Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet  (Luettu 12260 kertaa)
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #30 : 19.01.2012 18:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jep, todella monimutkaista ja hämäävää.

Olihan joku ostanut Wii Fitinkin Pleikkari kolmoselleen ja ihmetteli myyjälle kun ei toimi hänen laitteessa.  :???:
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #31 : 19.01.2012 20:17 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan mielenkiintoisia pelejä kyllä tulossa. SSX nyt saapuu jo pian. Sitä tässä ensimmäisenä kuumeisena odotellaan. Viime SSX:n pelaamisesta onkin jo aikaa, ja nyt tätä uusinta odottaakin aika innolla. Aivan takuuvarma hankinta. MGS: HD Collection, Last of Us ja MAx Payne kiinnostaa myös, ja ansaitsevat odotusarvoa.

Kaikkein eniten kuitenkin odotan GTA V:sta. Pelistä nähty vasta yksi traileri, mutta silti odotus on jo niin kovaa, että jo pienen pieni uusi tiedon muru tuntuisi kultaakin arvokkaammalta. Julkaistaan peli sitten loppujen lopuksi keväällä tai loppuvuonna, niin tieto siitä, että peli on kuitenkin tulossa, tyydyttää tässä vaiheessa.

...mutta onko next gen -Mariota valmisteltu suljettujen ovien takana jo vuosia?

Niinpä. Jos näin olisi, niin aika nannaa.. Aika näyttää.

WiiU:ta odotan varauksellisella mielenkiinnolla. Kiinnostaa, mutta arveluttaa. Julkaisupelit ratkaisevat aika paljon minunkin kohdalla. Mutta enempi kuitenkin positiivisilla fiilareilla odotellaan.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #32 : 20.01.2012 00:19 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Taitaakin olla kaikki kinostavimmat jo lueteltu. Mass Effect 3, Bioshock Infinite ja Luigis Mansion 2 itselle suurimmat odotusten kohteet. Niin ja tietysti myös

Kokoelma
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #33 : 20.01.2012 18:38 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ahh, miten unohdinkaan Tony Hawk HD:n. Onko mitään hienompaa kuin ensimmäiset Haukat HD muodossa?

No ei.

Nelonen ja THUG HD-muodossa olisi.


SSX on nyt läheisen julkaisuajankohtansa vuoksi ehkä eniten odotuksessa. Tosin Digiexpolla pikaisesti näin ja oli kyllä aika keskinkertaisen näköinen. Kuitenkin, tällä on potentiaalia olla mahtava peli ja tuulahdus viime generaation helmistä, jollaisia ei tässä genissä välttämättä ole nähty. Enemmän pelaamisen juhlaa, eikä niinkään elokuvamaista tykitystä.

Twisted Metalia en ole koskaan ymmärtänyt, mutta Jaffe on saanut minut puheillaan vakuuttuneeksi siitä, että uutta Twisted Metalia on pakko kokeilla. Olen aina pitänyt koko genreä pelkkänä sähellyksenä, mutta ilmeisesti siellä pitäisi olla upotettuna syvempää mekaniikkaa niille, jotka sitä haluavat ja hakevat. Ja kun hän otti puheeksi jossain podcastissa nykypelit (esim. CoD) ja kuinka ne keskittyvät enemmän pinnallisilla asioilla palkitsemiseen kuin itse pelimekaniikoiden oppimisesta tulevaan "palkintoon" ja pelaamisen mielekkyyteen, olin viimeistään myyty. En välttämättä odota taivaita, mutta pakko tätä on kuitenkin testata.

Tomb Raider varovaisesti odotuksessa. Potentiaalia olla aivan mahtava, jopa vuoden peli. Ekat pelivideot kuitenkin pelottaa, vaikuttaa Unchartedin apinoinnilta. Uncharted on hyvä pelisarja, mutta ei niitä kahta tarvita. Tomb Raider on kuitenkin parhaimmillaan todella paljon hienompaa seikkailua kuin Uncharted.

Muuten ei oikein vielä tule mieleen mitään erityistä. Helvetin hyviä pelejä taas varmasti tulossa ja paljon.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #34 : 20.01.2012 21:53 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Nelonen ja THUG HD-muodossa olisi.
Tulee paljon itsestään selvyyksiä, mutta tulkoot :D

Jo pelkkien Leaderboardsien ansiosta ladattavat Hawkit tulevat olemaan todella kovia. Toivon vain, että eivät tekisi noita Project 8:n moottoria käyttäen. Project 8:ssa ruudunpäivitys on surkea ja animaatiot todella kamalia. En myöskään pidä niin paljon siitä raskaammasta pelattavuudesta. Jos vertaa vaikka THUGia ja Project 8:ia, THUG on silmälle huomattavasti miellyttävämpi. Se, että animaatiot ovat sulavat ja peli pyörii kauniisti tekee selvästi enemmän kuin upea grafiikka.

Vaikka pelasin minä Project 8:n melko suurella ruokahalulla, ja metsästin High Scorejakin yllättävän kauan ;)

Täysin samaa mieltä myös SSX:stä kanssasi. Mielestäni vaikutti DigiExpoilla ihan ok:lta, mutta ei sen lyhkäisen demon perusteella voi paljoa sanoa. Mukavaa, että tosiaan tehdään näitä puhtaaseen pelaamiseen keskittyviä pelejä. Elokuvia imitoivia pelejä on tosiaan vähän liikaa, vaikka toki nekin maittavat.
tallennettu
Re: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #35 : 20.01.2012 22:12 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Nelonen ja THUG HD-muodossa olisi.
Tulee paljon itsestään selvyyksiä, mutta tulkoot :D

Jo pelkkien Leaderboardsien ansiosta ladattavat Hawkit tulevat olemaan todella kovia. Toivon vain, että eivät tekisi noita Project 8:n moottoria käyttäen. Project 8:ssa ruudunpäivitys on surkea ja animaatiot todella kamalia. En myöskään pidä niin paljon siitä raskaammasta pelattavuudesta. Jos vertaa vaikka THUGia ja Project 8:ia, THUG on silmälle huomattavasti miellyttävämpi. Se, että animaatiot ovat sulavat ja peli pyörii kauniisti tekee selvästi enemmän kuin upea grafiikka.

Onko tuosta HD-Haukasta mitään teknisiä tietoja vielä olemassa? Lähinnä siis kontrollit kiinnostavat, että onko siellä laajin mahdollinen trikkivalikoima käytössä vai onko uusintajulkaisu pysynyt jossain määrin uskollisena kakkosen rajatummalle ohjaukselle. Sen verran olen ainakin itse tottunut moniin Nelosen ja Undergroundin myötä/jälkeen tuotuihin juttuihin, että noita vanhempia osia pelatessa tulee selkärankatemppuja suorittaessa helposti turhia crasheja.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #36 : 21.01.2012 13:09 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nelonen ja THUG HD-muodossa olisi.

Toivon vain, että eivät tekisi noita Project 8:n moottoria käyttäen. Project 8:ssa ruudunpäivitys on surkea ja animaatiot todella kamalia. En myöskään pidä niin paljon siitä raskaammasta pelattavuudesta. Jos vertaa vaikka THUGia ja Project 8:ia, THUG on silmälle huomattavasti miellyttävämpi. Se, että animaatiot ovat sulavat ja peli pyörii kauniisti tekee selvästi enemmän kuin upea grafiikka.

Joo, THUG ym. PS2-haukat on paljon hienompia ja sulavampia kuin tässä genissä tulleet Tony Hawkit, vaikka teknisesti jäävätkin tietenkin jälkeen. Project kasissa varsinkin oli karseat apinamaiset animaatiot. Proving Grounds vähän edes korjasi tilannetta, mutta ei sekään yltänyt lähellekään PS2:n parhaita haukkoja, ei animaatioiltaan kuin ei muiltakaan osa-alueilta.
 
Lainaus
Elokuvia imitoivia pelejä on tosiaan vähän liikaa, vaikka toki nekin maittavat.

Jep, tietenkin maittavat, tässä genissä on tullut mahtavia pelejä. Kuitenkin sellaiset tietynlaiset pelit, joita viime genissä nähtiin paljon, ovat olleet harvassa, lukuun ottamatta ehkä latauspalveluja.


Sharkie, käsittääkseni tuosta ei ole muuta tietoa kuin se, että perustuu ykköseen ja kakkoseen. Eli pelkään, että ei tule sisältämään uudistuksia myöhemmistä peleistä. Toki toivon, että sisältäisi.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #37 : 22.01.2012 18:44 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika lailla samaa shittiä odottelen monien muidenkin kanssa (Diablo III, Grand Theft Auto ainakin..), mutta yksi on vielä. Nimittäin Trine 2. Milloin se nyt perkele julkaistaan PSN:ssä?  :???:


edit: Niin ja SC II: Heart of The Swarm taitaa tulla myös tänä vuonna. Tosin olen edelleen uskomattoman paska ihan peruspelissäkin, että eihän siinä kettuakaan...
Voice of The World.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #38 : 22.01.2012 20:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Minut flägättiin Diablo 3 betaan, joten seuraavassa aallossa pitäisi tulla kutsu!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #39 : 30.01.2012 11:12 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.destructoid.com/preview-5-things-to-know-about-tony-hawk-s-pro-skater-hd-220451.phtml

Infoa THPS HD:stä

Lainaus
Seven of the best levels from THPS and THPS2 are getting the HD overhaul.
Näköjään ei tule olemaan kolmosen kenttiä. Sääli, en koskaan pelannut sitä. Vaikuttaa ottavan enemmän ominaisuuksia kakkosesta muutenkin.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines