Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
Tulostusversio
Aihe: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth)  (Luettu 64106 kertaa)
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #30 : 20.09.2007 17:12 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)

EDIT: TGS:sällä näytettiin traileri Apollo Justicesta. Se on tosin sama, joka on aikaisemmin julkistettu saksaksi.


« Viimeksi muokattu: 20.09.2007 20:34 kirjoittanut CurryFrank »
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #31 : 02.10.2007 12:52 »
faR Jäsen Viestejä: 5 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä Bridge to the Turnabout veti langat kasaan hienommin kuin olisin osannut odottaa, ja odotin täyttä kymppiä.
Muutenkin tuntui vatsanpohjassa, kun jo melkein väärään ratkaisuun päädyttyään tajusi ja siirsi kättä sen verran, että esittikin oikean todistusaineiston eikä sitä väärää, jonka vääryys yhtäkkiä oikein paistoi silmään, kun se oikea ratkaisu oli niin ilmeinen vaikkei siitä ollut, tunnustan, harmainta aavistusta vielä paria sekuntia aiemmin. Voiko enää olla hienompaa, kun peli sahaa silmään? Annoin T&T:n viedä oikein kunnolla, ja sitten pelastaa itseni viime hetkellä, ja nyt en tiedä miten päin olisin, missä käsikirjoittajaa voi kiittää?
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #32 : 08.10.2007 05:16 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Lainaus
http://gonintendo.com/?p=26695
Capcom Euro release dates

11/30/07 - Resident Evil: The Umbrella Chronicles (Wii)
12/07/07 - Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure (Wii)
2008 - Apollo Justice: Ace Attorney (NDS)
2008 - Mega Man ZX Advent (NDS)
2008 - We Love Golf! (Wii)
TBA - Mega Man Star Force (NDS)
TBA - Phoenix Wright Ace Attorney: Trial & Tribulations (NDS)
Kaikki itseään kunnioittavat fanit ovat tietenkin importanneet T&T:n, mutta Apollo Justicen debuutti on varmistettu ensi vuodelle. Ihmetyttää hiukan se, että neljäs osa saattaa tulla tänne pelimaailman periferiaan ennen kolmatta. :rollaus:
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #33 : 10.11.2007 02:57 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili http://www.capcom.com/BBS/showthread.php?t=22235
Apollo Justice: Ace Attorney saamassa jenkkijulkaisun "Early 2008". Todella hyvä uutinen tämä. Kunhan nyt päivämäärän vielä antaisivat, niin osaisin importata oikeaan aikaan. Tämän eurojulkaisua en todellakaan aio odottaa, elle se sitten jotenkin kummassa satu sijoittumaan ennen jenkkijulkaisua.

Lainaus
Features:
• 1st fully new title in the series to be developed specifically for the Nintendo DS.
• Touch screen interface progresses players through the game
• Microphone can be used to yell “Objection!” and “Hold it!” as you cross examine witnesses
All new “Crime Recreation Mode” that allows players to reveal hidden clues by re-creating the scene of the crime
• Two distinct gameplay segments:
o Investigation phase – survey crime scenes, interview witnesses and gather evidence that will be used in court
o Court phase – present findings from the investigation to support your case, listen to testimonies and examine witnesses
• Diverse cast of characters
Apollo Justice: the new main character who leads the series into a new chapter
Klavier Gavin: in addition to being a top prosecutor, Klavier is also the lead singer with Gavinners, a highly successful rock band, and brings his star qualities into the courtroom
Kristoph Gavin: the coolest character on the judicial circuit, and Apollo’s mentor. His cool headed thinking means he always provides his clients with the best defense
Trucy : The mysterious magician Trucy started working with Apollo after a chance encounter.
Kiinnostava ominaisuus, josta en tiennytkään. Odotan entistä enemmän Apollon debyyttiä.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #34 : 10.11.2007 14:49 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Meinasin jo unohtaa, että PW3 julkaistiin lokakuun lopussa Amerikassa. Hyvä, että joku muistutti nostamalla tämän ketjun ylös. Laitoin dvdboxofficesta tilaukseen samantien, enkä malta odottaa, että pääsen iltapuhteena pelaamaan tätä.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #35 : 11.12.2007 09:34 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Äh, hemmetin Phoenix Wright. Väsyttää niin pirusti, kun eilen aloitin Trials and Tribulationsin nelostehtävän klo. 00.00. En pystynyt lopettamaan ennen ensimmäistä väliaikaa, jonka saavutin klo. 1.40. Nyt en meinaa pysyä töissä kasassa...

Huhhei, on tää kolmonen kyllä paljon parempi kuin kakkonen. Jopa ykkösen tasoa. Eka tehtäväkin oli ihan kinkkinen, eikä vain tutustumista pelin mekaniikkaan. Toinen ja kolmas taas sekoittivat pään aivan totaalisesti, varsinkin toinen tehtävä. Nelostehtävä on tähän mennessä saanut puolestaan aikaan fiiliksen "tää on paras pelisarja, mitä on tehty". Loppuis jo työt, että pääsisin pelaamaan...
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #36 : 11.12.2007 18:17 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Huhhei, on tää kolmonen kyllä paljon parempi kuin kakkonen. Jopa ykkösen tasoa. Eka tehtäväkin oli ihan kinkkinen, eikä vain tutustumista pelin mekaniikkaan. Toinen ja kolmas taas sekoittivat pään aivan totaalisesti, varsinkin toinen tehtävä. Nelostehtävä on tähän mennessä saanut puolestaan aikaan fiiliksen "tää on paras pelisarja, mitä on tehty". Loppuis jo työt, että pääsisin pelaamaan...
Odotapa vain viidettä keissiä. Nousee lähelle koko pelisarjan parasta tapausta, JFA:n neloskeissiä. Sen jälkeen vasta sanot, että tämä on paras Ace Attorney koskaan. Ainakin minulle kävi niin.

T&T on kyllä parempi kuin edelliset pelit. JFA oli pienoinen pettymys ensimmäiseen nähden (vaikka sekin kyllä oli loistava), mutta T&T palauttaa sarjan taas kunnon sfääreihin. Toinen keissi oli kyllä vimeisen jälkeen paras koko pelissä. Etenkin, koska tarina alkoi ihan eri tavalla kuin muissa tapauksissa.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #37 : 16.12.2007 17:07 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Eilen pelasin Trials & Tribulationsin läpi. Nyt on suorastaan haikea olo enkä malttaisi millään odottaa paria kuukautta Apollo Justicen julkaisuun. Kirjotan tunnelmia varmuuden vuoksi spoilertageihin niin ei keneltäkään pilaannu ilo.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Lyhyesti: Rakastan Ace Attorney -sarjaa!
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #38 : 24.12.2007 01:21 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tässä kyllä pelisarja johon uhrattava jossain välissä rahaa. Tuttava hehkuttanut pelejä maasta jonnekkin Venuksen tuolle puolen asti, joten pakkohan tämä on kokea. Paljon muita sarjasta pitäviä henkilöitä on muutenkin olemassa, joten tämä on ainakin yhdenosan kohdalla pakko kokea. Harmi vain, ettei peleillä taida oikein uudelleenpeluuarvoa olla.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #39 : 26.12.2007 01:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Harmi vain, ettei peleillä taida oikein uudelleenpeluuarvoa olla.
On itse asiassa melko yllättävää, kuinka hyvin näitä on jaksanut pelata uudemmankin kerran. Ja mikä parempaa, on mahdollista jopa jumahtaa tietyissä tapauksissa hetkeksi siellä tai täällä, vaikka on jo kertaalleen pelin läpäissyt. Aina sitä unohtaa jotain tärkeää, ja asioita taikka huulia tuppaa myös menemään ekoilla kerroilla ohi. Phoenixeistä löytyy niin paljon(musat, stoorit, hahmot, huumori), minkä pariin kaipaa silloin tällöin uudestaan. Ja keissirakenne tuo lisäksi peleille sellaista pikkupurtava-luonnetta tehden niistä helposti lähestyttäviä.

Eka osa ainakin kolme kertaa koettu(ties vaikka joku keissi useammin), toinen parisen kertaa, ja kolmosen pariin on jo nyt tehnyt kovasti uudestaan mieli. Ajattelin silti antaa ajan hieman kulua ennen kuin palaan pelailemaan sitä. Pointti lienee kuitenkin selvä: eivät nämä mitään kerrasta poikki -viihdettä ole. Miulle ainakaan. Saattaahan sitä esimerkiksi hyvän kirjankin lukea useammin kuin kerran.

Suosittelemme siis tutustumaan. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #40 : 26.12.2007 12:44 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Joo ja uudelleenpeluuarvoa tulee myös paljon siitä, että esim. T&T valaisee niin paljon asioita Ace Attorney'ä koskien, että se on melkein pakko pelata uudelleen. Jos Phoenix Wright siis iskee niin kyllä näillä peleillä uudelleenpeluuarvoa on. Se on sitten eri asia, että iskeekö. Tuntuu nimittäin siltä, että nää pelit on arvostelijoiden mielestä reilun seiskan arvoisia, mutta fanien mielestä 10+ on lähempänä totuutta. :)
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #41 : 28.12.2007 15:23 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Ace Attorneyn juonikuvioistahan tajuaa enemmälti vasta, kun ne on pelattu ainakin toiseen kertaan. Ensimmäinen peli säväytti jo ensimmäisellä kerralla, mutta toinen läpipeluukerta auttoi hahmottamaan tapaukset, hahmojen historian sun muun paljon paremmin. JFA:n kanssa on ollut samaa, nyt kun olen sen viimeisessä keississä toistamiseen. T&T:n ajattelin pelata toisen kerran juuri ennen Apollo Justicen julkaisua.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #42 : 30.12.2007 12:56 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili No se on sitten päätetty, että ainakin ensimmäistä osaa testaan ja jos edes vähän uppoaa niin toinen heti päälle. Kaipaisi DS muutenkin hieman pelattavaa, sillä minun kohdallani kyseessä ollut hieman syrjitty konsoli.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #43 : 05.01.2008 17:26 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuli loman aikana ennakkotilattua Apollo Justice: Ace Attorney Play-Asiasta (jenkkiversio) noin 23 euron hintaan postikuluineen. Ilmestymispäivä helmikuussa. ;) Ei todellakaan paha hinta, eikä pelisarjan edellisiä osia pelaamattomien tarvitse tietää edellisistä osista mitään nauttiakseen tästä (uusi alku).

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-ba-49-en-15-ace+attorney-70-2hbc.html
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #44 : 07.01.2008 13:10 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ja ennakkonahan se tulee lähtemään tännekin. Ässälakimiehiä saa kyllä laatuunsa nähden aivan pilkkahintaan. Kiitos PA. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #45 : 16.01.2008 04:41 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Ace Attorneyn virallisilla nettisivuilla on nyt demo Apollo Justice: Ace Attorneysta. Ainakin alun perusteella peli tuntuu dialogilta yhtä hyvältä kuin edellisetkin.

Linkki.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #46 : 16.01.2008 15:28 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tuohon en kyllä lähde. Jo kolmosen parhaimpien hittibiisien tunteminen ennalta - ja vielä oikeina instrumentaaleina - meinasi jo olla liikaa. Se on se hetki, kun aukoo paketista uuden Phoenixin(tai, you know, Apollon), eristäytyy sohvan nurkkaan ja unohtaa kaiken muun. Siinä hetkessä pitää kaiken olla uutta, ihmeellistä, jännää ja kivaa.

:)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #47 : 16.01.2008 18:46 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ace Attorneyn virallisilla nettisivuilla on nyt demo Apollo Justice: Ace Attorneysta. Ainakin alun perusteella peli tuntuu dialogilta yhtä hyvältä kuin edellisetkin.

Linkki.

Tuo oli ensi kosketukseni koko sarjaan ja täytyy myöntää, että kuolaa alkoi valumaan oikein urakalla. Homma tuntui paljon yksinkertaisemmalta kun olin kuvitellut ja dialogiakin jaksaa seurailla. Tämä sarja voi iskea ja kovaa. Nyt vain rahat kasaan ja kauppaan ostamaan ensimmäinen osa >:(
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #48 : 16.01.2008 23:17 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Tuohon en kyllä lähde. Jo kolmosen parhaimpien hittibiisien tunteminen ennalta - ja vielä oikeina instrumentaaleina - meinasi jo olla liikaa. Se on se hetki, kun aukoo paketista uuden Phoenixin(tai, you know, Apollon), eristäytyy sohvan nurkkaan ja unohtaa kaiken muun. Siinä hetkessä pitää kaiken olla uutta, ihmeellistä, jännää ja kivaa.

:)
Minun taas oli pakko saada ensimmäiset maistiaiset jo nyt, kun en millään jaksaisi odottaa pelin saapumista. Eihän siihenkään enää kauaa ole, mutta odotus on sietämätön. Tuo demohan ei kestä kuin ensimmäisen tapauksen ensimmäisen cross-examinationin loppuun, minkä jälkeen demo loppuu. Tosin aika varmasti lopetus demossa eroaa kokoversiosta aika kunnolla. Repesin kyllä useaan kertaan tuon parissa.

Hyvä, että Riepu tykkäsi. Peli on todellakin paljon yksinkertaisempi, mitä olettaa ja siinä onkin yksi sarjan viehätyksistä. Tosin tuskin peli toimisi, jos dialogi olisi kehnoa eikä juonessa olisi mitään älyä.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #49 : 20.01.2008 14:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ace Attorneyt on kuin tantra-seksi: odotus täydentää h-hetken.

 :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #50 : 10.02.2008 22:47 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Noniin. Ensimmäinen viesti Pelaajalaudalle ja jotenkin kummallisesti se päätyy juuri Ace Attorney -ketjuun...

...jees, itse omistan kolme ekaa osaa, eka ja toka osa ovat molemmat Eurooppa-versioita, kolmatta en pystynyt venailemaan, joten se on Japani-versio. Ikävä kyllä Apollo Justicen Japani-versiossa ei englanninkieltä ollut lainkaan, joten joutui USA-versiota odottelemaan...onneksi sen ilmestymiseen on enää 9 päivää. Peli on tottakai jo ennakkotilattu.

Ja mennään nyt sitten kronologisessa järjestyksessä niin ihmiset saavat jotain selvääkin viestistäni.

Phoenix Wright: Ace Attorney

Olin saanut syntymäpäivälahjaksi (2006 muistaakseni) 40 e arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin...tietenkin oli himo käyttää se heti. Mutta voi, en meinannut löytää tuolla neljälläkymmenellä eurolla mitään hienoa, tiedä sitten miksi. Kaikki tosi kiinnostavat pelit maksoivat vähintään sen viiskytä euroa. Joskus aiemmin olin kiinnostunut tästä pelistä - mitä luultavimmin se johtui sen mielenkiintoisesta ideasta, lakimiehenä peluusta. No sen sitten bongasin sieltä Verkkokaupasta hintaan 39.90 ja päätin ottaa mukaan, olihan se Pelaajalehdessäkin saanut muistaakseni yhdeksikön. Kotona meni tietenkin kotelo suoraan auki, peli sisään DS:ään ja siitä vaan pelittämään. Pelin aloitus oli siitä mielenkiintoinen, että minulla ei ollut hajuakaan että mitä on odotettavissa. Ajattelin vain, että hyvä peli se kai on. Toivottavasti, sillä menin kuitenkin käyttämään liki neljäkymmentä euroa siihen. Noh, pettymystä en ainakaan saanut - ensimmäinen keissi oli hirmuisen mukaansatempaava, musiikit loivat mahtavan tunnelman, dialogi oli hauskaa ja hahmotkin hyvin suunniteltuja.
Tätä peliä minä sitten pelitin kunnes se oli läpi. Kun se oli läpi, aloin tietenkin odottamaan seuraavaa osaa ja ilokseni sain huomata, että se ilmestyy jo parin kuukauden päästä!

Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice For All

No tämä tietenkin ostettiin heti julkaisupäivänä ja sama kaava kuin edellisessäkin osassa - heti kotiin pelittämään. Näin sivuhuomautuksena, tämänkin ostin Verkkokaupasta hintaan 39.90 e. No eipä tässäkään paljoa haukuttavaa ole. Jotkut vanhat musiikit olivat mennyt vähän huonompaan suuntaan, mutta se ei suinkaan tarkoita että ne olisivat olleet huonoja - ei, nekin olivat selvästi pelimusiikkien parhaimmistoa. Ja mitä nyt pelin keisseistä...Edgeyn historiaa vähän valotettiin, Von Karmojen rasittavuutta saatiin kokea lisää. Miten oikeudenkäynnissä ihmisten ruoskiminen voi olla millään tavalla sallittua?! : D

Turnabout Big Topia on paljon parjattu, mutta mielestäni se ei ole kuitenkaan ihan niin huono vaikka hahmot välillä rasittavia ovatkin. (Maximillion on sekopää...)

Ja odottamaan kolmatta peliä...

Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials And Tribulations

No tämä peli ei ole vieläkään Euroopassa ilmestynyt, joten mie menin sitten ostamaan Japani-version (ennakkotilasin, of course!) kun siinä kerran tuo englannin kielikin on...(onneksi tässä ei ole sellaisia mokia kuin esmes The miracle never happen, lol. Tuo nyt on periaatteessa vain semispoileri niin en tageihin pistänyt...)

Ja itse peliin. Sama loistavuus vaan jatkuu, musiikit ovat mahtavia (Saksofonia soittavana henkilönä mm. The Fragrance of Dark Coffee (Godot's theme) on mieleeni ja olenpa sitä itsekin soitellut) ja huvittavia henkilöhahmoja tulee koko ajan vain lisää. Furio on esimerkiksi jotenkin niin hauska hahmo. : P

Ja 300-viittaukselle kyllä hajosin, miten ne keksikään laittaa sen tuohon peliin. :'D

Jotenkin tämä peli on ehkä pikkuisen...surullisempi (?) kuin aikaisemmat osat ja mm. Dahlia-häsläys oli aika rasittava. Muutenkin Dahlian luonne on jotenkin todella rasittava - mutta niin taitaa olla tarkoituskin. Viimeinen keissi on todella surullinen, sen läpipelanneet osaavat varmaankin sanoa miksi.
--
Sellaista. Apollo Justicea tässä venaillaan, musiikkeja olen siitä kuunnellut ja ne ovat ainakin mahtavia. Toivotaan nytten että sama taso säilyy kuin aikaisemmissakin. Näin ennalta kiinnostavimmat hahmot ovat Trucy sekä Klavier sekä tietysti:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Tuon pitäisi olla jo aika vanha juttu mutta jos jotkut sitä eivät vielä tiedä niin pistetään nyt varmuuden varalle spoilereihin.

Ja jos jotain sarjaa fanitan oikein kunnolla niin se on tämä.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #51 : 26.02.2008 22:57 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Tänään sitten tipahti Apollo Justice: Ace Attorney luukusta sisään ja pitihän sitä päästä kokeilemaan heti. Voi pojat, mitä mannaa se pitikään sisällään. Ihan sanattomaksi veti jo ensimmäinen tapaus ja vaikken ole vielä toista koittanut, rakastan AJ:AA:ta jo nyt.

Kuvittelin ensimmäisen tapauksen olevan edellisten pelien tapaan lyhyt esittelykeissi, mutta olin väärässä. Tapaus kesti kolme tuntia ja juutuinpa vielä yhteen kohtaan. Hieno ja yllättävä aloitus, pitää sanoa.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #52 : 27.02.2008 02:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Phoenix Wright: Ace Attorney oli ensimmäinen pelini DS:llä ja olenkin sarjan suuri ystävä, vaikka pitkään aikaan ei olekaan tullut pelattua. Ensimmäisen osan pelasin ahmien läpi ja nautin joka hetkestä. Kakkosen tilasin heti, kun jenkkiversiota löytyi Play-Asiasta, mutta ikäväkseni täytyy todeta, että peli on vieläkin kesken. Kolmoskeissiin ehdin, mutta sitten tuli muuta pelattavaa jolloin se vain jäi. Missään reissussakaan ei ole tullut oltua ja himassa ei tule pahemmin DS:llä pelattua  :( Pitänee korjata asia.

Joka tapauksessa tilasin tänään Play-Asiasta Trials & Tribulationsin hintaan ~16€, joka ei kyllä paljon ole. Pitääkin nyt sitten katsoa, jos jossain vaiheessa pääsisi tuon kakkosen läpi niin voisi siirtyä kolmoseen. Nelosen kimppuun pääsemistä odotan myös paljon, sillä sehän on ensimmäinen varta vasten DS:lle tehty ja sen kyllä näkee  :)
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #53 : 27.02.2008 05:46 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Samaten tämä tipahti täälläkin jo eilen postiluukusta. DS:stä tosin loppui akku heti alkumetreillä, joten en voinut ottaa sitä mukaan, mikä harmitti koska olin melkein koko päivän pois kotoa. Noh, nyt on kuitenkin jo toinen tapaus menossa (aika pitkällä, toista kertaa jo oikeussalissa) ja täytyy sanoa että tämä on lähtenyt todella vahvasti liikkeelle. Eka tapaus oli, kuten CurryFrank'kin sanoi, mitä loistavin aloitus pelille, ehkä paras eka keissi Ace Attorney -sarjan peleissä tähän mennessä. Onnistui normaalista poiketen jopa yllättämään, siinä missä aikaisemmissa osissa ekan oikeudenkäynnin ratkaisut ovat olleet täysin selviä tai melko selviä alusta asti.

Jos tämäkin paranee vain loppuunpäin mentäessä yhtä paljon kuin aikaisemmatkin osat, niin Apollo Justice saattaa hyvinkin olla sarjan paras peli. Tietysti saattaa hävitä Trials & Tribulationsille joissain asioissa, olihan se mitä eeppisin päätös trilogialle. Jos kuitenkin ottaa huomioon, että tämä on vasta eka peli mahdollisessa Apollo Justice -trilogiassa (uudet hahmot ja muutenkin täysin uudet juonikuviot, joten tässä on kolmosta enemmän tyypillistä hahmojen & tapahtumien pohjustelua), niin tämä on tietyllä tapaa sitäkin vakuuttavampaa työtä, jos kukaan nyt tajuaa mitä tarkoitan.

Eikä tuo uusi syyttäjäkään aivan turhakeelta vaikuta, kuten jotkut ovat valitelleet.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #54 : 27.02.2008 11:46 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ensimmäinen keissi täälläkin pelattu eilen, ja heti aluksi on sanottava, että peli näyttää hyvältä! Hahmo-designi on aivan yhtä persoonallista kuin aina, mutta graffat ovat pehmeitä, täyteläisiä, syviä ja sulavia. Musiikkipuoli ei taas ole säväyttänyt vielä mitenkään erikoisesti, lähinnä ihan kivoja veisuja. Se vastalausemussaakki on selvästi tunteikkainta matskua tähän mennessä, mutta sellaista tuttua vielä-dramaattisemman-tilanteen-jytinää ei ekassa edes kuultu. Toivottavasti pelillä on vielä mahtipontisia teemoja takataskussaan. Selvästi paras hetki oli se yksi vanha tunnelmointi, kun iso-P ilmaantui viereen. Heti meininki katosta läpi. Tällä saralla Apollolla olisi siis parannettavaa.

Keissi oli kyllä sitten mielenkiintoinen ja yllättävä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Joten it's all good. Tärkeintä on, että se peli-ilo on edelleen tallella, ja sehän on. Peli askarruttaa ja naurattaa(ensimmäinen Justice-vitsi vissiin neljän replan jälkeen...) kuten kuuluukin, eikä tätä meinaisi malttaa laskea kädestään.

Chords of Steel!!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #55 : 27.02.2008 18:21 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Jos tämäkin paranee vain loppuunpäin mentäessä yhtä paljon kuin aikaisemmatkin osat, niin Apollo Justice saattaa hyvinkin olla sarjan paras peli. Tietysti saattaa hävitä Trials & Tribulationsille joissain asioissa, olihan se mitä eeppisin päätös trilogialle. Jos kuitenkin ottaa huomioon, että tämä on vasta eka peli mahdollisessa Apollo Justice -trilogiassa (uudet hahmot ja muutenkin täysin uudet juonikuviot, joten tässä on kolmosta enemmän tyypillistä hahmojen & tapahtumien pohjustelua), niin tämä on tietyllä tapaa sitäkin vakuuttavampaa työtä, jos kukaan nyt tajuaa mitä tarkoitan.

Eikä tuo uusi syyttäjäkään aivan turhakeelta vaikuta, kuten jotkut ovat valitelleet.
Suhtauduin aluksi hieman epäilevästi uudistukseen, mutta pitää sanoa, että ihan hyvä, että jotain uudistusta tapahtui. En olisi enää jaksanut pelata uutta PW-peliä kolmen osan jälkeen, vaikka Trials and Tribulations olikin edellisen trilogian paras. Tällä hetkellä AJ:AA tuntuu kyllä vievät potin kotiin (olen tosin vasta toisen tapauksen ensimmäisessä oikeussalipäivässä). Käsittämätöntä dialogia ja erikoisia hahmoja. Nauroin toisen tapauksen alussa ihan koko ajan viime yönä. Piti lopettaa kesken, jottei perhe heräisi. ;)

Ja Klavier on kyllä ihan loistava valinta syyttäjäksi. Ei vastalauseita osaltani.

Olen muuten lukenut, että Capcom olisi kehittämässä viidettä osaa sarjalle. On vielä kuulemma ihan virallinen fakta. Jatkoa siis pitäisi olla luvassa ja ihan hyvä niin. Uusi hahmokaarti kuitenkin kiinnostaa sen verran.

Ensimmäinen keissi täälläkin pelattu eilen, ja heti aluksi on sanottava, että peli näyttää hyvältä! Hahmo-designi on aivan yhtä persoonallista kuin aina, mutta graffat ovat pehmeitä, täyteläisiä, syviä ja sulavia. Musiikkipuoli ei taas ole säväyttänyt vielä mitenkään erikoisesti, lähinnä ihan kivoja veisuja. Se vastalausemussaakki on selvästi tunteikkainta matskua tähän mennessä, mutta sellaista tuttua vielä-dramaattisemman-tilanteen-jytinää ei ekassa edes kuultu. Toivottavasti pelillä on vielä mahtipontisia teemoja takataskussaan. Selvästi paras hetki oli se yksi vanha tunnelmointi, kun iso-P ilmaantui viereen. Heti meininki katosta läpi. Tällä saralla Apollolla olisi siis parannettavaa.
Pitää muuten sanoa, että etenkin toisessa tapauksessa musiikit ovat yllättäneet erittäin positiivisesti. Ensimmäisessä tapauksessa musiikit eivät tosiaan niin iskeneet, mutta toisen kappaleet ovat jo jääneet soimaan päähän.

Phoenix heittää kyllä ihan käsittämätöntä dialogia! Muutos on selvästi ollut hyvästä. Vaikka Apollolla onkin opeteltavaa, en tahtoisi hänestä Phoenixin kaltaista. Nykyisellään loistava hahmo.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #56 : 27.02.2008 18:32 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Gyakuten Saiban 5 on tosiaan jo tekeillä, julkaisu tapahtunee Japanissa syksyllä. Ehkä se saadaan länteenkin nopeammin kuin Apollo Justice, kun nuo DS-uudelleenjulkaisutkin on saatu pois alta. Olishan tuo neljäskin julkaistu melko varmasti jo syksyllä, jos Trials & Tribulations ja muutkin AA:t oltaisiin julkaistu jo aikaisemmin. Capcom tuskin halusi julkaista näitä aivan parin kuukauden välein, joten siksipä Apollo Justicekin julkaistiin "vasta" nyt, melkein vuosi Japanin julkaisun jälkeen.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #57 : 27.02.2008 18:39 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Jep. Täällä Euroopassa tosin Apollo Justice julkaistaan ENNEN Trials and Tribulationsiä, ellei T&T:ä jotenkin kummallisesti julkaista kahden kuukauden sisällä. Mikäköhän logiikka siinäkin on? :rollaus:

GS5:n jenkkijulkaisu tosin voi todella suurella todennäköisyydellä olla jo syksyllä japani-julkaisun aikoihin. Ainakin niin voisi kuvitella, sillä JFA, T&T ja AJ:AA ovat kaikki julkaistu Jenkkilässä puolen vuoden välein. Toivottavasti tämä ei tarkoittaisi heikompaa käännöstyötä... Toivottavasti sille varataan ihan kunnolla aikaa.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #58 : 27.02.2008 19:17 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu kyllä kai se sitä viidettä tosiaan on kehittämässä.

Ja okei, raportti ensimmäisestä keissistä (olen hidas, sry. Meni tuossa muutama tunti. : D)

Eli. Itsekin tosiaan ajattelin tätä samanlaiseksi esittelykeissiksi kuin mitä aikaisemmissa, mutta puolentoista tunnin kohdalla alkoi jo mietityttää että ohhoh, tämähän on OIKEA tapaus! Ja pelatessa tuli kyllä niin mahtavia juttuja - enpä tiennyt sitäkään että mitä korttipakka oikein kuvaa, joten tämä tuli yllätyksenä minulle ja tarkistin vielä korttipakan varmuudeksi. Ja huhhuh, 3D-efektit kun ensimmäisen kerran astuivat peliin niin minä ainakin olin aivan silmät ammollaan - onhan tämä kuitenkin jotain aivan ennennäkemätöntä Ace Attorney -sarjassa.

Ensimmäinen keissikin jätti niin paljon kysymyksiä, että miten joku täysjärkinen voi olla jatkamatta tätä? Ei mitenkään, aivan.

Ja repeilyjä on kyllä tullut aivan hulluna näiden vitseille, ei ole mahdollista, oikeasti. :'DD

Noh, minäpä jatkan tätä loistotekelettä eteenpäin. Klavier näyttää mahtavalta kuvien perusteella, eikä etenkään yhdessä kuvassa näkemäni "Achtung, baby!" -repliikki sitä ainakaan yhtään vähennä. : P

Ja tuossa "T & T vasta AJ:n jälkeen"-jutussa nyt ei ole mitään logiikkaa, huoh.

Ja viitonenkin kiinnostaa. Ostakaa ihmiset ostakaa niin saadaan tästä pitkä sarja kun on niin mahtava.
tallennettu
Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) « Vastaus #59 : 27.02.2008 22:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pitää muuten sanoa, että etenkin toisessa tapauksessa musiikit ovat yllättäneet erittäin positiivisesti. Ensimmäisessä tapauksessa musiikit eivät tosiaan niin iskeneet, mutta toisen kappaleet ovat jo jääneet soimaan päähän.
Jep, ovat nämä outside-courtroom-osion kipaleet olleet jo ihan kivoja, mutta vielä odotellaan sitä varpaat räjäyttävää vastalause-musiikkia. ;) (en ole siis vasta kuin aloittelemassa toisen keissin ekaa oikeusistuntoa)

Dialogi on tosiaan parasta pitkiin aikoihin, niin Phoenixiltä kuin kaikilta muiltakin.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tänään menee varmaan taas DS kourassa myöhään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines