Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 31
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 315850 kertaa)
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #540 : 30.08.2012 20:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


A6-suoritin?!

Tämä on vielä yksi suurimmista mysteereistä: onko uudessa iPhonessa jokin A5:n variaatio vai joko A6 astuu parrasvaloihin. AaaKuutosella olisi kivempi rehvastella 4S:n omistajille ja olisi jälleen yksi syy latoa euroset tiskiin!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #541 : 30.08.2012 20:56 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No tuo ei oo mulla kyllä mikään syy. Oma iPhone 4 on ihan tarpeeksi hyvä. Kavereiden 4S-malleja olen kokeillut, onhan ne karvan verran nopeampia mutta ei mitään radikaalia eroa. Tosin uudessa iFöönissä on varmaankin jo giga keskusmuistia uuden iPadin tavoin. Se onkin jo merkittävä ero.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #542 : 11.09.2012 11:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Google on julkaissut virallisen Youtube-appin iPhonelle. Paikkaamaan sitä, että Apple poistaa nykyisen Youtube-sovelluksen iOS6-päivityksen saavista laitteista parin viikon sisällä, kun uuden käyttiksen valmis versio näkee päivänvalon.

http://www.theverge.com/2012/9/11/3314384/youtube-app-iphone-ipod-touch-photos-video

iPad-versio on tulossa "parin kuukauden sisään".

Ei kyllä harmita vaihtokauppa. Tosi sulavan ja kivan tuntuinen softa ja toimii parin testin perusteella myös 3G-yhteydellä hyvin. Toi Applen virallinen softa teki 3G-yhteyden päässä videoista väkisin puuroa vaikka olisi ollut 10 megan 3G-yhteys käytössä. Se oli erittäin ärsyttävää. Toki se oli yksinkertaistetumpi ja niinpä tähän uuteen tottuminen vie varmasti jonkin aikaa.


Huomenna sitten Applen keynote! Popparit valmiiksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #543 : 11.09.2012 11:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili


A6-suoritin?!

Tämä on vielä yksi suurimmista mysteereistä: onko uudessa iPhonessa jokin A5:n variaatio vai joko A6 astuu parrasvaloihin. AaaKuutosella olisi kivempi rehvastella 4S:n omistajille ja olisi jälleen yksi syy latoa euroset tiskiin!


Wat. Pitää oikein quoteta tämä, niin muistaa jatkossakin miten tärkeitä syytä epillä on iskeä euroja tiskiin. Epi on nyt virallisesti saavuttanut seuraavan levelin Applen palvomisessa ja toimitamme sinulle lähviikkoina asiasta diplomin.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #544 : 11.09.2012 15:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili A6:n täytyy olla parempi koska siinä isompi numero!

Voi jeesus, millainenhan A7 tulee olemaan!
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #545 : 11.09.2012 22:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Alle 24 tuntia aikaa Applen special eventiin. Lapsenomainen jännitys alkaa nousta! Mitä jos Apple lyökin pöytään jotain ihan odottamatonta? Ei olisi täysin mahdotonta, että tekniikkasivustojen etusivuilla komeileva "iPhone 5" onkin Applen tarkkaan harkittu vedätys.

Se olisi klassinen hetki: "Oletteko nähneet tämän? Luulen, että olette. Minulla on kerrottavaa... Se ei ole iPhone 5..."

Yleisö hyperventiloi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #546 : 12.09.2012 10:21 »
Jubi_ Jäsen Viestejä: 26 Basaaripisteet: 0 Profiili On kyllä mielenkiintoinen ilta tulossa. Tosin uusi iPhone ei ainakaan ennakkohuhujen perusteella vielä sytytä. Isompi näyttö ja parempi kamera ei itselle ainakaan vielä riitä. Toivon mukaan sieltä paljastuisi vielä se "jokin" ominaisuus, jota kukaan ei osannut ennalta aavistaa. Uusien iMaccien mahdollinen julkistaminen tänään kiinnostaa itseäni enemmän, sillä uuden pöytäkoneen osto olisi ohjelmassa lähiaikoina.

Edit: Onkos muuten vinkkejä hyvistä Live Feedeistä, joiden kautta voisi tapahtumaa seurailla?
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #547 : 12.09.2012 10:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.uusisuomi.fi/raha/53429-paljastuiko-applen-suuri-paiva-yllattavan-pian


Viimeisten huhujen mukaan uuden iPhonen myynti alkaisi Euroopassakin jo 1,5 viikon päästä. Olisi Applen toistaiseksi nopein julkistus maailmanlaajuisesti, jos pitäisi paikkansa. Voi toki olla, että vain suurimmat euroopan maat saavat puhelimen tuolloin ja esimerkiksi pohjoismaihin se saapuisi 28.9.

Eniveis, mainitsin aikeistani hankkia uuden iPhonen ja nyt mun 4S:ää ollaan repimässä käsistä todella mukaviin hintoihin. Vanhasta iPhonesta uuteen päivittäminen on siksikin kivaa, että välirahaa jää uuden mallin hankittaessa maksettavaksi naurettavan vähän.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #548 : 12.09.2012 10:39 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Hauska oikeasti nähdä, koska joku keksii jotain aivan uutta. Kosketusnäyttö alkaa olla jo vanha juttu. Toivottavasti Apple olisi sentään kehittänyt jotain innovaatista, eikä vain parannellut speksejä.

Itseäni ainakin kiinnostaa uusi akkuteknologia, joka mahdollistaa johtomaiset akut. Tämä mahdollistaisi ainakin kännykän perinteisen ulkoasun muokkaamista täysin erilaiseksi. Saa nähdä, kuka hyödyntää tätä ensimmäisenä.

Edit: Olisi hauska nähdä, kun uuden iPhonen julkistus olisi täydellinen floppi. Olisi siinä naurussa pitelemistä, kun Applen fanit itkisivät katkerina netissä, kun tällä kertaa ei tullutkaan niin jumalaista laitetta kuin piti. Se on varmaan, että joskus se kupla poksahtaa, kun joku muu tuo markkkinoille jotain sellaista, mitä Applen A-luokan insinöörit eivät ole edes ajattelleet.


« Viimeksi muokattu: 12.09.2012 10:47 kirjoittanut Turpo »
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #549 : 12.09.2012 10:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Olisi siinä naurussa pitelemistä, kun Applen fanit itkisivät katkerina netissä, kun tällä kertaa ei tullutkaan niin jumalaista laitetta kuin piti. Se on varmaan, että joskus se kupla poksahtaa, kun joku muu tuo markkkinoille jotain sellaista, mitä Applen A-luokan insinöörit eivät ole edes ajattelleet.

Apple-fanit ovat parhaita selittämään itselleen (ja myös muille, siihen asti kun jaksavat kuunnella moista löpinää) miksi jokin kilpailijan ominaisuus ei olisi niin tärkeä juttu. Sitä vähätellään, kunnes Apple vähin äänin tuo sen omiin malleihinsa. Olen itsekin tehnyt tätä, muun muassa Notification centerin (suora kopio Androidista) ja oman yhteyspisteen kanssa. Nyt en voisi kuvitellakaan tulevani toimeen ilman näitä, mutta silloin kun ne olivat Androidissa vähättelin kovasti niiden tarpeellisuutta.

Musta tuntuu, että jos iPhone 5 on täsmälleen vuotojen kaltainen eikä yhtäkään yllätyksellistä juttua paljastu, on se aika kova pettymys todella monelle. Tämän luurin piti olla Jobsin ns. viimeinen näytös. iPhone 5 on viimeinen puhelin, jonka parissa Steve työskenteli ennen kuolemaansa. Senkin takia luuriin on ladattu suuremmat ennakko-odotukset.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #550 : 12.09.2012 11:20 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Kysymys kuuluukin, paljonko Jobs ehti vaikuttumaan ennen kuolemaansa kehitykseen. Jotenkin tuntuu, että Jobsin kosketusta laitteessa ei kauheasti nähdä. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtumaan paljon matkapuhelinmarkkinoilla, mitä Jobs ei ollut valitettavasti todistamassa, joten se on varmasti muokannut laitetta Jobsin kuolemaan jälkeen, kun Jobs ei pystynyt enää vaikuttamaan omilla visioillaan.. Tänään se sitten nähdään, oliko Jobsilla vielä jotakin annettavaa sen osalta, että kännykästä saataisiin vielä parempi laite.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #551 : 12.09.2012 12:40 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Eiköhän luurin speksit ole lyöty lukkoon jo aikoja sitten. Kestää kuitenkin kauan, että komponenttivalmistajat saavat tehtyä mahdolliset muutokset linjoilleen ja valmistusta pitää tietysti testatakin. Nokialla kun olin joskus duunissa niin  tuotannossa pyöri julkistamattomia puhelimia kuukausia ennen kuin niistä kuultiin julkisuudessa mitään. On niin paljon kokeiltavia asioita ennen kuin massatuotanto voi alkaa. Firmoilla on roadmapit pitkälle tulevaisuuteen. Ainakin parin seuraavan iPhonen speksit ovat varmaan jollain tasolla jo tiedossa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #552 : 12.09.2012 15:37 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.bbc.com/news/technology-19557497

Hyvä artikkeli Applen nykytilasta. Oma fiilis ainakin on, että voisin siirtyä takaisin Nokian leiriin seuraavan kännykän päivityksen tullessa ajankohtaiseksi. iPhone 4 ollut käytössä nyt vajaa kaksi vuotta.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #553 : 12.09.2012 16:41 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Hyvä artikkeli Applen nykytilasta. Oma fiilis ainakin on, että voisin siirtyä takaisin Nokian leiriin seuraavan kännykän päivityksen tullessa ajankohtaiseksi. iPhone 4 ollut käytössä nyt vajaa kaksi vuotta.

Sama fiilis oli aikoinaan pari vuotta vanhan iPhone 3G:n kanssa, jonka vaihdoinkin HTC Desire Z:n. 3G:n annoin tyttöystävälle. Kaksi vuotta myöhemmin, tänä keväänä, vaihdoin Desire Z:n iPhone 4S:ään. Mun (tässä vaiheessa yli 4 vuotta vanha) 3G on edelleen tyttöystävän käytössä.

Näillä näkymin jatkan 4S:n käyttöä ainakin kytkysopimuksen loppuun vuoden 2014 keväälle. Katotaan mitä siinä vaiheessa on tarjolla, tod. näk. valitsen taas Applen.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #554 : 12.09.2012 16:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Onkohan tuosta Applen tilaisuudesta jonkinlaista live streamia? Jos ei muuta tekemistä olis voisi sen katsoa.



Sanokaa nyt vielä että streami on mahdollista katsoa vain Applen laitteilla? Se olisi niin täydellistä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #555 : 12.09.2012 17:27 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Onkohan tuosta Applen tilaisuudesta jonkinlaista live streamia? Jos ei muuta tekemistä olis voisi sen katsoa.



Sanokaa nyt vielä että streami on mahdollista katsoa vain Applen laitteilla? Se olisi niin täydellistä.

Ei näistä ole enää aikoihin ollut livestreamia. Liveblogeja kylläkin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #556 : 12.09.2012 22:21 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei olisi Steve Jobsille kelvannut tämä roska, vaikka ei tämä mikän huono julkistus ollut. Ihmettelen kuitenkin, missä oli ne kuuluisat innovaatiot. Eikö Applella ole enää ketään, joka pakottaisi insinöörit rikkomaan tosissaan omia rajojaan.
Nyt jäädään sitten innolla odottomaan Jollaa. Ainakin niillä on ollut kovat puheet siitä, että he aikovat mullistaa puhelimen käyttökokemuksen. Toivottavasti näin kävisi, koska innovaatio on kuollutta tällä hetkellä matkapuhelinmarkkinoilla.

"Think different, Jolla?"


« Viimeksi muokattu: 12.09.2012 22:27 kirjoittanut Turpo »
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #557 : 13.09.2012 01:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili No... enemmän Lumia 920:ssä oli uutuutta kuin iPhone5:ssä. Ei tämä siis mitään mullistusta Applen leiriin tuonut. Ihan jees rautaa ja varmasti toimii yhtä hyvin kuin aikaisemmatkin. Vaikka myönnän, että pidän kyllä pitkulaisemmasta muotoilusta ja kilpailijoita pienemmästä koosta. Tuntuukin että suurimmat muutokset oli fyysisiä. Kevyempi, parempi muotoilu, isompi näyttö...ja tässä on onnistuttu. Varmasti iskee Apple porukkaan. Mutta varsinaiset uudet ominaisuudet kyllä puuttuvat. Ei nyt huono heitto Applelta, mutta minusta Nokia vei tämän, kaikesta Nokian niskaan kaadetusta paskasta huolimatta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #558 : 13.09.2012 07:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.anandtech.com/show/6283/iphone-5-hands-on-pics-and-video

Vitosen responsiivisuus kosketukseen näyttää todella hyvältä.

Mulla on sittenkin pieni henkien taisto otanko mustan vai valkoisen mallin. Musta näyttää tänä vuonna hemmetin elegantilta. Valkoisessa takaosan alumiini erottuu vähän enemmän.



Panoraama-kuvaus tuli myös 4S:lle iOS 6:n mukana. Tässä yksi esimerkkikuva: http://www.flickr.com/photos/nonamelive/7980863439/

Hyvältä näyttää.



Edit: Soneran keskustelupalstalla oli jo tänä aamuna uteluita iPhone 5 -myynnin alkamisen suhteen. Tässä Soneran odotettu vastaus:

Lainaus
Hienoa että olet jo kiinnostunut uudesta iPhonesta!

Valitettavasti tarkkaa päivämäärää en osaa sanoa.
Suosittelen sinua pitämään silmällä Sonera.fi sivua, tiedoitamme siellä hyvissä ajoin kun ennakkotilaukset käynnistyvät!


« Viimeksi muokattu: 13.09.2012 10:49 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #559 : 13.09.2012 11:04 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Onhan se erittäin seksikkään näköinen, ei siitä mihinkään pääse  :) Molemmat värit näyttää hyvältä.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #560 : 13.09.2012 13:18 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tuli juuri sitä mitä odoteltiin. Isompi ja parempi näyttö, tehoa, LTE jne. Pärjään ilmankin. Viisässää tai kutosta odotellessa. Softapuolellekaan ei tullut mitään uutta. Uudella tarkoitan julkistamattomia ominaisuuksia. Noin muuten iOS 6 on ihan kiva, viikon päästä pääsee käsiksi. Saa nähdä mitä Apple seuraavaksi pistää remonttiin. Viime vuoden SE juttu oli Siri ja tänä vuonna kartat. Noihin on tietty integroitu paljon käyttiksessä jo olevia ominaisuuksia, joten koodarit ovat olleet melko työllistettyjä. Minkähän kimppuun siellä seuraavaksi käydään? Karttoja ja Siriä varmasti viilataan jatkossakin mutta mikä on se ISO uudistus?

E: Vaihdoin Sonera Sopiva liittymään. Sain 10€ viilattua pois laskusta ja muutos astui voimaan heti.


« Viimeksi muokattu: 13.09.2012 14:31 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #561 : 13.09.2012 16:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

  :lol: :lol:
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #562 : 13.09.2012 19:05 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili taskumuro.com/video-jenkit-ylistavat-iphone-5tta-vaikka-he-todellisuudessa-saavat-kokeiltavaksi-iphone-4sn
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #563 : 13.09.2012 19:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
taskumuro.com/video-jenkit-ylistavat-iphone-5tta-vaikka-he-todellisuudessa-saavat-kokeiltavaksi-iphone-4sn



tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #564 : 13.09.2012 20:36 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaksi edellistä videota on aihettanut kunnon repeillyt täälläpäin. Kiva on kiusata niillä yhtä ystävääni, joka on aivan fanaatikko Applen suhteen.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #565 : 13.09.2012 20:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kaksi edellistä videota on aihettanut kunnon repeillyt täälläpäin. Kiva on kiusata niillä yhtä ystävääni, joka on aivan fanaatikko Applen suhteen.

http://www.collegehumor.com/video/6823327/apple-coasting-keynote-with-christopher-mcdonald

Toikin on aika loistava.  :)


Alan muuten kallistua nyt enemmän ja enemmän tuon mustan mallin kannalle. Olisi kiva nähdä molemmat livenä ennen ostopäätöstä, mutta jos ennakkotilaa, ei se ole oikein mahdollista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #566 : 13.09.2012 23:22 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #567 : 13.09.2012 23:45 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Monilla tuntuu menevän suoraan tuohon viimeiseen vaiheeseen.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #568 : 14.09.2012 17:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Toivottavasti Sonera tarjoaisi LTE-tuen. Siihen vielä jokin "surffilauta-3G:n" tapainen pakettiratkaisu ja kyllä hymyilyttäisi.  Ensi viikolla hintatietoja, ehkäpä?


4S:stä olen tehnyt jo alustavat kaupat kaverin kanssa. On todella siistiä miten paljon lukitsemattomasta iPhonesta voi saada käytettynä. Kun yhtälö on, että ostaa kytkynä normaalia halvemmalla ja myy sen pois lukko avattuna, nämä lähestulkoon kumoavat toisensa. Tuloksena melkein ilmainen vaihto uuteen puhelimeen. Ehdottomasti yksi iPhone-käyttäjänä olemisen suuria plussia.   
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #569 : 16.09.2012 09:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Samsung hyökkää täysin kainostelematta Applen kimppuun, tsekatkaa millaista mainosta oli tarjolla sunnuntain lehdissä jenkeissä:

http://www.macrumors.com/2012/09/15/samsung-running-an-iphone-5-attack-ad-in-newspapers-on-sunday/
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 31
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines