Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: 999 & Virtue's Last Reward  (Luettu 24926 kertaa)
999 & Virtue's Last Reward « : 08.11.2012 12:47 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nyt kun Virtuen julkaisu alkaa lähestyä, ajattelin paukauttaa pelisarjalle oman ketjun. Itse ainakin aion hypettyä vapaasti - tai olen jo hypettynytkin - joten on hyvä olla paikka sekä ennakkofiilistelyille että pelitunnelmille kuun vaihteessa. Lisäksi parikin tyyppiä vissiin pelaili parhaillaan 999:ä, joten sitäkin saa ja pitää boustailla. Alkuun vaikka pikkasen synopsiksia(koskaan ei tiedä, josko joku olisi vielä missannut tämän DS-helmen):


9 Hours, 9 Persons, 9 Doors:


999 on lähtökohdiltaan simppeli. Yhdeksän tyyppiä herää uppoavasta risteilyaluksesta, jonne heidät on kaapannut Zero-niminen mystinen hahmo. Pelaajien tarkoitus on selvitä hengissä laivasta pois pelaamalla ns. Nonary Gamea. Jokaisella on ranteessaan kellontapainen ranneke, jonka näytössä on jokin numero väliltä 1-9. Näiden numeroiden avulla tyypit pääsevät liikkumaan 3-5 ihmisen ryhmissä tietyistä numeroiduista ovista, ja joutuvat selvittämään useita pulmia päästäkseen eteenpäin ja voidakseen avata muita ovia. Aikaa laivasta pakenemiseen on, yllättäen, yhdeksän tuntia.

Pelissä on useita eri loppuja, jotka saavuttaa erilaisten valintojen kautta. 999 on suunniteltu nimenomaan niin, että se kannattaa ja pitääkin pelata useamman kerran. Rinnakkaiset stoorilainit tukevat toisiaan upeasti ja jokainen avaa tarinan kokonaiskuvaa hieman, joten eri asioiden koittaminen on todella palkitsevaa. Tarina on lisäksi kirjoitettu todella hyvin, ja peli onkin saanut useita huippuarvosanoja. Vaikka alkusetuppi on yksinkertainen, eskaloituu homma hyvin nopeasti kun Zeron, muiden hahmojen ja Nonary Gamen taustoja aletaan valaista. Tiivistunnelmainen ja koukuttava novelli/seikkailu/puzzlepeli.





Virtue's Last Reward:


VLR, joka kulkee joissain tapauksissa myös Zero Escape -etuliitteellä, on 999:n jatko-osa. Peli toimii käsittääkseni ihan stand-alone-tuotoksena, mutta viittauksia 999:in pitäisi silti löytyä. Toivottavasti paljon.

Homma alkaa pitkälti samanlaisista puitteista: yhdeksän ihmistä on kaapattu pelaamaan Nonary Gamea. Kaikilta löytyy siis rannekkeet, jotka säätelevät pelin kulkua ja lopulta myös mahdollistavat pakenemisen. Päähenkilönä häärii Sigma-niminen kaveri. Uutta ovat ns. Bracelet Pointit, joita voi tienata - tai menettää - joko pettämällä pelitovereita tai pelaamalla yhteen hiileen. Jos pisteet tippuvat nollaan, on peli hahmolta ohi. Pakenemiseen taas tarvitaan vähintään yhdeksän pistettä.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Itsekin innostuin kaikesta tästä sen verran, että kaivoin 999:n naftaliinista ja pelasin True Endingin vielä kertaalleen läpi. Yllättävän hyvin muisti oikeat valinnat kun peli lähti käyntiin. Lopun huuruisuuden määrää en kuitenkaan muistanut. Todella kovaa kakkaa. Jatkari lähtee ennakkotilaukseen ihan näinä päivinä. Uudet pelielementit kiinnostavat ja ääninäyttely on kans plussaa, ellei sitten ole ihan perseestä. Pikaisesti varovaisesti pelin alun englanninkielistä gameplay-videota kurkanneena ei kuitenkaan vaikuttanut ihan sudelta. Toki japsinäyttely olisi varmasti ollut fiilisrikkaampaa, mutta so not. 3D-hahmomalleista en kuitenkaan ole niin mielissäni. Spritet olisivat olleet tällaisessa pelissä sielukkaammat. Toki tärkeintä on tarinan parhaus, ja siihen kyllä luottoa löytyy.

Trailerin lisäksi onnistuin spoilaantumaan vain yhdestä pikkujutusta, joka kylläkin varmasti paljastuu aikalailla heti pelin alussa. Ja olisi ollut myös nähtävillä traikusta, jos olisi ollut tarkkana:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Muuten olen pysytellyt tarkoituksella uutispimennossa, sillä haluan palkita itseäni mahdollisimman monella mustelmalla leuan takoessa pelin edetessä lattiaa. Nyt ois 999:n jäljiltä freesi fiilis aloittaa seuraava osa. Tule jo!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #1 : 18.11.2012 17:42 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tässä flunssan kouriessa ei jaksa istua telkkarin edessä paljoa, joten tuli korkattua tämä peli viimeinkin. Pari tuntia katosi hujauksessa taivaan tuuliin, sillä peli vaikutti niin mielenkiintoiselta heti ensimetreistä lähtien. Tykkäsin jo niistä Proffa Layton puzzle-peleistä, mutta niiden tarinat eivät ole lähelläkään tämän pelin tasoa. Tästä tulee mieleen se ikivanha Cube-elokuva, jossa porukkaa on vangittu jonkun kuution sisään.
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #2 : 06.12.2012 00:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Vähän piti liksoja odotella, mutta nyt sain viimein laitettua Virtue's Last Rewardin tulemaan. Riippuen vähän kuinka nopeasti/hitaasti peli saapuu, niin voisin koittaa säästää tuon joulun pyhille. Saisi sitten rauhassa uppoutua suklaarasian kanssa ilman sen kummempia kiireitä.

Oliko joku jo hommannut pelin? Entä TK, missä vaiheessa 999 heiluu?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #3 : 06.12.2012 14:06 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen tuli oma Virtue's Last Reward perille. Vielä en ole kerennyt aloittamaan, kun ajattelin katsoa 999:n true endingin kertausmielessä vielä juutuubista. Alkuvideossa oli käytetty simppelisti, mutta silmää miellyttävästi, 3D:tä.
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #4 : 13.12.2012 22:37 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Ennakkotilasin silloin kun echoes(?) joskus linkkasi Amazonin alettua ottamaan ennakoita vastaan. Taisi kolahtaa julkaisuviikkoa seuraavana maanantaina postiluukusta. Oli kaikenlaista kouluprojektia, joten säästin aloituksen myöhemmälle ajankohdalle. Toissa viikolla tuli korkattua ja maanantaina pärähti reilun 40h jälkeen täydellisesti läpi. Tykkäsin. Ehkä hieman vähemmän kuin 999:stä, mutta erinomainen peli joka tapauksessa. Sellainen varoituksen sana kuitenkin että kannattaa suosiolla jättää tallentaminen "Visual Novel" osioihin. Pelissähän on samanlainen rakenne kuin 999:ssä eli puzzlehuoneita ja sitten tekstin täyteisiä tarinaosuuksia vuorotellen. Ainakin parissa puzzlehuoneessa on kuitenkin jotain ongelmia ja jos noissa menee tallentamaan, voi pahimmassa tapauksessa koko tallennus korruptoitua ja peliä ei voi jatkaa ilman että sen tallennuksen ensin poistaa. Itsellä peli taisi jumittaa 4-5 kertaa juuri noissa puzzlemestoissa, mutta en onneksi tainnut olla tallentanut kuin kerran noissa tilanteissa ja silläkin kertaa selvittiin säikähdyksellä. Sain kylläkin tietää ko. ongelmasta vasta pelin loppupuolella ja silloin oli vielä se pahin bugipesäke käymättä, joten vähän osasi siihen varautua. Eipä ihan heti tule mieleen milloin olisi viimeksi jokin käsikonsolipeli edes jumittunut. >_>

« Viimeksi muokattu: 13.12.2012 23:21 kirjoittanut Lohari »
Kokoelma
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #5 : 13.12.2012 23:53 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Sellainen varoituksen sana kuitenkin että kannattaa suosiolla jättää tallentaminen "Visual Novel" osioihin. Pelissähän on samanlainen rakenne kuin 999:ssä eli puzzlehuoneita ja sitten tekstin täyteisiä tarinaosuuksia vuorotellen. Ainakin parissa puzzlehuoneessa on kuitenkin jotain ongelmia ja jos noissa menee tallentamaan, voi pahimmassa tapauksessa koko tallennus korruptoitua ja peliä ei voi jatkaa ilman että sen tallennuksen ensin poistaa.

Mielenkiintoista. Tattis vinkistä, pelataan sitten täällä ainakin varman päälle noiden savejen kanssa.

Itelläkin kolisi peli tänään postiluukusta. Ihan vaan pikkasen tekisi mieli aloittaa saman tien, mutta mieluiten naputtelisin alkuviikon tentit alta pois ensin. Kattoos ny millon sortuu, jos sortuu.


EDIT. Ja niinhän siinä kävi: opiskelut etenivät tänään sen verran hyvin, että palkitsin itseni pitkällä sessarilla VLR:ää. Ensimmäiseksi yllätyin siitä, että ääniraita oli sittenkin japaniksi. Eikö euroversiossa pitänyt olla enkkudubit? Ei siis sinänsä haittaa, kun aika fiilistäyteistä tuo japsispiikkaus aina on, mutta you know. Anyhoo, hyvältä vaikuttaa. Peli näyttää sangen nätiltä ja hahmokaartissa on lähtökohtaisesti mielenkiintoisia tapauksia. Niin, ja se tarinapuu palkitsee valtavasti jo ennen kuin olen päässyt sitä käyttämään! Vähenee loppuja metsästäessä turha kelaus reippaasti. Petkutussysteemiin ei ehditty vielä perehtyä, eli se tuorein osa on vasta tulossa. Ilta venynee sängyssä tämän parissa tänään pikkutunneille.

Jos nyt jostain saa valittaa, niin samanlaista vaarantuntua kuin 999:ssä ei ainakaan vielä ole, kun pomona hääri pupu ja oma hahmokin tuntuu ottavan koko tilanteen vähän kevyesti. Mutta kuten sanottua, lapsenkengissä heilutaan vielä, eli eiköhän tästä kunnon kuumotuksiinkin päästä.


« Viimeksi muokattu: 14.12.2012 22:39 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #6 : 01.01.2013 14:34 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ajattelin nyt hankkia kaikki eri lopetukset 999:ssä. Enää neljä jäljellä, hetki sitten sain
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #7 : 12.01.2013 17:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW No niin, nyt on kaikki 999:n lopetukset handussa ja olihan tämä aikamoinen tapaus. Oikeastaan ainoa asia, mikä jäi vaivaamaan, oli se että joitain huoneita piti jynssätä aina uudestaan ja uudestaan jos halusi nähdä kaikki pelin lopetukset. Myös puzzlet olivat aika helppoja, mutta eipä se paljoa menoa haitannut.

On tämä kyllä pakkohankinta jos muutkin DS:n tekstiseikkailut ovat vähänkin iskeneet. Ei ehkä aivan Ghost Trickin tasoa, mutta jokseenkin päräyttävää settiä silti. Pitää varmaan alkaa suunnittelemaan Virtue's Last Rewardin hommaamista, vaikka olen kuullut että peli on pienoinen pettymys loisteliaan 999:n jälkeen...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #8 : 15.01.2013 00:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Pari päivää sitten sain Virtue's Last Rewardin lopullisesti päätökseen. Ajatuksia alla:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja paukutellaanpa vielä erikseen pari lainia extralopusta, jos joku on pelannut pelin läpi näkemättä tätä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)



On tämä kyllä pakkohankinta jos muutkin DS:n tekstiseikkailut ovat vähänkin iskeneet. Ei ehkä aivan Ghost Trickin tasoa, mutta jokseenkin päräyttävää settiä silti. Pitää varmaan alkaa suunnittelemaan Virtue's Last Rewardin hommaamista, vaikka olen kuullut että peli on pienoinen pettymys loisteliaan 999:n jälkeen...

Hommaa ehdottomasti. Palkitsee varmasti, varsinkin kun 999 on tuoreena mielessä. Tunnelmaltaan hieman erilainen pelihän se on, mutta hyvää kamaa silti. Ei tämän tyylisiä teoksia liikaa tehdä.

Niin, ja nyt kun mainitsit asiasta, niin tuli sitten aloitettua tarinaniksoissa Ghost Trick uusiksi VLR:n jälkeen. Kuin vanhaa ystävää halaisi. Ne musat, se nerokas idea ja hulvaton dialogi, ne huikeat hahmoanimaatiot! Vertaaminen 999:iin on tosin vähän heikoilla jäillä luistelua, kun ovat lähtökohdiltaan, tunnelmiltaan ja tyyleiltään lähemmäs kuin yö ja päivä. Henk. koht. 999 teki aikanaan ehkä suuremman vaikutuksen.


« Viimeksi muokattu: 15.01.2013 00:12 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #9 : 22.04.2013 13:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Perskele, kun tuota 999:iä on vaikea löytää mistään halvalla. Virtue's Last Rewardiakin saa oikeastaan melkein halvemmalla.
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #10 : 22.04.2013 13:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 22e näytti olevan ebayssa postikuluineen UK:sta tilattuna. Ei se nyt kovin kallis ole.
tallennettu
Vs: Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #11 : 22.04.2013 15:05 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Perskele, kun tuota 999:iä on vaikea löytää mistään halvalla. Virtue's Last Rewardiakin saa oikeastaan melkein halvemmalla.

En tiedä mistä tsekkailet, mutta 999:hän on vain jenkeissä julkaistu, joten Europaasta voi olla hiljaisempaa löytää.

VGP:stä lähtee reiluun kahteen kymppiin (kuten ilmeisesti siis myös brittiebaystä).
Kokoelma
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #12 : 22.04.2013 15:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
En tiedä mistä tsekkailet, mutta 999:hän on vain jenkeissä julkaistu, joten Europaasta voi olla hiljaisempaa löytää.

Noniin, tämä vähän selittääkin asioita.

Edit:
Tilasin VGP:stä, 21,4 € maksoi. Lisäksi Amazonilta tulos VLR about samalla hinnalla.


« Viimeksi muokattu: 22.04.2013 15:30 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #13 : 23.04.2013 17:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tilasin VGP:stä, 21,4 € maksoi. Lisäksi Amazonilta tulos VLR about samalla hinnalla.

Kulttuuriteko, on nämä sen verran merkittäviä tapauksia! Fiilistelyjä odotellessa. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #14 : 23.04.2013 18:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tilasin VGP:stä, 21,4 € maksoi. Lisäksi Amazonilta tulos VLR about samalla hinnalla.

Kulttuuriteko, on nämä sen verran merkittäviä tapauksia! Fiilistelyjä odotellessa. ;)

Ei kyllä mitään hajua näistä peleistä ollut ennen tätä viikkoa, mutta sen verran kovasti on noita hehkutettu että pitäähän se testata. Plus tuollaiset visual novel -tyyppiset pelit sopivat DS:lle, kuin nenä päähän (esim. PW-sarja).
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #15 : 23.04.2013 18:14 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW 999 on loistopeli, kantsii pelata kaikki lopetukset ja jättää True Ending aivan viimeiseksi. Se tunne kun kaikki palaset loksahtavat juonessa yhteen... :)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #16 : 23.04.2013 18:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
999 on loistopeli, kantsii pelata kaikki lopetukset ja jättää True Ending aivan viimeiseksi. Se tunne kun kaikki palaset loksahtavat juonessa yhteen... :)

Se on tosiaan hyvä heti hahmottaa, että nämä on tarkoituskin pelata useamman kerran läpi ja koluta kaikki eri valinnat ja vaihtoehdot. Yhdellä läpipeluulla ei stoori vielä kauheasti aukea, mikä on loppuunsa todella nerokas tapa kertoa tarinaa. Kuten Kraidi sanoi, on palasten yhdistyminen lopulta erittäin palkitsevaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #17 : 23.04.2013 18:48 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Näin oli tarkoituskin. Käsittääkseni nuo myöhemmät läpipeluut eivät kuitenkaan kestä kovinkaan kauaa, kun tietää mitä tekee ja jotain voi vissiin skipatakin? Mutta mistäs sen tietää, että mikä on "true ending", niin tietää jättää sen vikaksi?  ;)
tallennettu
Vs: Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #18 : 23.04.2013 18:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili

Edit:
Tilasin VGP:stä, 21,4 € maksoi. Lisäksi Amazonilta tulos VLR about samalla hinnalla.

Ja vitan omistajien kannattaa muistaa, että nytkin saa 15e:lla 3kk ps+:aa ja siellä on virtues last reward ilmaiseksi. Tuohan oli se syy joka lopulta sai minut ostamaan vitan. Ehkä jo vloppuna lähtee testaukseen.
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #19 : 23.04.2013 18:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Näin oli tarkoituskin. Käsittääkseni nuo myöhemmät läpipeluut eivät kuitenkaan kestä kovinkaan kauaa, kun tietää mitä tekee ja jotain voi vissiin skipatakin? Mutta mistäs sen tietää, että mikä on "true ending", niin tietää jättää sen vikaksi?  ;)

Hehe, ei sitä toki tiedäkään. Onneksi tiettyjä asioita pitää ensin saada selville, ennen kuin tuohon pääsee käsiksi. Eikä sen "optimaalisen" polun löytäminen ole muutenkaan ihan helpoimpia juttuja. Voin melkeinpä luvata, että ekalla pelikerralla käy huonosti. :b Mikä on toki osa pelin hienoutta, kun siinä on oikeasti selvitettävää, ja pommeja riittää viime metreille saakka.

Ja kyllä, 999:ssä voi skipata/fast-forwardoida jo luetut dialogit ekan läpipeluun jälkeen, ja valintakohdissa peli merkkaa, mitkä valinnat olet aiemmin tehnyt. Puzzle-osuudet on kuitenkin pakko pelata aina. Virtuessa on sitten sivistyneempi skippailusysteemi, kun stoori on laajempi ja haaroja paljon.


EDIT. Ennen kaikkea, älä ylianalysoi pelin rakennetta (kuten nyt on jo alettu vähän tekemään), vaan lukitset itsesi vaan pimeään huoneeseen ja annat stoorin viedä mennessään. :)


« Viimeksi muokattu: 23.04.2013 19:05 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #20 : 30.04.2013 01:39 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Virtue's last reward läpi ja olihan se aika huikea. Ehkä jopa paras tarina johon olen peleissä törmännyt. Vielä lopussakin tuli sellaista twistiä, että jopa metal gearit jää toiseksi. Puzzletkin oli hyviä. En kehtaa sanoa, että niitä ratkoessa tunsi itsensä fiksuksi, mutta ainakin vähemmän idiootiksi. Miinuksena se lopun miinaharava kopio joka oli ainoa oikeasti ärsyttävä puzzle sillä minä en ole ikinä oppinut pc:n miinaharavaa pelaamaan ja sen koko mekaniikan selittäminen tekstillä ei auta asiaa ollenkaan.
Noh onneksi on se helppo reitti eli katsoin netistä mitä kohtia seinästä kuuluu klikata ja kaikki loput puzzlet siitä huoneesta menikin taas ihan kivasti.

34 tuntia tuohon meni ja kolmen päivän aikana tuo tuli pelattua  ;D Aina jos edes ajattelee, että "tämän kohdan jälkeen lopetan" niin eiköhän sieltä joku twisti pamahda ruutuun ja taas on pakko jatkaa.
Harmi kun tätä ei voi äänestää missään game of the year äänestyksissä sillä tämä on aika varmasti kovin peli mitä tänä vuonna tulee pelattua.
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #21 : 30.04.2013 11:57 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin olen pelannut kummatkin pelit läpi kaikilla lopuilla. Varsin loistavia pelejä kumpainenkin.

Virtue's Last Rewardin lopusta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #22 : 14.02.2014 11:35 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Mennee parhaiten tänne sarjalle omistettuun ketjuun. Zero Escape 3 ainakin toistaiseksi jäissä rahoituksen puutteen vuoksi: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=768470

Itsehän en ole sarjan pelejä pelannut, vaikka kaikkien kehujen jälkeen kovasti kiinnostaisikin. Ehkä voisi harkita 999 etsimistä jostain halvalla. VLR jäisi silti toistaiseksi kokematta 3DS puutteen takia. Silti aina todella harmillista kuulla tällaisia ikäviä uutisia, joissa ne oikeasti kiinnostavat ja erilaiset pelit jäävät vaille ansaitsemaansa huomiota ja rahoitusta.

Kickstarter lienee pois kuvioista, mutta Indiegogo saattaisi toimia. Sivusto tuli Kotaro Uchikoshille yllätyksenä mutta twiitissään vaikutti kiinnostuneelta.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #23 : 14.02.2014 12:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mennee parhaiten tänne sarjalle omistettuun ketjuun. Zero Escape 3 ainakin toistaiseksi jäissä rahoituksen puutteen vuoksi: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=768470

Itsehän en ole sarjan pelejä pelannut, vaikka kaikkien kehujen jälkeen kovasti kiinnostaisikin. Ehkä voisi harkita 999 etsimistä jostain halvalla. VLR jäisi silti toistaiseksi kokematta 3DS puutteen takia. Silti aina todella harmillista kuulla tällaisia ikäviä uutisia, joissa ne oikeasti kiinnostavat ja erilaiset pelit jäävät vaille ansaitsemaansa huomiota ja rahoitusta.

Kickstarter lienee pois kuvioista, mutta Indiegogo saattaisi toimia. Sivusto tuli Kotaro Uchikoshille yllätyksenä mutta twiitissään vaikutti kiinnostuneelta.

Voih, onpa ikävä tosiaan kuulla. Toivottavasti koittavat crowdsourssata, tukisin ainakin itse projektia mielelläni ennakkoon. Sen verran vaikuttavia ja nimenomaan omintakeisia pelejä kaksi aiempaa osaa ovat.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #24 : 14.02.2014 12:36 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Ostin eilen VLR:n eShopista kun lähti halvalla. 999 oli mahtavan vangitseva kokemus ja odotukset ovat kovat tämän jatko-osankin kohdalla. Ihmetyttää miksi en ole tätä aikaisemmin pelannut, vaikka pidän 999 yhtenä parhaana DS-pelinä.

Olikos muuten nuo Save-bugit korjattu tähän latausversioon?
tallennettu
Re: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #25 : 14.02.2014 12:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ostin eilen VLR:n eShopista kun lähti halvalla. 999 oli mahtavan vangitseva kokemus ja odotukset ovat kovat tämän jatko-osankin kohdalla. Ihmetyttää miksi en ole tätä aikaisemmin pelannut, vaikka pidän 999 yhtenä parhaana DS-pelinä.

Olikos muuten nuo Save-bugit korjattu tähän latausversioon?

Tuohon en osaa vastata, mutta oli tai ei, niin se on helppo kiertää sillä, ettei tallenna ikinä kesken puzzle-huoneen. Niiden alut ovat kuitenkin sen verran ilmeisiä, että ennakkotallentaminen on helppoa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #26 : 14.02.2014 13:28 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Itselläni muuten freezasi yhdessä pulmahuoneessa peli, vaikka olin aina tallentanut ennen niitä. Jouduin lukemaan dialogia aimo annoksen uudestaan.

Pitäisi jatkaa tätä. Nyt tosin on niin paljon muutakin pelattavaa ja juttuja, että saattaa vähän venyä. :/
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #27 : 14.02.2014 13:31 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ostin eilen VLR:n eShopista kun lähti halvalla.

Paljonkas tämä maksoikaan?

Täytyy muuten "arvostaa" Nintendon totaalista nettipuolen kusemista. Jos heillä olisi järkevä, kaikkien alustojen välinen tunnusysteemi käytössä, jossa pelejä voisi ostaa laitteelle, jota ei omista, olisin saattanut ostaa jo jokusen alennuksessa olleen pelin odottamaan itse laitteen hankintaa. Nyt alennukset ovat menneet ja menevät jatkossakin iloisesti ohi enkä ikimaailmassa niitä täyteen hintaan digitaalisena osta. Samalla siis tavallaan harmittaa ja ei harmita.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #28 : 14.02.2014 13:39 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Paljonkas tämä maksoikaan?

12,50e. Ei paha eShop-lataukseksi.
tallennettu
Vs: 999 & Virtue's Last Reward « Vastaus #29 : 14.02.2014 13:41 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Paljonkas tämä maksoikaan?

12,50e. Ei paha eShop-lataukseksi.

Eli ostaisin silmänräpäyksessä, jos pystyisin. Kiitos Nintendo. :(
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines