Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Castlevania: Lords of Shadow -julkaisu!: 08.10.2010
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Castlevania: Lords of Shadow (PS3, Xbox 360)  (Luettu 26282 kertaa)
Castlevania: Lords of Shadow (PS3, Xbox 360) « : 16.09.2010 22:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Espanjalaisen MercurySteam Entertainmentin kehittämä ja Konamin julkaisema seuraava Castlevania, eli Castlevania: Lords of Shadow julkaistaan vain muutaman viikon päästä. Aika siis pistää topic pystyyn.

Peliä kehittävän studion aiempiin saavutuksiin kuuluu mm. Clive Barker's Jericho. Ei siis ehkä mitkään maailman parhaat lähtökohdat voisi joku sanoa, mutta pirun hyvän näköistä jälkeä ovat tehneet. Kojima Productionsilla on myös ollut jossain määrin näppinsä pelissä ja Hideo Kojima onkin valvonut pelin kehitystä ja ollut jonkinlaisessa neuvonantajan roolissa.

Itse olen odottanut peliä aika malttamattomasti jo toista vuotta, aina noista viime vuotisista trailereista asti jotka nostivat hypemittarini aika korkealle. Tämän hetkisten tietojen mukaan peliin tuskin tarvitsee pettyä, sillä hehkutusta on kyllä tullut. Marinaa on lähinnä aiheuttanut pelin God of War -mainen meininki, mutta en kyllä tiedä miten muuten Castlevania voisi tehdä 3D:nä. Visuaalisesti peli on todella hyvän näköinen, hahmosuunnittelu on tehty hyvin ja kenttien ulkoasu yleisesti vaikuttaa varsin pätevältä. Trailereissa soinut musiikki on myös ollut todella hyvän kuuloista. Pelimekaniikka muistuttaa siis hieman GoW-pelejä, sankari Gabriel mättää demoneja sun muita piiskallaan hyvin samaan tyyliin kuin Kratoskin. Erilaisia taisteluliikkeitä pitäisi olla käsittääkseni ihan hyvä määrä ja vihollisia oli muistaakseni noin 40 erilaista. Lukemani mukaan pelin taistelumekaniikka ei myöskään ole juosten kustu ja pelaamaan päässeet ovat olleet tyytyväisiä. Suurin ongelma monelle taitaakin olla juuri se, että kyseessä on "GoW-klooni" ja aika suuri irtautuminen aiemmista sarjan peleistä. Itseäni ei niin haittaa, vaikka tämä ei erityisen Castlevaniamainen olisikaan, kaikki mitä olen pelistä nähnyt on vain oikeastaan lisännyt innostustani. Toiveikkaana odottelin tästä Metroidvania tyylistä, mutta kyseessä on kuitenkin enemmän tai vähemmän lineaarinen peli. Kentissä on kuitenkin paikkoja tai esineitä, joihin ei ensimmäisellä kerralla välttämättä pääse käsiksi. Myöhemmin, kun tarpeellinen esine tai kyky on hankittu, voi aikaisempiin kenttiin sitten palata. Ei ehkä mikään maailman paras ratkaisu, mutta katson ennenkuin sanon viimeisen sanani. Kenttiä on tietääkseni yhteensä 50.

Yksi merkittävä asia on vielä mainitsematta, nimittäin ääninäyttelijät. Trailereita katsoneet ovat varmaan huomanneetkin, mutta ääninäyttelijät ovat aika kultaa tässä pelissä. Itse kusen hunajaa jo pelkästään päähenkilöiden äänen kuullessani. Veikkaampa, ettei kovin monessa tämän tyylisessä pelissä ole kuultu näin kovan luokan näyttelijöitä.

Ääninäyttelijöitä ovat siis:
Gabriel - Robert Carlyle
Zobek - Patrick Stewart
Marie - Natascha McElhone
Dracula(?) - Jason Isaacs
jne.


Onko Laudalla kukaan odottanut tätä yhtä malttamattomasti kuin minä vai kaatuuko kaikilla kiinnostus GoW-meininkiin. Itse olen yhtä malttamaton päästä pelaamaan tätä, kuin Epi on F1 2010:ä  :)



Trailereita:
E3 2009 Trailer HD
GC 2009 Extended Trailer HD
E3 2010 Trailer HD
GC 2010 Prophecy Trailer HD
TGS 2010 Story Trailer (Japaniksi, enkku subit)
Lisää trailereita, gameplay yms...

PlayStation 3 -version kansi:


Vielä muutama uusi screenshotti perään:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)



« Viimeksi muokattu: 07.10.2010 19:11 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #1 : 16.09.2010 23:07 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Lol Kojima ääninäyttelee.

Mutta GOW-kopiot ovat tervetulleita, kunhan peli on vaan hyvä. Eihän tässä kyllä Castlvaniaa ole juuri ollenkaan.
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #2 : 16.09.2010 23:16 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Castlevania-pelien suurena ystävänä odotan tätä uutta osaa hieman varauksella. Videoissa peli näyttää kyllä toimivalta ja Kojiman mukanaolo on jonkinlainen tae laadusta.
Jotenkin mitään hirveempiä Castlevania-viboja en ole pelistä saanut. Peli tuntuu lähinnä random toimintapeliltä, johon on lätkäisty tuo Castlevania nimi. Pelin kehittäjä on kuitenkin sanonut olevan suuri Castlevania-fani ja että pelin vaikutteena on toiminut Super Castlevania IV. Eiköhän mieli muutu mikäli pelissä on klassiset musat ja vaniamaiset ympäristöt.

Loistava thread btw!
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #3 : 16.09.2010 23:24 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili On se ihan kivan näköinen mutta ei se valitettavasti riitä. Olen edelleenkiin samoissa tunnelmissa kuin pelin julkistamisen aikoihin: jymyheijari laski välittömästi takaisin katkarapukerhon tasolle kun GoW-todellisuus murskasi haaveet 3D-metroidvaniasta. Harmillista.
Voice of The World.
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #4 : 22.09.2010 22:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Demo ilmestynyt tänään ainakin PlayStation Storeen! Tosin vain PS+ käyttäjille ensimmäisen viikon. Eiköhän demo ole ilmaantunut myös Liveen.

Itse kokeilin tuossa hetki sitten ja vaikutti kyllä ihan hyvältä. Demo oli vain niistä kahdesta ensimmäisestä kentästä, jotka ainakin itse olen nähnyt miljoonaan kertaan. Ei ainakaan heikentänyt intoani tätä peliä kohtaan  :) Kannattaa kokeilla.
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #5 : 28.09.2010 10:42 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Uusi gameplay-traikku: http://www.youtube.com/watch?v=KCNf_Ryp95c

Okei no nyt rupeaa olemaan sitä Castlevania-fiilistäkin, hauskaa miten yksi biisi ja ruoskan näkeminen muuttaa mielen. Hiton hyvältähän tuo näyttää grafiikoiltaankin. Myös arvostelut ovat olleet positiivisia, Edgekin napsautti kasin, joten ei sieltä mitään ihan pommia pitäisi olla tulossa.

Päähahmon design häiritsee kyllä hieman, jotenkin helvetin tylsän ja geneerisen oloinen länkkäri. Trailerissa näkynyt titaanitaistelu oli myös suora rip-off Shadow of the Colossuksesta, mutta eipä se mitään, ihan hauskalta se näytti silti.

Tulee kyllä varmasti ostettua jossain vaiheessa tämä, mutta ihan Day 1 ostoon en ryhdy. Pitää kytätä hieman, että hinta tipahtaa.
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #6 : 28.09.2010 15:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Aika helvetin hyvän näköistä settiä kyllä, ei malta odottaa  :) Täytyy vain toivoa, että tarina ja hahmot ovat tarpeeksi hyviä sillä odotan kuitenkin niiltä aika paljon. Johtuu kyllä varmasti osittain ainakin ääninäyttelijöistä.

Enään reilu viikko, ensi viikon perjantainahan tämä siis julkaistaan. Ja tänään pitäisi sen demonkin olla sitten ihan kaikkien ladattavissa  :)
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #7 : 28.09.2010 15:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pitää se demo testata ennen kuin edes uskaltaa miettiä ostamista. Kuulemma framerate on paska, voi olla että jää ostamatta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #8 : 29.09.2010 20:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Arvosteluja alkaa pikkuhiljaa valua ulos.

Metacriticissä yhdeksän arvostelun keskiarvo tällä hetkellä 86. Suurin osa siinä ysin paikkeilla, mutta Eurogamerin ja GameTrailersin kasi sekä GameSpotin 7,5 laskevat tällä hetkellä numeroa. Mitään videoarvostelua en ala katsomaan, ihan tarpeeksi tiedän jo pelistä valmiiksi, enkä varsinkaan halua spoilaantua mistään GT:n arvostelusta.

GameSpotin arvostelua hieman vilkuilin ja kehuja saivat niin soundtrack kuin pelin graafinen ulkoasukin sekä tunnelma. Toimintaa kehutaan myös. Lieviä haukkuja saa se, että peli lainaa kenties turhaankin monilta muilta peleiltä, eikä niinkään omasta historiastaan. Kaikki osaset on kuitenkin ilmeisesti sovitettu hyvin yhteen. Ilmeisesti PS3-versio on tällä kertaa se parempi, Xboxin kärsiessä paikoin pienestä nikottelusta.


Lyhyt lainaus Game Informerin arvostelusta:
"However, much is redeemed by the game’s post-credit ending, which is among the coolest video game finales this millennium.

Castlevania takes a few hours to get rolling, but once it sinks its fangs in you’ll be absorbed. After putting nearly 20 hours into Lords of Shadow I emerged satisfied and ready to play again. This polished, action-packed adventure has me ecstatic to see not only what’s in store for the next 3D Castlevania, but also what talented developer MercurySteam does next. Don’t let the deluge of fall releases or the 3D Castlevania stigma keep you from this amazing quest
."


Uuh, kuulostaapa hyvältä  ;D
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #9 : 29.09.2010 20:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili GT:n videoarvostelun perusteella vaikuttaa halvalta God of War -kopiolta. Jää kyllä omalla kohdalla kauppaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #10 : 29.09.2010 20:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
GT:n videoarvostelun perusteella vaikuttaa kalliilta God of War -kopiolta. Jää kyllä omalla kohdalla kauppaan.

Jees, ei tuosta rahaa viiti maksaa, mutta lainapelinä varmasti ihan kiva.

Harmi, ettei se vanha Castlevania meininki tule ikinä kääntymään onnistuneesti 3D toimintaan. PS2 peleissä sitä meininkiä oli, mutta pelit oli muuten vaan paskoja. Tämä näyttää yleisesti laadukkaalta peliltä, mutta tunnelma puuttuu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #11 : 29.09.2010 20:57 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tulipahan tänään tuo demo pelattua läpi ja ihan positiiviset fiilikset, vaikka ollaankin pikkasen eri raiteilla normaalista castlevania tyylistä. Alkuhöpinöistä tuli mieleen joku Oblivion ja sitten kun päästiin pelaamaan niin tuli taas tyyliltään vähän mieleen Witcher. Kyllä tämän varmaan ostan, vaikka jäikin vähän sellainen kuva että pelissä tulee olemaan liikaa gimmickeja plus muuta hömppää.
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #12 : 30.09.2010 22:17 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulee todellakin hankittua kyseinen peli, Castlevaniat ovat aina olleet lähellä sydäntä, ja jopa juoni jaksaa kiinnostaa.

Kysymys kuuluukin, sopiiko tämä nykyiseen kanooniin millään tapaa?
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #13 : 30.09.2010 22:25 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Tulee todellakin hankittua kyseinen peli, Castlevaniat ovat aina olleet lähellä sydäntä, ja jopa juoni jaksaa kiinnostaa.

Kysymys kuuluukin, sopiiko tämä nykyiseen kanooniin millään tapaa?
Ilmeisesti ei sovi. Igalla ei ole ollut pelin kanssa mitään tekemistä, joten peli ei sovi viimeisempien Castlevanioiden kaanoniin.
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #14 : 30.09.2010 22:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tulee todellakin hankittua kyseinen peli, Castlevaniat ovat aina olleet lähellä sydäntä, ja jopa juoni jaksaa kiinnostaa.

Kysymys kuuluukin, sopiiko tämä nykyiseen kanooniin millään tapaa?
Ilmeisesti ei sovi. Igalla ei ole ollut pelin kanssa mitään tekemistä, joten peli ei sovi viimeisempien Castlevanioiden kaanoniin.

Ihan reboot todellakin kyseessä, mikä ei sinänsä ole välttämättä ihan huono asia parinkymmenen vuoden jälkeen.

GT:n videoarvostelun perusteella vaikuttaa halvalta God of War -kopiolta. Jää kyllä omalla kohdalla kauppaan.

Aika paha mennä väittämään tätä halvaksi God of War -kopioksi. Onhan taistelumekaniikka toki napattu lähes suoraan siitä ja monesta muusta pelistäkin on lainattu yhtä ja toista, mutta halvaksi en kyllä menisi tätä väittämään. Ensinnäkin tuotantoarvot ovat olleet ihan helvetin korkeat ja se näkyy sekä kuuluu. Taistelu on ainakin minusta hauskaa ja ruudunpäivitys on minusta ollut ihan riittävä ainakin näin PS3-versiossa. Kannattaa varmaan itse kokeilla, kun se demo kerran on ulkona, eikä vain luottaa johonkin GT:n arvosteluun. Tämä siis oma mielipiteeni. Siis onhan se ihan selvää, että vaikutteita on haettu aika rankasti monestakin menestyneestä pelistä mutta kyllä LoS ihan omilla jaloillaan kuitenkin seisoo, sen verran hyvin on tehty. Ja jos lainataan, niin lainataan edes parhailta, eikös niin.

Toisekseen haluaisin valaistusta niiltä, ketkä ovat valittaneet sitä "Castlevania-fiiliksen" puuttumista, että mitä tästä pelistä siis puuttuu? Päähenkilö on Belmont, aseena on ruoska, viholliset ja (pahat) hahmot on isolta osin lainattu edellisistä peleistä, jotain vanhoja kappeleitakin päästään kuulemaan muodossa jos toisessa. Lisäksi peli saavuttaa tyylillään mielestäni hyvin synkän ja pimeän fiiliksen. Oma kokemukseni Castlevanioistahan siis rajoittuu käytännössä SotN:iin sekä DS-peleihin, joten ihan oikeasti kiinnostaisi tietää, että mitä te tältä peliltä sitten haluaisitte?

Edelleenkin mielestäni tämän pelin paras traileri, erityisesti Jason Isaacs loppupuolella. Jos tämän jälkeen ei innosta, niin sitten tämä peli ei varmaan vain ole teille  :)
tallennettu
Vs: Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #15 : 30.09.2010 23:04 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Oma kokemukseni Castlevanioistahan siis rajoittuu käytännössä SotN:iin sekä DS-peleihin, joten ihan oikeasti kiinnostaisi tietää, että mitä te tältä peliltä sitten haluaisitte?
Minulle riittäisi kun pelissä olisi Ayami Kojiman hahmodesignit ja Yamanen musat. Trailerissa kuultu orkestraalimusa on tylsähköä tusinakamaa, joka yrittää luoda eeppistä tunnelmaa, mutta kunnon melodiat puuttuvat.

Nykyään ei voisi kuvitellakaan, että uudessa pelissä olisi esimerkiksi tällaista settiä:
http://www.youtube.com/watch?v=ls0DMEwMO0M
http://www.youtube.com/watch?v=__T2V0RUB1E

Itelle ainakin musat ovat juuri se kovin tunnelmanluoja.
tallennettu
Vs: Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #16 : 30.09.2010 23:09 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tulee todellakin hankittua kyseinen peli, Castlevaniat ovat aina olleet lähellä sydäntä, ja jopa juoni jaksaa kiinnostaa.

Kysymys kuuluukin, sopiiko tämä nykyiseen kanooniin millään tapaa?
Ilmeisesti ei sovi. Igalla ei ole ollut pelin kanssa mitään tekemistä, joten peli ei sovi viimeisempien Castlevanioiden kaanoniin.

Ihan reboot todellakin kyseessä, mikä ei sinänsä ole välttämättä ihan huono asia parinkymmenen vuoden jälkeen.
Toisaalta harmi, kun kuitenkin alkuperäisessä kanoonissa on vielä asioita nähtävänä. Esim. Demon Castle War, jossa Julius Belmont tuhoaa Draculan lopullisesti. Olisi puolestani saanut olla se "viimeinen" Castlevania Arian ja Dawnin sijaan, jotka jatkavat tarinaa jo suhteellisen väkisin. Ei sillä, hyviä pelejä kumpaiset kaikesta huolimatta.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #17 : 01.10.2010 00:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joops, echoes puhuu kyllä niin asiaa musasta kuin vain olla ja voi. Jospa sieltä joskus vielä tulee kunnon Castlevania kaikkine herkkuineen.
Play-Asia
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #18 : 01.10.2010 07:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ayamo Kojiman designeistakin itsekin tykkään ja varsinkin SotN:n soundtrack on kyllä silkkaa kultaa. Pelin inspiraationa on kuitenkin toiminut Super Castlevania IV, joten ne muutamat lainabiisit (Vampire Killer) on varmaan suurimmalti osin lainattu sieltä.

Itse kyllä sinänsä tykkään tämän pelin musiikista, sopivan eeppistä settiä :)
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #19 : 01.10.2010 11:38 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Harmi vaan, että Super Castlevanian biisivalikoima on kevyesti sarjan huonoimpia, eikä peli muutenkaan erityisen loistelias ole.

Voi olla, että LoS on loppujen lopuksi menettelevä toimintaseikkailu, mutta Konami ei liiemmin ole peitellyt sitä seikkaa, ettei pelillä ollut mitään tekemistä sarjan kanssa ennen Konamin ja Kojiman väliintuloa.
buginen lastenpeli
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #20 : 01.10.2010 12:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Voi olla, että LoS on loppujen lopuksi menettelevä toimintaseikkailu, mutta Konami ei liiemmin ole peitellyt sitä seikkaa, ettei pelillä ollut mitään tekemistä sarjan kanssa ennen Konamin ja Kojiman väliintuloa.

Siis LoS oli alusta alkaen ehdolla seuraavaksi Castlevaniaksi. Ehdokkaita oli LoS, Igan Alucard-projekti sekä tuntematon amerikkalaisen studion tekele. Konami sitten valitsi tämän. Syy siihen, miksei nimessä alunperin ollut Castlevaniaa, on se ettei tämän halutu häiritsevän Judgementia.
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #21 : 01.10.2010 21:18 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Eikös tästä pitänyt tulla demo sekä Liveen että PSN:ään? NeoGAFin threadissa pelottelivat että XO:n versio (joka mulla oli ennakkovarauksessa) on PS3:sta heikompi, ni ois ollu XO:n demoa kiva päästä kokeilemaan. PS3:n demo tuli ladattua jo eilen.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #22 : 01.10.2010 23:48 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Eikös tästä pitänyt tulla demo sekä Liveen että PSN:ään? NeoGAFin threadissa pelottelivat että XO:n versio (joka mulla oli ennakkovarauksessa) on PS3:sta heikompi, ni ois ollu XO:n demoa kiva päästä kokeilemaan. PS3:n demo tuli ladattua jo eilen.

Mitä nyt olen viimeisimpiä viestejä lukenut, niin Xboxin retail-versiossa pitäisi olla nuo ongelmat korjattuna. Näin ainakin väittävät pari, jotka ovat jo pelin saaneet käsiinsä. Ja tuottaja David Cox Twitterissä.

Liven tilanteesta en tiedä, koska en ole jaksanut katsoa sieltä. Oletin, että olisi tullut sinnekin samaan aikaan. Ensi viikolla sitten varmaan viimeistään, jossei vielä näy..

Edit:
Tosin Xbox-versio tulee sitten kahdella levyllä. Molemmat levyt voi tosin installoida, jolloin levyjä ei tarvitse vaihdella.
tallennettu
Vs: Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #23 : 02.10.2010 00:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Tosin Xbox-versio tulee sitten kahdella levyllä. Molemmat levyt voi tosin installoida, jolloin levyjä ei tarvitse vaihdella.

Onko noin? Mass Effect 2:ssakin piti vaihtaa levyä vaikka kummatkin oli asennettuna.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #24 : 02.10.2010 01:58 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Tosin Xbox-versio tulee sitten kahdella levyllä. Molemmat levyt voi tosin installoida, jolloin levyjä ei tarvitse vaihdella.

Onko noin? Mass Effect 2:ssakin piti vaihtaa levyä vaikka kummatkin oli asennettuna.
Joo näin se pitäisi olla. Ensiksi asennetaan molemmilta levyiltä, jonka jälkeen peliä pyöritetään ainoastaan yhdeltä levyltä. Ihan fiksua sinänsä, eihän se boksi oikeastaan tee mitään muuta kuin tarkasta, että sulla on oikeasti se levy siellä, mikäli pelaat kiintolevyltä. Levyjen vaihto on sinänsä turha operaatio.
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #25 : 02.10.2010 11:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse ainakin sain sen käsityksen, että riittää että 2. levy on asennettuna, niin ei joudu vaihtamaan levyä. Mene sitten ja tiedä..


Edit:

1UP haastattelee pelin tuottajaa, mm. 2 DLC-pakettia tulossa myöhemmin


« Viimeksi muokattu: 03.10.2010 15:38 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #26 : 04.10.2010 15:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Demo oli ihan ok. Nätti ja toimiva. Ei kuitenkaan tarjonnu mitään sellaista, että pulittaisin rahaa pelistä.

Siltikin olen iloinen, että aika tuntematon tiimi on saanut näin laadukasta jälkeä aikaiseksi. Ihan AAA peliltä vaikutti kaikin puolin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #27 : 04.10.2010 16:39 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Demo oli ihan ookoo, olisi voinut olla muutakin kun sitä ihmissusien mättäämistä reaction -minipeleillä, mutta demosta huolimatta tämä menee ostoon.

Onhan se Castlevania.
tallennettu
Vs: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #28 : 04.10.2010 17:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Onhan se Castlevania.

Ottaen huomioon, että peli on Castlevania vain nimeltään, oli tämä jännä lausahdus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Castlevania: Lords of Shadow (julkaisu 8.10.2010) « Vastaus #29 : 04.10.2010 17:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili GameTrailersin Castlevania retrospective, Part 1

Hauska, että tekevät tästäkin sarjasta. On nimittäin ainakin aiemmin julkaistut FF ja MGS-retrospectivet varsin kiinnostavaa katseltavaa. Ja onhan siellä aika monta muutakin pelisarjaa.


Edit:
Bonarina kuva pelin Euroopan Collector's Editionista, joka tosin julkaistaan ilmeisesti vasta joskus tämän kuun loppupuolella. Siistin näköinen, mutta en ole vielä löytänyt kauppaa josta moisen voisi tilata. Normiversio tulee toki hankittua enivei perjantaina.



Edit2:
Huhujen mukaan kyseinen CE olisi exclusiivinen brittiläisille GAME ja Gamestation kaupoille ja tulee olemaan erittäin rajoitettu, koska Konami ei usko sen myyvän tarpeeksi paljon painaakseen suurempaa erää. Sääli sinänsä, olisi löytänyt varmaan tiensä minunkin hyllyyn jos olisi vain saatavilla..


« Viimeksi muokattu: 04.10.2010 18:27 kirjoittanut despire »
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines