Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Batman: Arkham City  (Luettu 9464 kertaa)
Batman: Arkham City « : 13.10.2011 17:54 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili


Julkaistaan: 21. lokakuuta

Edellinen osa oli itelle ehkä koko genin paras peli, joten odotukset ovat korkealla. Itsehän olen tosiaan porannut Arkham Asylumin kolme kertaa läpi (kerran normalilla ja kahdesti hardilla), kerännyt kaikki achievementit. Jyystänyt kaikki lisäsisällöt, tutkinut sen salaisen huoneen mitä ei voi löytää jos ei tiedä sen olemassaolosta yms. tehnyt kaiken mitä pelin 360 versiossa voi tehdä. Enkä silti ole saanut tarpeekseni, vaan odotan seuraavaa osaa muna rullalla ja gamestopin ennakkoovarauskuitti kosteana.

Kaikki tieto mitä pelistä on ennakkoon valunut vain vahvistaa käsitystäni siitä, että uunista on nyt tulossa todella kova paketti. Iso, erittäin yksityiskohtainen kaupunki, läjäpäin tuttuja ja (itselleni) tuntemattomia vihollisia, uusia pelattavia hahmoja, uusia gadgetteja, uusia hyökkäyksiä.

Luvassa saattaa olla kaikkien aikojen paras yksinpelikokemus.

Semmoista vielä, että ilmeisesti netissä kiertää pahemman luokan spoileri pelin lopusta. Kannattaa siis olla varovainan, kun foorumeilla ja saiteilla pyörii..


« Viimeksi muokattu: 13.10.2011 18:05 kirjoittanut saska »
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #1 : 13.10.2011 18:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Official PlayStation Magazine Australia 10/10

"One of the best games ever made"

Lainaus
Presentation: Endlessly creative, perfectly moody, and technically flawless. This is Epic's Unreal engine pushed to its absolute limit.

Sound: Alternatively foreboding and frantic, the game's orchestral soundtrack matches the on-sccreen action perfectly. Voice acting is brilliant.

Controls: Complex and initially overwhelming but also logical and responsive. It'll take a while to get used to them, but once you do it feels perfectly natural flinging Batman around.

Replay Value: Immense. A massive main quest, dozens of side missions, Riddler challenges, secondary game modes, and DLC will keep most people occupied for months.

VERDICT: We can't imagine how a superhero game could be better than this. Absolutely sublime.


Semmoista vielä, että ilmeisesti netissä kiertää pahemman luokan spoileri pelin lopusta. Kannattaa siis olla varovainan, kun foorumeilla ja saiteilla pyörii..


tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #2 : 13.10.2011 19:32 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Arkham Asylum oli mielestäni tylsä, mutta saa nyt nähdä tekeekö hype tehtävänsä tämän kohdalla. Assassin's Creediä odottelen tällä hetkellä enemmän.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #3 : 15.10.2011 02:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Arvosteluja on ilmestynyt liuta lisää tänään. Kopsaan tähän vähän listaa. Aika vakuuttavaa luettavaa:

Lainaus
Game Informer - 10  "The best use of a license in the industry’s history."

OPM Australia - 10 "One of the best games ever made."

GameMaster UK - 9.7 "Brave, brutal, brilliant - the gold standard by which all future videogames should be judged."

Play Generation - 9.5  "Improves brilliantly on an already great game. A masterpiece not to be missed."

Play3 - 9.2  "The best superhero game ever made."

Giant Bomb - 5/5 Stars

G4TV - 5/5 Stars

GamePro - 5/5 Stars

Guardian - 5/5 Stars

Digital Spy - 5/5 Stars

Telegraph - 5/5 Stars

Gameblog.fr - 5/5 Stars

1UP - A

Gamesradar - 10

Eurogamer Sweden - 10

Game Arena - 10

VideoGamer - 10

Strategy Informer - 9.9

IGN - 9.5

CVG - 9.5

Gamepro Germany - 9.5

Now Gamer - 9.4

Gametrailers - 9.3

Edge - 9

Gamespot - 9

Metro - 9

Eurogamer - 9

Game Reactor Denmark - 9

Game Reactor Sweden - 9

Wired - 9

OXM UK - 9


On se huimaa, että Rocksteady on kaikesta päätellen pystynyt ylittämään tai ainakin saavuttamaan ne odotukset, jota tälle jatko-osalle on asetettu. Moni on pelännyt, ettei tämä mitenkään voi enään parantaa, kun AA oli jo itsessään niin loistava. Taisi olla huoli turha  :)
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #4 : 15.10.2011 08:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Huikeita arvosanoja. Itse pidin AA:n suljetusta pelialueesta, mutta mielenkiinnolla otan vastaan AC:n avoimemman maailman - varsinkin kun peli todennäköisesti tulee viemään mennessään ja tulee taas tutkittua joka kuja, Riddlerin tehtäviä tehden.

Tänä syksynä tulee niin paljon lupaavia pelejä, että pakko jättää osa myöhempään hankinta-ajankohtaan (Sorry Forza). Batman on kuitenkin pakko hankkia heti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #5 : 15.10.2011 19:49 »
SuoBBis Jäsen Viestejä: 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Itseä kiinnostaa tämä peli kovasti. En ykkösosaa omista, mutta pääsin kokeilemaan sitä muutaman kerran. Voisi pukinkonttiin hommata tämän Unchartedin ohella.
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #6 : 19.10.2011 23:17 »
SuoBBis Jäsen Viestejä: 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh. Arkham Cityn julkaisupäivä saa potkua

Maailmanloppuun kaksi päivää: “Ihmiskunta tuhoutuu 21. lokakuuta 2011″

Kannattaa käydä nopeasti hakemassa  ;)

Uutinen: http://www.stara.fi/2011/10/19/ihmiskunta-tuhoutuu-ylihuomenna-perjantaina/?fb_ref=fbtykkays&fb_source=profile_oneline
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #7 : 22.10.2011 07:37 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Aamulla kävin kympiltä noutamassa pelin gamestopista ja olihan siellä pari muutakin hörhöä "jonossa". Jotain julisteita lykkäsivät kaupanpäälisiksi, ihan hienoilta näyttivät. Kotiin päästyäni menin nukkumaan ja herättyäni joskus kuudelta iltapäivällä pääsin vasta aloittamaan.

Tällä hetkellä suunnilleen 10 tuntia takana, ja päätin vähän taukoa pitää. Luulin olevani pitkälläkin pelissä, mutta kun menin tarkistamaan niin vasta 50% päätarinasta koluttu. Sivutehtäviä ja roinaa ei ole kertynyt paljoakaan. En nyt tiedä pitäisikö nukkua välissä vai jatkaa peliä. Molemmat kyllä kiinnostaisi.

Juttuja:
- Tappelu tuntuu (yhä) hyvälle, uudet hyökkäykset vaikuttavat toimivilta. Gadgettien hyödyntäminen tappelussa tosin harvoin tulee mieleen, mikä oli kyllä ongelma Arkham Asylumissakin.
- Hiiviskely tuntuu (yhä) hyvälle. Siinä missä Batmanilla on uusia ässiä lahkeissaan niin vihutkin ovat oppineet pari uutta niksiä.
- Lentely ja kaupungilla liikkuminen on hauskaa, koko ajan löytää jotain pientä tekemistä.
- Ohjattavalla batarangilla voi tehdä elämyksellisiä juttuja, kun Arkham Asylumissa sitä ei hyödynnetty käytännössä lainkaan.
- Catwoman tuntui hyvälle. Eipä sillä tosin (vielä?) kauaa kikkailtu.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Jatkamaan peliä. (ei tämä kyllä tervettä enää ole >_>)
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #8 : 22.10.2011 19:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Olen nyt ehkä viisi tuntia tätä vääntänyt ja helvetin hyvähän tämä on. Parantaa edellisosasta joka alueella. Pääjuonta olen edennyt vissiin joku 15% ja jonkun verran olen pyörinyt ympäri kaupunkiakin, kun on tullut sidequesteja vastaan. Sain äskettäin hieman tehostetun grapple hookin ja nopeutui taas tämä kaupungilla liikkuminen, kun Batman voi lingota itsensä ilmaan entistä korkeammalle. Lentäminenkin on nyt paljon isommassa roolissa, kuten voi olettaa ja se onkin hemmetin hauskaa.

Kissanaisellakin olen vähän päässyt pelaamaan, mutta enemmänkin tekisi mieli. Hauska ja tyylikäs hahmo ja tuo mukavaa vaihtelua pelaamiseen, kun tuon lentävän lihasmöykyn voi välillä vaihtaa superseksikkääseen piiskanheiluttajaan  8)
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #9 : 22.10.2011 21:50 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Vasta tänään pääsin korkkaamaan ja heti imaisi minutkin Gothamin syövereihin. Kertakaikkisen mielenkiintoinen peli. Kymmenisen prosenttia vasta päätarinaa käytynä ja kokonaisprosentti 4.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #10 : 23.10.2011 12:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Viimeöisen pelimaratonin jäljiltä näyttää pääjuonen osalta olevan 45% koluttuna. Kokonaisuus kuitenkin vähäiset 23%, joten tekemistä piisaa vielä reilusti. Trophyjä tutkimallakin näytti siltä, että kaikenlaisia kivoja sivutehtäviä olisi vielä tulossa, kaiken sen muun keräilyn ohella  :)
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #11 : 24.10.2011 16:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Pääjuoni läpi. Loppuun asti helvetin tykkiä kamaa. Yhteensä meni joku varmaan lähemmäs 15h, mutta paljon olisi vielä tekemistä. Sivutehtäviä on vielä aika monta ja noissa Riddlerin haasteissa sun muissa menee kyllä hemmetisti aikaa pelkästään yksinpelinkinpuolella. Sitten olisi vielä noita Challenge Mappejakin aikamoinen kasa sekä Batmanilla ja Kissanaisella. Seuraavaksi keskityn varmaan noihin sivujuoniin ja kerään mahd. paljon Riddlerin jättämiä pokaaleja ja teen haasteita, niin saa lisää kamaa auki.

New Game+:n voisi sitten aloitella joulukuussa, kun tulee noita Batmanin eri skinejä ladattavaksi. Tekisi mieli testailla pelata yksinpeliä tuolla eräällä skinillä  :)


Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 24.10.2011 17:37 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #12 : 25.10.2011 22:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Arkham Citystä löytynyt vihje seuraavasta Batman-pelistä? Kannattaa katsoa, vain jos on vetänyt pelin jo läpi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Aika huisaa  ;D


« Viimeksi muokattu: 25.10.2011 22:27 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #13 : 28.10.2011 18:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Muutamaa viimeistä viestiä en enää voinut edes lukea, kun peli on vielä hankkimatta ja tulee vaan paha mieli. Miksikö? On perse niin levällään, ettei ole rääpyä ostaa ennen veronpalautuksia. Perkele.

Mut haluan. Isosti.


EDIT. Toisaalta, Asylumissa on vielä Riddlereitä ja muuta pientä tekemättä, ehkä hinkkaisen ne odotellessani. Uutta läpipeluuta en taida kuitenkaan malttaa tehdä, vaikka sekin ajatus kävi mielessä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #14 : 28.10.2011 18:46 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Hype teki tehtävänsä, ostin pelin ja täytyy myöntää että pidin paljon enemmän kuin arkham asylumista. Hyvä tarina, sopivan kokoinen arkham city ja kaikin puolin toimiva paketti. Voinen suositella. Tarina tuli jo pelattua, mutta vielä riittäisi riddler-pokaaleja kerättäväksi yms pikkusälää, ja tietty new game+ jo kerättyine varusteineen.

9/10.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #15 : 28.10.2011 21:39 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Koko ilta tullut pelattua Arkham Cityä ja on se vaan jälleen todettava että Batman on kaikista kovin. Kaupunki toimii erinomaisesti ja lentely on jopa paljon hauskempaa kuin Asylumissa, vaikka vielä toistaiseksi olen pitänyt siitä ja sen tiiviistä tunnelmasta enemmän.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #16 : 01.11.2011 22:26 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Läpihän se sitten meni vaikka pelasin sopivissa paloissa. Minusta hieman lyhyempi peli kuin Asylum, mutta nautin silti joka hetkestä täysin rinnoin. Loppuratkaisu oli aika yllättävä ja outo, mutta eipä siitä sen enempää. Ehkä olisin hieman kaivannut osalle hahmoista enemmän ruutuaikaa, esim. Robin jäi tosi ontoksi hahmoksi tästä syystä.

Loistopeli.


« Viimeksi muokattu: 01.11.2011 22:34 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #17 : 01.11.2011 22:39 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Moni hahmoista jäi minusta itse asiassa kirvelevän heikkosti rakennetuiksi, vaikka heillä periaatteessa saattoi muuten ollakin isompi rooli sopassa. Tämä on hämmentävää, sillä juurikin sivummalla oleva Freeze vastoinkäymisineen sekä Pingviini museoneen olivat vastaavasti todella miellyttävästi laitettu kasaan.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #18 : 09.12.2011 23:19 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämäkin löytyy hyllystä. Ja ihan hyvältä vaikuttaa.
Mutta yksi kohta mietityttää?
Spoileri (osoita katsoaksesi)
-
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #19 : 10.12.2011 15:46 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tämäkin löytyy hyllystä. Ja ihan hyvältä vaikuttaa.
Mutta yksi kohta mietityttää?
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #20 : 04.04.2012 21:01 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulipa tuossa aikani kuluksi pelattua robinilla loputkin challenget ja campaignit niin nyt on sitten tämäkin pelattu 100% muuten paitsi nightwing setit ja muut dlc jutut. Jotain uutisia luin että tähänkin olisis yhtäkkiä tulossa viä jotain lisäjöötiä. Ilmeisesti jotain robinin ja harley quinnin välienselvittelyä.

Mites onko täällä ihmiset ostellu noita map packeja taikka nightwingejä? Periaatteessa kiinnostaisi saada vaikka kaikki achievmentit, mutta tuo robinsetti (mikä tuli gamestopissa kaupan päälle) oli kyllä aika köyhä lisä. Vasta nyt jaksoin pelata robinin challenget loppuun kun kuitenkin melkein samat on tullut jo catwomanilla ja batmanilla jyrstettyä. Varsinkin tappelut oli "tylsiä" kun robin oli käytännössä vaa batman ilman leluja.

Periaatteessa kiinnostaisi ainakin tämä munanmittaus combat mappi.

E: ostinkin nyt nuo puuttuvat dlc:t kun sattuivat olemaan halvennuksessa.

E: olikin katainen kusettaa kansaa >_> luulin että kaikki dlc:t saa tuossa bundlessa mutta siitä puuttuikin tuo map pack >_>


« Viimeksi muokattu: 04.04.2012 23:54 kirjoittanut saska »
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #21 : 04.09.2012 02:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Huzzah, vihdoin ja viimein tuli hyvä hetki aloittaa Arkham City rauhassa. Itsekin olen ensimmäisen osan pelannut kahdesti läpi molemmilla vaikeusasteilla ja kaivanut kaikki haasteet tarinapuolelta esiin. Challengeja sen sijaan ei tullut kauheasti pelattua, mutta nekin voisi kai jossain vaiheessa rykäistä. Mutta niin siis, yksi PS3:n kovimpia pelejä oli se, ja odotukset ovat olleet korkeat myös tätä jatkaria kohtaan.

Parin kolmen päivän ajan olen nyt ehtinyt peliin syventyä (flunssan kourissa), ja kyllähän se toimii. Aluksi kaiken paljous ja uudet ohjauskikat tuntuivat toki ahdistavilta, mutta varsin pian sitä pääsee sisällön niskan päälle ja liikkumisessa alkaa olla kotonaan. Riddlereiden pariin unohtuu ihan yhtä helposti kuin aiemminkin(tykkään btw siitä, että salaisuuksien sijainnit paljastuvat nyt gruntteja kuulustelemalla), mutta yllättäen muutkin sivutehtävät tuntuvat todella mielekkäiltä tehdä. Puuhailtavaa on juuri sopivasti kerrallaan; ei tule ähky, mutta samalla tarinan eteneminen on huomattavan hidasta, kun matkalla A:sta B:hen löytää useinmiten jotain mielenkiintoista siltä väliltä. Kun vielä kaupungissa singahtelu toimii suurimman osan ajasta kuin ajatus ja uudistukset niin taistelu- kuin liikkumisohjauksessakin ovat vain hyvästä, niin eihän tästä voi kuin nauttia.

Tarina on tähän mennessä ainoa, josta en ole varma. Prosentteja en tullut tänään lopettaessani ajatelleeksi, mutta varmaan jotain 15-20% on tarinaa vasta tahkottu. Aikaa siis vielä on, mutta toistaiseksi koko homma tuntuu olevan hieman levällään. Asylumissa kompaktius ja määrätietoisuus olivat upeassa balanssissa monipuolisuuden kanssa. Vaan katsellaan, josko ne urat sieltä löytyvät. Muutama tunti unta, ja huomenna jatkuu.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Batman: Arkham City « Vastaus #22 : 04.09.2012 18:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Asylum ja City ovat molemmat kyllä mahtavia pelejä, ja vielä molemmat omilla tavoillaan. Tuo Cityn tarinakin muistaakseni tiivistyy loppupuolella. Tarinan toimivuuden kannalta on tärkeää että rakentuu tehokas tunnelma, ja sellainen Cityn loppuvaiheilla ainakin pintaan puskee.

En tuon päätarinan jälkeen ole kovin paljoa sivutehtäviä ja Riddlerin haasteita tehnyt, mutta täytyy jossain välissä ottaa taas työn alle. Kuitenkin mukavan haastavaa ja palkitsevaa puuhaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Batman: Arkham City « Vastaus #23 : 24.09.2012 00:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Noniin, tarina napsahti läpi. Fiiliksiä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mitäs seuraavaksi? Sivutehtävistä on suoritettu vasta 62% ja Collectibles-taulussa taisi olla jotain reilu 50%. NG+ ei kiinnosta ihan heti, mutta normimoodin sivutehtävät ja Riddler viihdyttävät vielä hyvän tovin. Koittais vinssata vähintäänkin sivutehtävät kaikki ja mielellään toki Riddleritkin. Riddler's Revenge -mättöjen kanssa olen skeptinen, kun en Asylumissakaan saanut Challengeja tehtyä kertakokeilua pidemmälle. Ei taida olla se mun tapa pelata.


« Viimeksi muokattu: 24.09.2012 01:35 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines