Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Batman: Arkham Asylum  (Luettu 5402 kertaa)
Batman: Arkham Asylum « : 27.08.2009 23:43 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Vuoden yllättäjä. Helvetin monipuolinen peli. Jatkuvasti esitellään jotain uutta ja jännää. Salaisuuksia pursuava Arkhamin mielisairaala on loistava peliympäristö. Copy/pastea ei hirveästi näe synkässä ja tunnelmallisessa pöpilässä. Tarttumakoukku ja muut Lepakkomiehen lelut antavat hienosti vapautta pelimaailmassa seikkailuun.

Batmanin kyvyt tuovat taisteluihin hienoa valinnanvapautta. Syöksynkö vihollisten joukkoon aloittamaan turpakekkerit? Vai jäänkö kenties katonrajaan vaanimaan pahaa aavistamattomia vihollisia, josta nappaan ne yksitellen? Vai hiivinkö ympäri asetellen vihollisille ansoja, houkuttelen ne perääni ja eliminoin ne automaattisesti laukeavalle räjähdegeelillä. Jos noista ei mikään nappaa, voin vaania vihollisten keskellä ja napata ne hellään ja tuhoisaan syleilyyni. Fiilis Batmanin ylivoimaisuudesta on tavoitettu hyvin. Näyttävät taistelut perusjanttereita vastaan ovat helppoja, mutta virheisiin ei kuitenkaan ole kauheasti varaa. Varsinkaan tuliluikuin varustetuin vihollisia vastaan. Jokaista vihollisjoukkoa lähestyminen on hieno hetki. Ensin tutkaillaan katonrajassa mahdollisia partioreittejä. Tehdään toimintasuunnitelma ja toteutetaan se.

Batmanin universumia käytetään erittäin hyvin. Tekijöille peukku ylös loistavasta tutkimustyöstä. Eteen marssitetaan tunnettujen pöpipäiden lisäksi monille tuntemattomia vihulaisia. Pelimaailmassa kohdataan muutenkin paljon viittauksia pelissä esiintymättömiin hahmoihin. Jatko-osassa sitten?

Ostakaa ja nauttikaa!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #1 : 28.08.2009 10:13 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo onhan tämä aivan mahtava. Eilen tuli ahmittua 5-6 tuntia peliä putkeen, joka on kohdallani jo melkoisen paljon. Demoa antaa hyvin yksinkertaisen kuvan pelistä. Tappelu hoituu periaatteessa parilla napilla, jne. Totuus on kuitenkin aivan toinen. Boksin joka ikinen näppäin on käytetty pelissä useaan kertaan. Tälle pelille ei passaa antaa yhtään pidempää taukoa, kun muuten menettää tatsin aivan varmasti.

Aluksi teki kipeää maksaa pelistä pitkästä aikaa täysi hinta, mutta nyt tämän kohdalla se ei haittaa ollenkaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #2 : 28.08.2009 13:39 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Jeps, tullut pelailtua ehkä nelisen tuntia. Vaikuttaa tähän asti erittäin viihdyttävältä ja monipuoliselta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #3 : 28.08.2009 16:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Noh, perkele.

Ei näy meikän peliä vielä postilaatikossa, mutta olihan se arvattavissa kun vasta keskiviikkona lähti tulemaan TheHutista. Ehkä sitten maanantaina pääsee parin tunnin ajan pelaamaan, ennen kuin pitää palata Santahaminaan neljäksi päiväksi...

Demoa on tullut pelattua ja olen kyllä todella innoissani tästä pelistä, vaikuttaa aivan helvetin hyvältä  :)
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #4 : 28.08.2009 17:40 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Demo oli todella lupaava niin pitihän tämä käydä hakemassa Gigantista kun oli niin maukkaaseen 49e:n hintaan tarjolla. Vähän ehtinyt jo tänään alotella, todella hauskaa ja siistiä pelattavaa. Saa sitten nähdä mitä tuosta kirjoituksiin lukemisesta tulee kun Batmani istuu hyllyssä. :)
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #5 : 28.08.2009 20:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Demo oli aika ankea, mutta kaikki tätä hypettää...

Eli se ei voi olla hyvä :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #6 : 28.08.2009 21:56 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Kuten sanottu demo antaa yksinkertaisen kuvan pelistä. >:(
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #7 : 29.08.2009 01:50 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Läpi meni, prosenttimittarin pysähtyessä 78:aan. Aika paljon tuli tehtyä noita Riddler-challengeja, muutaman vajaa 200 kasassa. Myöhemmin löytyvät kartat helpottavat aika paljon, muutenkin melko helppoja ratkaisuja. On joukkoon toki eksynyt pari vaikeampaakin, varsinkin jos Batman-universumi on täysin vieras.  "Mitä lintu tarvitsee sateessa?" Pingviini on..? Ja Pingviinihän käyttää uein..? Tuota on mahdoton keksiä ellei tunne hahmoja Batmanista, tosin kuka ei Pingviiniä tietäisi?  :P

Hahmoista avautuvat tiedot on kivaa luettavaa. Yleensä ne eivät meikää jaksa kiinnostaa, mutta nyt on kyseessä hahmoista joita nähdään muuallakin kuin pelissä, niin niiden taustatarinat kiinnostivat oikeasti. Opin paljon uutta tietoa monista tutuistakin hahmoista.

Jatko-osaa varten jäi käyttämättä aikamoinen joukko vihulaisia, kuten
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Hieno peli. Nyt on vielä ratkaistava loput Arvuuttajan haasteista ja läpäistävä peli hardilla.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #8 : 01.09.2009 12:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen meni itselläkin läpi. Kumma juttu, mutta jopa minä toivoisin että peli olisi vielä jatkunut. Ei se ehkä nykymittapuulla liian lyhyt ollut, mutta kun peli on vain niin loistava että lisää jäi kaipaamaan. Hard ei varmaan jaksa kiinnostaa, mutta kaikki kerättävät pitää tuolta vielä käydä hakemassa ja vähän noita challengeja väännellä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #9 : 03.09.2009 22:25 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Tänään poksahti sata prosenttia lasiin ja tuhat gamerscorea rikkaampana voin sanoa pelikokemuksen olleen erittäin mieluinen, vaikka viimeiset combat challenget olivatkin varsin tuskaisia. Taistelusysteemin tarkkuus ei yksinkertaisesti toimi suuremmissa vihollisryhmissä kovin hyvin, varsinkin jos seassa on puukkomies johon pitäisi saada finisheri osumaan.

Kampanja sen sijaan oli täyttä kultaa. Juoni oli mielenkiintoinen ja sai odottelemaan uutta käännettä. Tapahtumapaikka oli osattu valita loistavasti ja Hamillin Jokeria ei voi liikaa kehua. Riddlet oli hoidettu pääasiassa hienosti, pidin arvoituksista mutta hampaista en. Eivät ne haasteiden kokonaisuutta pilanneet. Hardilla vaikeusastetta oli sopivasti. Hieno peli, vaikka kokemus olikin varsin kertaluontoinen.
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #10 : 08.09.2009 20:22 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään kolahti postiluukku ja meitsi liimaantu TV:n ääreen. "Demo antaa yksinkertaisen kuvan pelistä" on melkein aliarvioiva lausahdus.

Ensinnäkin demo on todella helppo ja itse pelkäsin että koko peli olisi yhtä helppo. Onneksi valittavana on kuitenkin kolme vaikeusastetta, joista ainakin viimeinen laittaa hanttiin oikein urakalla. Nimim. Kuolin ekassa taistelussa. :( (no, sentään vasta "Round 2:ssa")

Muutenkin vaikeusaste on hyvin toteutettu, ainakin kahdessa ekassa pomo taistelussa. Jälkimmäinen vaati vähän turhankin monta yritystä ja kun pomo viimein kaatui oli Battiksellä vain karvan veran helaa jälellä. Joissain peleissä pomoilta otetaan ensin selkään ja sitten piestään sata nolla.

Toinen demon jälkeinen huolenaihe oli putkijuoksumaisuus, mutta itse peli onkin putkijuoksun ja avoimen maailman sekoitus. Eli rakennusten sisällä mennään aika pitkälti putkessa (muttei jatkuvasti), mutta rakennusten ulkopuolella onkin vapaa maailmalla, vaikkakin kohtuu pieni, eli vain Arkhamin saari.

Ja viimeinen huolenaihe oli taistelun yksinkertaisuus, mutta sekin osoittautui turhaksi. Pelissä on skill systeemi ja aina kun Battis saa tarpeeksi XP:tä, pelaaja saa valita uuden skillin. Tämä tuo taisteluun varsin mukavasti sisältöä.

Kaiken kaikkiaan todella suuri yllätys. En olisi koskaan uskonut pitäväni jostain lisenssipelistä, mutta tämä ei ole ainoastaan hyvä lisenssipeli vaan yksi vuoden parhaita pelejä. Tunteella ja taidolla työstetty malliesimerkki kuinka pelit ja varsinkin lisenssipelit tulisi tehdä.     
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #11 : 27.04.2012 14:12 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Eilen hain saikkua loppuviikoksi ja kun lääkärin vieressä sattui olemaan Gamestop, niin hain vähän tekemistä. En edes muista, koska viimeksi olisin pelannut jotain peliä tai ostanut pelin. Batman: Arkham Asylum tarttui käteen käytettynä ja eilen tuli useampi tunti pelattua.

Alku meni aika helposti, kun toi alku sattui olemaan tuttu siitä syystä, että kattelin tossa joku aika sitten veljen pelailua. En muista koska olisin innostunut näin paljon nykykonsoleiden pelistä. Aivan mahtavaa. Ei noihin tappeluihin kyllästy, vaikka se onkin noiden parin napin hakkaamista - se vaan on niin hauskaa. Paljon yksityiskohtia, joista en oikein vielä ole pystynyt nauttimaan detective moden takia. Onhan toi detective mode hyvä, mutta toteutus voisi olla parempi. Siihen tulee turvauduttua liikaa, ja ärsyttää se, kuinka kaikki yksityiskohdat muuttuvat niin yksinkertaisiksi ja muutenkin alkaa silmiä ärsyttämään. Mutta onhan tämä kaikinpuolin mahtava peli, enkä malta odottaa miten peli jatkuu. Scarecrow-jutu on ns. PARASTA.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Batman: Arkham Asylum « Vastaus #12 : 27.06.2012 15:19 »
johanf1-fani Jäsen Viestejä: 32 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo itelläkin on tää peli läpipelattuna hyllyssä, ja kyllähän tää hemmetin hyvä ja monipuolinen peli on. Kuten kaikki ovat jos sanoneet, Scarecrow kohtaus on parhautta  :).
Spoileri (osoita katsoaksesi)

  Kannattaa todellakin ostaa tämä peli. Useimmissa kaupoissa hinta on kahdenkympin maissa. Suosittelen!

Ps. Tuskin maltan odottaa minkälaisen seikkailun City tuleekaan antamaan, kun sen aikanaan hankin.
Pelaajainen Rul3z
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines