Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Aihe: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth)  (Luettu 64064 kertaa)
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #150 : 24.10.2013 21:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kyllä vain, juuri valmistui lataus! Olin vieläpä näköjään laittanut jonain parempana päivänä eShop-tilille kolmisenkymppiä ylimääräistä, eli tässä hetkessä peli tuntui ilmaiselta. :b Passaa.

Tunnin verran pitää vielä painaa kouluhommia, mutta sen jälkeen asetun sohvan nurkkaan ja korkkaan pelin. Saa nähdä milloin malttaa tänään mennä nukkumaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #151 : 25.10.2013 12:43 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Eka keissin läpäisseenä voin kyllä jo todeta että taattua AA-kamaa tämä toden totta on. 3D modelit tuovat elävyyttä oikeuskäsittelyihin kun kamera pyörii ja zoomailee joka suuntiin. Musat ei oikeen vielä oo iskenyt samalla tavalla mitä aikaisemmissa osissa. Animaatiot rokkaa, tykkään varsinkin Phoenixin uudesta hikoiluanimaatiosta, se tuska on käsinkosketeltavaa. :D Ei kai se auta kun starttailla toka keissiä ja tutustumaan miten nuo tutkimisosuudet toimii.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #152 : 25.10.2013 14:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Eka keissin läpäisseenä voin kyllä jo todeta että taattua AA-kamaa tämä toden totta on. 3D modelit tuovat elävyyttä oikeuskäsittelyihin kun kamera pyörii ja zoomailee joka suuntiin. Musat ei oikeen vielä oo iskenyt samalla tavalla mitä aikaisemmissa osissa. Animaatiot rokkaa, tykkään varsinkin Phoenixin uudesta hikoiluanimaatiosta, se tuska on käsinkosketeltavaa. :D Ei kai se auta kun starttailla toka keissiä ja tutustumaan miten nuo tutkimisosuudet toimii.

Sama täällä, toista keissiä aloittelin tänään. Peli näyttää tosiaan upealta ja animaatiot ovat niin eläväisiä, että. Varsinkin Athenen ilmeilyä katsoisin koko päivän. Sulin ihan täysin siihen noloon hiusten silitykseen ja "oliko musta edes vähän apua" -lainiin. Myöskään rikollisten meltdowneista ei näytä jäävän eeppisyyttä puuttumaan. Ja ne anime-cutscenet. <3 Musapuolen heräilyä sen sijaan venaillaan täälläkin. Vanhat biisit kuulostavat aika pitkälle paremmilta kuin koskaan, ja parhauden kyyneliltä ei vältytä, mutta uudet hitit antavat vielä odottaa itseään. Lobby-teema oli makeen jännittynyt, mutta oikeussali- ja voitto-teemat eivät herätelleet oikein mitään tunteita. Uusi, traileristakin tuttu objection-teema on kyllä ihan siisti.

Stoorillisesti ei toki olla päästyy vielä alkuunkaan, mutta kotoisa olo tämän parissa on. Insiderit lentää ja dialogi huvittaa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kuuleman mukaan leijonanosa pelistä koetaan Athenen ja Apollon vinkkelistä, mikä ei kyllä haittaa mua. Opin mielelläni hahmoista lisää, kunhan saan silloin tällöin nauttia myös Phoenixin parhaudesta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #153 : 25.10.2013 18:09 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekkin eilen pelasin ensimmäisen keissin, ja maistuu. Sama ongelma musiikin kanssa, mutta ekan pelin musat ovat vieläkin vertaansa vailla imo, joten en odottele ihmeitä. Tykkään tästä uudesta päähahmojen dynamiikasta. Tarkennettuna siitä, että Phoenix on ottanut Mentorin roolin, joka oli alussa Mialla, sekä Apollo ja Athena ovat mukana tuomassa sanailua samalta viivalta. Se, että kaikki ovat asianajajia tuo piristystä vanhaan kaavaan, jossa kumppanit olivat ulkopuolisia ja pelihahmo tiesi laista enemmän.

AA4:n pahin moka oli mielestäni siinä että se jäi Apollon osalta ontoksi, joten odotan innolla josko hän saisi vähän lisää hahmoa tässä osassa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

+1  :lol:

EDIT: Kai kaikki tietävät että ensimmäisen viikon (tai kahden) ajan character costume -DLC:n saa halpaan 0,00€ hintaan? Sisältää uudet skinit Apollolle ja Athenalle, sekä uuden vanhan puvun Phoenixille.


« Viimeksi muokattu: 26.10.2013 01:37 kirjoittanut Edgeworth »
tallennettu
Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #154 : 29.10.2013 13:49 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelasin eilen illalla kakkoskeissin läpi. Ei tätä viitsi maratoonina vetästä, tosin sen takia että peli kestäisi mahdollisimman pitkään. Mehustellen.

Mekaanisesti paras AA tähän mennessä. Rikospaikan tutkiminen luonnistuu hyvin stulyksella ja kursorin näyttäessä mitkä on jo tutkittu säästää samojen dialogien toistolta. Vähän harmittaa ettei kaikkia lokaatioita voi tutkia, mutta ei se mikään gamebreaker ole. Athenan psykologinen analyysi on hyvä idea, mutta en ole vielä saanut siitä jujusta kiinni. Ovat olleet lähinnä arvauspeliä, kun deveillä on ollut eri tunnetila mielessä kuin minulla. Kuten aiemmissa osissa, B:tä pitämällä pohjassa dialogi juoksee eteenpäin, mutta enää sama ei onnistu pitämällä kosketusnäytön nappulaa painettuna, mikä on harmi. Yksi Game Over tuli jo vastaan, ja rangaistus oli yllättävän kevyt: paluu kysymykseen täydellä healtilla. En tiedä onko se hyvä vai huono idea. Mahdollisuus tallentaa kaikkialla on sekin arvioinnin alla mekaniikkana.

Stoorillisesti olen tykännyt molemmista keisseistä. Tuli myös ensimmäinen ihan oikea yllätys kakkosessa kun
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #155 : 18.11.2013 15:28 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Dual Destinies solahti läpi jo hyvä tovi sitten. Erittäin nautittava kokemus. Viimeinen keissi ja useamman alitapauksen limittyminen hämmensi hetken, ja ehti tuntua siltä että fokus on hukassa, mutta homma paketoitiin todella kunniakkaasti.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Yleisellä tasolla keissit olivat mielenkiintoisia ja sekä yllätyksiä että huulia oli kohtalaisesti molempia. Athenan psykka-mekaniikka toimi lopulta yllättävän hyvin ja useimmat ratkaisut olivat ainakin mulle kivan intuitiivisia. Olisin itse asiassa harrastanut tätä mielelläni enemmänkin free roamina, alkupäässä kun toiminta oli aika ohjattua aina. Siistein oli ehkä se viimeisen keissin osuus, jossa...

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Huonoin puoli oli ehkä game overien turhuus, jota Egdeworthkin käsitteli yllä. Ei näissä ikinä ole ihan hirveästi "kuolemia" tullut, mutta toiminta on sentään tuntunut kuumottavalta niinä hetkinä, kun on aivan pihalla ja koittaa hail marya. Lisäksi aiempien osien perinteenä on ollut herkutella jossain vaiheessa megarangaistuksella. Tämä jäi nyt uupumaan täysin. Ratkaisu tuntuu siis hassulta. Varsinkin, kun vastaavan turvaverkon on kyllä aina saanut halutessaan luotua aktiivisella tallentamisella. Itse asiassa kädestä pitämistä esiintyi uusimmassa muutenkin. Tutkimusvaiheissa sanottiin aina aika suoraan, että ehkä seuraavaksi tänne tai ehkä näytän vielä tätä esinettä. Kyllä, tämän ansiosta yhtään turhautuneen samoilun hetkeä ei ollut, mutta oltiin tässä menty selvästi vähän liikaa hellyyden ehdoilla.

Aika pieniä suruja nuo kuitenkin loppuunsa. Kova peli se oli. Monista biiseistäkin alkoi tykkäämään pirusti pelin edetessä, vaikka edelleen jäädään alkuperäisten jalkoihin, siitä ei pääse mihinkään.

Ekaa DLC:tä, eli uutta keissiä, pukkaakin näköjään jo 21.11. Todella positiivinen yllätys tämä, vaikka samalla Capcom huvittaa. Kunhan laatu pysyy samana, niin pieni lisäraha ei haittaa. Lataukseen heilahtaa samoin tein.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #156 : 20.11.2013 17:58 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin sain pelin viime viikolla päätökseen ja olihan se taattua Phoenix Wright -laatua vähän heikomman Apollo Justicen jälkeen. Hyvää läppää, kiinnostavia hahmoja, eeppisiä keissejä ja paikoitellen todella kivoja biisejä. Varsinkin pelin Cross Examination -teemoihin tykästyin, mielestäni koko sarjan parhaat.

Ja DLC-keissiä pitäisi olla tulossa jo huomenissa. Kyllä kiitos. ;D
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #157 : 17.03.2014 00:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Noniin, oltiinhan täälläkin huomattu että Professor Layton vs. Ace Attorney julkaistaan viimein Euroopassa tämän kuun lopussa? Heitin itse juuri Amazoniin ennakkotilauksen, ja Phoenix/Layton-päissäni heräteostostelin pelin massiivisen kolmen levyn soundtrackin Japanin suunnalta kaupan päälle. Todella kovia versioita vanhoista musiikeista plus roppakaupalla uutta kamaa molempien pelisarjojen säveltäjiltä. Kyllä käy.

Itse peliin olen tarkoituksella perehtynyt ihan todella vähän. Proggis on ollut alusta asti niin mielenkiintoinen, ettei sen hankkimista ole tarvinnut paljoa arvuutella. Toivottavasti kombo toimii.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #158 : 01.04.2014 12:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Layton vs. AA nasahti tänään postiluukusta, ja OSTikin on matkalla. Pari tuntia paineistan vielä kouluhommia, ja sitten kääriydyn loppupäiväksi 3DS:n ympärille.

Oliko kukaan muu tilannut/aikeissa tilata peliä, vai joudunko mehustelemaan koko stoorin läpi yksin?


« Viimeksi muokattu: 01.04.2014 12:49 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #159 : 09.04.2014 19:51 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellä kyseinen peli saapui Amazonilta tänään. Tässä kohtapuoliin olisi tarkoitus aloitella. Namia luvassa. :)
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) « Vastaus #160 : 19.07.2016 10:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili PSA: Phoenix Wright -pääsarjan kuudes peli, Spirit of Justice, on pian täällä.

Messissä vaikuttaisi olevan todella kingi kattaus Dual Destinies -peruja (mitä helvettiä, onko tästäkin oikeasti jo kolme vuotta) olevia hahmoja ja vanhoja tuttavia, kuten Maya ja Ema. Tarkemmin en tietenkään ole synopsiksia lähtenyt lukemaan, kun on aina kivempi yllättyä, mutta luvassa jälleen viisi täyttä keissiä ja yksi DLC-lisäri, mikä oli muistaakseni DD:n kattaus kans. Niin sanotusti kelpaa.

Spirit of Justice on jo julkaistu Japanissa, mikä on mennyt multa ihan ohi. "Onneksi" sen tilaamisesta ei jälleen olisi ollut kauheasti iloa, joten odotellaan suosiolla syyskuussa tapahtuva Euroopan digijulkaisu. Ihan vahingossa tuli btw pelailtua tuota alkuperäistä trilogiaa jälleen uusiksi tässä kesällä. Alunperin piti jäädää siihen, mutta uuden pelin tullessa vedän kyllä Apollon ja DD:n kans läpi, niin on sit viimeisen päälle hyvä draivi hypätä syksyllä uuden osan pariin.

Jösses, sekä uusi Zero-peli että uusi PW odottavat 3DS-konsoliini pääsyä. Oon mie vaan niin kamalan iloinen just nyt.

"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines