Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Bayonetta  (Luettu 15111 kertaa)
Vs: Bayonetta « Vastaus #30 : 16.02.2018 09:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Postiluukku kolahti yllättävän aikaisin, ja sieltähän se peli saapui!  :) Pakkauksen selkämyksessä lukeekin kivasti Bayonetta 1 + Bayonetta 2, vaikka sisällä vain kakkosen kassu onkin.

Ehdin kuitenkin vasta illalla pelaamaan. Ykkönen kohta lataukseen eShopista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #31 : 17.02.2018 11:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämähän rulaa! En ole pelannut mitään vastaavaa aiemmin, ja tuntuu kuin sukeltaisin nyt ihan uudenlaiseen peligenreen. Huikeaa, sillä videopelejä olen kuitenkin jo jonkin aikaa harrastanut.

Pelimekaniikka tuntui heti taivaalliselta. Komboja, väistöjä, jotka aktivoivat herkullisen hidastuksen, vähän sivussa pisloilla räiskintää. Mediumilla kyllä potkaisen tyhjää tässä vaiheessa säännöllisesti, mutta checkpointteja on onneksi jokaisen kulman takana, jos vaikka takuupaha QTE yllättää (ja nehän yllättää).

Erikoishaasteissa tunnen itseni aika törpöksi. En pystynyt mitenkään kaatamaan sitä yhtä örmyä rajatulla määrällä potkuja ja lyöntejä, eikä toisessakaan haasteessa (missä noita-aika ei ollut aktiivinen) käynyt kuin hieman paremmin. Tai no, ehkä aikarajan puitteissa pääsin viimeiseen vihuun, mutta varmaksi en tiedä. Nämä näyttävät surutta, että oppimista syvällisessä taistelusysteemissä riittää ja paljon.

Bayonettaa on ihkua katsella, ja myös graafisesti peli on upea! Sekä käsissä että telakoituna. Kerta toisensa jälkeen ihmettelen, miten hyvin nykytelkkujen skaalaimet toimivat, kun 720p voi näyttää parin metrin katseluetäisyydeltä tältä. Namimaiskis.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #32 : 19.02.2018 14:53 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Mainostan härskisti tässä ketjussa, että olisi sattumusten kautta yksi ylimääräinen peli myytävänä. Hommasin itselleni tuon Special Editionin, joten yksi muoveissa oleva normi joutaisi pois. Mukana siis käyttämätön ykkösen latauskoodi.

Vaikka 40€ posteineen, ei tässä ahneita olla. Laita YV:tä jos kiinnostaa.

(MYYTY)


« Viimeksi muokattu: 20.02.2018 12:07 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #33 : 20.02.2018 08:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kymmenes chapteri menossa. Tuntuu, että vaikeustaso on tasaantunut. Pahimman seinän kohtasin viidennessä luvussa, sillä jouduin tahkoamaan erästä taistelua melkein parikymmentä kertaa. Sen jälkeen kaikki (paitsi erikoishaasteet) on kaatunut viimeistään parilla, kolmella yrityksellä.

Kyllä tätä haluaa enemmänkin – aloittaa siis uudelleen alusta kasvaneella liikerepertuaarilla ja elin- ja taikavoimilla. Tosin, jos siirryn Bayo kakkoseen ja se on niin iso parannus tästä ensimmäisestä kuin puhutaan, on aina pelko, että keskityn jatko-osaan enkä enää palaa originaaliin. Pelaanko siis ykköstä noitasydämen kyllyydestä ja vasta sitten siirryn eteenpäin? Enpä tiedä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #34 : 20.02.2018 08:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ainoa selkeämpi ero ja parannus taitaa olla että B2:ssa ei muistaakseni ole niin paljon QTE kohtia. Lisäksi väripaletti ja miljöö yleisesti on B2:ssa monipuolisempi. Mutta muuten pelillisesti liikutaan mielestäni pitkälti samassa nerokkuudessa molempien tapauksessa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #35 : 20.02.2018 12:01 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mainostan härskisti tässä ketjussa, että olisi sattumusten kautta yksi ylimääräinen peli myytävänä. Hommasin itselleni tuon Special Editionin, joten yksi muoveissa oleva normi joutaisi pois. Mukana siis käyttämätön ykkösen latauskoodi.

Vaikka 40€ posteineen, ei tässä ahneita olla. Laita YV:tä jos kiinnostaa.

Vieläkö myynnissä? Voin ostaa.
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #36 : 20.02.2018 16:45 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mainostan härskisti tässä ketjussa, että olisi sattumusten kautta yksi ylimääräinen peli myytävänä. Hommasin itselleni tuon Special Editionin, joten yksi muoveissa oleva normi joutaisi pois. Mukana siis käyttämätön ykkösen latauskoodi.

Vaikka 40€ posteineen, ei tässä ahneita olla. Laita YV:tä jos kiinnostaa.

Vieläkö myynnissä? Voin ostaa.

Rekt
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #37 : 21.02.2018 10:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Chapter 13: bossi visuaalisesti nautinnollinen, mutta pakottaminen nappien naputusrenkutukseen pääkkiä rangaistakseen ei tuntunut kivalta. Mokasin vaikka miten monta kertaa tuon osuuden, kun X+A-kombo tuntui vilahtavan ruudulla vain tajutakseni, että olin taas ohittanut aikaikkunan. Oikeastaan tuollainen nosti negatiivisessa mielessä ensimmäistä kertaa kunnolla päätään, ja toivonkin ettei tästä ainakaan pahempaa tule loppulukujen aikana.

Seuraava chapteri onkin taas mielenkiintoisen oloista genreleikittelyä. Edellinen sellainen oli yllättävän pitkä, ja otinkin sen vastaan makoisana välipalana perustoiminnasta, enkä siis kokenut sitä pakkopullana. Ehkä jos pelin läpäisee useita kertoja, se voi tuntua sellaiselta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #38 : 24.02.2018 11:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pääsin eilen läpi, ja tänään aloitin toisen pelikierroksen. Yhä Normal-vaikeusasteella, koska Hard kuumottaa vielä liikaa.

Tyydyttävää räimiä alun chaptereissa vihut kumoon puhtaiden platinoiden arvoisesti, kun ensimmäisellä kerralla hoomoilasena rämpytin nappeja paniikissa ja sinkoilin sinne tänne. Ei nytkään jälki aina kaunista ole, mutta kehittymisen näkee, tuntee ja aistii. Ongelmana loppu-rankeissa on nyt se, että tunnun missaavan luvuissa aina muutamia taisteluja, mitaleiden väliin jää aukkoja. Bronssitkin tyydyttävät kiviröykkiöiden jälkeen, mutta hampaankoloon jää silti jotakin.

Ilman noita-aikaa suoritettava erikoishaaste vaihtui toisella pelikerralla "hitto, kuka hullu tämänkin muka voittaa?" pyristelystä "ai siinäkö se oli?" -tyyliseksi läpihuutojutuksi. Peijakas, kun Bayonetta osaakin palkita pelaajansa. Upea peli.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #39 : 25.02.2018 20:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Alkoi hype nousemaan näiden osalta, vaikka pelit on jo koettu WiiU:lla ja ensimmäinen PS3:lla. Alkoi liikkumaan mielessä vakavasti NS:n osto ja sitä myöten Bayonetta bundlen. Mutta vedin ässän hihasta ja ostin ensimmäisestä sen todellisen parhaan version: PC-version. Ja pelaamisen riemu ei kyllä ole kadonnu mihinkään. Huimaa menoa. Ja nyt kun PC -näytöllä input lag on oikeasti pieni, huomaa kuinka paljon sitä itseasiassa oli TV:llä jolla on viimeksi tätä pelannut. En muista pelasinko Sonylla vai Samsungilla, mutta väistötkin tuntuu helpolta mitä nyt aluksi tuli tehtyä ne hiukan liian aikaisin. Selkeä todiste että 30ms paikkeilla pyörivä input lag ei vaan kelpaa näille peleille.

Mikä oikeastaan eniten yllätti oli ruudun päivityksen merkitys. WiiU:lla tosiaan pelasin aikaisemmin jossa se pyörii ymmärtääkseni siinä 40-50 fps paikkeilla. PC:llä se on lukittu 60fps. Ja hitto sen huomasi. 30fps vs. 60fps nyt on selviö, mutta tämäkin tuntui vain sulavammalta. Ilmeisesti se NS -versiokin olisi lopulta joka pennin arvoinen. Hitto luulin että saisin tällä ostoksella pahimmat halut pois, mutta voi olla että B2 on saatava NS:lle tämän jälkeen. PC:lle sitä kun ei tule.

Ja niin, vaikka peli ei standardina tuekkaan 3440x1440 resoa ja joutuu pelaamaan palkit sivuilla, Bayonettan perse ei ole vielä ikinä näyttänyt näin hyvältä ;D


Bayonetta on muuten varmaan peli johon on eniten tullu käytettyä rahaa. PS3:lla taisi olla 20-30€, WiiU:lle first print 90€ ja tämä 20€. Eikä edes kaduta ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #40 : 03.03.2018 06:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos ette ole pelanneet kumpaakaan peliä, pelatkaa Bayonetta 1 ensin. Huolimatta siitä, että kehutumman ja uudemman pelin väkevämpi houkutus on ilmeinen.

Jos Bayo 1 on myös epämieluisia karkkeja sisältävä makeispussi, poimii kakkososa siitä pois kaikki huonoksi osoittautuneet namut, ja pistää niihin vieläpä ylimääräisiä värejä. E-koodit paukkuvat, muta mitä väliä kun se maistuu tältä!

Bayo 1 on graafisesrti ruskealta aikakaudelta. Tiedättehän? Gears of War ja sitä rataa... Diggasin silti graafisesta tyylistä. Kakkososassa on myös värejä, ja vaikka pelin reso onkin sama, se näyttää visuaalisesti kiinnostavampien tapahtumapaikkojen ja kirkkaampien sävyjen ansiosta ruudulla monta kertaa vaikuttavammalta peliltä kuin Bayo 1.

Kahden chapterin perusteella peli myös rytmittää itseään nautinnollisemmin, kun se antaa kentissä suvantohetkinä etsiskellä aarrearkkuja ja salaisuuksia, joiden luokse reitit ovat toki putkimaisen itsestäänselviä, mutta rikkovat silti kivasti perusrytmiä. Eikä ohjaimen nappejakaan tarvitse enää naputtaa kuin heikkopäinen täyttääkseen Megaton-mittarit.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #41 : 08.03.2018 12:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bayo 2 on kyllä mieletön peli. Sellaiselle pelaajalle, joka ei suhtaudu tähän genreen palavan intohimoisesti, se on paljon nautittavampi kokonaispaketti kuin Bayo 1.

Tämä sanottuna; ensimmäinen peli tuntuu enemmän hardcorelta. Anteeksiantamattomammalta. Turpaanotto pyyhkii taikamittarit tyhjiksi, ja energiapalkkikin tippuu kohti tyhjyyttä nopeammin, eikä Witch Time aktivoidu jokaisessa rivitaistelussakaan – tai siltä se ainakin tuntui. Erikoishaasteetkin pistävät taidot koetukselle, kun kakkosessa ne tuntuvat melkein tutoriaaleilta.

Bayo 1:n normal ei ole sama asia kuin jatko-osan normal. Toisaalta olen tyytyväinen, että pelasin alkuperäisen normalilla enkä easyllä. Saatoin oppia pelaamaan peliä välttävästi hieman nopeammin, kun joissakin taisteluissa Herra Git Gud saapui olohuoneeseen ilkkumaan, eikä sitä hiljennetty aina niin vain.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Bayonetta « Vastaus #42 : 13.03.2018 13:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kerroin tuolla aikasemmin kuinka tuli hankittua PC:lle ensimmäinen Bayonetta. Ja hitto kuinka voikin tulla kivipaalua joka kentästä vaikka peli on pelattu läpi jo pariin kertaan aikaisemminkin :lol: Oikein riipaisee välillä kun jotenkin tuntuma on täysin kadonnut. Eilen tosin päihitin pari pahempaa kohtaa (tai jotka muistan olleen pahoja kohtia aikaisemmin) suht rutiinilla, niin alkaa miettimään alottaisiko koko pelin alusta ja alkaisi metsästämään pure platinumeja normal tasolla ;D No, ehkä ei vielä.

Suurimpana outoutena on tullut että en saa hakattua täysiä bonuksia mistään lopetuksesta. Ennen kaikki meni suht helposti täysillä bonuksilla normal tasolla, mutta nyt en pääse loppuun millään. Alkaako kädet jo hidastumaan vai onko PC-versio jotenkin erilainen tässä suhteessa... en tiedä. Tämä alkoi jopa vähän kyrsimään. Hakkaan nappia kuin mielipuoli ja silti jää yhtä vajaaksi. Pieni ongelma sinänsä, mutta pure platinumista ei kannata edes haaveilla ennen kuin noi osuu.

Edelleen kyllä saa samat onnistumisen fiilikset kuin aikaisemmin. Lähinnä sen ansiosta kun olen autuaasti unohtanut kuinka peliä pelataan ;D Melkein kaikki tuntui niin perkeleen vaikealta ensin, mutta kun alkaa pikku hiljaa pätkittäin löytymään tuntuma taas, peli on kyllä huimaa akrobatiaa ja erittäin palkitseva.

Mielenkiinnolla kyllä odotan minkälainen kolmannesta tulee NS:llä. Kolmas osa kun on todennäköisesti alusta asti kehitetty NS:lle ja kun kaksi ensimmäistä saatiin porttauksena pyörimään 60fps vanhalla ulkoasulla, voi uudesta osasta tulla jotain erittäin hienoa. Kunhan nyt vaan pitävät samat prioriteetit kuin aikaisemminkin, eivätkä ala pelleilemään. Saa nähdä...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines