Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 31
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 315941 kertaa)
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #300 : 27.08.2010 13:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Poikkesin eilen isosiskon luona lepuskissa ja siellä napsailin paremmassa valossa vähän lisää kuvia. Tässä saalis:

http://koti.welho.com/mijas12/kuvat/lepuski.jpg
http://koti.welho.com/mijas12/kuvat/lepuski2.jpg
http://koti.welho.com/mijas12/kuvat/yoshi_pehmo.jpg
http://koti.welho.com/mijas12/kuvat/kello.jpg



Tänään ja huomenna katson josko saisin iltahämärässä napsaistua otoksia.


Huomioita uudesta iPhonesta nyt muutaman päivän käytön jälkeen:


- Näppis tuntuu selvästi tarkemmalta, harhalyöntejä tulee selvästi vähemmän kuin 3GS:llä. Parantunut resoluutio näkyy siis myös tässäkin?
- Akkukesto näyttää tosiaan kykenevän 2 päivään: 40 tuntia käyttökellossa ja akkua vielä n. 30% jäljellä.
- Näyttö on kuin karamelli, sitä tekisi mieli nuolla!  (AppStoresta muuten löytyy ohjelma, jossa ruudulle ilmestyy lautanen, joka tulee oikeasti nuolla puhtaaksi... EI, en ole testannut sitä. Huikean softan nimi on iLickit ja se maksaa 0,79 euroa).
- On se nopia kuin mikä. Tosin ero yleisissä jutuissa edeltäjään ei ole mikään massiivinen. Suoritusero 3G:n ja 3GS:n välillä oli paljon, paljon dramaattisempi. 3GS pistää jopa yllättävän hyvin 4:lle kampoihin varsinkin verkkosivustojen rendaamisessa. Monesti nelkku on varsinkin pienempiä sivukokonaisuuksia avatessa vain joitakin kymmenyksiä nopsampi.
- Ai niin, se gyroskooppi! Tässähän oli sellainenkin? Tätä huikeaa ominaisuutta pitääkin testailla jollakin demolla. Ominaisuus, joka on kiva mainita kun puhelinta esittelee kaverille, mutta jolla ainakin tällä hetkellä tekee hyvin vähän mitään järkevää.
- Puhelimen muotoilu alkaa nyt tuntumaan käsissä hyvältä. Ensialkuun nelonen tuntui oudolta käsissä kun oli tottunut aiempien mallien pyöristettyyn takaosaan, mutta nyt sitä ei enää ihmettele. Luuri näyttää ja tuntuu premium-tuotteelta. Ja tiedän; Apple on laittanut muotoilua käytännöllisyyden edelle, mutta pirun nätti tuote se silti on. Yksi Applen kauneimmista luomuksista koskaan.
- Eilinen illanvietto irroitti kaverien suusta hauskaa antenniläppää, jota joudun varmaan sietämään kuluvan vuoden. Kun jotain meni pieleen, siitä sanottiin "Se on toi iPhonen antenni joka tän aiheuttaa, vie se ny täältä poies!".  Turhan vakavasti tätä ei kannata ottaa, sillä itse en ole vielä kokenut mitään konkreettisia ongelmia antennin myötä: puhelut ovat kestäneet linjoilla ja data on kulkenut. Toki palkit saa tippumaan väärällä otteella, mutta itse en niitä jaksa vahdata, kunhan siitä ei aiheudu oikeita ongelmia.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #301 : 04.09.2010 10:46 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili iOS 4.1 julkaistaan ilmeisesti ensi keskviikkona, näin ainakin mm. Applen Britannian sivusto väittää.

Ja iOS meni ja ohitti Linuxin kolmanneksi käytetyimpänä Internetin selausalustana. Hiukan uskomatonta, että kännykkällä selataan Internetiä enemmän kuin jo 20 vuotta olemassa olleella PC-käyttöjärjestelmällä. iOS muutenkin vain kolme vuotta vanha.


- Ai niin, se gyroskooppi! Tässähän oli sellainenkin? Tätä huikeaa ominaisuutta pitääkin testailla jollakin demolla. Ominaisuus, joka on kiva mainita kun puhelinta esittelee kaverille, mutta jolla ainakin tällä hetkellä tekee hyvin vähän mitään järkevää.
Hiukan myöhässä...

iPhone 4:n gyroskooppihan on lähinnä peleihin tarkoitettu ominaisuus. Tarkentaa siis kapulan liikkeen tunnistusta. Vähän niinkuin Wii MotionPlus, joka sekin on gyroskooppi. Gyroa käytetään lähinnä vain peleissä, joissa kapulaa kallistetaan. Gyro siis tunnistaa kallistuksen (kolmen akselin ympäri) kun taasen accelerometer tunnisttaa kapulan liikutuksen (kolmen akselin suunnassa). iPhone 4 tunnistaa siis liikkeen kuuden akselin suunnassa, kun vanhemmat kapullat tuntee vain kolme akselia. Accelerometerilläkin voidaan tunnistaa/päätellä kallistus, mutta gyro on siinä paljon tarkempi.

Ainakin ïlmainen Gun Range käyttää gyroa, mutta se taitaa olla enemmän teknologiademo kuin peli. Ymmärtääkseni myös Real Racingiin on lisätty tuki gyrolle (kuten myös Retina-näytölle ja anti-aliasingille).
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #302 : 04.09.2010 11:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Toivottavasti 4.1 oikeasti toisi parannusta 3G-mallien suorituskykyyn niin kuin Apple sen väittää tekevän. Yksi tuttuni on tuskaillut 4.0:n asennuksesta asti miten puhelin on kuin varjo entisestään. Edes spotlightin pois ottaminen käytöstä ei tuonut siihen puhelimeen mitään kovin merkittävää parannusta.

Akkukesto on kyllä ollut huippua tässä nelosessani. Se onkin näytön ohella eniten kohentunut yksittäinen juttu aiemmista malleista. Vuorokauden käytöllä akkua on vielä n. 50-60 % jäljellä, eli riittää hyvin toiseenkin päivään jos ei ole mitään aivan hullun raskasta käyttöä tiedossa.


« Viimeksi muokattu: 04.09.2010 12:28 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #303 : 08.09.2010 20:14 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili iOS 4.1 julkaistiin (iPhone ja Touch). Eikun asentamaan.


Edit: Sinnehän tuo meni. Ensimmäinen huomio: iTunes 10:ssä parannettu iOS-laitteiden päivittämistä. Ennenhän siinä aukesi se typerä ikkuna, joka esti iTunesin käytön asennuksen ajan. Nyt kyseinen ikkuna on heitetty korpeen ja päivitys hoidetaan kokonaan laitteen sivulla.

Game Centerin käyttöönotossa oli fiksua, että se ehdotti maaksi Yhdysvaltoja. Olisi se kai voinut Suomen poimia järjestelmän asetuksien perusteella. Muuten käyttöönotto meni ongelmitta. Nyt sitten odottamaan peleihin päivityksiä.

iPhone 3GS:lle ei tainut muuta uutta ollakkaan? HDR-kuvaus on vain iPhone 4 käyttäjien iloksi. iPhone 3G ei saanut edes Game Centeriä vaikka 2nd gen Touch sai.


« Viimeksi muokattu: 08.09.2010 21:50 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #304 : 08.09.2010 23:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juu, sinnehän tuo 4.1 oikein kivasti sujahti. Täytyy huomenna testailla paremmissa valo-olosuhteissa HDR-kuvien ottamista.

Gamecenter-nickejä voisi jakaa: omani on sama kuin PSN-nimi eli Miccis.  Saapi lisäillä vapaasti ja viestiosioon voi laittaa, että tuli täältä laudan kautta.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #305 : 09.09.2010 05:37 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Asentuihan se lopulta, tai latautui. Lataus keskeytyi kolme kertaa, joka kerta pääsin hieman pidemmälle. Viimeisen kerran tyssäsi kuusi sekuntia ennen loppua. Miksei tuo osaa jatkaa siitä mihin jäätiin? Joka kerta piti aloittaa alusta.

Kabanossi nimellä mennään GC:ssäkin.  :)

E: Flight Controlin piti päivittyä GC-yhteensopivaksi. Ei se siellä kuitenkaan näy.

E2: No niinpä tietysti. Piti käydä pelaamassa yksi peli ensin.

E3: Todella kätevää muuten, että pelit saa käynnistettyä Game Centerin kautta. Toivottavasti kaikki pelit päivittyvät mahdollisimman nopeasti!


« Viimeksi muokattu: 09.09.2010 05:55 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #306 : 09.09.2010 13:25 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Minä kuljen teidon nimellä GC:ssä(kin). Saapi lisäillä.

Takkuilee ja kaatuilee aika paljon tuo Game Center -ohjelma. Ainakin minun 3GS:ssä. Lukkiutuu, ettei voi tehdä pariin hetkeen mitään jonka jälkeen se saattaa kaatua. Välillä myös Game Centerin sulkeminen laittaa kapulan hetkeksi lukkoon. Täytyy kokeilla, auttoiko kapulan uudelleen käynnistys.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #307 : 09.09.2010 13:48 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Vähän hidas tuo on, mutta kaatumaan en ole saanut. Hyvä tuo torven törähdys kun saa kaverikutsun.  ;D
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #308 : 09.09.2010 16:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Gamechanger:

Apple to Allow Other iPhone Development Tools, Publishes App Review Guidelines


Erittäin hyvä, että Apple lopetti niskuroinnin ja tuli kehittäjiä vastaan. Alkuperäinen päätös kieltää muun muassa Flash -> iOS -muunnin oli todella tyly.

Hyvä, että Android hengittää niskaan ja kasaa paineita Applelle, niin eivät voi ihan kaikkea tehdä diktaattorin tyyliin. Tai voivat toki, mutta lopulta Applenkin on tultava jonkin verran vastaan, jos kritiikki nousee tarpeeksi suureksi. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #309 : 09.09.2010 19:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin tuli ladattua tuo Game Center äsken, nickkinä tuttu despire. Lisäilkää vaan  :)
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #310 : 12.09.2010 20:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iPhone 4:n uusi, iOS 4.1:n mukana tullut HDR-ominaisuus toimii tietyissä olosuhteissa aivan erinomaisesti.

Vasemmalla normaali otos, oikealla HDR. Haluttaessa puhelin tallentaa molemmat, joten testailla voi rauhassa mihin se sopii ja mihin ei. Allaolevaa kuvaa esimerkiksi ei saanut vallitsevissa olosuhteissa kuvattua millään niin, että kuva olisi tarkentunut leluun ja samalla tausta olisi ollut muuta kuin kirkasta utua. Molemmat kuvat ovat täysin käsittelemättömiä, vain fyysistä kokoa on pienennetty.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #311 : 12.09.2010 21:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eli HDR:llä saa tummempiakuvia. Wow!

E: Tiedän kyllä mitä HDR meinaa, mutta mietin vain että mitä järkeä oli laittaa tuommoinen kuva siihen, joka ei yhtään esittele toimintoa.


« Viimeksi muokattu: 12.09.2010 22:00 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #312 : 12.09.2010 21:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei, vaan HDR-toiminto ottaa erilaisilla valoituksilla kolme kuvaa ja niputtaa ne päällekkäin. Hyödyt? Voit saada samaan kuvaan sekä rikkaan taivaan että vehreän nurmen. iPhonen kameralla tämä harvoin on muuten mahdollista.

iPhonen vakiolla kuvausohjelmalla ei voi säätää valotusta, joten HDR-toiminto paikkaa juuri tätä puutetta. Ei mitään maata mullistavaa, mutta onpahan vaan kiva toiminto eikä pilaa millään tavalla kuvia, koska molemmat versiot tallentuvat joka tapauksessa muistiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #313 : 12.09.2010 22:23 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt pakko kysyä että jos siinä super mahtavassa omena luurissa ei voi edes valotusta säätää niin mitä siinä sitten voi säätää kuvaa ottaessa?
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #314 : 12.09.2010 22:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nyt pakko kysyä että jos siinä super mahtavassa omena luurissa ei voi edes valotusta säätää niin mitä siinä sitten voi säätää kuvaa ottaessa?

Ei mitään? 

Ainoa asia mihin voi vaikuttaa, on se mihin tarkennetaan ja onko salama päällä, pois vai automaatilla. En tiedä onko AppStoressa tarjolla monipuolisempia kuvausohjelmia. Niille ei ole ollut itselläni tarvetta.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #315 : 12.09.2010 23:23 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis ei jumalauta. Kuulostakoon provolta, mutta mikä vittu tuossa luurissa on niin ihmeellistä? Noksussa ollut monipuolisemmat kamerasäädöt jo viisi vuotta. Apple fanit vauhkoaa siitä kun I luuriin tuli kansiot päivityksenä, woohoo. Sitten mahdollisuus laittaa oma taustakuva whoppi fuckin doo. Sitten apple keksi video puhelut vain muutama vuotta myöhässä taas. Eli siis ainoa plussa puoli tuossa on vaikka noksuun verrattuna se että I luurissa taitaa softat käynnistyä heti ja noksussa vasta sekunnin päästä. Täysin sen 700e arvoista vai mitä se sitten maksaakaan :???:
Eihän tuohon räpsään saa edes omaa soittoääntä jollei se ole oikeassa muodossa ja 30s pitkä. Siis oikeasti ei voi tajuta. Ehkä en ole vaan saavuttanut sitä korkeampaa henkistä tasoa mitä tämän käsittämiseen vaaditaan.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #316 : 12.09.2010 23:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ehkä en ole vaan saavuttanut sitä korkeampaa tasoa mitä tämän käsittämiseen vaaditaan.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #317 : 12.09.2010 23:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Toiset haluavat säätää, toiset haluavat käyttää. Näin siis kärjistetysti. Myös Windowsissa on huomattavasti enemmän säätömahdollisuuksia kuin mitä Mac OS X tarjoaa, ja se on ollut monille perustelu, kun olen kysynyt miksi Windows on jonkun mielestä Macia parempi. Eikä siinä mitään, se mielipide ei ole yhtään sen huonompi/parempi kuin minunkaan.

Millä perustelen iPhonen hankkimisen?

Olen Apple-fani.  (no shit, sherlock?)
Se on MIELESTÄNI markkinoiden nätein puhelin.
Retina Display on helvetin hyvä näyttö.
iOS on MIELESTÄNI markkinoiden paras mobiili käyttöjärjestelmä.
Kamera on hyvällä tasolla, sekä videokuvauksen että stillien osalta.
iPhone on statusesine  (linkittyy ensimmäiseen kohtaan)



Onko hullua päivittää joka vuosi uusi iPhone-malli taskunpohjalle? Monien mielestä, varmasti on. Rahaa menee kuitenkin eri ihmisillä eri asioihin: joillakin videopeleihin, joillakin tietokoneisiin, joillakin puhelimiin, joillakin viinaan ja naisiin, joillakin matkusteluun, joillakin äänentoistoon... Lista on käytännössä loputon.

Eikä ole mitään "korkeampaa tasoa". Minä käytän tyytyväisenä omaa puhelintani ja seuraan myös mitä Applen kilpailijoiden leirissä tapahtuu ja kyselen mistä toiset tykkäävät omassa puhelinmallissaan. Mitään maailmoja suurempaa vastausta siihen kysymykseen, että mitä me nähdään tässä puhelimessa, en osaa kuitenkaan antaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #318 : 13.09.2010 00:11 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ainoa fanipoika täällä tuntuu olevan partajeesus, jos sä tosissaan vertailet jotain Nokian luureja iPhoneen tai Android-huippumalleihin. Nokian lippulaiva, N8, ei edes Nokian itsensä mukaan kilpaile huippuälypuhelimien kanssa.

Ja hei, kaikkia ei kiinnosta ne kameraominaisuudet puhelimessa, osta järkkäri jos niillä kuvilla on pakko jeesustella.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #319 : 13.09.2010 08:52 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
--
iPhone on statusesine  (linkittyy ensimmäiseen kohtaan)
--

En ole nyt ihan varma siitä millainen status on kyseessä, mutta kiinnostuin kyllä todella paljon kun kyseessä on kuitenkin muutaman sadan euron matkapuhelin.
N
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #320 : 13.09.2010 09:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
--
iPhone on statusesine  (linkittyy ensimmäiseen kohtaan)
--

En ole nyt ihan varma siitä millainen status on kyseessä, mutta kiinnostuin kyllä todella paljon kun kyseessä on kuitenkin muutaman sadan euron matkapuhelin.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #321 : 13.09.2010 12:50 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Yksi tärkeä asia minkä mm. Partajeesuskin missasi on käyttökokemus. Nykyään laitteistolla ei ole enää niin väliä, mutta käyttökokemus on kaikki kaikessa. Käyttökokemus on tosin hyvin laaja käsite ja se sisältää epäsuorasti myös laitteiston. Hidas prosessori tekee käyttökokemuksesta tuskaa, mutta 1.1GHz prossulla varustetun laitteen käyttökokemus ei välttämättä ole parempi kuin 1GHz prossulla varustetun. Eikä yksittäiset puuttuvat ominaisuudetkaan tee laitteesta huonoa, jos sen käyttökokemus on hyvä.

Apple aika pitkälti mullisti älypuhelinmarkkinat iPhonellaan. Ja se teki sen ilman MMS:siä, 3G:tä, kansioita tai kameraa.

Käyttökokemus on siinä mielessä hankala, että sitä ei voi mitata tai ilmoittaa millään numeerisella arvolla tai millään muullakaan tavalla. Joten se on hankalaa kertoa toiselle miksi iPhone (tai Mac) on niin loistava ja mahtava ja kaikin puolin paras. Sitä laitetta vaan on käytettävä pari kuukautta ja sitten katsoa, oliko se laite sinulle sopiva vai ei.

Ja yksi asia mistä Applea huomautetaan ja nauretaan sille on se, että se lisää jonkun perusominaisuuden vasta X vuotta myöhemmin kuin muut. Vaikka videopuhelut. En minä tiedä minkälaisia ratkaisuja siihen muilla valmistajilla on, mutta otetaan Skype esimerkiksi. Ei tosin siitäkään ole omakohtaista kokemusta, mutta olettaisin, että sinun pitää ladata ja asentaa se ohjelma, luoda tili, säätää asetuksia (maksutapa asettaa, jos sille on tarvetta) ja sitten ilmoittaa kaikille tutuillesi uusi puhelinnumerosi. FaceTime: Soitat toiseen iPhone 4:ään ja painat FaceTime -nappia. Pahimmillaan joudut asetuksista käydä nyrjäyttämässä yhden asetuksen toiseen asentoon, jos se on oletuksena pois päältä. Mitään käyttöönottoa ei siis varsinaisesti ole.
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #322 : 13.09.2010 13:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Teidonilla on hyviä pointteja tuossa, mutta muistakaa toki, että brändiuskollisuus on myös eräs hankalasti mitattava asia. Varsinkin Applen kohdalla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #323 : 13.09.2010 15:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Apple aika pitkälti mullisti älypuhelinmarkkinat iPhonellaan. Ja se teki sen ilman MMS:siä, 3G:tä, kansioita tai kameraa.
On tämäkin totta, mutta tämän Apple teki kyllä täysin brändinsä ansiosta. iPod oli jo niin suosittu ja "trendikäs" laite että kaikki iPod hörhöt *usi hunajaa kun tästä kuulivat. Ilman mitään tietoa siitä kuinka hyvä itse laite on. En väitä että iPhone olisi ollut huono laite, mutta eihän se mikään markkinoiden ihmelaite ollut. Markkinointi ja brändäys oli vain puhdasta neroutta. Nykyään iPhone kyllä näyttää käytettävyyden osalta aika hyvin tietä, mutta en usko että tämäkään enää kauaa on itsestään selvä. Henkilökohtaisesti voisin sanoa että tämä aika on jo nyt ohi.

Ja mitä Applen nerouteen käytettävyyden osalta tulee yleisesti, voin heittää yhden tuotteen jonka olemassa olo murentaa Applen maineen tässä täysin: iTunes.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #324 : 13.09.2010 15:08 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ja mitä Applen nerouteen käytettävyyden osalta tulee yleisesti, voin heittää yhden tuotteen jonka olemassa olo murentaa Applen maineen tässä täysin: iTunes.

Tuosta olin aivan samaa mieltä vielä muutama vuosi sitten. Olin käyttänyt sitä Windowsilla ja kun hankin Macin, etsin suoraan jonkun muun musasoftan. Päätin kuitenkin kokeilla sitä ja sehän oli oikein hyvä. On kai aika yleisessä tiedossa, että Mac-versio toimii, Windows ei. Se ei tietenkään sua hirveästi lohduta..
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #325 : 13.09.2010 15:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vähän sama juttu Safarin kanssa: en ole pahemmin kuullut kenenkään käyttävän sitä Windowsilla.  :lol:
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #326 : 13.09.2010 15:15 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Lainaus
Ja mitä Applen nerouteen käytettävyyden osalta tulee yleisesti, voin heittää yhden tuotteen jonka olemassa olo murentaa Applen maineen tässä täysin: iTunes.

Hä? Minkä takia jokin Windowsilla huonosti toimiva ohjelma "murtaa Applen maineen täysin"? Vähän sama kuin sanoisi että jokin Macillä huonosti toimiva Microsoftin softa pilaisi sen maineen täysin.

Kokeile iTunesia Macilla joskus. Jos löydät jotain moitittavaa sen käytettävyydestä, niin katsotaan sitten uudelleen.

E: Hidas.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #327 : 13.09.2010 15:24 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Suurinosa ipodin käyttäjistä käyttää PC:tä, joten on ihan perusteltua sanoa, että iTunesin PC-versio narkertaa Applen mainetta ja paljon. Itsellä oli ennen todella positiivinen kuva omenasta, mutta itunes on romuttanut sen täysin. Iphone tosin on korjannut tätä jonkun verran.

Seuraava mp3-soitin ei muuten ole ipod.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #328 : 13.09.2010 15:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Suurinosa ipodin käyttäjistä käyttää PC:tä, joten on ihan perusteltua sanoa, että iTunesin PC-versio narkertaa Applen mainetta ja paljon.

Aivan. Lisäksi en ole pitänyt iTunesista millään tavalla, mutta pahin on se iPod liitettävyys. Se on oikeasti niin seköpäistä hommaa että en ole kertaakaan sitä käyttänyt että en olisi miettinyt miksi helvetissä se on tehty niin vaikeasti. Ja voin aika rehellisesti sanoa että osaan käyttää tietokone softaa ja jos en osaa opin sen ja sen logiikan ja idean aika nopeasti, mutta iTunes on poikkeus. En vain ymmärrä sitä...

Vaikka ei sillä, voihan se olla Macilla parempi, kun osa poistyöntävästä fiiliksestä tulee siitä kun softa on kuin Symbianilla koodattu. Eli hidas ja raskas.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #329 : 13.09.2010 16:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Yritykset eivät turhaan kilpaa kopioi Applelta käyttöliittymään liittyviä asioita ja visuaalista tyyliä. Ne kun toimivat monelle eri taitotasolle ja houkuttavat vähän vähemmän nörtimpiä ihmisiä tietokoneiden ihmeelliseen maailmaan. Windows on käytettävyydessään valovuosia Macin OS'aa takana tässä suhteessa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 31
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines