 : 18.09.2012 23:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Catherine oli hyvä peli. Aivot nyrjäyttävää puzzletusta ja kerrankin tarina, jota ei halunnut skipata. Paranee vielä kun pelaa tyttöystävän kanssa nuo "synninpäästö" -kohtaukset.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Catherine « Vastaus #3 : 18.09.2012 23:23 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei varmasti parane. Viimeistään siinä vaiheessa kun siihen avioliitto kysymykseen vastaa "väärin" niin akan valittamiselle ei tule loppua. Onneksi olen sinkku niin ei naiset pilaa loistavaa peliä kommenteillaan. Lopusta spoileri:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Peli todellakin oli loistava ja jopa minun kaltaiseni idiootti pääsi sen läpi super easy tasolla. Tarinan takia tuon hommasin eikä tarvinnut pettyä. Pelin soundtrack on myös loistava ja tuli se artbok+sound disc hommattua myös ja tuo levy on ainakin 40 kertaa kuunneltu läpi.

Boxin padilla tosin voi olla pelaaminen tuskaa sillä tämä suorastaan vaatii tarkkaa d-padia ja sen takia pleselle tämän ostinkin.


« Viimeksi muokattu: 18.09.2012 23:29 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Catherine « Vastaus #4 : 19.09.2012 00:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pleikkarille löytyy ja on selvästi yksi tämän genin parhaimmista peleistä, mistä saammekin kiittää Atlus Persona Teamia. Itse asiassa pelissä oli ajoittain niin kova SMT-fiilis läsnä, että se olisi minun puolestani voinut vaikka olla nimeltään Shin Megami Tensei: Catherine (vaikkei JRPG olekaan). Todellakin suosittelen tätä kaikille jotka pitävät puzzle-peleistä sekä friikistä tarinankerronnasta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Catherine « Vastaus #5 : 19.09.2012 11:52 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili No huhhuh odotukset Catherine kohtaan nousivat todella korkealle! Tykkäsin varsinkin P4:n tunnelmasta ja hahmojen vuorovaikutuksesta, joten toivottavasti samankaltaista tunnelmaa olisi myös tällä tarjottavana. Tarina on lähtökohdiltaan ainakin todella mielenkiintoinen.
tallennettu
Catherine « Vastaus #6 : 19.09.2012 13:03 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Kuinka paljon Catherinesta on sitä puzzleilua? Stedasin peliä vajaan tunnin ajan ja näytti siltä että tarinaosuuksia oli vähän verrattuna puzzlekohtiin. Ite en diggaillut niistä kohista koska olin sen verran paska siinä.
tallennettu
Catherine « Vastaus #7 : 19.09.2012 13:09 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kuinka paljon Catherinesta on sitä puzzleilua? Stedasin peliä vajaan tunnin ajan ja näytti siltä että tarinaosuuksia oli vähän verrattuna puzzlekohtiin. Ite en diggaillut niistä kohista koska olin sen verran paska siinä.

Pelistä on n. 60-70% niitä puzzleja. Tasojen pituus, määrä ja haaste vain kasvaa loppua kohti.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Catherine « Vastaus #8 : 19.09.2012 13:29 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Tasojen pituus, määrä ja haaste vain kasvaa loppua kohti.

Ja laatu. Varsinkin ihan loppupuolen kentät ovat mitä hupaisinta pelattavaa, ehkä jopa asteen verran rennompia kuin aikaisemmat. Pituuttahan pelillä ei taida olla kuin se 10h, itse ahmin Catherinen kolmessa päivässä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Catherine « Vastaus #9 : 19.09.2012 14:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pelissä on myös se harjoittelumoodi, joka on melkein kuin oma moodinsa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Catherine « Vastaus #10 : 19.09.2012 14:35 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös Catherinea saa nykyään aika reiluun hintaankin? Voisi itsekin poimia jossainvaiheessa pelijonoon.
tallennettu
Catherine « Vastaus #11 : 19.09.2012 14:47 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Eikös Catherinea saa nykyään aika reiluun hintaankin? Voisi itsekin poimia jossainvaiheessa pelijonoon.
Zavvista taitaa irrota 25 egellä posteineen alennuskoodilla.

BTW modet voisivat pätkiä tämän Catherine-keskustelun uuteen topicciinsa, jos jaksavat. Voisin sinne päivitellä edistymistä kunhan kerkeän aloittaa pelin. Tuntuu, että keskusteltavaa laudalla riittää.

EDIT: Thanks!


« Viimeksi muokattu: 19.09.2012 16:06 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Catherine « Vastaus #12 : 01.10.2012 21:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nonniin tuli tämäkin laitettua tulille. Parit ekat chapterit vedetty ja tarina on kyllä tempaissut mukanaan totaalisesti. Juonta on kutkuttavaa seurailla kun pääkaveri on totaalisen kusessa suhdetouhujensa kanssa. Baareissa käydyt keskustelut ovat hauskaa seurailtavaa ja kieltämättä aiheissa on tuttuja teemoja pitkissä parisuhteissa pyörineelle. Myös päähahmon kelailuja on hauska seurailla. Dialogi on erittäin hyvin kirjoitettu ja on epävideopelimäisen kypsää.

Puzzleosuuksissa tarinaa viedään eteenpäin hieman surrealistisimmissa tunnelmissa, mutta sekin on mielenkiintoista seurailtavaa. Hauskoja ovat myös  puzzlejen välissä tehdyt gallupit parisuhteissa toimimisesta. Vielä kun näkee miten vastaukset ovat jakaantuneet pelaajien kesken niin kyllähän niihinkin vastailee innolla. Tilastollista virhettä tosin luo varmasti pelaajien pyrkimys tiettyyn lopputulokseen pelissä.

Itse puzzlet ovat addiktoivia ja niistäkin olen toistaiseksi nauttinut. Pelaan peliä pääosin tarinan takia, joten valitsin ekaksi peluukerraksi Easy-tason. En halua turhautua ja jäädä jumittamaan sekä missata stooria. Puzzlejen pelimekaniikka on tiukka, jopa niin tiukka, että tällä taidettiin skabailla EVOssakin viimeaikoina.

Loistava peli ja tarinan kehittymistä seurailee erittäin mielellään.
tallennettu
Re: Catherine « Vastaus #13 : 06.02.2013 00:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nyt sitä ketjua ylös, sain meinaan itsekin jokunen päivä sitten viimein korkattua Catherinen. Olen säästellyt tätä jo pitkään odotellen hetkeä, jolloin ei olisi kiire ja voisi fiilistellä homman alulle ajan kanssa. Ja kyllä kannatti, sen verran tunnelmallista ja viihdyttävää tavaraa on tarjolla.

Stoorista täysin samoilla linjoilla ylempien kanssa. Dialogia seuraa mielellään, ja tämän takia baarissakin koluaa aika tarkkaan jengiä läpi, ettei missaa kohtaloita tai hyviä läppiä. Vincentin kuseenjoutumisen vaivihkainen mutta nopea kehitys palkitsee, ja on todellakin jännä nähdä, mihin tässä päädytään. Lisäksi on aivan varma, että vähintään kerran täytyy peli pelata uusiksi, jotta näkee vaikuttaako fiilismittari kaverin valintoihin tiukoissa paikoissa kuinka paljon. Nyt olen pelannut tapani mukaan hienon miehen roolia, eikä ole tarvinnut edes optimoida, kun tuo kiltti lähestymistapa tuppaa tulemaan luonnostaan. Seuraavalla pelikerralla sitten umpi-douchebagina. Jo nyt toimimallit kuten "SEND PIX NAO!" -tekstarivastaus naurattivat, mutta ei ollut vielä pokkaa alkaa sikailemaan.

Peliä aloittaessani olin kans viittä vaille ottamassa easy-tasoa, mutta menin lopulta kuitenkin normalilla. Onneksi. Vaikesaste on ollut todella sopiva ja uusia elementtejä esitellään hyvää tahtia. Parissa ekassa kentässä pelaaminen oli kauheaa kompurointia ja dunkkuun tuli, mutta kun perustekniikoihin pääsee sisälle ja silmä kehittyy, on sopivan reitin etsiminen pikkukiireessä erittäin viihdyttävää. Kuolemia kertyy kyllä, mutta tyynyjäkin tarjoillaan sen verran, ettei "game over" ole alun jälkeen ollut lähelläkään. Unimaailmoiden design ja lammasteemat ovat mielenkiintoisia, ja vastusten huuruisuus upean överiä. Clock towerissa kikkailen tällä hetkellä, eli yli puolenvälin vissiin mennään.

Alkoholin käyttö tosin mietityttää. Pelihän kannustaa siihen, jotta liikkuminen olisi puzzle-kentissä nopeampaa, mutta vaikuttaako tuo mihinkään muuhun? Jotenkin tuntuu, että aina kun olen ryyppäillyt baarissa enemmän, on Vincent jatkanut kaljoittelua myös kämpillä ja näin ollen tullut dorkailleeksi yön aikana, ja kun olen jättänyt vähemmälle, on kaveri mennyt vaan hajonneena nukkumaan. Todennäköisesti ihan sattumaa, mutta Catherine luo tarinallaan sen verran vahvan illuusion, että varsinaisen pelaamisen rajat hämärtyvät helposti. Mikä on vain plussaa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Niin, ja meilläkin puolisoa on kiinnostanut sangen paljon seurata sekä tarinan kulkua että pelaamista. Ensin tuli toki kettuilua "pelimiehille suunnatusta tissimuijasta kannessa", mikä on, let's face it, täysin validia kritiikkiä. Catherine on hahmona sekä tarinallisesti hyväksyttävä vastakkainasettelun työkalu että sitä katso kuvat -ongintaa, mutta onneksi peli tietää tämän itsekin ja asian tiimoilta saadaan hyvää huumoria aikaiseksi. Pian kihlattu oli kuitenkin täyttä päätä neuvomassa, minkälaista tekstiviestiä tyttöystävälle pitäisi olla laittamassa tai miten vauvamörkökentästä saattaisi selvitä hengissä, ja kyselemässä tasaiseen tahtiin Vincentin uusimpia kuulumisia. Ihanan interaktiivinen kokemus, kaikin puolin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Catherine « Vastaus #14 : 17.02.2013 03:13 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tänään sain ensimmäisen läpipeluun loppuun. Viimeiset kentät olivat päräyttävää kakkaa, ja hienona miehenä saamastani true lover -lopusta jäi hyvä mieli.

Ajatuksia pelin loppupuolesta alla:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines