Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 31
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 315884 kertaa)
Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #420 : 14.10.2011 15:29 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
E: IOS5:ssahan voi nykyään synkata puhelimen WiFin välityksellä. Ei siis enää tarvitse käyttää johtoa, paitsi tietenkin puhelin pitää olla yhdistetty virtalähteeseen. ;)
Ei tartte.

Tässä Androidin systeemi vuosi sitten.
Tulihan puheohjaus iOSiin jo pari vuotta sitten. Se ei tosin osannut muuttaa puhetta tekstiksi, mutta siis perustoiminnot onnistui jo silloin. Ja iOSin puheohjaus osaa suomenkieltäkin.


Sirin pointtina on se, että se ymmärtää luonnollista puhetta. Eli ei tarvitse käyttää mitään syntaxia tyyliin [komento] [asia], esim. "kartta Pariisi", vaan se ymmärtää myös "missä Pariisi on?", "näytä minulle Pariisi" ja niin päin pois (tuki suomenkielelle tulee suunnilleen vuonna maailmanloppu+3). Ja toinen on, että se ymmärtää kontekstin. Eli jos sille sanoo ensin yhden asian, niin vastauksen saatuaan voi jatkaa samaa keskustelua ja se ymmärtää mistä on kyse.

Ja tuon Rockyn linkkaaman videon perusteella Siri osaa tehdä paljon muutakin kuin Androidin puheohjaus. Esim. "kuinka monta päivää on jouluun", "kuinka monta senttiä on 6 mailia", "muunna 20 dollaria euroiksi" ja niin edelleen.

Tässä yksi video, jossa Siri toimii suunnilleen niin kuin pitääkin. Noissa Rockyn quoteemissa teksteissä puhuttiin skotlantilaista aksenttia, eikä puheentunnistimet taida oikein selvitä aksenteista. Esimerkiksi, jos autralialainen asettaa Sirin kieleksi amerikanenglannin, niin se ei ymmärrä puhetta niin hyvin kuin jos kieleksi on asetettu australianenglanti (video, 2:50). Suomalaisten on siis melko varmasti turha edes yrittää, ellei ole asunut jossain englanninkielisessä maassa paria vuoskymmentä.
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #421 : 14.10.2011 15:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo siinä Kotakun jutussa testasivat huvikseen aksentilla, mutta ne quotet oli tietääkseni ihan normaalilla englannilla puhuttua.

Ei ollut tarkoitus verrata Androidin systeemiä yksi yhteen vaan lähinnä sitä, että mitään niin mullistavaa ei ole tulossa Sirinkään puolelta. Silti periaatteessahan nuo kysymykset tulee selville Androidillakin mutta sitten googlen muodossa.

Tuo WiFi juttu menikin sekaisin iCloudin kanssa. Hyvä homma, että näin monen vuoden jälkeen sai toimimaan tuokin kunnolla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #422 : 14.10.2011 16:26 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo siinä Kotakun jutussa testasivat huvikseen aksentilla, mutta ne quotet oli tietääkseni ihan normaalilla englannilla puhuttua.
Paitsi, jos sillä tyypillä on luonnostaan jonkinlainen lievä skotlantilainen aksentti, niin se saattaa olla tarpeeksi sekoittamaan Sirin.

Tuo WiFi juttu menikin sekaisin iCloudin kanssa.
Ei se iCloudikaan verkkovirtaa tartte. Käyttäjä voi halutessaan tehdä WiFi synkin ja iCloud varmuuskopion manuaalisesti. Mutta jos kapulan laittaa virtaantumaan, eikä sitä käytä, niin jonkin ajan päästä se tekee molemmat automaattisesti.

Hyvä homma, että näin monen vuoden jälkeen sai toimimaan tuokin kunnolla.
Milloinkas Androidissa onnistuu samat asiat yhtä helposti? ;)
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #423 : 14.10.2011 17:20 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulee ihan rikkinäinen puhelin -leikki mieleen. ;)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #424 : 14.10.2011 18:47 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Sonera ja DNA alkoi ottamaan kiinnostuneiden nimiä ylös. Ei ole vielä siis ennakkotilaus, mutta ilmoittelevat kun lisää tietoa on tarjolla.


iPhone 4:n ja 4S:n videokuvaus vertailussa. Aika selkeästi paremman näköistä videokuvaa saa 4S:llä ja kuvanvakaustoimintokin näyttäisi toimivan kohtuu hyvin.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #425 : 14.10.2011 19:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Laitoin tohon Soneran listaan nimen. Saapa nähdä, saavatko ensi viikolla jo hinnat esille. Tasan kahden viikon kuluttua on jo julkaisupäivä.


Hyvän näköistä on 4S:n kuvaama videokuva, kuten odottaa saattoikin. Terävämpää, mutta väritkin ovat aiempaa tasapainoisempia ja parempia. Kotivideot nousevat nyt ihan uudelle tasolle!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #426 : 14.10.2011 21:11 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Laitoin tohon Soneran listaan nimen. Saapa nähdä, saavatko ensi viikolla jo hinnat esille. Tasan kahden viikon kuluttua on jo julkaisupäivä.
Kyllähän niitten melkeestään ensi viikon alussa olisi aloitettava ennakkomyynti, koska Apple Online Storesta tilatut kapulat tulee kiinasta. Siinä kuitenkin vierähtää jonkin verran aikaa kun ne sieltä tänne asti valuu.


Nopeusvertailu 4 vs 4S:




E: Lisää 4S:llä kuvattuja videoita.


« Viimeksi muokattu: 14.10.2011 21:41 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #427 : 15.10.2011 15:41 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Hyvä homma, että näin monen vuoden jälkeen sai toimimaan tuokin kunnolla.
Milloinkas Androidissa onnistuu samat asiat yhtä helposti? ;)
Kyllä ainakin oman puhelimen kanssa on aina onnistunut helposti yhdistäminen koneeseen kuin koneeseen. Oli kyseessä sitten bluetoothilla, WiFillä tai usb-johdolla. Ilman tiettyyn softaan pakottamista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #428 : 17.10.2011 17:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://9to5mac.com/2011/10/17/apple-announces-sales-of-four-million-iphone-4s-units-more-than-double-the-iphone-4-launch/


4S myy käsittämättömän hyvin välimalliksi: neljä miljoonaa napsahti jo täyteen. Joulukauppakin käynee tänä vuonna hyvin, kun itse puhelin lanseerattiin lähempänä joulukaupan alkamista kuin kertaakaan aiemmin. Ehkä Jobsin kuolemakin vaikuttaa näihin myynteihin skidisti. Monet Apple-fanit ostavat ehkä kännyn silkasta kunnioituksesta Steveä kohtaan - sen lisäksi että saavat uuden ja toistaiseksi nopeimman älypuhelimen, tietysti.

Sitten löytyy niitäkin lampaita, jotka kiltisti kuuntelevat Applen ilosanomaa ja päivittävät joka vuosi.

Itse ostin 3G:n 2008:n, 3GS:n 2009, nelosen 2010 ja... OK. Pointti tuli kai selväksi?


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #429 : 17.10.2011 19:00 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili
4S myy käsittämättömän hyvin välimalliksi: neljä miljoonaa napsahti jo täyteen. Joulukauppakin käynee tänä vuonna hyvin, kun itse puhelin lanseerattiin lähempänä joulukaupan alkamista kuin kertaakaan aiemmin. Ehkä Jobsin kuolemakin vaikuttaa näihin myynteihin skidisti. Monet Apple-fanit ostavat ehkä kännyn silkasta kunnioituksesta Steveä kohtaan - sen lisäksi että saavat uuden ja toistaiseksi nopeimman älypuhelimen, tietysti.

Ironisesti Stevellä oli ilmeisesti hyvin vähän tekemistä 4S:n kanssa, sillä hän keskittyi lähinnä iPhone 5:n kehittelyyn.

Lainaus
Kumarin mukaan iPhone 5 oli viimeinen tuote, jonka kehityksessä Jobs oli mukana ensimmäisistä konseptipiirroksista lopputuotteeseen. Hän uskoo puhelimen nousevan siitä syystä kulttiklassikoksi.
Asiasta kirjoittaa Cnet, joka on jututtanut myös toista lähdettä. Tämän mukaan Jobs omisti lähes kaiken aikansa iPhone 5:lle, eikä jonkinlaisena välituotteena pidetyssä 4S:ssä ole juuri lainkaan Jobsin sormenjälkeä. iPhone 5:ssä puhelimen design on tehty täysin uusiksi.

Nykyisen kapulan voisi itse asiassa päivittää iPhone 5:een, kun se joskus (ensi vuonna?) julkaistaan, varsinkin jos kyseessä on yhtä suuri päivitys kuin iPhone 4 oli aikoinaan.

http://macmaa.com/2011/10/17/iphone-5-on-jobsin-uran-huipennus/
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #430 : 19.10.2011 15:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hompun lähteiden mukaan 4S:n myynti alkaisi Soneralla 28.10 sekä verkossa että kivijalkakaupoissa. Näin ollen viime vuosien tyylistä ennakkomyyntiä ei olisi tulossa. Ottaen huomioon millainen katastrofi se on aiemmin ollut, voi liike olla ihan fiksukin.

Kaippa kivijalkaliikkeessäkin onnistuu, jos haluaa nykyisen 4:n sopimuksen tilalle 4S:n ja siirtää wanhan luurin loput maksuerät seuraavalla laskulle. Ainakin netistä tilattaessa se on kahtena viime vuotena mennyt niin. Kai ne Sonera-liikkeestäkin saa hoidettua hommat samalla tapaa?  Jos saa, niin saatanpa mennä perjantai-aamusta jonkin sonera-putiikin edustalle väijymään.  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #431 : 19.10.2011 18:23 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hompun lähteiden mukaan 4S:n myynti alkaisi Soneralla 28.10 sekä verkossa että kivijalkakaupoissa. Näin ollen viime vuosien tyylistä ennakkomyyntiä ei olisi tulossa. Ottaen huomioon millainen katastrofi se on aiemmin ollut, voi liike olla ihan fiksukin.
Kiva vaan, jos sitä ei saa mistään tilattua ennakkoon. Yksi paikallinen kivijalkaputiikki myy Soneran luureja, mutta en ole mitään lukittua luuria ostamassa. Lähin Elisa Shopit onkin sitten noin tunnin ajomatkan päässä. Mutta alkoihan ennakkomyynti ensimmäisen aallon maissa tasan viikko ennen julkaisua, joten toivottavasti Apple Online Store alkaisi myymään luureja perjantaina.


Apple lisäsi iPhone 4S:n teknisiintietoihin tuen GLONASS-satelliittipaikannusjärjestelmälle. GLONASS on Venäläinen vastine GPS:lle. Erikoista, ettei ne maininnu siitä keynotessa mitään ja vasta nyt kertovat koko ominaisuuden olemassa olosta.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #432 : 21.10.2011 09:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.elisa.fi/iphone/

Elisan iPhone 4S -varaukset ovat käynnistyneet.


Lainaus
Apple iPhone 4S hinnat Elisa Shopitissa:

iPhone 4S 16GB      619 €
iPhone 4S 32GB      729 €
iPhone 4S 64GB      839 €

Voit maksaa myös kätevästi erissä:

iPhone 4S 16GB     17 €/kk
iPhone 4S 32GB     20 €/kk
iPhone 4S 64GB     23 €/kk

Esim. 36 kk luottosopimus, todellinen vuosikorko 0 %. Kysy myös 12 kk ja 24 kk vaihtoehtoja.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #433 : 21.10.2011 11:32 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Apple Online Store alkoi myymään 4S:ää. Valkoinen 32Gt tilattu. Ainut vaan, että se ilmoittaa 1-2 viikkoa lähetysajaksi ja sen jälkeen 4-8pv, että se on perillä. Toivottavasti tuo arvio vielä muuttuisi.


E: Verkkokauppa.com alkoi myös myymään lukottomia 4S:iä. Tilasin nyt sieltäkin sitten ja peruttava se Applen tilaus. Jotenkin tuntuu, että se 1-2 viikkoa tarkoittaa ensi perjantaita ja siitä 4-8 pv riippuen tuleeko se jostain Euroopan varastosta vai Kiinasta. Eiköhän se Vk.comista tule nopeammin. Ja pari euroa halvemmaksi. Hassua, että sitä myydään kympin halvemmalla suomalaisissa kaupoissa kuin, mikä sen hinta Apple Storessa on.

Giganttikin ilmoitti hintansa, samat kuin Vk:lla ja Elisalla. Mutta ne ei ota varauksia.

DNA ilmeisesti ilmoittanut hintansa jossain. Aika hyvät hinnat niillä. Kytkyllä melkein satasen halvempi kuin normaalihinta.


E2: DNA:n hinnat löytyy niiden verkkokaupasta. Eikä ne hinnat ollut melkein satasen halvempia, vaan esim. 32Gt on 150€ halvempi 24kk kytkyllä. Siihen on tosin otettava joku DNA:n liittymäpaketti mukaan.


« Viimeksi muokattu: 21.10.2011 13:51 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #434 : 21.10.2011 13:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
DNA ilmeisesti ilmoittanut hintansa jossain. Aika hyvät hinnat niillä. Kytkyllä melkein satasen halvempi kuin normaalihinta.

http://www.dna.fi/verkkokauppa/puhelinjaliittyma/Sivut/Default.aspx?AgreementLength=24


Siinä DNA:n hinnat.


Enää on katsomatta Soneran kortit. Odotan hieman kalliimpaa kytkyhintaa kuin DNA:lla. 16 gigainen malli ehkä 22 euroa kuussa 24kk:n sopparilla?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #435 : 24.10.2011 10:44 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Sonerakin avasi ennakkomyynin. 24kk sopparilla 200€ halvempi kuin lukottomat luurit. Eli ihan kivat hinnat soneralaisille.

Ephram varmaan kamppailee vielä Soneran sivujen kanssa kun ei ole tänne kerennyt tulla postaamaan. ;)
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #436 : 24.10.2011 11:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Sonerakin avasi ennakkomyynin. 24kk sopparilla 200€ halvempi kuin lukottomat luurit. Eli ihan kivat hinnat soneralaisille.

Ephram varmaan kamppailee vielä Soneran sivujen kanssa kun ei ole tänne kerennyt tulla postaamaan. ;)

Oli pientä draamaa taas Soneran sivujen kanssa, mutta onneksi ei niin pahaa kuin viime vuosina. Varmasti siksikin, että iPhone-myynti on nyt pirstaloitunut enemmän eri operaattoreiden kesken.

Mutta joo, Sonera ehkä tietoisesti odotti että näki muiden kortit ja iski pöytään astetta halvemmat hinnat. Täytyy sanoa, että olen taksoihin varsin tyytyväinen. Puhepaketit eivät ole DNA:n tasolla kylläkään, mutta itselleni ei ole niin oleellinen asia, kun datayhteydellä saa hoidettua nykyään paljonkin juttuja.

Tilaukseen lähti siis valkoinen 16 gigan muistilla varustettu 4S, joka kustantaa 17 euroa kuukaudessa, kun vanha nelonen maksoi saman kokoisena 24 euroa kuussa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #437 : 24.10.2011 11:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eikös noita voi unlockata toimimaan kaikilla operaattoreilla?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #438 : 24.10.2011 12:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Heh, onneksi sai heti aamusta ajettua tilauksen sisään. Nyt alkaa nimittäin Sonera-kauppa takkuilla. Seuraan ihan huvikseni tätä tilannetta, nyt kun on oma tilaus sisällä ja olo autuas.  ;D

PS: Ehkä pitää lähteä sitä Steve Jobs -elämänkertaa kohta noutamaan.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #439 : 24.10.2011 12:50 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eikös noita voi unlockata toimimaan kaikilla operaattoreilla?
4S:ää ei tietääkseni voi vielä jailbreakata, mikä olisi vaatimuksena epäviralliselle unlockille. Lisäksi 4S:n/iOS5:en basebandille ei ole unlockia, joten toistaiseksi on aika arpapeliä milloin sen voi unlockata. Tietty operaattoria voi pyytää purkamaan lukituksen, mutta se maksaa rahaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #440 : 25.10.2011 11:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Soneran Facebook-sivuilta:

Lainaus
Tilattu tavara laitetaan toimitukseen niin, että ensimmäiset laitteet ovat asiakkailla jo perjantaina 28.10. Toimitusaika vaihtelee hiukan postitoimipaikasta riippuen, mutta viimeisimmätkin paketit pitäisivät olla kuitenkin perillä heti seuraavan viikon alussa.

Sain tilaukseni sisään eilen ennen puoltapäivää ja asun PK-seudulla, joten luulen omaavani hyvän mahdollisuuden saada puhelin jo perjantaiksi. Tilasin tuolla suoralla toimituksella kotiovelle, kun ilmainen oli.

Hieno homma, että laittavat luureja liikkeelle jo ennen perjantaita.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #441 : 27.10.2011 13:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Lainaus
27.10.2011 klo 12:09, Tilaus on käsittelyssä, Apple iPhone 4S 16GB White


Jeaaah, ehtinee huomiseksi tänne jos kaikki menee hyvin. Sonera oppi tänä vuonna edellisvuosien virheistään ja on hoitanut tähän mennessä asiat varsin mallikelpoisesti.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #442 : 27.10.2011 20:12 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus
Tila: Odottaa tuotteita
:/

Menee siis ainakin ensi viikkoon. Toivottavasti nuo nyt sais noita kapuloita lähipäivinä.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #443 : 28.10.2011 22:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei 4S:ää minulle vielä tänään. Paketti on lajittelussa, joten maanantaina pitäisi tulla.


Apple tutkii 4S:n akkukesto-ongelmia. Monet käyttävät ovat raportoineet, että luuri haukkaa n. 10% akusta yhtä tuntia kohti, vaikka se olisi vain valmiustilassa.

Vanhemmillakin laittaa huomaa, että iOS 5 on virtasyöpömpi kuin edeltäjänsä. Minulla oli tosin jäänyt sekä iPadiin että iPhoneen sähköposteihin push päälle, jonka käytöstä poistamisen jälkeen tilanne parani huomattavasti. Minulle riittää, kun laitteet hakevat emailit 30 minuutin välein. Push ei ole välttämättömyys.

http://www.macrumors.com/2011/10/28/apple-working-with-iphone-4s-owners-to-address-battery-life-issues/
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #444 : 01.11.2011 14:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilen sain omani. Mietteitä noin päivän käytön jälkeen:

- Hieno tuo valkoinen versio. Kuvittelenko vain, mutta näyttö tuntuisi hyppäävän paremmin esiin valkoisesta puhelimesta? Värit ja kontrasti. Hauska nippelitieto on myös, että olen vaihtanut aina mustasta iPhonesta valkoiseen: 3G, musta. 3GS, valkoinen. 4, musta. 4S, valkoinen.
- Nopeuslisä on tuntuva ja mukava varsinkin nettiselailussa.
- GPS toimii paljon paremmin: sijainti löytyy melkein välittömästi kun sovelluksen avaa.
- Kamera on ihanneolosuhteissa loistava, mutta hämärissä oloissa raetta tulee edelleen paljon. Videokuvaa en ole vielä juurikaan ottanut. Tähän vuodenaikaan rakkaasta kotimaastamme on haastavaa napsia kauniita kuvia, ainakin kännykkäkameralla.
- Akkukesto on surkea. Identtisillä asetuksilla nelosen akku kestää paljon kauemmin. Esimerkiksi sports tracker päällä jos lenkki vei nelosella 5% akusta, niin 4S:llä lähti 10%. Vaikka lenkin kesto oli about sama. Olen yrittänyt ohjeiden mukaan vähän parantaa akkukestoa karsimalla turhia paikannusjuttuja, mutta silti tilanne on mitä on. Toivon mukaan Apple saa kuriin tuota ohjelmistopäivityksellä. Muuten edessä saattaa olla "batterygate".
- Siri on suomalaisille vielä kuriositeetti. Testailin nopeasti ja muutaman herätyksen sain asetettua ja parit yksinkertaiset muistutukset saneltua. Fakta on, että ensi vuonna tuosta meille vasta suurempaa iloa on.

Akun kuluminen on minulle tällä hetkellä isompi ongelma kuin ns. antennagate oli nelosen aikaan koskaan. Erittäin ristiriitaiset fiilikset vielä toistaiseksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #445 : 15.11.2011 12:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iOS 5.0.1 ei korjannut omalla kohdallani 4S:n akkuongelmaa. Joidenkin kohdalla se jopa pahensi tilannetta.

Onneksi Apple ei sentään viittaa tilanteelle kintaalla. Olisin todella tyytyväinen, jos akkukesto olisi edes samaa luokkaa kuin edellisen mallin kanssa. iPadin kanssa Apple onnistui tässä, sillä iPad 2:n akkukesto on tuplaydinprossusta huolimatta samaa luokkaa kuin ensimmäisessä iPadissa.

Muuten puhelin on kyllä todella hyvä ja aivan salamannopea käyttää. Tilanteessa kuin tilanteessa.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #446 : 15.11.2011 13:09 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Kuinka iso 4s akkuongelma on? Nokia N9 akkua saa latailla joka kolmas päivä ja lataukseen voi mennä jopa kolme tuntia.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #447 : 22.02.2012 12:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW ToDo-softien uusi kuningas on saapunut.




Tässäpä ToDo-ohjelma, jonka käyttöliittymä on kenties simppelein ja mukavin käyttää koko k.o ohjelmien genressä. iOS:n reminders on kyllä hieman monipuolisempi, mutta usein en tarvitse sen kaikkia toimintoja. Clearilla on nopeampaa tehdä pieniä listoja ja käydä niitä läpi sitä mukaa kun saa tehtäviä suoritetuksi.

Clear maksoi 0,79 euroa App storessa. Kyseessä on julkaisutarjous, joten hinta noussee jossain vaiheessa jonkin verran.

http://itunes.apple.com/fi/app/clear/id493136154?l=fi&mt=8




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #448 : 09.03.2012 06:18 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW On muuten akkukesto parantunut huomattavasti päivityksen myötä. Työpäivän aikana kuluu yleensä n. 25% akusta, nyt meni vain 15%.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #449 : 09.03.2012 10:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
On muuten akkukesto parantunut huomattavasti päivityksen myötä. Työpäivän aikana kuluu yleensä n. 25% akusta, nyt meni vain 15%.

Mun 4S:n akkukesto vaikuttaisi edelleen olevan vähän kehno. Täytyy kai hyväksyä, että ei siitä millään tule niin hyvää kuin edellisessä mallissa. Eihän tuo kesken päivän ole koskaan loppunut, mutta nelosella sentään mentiin säännöllisesti 2-3 päivän settejä. 4S:n lataan käytännössä joka ilta.

Päivityksen jälkeen annoin akun kulua täysin loppuun ja tein sataprosenttisen latauksen, joten kalibroinnistakaan ei voi olla enää kiinni.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 31
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines