Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Assassin's Creed -pelisarja  (Luettu 15777 kertaa)
Assassin's Creed -pelisarja « : 30.03.2012 20:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Eikö meillä oikeasti ole omaa ketjua Assassin's Creed -pelisarjalle? Luulisi olevan tarvetta, niin tehdäänpä sellainen. Mitään kummoisempaa aloitusviestiä en jaksa alkaa kirjoittamaan, kun kaikki kuitenkin tietää mistä on kyse. Keskustelua siis koko Assassin's Creed -sarjasta. Aina ensimmäisestä osasta käsikonsolien kautta ensi syksyn kolmanteen osaan.

Aloitetaan parilla uudella kuvalla AC3:sta. Näyttää muuten törkeän hyvältä :)











tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #1 : 30.03.2012 20:34 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Tilasin keskiviikkona 1. ja 2. pelin sisältävän boksin. Eipä ole vielä näkynyt, mutta mitänyt videoita kattonut niin luulen viihtyväni pelin parissa.
Katotaan, jos sitä viittisi kirjoittaa jotain sitten jahka on päässyt pelaamaan.
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #2 : 30.03.2012 21:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Vaikket ekasta pitäisikään niin pelaa silti kakkonen. Ykkönen on todella paska ja itseään toistava. Jatko-osat ovat paljon parempia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #3 : 30.03.2012 21:41 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Toivottavasti kolmonen uudistaa sarjaa oikein huolella. Mulla on nyt Revelationsin läpipeluu menossa eikä sitä millään jaksaisi pelata, koska sehän on aivan identtinen Brotherhoodin kanssa joka sekin oli hiilikopio kakkosesta. Sitten kun ykkönen on vielä ihan paska niin oikeastaan tähän mennessä ainoa pelaamisen arvoinen peli AC-sarjassa on kakkonen joka on kyllä helvetin hyvä peli. Vuosikymmeniä käsittävä tarina, jossa riittää vaihtelua ja paljon isompi pelialue muihin verrattuna tekee kakkosesta helposti parhaan osan. Muut voi skipata IMO.
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #4 : 30.03.2012 22:38 »
Laama Eikö Laamasi tottele sinua? Jäsen Viestejä: 48 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka 2 eteenpäin onkin pelimekaaniikoiltaan samankaltaisia, niin kyllä siinä on myös sarjan osalta tärkeää tarinaa. Suosittelen
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #5 : 31.03.2012 12:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse jaksoin pelata ykköstä muutaman tunnin. Paskaahan se oli, sanoi Tan mitä sanoi. Kakkosen jaksoin sentään pelata läpi asti, mutta puolenvälin jälkeen oli kyllä semmoinen tunne, että "lopu jo paska".
Play-Asia
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #6 : 01.04.2012 10:12 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Assassin's Creed on oma tämänhetkinen suosikki pelisarja. Siinä on puutteensa ja osat 2, BH ja revelations ovat kaikki suht samanlaisia, mutta silti jokainen noista on koukuttanut pahasti. Siksi tuo AC 3 on odotuslistan kärjessä :)

AC1 on vielä jäänyt pelaamatta alkua pidemmälle.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #7 : 01.04.2012 16:43 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili AC1 oli ihan kiva peli, mutta ei ole ollut kiinnostusta sen enempää. Tuo 3 on tapahtumapaikan perusteella aika mielenkiintoinen, mutta koko sarjan tarina on jotain ihme Dan Brown salaliitto kamaa että ei oikein jaksa siihenkään tutustua.
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #8 : 01.04.2012 23:04 »
Jubi_ Jäsen Viestejä: 26 Basaaripisteet: 0 Profiili Sarjan eka osa oli aikoinaan niin suuri pettymys, että jätin suosiolla myöhemmät osat ostamatta kun ajattelin, että samanlaista paskaa nekin varmaan ovat. Viime kesänä piti sitten saada jotain uutta pelattavaa joten ostin kakkosen sekä brotherhoodin platinumina. Eroa ykkösosaan oli valtavasti ja molemmat pelasi ihan mielellään läpi. Revelations oli kuten odottaa saattoi, sitä samaa settiä eri miljööllä, mutta maistui tuokin vielä jotenkuten.

Ennakkotietojen perusteella kolmonen on tämän vuoden odotetuimpia pelejä itselle. Pelin tapahtumapaikka ainakin vaikuttaa paljon mielenkiintoisemmalta kuin edellisosissa, kunhan vain muitakin uudistuksia olisi tarpeeksi.
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #9 : 11.04.2012 11:39 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Okei, jahka sitä nyt jakaisi vihdoin kirjotella omia kokemuksia sarjasta.
Assassins Creed 1 ja 2 pelattuna jo jokin aikaa sitten läpi. Pahoitteluni paikoin tökkivästä tekstistä...

Luonnollisesti aloitin Assassins Creed taipaleeni sarjan ykkösosasta. Omasta mielestäni peli oli hyvä, toki tehtävät toisti itseään, mutta ympäristö ja tarina sai jaksamaan helposti pelaamaan pelin loppuun asti.
Altaïr oli ihan mielenkiintoinen peli hahmo, kuitenkin se jäi vähän etäiseksi sillä ei Altaïrsta kerrottu paljon mitään ihmeellistä.
Kiipeily pelissä oli hauskaa, tosin jotenkin vähän nihkeää ja hidasta.
Jotkut valittivat siitä, että Desmondilla pelattiin liikaa. Itse olen kuitenkin vähän erimieltä sillä Desmondin tarina on todella mielenkiintoinen. Innolla odotan jatkoa tälle tarinalle.

Sitten Assassins Creed 2. Pelin alku tuntui jotenkin kliseiseltä (tarkoitan sitä kohtaa missä mellastetaan jo veljen kanssa). Ennen pelin alkua olin hieman suruissani kun Altaïrin tarina on tullut päätökseen.
Eikö Ezio kovinkaan kiinnostanut. Kuitenkin alkua pelatessani niin huomasinkin pitäväni Eziosta erittäin paljon. Hahmo tuli paljon läheisemmäksi kuin Altaïr.
Ensiolla kiipeilleissä oli ihan hauska huomata, että kiipeily oli jotenkin sujuvampaa kuin AC1:ssä ja näin ollen nautinnollisempaa. Myöskin tehtävät olivat todella mukavia ja vaihtelevia.
Peli siis parantaa ykkösosasta todella roimasti ja Italia on mielenkiintoinen paikka.

AC2:n ääninäyttely on jotain aivan käsittämätöntä. Varmasti yksi parhaista peleistä tältä saralta. Italian ja englannin sekoitus toimii loistavasti eikä ole häiritsevää.
Desmondin tarinaa on jälleen ihan mukava seurata ja peli loppuikin kummankin tarinan osalta koukuttavasti.

Nyt olisi tarkoitus ostaa Brotherhood jossain vaiheessa. Miten muuten vieläkö Brotherhoodin moninpelissä riittää pelaajia?(PS3).
Tietyllä tavalla olen iloinen, että ohitin tämän sarjan jossain vaiheessa. Nyt saa pelata kaikki osat läpi ilman, että tarvitsee odottaa seuraavaa.
Assassins Creed pelisarja nousi suosikkeihini heittämällä.
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #10 : 12.04.2012 14:36 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse olen jättänyt koko pelisarjan pelaamatta. Ykköstä hieman joskus pelannut, enkä tykännyt.
Mutta tulipa viikko sitten ostettua tarjoushyllystä Assassin's creed brotherhood. Ja kyllä on koukuttava peli  :) Oli pakko pistää tilaukseen Revelations myös. Ja aika hyvin pelillä tuntuu tulevan pituuttakin. Eihän peli tietenkään täydellinen ole, välillä ärsyttää ja välillä aiheuttaa kovaa riemua  ;D
Kolmos osa taitaa olla pakko hankinta. Ja Yhdysvaltain vapaussota kuulostaa mielenkiintoiselta.
-
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #11 : 13.04.2012 13:37 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt olisi enään Brotherhoodissa sequence 9 jäljellä eli viimeinen.
Tuntui että peli olisi ollut parhaimmillaan puolessa välin tarinaa, tehtävien osalta ja muutenkin.
-
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #12 : 18.04.2012 22:24 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Brotherhood on vedetty jo läpi. Nyt menossa Revelations, ja meno vaikuttaa hyvältä.  :)
-
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #13 : 10.05.2012 19:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Kokopitkä gameplay-traileri on ulkona. Hyvältä näyttää  :)
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #14 : 11.05.2012 11:59 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllä. Odotukset tuota kohtaan kasvaa!
-
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #15 : 20.10.2012 12:17 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nostellaan topicia kun julkaisu alkaa olemaan lähellä, itselle ainakin yksi vuoden odotetuin peli.
Ennakkoon on myös jo tilattu  :). Netistä löytyy aika paljon gameplay trailereita ja näyttävät kyllä hyvältä, odotukset ovat korkealla. Jostain luin että tekijä tiimi on todella kovaa työtä tehnyt kolmannen osan eteen, meritaistelut vaikuttavat myös kiinnostavilta ja ne toimivat kai  sivutehtävinä pelissä.
-
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #16 : 05.11.2012 22:02 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Uusi Assasin kyllä koukuttaa todella paljon, huikea peli. Pieniä vikojakin löytyy, mutta en ole antanut niiden haitata kun tunnelma on niin hyvä. Ainakaan Xbox versiossa en ole havainnut isompia pätkimisiä pelissä. Pelin alku on aika yllätys, tai ainakin itselle oli ja sen tapahtumat.
Vaihteleva sää on myös hienosti toteutettu ja pelialueet on oikeasti isoja mutta silti ne ei ole tyhjiä.
Meritaistelut ovat hienon näköisiä ja todella hauskoja pelata, parempia kuin edellisten osien torninvaltaus sivutehtävät.
Miksei noista meritaisteluista olisi voitu rakentaa moninpeliä, se olisi voinut toimia hyvinkin.
Ehkä jopa vuoden paras peli voisi olla tämä.
-
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #17 : 28.11.2013 10:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kysymys: miten paljon sarjan osat ovat sidoksissa toisiinsa? Itse olen tilanteessa, jossa en ole pelannut näistä ainoatakaan ja harkitsen AC 3:n ja AC 4:n hankkimista Wii U:lle. Tiedän, että kolmonen ei ollut kovin vahva käännös, mutta nelonen onkin kuulemma sitten jo eri luokkaa, ollen jotakin PS3/360- ja PS4-versioiden välimaastossa.

Mutta, miten paljon hämmentyy jos hyppää suoraan kolmoseen? Tuleeko siinä suoraan viittauksia kahteen edeltäjään? Vai voiko kolmosesta ja nelosesta nauttia täysipainoisesti ilman, että pelaa kahta ensimmäistä?

Varsinkin noiden AC3-kuvien Skyrimin henkinen luonto näyttää tosi hyvältä!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #18 : 28.11.2013 10:33 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Vähän niin ja näin. Ei se ihan mikään LoTR ole, jossa ei ole mitään järkeä katsoa kahta jälkimmäistä leffaa, jos ensimmäinen on näkemättä. On siellä jotain pieniä viittauksia edellisiin peleihin, mutta toimii ihan hyvin itsenäisenäkin pelinä. Vähä voi olla pihalla, mitä pelissä esiintyvät järjestöt ovat jne, mutta ei mitään suurempaa. Muistaakseni kolmosen alussa oli vielä pieni "story so far" -katsaus.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #19 : 28.11.2013 10:33 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kysymys: miten paljon sarjan osat ovat sidoksissa toisiinsa? Itse olen tilanteessa, jossa en ole pelannut näistä ainoatakaan ja harkitsen AC 3:n ja AC 4:n hankkimista Wii U:lle. Tiedän, että kolmonen ei ollut kovin vahva käännös, mutta nelonen onkin kuulemma sitten jo eri luokkaa, ollen jotakin PS3/360- ja PS4-versioiden välimaastossa.

Mutta, miten paljon hämmentyy jos hyppää suoraan kolmoseen? Tuleeko siinä suoraan viittauksia kahteen edeltäjään? Vai voiko kolmosesta ja nelosesta nauttia täysipainoisesti ilman, että pelaa kahta ensimmäistä?

Varsinkin noiden AC3-kuvien Skyrimin henkinen luonto näyttää tosi hyvältä!

AC4 on enemmänkin melkein spinoff, koska sen tapahtumat nykyajassa liittyy aika vähän aiempiin peleihin. Moni on sanonut, että ehkä paras tilaisuus hypätä sarjan mukaan, koska aiempien pelien juoni ei ole riippakivenä.

AC1-AC3 muodostavat oman jatkumonsa, mutta uskoisin että AC3:n pelaaminen onnistuu hyvin jos vaan lukee taustatiedot Wikipediasta ja katsoo Youtubesta nämä "AC selitettynä 5 minuutissa" -videot.


Mutta, AC3 ei ole kovinkaan hyvä peli. Potentiaalia siinä on, mutta koko homman on sössitty huonoilla suunnitteluratkaisuilla, jotka tekevät pelaamisesta välillä vähän puuduttavaa. Esim. pelin myynti/osto-systeemi oli todella sekava ja en koskaan pelin aikana tajunnut, miten se toimii ja miten kotitilaa saisi kehitettyä sen avulla. Sivuhahmot olivat sekavia ja olin koko ajan pihalla, että kuka kukin oli. Metsästystä en edes yrittänyt, koska Frontier oli niin tylsä. Kaupungit olivat tylsiä. Loppujen lopuksi vedin käytännössä koko pelin aloituskamoilla läpi, koska tavaroiden päivittäminen oli niin hankalaa. Sinänsä premissi on ihan törkeän siisti, olet intiaani 1700-luvun Amerikassa tappamassa pahiksia tomahawkilla. Mulle pelin parasta antia oli laivataistelut, joita siis AC4:ssa on iso osa (ja ne ovat parempia).

Sen sijaan AC4 on ilmeisesti varsin hyvä peli, vaikka moni asia on yhä samalla tavalla kuin esim. AC2:ssa. Jos sarjaa ei ole pelannut, nämä asiat tuskin häiritsevät kuitenkaan. Arvostelijat kehuivat ja niin kehuu myös suurin osa pelaajista esim. GAFin ketjussa.

Itse suosittelen hyppäämään suoraan AC4:een ja jos tykkäät siitä ja saat AC3:n halvalla, niin voit ehkä harkita asiaa. Itse suosittelisin skippaamaan sen, jos on muutakin pelattavaa. Mua vähän kaduttaa, että tuli skipattua AC4 PS4:n julkkarissa, koska olisi aika kova halu päästä pelaamaan sitä, kun Ubikin fiksasi sen ongelman Online Passin kanssa poistamalla koko roskan. Todennäköisesti vien joko Knackin tai KZ:n ensi viikolla Gamespottiin ja otan tän vaihdossa.


« Viimeksi muokattu: 28.11.2013 10:55 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #20 : 28.11.2013 10:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jaha, ehkä tuleekin sitten hommattua tuo AC4 kun saa muut hankitut pelit pelattua ensin pois alta Wii U:lla. AC 3:a saisi toki 15 eurolla, joten siinä mielessä satsaus ei olisi paha, mutta eipä sitä kannata pelejä ostaa ihan huvin vuoksikaan hyllyyn.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #21 : 28.11.2013 11:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW AC4 on kuulemma huomattavasti parempi kuin AC3, joten siinäkin mielessä kannattaa hypätä suoraan siihen.


Spoileri (osoita katsoaksesi)
Play-Asia
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #22 : 03.12.2013 17:25 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili AC4:sta on nyt väännetty 25-30h torstain jälkeen. Pääjuonessa en ole edes puolivälissä ja sivutekemisetkin on ihan täysin kesken, vaikka niitä onkin aika paljon tullut tehtyä. Alusta olen saanut aika hyvin päiviteltyä kuten myös omaa laivastoani. Seuraavaksi pitää taas keskittyä hommaamaan isompia aluksia vanhojen tilalle, niin voi lähettää kauppalaivoja kauemmaksi. Suurin osa ajasta on mennyt kaikkeen ylimääräiseen pyörimiseen, keräilyyn ja sivutehtäviin.

On tämä kyllä ihan pirun hyvä peli. Samat vanhat sarjaa alusta asti vaivanneet ongelmat, kuten kyyristymisen puuttuminen sekä joskus huonosti toimiva parkour, ovat edelleen läsnä mutta eipä ne pahasti haittaa. Aika vain lentää tämän pelin parissa. Visuaalisesti ainakin PS4-versio on todella nätti ja Karibia miljöönä huikea.

Sarjan paras peli helposti. Uskomatonta, että tämäkin sarja jaksoi näin yllättää paskan AC3:n jälkeen.

PS3-versio näkyy olevan taas Amazonilla tarjouksessa, eli yht. 40 dollarilla saa PS4-version itselleen.


« Viimeksi muokattu: 03.12.2013 17:33 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #23 : 03.12.2013 17:50 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
AC4:sta on nyt väännetty 25-30h torstain jälkeen. Pääjuonessa en ole edes puolivälissä ja sivutekemisetkin on ihan täysin kesken, vaikka niitä onkin aika paljon tullut tehtyä. Alusta olen saanut aika hyvin päiviteltyä kuten myös omaa laivastoani. Seuraavaksi pitää taas keskittyä hommaamaan isompia aluksia vanhojen tilalle, niin voi lähettää kauppalaivoja kauemmaksi. Suurin osa ajasta on mennyt kaikkeen ylimääräiseen pyörimiseen, keräilyyn ja sivutehtäviin.

On tämä kyllä ihan pirun hyvä peli. Samat vanhat sarjaa alusta asti vaivanneet ongelmat, kuten kyyristymisen puuttuminen sekä joskus huonosti toimiva parkour, ovat edelleen läsnä mutta eipä ne pahasti haittaa. Aika vain lentää tämän pelin parissa. Visuaalisesti ainakin PS4-versio on todella nätti ja Karibia miljöönä huikea.

Sarjan paras peli helposti. Uskomatonta, että tämäkin sarja jaksoi näin yllättää paskan AC3:n jälkeen.

PS3-versio näkyy olevan taas Amazonilla tarjouksessa, eli yht. 40 dollarilla saa PS4-version itselleen.
Komppaan, helposti paras AC-sarjan peli. Manuaalisen kyyristymisen puute on kyllä aika älytöntä, sekä se että Karibian avauduttua pystyy jo tekemään sivutehtäviä, jotka juonellisesti ovat riippuvaisia pääjuonen paljon myöhäisemmistä tehtävistä. 1080p/30fps kokemuksesta huolimatta last-genin rajat näkyvät yhä; huomattavaa pop-iniä, siviilien määrä on alhainen ja ne ovat umpityhmiä ynnä muuta. Vähän huolettaa, ettei varsinaisen maailmasimulaation suhteen tule tässä genissä nähtyä suuria parannuksia, koska Xbonen ja PS4:n CPU:t eivät ole varsinaisesti suuria harppauksia Celliin ja Xenoniin verrattuna. AC-sarjaan kun toivoisi juuri tämän maailmasimulaation suhteen huimia parannuksia, kunhan vain pääsevät PS3/360-versioiden taakoista eroon.
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #24 : 03.12.2013 19:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Toimiiko tuo siis niin, että pitää ostaa PS3 versio + 10 dollarin PSN kortti. Sen jälkeen lunastaa koodit ja upgreidaa jenkki-storessa?

Edít: Toimipa indeed.


« Viimeksi muokattu: 03.12.2013 19:17 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #25 : 03.12.2013 19:20 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Toimiiko tuo siis niin, että pitää ostaa PS3 versio + 10 dollarin PSN kortti. Sen jälkeen lunastaa koodit ja upgreidaa jenkki-storessa?

Joo.

Eka ostetaan Amazonilta PS3-version koodi. Osoitteeksi joku jenkkiosoite (esim. Delawaresta niin ei tuu veroja) ja kortin tiedot normaalisti. Melkein kannattaa tehdä nopeaan uusi tili näitä varten IMO. Tämän jälkeen redeemataan se koodi PSN Storessa ja sieltä sitten löytyy kympillä AC4:sta se PS4 Upgrade-versio. Aiemmin linkkaamassani GAF-ketjussa (löytyy PS4-ketjusta) oli ohjeita lisää. Jos USA Storessa ei ole entuudestaan rahnaa, niin pitää ostaa sitäkin tuolta Amazonin kaupasta. Molemmat pelithän saa pitää, vaikka eipä sillä PS3-versiolla paljoa tee ton jälkeen. En ole tosin varma, että onko vielä tällä hetkellä tilapäisesti pois päältä toi PSN:n code redeem -systeemi, kun siellä oli jotian hässäkkää ilmeisesti.

Tuo AC4:n PS4-versio on vielä ihan sopivan kokoinen, vain 20Gb.


« Viimeksi muokattu: 03.12.2013 19:25 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #26 : 04.12.2013 09:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Eka ostetaan Amazonilta PS3-version koodi. Osoitteeksi joku jenkkiosoite (esim. Delawaresta niin ei tuu veroja) ja kortin tiedot normaalisti. Melkein kannattaa tehdä nopeaan uusi tili näitä varten IMO. Tämän jälkeen redeemataan se koodi PSN Storessa ja sieltä sitten löytyy kympillä AC4:sta se PS4 Upgrade-versio. Aiemmin linkkaamassani GAF-ketjussa (löytyy PS4-ketjusta) oli ohjeita lisää. Jos USA Storessa ei ole entuudestaan rahnaa, niin pitää ostaa sitäkin tuolta Amazonin kaupasta. Molemmat pelithän saa pitää, vaikka eipä sillä PS3-versiolla paljoa tee ton jälkeen. En ole tosin varma, että onko vielä tällä hetkellä tilapäisesti pois päältä toi PSN:n code redeem -systeemi, kun siellä oli jotian hässäkkää ilmeisesti.

Tuo AC4:n PS4-versio on vielä ihan sopivan kokoinen, vain 20Gb.

Jeps sain laitettua illalla lataukseen ja aamulla pääsin jo testaamaan, että lähti hyvin päälle omalla EU-tililläkin. Latauksien kanssa tuli tosin kikkailua, koska auto-log-in kusi homman. Muutenkin lataukset eivät lähteneet rullaamaan normaalia vauhtia vaan matelivat ensin ~10kt/s. Huomasin, että mikäli haluaa latailla pelin standby-tilassa kannattaa säätää Auto-login päälle jenkki-tilille. Itsellä kävi niin, että lataus ei ollut vielä valmis kun laitoin koneen päälle ja PS4 kirjasi EU-tililläni sisään. Sen jälkeen pamahti "cannot download AC4" ja data corrupted. Lataus piti aloittaa uudelleen jenkkitilillä.

Eli kikkailemaan voi joutua hieman, mutta jos pelin saa 30-40 euroa halvemmalla, niin on se sen arvoista. Lisäksi mielestäni digitaalisista peleistä tuo 30€ on ihan oikea summa, koska jälleenmyyntihän ei ole mahdollista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #27 : 04.12.2013 14:43 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pitänee itsekin tehdä tollanen jenkkitili. Googlettaa vaan jonkun ihan minkä hyvänsä random osotteen jenkkilästä ja laittaa sen tietoihin?
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #28 : 04.12.2013 14:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Pitänee itsekin tehdä tollanen jenkkitili. Googlettaa vaan jonkun ihan minkä hyvänsä random osotteen jenkkilästä ja laittaa sen tietoihin?

Jeps, tosin osavaltio kannattaa olla joku jossa ei ole verkko-ostoksissa veroa (esim. Delaware). Joillakin on tosin tullut Amazonilta osoitteen todistuskysely, kun ovat yhtäkkiä ostaneet parilla sadalla dollarilla koodeja.
Play-Asia
tallennettu
Re: Assassin's Creed -pelisarja « Vastaus #29 : 04.12.2013 14:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Pitänee itsekin tehdä tollanen jenkkitili. Googlettaa vaan jonkun ihan minkä hyvänsä random osotteen jenkkilästä ja laittaa sen tietoihin?

Jeps, tosin osavaltio kannattaa olla joku jossa ei ole verkko-ostoksissa veroa (esim. Delaware). Joillakin on tosin tullut Amazonilta osoitteen todistuskysely, kun ovat yhtäkkiä ostaneet parilla sadalla dollarilla koodeja.

Voi tosiaan tulla Amazonilta uteluja ja tästä syystä itse teinkin ihan nopeaan uuden tilin. Tosin tätäkin voi käsittääkseni kiertää ostamalla Amazonin lahjakortteja ja käyttämällä niitä.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines