Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 31
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 315594 kertaa)
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #90 : 16.11.2009 21:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Merkillistä. Minun iPhonella ainakin skulaa Youtube hienosti myös EDGEllä.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #91 : 16.11.2009 21:43 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Merkillistä. Minun iPhonella ainakin skulaa Youtube hienosti myös EDGEllä.  :)

Voi tietty olla, että sä käväisi GPRS:nkin puolella. Olin maalla mummini mökillä keskellä tyyliin ei mitään.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #92 : 17.11.2009 11:02 »
tuhis Jäsen Viestejä: 15 Basaaripisteet: 0 Profiili Youtubet toimii kyllä Edgessä, mutta hidasta tuo on.

Spotify käytännössä melko helvetin perseestä yrittää käyttää. Pätkii ihan homona, mutta eipähän jumalauta ole sonatan fron spotifait kiusaamassa...

Aika pettynyt tuohon netin hitauteen. Oli joskus 512 yhteys kotikoneella ja sekin oli nopeampaa kuin tämä - mikä... 3 megaa tms mitä Soneralla väittävät. Tuo sitten tietysti parhaimmalla peittoalueella - johon tää kotikontukin Soneran sivujen mukaan kuuluisi ja jossa kipeänä puhelinta rävellän.

Paskan möivät.

Laite vaihtelee 3G:n ja Edgen välillä aika tasaisesti.

Mikäköhän merkitys tuollakin on että joskus nuo yhteyden kirjaimet ovat "valaistu" sinisellä...


« Viimeksi muokattu: 17.11.2009 11:08 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #93 : 17.11.2009 16:14 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Lataa AppStoresta Speedtest. Näet yhteytesi todellisen nopeuden. Itse olen mitannut parhaimmillaan 2,7 megan nopeuden. Yleensä se on siinä 1,5 molemmin puolin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #94 : 17.11.2009 21:52 »
tuhis Jäsen Viestejä: 15 Basaaripisteet: 0 Profiili Alle 100 kiloa keskimäärin nopeus. Tai hitaus. Mitenkä nyt ottaa.

Soneran sivujen kuuluvuuskartan perusteella olisin ihan tuolla 2,1ghz 3G alueella, joten mitä vittua?

Tästä kun tervehtyy niin voisi käydä testaamassa tuota Tampereella keskustassa, mutta eipä tämä kotitilanne silti muutu miksikään. Suhteellisen kyrväksestä jos luuri lamaantuu kulkemalla pari kilometriä keskustoista sivuun.

Tukeeko tää luuri edes noita kaikkia täällä käytössä olevia verkkoja?
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #95 : 17.11.2009 22:02 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Käy varmuuden vuoksi Soneran sivuilta tarkistamassa onko sulle kytketty se maksiminopeus.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #96 : 18.11.2009 13:13 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tosin, eikös se Soneran vakionopeus ole 384kbit/s, joten kyllähän niiden bittien pitäisi vähän nopeammin liikahtaa. Tosin, mitä yksikköä tuo tuhiksen "100 kiloa" on? Speed Testissähän voi valita bittien ja tavujen väliltä. Sonera ja kumppanit antaa nopeudet aina bitteinä/sekunnissa.

Mutta voipi olla että se yhteyden laatu vaan on niin huono tai sitten paikalliset tukiasemat vaan on tukossa.


Ja jos taloudesta löytyy kannettava laite (kuten iPhone), niin minä ainakin suosittelen Wlan-verkkoa. Mobiiliverkkojen toiminta on jokseenkin epävarmaa, ja jos on pienikään vaara että tulee jotain online-peliä pelattua, niin Wlan -> ADSL combo pieksee 3G:t ja kumppanit mennen tullen. Niin, ja 3G vie enemmän virtaa kuin Wlan, lähes tuplasti enemmän iPhonen kohdalla.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #97 : 18.11.2009 16:51 »
tuhis Jäsen Viestejä: 15 Basaaripisteet: 0 Profiili Jeps, kyllä Soneran aspassa sanoivat että kaikki näyttäis siellä päässä olevan kunnossa. Tää puhelin ei tosiaan tue tuota alempaa 3G verkkoa joka on ilmeisesti se yleisempi ja ulottuukin kuulemma talojen sisälle paremmin kuin rajoitetumpi 2,1Ghz 3G. Jos olisin tiennyt tuon niin tuskin olisin luuria hankkinut.

Laitteen testausta haittaa tuo että  on kipeänä niin ei esim. pääse kokeilemaan kuinka töissä Tampereen keskustassa tää toimii. Jos on samanlaista venkoilua niin en jaksa piiruakaan enempää ihmetellä tämmöisen paskan kanssa. Nyt ollaan jo sillä rajalla että ei kiinnosta/jaksa säätää laitteen kanssa josta maksaa itsensä kipeäksi. Tosiaan ei tuo akkukaan kahta iltaa kestä kun tuo vaihtelee tuon Edgen ja 3G:n välillä jatkuvasti. Tukiaseman ostaminen on varmaan ajankohtaista, täytyisi vain arpoa joku edullinen ja laadukas - viisaimmat suosittelee? 8 meganen linja kotona, ei mitään ihan älytöntä kuormitusta 24/7.

Tuossa asuinalueen keskustassa kävin mittauttamassa päivällä nopeutta ja se oli ~200 kb/s Ookla speedtestillä. Kotona keskiarvo siinä ~20 kb/s.

Kokeilin myös Xtreme labsin speedtestiä joka antoi tuossa lähiön keskustassa suurimmillaan 875 kbits/s ja kotosalla tuota ~100 kbits/s.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #98 : 18.11.2009 18:32 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Nuo 3G-verkot on vähän hankalia niin operaattoreille, kännykänvalmistajille kuin myös käyttäjillekin. 3G-verkoissa on käytössä yhteensä kuusi eri taajuusaluetta joita käytetään eri maissa ja jokainen taajuus tietenkin vaatii erikseen tuen kännyköiltä.

iPhone ja Suomi on siinä mielessä huono yhdistelmä että iPhone ei tue Suomessa käytössä olevaa 900MHz taajuutta. Suolaa haavoihin lisää vielä se että suomalaiset operaattorit laajentaa 3G-verkkojaan enimmäkseen 900MHz taajuutta käyttäen. Ja tähän päälle vielä se että Soneran 3G-verkko taitaa olla Suomen huonoin.


Minä en kuitenkaan iPhonea ostanut 3G:n takia, vaan App Store ja käyttöliittymän suoraviivaisuus vetivät puoleensa. Esimerkiksi Nokian kännykät on Suomen olosuhteissa parempia siinä mielessä että ne tukee myös 900MHz 3G-verkkoa, mutta Nokian kännyköiden käyttöliittymät tahtoo olla käänteis-käytännöllisiä eikä niille ole App Storen vertaista ohjelmien jakelukanavaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #99 : 18.11.2009 19:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse pidän 95% ajasta EDGE-verkkoa päällä, vaikka toki PK-seudulla 3G pelittäisi suht hyvin. Mutta akunkäytön kannalta säästö on niin suuri, että virtasyöppö 3G pysyy pois päältä.

Wlan toki otetaan käyttöön aina kun sellainen on saatavilla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #100 : 07.01.2010 17:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vihdoinkin Facebook-app sai push notificationit! Ohjelma alkaa pikkuhiljaa olla omaan makuuni täydellinen.  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #101 : 01.02.2010 06:28 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Voiskos teidon antaa mulla tuon suomennetun LockScreenin?  :) Jailbreakkasin puhelimen äsken ja tuo sun muokkaama teema on aika nätti. Joskus kun jaksan, niin opettelen itsekin niiden muokkaamista. Voitko samalla neuvoa miten saan sen iPhoneeni.

Backgrounder + ProSwitcher on aika hyvä yhdistelmä.  8) Hetki Home-nappia pohjassa ja kaikki avoinna olevat ohjelmat tulevat näkyviin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #102 : 01.02.2010 13:09 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili En enää käytä tuota samaa teemaa, vaan LockInfon vakio teemaa. Vakio teeman etuna on että se on helpompi konfiguroida kuin joku tuollain erillinen teema. Se on myös osittain suomennettu.

Mutta siis tarvitset LockInfon, joka löytyy Cydiasta. Se tosin maksaa 5USD (14 pv trial, ja sen jälkeen pitää maksaa), mutta onhan se tyyppi nähny vaivaa tuon kanssa ja hyvin toimiva ja laajennettava softa niin kyllähän siitä maksaa. LockInfoon on kasa plugineita, kuten WeatherIcon for LockInfo, joka lisää säätiedot LockInfoon. LockInfon, ja kaikkien sen pluginien asetuksia muutetaan Asetukset-sovelluksesta.

LockInfon kanssa kannattaa käyttää DimDelay -nimistä sovellusta. Sillä voi muokata kuinka kauan lukkoruutu pysyy näkyvissä ennen kuin näyttö sammuu. Löytyy Cydiasta.

Lukkoruudun taustan teemana minulla on edelleen Tea LockBackground, joka ilmeisesti löytyy Cydiasta nimellä Tea-Time Lapse.

Puhelimen teemana (mm. lukkoruudun lukkokytkin, ja kaikkien vakio sovellusten ulkonäkö) on edelleen sama Gruppled Art, jota olen itse hiukan muokannut. Gruppled Art löytyy Cydiasta, ja minun muokkaama versio täältä.

Ikoniteemana on myös edelleen samainen Suave (sisältää myös SpringBoardin (Kotiruutu) taustakuvan), joka löytyy Cydiasta. Siihen olen lähinnä vaan lisännyt ikoneita joillekkin käyttämilleni sovelluksille.

Teemat asennetaan /Library/Themes -hakemistoon. Teemojen käyttö vaatii WinterBoardin, joka löytyy Cydiasta. Kannattaa huomioida, että WinterBoardissa teemojen järjestyksellä on väliä. Jos useampi teema sisältää version samasta tiedostosta, ylinpänä olevan teeman tiedosto otetaan käyttöön.



Cydiasta asennettavat jutut on tietty helppo asentaa.

Ikoniteeman jos asentaa, niin silloin kapulasta pitää poistaa parit hakemistot, eli /var/mobile/Library/Caches -hakemistosta löytyy SpringBoardIconCache ja SpringBoardIconCache-small -hakemistot. Ne heittää korpeen niin iPhone OS luo ne uudelleen käyttäen ikoniteeman omaa maskia (esim. Suaven ikonit on normaalia pienempiä).

Tiedostojen siirtoon kapulaan on eri vaihtoehtoja. Yksinkertaisin on ehkä DiskAid (Win ja Mac). Se vaatii, että asennat Cydiasta afc2add -paketin. DiskAid on tosin maksullinen ohjelma. Toimii kyllä jonkun aikaa ilmaiseksi.

Toinen vaihtoehto on SSH:n kautta. Minä käytän Cyberduckia (Mac, graafinen FTP-siirto-ohjelma). Tämä vaatii, että asennat OpenSSH:n Cydiasta. SSH:n kanssa pitää huomioida tietoturva, eli vakiona iPhonen pääkäyttäjätilin salasana on "alpine". Koska kaikissa jailbreikatuissa iKapuloissa on sama pääkäyttäjän salasana, on se kohtuu vakava tietoturvauhka, joten se kannattaa vaihtaa. Ohje salasanan vaihtoon.

DiskAidilla tiedonsiirto tapahtuu USB-kaapelilla, SSH toimii WLAN:in kautta.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #103 : 01.02.2010 13:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hidastuuko 3GS kuinka paljon jailbreakin ja sen mukana tulevien juttujen takia, varsinkin jos laittaa muokatut teemat, tausta-ajot sun muut härpäkkeet?  Minulla 3G tuntui hidastuneen aika paljonkin kun JB oli siinä, ilmeisesti kuitenkin 3GS:n lisääntynyt prosessiteho ja suurempi muisti auttavat aika paljon.

Edelleenkään ei ole suurta hinkua vapauttaa iLuuria.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #104 : 01.02.2010 16:41 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili En minä ainakaan ole huomannut mitään yleistä hidastumista. Laitteen käynnistyminen varmaan hidastui, ja lukkoruutua saattaa joskus joutua odottamaan lähes sekunnin (LockInfon syytä varmaan), mutta sovellukset sun muut toimii kyllä ihan normaalisti. Kerran kokeilin käyttää kahta raskasta sovellusta yhtä aikaa. Valikoin Navigonin, jonka laitoin simuloimaan navigointia, ja Real Racingin. Molemmat toimi yhtä aikaa ilman takkuilua. Sitten kokeilin Dungeon Hunteria (3D-peli, kuten Real Racing) ja Real Racingia yhtä aikaa, ja molempien välillä pysty hyppimään ilman ongelmia, ja molemmat pyöri sujuvasti.

Tiettyhän jos siinä paljon ajaa ohjelmia yhtä aikaa, ja Cydiasta asentelee paljon kaikkea tauhkaa, niin saattaahan se sitten alkaa tahmaamaan. Mutta esimerkiksi teemojen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään suorituskykyyn koska siinähän on vakiona jo "teema" käytössä. WinterBoardilla käytettävät teemat vain korvaavat vakio teeman. Animoidut taustat on sitten asia erikseen.

Minulla kapulassa on LockInfo, Categories, SBSettings, Backgrounder + Kirikae (täytyy kokeilla tuota ProSwitcheriä) ja jotain satunnaisia pieniä juttuja, kuten DimDelay, WeatherIcon (LockInfon WeatherIcon plugin vaatii sen) ja OpenSSH. Eipä sen tuolla kuormalla pitäisi alkaa kyykistelemään. Niin, ja WinterBoard ei kai ole normaalisti käynnissä, se vain säätää teemat toimintaan ja sillä sipuli.


EDIT: Testailinpa lisää tuota pelien moniajoa. Kaks peliä menee ihan ok (GTA: CTW ja Real Racing), mutta kolmannen (Dungeon Hunter) kohdalla alkaa tökkimään, ja neljäs (Zen Bound) tekee ainakin GTA: CTW:stä diashown. Viidennen käynnistäminen (Samurai: Way of the Warrior) ei onnistunut vaan se kaatui. Doom Resurrection jopa käynnistyi ja pääsi vieläpä peliin asti. Tässä vaiheesssa kuitenkin huomasin, että Real Racing oli kaatunut, kapula alkoi olemaan kiitettävän lämmin ja samalla koko kapula kaatuikin ja jouduin pakottamaan rebootin (virta+home -napit pohjaan). Kaikki pelit oli siis "pelitilassa" eikä missään valikossa, ja ne oli 3D-pelejä. Akku hupeni tuon alle puoli tuntia kestäneen testin aikana 91%:sta 74%:iin.

Kokeilin myös tuota ProSwitcheriä, mutta se on raskaampi kuin Kirikae. Kirikae ei tarjoa silmäkarkkia, mutta se on mielestäni käytännöllisempi ja toimii nopeammin kuin ProSwitcher. Kaksi peliä ja ProSwitcher jo takkusi. Kolmas peli, ja oli aika tuskaa saada ProSwitcher aktivoitua (Home-napin pohjassa pitäminen). Kirikae taasen toimi oikein mallikkaasti vaikka oli neljä peliä päällä.


« Viimeksi muokattu: 01.02.2010 18:22 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #105 : 02.02.2010 05:56 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Edelleenkään ei ole suurta hinkua vapauttaa iLuuria.  :)

Ei ollut mullakaan ennen. Jo tuo tavaran järjestely kansioihin on riittävän hyvä syy. Mulla oli seitsemän tai kahdeksan sivua ohjelmia, enimmäkseen pelejä. Aina välillä kävin läpi niitä, mutta koskaan en raaskinut luopua niistä. Nyt on helppoa kun kaikki mahtuu parille sivulle. Halutessani saisin kaiken yhdellekin sivulle, mutta haluan pitää eniten käytettyjä softia ja pelejä näkyvissä.

Moniajosta ei ole kauheasti iloa ollut, en yleensä tee muuta kuin kuuntele musaa ja surffaile netissä. Toki nyt on helpompi vaihtaa biisiä kun ei tarvitse sulkea koko Safaria. ProSwitcher on kelvannut minulle oikein hyvin, pitänee niitä muitakin kokeilla. Valikoimaa on tuolla Cydiassa aika paljon, pitää vain lueskella nettiä ja yrittää löytää ne helmet. Hidastumisia en ole havainnut. Pidin äsken päällä Safaria, Facebookia, Messengeriä, iPodia, Mailia, Xboxin kaverilistaa seuraavaa softaa, App Storea, iTunes Storea ja Kalenteria. Pyöri yhtä hyvin kuin vain parilla softalla, normikäytössä ei tosiaan saa luuriaan hidastumaan. Pelit ovat sitten eri juttu.

Edit: Ja teidonille suuret kiitokset. Eiköhän näillä päästä alkuun. :)


« Viimeksi muokattu: 02.02.2010 06:04 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #106 : 02.02.2010 11:14 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Ohjelmien järjestely kansioihin on minunkin suurin syy jailbreikata iPhone. Pari kymmentä sovellusta ei ole ongelma eikä mikään, mutta kun ohjelmia on yli sata niin niitä ei saa mitenkään järkevästi järjestettyä "sivuihin". Lukkoruutu on toinen syy - LockInfo tekee siitä huomattavasti hyödyllisemmän. Toivottavasti Apple lisäis nuo ominaisuudet iPhone OS 4:ään.

Categories -ohjelman kanssa kannattaa huomioida se, että jos laittaa App Store ja YouTube -ohjelmat kansioon (tai muulla tavalla poistaa näkyvistä), ne ei toimi enää Safarissa. Eli nettisivuille upotetut YouTube-videot ei toimi eikä myöskään App Store -linkit. Ne kannattaa siis jättää näkyviin.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #107 : 03.02.2010 11:59 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili iPhone OS 3.1.3 julkaistiin tänään. Korjaa muutaman ongelman ja kasan tietoturva-aukkoja. Jailbreikkaajien kannattaa pysyä erossa toistaiseksi, ja jos unlock on tarpeellinen ominaisuus niin silloin varsinkaan ei kannata päivittää koska tämä päivitys päivittää basebandin uuteen versioon.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #108 : 19.02.2010 14:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Appstoressa vihdoinkin ilmainen Imdb-sovellus! Elämästäni tuli juuri täydellistä!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #109 : 19.02.2010 16:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Appstoressa vihdoinkin ilmainen Imdb-sovellus! Elämästäni tuli juuri täydellistä!  ;D
Ei. Apple ei ole vielä valmistanut leivänpaahdinta saati kahvinkeitintä. Tässä ollaan kuule vielä kaukana täydellisyydestä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #110 : 22.02.2010 11:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Apple poistaa/poisti 5000 ohjelmaa AppStoresta. Kuulemma uudet säännöt kehissä:

1. No images of women in bikinis (Ice skating tights are not OK either)

2. No images of men in bikinis! (I didn’t ask about Ice Skating tights for men)

3. No skin (he seriously said this) (I asked if a Burqa was OK, and the Apple guy got angry)

4. No silhouettes that indicate that Wobble can be used for wobbling boobs (yes – I am serious, we have to remove the silhouette in this pic)

5. No sexual connotations or innuendo: boobs, babes, booty, sex – all banned

6. Nothing that can be sexually arousing!! (I doubt many people could get aroused with the pic above but those puritanical guys at Apple must get off on pretty mundane things to find Wobble “overtly sexual!)

7. No apps will be approved that in any way imply sexual content (not sure how Playboy is still in the store, but …)


http://chillifresh.com/2010/02/20/5000-apps-banned-the-new-rules/

Ihan ovela. Applen kai pitäisi poistaa logonsa myös iPhonesta säännön numero 6. perusteella, sillä suurin osa iPhonen omistajistahan kiihottuvat Applen logon nähtyään.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #111 : 22.02.2010 12:01 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En edelleenkään tajua, miksi paljaan pinnan näyttäminen on kenellekään haitallisempaa kuin väkivalta. Jos pelissä tai leffassa joku leikkelee päitä irti moottorisahalla, niin kukaan ei välitä, mutta auta armias, jos vähänkään näkyy paljasta pintaa, niin heti ollaan paniikissa kauhistelemassa.
tallennettu
Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #112 : 22.02.2010 12:05 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Applen kai pitäisi poistaa logonsa myös iPhonesta säännön numero 6. perusteella, sillä suurin osa iPhonen omistajistahan kiihottuvat Applen logon nähtyään.

Auts..  :lol:

Joo toi nakuilun estäminen on ihme juttu. Ymmärrän jos tuhero tai nänni vilahtaa, mutta että pikkutuhma sisältökin saa kenkää...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #113 : 22.02.2010 12:22 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämä on taas näitä sensuurin riemuvoittoja, ja App Storen mainekin saattoi jälleen kerran saada kolhun (Apple, ja sen määräysvalta App Storessa).

Parastahan tässä on tietenkin se että Playboy -sovellus, tai siis P*****y -sovellus (linkki = NSFW)  on edelleenkin App Storessa myynnissä. Se siitä sääntöjen pakottamisesta. Ja tuo Playboy -sanan sensurointihan korjaa kaiken?


Tämähän kai sai alkunsa siitä kun ihmiset valitteli, että erilaiset paljasta pintaa esittelevät sovellukset kiikkuu aina erilaisten "uusimmat sovellukset" tai "eniten myydyt sovellukset" listauksien kärjessä, mikä kieltämättä välillä ärsytti minuakin. Parempi ratkaisu kuitenkin olisi ollut laittaa ne erilliseen Adult -kategoriaan ja piilottaa kaikki siihen kuuluvat sovellukset.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #114 : 26.02.2010 11:22 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Sain vihdoin tekstitetyt videot pyörimään iPhonellakin. Kaikkiin koneellani oleviin sarjoihin ja leffoihin on poltettu tekstit ja siirsin tiedostot vain iTunesiin ja synkkasin iPhoneen. Toimii!  :)


Otin screenshotin iPhonella. Kuvanlaatu on hyvä ja tekstejäkin pystyy lukemaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #115 : 26.02.2010 13:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Californication

Millä ohjelmalla muuten polttelit tekstit kiinni? Ja oliko homma nopiaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #116 : 26.02.2010 13:12 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Millä ohjelmalla muuten polttelit tekstit kiinni? Ja oliko homma nopiaa.
En ole itse elokuvia iPhonelle juurikaan säädelly, mutta Handbreak (Mac, Win, Lin) tuntuu olevan aika suosittu ohjelma siihen ja muuhunkin elokuvien rippaukseen ja konvertointiin. Siinä on mm. valmiit asetukset iPhonelle konvertointia varten.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #117 : 26.02.2010 13:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jees, tuo käsijarru vaikuttaa asialliselta. Sisältää ehdottoman tarpeellisen jono-ominaisuuden, eli videoita voi laittaa muuntumaan ison kasan vaikkapa koulupäivän ajaksi.

Täytyykin alkaa kokoamaan myös omaan iPhoneen TV-sarjakokoelmaa tylsien hetkien ratoksi. Tilaa on ainakin, sillä luurissa on tällä hetkellä n. 28 gigaa käyttämättömänä. 32 gigan versio on ollut tähän mennessä hieman overkilliä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #118 : 26.02.2010 13:32 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Millä ohjelmalla muuten polttelit tekstit kiinni? Ja oliko homma nopiaa.

Submergeä olen käyttänyt. Maksullinen, mutta toimii luotettavasti ja säätömahdollisuuksia löytyy hyvin. Voit mm. valita mille laitteelle haluat videon viedä.



Itse vien ne aina Xbox 360:lle, stremaan videot Macilta Xboxin kautta isolle ruudulle. Tosin tuo Xbox 360 -versio toimi sellaisenaan iPhonessa. En ole kauheasti kellottanut aikoja. Ohjelma näyttää yhdelle Big Bang Theoryn jaksolle valmistumisajaksi noin 45 min, mutta se ei pidä paikkaansa. Ehkä puolet tuosta kestää? Itse laitan nukkumaanmennessäni useamman jakson työn alle. Onkohan koneen tehoilla kuinka paljon vaikutusta tuohon valmistumisaikaan? Neljä tiedostoa kun laittaa samaan aikaan työn alle, on kone aivan juntturassa.

Handbrakea taisin joskus käyttää, mutta en ollut siihen tyytyväinen. En kyllä enää muista mikä siinä vatutti.


« Viimeksi muokattu: 26.02.2010 13:38 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #119 : 26.02.2010 17:02 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili


Innostuin yhden nettitutun kautta vapauttamaan iPodini vankilasta ja teemailemaanhan sitä sitten ryhdyttiin. Ikonit tai mikään muukaan graafinen työ tuossa ei tietenkään ole itse tehtyä (joskin mietin, josko väsäisin oman taustakuvan tuohon), mutta sommittelussa ja asentamisessa meni kyllä aikaa, pikkutunneille asti väsäilin. Mutta valmiiksi saatuani oli tyytyväinen olo! :)
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 31
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines