Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Aidot kunnon roolipelit  (Luettu 4497 kertaa)
Aidot kunnon roolipelit « : 24.01.2010 22:50 »
ellmarj Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 1 Profiili Laittakaapa listaa kunnon roolipeleistä jotka ovat suunnilleen kuin shadow hearts ja wild arms 1-3.
Final fantasy x oli ihan hyvä, koska siinä oli side quest tehtäviä riittävästi, tosin ne eivät liittyneet hirveästi itse pelin juoneen.

Siis nyt teitä "ammattilaisia" pyydän kertomaan KUNNON ROOLI peliä


« Viimeksi muokattu: 24.01.2010 23:03 kirjoittanut ellmarj »
tallennettu
Re: Aidot kunnon roolipelit « Vastaus #1 : 24.01.2010 23:05 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Olikohan sulla jotain syvällisempääkin mielessä tätä ketjua ajatellen, vai onko tarkoituksena nyt vain listata läjä pelejä ja katsoa mitä tapahtuu? Moinen suunnitelma jättäisi jälkeensä vähän laihaa sanojen heittelyä, jos edes sitäkään. Jos vastaavasti haet ihan yleistä keskustelua roolipeleistä tai pelkistä japsiropeista, niin ensimmäiseen viestiin panostaminen olisi enemmän kuin toivottavaa. Kannustaahan se eritoten vähän enemmän keskusteluun kuin tällainen lyhyt rykäisy, eikä tuo päähän tunnetta siitä, että tässä olisi yhdelle pienelle kysymykselle täysin omistettu ketju, jollaisten teko ei ole toivottavaa, kun Kysy & vastaa -ketjukin on muun muuassa olemassa :)
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Aidot kunnon roolipelit « Vastaus #2 : 24.01.2010 23:48 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili


Ai mitä? Eikö nämä olleetkaan niitä kunnon roolipelejä?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Aidot kunnon roolipelit « Vastaus #3 : 24.01.2010 23:54 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Ehkä nämä ovat enemmänkin "hyviä" roolipelejä kuin "kunnon" roolipelejä, mutta menkööt:

Ensimmäinen ja kolmas Mario & Luigi käyttävät nokkelasti, mutta eivät liian nokkelasti Mario-maailmaa hyväkseen kivalla dialogilla ja viittauksilla. Ja taistelusysteemin takia haluaa taistella, joka on aika harvinaista roolipeleissä, väittäisin.

Dragon Questit ovat ihan herttaisia.

Taidan olla yksi harvoista, mutta pidin kovasti Blue Dragonista, joka on söötillä grafiikalla ja harmittomalla juonella varustettu perus-rope.

Mutta loppujenlopuksi voit unohtaa kaikki ylläolevat ja oikeastaan ihan kaikki muut rpg:t ja pelata Earthboundin ja MOTHER3:n ja olla tyytyväinen lopun elämääsi.

edit: moi fraeon
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Aidot kunnon roolipelit « Vastaus #4 : 25.01.2010 00:02 »
ellmarj Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 1 Profiili mode saa vapaasti poistaa tämän jos siltä tuntuu. Mutta kahlasin  viestit läpi, eikä missään ollut roolipeli otsikkoa, joten siitä syystä tämä. Balrurs gatet ja Champions of Norrath tyyliset pelit olisi ajatuksena täysin jättää tässä viestiketjussa pois. Eli samaa modea mitä wild arms (1-3, alter code f) ja shadow hearts vetää.

(P.s. suomen kielisiltä sivuilta ei vaan tahdo vastaavaa löytää.)
tallennettu
Vs: Aidot kunnon roolipelit « Vastaus #5 : 25.01.2010 07:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Hah :) Siis ihan cool aihe ei siinä mitään, mutta kun otsikko on "Aidot kunnon roolipeli", on hiukan ironista että ketjun tekijä hakee tällä jotakin JRPG genrestä. "Aitoa roolipeliä" näistä kun ei saa, korkeintaan seikkailuja joissa on roolipelielementtejä. Ja siis periaatteessahan tämän voisi jotenkin kääntää JRPG-genreenkin, mutta kun otsikko on niinkin ehdoton että aitojen roolipelien lisäksi haetaan KUNNON roolipelejä, niin ironia on niin suuri että se lyö otsaan :)


Pahoittelen uuden käyttäjän pois työntävästä viestistä, mutta en voi vastustaa ilkeää itseäni näin aikaiseen aamusta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Aidot kunnon roolipelit « Vastaus #6 : 25.01.2010 08:51 »
ellmarj Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 1 Profiili No joo ehkä otsikko on huono, mutta yritän nyt hakea saman tyyppisiä peliä mitä nämä kaksi olivat. Aikoinaan pelasin muutamia KUNNON roolipeliä  ;D , mutta en muista enää nimiä.
Olen jäänyt täysin pimentoon pelimaailmasta. Siitäpä syystä haluan muutamia pelien nimiä, jotka taisteluissa ja pelin tarinassa/kulussa vastaisi jotenkin näitä edellisiä.
tallennettu
Vs: Aidot kunnon roolipelit « Vastaus #7 : 25.01.2010 08:57 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Larppaamme joka lauantai Hervannassa. Pistä yv:tä jos sulla on bofferi ja tekokorvat. Osaathan haltiakieliä?

N
tallennettu
Re: Aidot kunnon roolipelit « Vastaus #8 : 25.01.2010 13:05 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Sleepy hoiti homman jo aika mukavasti kotiin, joten laitetaas tämä ketju suosiolla sivuun. Jos jollain toki on kaipuuta rope-threadille, niin eikun vain pystyyn kunnollisella ja selkeällä aloitusviestillä.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines