Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Alan Wake -julkaisu: 14.05.2010
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Alan Wake  (Luettu 11613 kertaa)
Alan Wake « : 30.04.2010 16:40 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili

En usko, että Alan Wake paljoa esittelyä kaipailee. TV-sarjamaiseen muotoon veistetty psykologinen toimintatrilleripeli kirjan näköisessä pakkauksessa (Limited Edition), onko siinä tämän vuoden Game of the Yearin resepti?

Euroopan julkaisu tapahtuu 14.5.2010 ja pelin mukana tulee koodi, jolla voi ladata ensimmäisen DLC:n ilmaiseksi, kun sellainen joskus julkaistaan. Ennakkotilaajat saavat lisäksi teeman konsoliinsa ja t-paidan avatarilleen. En tiedä saako tuota ennakkotilaajan etua kaikista kaupoista.

Julkaisutraileri YouTubesta (HD)


Alan Wakesta julkaistaan myös Limited Edition, joka sisältää:
  • Game Disc in box with unique art
  • Exclusive In-Game Audio Commentary and Hints by Remedy
  • “The Alan Wake Files” – a 144pg book that includes a short story written by Alan Wake and compiles the FBI dossiers investigating the events in Bright Falls, WA
  • Exclusive Audio Disc with Soundtrack and Score
  • Game Add-on token redeemable on Xbox LIVE for the first Alan Wake add-on content pack
  • Exclusive Xbox disc with special content: Alan Wake Xbox Live Theme and Alan Wake Avatar for Xbox LIVE
tallennettu
Re: Alan Wake « Vastaus #1 : 30.04.2010 16:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tätä on kyllä odotettu. Limitedi on ollut jo hyvän aikaa varattuna myös.

Eilen tuli tsekattua myös kaksi ekaa jaksoa siitä Bright Falls -prequelsarjasta. Aika pimeätä settiä ja vaikutti kyllä ihan mielenkiintoiselta.
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #2 : 30.04.2010 19:15 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Limitedin minäkin ennakkotilasin. Ja odotettu on täälläkin. Max Payneä tuli aikoinaan odotettua melko kauan ja hartaasti, ja hyvä pelihän siitä tuli. Joten uskoa riittää, että Remedy onnistuu (/on onnistunut) tästäkin tekemään huippupelin.

Ja nuo Bright Falls -jaksot voi katsoa joko Xboxista, tai vaikka YouTubesta: Episode 1, Episode 2. Noita on kait vielä 4 jaksoa tulossa.
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #3 : 01.05.2010 13:24 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämän hankkimista olen tässä hieman harkinnut. Toivon vain että tämä olisi oikeasti toimintapelitrilleri, eikä mukana olisi juurikaan survival -elementtejä, joista en niinkään pidä.

DiscShopista lähtisi tuo LE normaalin hintaan: http://www.discshop.fi/shop/ds_produkt.php?lang=&id=73491&lang=fi&subsite=start&&ref=

Olisikohan tuossa jotkut ruotsikannet?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Alan Wake « Vastaus #4 : 01.05.2010 13:45 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Olisikohan tuossa jotkut ruotsikannet?

Kansien kieli: Engelska  :lol:
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #5 : 02.05.2010 11:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli sitten ihan mielenkiinnosta tilattua LE tuolta DiscShopista. Saavat jostain syystä vasta viikko julkaisun jälkeen noita, mutta eipä tuo haittaa kun ei ole mikään suuresti odottamani peli.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #6 : 03.05.2010 01:41 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Heitinpä minäkin ennakkotilauksen Zavviin. Hintaa limitedille kertyi noin 50 euroa. Nyt sitten vain odotellaan.
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #7 : 07.05.2010 10:19 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Alan Waken arvosteluja alkanut tulemaan ulos ja tällä hetkellä Metacriticin keskiarvo on 85. Noin puolet arvosteluista näyttäisi olevan 90 tai yli, ja pari 70:n pisteen arvostelua pudottamassa keskiarvoa alas. Ihan hyvät pisteet tässä vaiheessa.


Bright Fallsin kolmas episodi YouTubesta (HD).
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #8 : 08.05.2010 23:41 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Veikkaan että arvostelijat ovat erikoistarkkoja kun tätä nyt on kuitenkin se 5 vuotta hypetetty.
tallennettu
Re: Alan Wake « Vastaus #9 : 12.05.2010 09:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Limited Editionia tuli tuossa hipelöityä ja olihan se ihan nätin näköinen. Pahvikuoren alla olevat kannetkin näyttivät olevan jotain kangasta, sellaista mistä kirjojen kannet nyt on tehty. Sen verran leveä tämä kyllä on, että taidan sijoittaa tämän pelihyllyn päälle, koska sen verran vähän on tilaa XO-hyllyllä.

Vähän kyllä vituttaa, koska pääsen pelaamaan tätä vasta kesäkuun 2. päivä :/
tallennettu
Re: Alan Wake « Vastaus #10 : 13.05.2010 18:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ilkka Villi Huomenta Suomen haastattelussa

Eli kyseessä on siis näyttelijä, jonka mukaan Waken hahmo mallinettiin ja hoitipa myös motion capturen. Haastattelijakin klaaraa vähän paremmin kuin Arto Nyberg vähän aikaa sitten.
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #11 : 13.05.2010 19:15 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Bright Fallsin neljäs jakso YouTubessa (HD)


Killi unboxing Alan Wake Limited Collector´s Edition. Ihan tyylikäshän tuo loota kaikkinensa on. Ei vaan taida minun laatikko keretä tälle viikolle kun Briteistä sen tilasin. No, kaipa se ensi viikolla saapuu.


Niin, ja tänä yönä ja huomenna on Helsingin suunnalla erilaisia Alan Wake -tapahtumia. Tarkempaa tietoa täältä.
tallennettu
Re: Alan Wake « Vastaus #12 : 13.05.2010 19:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onko joku menossa kenties tuonne Kampin Anttilan tapahtumaan? Olisihan varmaan ihan hauska mennä, mutta taitaa jäädä väliin kun huomenna pitäisi töihinkin mennä tavallista aikaisemmin. Enkä kuitenkaan pääse peliä vielä pariin viikkoon pelaamaan  :/
tallennettu
Vs: Re: Alan Wake « Vastaus #13 : 14.05.2010 10:38 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Onko joku menossa kenties tuonne Kampin Anttilan tapahtumaan? Olisihan varmaan ihan hauska mennä, mutta taitaa jäädä väliin kun huomenna pitäisi töihinkin mennä tavallista aikaisemmin. Enkä kuitenkaan pääse peliä vielä pariin viikkoon pelaamaan  :/

Tuli käytyä varmuuden vuoksi hakemassa perusversio tuolta viikonlopuksi jos Gigantista tilattu CE ei ehdikään tulla tänään. Porukkaa oli paikalla noin sata, eli yllättävänkin paljon. Itse menin paikalle vasta aivan viime tipassa, muutama minuutti ennen keskiyötä, joten olin aivan jonon hännillä ja jouduinkin odottelemaan puolisen tuntia ennen kuin sain pelin ja lisäkrääsää hyppysiini. Kaikki CE:t eivät menneet kaupaksi johtuen varmaankin eniten törkeästä hinnasta, joten jos CE:n vielä välttämättä haluaa niin kannattaa käydä tänään paikalla.

Finngamerin spottasin jonossa myöskin.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Alan Wake « Vastaus #14 : 15.05.2010 23:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Heh, tuli nyt tuossa eka chapteri kuitenkin pelattua läpi ja hehkutan sitä myöhemmin kun kerkeän ajan kanssa kirjoittaa, mutta teinpä yhden mielenkiintoisen huomion tuossa.

Laitetaan nyt varmuuden vuoksi spoileritagit. Jos eka chapteri on läpi, niin voi turvallisesti katsoa, ja varmaan muutenkin..
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Edit:
Pitää kyllä hehkuttaa pelin ympäristöjä vaikka ihan alussa vasta olenkin. Metsä on saatu todella hienon ja synkän näköiseksi. Tuuhea aluskasvillisuus ja ympäröivä sumu ovat omiaan tekemään metsästä uhkaavamman ja pelottavamman näköisen. Lisäksi täytyy kehua sitä, kuinka minä ainakin tunsin paikoin paniikkia kun metsä tuntui ympäröivän joka puolelta ja tuuli heilutti puiden latvoja. Useassa paikassa oli nimittäin niin, että mm. pimeyden takia ei oikein ollut käsitystä "alueen" reunoista. Pimeätä metsää ja varjoja tuntui olevan joka puolella, ja tuuli sekä sumu yhdessä vielä heikensivät näkyvyyttä. Olihan se sitten vähän paniikin omaista pyörimistä, kun vihulaisia tunki esiin varjoista joka puolelta ja pimeä metsäkin tuntui ympäröivän meikäläisen.

Eli siis ainakin meikän mielestä Remedy on onnistunut ainakin tunnelman saamisessa kohdilleen. Metsä oli uhkaava ja synkkä, eikä tuntunut liian rajatulta putkelta. Itse asiassa usein ei oikein ollut mitään selvää polkuakaan, vaan tuli vain kaahittua eteenpäin metsässä aluskasvillisuuden läpi. Ei tullut juurikaan sellaista fiilistä, kuin peleissä yleensä että "tässä on nyt tämä polku, kulje sitä."

Kyllä mä tykkään, hienoa kamaa. Jos nyt jotain negatiivista pitää sanoa, niin lipsync ja kasvoanimaatio on kyllä vähän heikkoa, mutta eikös tähänkin joku patchi ollut tulossa kesällä?


« Viimeksi muokattu: 16.05.2010 12:21 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Alan Wake « Vastaus #15 : 16.05.2010 22:03 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili

Laitetaan nyt varmuuden vuoksi spoileritagit. Jos eka chapteri on läpi, niin voi turvallisesti katsoa, ja varmaan muutenkin..
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tuli huomattua täysin sama.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #16 : 19.05.2010 11:50 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Onko kukaan saanut Limited Editionia briteistä? Itse olen hyvin vittuuntuneena odotellut, mutta eipä ole kuulunut.
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #17 : 19.05.2010 12:28 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko kukaan saanut Limited Editionia briteistä? Itse olen hyvin vittuuntuneena odotellut, mutta eipä ole kuulunut.
Eilen tuli minulle. Oli vähän tosin ottanut hittiä matkan varrella, nurkat hiukan kurtussa. En ole vielä kerennyt sitä pelaamaan.

Bright Fallsin viimeisetkin jaksot nyt julkaistu. Kertauksen vuoksi kaikki jaksot:
Bright Falls: Oh Deer
Bright Falls: Time Flies
Bright Falls: Lights Out
Bright Falls: Local Flavor
Bright Falls: Off the Record
Bright Falls: Clearcut
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #18 : 19.05.2010 14:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Gigantista tilattu Limited Edition on edelleen matkalla. Postitettu jo viime keskiviikkona. Enkä ole ainut, joka peliä odottaa. KFIN:ssä moni muukin itkee saman asian takia. Mikä ihme voi kestää? Joo, pelit tulevat jostain Ruotsista, mutta silti.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #19 : 19.05.2010 22:43 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Gigantista tilattu Limited Edition on edelleen matkalla. Postitettu jo viime keskiviikkona. Enkä ole ainut, joka peliä odottaa. KFIN:ssä moni muukin itkee saman asian takia. Mikä ihme voi kestää? Joo, pelit tulevat jostain Ruotsista, mutta silti.

Mulle tuli eilen. Postitettiin kanssa viime keskiviikkona.
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #20 : 20.05.2010 21:17 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse tilasin Gigantin nettisivuilta spessuversion maanantaina ja tänään kuriiri toi kotiovelle? :p
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #21 : 20.05.2010 21:21 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Joo. Ongelma on ilmeisesti se, että viime viikolla tilanneilta ei veloitettu postareita. Gigantti on joutunut pähkäilemään miten nämä nyt lähetetään. Ovat lukemani mukaan änkeneet pelin aivan liian pieneen kuplamuovikirjeeseen ja eihän siitä kovin nättiä jälkeä tule... Varmaan paketteja levinnyt pitkin matkaa ja lojuvat nyt ties missä. :p Myöhemmin tilanneilta on veloitettu femma postareita ja matkahuolto kuljettaa paketin kotiin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #22 : 20.05.2010 22:08 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Toissa iltana meni läpi ekan kerran. Kannattaa suosiolla alottaa Hardilla pelaaminen, ei ollut kovin paljon haastetta silläkään tosin. Nightmarella pitänee vetäistä toisen kerran läpi vielä lähiaikoina ja samalla etsiä löytymättä jääneitä keräilytavaroita.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #23 : 24.05.2010 20:57 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli sitten eilen mentyä tuo Nightmarekin läpi ja hankittua samalla täydet achievementit pelistä. Sen verran hyvin tarttui ekalta läpiipelukerralta noita keräilyesineitä matkaan ettei etsittävää sillä saralla ollut juuri ollenkaan.

Pari vuotta Poets of the Fallia tykkäilleenä bändin pelissä kuultavat musat iskivät kyllä kovaa. Varsinkin mieleen jäi kohtaus jossa
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kokoelma
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #24 : 25.05.2010 20:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jännä juttu, ensimmäisen episodin jälkeen innostuin hieman tästä pelistä. Odotuksia ei juurikaan ollut, mutta omaperäinen tunnelma näyttäisi riittävän pelin vetovoimaksi. Graafisestihan peli on kuraa (miinus valoefektit) ja kontrollitkin ovat lähinnä omituiset.

Ajattelin mennä tämän episodi kerralla läpi. Tänään ensimmäinen ja huomenna ainakin toinen. Sitä odottaa seuraavaa episodia kuin TV -sarjan seuraavaa jaksoa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #25 : 25.05.2010 20:38 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ajattelin mennä tämän episodi kerralla läpi. Tänään ensimmäinen ja huomenna ainakin toinen. Sitä odottaa seuraavaa episodia kuin TV -sarjan seuraavaa jaksoa.

Se oli vähän outoa, ettei episodin jälkeen voinut valita jatkaako vai palaako päävalikkoon. Vaihtoehtona oli vain jatkaa, ja Previously on Alan Wake pamahti heti ruutuun.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #26 : 02.06.2010 00:47 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Limited Edition tuli ostettua Markantalon (?) nettikaupasta (???) hintaan 50 euroa, ei postikuluja.

Joskus 2006 luin Pelaaja-spesiaalin tästä, muistan silloin olleeni suht innoissani. Sitten se vaan unohtui ja nyt taas pulpahti pintaan, ehkä enemmän semmoisena "voisi ostaa"-aatteena ja tulihan se sitten ostettuakin. Nykyään on pelimaku muuttunut sen verran että ei haittaa jos pelissä ei ole paljoa tekemistä, kunhan kokonaisuus on eheä ja peli on mielenkiintoinen. Tylsät pelit on tylsiä, olkoot ne kuinka isoja. Pelin maailman pitää olla ns. elossa, se on ehkä suurin kriteerini pelin rankkaamisessa nykyisin jos perusjutut on kunnossa.

No Alan Waken maailma oli. Enkä edes ole nähnyt Twin Peaksia (haluaisin tämän myötä kyllä!). Siinä oli omat ongelmansa, toki. Episodien välissä ei voinut käytännössä lopettaa, "End of Episode x" ei ollut mielenkiintoinen vaikka taustamusiikki usein mielenkiintoista olikin. Siinä olisi voinut pyöräyttää jotain maisemia vaikka näkyville. Grafiikka oli toki vähän vanhentunutta, mutta maisemat olivat mielestäni todella kauniita. Johtunee toki hieman miljööstäkin, mutta ilo silmälle ne olivat. Ei minua muutenkaan hirveästi häirinnyt nuo grafiikat, en ihan kuraksi kutsuisi. Ehkä keskiverto tai jotain sellaista... Täällä se tosin vissiin tarkoittaa kuraa. Nirppanokat. >:L

Ja spoilereihin voisin pistää (ehkä) spoilerin arvoisia valituksen kohtia..

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Niin ja Limited Editionin OST on myös suht säälittävä - biisivalinnat ovat ihan ihmeellisiä. Jos levyllä olisi kaikki lisensoitu musiikki, tajuaisin. Jos levyllä olisi kaikki Alangon originaali musa, tajuaisin. Mutta kun levy on erikoinen potpuri sekä lisensoituja että Alangon biisejä. Tykkään kyllä näistäkin. Yleisesti ottaen pelin musiikki oli loistavaa - tykkäsin biisivalinnoista rutkasti ja etenkin Poen biisi säväytti ja sitä tulikin luukutettua sen jälkeen. Myös atmosfääriset taustat toimivat todella hyvin. Audiopuoli siis hanskassa, jes!

Juonesta sen verran, että se oli paikoitellen aika sekava, muttei koskaan mielestäni liian (no ehkä lopussa vähän). Avoimia kysymyksiä oli - eikä kovin moni edes saanut vastausta, joka toisaalta on ehkä ihan hyväkin. Toisaalta pelin mystisen luonteen vuoksi ja toisaalta ihan vain jatkon kannalta. Pelotusefektikin oli aika jees, Takenit hyökkäsi matalin murahteluin ja yllättäen, mutta mitään halpoja screamerinomaisia juttuja ei juurikaan ollut. Kyllä sitä tuli hätkähdettyä kerran jos toisenkin.

Sitten hauskoja pikkuyksityiskohtia oli. Viittaukset muihin kirjailijoihin (Bret Easton Ellis, Lovecraft jne :D) olivat aika hauskasti toteutettu. Night Springs oli ihan uskomaton ja myöhemmin pelissä näkyi viittauksia itse Night Springsiin -
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Samoin radioshowt toivat jonkinlaista valoa pimeään. Vanhojen miesten humoristista höpöttelyä oli mukava kuunnella jossain pimeässä kopperossa jossa ainakin hetken tunsi olevansa turvassa.

Kaiken kaikkiaan peli vetosi itseeni varsin paljon ja jos ei välttämättä toisessa läpipeluussa (ehkäpä siinäkin, pelasin nimittäin helpoimmalla kun olen niin kämy) niin ainakin bonusmateriaalin kanssa tulee vietettyä hetki tai pari. Persoonallinen peli, tykkäsin.


tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #27 : 06.06.2010 15:18 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tähän mennessä viisi episodia pelattuna, eli peli ei ole vielä läpi, mutta pääsääntöisesti todella hyvää viihdettä se on ollut. Grafiikka ei ole parasta mitä markkinoilla on nähty, mutta todella tunnelmallista se on. Valo- ja sääefektit on mielestäni todella hyvin tehty, esimerkiksi pelin ilmapiiri voi muuttua hetkessä rauhallisesta "vapaasta" myrskyisäksi ja painostavaksi. Ja varsinkin yöllä metsä näyttää todella hyvälle.

Huonoista puolista ehkä suurimpia on, että pelin alku puolessa oli vähän turhan paljon metsässä tarpomista. Tai ehkä minä missasin jotain oleellista, mutta se kävi paikoin tylsäksi. Mutta myöhemmin peli muuttui ainakin omalla kohdalla todella mielenkiintoiseksi, eikä ole sittemmin päästänyt otteestaan.

Pienenä typeryytenä on, että aika usein checkpointtien lähellä on ammuksia ja pattereita. Mutta checkpointit on aina sijoitettu ennen ammuksia ja pattereita, joten jos kuolet, joudut keräämään ne uudestaan. Mahdollisesti useita kertoja.

Juoni on alkuun vähän sekava, ja paikoin tuntuu että pystytäänkö tätä kaikkea selittämään mitenkään järkevästi. No, mielestäni kyllä, mutta selitys on hyvinkin yliluonnollinen ja moniulotteinen, jopa sekava. Loppujen lopuksi juoni on mielestäni onnistunut ja sen idea on mielenkiintoinen. Loppuratkaisua en ole vielä siis nähnyt, joten katsotaan muuttuuko mielipide sen jälkeen.
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #28 : 06.06.2010 22:10 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoinpa tässä nuo Bright Fallsit tuossa eilen yöllä ja täytyypi sanoa, että tykkäsin. Se, ettei Alan Wake ollut päähenkilö oli jo hyvä valinta, ei pilannut illuusiota. Tosin, Hartman ei näyttänyt jotenkin itseltään. Mutta muuten kyllä tosiaan mielekkäitä, tsekatkaa. Livestähän nuo voi ladata.
tallennettu
Vs: Alan Wake « Vastaus #29 : 17.06.2010 18:53 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Huoh, tuplapostaus. Menkööt.

Luin tuon The Alan Wake Filesin joka saapui Limited Editionin mukana. Noh, täytyy sanoa että olen suht yllättynyt, sillä vaikkei teos ollut mitään mahtavuuden multihuipentumaa, oli siihen kuitenkin panostettu eikä se ollut vain hutaistu tekele. Teoksen asiallinen tyyli kantaa kivasti yli teoksen sivujen ja teos linkittää itsensä hyvin itse peliin. Kaksi ehkä pelin "inhottavimman oloista" hahmoa, Emil Hartman ja Nightingale ovat molemmat saatu syvennettyä hyvinkin mielenkiintoisiksi persooniksi. Tämän lisäksi myös Bright Fallsin historiasta on ihan ok juttuja saatu aikaan, mutta nuo henkilöjutut olivat kyllä huomattavasti mielenkiintoisempia.

Ei toimi yksinään, mutta peliin sidottuna varsin mainio kirja.

http://resumeplay.net/home/2010/5/24/the-alan-wake-files-shedding-light-on-the-games-mysteries.html

Spoilereita sisältävä mainio analyysi Filesistä ja siitä miten se linkittyy Alan Waken tarinaan.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines