Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Animal Crossing: New Horizons  (Luettu 22504 kertaa)
Animal Crossing: New Horizons « : 20.02.2020 18:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Peli on ahdettu pullolleen tekemistä, kustomointimahdollisuuksia ja tuttua AC-fiilistä. Ja totta kai mukana on Nintendon tyyliin omituisia suunnitteluratkaisuja...

Ehdokas Vuoden Peliksi? Ainakin, jos tykkää chillistä menosta, joka rakentuu täsmälleen niin hitaasti tai nopeasti kuin pelaaja haluaa. Minulla on tosin edessäni vakava päätös, sillä aloittaessani pelin joko Litellä tai OG:llä, peli tulee olemaan sidottu juuri siihen konsoliin IKIAJOIKSI. Tai no, melkein ikiajoiksi. En kuitenkaan voi siirrellä tallennuksia tuttuun tapaan, joka on melkein riemastuttavan älytöntä. Liten puolesta puhuu, että AC kuluu peleihin, joihin voi palata päivän mittaan aina tuokioiksi. Niin ollen aina käsillä oleva Lite voisi olla paras ratkaisu.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #1 : 17.03.2020 07:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW BotW, Mario Odyssey, Smash Ultimate. Switch-yksinoikeudet, jotka ovat nousseet arvostelukeskiarvoissa yli 90:n. Ja nyt myös Animal Crossing liittyy joukkoon (Metacritic: 91)

Lainaus
Even some 90 hours in, Animal Crossing: New Horizons maintains its ability to surprise. It's how each day presents a new mystery to unravel, or a new visitor to hang out with - though often it's satisfying enough just to check in to see how your flowers are doing. I just went for another morning stroll, and spotted Billy the trouble-making goat running arms out through a copse of trees, a look of glee fixed on his face. I can't bring myself to make him leave; indeed, I think I properly like him now, for all his faults.

Tilanne maailmassa on mikä on, ja juuri siksi AC:n tyyppinen peli kiinnostaa nyt kahta enemmän. Se on värikäs, stressiä lievittävä ja petollisen simppeli, mutta kuitenkin syvyyttä riittää. En malta odottaa tätä. Vielä kuitenkin mietin, tilaanko pelin toimituksena vai teenkö pikaisen reissun Giganttiin. Olen siinä kahden vaiheilla. Tilaamalla en välttämättä saisi peliä julkaisupäiväksi, mutta se on hyvin itsekästä ajattelua. Fiksuinta olisi tietenkin ostaa peli digitaalisena...

En muuten katso yhtään videoarvostelua – tähän mennessä näkemäni matsku riittää mainiosti. Haluan nähdä, oivaltaa ja löytää kaikki pienet yllätykset itse ja omassa tahdissani.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #2 : 17.03.2020 14:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili En ole katsonut pelistä oikeastaan mitään, mutta ennakkotilattu Verkkokupasta. En odota mitään maata mullistavaa, vaan täydellisen rentouttavaa puuhastelua, jossa ei ole kiire mihinkään ja sehän kelpaa.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #3 : 19.03.2020 08:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Laitoin eilen AC:n tilaukseen Elisalta, joka on suht varmasti onnistunut toimittamaan pakettiautomaattiin pelit julkaisupäiväksi, tai ainakin lauantaiksi. En halua nyt tehdä yhtään ylimääräistä kauppareissua mihinkään liikkeeseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #4 : 21.03.2020 22:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämä on kyllä esteettisesti varmaan yksi miellyttävämpiä videopelejä ikinä. Valikkojen tyylit, värimaailma, kaikessa vallitseva ”pehmeys”. Hienoa kuunnella, miten iltamyöhään tuuli suhisee puissa ja nuotio räiskähtelee teltan kupeessa. Ei ole kiire minnekään. On kyllä niin omanlainen peli, kuin olla ja voi.

Saareni nimi on muuten IslaNublar  8)

Ja tästä vaatteisiin Zelda-tyyliä.


« Viimeksi muokattu: 21.03.2020 22:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #5 : 27.03.2020 12:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En kyllä ihmettele ollenkaan, miten jotkut ovat kellottaneet sarjan aiemmissa osissa tuhansia ja taas tuhansia tunteja. Konsepti on julmetun koukuttava, ja aika pelin parissa lentää ihan huomaamatta. Tarkoitus on yleensä käydä tekemässä pari pikkujuttua. Korkeintaan viiden minuutin keissi. Ja hah! Pakko mennä puuhaamaan tuonne sitä, ja sinne sitä. Ja sitten myymään ylimääräiset kamat. Tuon fossiilin voisi viedä vielä museoon... Ehkä nuo kukat tuolta talteen? Ja sitten...

Tulos on se, että yht'äkkiä pelissä onkin ollut kaksi tuntia – ja sieltä poistuttuaan tietenkin miettii, että illalla takaisin tekemään vielä jotakin pientä...  ;D

Sain juuri toisen asuntolainan maksettua Nuuka-Tompalle, joka tarkoittaa taloni laajentamista. Sain myös ostettua eilen leuanvetotelineen. Aion todellakin pyhittää yhden huoneen kuntosalin rakentamiseen! 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #6 : 27.03.2020 14:45 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Minulle kyllä kelpaisi muutama uusi hedelmä! Löytyy vasta kirsikoita, päärynöitä ja omenia minun pikkusaareltani :(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #7 : 01.04.2020 10:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tätä peliä voi vain rakastaa. Ilma sen ympärillä on niin lämmintä ja hurmaavaa. Tämä on Nintendoa parhaimmillaan. Tällä hetkellä peli on Twitchissä yksi katsotuimpia, kilpaillen tasaisesti Warzonen ja Fortniten kanssa.

New Horizons tuntuu kunnolla alkavan vasta kymmenen pelipäivän jälkeen. Kaikki ennen sitä on kuin prologi, opetusosuus, joka ei kuitenkaan tunnu siltä. Uutta puuhailtavaa tulee sopivissa määrin vastaan, kun vaihtoehdot laajenevat.

On hauskaa skannata  qr-koodeja, ja tehdä omia kuvioita vaatteisiin ja kännykänsuojuksiin. Kännyssä on nyt Splatoon-kuoret. Nogamin tiimi on muutenkin heittänyt peliin Splatoon-läppää.  :)

Mun piti pistää tänään uusi siltaprojekti alkuun, mutta sitten huomasin miten kalliita ne hienomman pään sillat on... Tavallaan hienoakin, ettei kaikkea voi saada tuosta vain. Palkitsevampaa saada siten jotain valmiiksi. Toki pelissä on kai keinoja tehtailla rahaa nopeastikin, mutta mieluummin annan kaiken tapahtua orgaanisesti. En yritä speedrunnata peliä.


Pääsiäi... anteeksi, Bunny Day potkaistiin myös käyntiin saarilla tänään. Munia löytyy vaikka mistä, mutta itse jäin miettimään, voiko ne kaikki käyttää Bunny Day -kaman tekemiseen, vai pitääkö niitä antaa jossain vaiheessa sille kanille? 12. päivä on vissiin luvassa erikoispalkinto, jos saa kaikki Bunny Dayn tavarat valmistettua.


« Viimeksi muokattu: 01.04.2020 10:50 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #8 : 03.04.2020 16:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Hetkinen... Tämä kaveri on majoittunut saareni vierastelttaan. Ei ollut vaihtohtoa kieltäytyä, vaan hän on tulossa IslaNublarille asumaan!  :o Isabelle, ois vähän asiaa...Tässä muut saaren vakkarit. Fitness-nalle aka Bear Mentula on BFF. Kontio hengaa iltamyöhään sporttilasit päässä ja käsipaino toisessa kädessä jossain hämärässä puskassa tekemässä haukkareita. Todella hieno jannu, saaren kantavia voimia. Kävi jo kysymässä, koska saaren gymi avautuu ja antoi etumaksuksi lahjan.


« Viimeksi muokattu: 03.04.2020 16:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #9 : 29.04.2020 09:37 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos omat taidot ei riitä hienojen vaatteiden ja kuvien luomiseen niin tuolta löytyy yli 12.000 muiden tekemää tuotosta:
https://nooksisland.com/designs
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #10 : 02.05.2020 07:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oli muuten aika hauska tuo Nuuka-Tompan järkkäämä May Day -kiertue. Tuli ihan fiilikset, että pelasi Zelda: Link's Awakeningia.  :) Tällaiset säännölliset yllätykset ja arvaamattomuus ovatkin syy, minkä takia on mukavaa tarkastaa päivittäin oman saaren kondis. Joskus siellä viettää vain kymmenisen minuuttia, ja joskus tunnin.

Nintendo olisi vähän vaikeassa tilanteessa ilman New Horizonsia, joka yhdellä kädellä kannattelee koko alustaa tällä hetkellä. Kampesi kuukaudessa Japanin kaikkien aikojen myydyimmäksi Switch-peliksi. Näinköhän pelillä on eväitä haastaa jopa MK8: Deluxe alustan kovimpana myyntimoukarina? Pelin jalat tulevat ainakin olemaan hirmuiset.

Kaksi juttua, jotka olisi cool saada peliin:

1) uiminen/sukeltaminen, merestä aarteiden etsintä jne.
2) oman saaren jättäminen auki myös silloin, kun on itse poissa pelistä, ja niin etteivät vieraat pääsisi kuitenkaan muokkaamaan saarta

Kakkostoiveeni onkin ilmeisesti jo vahvistettu datalouhinnasta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #11 : 02.05.2020 07:09 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili 3) Bulk crafting
4) Joku tähtäimen tapainen maaston muokkauksessa. Varsinkin vesistöjen muokkaaminen aiheutti jo suoranaista vitutusta kun hahmo ei oikeasti ole lähelläkään sitä joen penkkaa ja silti se päättää heittää pari lapiollista maata jokeen vaikka tarkoitus oli leikata reunasta pala pois.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #12 : 05.05.2020 00:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Breaking News: Bank of Nook slashed the interest paid on savings from around 0.5 per cent to just 0.05 per cent.

Link

Lähteekö Animal Crossinging suljettu talous uuteen nousuun elvyyttävän talouspolitiikan siivittämänä? Fiskaalinen stimulus on nyt melkein käytetty kun AC:n keskuspankki Nook laski talletuskoron 0.05 prosenttiin. Ohjautuuko tallettajien varallisuus riskisempiin assetteihin vai hamstraavatko käyttäjät kultaa? Mikä on talouden senttimentti ja kuluttajien luottamus tulevaisuuteen? Nähdäänkö taantuma vai palauttaako löysä rahapolitiikka nousukauden?
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #13 : 05.05.2020 07:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvä vaan, että Nintendo ajaa uhkapelaamaan nauristreidauksen kanssa, eikä tee rahojen lepuuttamista tilillä kannattavaksi. Aktiivinen voittaa passiivisen. Itsekin ostin vasta viime sunnuntaina ensimmäiset nauriit (hinta oli muistaakseni 96 b.) tämän takia. Kertoo kyllä AC:n suosiosta jotakin, kun tuollainen juttu ylipäänsä on tehty.  ;D

Odottelen sitä pirun kettua takaisin laivansa kanssa. Saa kyllä kuulla kunniansa, sellaisen tempun mokoma repolainen teki. Sen jälkeen annankin ketkulle lisää työllä ja tuskalla ansaittua rahaani, mutta tällä kertaa olen varustautunut... Smartify-appilla, joka tekee Reddin luona vierailusta kuin alipelin.

On niin monta juttua, tapahtumaa ja bongausta, että saaren päivät eivät toista itseään. Arviot olivat oikeassa tästä pelistä. Se oli ensikertalaisen silmiin pelottavan "epäpeli" pinnallisilla vilkaisuilla, mutta miten laadukas ja syvällinen sellainen se onkaan. Puhumattakaan siitä, että NH on vasta taipaleensa alkupäässä, aivan kuten saman tuottajan Splatoon 2 oli 1,5 kk julkaisunsa jälkeen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #14 : 05.05.2020 12:14 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä mulla ainakin päivät toistaa itseään ellen jatka kylän koristelua.
Joka päivä koputellaan ne kuusi kiveä läpi, kerätään fossiilit ja istutetaan uusi rahapuu sekä kerätään resepti rannalta.
Sitten voi kalastaa jos siltä tuntuu ja välillä käydä mysteeri saarella siinä toivossa, että saisi uusia kukkia tai hedelmiä.
Joku pari kertaa kuukaudessa vieraileva redd ei ole muuta kuin taidekauppa.
Seuraava kalastusturnauskin on ilmeisesti vasta heinäkuussa.

Miksei niillä random saarilla voisi olla vaikka välillä talvi, kevät tai syksy?
Niihin mennään lentokoneella joten ei niiden ole pakko noudattaa samaa vuodenaikaa mikä omalla saarella on.
Jos nytkin haluan kerätä niitä vaaleanpunaisia puidenlehtiä jotta saan tehtyä yhden tavaran niin joko odotan melkein vuoden tai sitten siirrän koneen kellon huhtikuun alkuun.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #15 : 06.05.2020 09:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis eihän tapahtumia ole juuri mitään, eikä kyllä sen väliäkään ainakaan toistaiseksi. En ole jaksanut osallistua nykyisiinkään tapahtumiin.

Koko pelin idea itselleni on saaren rakentaminen ja sisustaminen juuri sellaiseksi kuin haluaa, sekä vierailut tietenkin muiden saarilla ja vaihtokaupat. Monista tavaroista löytyy erilaisia versioita, jotka joutuu vaihtamaan muilta, mikäli haluaa saada kaikki tavarat, sekä bisnestä voi tehdä vähän kaikesta. Designista, tavaroista, resepteistä, materiaaleista jne. Siinä ohessa koitan saada kerättyä kaikki kalat ja öttiäiset.

Jotain päälle 60h pelannut nyt, enkä ole kuin aivan alussa siitä visiosta mikä minulla on. Vaikka peli ei olekaan mikään Minecraft, niin on tullut kyllä vierailtua muutamilla aivan mahtavan hienoilla ja nerokkaasti suunnitelluilla saarilla. Itsellä vielä paljon matkaa siihen. Molemmilla muksuilla vielä omat talot samalla saarella, niin mukavaa yhteistä puuhaa.

Uskomattoman terapeuttinen ja kaunis peli, jonka ilot tulevat pienistä asioista ja mielikuvituksesta.

tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #16 : 06.05.2020 09:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Animal Crossing on juuri sitä, millaiseksi sen itse tekee.

Haluatko sen olevan lista suorituksia, jotka käyt yliviivaamassa päivittäin mahdollisimman nopeasti? Käy.
Haluatko fiilistellä muuttuvia säätiloja ja vuodenaikoja, keräillä omaan tahtiin ötököitä, kaloja ja muuta sälää? Kyllä.
Haluatko keskittyä sisustamaan saaresta mahdollisimman persoonallisen ja visuaalisesti upean? Toimii.

Partiksen kommentti, miten Reddin laiva on "vain taidekauppa" alleviivaa, miten eri tavalla asioihin voi suhtautua. Jos laiva olisi joka päivä satamassa, siitä tulisi arkipäiväisempi tapahtuma. Nyt se on minulle enemmänkin – kuten sanoin - oma alipeli, jossa oppii myös taidehistoriaa. Jos vain googlaisin, mitkä teokset ovat feikkejä, menettäisin mielestäni sen osan, joka tekee varsinkin Smartifyn kaltaista skannausappia käytettäessä Reddillä vierailusta niin hauskan jutun. Ei kuitenkaan ole vain yhtä oikeaa lähestymistapaa. Kukin tyylillään.

Mutta tämähän peli peilaa tosielämää; metsäpolku ei ole sama metsäpolku, kun silmiäsi räpäytät. Säät vaihtuvat, samoin mielentilat. Valon määrä, ja miten kasvillisuus kiertää sitä. "Miksi tuo kivi on liikkunut tuonne?", "Oliko tuo vesipisara?"

Jokainen sekunti on erilainen kokemus kuin edellinen.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #17 : 25.06.2020 16:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Uiminen ja sukeltaminen tulossa peliin ensi viikon perjantaina! Ja lisää kesäisiä ominaisuuksia tarjoillaan sitten elokuussa.

Olen jättänyt monesti päiviä väliin reilun 80 tunnin jälkeen. En pakota itseäni tekemään mitään, jos ei ole sellaista fiilistä, ja on muutakin pelattavaa. Pelaamisesta ei saa tulla työn kaltaista rutiinia, sen pitää olla hauskaa. Ja on luonnollista, että alkuvaiheen ja uusien päivityksien välissä ei ole ihan niin täynnä tointa.

Mulla oli ns. suurena suunnitelmana saada saaresta puoliksi luonnonvarainen ja villi, puoliksi kaupunkimainen. Sillä tiellä ollaan yhä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #18 : 25.06.2020 16:47 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse taas pelaan joka päivä, koska mun tuurilla siellä kaupassa on just sillon joku hieno tavara kun päätän skipata päivän.
Muuten kyllä voisin unohtaa pelin vaikka syksyyn asti jolloin maisemat sentään muuttuu hieman.

Nuo uudet huonekalut kyllä haluan kakkos hahmon kämppään.
Lisäksi olisi kiva saada lisää custom pattern paikkoja niin saisi eri tie tyypeille reunat jotka näyttää korotetuilta.
Nuo saa tiet näyttämään paljon paremmalta. Minuutin kohdalta eteenpäin.
« Viimeksi muokattu: 25.06.2020 17:35 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #19 : 05.07.2020 07:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ihan hauskaa tuo uiminen. Yksi aktiviteetti ja museoharrastus lisää. Mitä enemmän vaihtelevaa tekemistä, sen parempi. Yksi ensimmäisiä ajatuksia AC:n saarelle päästyäni olikin "höh, miksi en muka voi hypätä tältä kalliolta veteen?".

Kesä saarellani on ollut tähän mennessä todella sateinen. Lähes joka päivä on tihuttanut vettä, kun olen käynyt Isla Nublarilla. Tietävät, että asun Suomessa! Perhana.  ;D

Eilen päätin myös siirtää museoni pois läheltä meren rantaa. Sijoitin sen metsän keskelle luotuun "taskuun", pohjoisemmaksi. Tekisi mieli kikkailla korkeuseroilla jotakin siistiä, mutta en ole vielä saanut suurta inspistä. Voisi kyhätä jossain vaiheessa klipeistä koostetun pienen esittelyvideon tästä vaatimattomasta paikasta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #20 : 28.07.2020 16:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Summer Wave 2 tippuu jo ylihuomenna:Toisten pelaajien saarilla vierailu "unessa" on nyt siis mahdollista. Onkohan toiminto täysin randomi, vai saako halutessaan vierailla kavereidenkin saarilla, jos ne on asetettu auki uneksijoille? Toivottavasti.

Oman pelin voi myös vihdoin tallentaa pilveen talteen. Onkohan tallennus nyt mahdollista siirtää halutessaan esim. Liteen? Pianhan se selviää. Saaren siirtäminen tulossa vasta loppuvuodesta, nyt tuleva koskee vain varmuuskopion tekemistä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #21 : 22.08.2020 17:10 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kehtaako täällä kukaan laittaa omaa dream access koodia jakoon?
Nyt kun on mahdollista käydä tsekkaamassa muiden saaria ihan koska vaan niin oletin, että näitä koodeja jaettaisiin enemmänkin, mutta ainakaan konsolifinin puolella ei ole kukaan jakanut saarensa koodia viimeisen kolmen viikon aikana.
Tuossa oma: DA-5237-8446-5587

Jos joku ei tiedä miten tuo toimii niin postissa tulee sänky Lunalta ja kun siihen menee maate niin saa valita näkeekö unta vai makoilee ihan muuten vaan.
Unessa voi joko ladata oman saaren nettiin tai mennä jonkun toisen saarelle, kunhan tietää tuon koodin.
Kun oman saaren lataa niin siitä tehdään kopio ja peli tallentaa saaren sellaisena kuin se just sillä hetkellä on eli kannattaa ainakin rikkaruohot siivota pois ellei ihan tarkoituksella niitä halua esitellä.

Koska saari on vain nettiin ladattu kopio niin saaren omistajan ei tarvitse olla linjoilla jotta sinne voi mennä.
Unesta johtuen saaren kaupat on myös kiinni, kaikki työkalut poissa ja mitään sieltä ei saa mukaansa.
Kuten olettaa voi niin tämä myös vaatii maksullisen online jäsenyyden.

Itse innostuin vaihteeksi hieman koristelemaan lisää tänään ja päivitin saareni.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #22 : 22.08.2020 17:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Käyn Partis tsekkaamassa sun saaren viikonlopun aikana.  :)

Saareni uniosoite on DA-2175-1160-6071

Saareni ei kuitenkaan ole juuri millään tapaa kovin ihmeellinen, enkä ole jaksanut tehdä viimeisen kuukauden aikana sen laiskaan layouttiin juuri muutoksia. Tänään rakentelin siltaa ja muutin vesivirtauksia. Tilanne elää aina kun inspis iskee.  :)

Syys- ja talvikausi on jo lähellä, niitä odottelen innolla! Stardew Valleyssakin syksy on aina hienoa aikaa. Koskahan tässä pelissä syksy alkaa näkyä? Aikamatkustajat tietävät jo, mutta minä en. Enkä haluakaan spoilereita! :P  Olisi hienoa, jos syksy hiipisi pelin maailmaan vähitellen eikä niin, että yhtenä päivänä kesä on vain poissa kuin taikaiskusta.

Pari päivää sitten mielestäni näin tuulenpyörteen, joka lyhyen ajan pyöritti puunlehtiä ohi mennessään. Olikohan tämä pieni vihjaus tulevasta, ihanan keltaisesta maailmastamme?


« Viimeksi muokattu: 22.08.2020 17:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #23 : 22.08.2020 17:49 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse odotan talvea vaan sen takia, että saan DIY jätski reseptin jotta saan jätski kioskille ihan sitä jäätelöä jonkun jäämurskan sijaan.
Ilmeisesti tässä saa myös jouluvaloja puihin, koska tuollaisia on jossain videoissa näkynyt.
Ellei kyseessä vaan ole joku hack sillä modatun switchin omistajat voi kasvattaa vaikka puita joissa on star fragmentteja.
Sinänsä sääli, että noita puita ei saa normaalisti sillä ne on todella hienoja.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #24 : 22.08.2020 17:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olis muuten kova sana pitää pelaajalaudan digimiitti jonkun saarella! Kukaan messissä? Samalla Nintendo bannaisi kaikki 10 vuodeksi chatissa liikkuvien juttujen takia.   ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #25 : 22.08.2020 18:22 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen nähnyt monella saarella kilpikonnan ja nyt oli viimein pakko googlettaa, että mistä helvetistä sen oikein saa.
Ilmeisesti joesta myöhään (klo 21.00 - 04.00) kalastamalla. No ei olisi kyllä tullut mieleen.

https://animalcrossing.fandom.com/wiki/Snapping_turtle
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #26 : 25.09.2020 18:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Pöö!

Ai kurpitsaviljelmän pystyy nyt pistämään tulille? Jengi haistaa täysiverisen farmi-systeemin olevan tuloillaan jossain vaiheessa. Olisi siistiä viljellä ja omata punainen tupa ja perunamaa.  :)

Noiden reaktioiden käyttäminen kännystä on myös toimivaa, mutta itselleni tällä hetkellä turhaa, kun "oikeita" vieraita ei juuri saarella käy. Mukavaa silti ottaa aina päivittäin parinkymmenen minuutin chillihetki ja käydä Isla Nublarilla. Jos jokin peli on luonteeltaan meditatiivinen, se on AC – ainakin jos unohtaa ne task listat ja menee fiiliksellä "pakko löytää tässä kuussa kaikki uudet jutut" -suorittamisen sijasta. Olen varmasti missannut keväällä ja kesällä kaikenlaista. Mitäpäs tuosta, ensi vuonna on taas uudet mahdollisuudet löytää ne.  :)


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #27 : 25.09.2020 19:40 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla onkin just sopivasti kämpän vieressä tilaa kasvimaalle.
Kai noidenkin reseptien saaminen on taas tuurista kiinni ihan kuten aina. Tänään sain viimeisen huonekalun merenneito sarjasta joten enää ei tarvitse käydä uimassa.
Syksyn resepteissä on vaan yksi jonka haluan, mutta en mä sen takia ala joka päivä metsästämään jotain helvetin ilmapalloja.
Mikään muu peli ei oikeasti tuhlaa niin tehokkaasti pelaajan aikaa kuin tämä.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #28 : 26.09.2020 12:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse edelleen odotan, että Nintendon vajarit antaisivat minun siirtää tallennukseni uuteen Switchiin. On se mukavaa, kun ei pääse pelaamaan peliä kuin 5min kerrallaan, kun tuuletin rikki ja ylikuumenee hetkessä. Talo täynnä Switchejä, mutta ei pysty pelaamaan Animal Crossingia. Kohta pakko aloittaa uusi save, jos ei ala kuulua mitään.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Horizons « Vastaus #29 : 26.09.2020 20:35 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös tuo ole ollut mahdollista siitä lähtien kun se back up toiminto tuli.
https://www.eurogamer.net/articles/animal-crossing-cloud-saving-island-recovery-transfer-new-horizons-7018
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines