Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Assassin's Creed -pelisarja  (Luettu 15782 kertaa)
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #30 : 05.12.2013 09:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pelailin eilen alkuosion läpi. Nyt on laiva hallussa ja Caribia aukeaa tutkittavaksi. Merirosvoteema maistuu paremmin kuin aikaisempien AC:ien maailmat. Toivottavasti tulee DLC:nä somali-puku ja AK-47 lisäpaketti.

Itse pelistä kuitenkin sen verran, että taistelut ovat silti Ubisoftin KingKong-tyyliin paskaa. Välillä kiipeilykin tuntuu tökkivän, mutta se voi johtua vielä omasta paskuudesta. Hyvänä puolena sanotaan, että Animus-kohtaukset ovat ilmeisesti pienemmässä roolissa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #31 : 06.12.2013 22:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Digital foundry testannut AC4:n.

PC>PS4>X1>X360PS3>>>>>>WIIU
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #32 : 06.12.2013 22:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Digital foundry testannut AC4:n.

PC>PS4>X1>X360PS3>>>>>>WIIU

Ohoh! Olin siinä uskossa, että olivat tällä kertaa tehneet käännöksen hyvin, mutta ei näköjään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #33 : 06.12.2013 22:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tästä nyt puuttuu  PS3/360-versiot, mutta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Eiköhän tuo Wii U-versio nyt kuitenkin ole ihan pelattava, jos muita ei ole mahdollista pelata. En nyt ainakaan muista lukeneeni mitää hirveää urputusta pelaajilta. Vaikka kyllähän tuo vähän karulta kuulostaa.


« Viimeksi muokattu: 06.12.2013 22:40 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #34 : 07.12.2013 05:40 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Vieläkös tämä peli hoitaa kaiken aivotoiminnan pelaajan puolesta kolmosen tapaan, vai onko vaikeustasoa muutettu mihinkään? Kolmosta pelatessa tuntui siltä, kuin peli olisi pelannut itsensä läpi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #35 : 07.12.2013 09:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei varsinaisesti liity tähän Wii U:n version paskuuteen, vaan yleisesti siihen että Despon sisäinen PS-mies on kyllä viime kuukausina lähtenyt kunnolla käyntiin ja ottaa ilon irti nykytilanteesta.  :lol:

Copy-pastettaa Gafista varmaan kaikki mahdolliset vertailut miten PS4-versio pelistä X on parempi kuin jonkun toisen konsolin versio, vaikka itse pelannut surutta viimeiset 8 vuotta Ps3:lla (ja varmaan sitä ennen Ps2:lla) lähes aina niitä huonoimpia versioita multiplattareista. Eipä jostain kumman syystä silloin jaksanut postailla tänne niitä samanlaisia vertailuja joka toinen päivä, mutta nyt kun asia on päinvastoin, niin jokainen frame on tärkeä.

Super Mario 3DS ei napannut, mutta Knack on lähes Goty ja Xboxin Titanfall ei kiinnosta, mutta keskinkertaisuuden multihuipentuma Killzone pitää tilata ennakkoon. Niin se menee ja rauta on taottava silloin kun se on kuumaa.  ;)
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #36 : 07.12.2013 12:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili  :lol:

Näin ensialkuun voisin suositella luetunymmärtämisen kurssia. Missäköhän välissä olen sanonut ettei SM3DW kiinnosta? Menisi ostoon heti, jos olisi Wii U. Knackista olen sanonut, että alun perusteella mahdollisesti ihan ok julkkaripeli. GOTY:sta ei ole kukaan varmaan sanonut sanaakaan. Titanfallia en ole kommentoinut sanallakaan muistaakseni, mutta tämä on ilmeisesti jonkin sortin vääryys? Killzonen tilasi aika moni muukiin ennakkoon, mutta ilmeisesti tämäkin oli joku virhe? Tunnin olen sitä kerennyt pelaamaan, joten ei voi oikein sanoa juuta eikä jaata. Julkkaripelien laatu nyt on yleensä aina vähän niin ja näin, joten pelataan mitä löytyy. Nyt on 95% ajasta mennyt AC4:n kanssa.

On se kauheeta, jos joku postaa tänne jotain, kun ei tälläkään foorumilla mitenkään liikaa keskustelua  :rollaus:


« Viimeksi muokattu: 07.12.2013 13:22 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #37 : 08.12.2013 00:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
On se kauheeta, jos joku postaa tänne jotain, kun ei tälläkään foorumilla mitenkään liikaa keskustelua  :rollaus:
Ei se että postaa jotain, mutta se että postaa väärän mielipiteen. Kannattaa myös pitää huolta siitä mitä hypettää. Jos peli ei tunnukaan siltä minkä vuoksi sitä hypetit, on väärin olla ostamatta sitä, kun olet sitä aikaisemmin hypettänyt ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #38 : 08.12.2013 00:27 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW En nyt sanoisi että Despire on vääriä mielipiteitä viljellyt, mutta onhan "uutisointi" ollut varsin intensiivistä. :)

Lempparini on tämä:

CoD: Ghostsin PS4-versiosta ovat jotkin arvostelijat valittaneet, että ruudunpäivitys tökkii välillä. Pelin pitäisi olla 1080p/60fps, mutta näiden raporttien mukaan ruudunpäivitys ei tosiaan pysyisi aina ihan halutulla tasolla.

Noh, nyt on sitten päässyt Digital Foundry tutkimaan asiaa ja totuus selvisi. Ongelma ei ole se, että ruudunpäivitys putoaa vaan se, että se on liian korkea.

...

Eli negatiivisetkin asiat PS4:ssä johtuvat siitä että se on LIIAN hyvä. :lol:
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #39 : 08.12.2013 10:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Se se on kun on tekemisen puutetta ja täälläkään ei tapahdu mitään, niin pitää yrittää saada jotain keskustelua aikaan.  ;) Ehkä jos joku postaisi X1:stä edes jotain, niin ei vaikuttaisi niin yksipuoliselta. Hupaisaa luettavaa vaan välillä nuo TK:n lievästi kärjistetyt kommentit siitä, mitä muut ovat sanoneet. Menee jo sen puolelle, että pistetään sanoja muiden suuhun..


En nyt sanoisi että Despire on vääriä mielipiteitä viljellyt, mutta onhan "uutisointi" ollut varsin intensiivistä. :)

Lempparini on tämä:

...

Eli negatiivisetkin asiat PS4:ssä johtuvat siitä että se on LIIAN hyvä. :lol:

No en nyt oikeastaan sanonut missään välissä, että PS4 on liian hyvä. Huono juttuhan tuo on. Huomionarvoista tuossa oli se, että sekä ruudunpäivityksen putoaminen että nouseminen liian korkeaksi saa aikaa samanlaisen efektin, mikä nyt oli mulle ainakin ihan uusi juttu. IW:n kämmihän toi on, kun eivät osaa. Olihan tuo nyt hupaisa käänne kuitenkin, mutta persiistä kun eivät ole saaneet korjattua vieläkään.


Ei se että postaa jotain, mutta se että postaa väärän mielipiteen. Kannattaa myös pitää huolta siitä mitä hypettää. Jos peli ei tunnukaan siltä minkä vuoksi sitä hypetit, on väärin olla ostamatta sitä, kun olet sitä aikaisemmin hypettänyt ;)

Näin ei ole vissiin käynyt?


« Viimeksi muokattu: 08.12.2013 10:41 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #40 : 08.12.2013 20:52 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän tätä hyvin kestää wiiu:lla katsella ja pelata.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #41 : 16.12.2013 11:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW AC4:ää tullut pelaitua nyt jonkun verran ja täytyy sanoa, että Ubisoft osaa hyvin naamioda pelinsä paskuuden. Varmasti osa pelaajista luulee oikeasti, että tämä on hyvä peli, mutta ei se ole.

Pelatessa hämääntyy helposti, koska se on ripoteltu täyteen pikkutekemistä (laivan level-uppaus, aarrekarttoja, metsästystä ym.), mutta pohjalla on yksinkertainen ja paska peli. Itse pelaaminen on yksinkertaistettu äärimmilleen. Tehtävissä on ilmeisesti tarkoitus hiiviksellä ja päästä huomaamatta paikkoihin. Tämä onnistuukin yleensä, koska tekoäly on niin paska ja tehtävät on ripoteltu täyteen älyttömiä super-puskia, joihin vihut jonottavat puukotettavaksi. Jos sattuu epäonnistumaan hiipimisessä, pääsee näyttämään "taitonsa" taistelussa. Käytännössä siis odotat punaista palloa ja silloin pitää painaa nappia, niin vihu kuolee vastaiskuun. Vihuja on turha yrittää hakata perusiskuilla, koska silloin he kestävät puukon iskuja enemmän kuin manne markkinoilla. Sitten kun koko saaren väki on kumossa pusikossa, voi marssia kohteeseen ja suorittaa tehtävän loppuun. Menipä tehtävä läpi hiipimällä tai taistellen, se ei tarjoa mitään onnistumisen tunnetta. Samoten laivataistelut, oman laivaston hallinta, salaisuuksien kerääminen ym. on vain keräilynhimoista "eteenpäin jylläystä". Missään vaiheessa ei tarvitse taitoa tai muuta pelimekaniikallista panostusta, josta voisi saada edes hitusen onnistumisen tunnetta.

Lisäksi välillä pääsee seikkailemaan "oikeassa maailmassa", jossa haxoroidaan koneita ja käppäillään käytävissä. Siihenpä sekin jää. Parempi olisi, jos näitä kohtauksia ei olisi ollenkaan ja peli keskittyisi enemmän pelimekaniikan hankkimiseen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #42 : 16.12.2013 12:45 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eli Black Flag on aivan kuin aiemmatkin AC:t. Arvasin, että hehkutukset taas mahtavasta AC:sta paskan AC3:n jälkeen olivat turhia. Yhden pelin verran tuota "hämäystä" jaksoi (AC2, jossa oli myös aivan mahtava OST osaltaan parantamassa pelin fiilistä), mutta sitten laput nousivat silmiltä ja Brotherhood oli jo pakkopullaa, vaikka sen vielä läpi pelasinkin. Ei tarvitse enää tuohon pelisarjaan koskea.

Filling bars, sitähän Ubisoftin peleistä sanotaankin. Valitettavasti tuo trendi vaan tunkee nykyisin yhä laajemmalle peleissä. Ja juuri tuon takia Knack olikin niin virkistävä kokemus, jos sitä taas mainostaisi tässä :lol: Knack on puhdasta mekaniikkaa. Toki, miksipä kehittäjä nykypäivänä panostaisi mekaniikkaan, kun palkkien täyttäminen on niin ison pelaajajoukon mielestä niin palkitsevaa ja ainoa sisältö, mitä peli tarvitsee. Kertoo sekin jotain, että niin moni valittanut Knackin kohdalla dodgen ja hyppyhyökkäyksen jälkeisistä viiveistä. Eivät ihmiset edes ymmärrä, että ne on tarkoituksella toteutettu tasapainottamaan taistelua ja on pelaajan itsensä vika, jos niitä yrittää spämmätä joka väliin. Jos näinkään yksinkertaisia asioita eivät nykypelaajat käsitä, niin miksi mitään merkityksellistä pelimekaniikkaa tai haastetta peleihin rakentaisikaan?
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #43 : 16.12.2013 13:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Filling bars, sitähän Ubisoftin peleistä sanotaankin. Valitettavasti tuo trendi vaan tunkee nykyisin yhä laajemmalle peleissä. Ja juuri tuon takia Knack olikin niin virkistävä kokemus, jos sitä taas mainostaisi tässä :lol: Knack on puhdasta mekaniikkaa. Toki, miksipä kehittäjä nykypäivänä panostaisi mekaniikkaan, kun palkkien täyttäminen on niin ison pelaajajoukon mielestä niin palkitsevaa ja ainoa sisältö, mitä peli tarvitsee. Kertoo sekin jotain, että niin moni valittanut Knackin kohdalla dodgen ja hyppyhyökkäyksen jälkeisistä viiveistä. Eivät ihmiset edes ymmärrä, että ne on tarkoituksella toteutettu tasapainottamaan taistelua ja on pelaajan itsensä vika, jos niitä yrittää spämmätä joka väliin. Jos näinkään yksinkertaisia asioita eivät nykypelaajat käsitä, niin miksi mitään merkityksellistä pelimekaniikkaa tai haastetta peleihin rakentaisikaan?

AC4:ään verrattuna Knack on tosiaankin GOTY.

AC:n moninpeliä en ole vielä testannut. Saapa nähdä onko siihen saatu mitään ideaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #44 : 16.12.2013 13:37 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Moninpeli on testaamani perusteella huomttavasti yksinpeliä parempi.
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #45 : 16.12.2013 13:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
AC4:ää tullut pelaitua nyt jonkun verran ja täytyy sanoa, että Ubisoft osaa hyvin naamioda pelinsä paskuuden. Varmasti osa pelaajista luulee oikeasti, että tämä on hyvä peli, mutta ei se ole.

Pelatessa hämääntyy helposti, koska se on ripoteltu täyteen pikkutekemistä (laivan level-uppaus, aarrekarttoja, metsästystä ym.), mutta pohjalla on yksinkertainen ja paska peli. Itse pelaaminen on yksinkertaistettu äärimmilleen. Tehtävissä on ilmeisesti tarkoitus hiiviksellä ja päästä huomaamatta paikkoihin. Tämä onnistuukin yleensä, koska tekoäly on niin paska ja tehtävät on ripoteltu täyteen älyttömiä super-puskia, joihin vihut jonottavat puukotettavaksi. Jos sattuu epäonnistumaan hiipimisessä, pääsee näyttämään "taitonsa" taistelussa. Käytännössä siis odotat punaista palloa ja silloin pitää painaa nappia, niin vihu kuolee vastaiskuun. Vihuja on turha yrittää hakata perusiskuilla, koska silloin he kestävät puukon iskuja enemmän kuin manne markkinoilla. Sitten kun koko saaren väki on kumossa pusikossa, voi marssia kohteeseen ja suorittaa tehtävän loppuun. Menipä tehtävä läpi hiipimällä tai taistellen, se ei tarjoa mitään onnistumisen tunnetta. Samoten laivataistelut, oman laivaston hallinta, salaisuuksien kerääminen ym. on vain keräilynhimoista "eteenpäin jylläystä". Missään vaiheessa ei tarvitse taitoa tai muuta pelimekaniikallista panostusta, josta voisi saada edes hitusen onnistumisen tunnetta.

Lisäksi välillä pääsee seikkailemaan "oikeassa maailmassa", jossa haxoroidaan koneita ja käppäillään käytävissä. Siihenpä sekin jää. Parempi olisi, jos näitä kohtauksia ei olisi ollenkaan ja peli keskittyisi enemmän pelimekaniikan hankkimiseen.

Hupaisaa oikeastaan, että miten pitkälti tämäkin viesti pitää paikkansa mutta miten hauska peliä on silti pelata. Vioistaankin huolimatta pelin parissa viihtyy erittäin hyvin.

Saas nähdä milloin jaksavat päivittää pelimekaniikan kohdilleen, jos koskaan. Voipi tosin olla, että vaatisi vähän pidemmän kehityssyklin, kuin 1 peli per/vuosi..
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #46 : 16.12.2013 14:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Hupaisaa oikeastaan, että miten pitkälti tämäkin viesti pitää paikkansa mutta miten hauska peliä on silti pelata. Vioistaankin huolimatta pelin parissa viihtyy erittäin hyvin.

Itse viihdyn pelin parissa kun pelaan nollat taulussa. Vähänkään valppaanpana alan miettimään, että mitä järkeä tässä on. Varsinkin kun pelailen Kenway's Fleet -minipeliä. Siinä ei ole mitään järjeä, saatana. Samaa paskaa kuin joku kännykän Simpsons-naputtelu. Kai se on joku ihmisen geneettinen ominaisuus, että napin naputtelu viihdyttää. Pitänee pelata äkkiä läpi tuo päätarina, ettei vahingossakaan tuhlaa aikaa turhuuteen. Sen jälkeen voi kokeilla sitä moninpeliä.

Niille, jotka tiedä miten Kenway's Fleet toimii:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Play-Asia
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #47 : 16.12.2013 14:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Eipä tuota Kenway's Fleetiä ole onneksi mikään pakko pelata, jos ei rahaa tai tarvikkeita kaipaa. Itse en edes jaksa nykyään tuhlata aikaa taisteluihin, lähetän vaan man o' warit matkaan. Toimii se niinkin, ainakin jonkun aikaa.

Mutta onhan se siis selvää, että sarja kaipaa kipeästi uudistumista. Tämä neljännen osa merirosvoilu nyt vain viivästytti hieman tuota tarvetta tarjoamalla uuden pelimekaniikan. Jos uudistumista ei tapahdu, niin tuskin tulee sarjan pariin enään palattua, kuin korkeintaan tarjouskorin kautta.
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #48 : 18.11.2017 14:21 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Sain AC Originsin latauskoodin lankomieskokelaalta ilmaiseksi, kun tämä sai mokoman uuden näytön myötä. En ole kakkosen jälkeen sarjalle syttynyt, mutta Origins palautti liekin omalla kohdalla.

Taisteluosuudet on jotain Arkham-Battisten ja Dark Soulsin välimaastosta, nyt uskaltaa kokeilla onneaan isomman tason vihuja kohtaan. Jos taistelu käydään pihalla, vaikka lähellä virtahepojen asuttamaa laguunia, voi yrittää saada nämäkin aiheuttamaan hämmennystä vihollisiin. Hyvänä esimerkkinä pahisten laiva, jossa kuljetettiin leijonia häkeissä. Ensitöikseni paskoin häkeistä lukot, annoin jellonien tehdä tehtävänsä, ja viimeistelin koko homman.

Ympäristöt ovat jumalattoman kauniita, muinainen egypti antaa todella komeat puitteet. Löydettäviä salaisuuksia ja esineitä riittää yllin kyllin, ja meikäläinen skannaa ympäristöä jatkuvasti pienempienkin aarteiden toivossa. Pelimaailman tutkistelua helpottaa myös päähahmon lemmikkilintu, jolle on omia kykyjä kykypuussa, ja tämän avulla saa myös etulyöntiaseman kun suunnittelet tapporetkeä vihollisen tukikohtiin. Lintu myös ajoittain on jeesannut metsästyksen ohessa, en tiedä vielä että hyökkääkö eläinten kimppuun vain satunnaisesti.

Pelitunteja alle 10h kasassa, myöhemmin lisää mietteitä.
Pelikokoelmani
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines