Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä?  (Luettu 6318 kertaa)
Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « : 04.12.2013 20:38 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Joo elikkäs pitäähän tälläkin olla oma topikkinsa. Nintendon kuvaus:

"Bravely Default on klassinen roolipeli nykyajan ominaisuuksilla varustettuna! Kaikille, jotka pitivät Squaren 90-luvun roolipeleistä."

Keräilläänpäs tänne tunnelmia ja kokemuksia pelistä. Itsellä on Verkkokaupasta ennakkotilaus sisällä, mutta eivät ole ainakaan vielä laittaneet tulemaan. Varmaan saapuu ensi viikon alussa. Itselle tämä peli on yksi tämän vuoden kovimmista julkaisuista ja olen toivonut jo japsijulkkarista lähtien, että tämä julkaistaisiin Euroopassa. Nyt alkaa onneksi venailut olemaan lopussa.

Ketkäs tämän olikaan hommaamassa? Onko kukaan rohjennut lähteä tilaamaan tuota hinnaltaan messevää Deluxe Editionia?
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #1 : 04.12.2013 23:44 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä tämä tulee varmasti seuraavaksi hommattua, vaikka Fire Emblem ja Pokemon kuumottelevat myös. Demoa on tullut hakattua nyt aina välillä, ja enpä ole vähäänaikaan yhtä hauskaa ja koukuttavaa ropea pelannut. Job -systeemi on tehty nerokkaan simppeliksi, niitä voi vaihtaa lennossa ja myöhemmin ansaittuja skillejä voi yhdistellä eri Jobien kesken, luoden uniikkeja hahmoluokkia.

Default-Bravely -systeemi on myös ehkä nerokkainta missään roolipelissä pitkään aikaan. Luo aivan uudenlaisen ulottuvuuden taisteluihin, kun enää ei tarvitse tyytyä suurimmaksi osaksi siihen kaikista ilmeiseen, eli hyökkäämiseen yhden vuoron aikana, vaan voi taktikoida, että jos pari kertaa hyökkää ja sitten vaikka buffaa jollain abilityllä ja lopuksi antaa potionin jollekin. Tämän avulla kun kikkailee vielä kaikkien 4 hahmon kanssa, niin syvyys on ääretön. Grindaamista on, mutta sen tekee mielekkääksi jo edellä mainittu taktikointisysteemi, mutta myös taistelujen "kelaamis"mahdollisuus. Enää ei tarvitse odottaa ja katsella tylsistyneenä, kun 10 eri hahmoa hoitaa oman vuoronsa, vaan tämän voi nopeuttaa nappia painamalla, että päästään sen äärelle, mikä on oikeasti hauskaa.

Lisäksi, pelin visuaalinen tyyli uppoaa itseeni ihan kymmenellä. Hahmot ovat sieviä ja söpöjä, mutta tyylikkäällä ja samaistuttavalla, eivät ällön ärsyttävällä tavalla.

Ja tämä kaikki vasta demon perusteella. Huhhuh. Ainoa asia, mistä vähän joudun kritisoimaan, on se facebook -pelimäinen systeemi, jossa pitää odottaa tietyn verran, että saa kehitettyä kylää ja hommaamaan uusia varusteita. Hommaa voi nopeuttaa kavereiden kanssa, tai jos törmää StreetPassilla ihmisiin. Nyt yksin yhden päivityksen aika oli pahimmillaan 10 tuntia. Ei siinä, tallennetaan, 3DS sleep modelle, ja nukkumaan: aamulla odottaa uudet kamat ostajaansa. Tavallaan ihan mukava systeemi, varsinkaan, kun ei meillä oikeasti ole kiire mihinkään.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #2 : 04.12.2013 23:59 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Peli tulee kyllä hankittua jossain vaiheessa kunhan olen saanut muutaman muun pois alta. Ei ehkä aivan yhtä odotettu peli itseltäni 3DS:lle kuin Shin Megami Tensei IV, mutta siltikin pakkohankinta kaltaiseni japaniropehullulle. Tulee lievästi mieleen myös suosikkini JRPG-pelisarjoista eli Baten Kaitos, ainakin visuaalisesti.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #3 : 05.12.2013 00:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kyllä tämä näiden puheiden perusteella alkaa haista pakkohankinnalle. Juuri noina vanhoina hyvinä aikoina tuli japsiropeja pelattuakin, mutta nykyään ovat jääneet vähemmälle. Ylipäätään roolipelejä pelaan tosi valikoidusti ja harvoin, mutta aina silloin tällöin vastaan kävelee tapauksia joissa on sitä jotakin. Tässä tuntuisi taas olevan palikat kohdallaan. Kuulostaa ja näyttää todella upealta, ja sopivasti vanhaa ja uutta -ajattelu viehättää aina. Lisäksi kannettavuus sopii jrpg:ille kuin sormi sieraimeen, kun niitä pelitunteja livahtaa ikään kuin huomaamatta ja missä vaan.

Ihan julkaisuun en kuitenkaan ala kiirehtimään, kun tätä pelattavaa tosiaan riittää. Hommaan varmaan vielä vuoden loppuun A Link Between Worldsin, ja koitan saattaa joitakin 3DS:n pelejä päätökseensä joululomalla karkkikippojen ääressä. Ensi vuonna tuorein silmin BD maistuneekin sitten hienosti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #4 : 05.12.2013 11:03 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tekisi kyllä mieli tuota Collectors Editiona hommailla. Koskaan aikaisemmin en ole mistään pelistä ollut näin innoissani, että olisi tehnyt mieli tuhlata rahaa vielä ekstrakrääsään sen oheella. Se taidekirja varsinkin kiinnostaa. Pitää kai käydä kyselemässä saatavuutta tänään.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #5 : 05.12.2013 14:31 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili On muuten pikkasen mielekkääksi tehty tuo grindaaminen tässä pelissä. Taistelut menevät hujauksessa, kun laittaa tuon 4x vauhdin päälle ja laittaa autobattlen rullaamaan, jolloin peli toistaa viimeisimmän hyökkäyksen. Hoituu nuo questit aika törkeen sutjakkaasti.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #6 : 05.12.2013 14:59 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Grindaamista vielä helpottaen configista pystyy laittamaan kaikkien muiden säätöjen oheella monsujen kohtaamistiheyden. Käytännössä saa siis valita haluaako overworldia ja luolia rymytessä kohdata ollenkaan monsuja, tai sitten niin tiheään tahtiin kuin vaan voi, ja näiden väliltä. Simppeleitä, nerokkaita asioita pullollaan tämä peli.

EDIT: Joo, ei enää voinut mitään, kävin juuri Gamestopista ennakkotilaamassa Collector's Deluxe Editionin. Varmaan ensiviikolla pitäisi saada tämä hyppysiin.



« Viimeksi muokattu: 05.12.2013 19:20 kirjoittanut Aivis »
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #7 : 10.12.2013 17:53 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
EDIT: Joo, ei enää voinut mitään, kävin juuri Gamestopista ennakkotilaamassa Collector's Deluxe Editionin. Varmaan ensiviikolla pitäisi saada tämä hyppysiin.

Paljonko kustansi Gamestopissa?

Tänäänhän tämä kolahti luukusta:



Ekan tunnin perusteella aivan uskomattoman hieno peli. Tuntuu oikeastaan ihan FF IX:ltä päivitettynä nykypäivään. Eka kaupunki oli todella upea käsin piirrrettyine taustoineen ja yöllä tunnelma oli hieno kun valot kajastavat ikkunoista. Aivan kuin olisi yhtäkkiä taas Squaren kulta-ajoissa ja saisi uuden klassikon pelattavaksi. Tästä tämä lähtee.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #8 : 10.12.2013 18:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itsekin kävin eilen hakemassa Verkkokaupasta tämän johonkin vaivaiseen 36 hintaan. Siellä on kyllä todella hyvät hinnat 3DS-peleille.

5 tunnin perusteella peli on aivan kuin joku ps1-ajan Square rope, eikä mistään FFXIII tai FFXV:n tyylisestä roskasta ole tietoakaan. Soundtrack on toistaiseksi ollut todella kovaa tavaraa ja parhautta on myös mahdollisuus lisätä, vähentää, tai ottaa vaikka kokonaan random battlet pois, jos ei ole enää tarvetta kasvatella leveleitä hahmoille. Plussaa täytyy antaa myös yllättän kovasta vaikeustasosta jo normaalilla.  Enpä ois uskonut että Square saisi aikaiseksi enää mitään näin järkevää.

Pitää varmaan pitää jossain välissä stopata ja pelata tuo Zelda loppuun ensin kunnolla ennen kuin jatkan tätä. Hienoa että pitkästä pitkästä aikaa pääsee pelaamaan kunnollista jropea, joka ei ole vain monsterin grindaus simulaattori SMT:n tai Pokemonin tyyliin. Käytännössä se Final Fantasy -peli mitä monet ovat odottaneet vuosikausia, ainakin alun perusteella. Onneksi 3DS:n rajalliset tehot pakottavat keskittymään pelisuunnitteluun enemmän kuin pelkkään grafiikkaan.


« Viimeksi muokattu: 10.12.2013 18:11 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #9 : 10.12.2013 21:54 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
EDIT: Joo, ei enää voinut mitään, kävin juuri Gamestopista ennakkotilaamassa Collector's Deluxe Editionin. Varmaan ensiviikolla pitäisi saada tämä hyppysiin.

Paljonko kustansi Gamestopissa?

Kävin tänään itseasiassa perumassa tuon deluxen ennakkotilauksen ja tilasin tilalle normiversioa,. Deluxe Editionia ei ollut vielä tullut, normiversioita oli mutta kaikki varattu. Hintaa en kysellyt, mutta olisikohan se siinä 130 e tienoilla varmaankin. Aika hyvin muuten ostettu tuo peli pois, kävin varmaan 8 eri kaupassa ja kaikissa ei-oota. Noh, pari päivää vielä jos jaksaisi odottaa...
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #10 : 10.12.2013 23:28 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
EDIT: Joo, ei enää voinut mitään, kävin juuri Gamestopista ennakkotilaamassa Collector's Deluxe Editionin. Varmaan ensiviikolla pitäisi saada tämä hyppysiin.

Paljonko kustansi Gamestopissa?

Kävin tänään itseasiassa perumassa tuon deluxen ennakkotilauksen ja tilasin tilalle normiversioa,. Deluxe Editionia ei ollut vielä tullut, normiversioita oli mutta kaikki varattu. Hintaa en kysellyt, mutta olisikohan se siinä 130 e tienoilla varmaankin. Aika hyvin muuten ostettu tuo peli pois, kävin varmaan 8 eri kaupassa ja kaikissa ei-oota. Noh, pari päivää vielä jos jaksaisi odottaa...

Taisi olla vähän alle 120e Gamestopin hinta. Itse kävin viime viikolla hintaa kyselemässä paikallisessa 'stopissa, mutta kun myöhemmin samana päivänä katsoin tuon setin unboxauksen niin en saanut 80e lisähintaa perusteltua millään, joten jätin suosiolla tilaamatta. Jyväskylän Gamestoppiin oli tullut 2 kappaletta noita erikoisversioita, joten taitaa aika rajoitettu versio kyllä olla kyseessä. Onkohan mikään muu liike Suomessa edes noita myynyt? Siinä mielessä tietysti voisi olla kannattavakin sijoitus. Normiversiotakin oli kai tänne Gamestopiin asti saatu kokonaiset yksi kappale, joten ehkä mikään kauppa ei ole kovin suuria määriä tuota normiversiotakaan edes saanut.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #11 : 12.12.2013 12:11 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Mitä enemmän pelaan, sen paremmalta tämä tuntuu. Paljon parempi kuin odotinkaan ja hahmosysteemissä riittää monipuolisuutta. Peliin on survottu myös niin paljon kaikkea extraa. Heti alusta saakka jokaisesta saadusta aseesta, nähdystä vihusta, pelin paikoista ja tapahtumista pystyy lukemaan kaikenlaista  dataa ja infoa. On extrabosseja ja muuta sälää päihitettäväksi. Sitten on noita minisidequesteja jotka samalla opettavat pelin mekaniikkoja lähes huomaamatta, ilman että joutuu kahlaamaan tuntikausien tutoriaaleja läpi. Juuri noin se pitääkin toteuttaa.

Ja noita salapaikkoja kannattaa tosiaan tonkia. Löysin vahingossa jo toisen reippaasti paremman aseen kuin mitä mistään saisi ostettua. Helpottaa huomattavasti menoa. En oikein keksi muuta natistavaa, kuin että joidenkin alueiden taustoja zoomataan liian lähelle jolloin ne muuttuvat vähän liian blurratuiksi.

Jos tämä ois normikonsoleilla ja Final Fantasy nimellä, niin ihmiset kuolaisivat tämän perään ihan taatusti. Nyt menee taatusti hyvin monelta täysin ohi korvien, aivan kuten monet viime genin jrpgt. Kaikki ulisee miten jrpg-pelejä ei tule ollenkaan enää, vaikka käsikonsolien omistajat saivat herkutella niillä jatkuvasti.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #12 : 20.12.2013 10:29 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen pääsin viimein aloittamaan tämänkin. 4 tuntia meni heti alkuun, enkä voisi olla enempää tyytyväinen peliin.

Alkaa ehkä hieman sekavasti ja paikoittain tylsästi, mutta heti kun saa kaikki 4 hahmoa käytettäväksi, laatu nousee huimasti ja peli oikeastaan kunnolla vasta alkaa. Pelimekaniikka edelleen neroutta ja parhautta, sekä kokoajan jotain pientä palkitsevaa tekemistä pääpelin oheella. Kylän rakentaminenkin sujuu nyt vähän sutjakammin, kun voi kaverilistalta ja netistä hakea jengiä apuun. Plussaa muuten japaninkielisestä ääniraidasta vaihtoehtona.

Onneksi on perjantai ja ensiviikosta vuoden loppuun asti lomaa, pääsee oikein kunnolla uppoutumaan tähän loistavaan peliin.

tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #13 : 28.12.2013 18:46 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili 15 tuntia takana ja olen jossain kolmannen Chapterin puolivälissä. Edelleen maistuu kyllä älyttömän hyvin. Pelialueet ovat olleet toinen toistaan hienompia ja musat aivan törkeän hyvät. Nyt kun on saanut paljon eri Jobeja hommailtua niin grindailu ja hahmojen kehittäminen on todella addiktoivaa. Pelin jobisysteemi on kyllä todella diippi ja erilaisia kombinaatioita on huikea määrä.

Itseä alkoi hieman ärsyttämään tuo englanninkielinen ääninäyttely, joten vaihdoin japaniin ja parani kyllä huomattavasti. Jotenkin aidomman oloista menoa ja sopii pelin tyyliin.

Kylän rakentelu on myös hienoa, nyt on joku 38 asukasta ja aika sutjakkaasti saa noita uusia kamoja unlockattua. Nyt myös pystyy ja kannattaa jakaa työläisiä useisiin projekteihin, sillä tietyn luvun jälkeen ei uusi työntekijä tuo merkittävää lisäetua yhteen proggikseen.

Huhhuh tässä vaiheessa vielä mahtavat fiilikset pelistä, saas nähdä miten kantaa loppuun asti. Tässä vielä pari aluetta pelistä, on se tärkeän hieno:

tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #14 : 29.12.2013 01:08 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselläni nyt jotain 27 h takana ja meno paranee vain. Hahmot ja tarina ovat samasituttavaa kamaa, ja juuri nämä elementit ovat itselleni puolet roolipelien hauskuudesta. On tultu huomattua, että osa peleistä saattaa jäädä täysin kesken, jos sen tarina ja hahmot jäävät yksiulotteisiksi, mutta tässä siitä ei ole pelkoa. Ei tietenkään ihan vanhojen FF:ien tasolle päästä, mutta jaksaa silti viihdyttää. Tässäkin tarinasta ja hahmoista kyllä löytää jälleen monia (välillä ympäripyöreitä mutta tärkeitä) elämänkatsomuksellisia mietteitä, jos vain pitää mielen avoinna.

Saa nähdä miten tämän jälkeen tuntuu pelata muita ropeja, kun tässä niin moni peruselementti on laitettu uusiksi ja toimivammaksi. Olen pelaillut tässä Pokemonia samalla, ja taistelut tuntuvat välillä puuduttavan pitkiltä, kun niitä ei enää voi nappia painamalla nopeuttaa tai automatisoida.

Osa miljööstä on tosiaan erittäin kaunista katseltavaa, ja 3D effekti antaa viel enemmän syvyyttä. Ainoa huono puoli on vain, että joissain kohden 3D oudosti "pirstoutuu" jommallakummalla puolella ja näyttää jotkut asiat kuin kahtena.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #15 : 01.01.2014 19:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hakkasin demon läpi ja ei saakeli kun koukutti. Huomenna on pakko marssia lähimpään pelikauppaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #16 : 02.01.2014 17:10 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ostinpas itsekin pelin pari päivää sitten. Vajaa kymmenen tuntia pelattu, ja olen virallisesti koukussa. Pelin tunnelma on kiva, stoori alkaa saamaan vauhtia, miljööt ovat upeita, biisit siistejä ja pelaaminen tosiaan niin sujuvaa että. Jobeja ei toistaiseksi ole kuin neljä, eli kaikille sopivasti erit, mutta on selvää, että erilaisten skilliyhdistelmien tekeminen tulee olemaan järkyttävän siistiä. Simppeli ja kuitenkin syvällinen järjestelmä. Tykkään!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #17 : 17.01.2014 10:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Wadap, missäs jengi pelissä heiluu? Oma eteneminen on ollut aika tasaisen rauhallista, kun ei loman alkumaratoonien jälkeen ole ihan yhtä pitkiä sessioita ehtinyt vetää. Tunteja on sisässä jotain 20-30, ei muista nyt tarkkaan, ja Chapter 3 taitaa olla menossa. Yleiseen fiilistelyyn, sidequestaamiseen ja jobien testailuun on kulunut tuosta ihan hyvä siivu. Tekemistä ei noiden tehtävien puolesta ole ollut ihan älyttömästi, mutta peli tarjoaa niin kivasti ajanvietettä mikromanageroinnin muodossa, että tunnin sen kun lipsuvat käsistä. Lisäksi kaiken tekeminen on ilo, kun pelin rakenne, valikot ja pelimekaniikat on mietitty ja hiottu loppuun asti. Näiden tiettyjen modernien neppien jälkeen voi tosiaan muiden ropejen pelaaminen olla allekirjoittaneelle entistäkin vaikeampaa, kun nyt kaikki sujuu niin sutjakkaasti, että.

Ja ne musat! Hemmetin kovia biisejä. Erityisesti special-teemojen pyörteessä menee vastuksen kurmottaminen aina about itkunsekaiseksi parhauden pyörteeksi:



Nyt jälkijunassa tekisi mieli ostaa se keräilyversio, ihan vaan rispektistä, mutta jäänee sijoittamatta. Still, tykkään Bravely Defaultista tosi paljon! Pakko siis kiitellä tästä ensin jutelleita. Ilman lautakommentteja olisi peli ihan varmasti jäänyt testaamatta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #18 : 17.01.2014 12:26 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselläni nyt n. 50 h takana ja 5. Chapterissa mennään. Tahti on vähän hiljentynyt muiden harrastusten takia, mutta sitä suuremmalla innolla tulee aina palattua tämän pariin. Edelleen yksi nykysukupolvien parhaita ropeja, ja nostaa kyllä monella tapaa rimaa tuleville oman genrensä peleille. Juoni ei ole ainakaan vielä lässähtänyt kasaan, ja oikeastaan näin 5. Chapterin alussa setti alkaa mennä vain mielenkiintoisemmaksi.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #19 : 17.01.2014 21:41 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itsellä alkoi kanssa Chapter 5 juuri, peliä takana 25h. Edelleen maistuu kyllä hyvin! Ostelin juuri sen itemin jolla saa tuplamäärät expaa ja jobi pointseja. Alkaa olla aika härkästä tuo hahmojen kehitys ja Job-leveleitä nousee hyvään tahtiin. On kyllä addiktoiva tuo hahmonkehityssysteemi. Hauskoja abilityjä saa myös yhdisteltyä sieltä support-puolelta, tällä hetkellä esimerkiksi Epic Group Cast ja Holy One parantelee koko partyn aika nopeasti.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #20 : 28.01.2014 23:10 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Menen tällä hetkellä Chapter 8:sissa. Täytyy kyllä sanoa, että tämä loppu on ollut melkoista pakkopullaa. Tällä hetkellä vain tykittelen äkkiä eteenpäin, että näkisin lopetuksen. Aikamoinen ratkaisu kyllä kehittäjiltä ja pelin olisi voinut lopettaa huomattavasti aikaisemminkin. Ekat neljä chapteriä oli parasta ropeilua pitkästä aikaa, nämä vikat huonointa pitkään aikaan.

Nyt kun on näin lopussa tämän kanssa voi sitä verrata Squaren aikasempiin tuotoksiin. Kyllähän noissa vanhoissa Finaleissa oli rutkasti enemmän sisältöä ja vaihtelua ja laatua. Ei tämä kuitenkaan pääse lähellekään kulta-aikoja. Esimerkiksi klassikoissa oli useita ja taas useita käsin tehtyjä taustoja pelkästään yhdessä kaupungissa (joka talolle uniiki), kun taas tässä on vain pari rendattua taustaa per kaupunki. Myös luolastot ovat aika kierrätystä.

Kokonaisuutena jäi kyllä ihan hyvä maku pelistä, mutta tämä loppuvenytys lähtee aivan lapasesta.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #21 : 29.01.2014 07:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep, tappelusysteemi ja hahmonkehitys parhautta, kaikki muu paskaa. Varsinkin "luolastot" ja retardi tarina.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #22 : 29.01.2014 09:19 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä tässäkin on sitä nykyajan mistä aita on matalin -meininkiä mukana. Luolastot nyt menevät grindauskenttinä ennen pomoja, mutta ne olisivat voineet sisältää enemmän mielenkiintoisempia salareita ja lootia. Tarina ja hahmot eivät tosiaankaan ole mitään aiempien Finalien tasoa, mutta onnistuu olemaan kaikessa ympäripyöreydessään ihan symppis ja seurattava, varsinkin jos muihin tämänpäivän j-ropeihin vertaa.

Tosiaan taistelusysteemi ja hahmonkehitys ovat innovativiisia ja hiottu huippuunsa, mutta muu jätetty vähän kesken tai huitaistu nopeasti päälle. Vaan ei tämä silti mikään tusinarope ole.
tallennettu
Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? « Vastaus #23 : 29.01.2014 20:14 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pieni budjetti noista asioista lähinnä huokuu, ei mikään laiskuus. Ja se loistava taistelu/jobisysteemi kiertää todella hyvin noita ongelmia. Hahmoista haluaa rakentaa tehokkaita tappokoneita ja siihen peli antaa paljon liikkumavaraa. Vaikeahkot bossitkin tukevat tätä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines