Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 31
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 310079 kertaa)
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #30 : 27.08.2009 21:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://paidcontent.co.uk/article/419-spotify-says-apple-still-testing-iphone-app-spotify-vanishes-from-app-s/

iPhonen Spotify-appia odottaville tämä on aika BREAKING-kamaa.

Apple’s Cupertino spokesperson tells us: “The current status as of right now is it’s been approved and we hope to add the app to the more than 65,000 apps on the app store very soon. We’ve been in constant communication working with the developer and have already notified Spotify that the app will be in the app store very soon.”


Applella on sataprosenttinen hallinta App Storeen. Yhtiön mielivaltainen tarkastusjärjestely ja joskus melko oudot softien hylkäysperiaatteet ovat ehtineet raivostuttaa kehittäjiä ympäri maailman. Spotifyn suhteen ilmassa on ollut monta viikkoa spekulointia: mitä tekee Apple? Olisiko sen kieltäminen liian suuri tahra yhtiön kilpeen?

iPhone-Spotifyn käyttäminen vaatii kuitenkin ilmeisesti 10 euroa kuukaudessa maksavaa premium-tunnusta palveluun. Jos joskus tarvitsen syyn ostaa premiumin, niin iPhonessa toimiva Spotify on kyllä aika helvetin hyvä sellainen...

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #31 : 28.08.2009 00:06 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Hajotkaa iPhoneihinneThis is the new shit.
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #32 : 28.08.2009 00:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Viitaten yllä olevaan sodanlietsontaan:

Resistiivinen kosketusnäyttö.

No okei, voihan sen tehdä varmasti hyvinkin ja niin, että kosketusnäyttöpuhelimen käyttäminen soljuu, mutta lähes kaikki tällä tekniikalla varustetut mallit joita olen kokeillut ovat olleet vähän niin ja näin. iPhonen kapasitiivinen multi touch -näyttö on yksinkertaisesti niin pirun hyvä, että resistiiviset näytöt tuntuvat sen jälkeen aika kömpelöiltä.

Maemo on kyllä varmasti edistysaskel S60-käyttiksestä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #33 : 28.08.2009 00:52 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Sotaahöps, keskustelua vain halusin pitää yllä  ;)

Mutta kertokaa hei, mikä siinä multitouchissa on niin must have? En ole itse iPhonea saati muita multitouch puhelimia omistanut, niin en osaa sano mikä siitä tekee sellaisen ettei sitä ilman voisi elää. Maemossa esim zoomi on tehty nerokkaalla menetelmällä jossa sormella tehdään ympyräliikettä joko myötä- tai vastapäivään sisään- tai ulos zoomattaessa joka vaikutti toimivan lähes yhtä hyvin kuin pinch iPhonessa. Ja tekstin syötössä multitouch varmasti toisi kirjoitusnopeutta lisää, mutta hardware näppis kumoaa senkin puutteen. En keksi pelien lisäksi mitään oikeasti hyvää syytä ettei samaa asiaa voisi tehä muulla tapaa lähes yhtä hyvin ja saada vielä resistiivisen näytön hyvät puolet siinä samalla.

Tällä erää: moniajo, markkinoiden kovinta hardwarea ja opensource OS > monisormikikkailut
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #34 : 28.08.2009 01:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Multi touch nousee arvoon juurikin webbiselailussa.

Osa käyttömukavuudesta tulee toki myös siitä, että Safari sovittaa sivut iPhonen näytölle minulle mieluisalla tavalla. Mutta kun tulee aika zoomailla ja liikkua sivulla, multi touch tekee tästä juuri niin kätevää kuin pitääkin.

Osa tästä hehkutuksesta tulee toki siitä, että minulle on aika vahva omenanmuotoiset lasit päässäni, osa taas siksi, etten millään ole voinut testailla maailman jokaista kosketusnäyttöpuhelinta ja niiden verkkoselaimia. Onhan siellä joukossa sellaisiakin, jotka ovat jääneet testaamatta ja täten niiden mahdollinen laadukkuus minulta pimennossa. Mutta kun vertaan testaamiani malleja iPhoneen, on ero ollut aika suuri.

Eikä kyse ole siitäkään, että olisin oppinut käyttämään iPhonea kuukausien kuluessa niin hyvin. Sillä minuutilla kun luurin sai käsiinsä, tiesi mitä teki. Se on sitä kuuluisaa hyvää käytettävyyttä.


Enkä mene sanomaan, etteikö tuon uuden Nokia-mallin käytettävyysratkaisut voisi olla yhtä hyviä, vain erilaisia. Sehän selviää kun k.o laite pistetään kunnon testiin iPhone 3GS:n kanssa sitten aikanaan. Mielenkiinnolla seuraan miten kehitys menee eteenpäin. Siitähän seuraa aina hyvää, kun tekniikka kehittyy nopeammin kun on kilpailua.

MUOKKAUS:

Facebook for iPhone versio 3.0 nyt ulkona App storessa! Eikun tutkailemaan uusia ominaisuuksia.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #35 : 28.08.2009 07:21 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Hajotkaa iPhoneihinne

This is the new shit.

Eka Nokialainen piiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkään aikaan jonka voisin oikeasti harkita hankkivani. Tässä demossa oli pari häiritsevää juttua, esim rumat nokiatyyliset ikonit vilahtavat siinä 1:00 kohdalla kun käyttöliittymä on muuten niin siistin näköinen, wtf? Myös toi pyörittelyzoomi oli vähän epäilyttävä, välillä siinä pyöri koko sivusto sen sijaan että olisi zoomannut :D. Mutta kokonaisuus on hyvin vakuuttava. Ostaisin melko varmasti ellen omistaisi jo iPhonea. Ei vaan taitaisi synkkautua mäkin kanssa yhtä kiltisti :(.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #36 : 28.08.2009 08:23 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili
Multi touch nousee arvoon juurikin webbiselailussa.

Osa käyttömukavuudesta tulee toki myös siitä, että Safari sovittaa sivut iPhonen näytölle minulle mieluisalla tavalla. Mutta kun tulee aika zoomail

800x480 resoluution näyttö varmasti poistaa zoomailujen tarvetta myös tehokkaasti ;)
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #37 : 28.08.2009 12:28 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän tuo N900 aika hyvälle noin äkkiseltään vaikuttaa. Speksien osaltahan se on aika samanlainen kuin iPhone 3GS, eli sama prossu ja yhtä nopeakin vielä (ARM Cortex A8 600MHz), ja muistiakin on yhtä paljon (256Mt). N900:n näytönohjainta en tiedä, mutta kummankin näytönohjain tukee OpenGL ES 2.0:aa. Näytön koko on sama molemmissa (3.5"), mutta N900:n resoluutio vie iPhonea aika tehokkaasti. En tosin tiedä onko niin suuresta resoluutiosta hyötyä kun näytön koko on noin pieni, mutta eipä kait siitä ole haittaakaan. Resistiivinen vs. kapasitiivinen... en osaa sanoa, mutta minä ainakin tykkään iPhonen kosketusherkkyydestä. Fyysinen näppäimistö... en osaa sanoa, en ole käyttänyt. Muistikortinlukijan hyödyllisyys riippuu käytöstä ja kamera perus Nokia -tyyliin vie iPhonen kameraa kuin pässiä narussa.

Mutta niin, loppujen lopuksi se on aika pitkälti softasta kyse kumpi on parempi (ellei hyvä kamera ja/tai muistinkortinlukija ole must), ja siihen vaikuttaa paljon käyttäjän mieltymykset. Tuossa esittelyvideossa ei paljoa softaa esitelty. Sellaisen johtopäätöksen minä siitä kuitenkin tein että se käyttöliittymä tahtoi vähän tahmata ja tahmaavaan käyttöliittymään menee hermot. Ainakin minulla meni loppuajasta hermot iPhone 3G:ssä Safariin juurikin tahmaamisen takia. Onneksi iPhone 3GS tuli ja pelasti minut hermo romahdukselta. ;)

Moniajokin on vähän kaksi piippuinen juttu. Toisaalta se on hyvä että voi hyppiä kahden tai useamman ohjelman välillä, mutta haittana on sitten koneen yleinen hidastuminen ja akkukesto. Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka paljon esim. Flashia käyttävä nettisivu hidastaa kaikkien muiden ohjelmien käyttöä. Tai kuinka nopeasti se syö akun tyhjäksi. Toinen moniajon ongelma on ohjelmien hallinta. Jos haluat maksimoida akkukeston, sinun pitää sulkea kaikki turhat ohjelmat. No, jos ohjelmien sulkeminen tapahtuu helposti niin se ei ole niin suuri ongelma, mutta jos se tapahtuu monen mutkan kautta niin se alkaa pidemmän päälle syömään miestä. Ohjelmat pitää myöskin sulkea jos haluat vapauttaa prossutehoa jollekin tietylle ohjelmalle, vaikka pelille. Näistä syistä minä en ainakaan kaipaa moniajoa iPhoneen, ja jos (ja kun) Apple sen joskus iPhoneen lisää niin minä ainakin toivon että käyttäjällä olisi valta siinä asiassa, eli joko koko moniajon poistaminen käytöstä tai että käyttäjä saisi valita mitkä ohjelmat jää "suljettaessa" taustalle ja mitkä sammuu.

Ja tietty kun iPhonea verrataan muihin kännyihin on pakko mainita App Store ja sen 65 000+ ohjelmaa. Ohjelmisto > laitteisto anyday.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #38 : 28.08.2009 12:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
kamera perus Nokia -tyyliin vie iPhonen kameraa kuin pässiä narussa.

Noh noh. 3GS:n kameran ollessa kyseessä asia ei ole enää noin selvä. Yökuvissa Nokian parhaimmat kännykamerat ottavat vielä suht ison edun, mutta päiväkuvauksessa eroa on kurottu kiinni.

3GS vs. N97 kamera (päiväkuvaus)
3GS vs. N97 Kamera (yökuvaus)


Teidonin puheiden perusteella en kyllä malta odottaa 3GS:n Safarin avaamista. Meinaan kun surffailu tällä 3G:eelläkin on ollut nyt 3.0-softan asennuksen jälkeen todella jees. 2.x-käyttiksellä kaatuili paljon enemmän. Ja sivujen rendaaminenkin nopeutui tällä vanhallakin mallilla selvästi.


Ensifiilikset uudesta Facebookista:

Onpa muuten rajusti tuunattu versio aiemmasta. Niin paljon nopeampi, monipuolisempi ja käytettävyydeltäänkin parempi. Nythän tätä kehtaa oikeasti käyttää pääsivuston rinnalla. Oikeastaan kaikki tärkeimmät emäpalvelun toiminnot ovat nyt mukana.

Paitsi.. Quiz-ominaisuudet ovat edelleen jäissä! Ehkäpä se viihdyttäisi joskus junamatkalla vastailla näihin FB:n toinen toistaan hölmömpiin kyselyihin, mutta eipä niiden puuttuminen kauheasti haittaa minua, rehellisesti sanottuna.  :)

Tyytyväisyys Facebook for iPhone 3.0-appiin on ensitestien jälkeen suurta.


« Viimeksi muokattu: 28.08.2009 12:49 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #39 : 30.08.2009 12:04 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Teidonin puheiden perusteella en kyllä malta odottaa 3GS:n Safarin avaamista. Meinaan kun surffailu tällä 3G:eelläkin on ollut nyt 3.0-softan asennuksen jälkeen todella jees. 2.x-käyttiksellä kaatuili paljon enemmän. Ja sivujen rendaaminenkin nopeutui tällä vanhallakin mallilla selvästi.
Ajattelin testailla sivujen latausnopeutta vähän lisää, ja sitten muistin että World of Warcraftin sivut (WoW-Europe) käyttävät todella paljon Javascriptiä. Javascriptin vääntäminen vaatii prossutehoa, joten WoWin sivu jos mikään osoittaisi 3GS:n nopeuden. Latasin sivun eka pari kertaa molemmissa, todeten että 3GS lataa sivun "hiukan" nopeammin kuin 3G. Sitten ajattelin että kokeilenpas että kuinka monta kertaa 3GS lataa sen sivun siinä ajassa mikä 3G:ltä menee ladata sivu yhden kerran. Vastaus: Tasan kolme kertaa. Pientä nopeuseroa siis havaittavissa. Nettiyhteytenä WLAN -> ADSL.

Vertailun vuoksi, minun Early 2008 Macbook Pro 2.4GHz Intel Core 2 Duo / Leopard käytettäessä Safari 4:ää lataa samaisen sivun tasan kolme kertaa nopeammin kuin iPhone 3GS. Siitä voidaan laskea että se lataisi sivun 9 kertaa samassa ajassa kuin iPhone 3G lataa kerran. Että silleesti.


Ja kompassista vielä sen verran että kyllähän se ihan oikein näyttää, käyttäjällä vaan oli ilmansuunnat vähän hakusessa. Se kompassi myös uudelleen kalibroi itseään käytön aikana, joten erillistä uudelleen kalibrointi nappia ei siis tarvita. Se vaan tuntuu olevan melko herkkä kaikenlaiselle magneettiselle häiriölle, aika helposti näyttää jonnekin ihan korpeen ja välillä ruutuun tulee se pyyntö uudelleen kalibroida. Kalibroinnin voi kuitenkin tehdä helposti ja nopeasti siten että vaan pyörittelee/kääntelee sitä kädessä miten sattuu, tarkoituksena käännellä sitä eri ilmansuuntiin. Aika nopeasti se taas löytää suuntansa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #40 : 30.08.2009 12:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuo kompassi-maps-combo on meikälle aika odotettu ominaisuus. Meinaan kun taitaa olla vaikkapa kaupungilla jotakin tiettyä kohdetta kohti liikuttaessa helkkarin kätevä ominaisuus, että Maps osaa kääntää kartan automaattisesti kulkusuuntaa kohti. Juurikin sen puute
on nykyisessä kävelynavigoinnissa ollut se ainoa valittamisen aihe.


Ottaa jo kunnon päälle lukea moisia hehkutuksia! Tulisi nyt ens viikolla!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #41 : 30.08.2009 12:59 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyypä taas korjata itseäni. Tuo Macbook Pro vs iPhone 3GS testi ei ollutkaan reilu koska MacBookissa kaikki sivupalkin jutut oli romahdutettu/suljettu, kun taasen iPhonessa ne oli auki. Romahdutin nämä jutut myös iPhonessa (uutiset molemmissa näkyvissä) ja uutta testiä kehiin: Macbook Pro latasi sivun vain kaksi kertaa (toinen lataus päättyi noin sekunnin ennen iPhonea) kun iPhone 3GS latasi kerran. Kohtuu hyvin kännykältä.


Ja pahoittelut Epille. ;D
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #42 : 31.08.2009 23:10 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Katsoin noita datapaketti hintoja ja huomasin että tuohon data kuukauteen saisi koko sopimuskaudeksi tuon maksimi tiedonsiirtonopeuden samaan hintaan. Kenelläs on tuo kiinteä kuukausimaksu tuossa liittymässä, ajattelin vaan että tuleeko tuo 9,90€ hinta missään vaiheessa nousemaan vai pysyykö sekin tuossa 9,90€ koko sopimuskauden eli 24kk?
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #43 : 01.09.2009 12:18 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Katsoin noita datapaketti hintoja ja huomasin että tuohon data kuukauteen saisi koko sopimuskaudeksi tuon maksimi tiedonsiirtonopeuden samaan hintaan. Kenelläs on tuo kiinteä kuukausimaksu tuossa liittymässä, ajattelin vaan että tuleeko tuo 9,90€ hinta missään vaiheessa nousemaan vai pysyykö sekin tuossa 9,90€ koko sopimuskauden eli 24kk?
Pitäisi pysyä samana koko sopimuskauden ajan, tai näin ainakin olen ymmärtänyt. Data Kuukauden voi kuitenkin irtisanoa milloin haluaa.

Tuo tarjoushan on siis uusille Soneran asiakkaille jotka ottavat jonkin 3G:hen kykenevän laitteen 24kk kytkyllä. Vanhat asiakkaat saa Data Kuukauden, ilman Data Teho Plussaa, tuohon 9,90€/kk. Maksimitiedonsiirtonopeus on tällöin 512kbit/s. Teho Plussan kanssa maksimitiedonsiirtonopeus on 3,6Mbit/s, mutta tiedonsiirtonopeus on tuskin koskaan tuota maksimia, varsinkaan suuremmissa kaupungeissa.


iPhonen ostajille suosittelen kyllä tuota Data Kuukautta, koska jos mobiilidata on käytössä iPhone saattaa käyttää sitä vaikka WLAN-verkkokin olisi saatavilla (ennen kuin se saa yhteyden WLANiin, se käyttää mobiilidataa). Joten jos maksat käytöstä tunti tai päivä hinnoittelun mukaan, saattaa laskuun tulla ikävä yllätys. Yksi iPhonen typeryyksistä on ettei siinä ole mitään helppoa ja nopeaa tapaa poistaa mobiilidataa käytöstä. Sen kytkeminen pois ja takasin päälle on niin monen mutkan takana että pidemmän päälle se alkaa ottamaan päähän.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #44 : 01.09.2009 12:44 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse kun olisin uusi asiakas, niin saisin nuo kaksi vuotta data kuukautta tuohon 9,90 hintaan maksimi nopeudella ilman, että se hinta siitä missään vaiheessa sillä aikavälillä nousee? Mietityttää vaan tuo kun data kuukauden tarjoushinnaksi on laitettu tuo 9,90, mutta siitä kestosta ei mainita mitään. Ei olisi kivaa jos yhtäkkiä nousisi siihen normaalihintaan.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #45 : 01.09.2009 13:10 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä sen samana pitäisi pysyä, ja jos se hinta nousee niin sen voi sitten vaikka irtisanoa. Eli vaikka liittymä onkin 24kk määräaikainen, Data Kuukauden voi silti irtisanoa milloin vaan, eli se ei ole määräaikainen. Tai näin ainakin olin sopimusehdoista lukevinani.


Ja Sonera päivitti taas 3GS:n saatavuustietoja: "Vahvistettujen ennakkovarausten toimitukset aloitettiin 31.7.2009. Kaikki ennakkovaratut laitteet saamme toimitettua asiakkaillemme arviolta elokuun loppuun mennessä." Ilmeisesti tarkoittivat syyskuuta tai sitten ne muuten vaan syöttävät puuta heinää asiakkailleen. "Ennakkovarauksilla" tarkoitetaan kivijalkakauppoihin tehtyjä varauksia.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #46 : 07.09.2009 17:02 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Spotify on nyt saatavilla App Storesta. Pitää laittaa vakavaan harkintaan Spotify Premiumin hommaaminen kunhan saan joskus puhelimen käsiini.

Onko Epille kuulunut mitään uutta tietoa saatavuudesta?
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #47 : 07.09.2009 18:05 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Eiköhän se virallinen tieto saatavuudesta ole väliltä nyt ja joskus. Minun veikkaus kuitenkin on että tällä viikolla tulee suuri/suurehko erä luureja. Yli huomenna Apple järjestää mediatilaisuuden (keskiviikko klo 20:00 Suomen aikaa, kiinnostuneille tiedoksi) jossa Apple mm. melko varmasti julkistaa, mahdollisesti jopa julkaisee, iPhone OS 3.1:n. Minun veikkaus siis on että seuraavan erän iPhoneissa on tuo uusi käyttis vakiona asennettuna. Eli perjaintaina saattaisi kapula tulla ainakin niille jotka ovat varanneet heinäkuun aikana.

Mutta tästä saatavuusongelmasta on kyllä Applelle annettava todella pitkä ja punahehkunen miinus. Vaikuttaa vähän sille kuin Suomessa noin puolet halukkaista olisi luurinsa saanut. Ja nyt on mennyt jo yli kuukausi laitteen julkaisusta. Hyvä jos vielä tämänkään kuun aikana kaikki halukkaat luurinsa saavat.

Ja tietty Soneralle toinen pitkä miinus kaikesta kämmäilystään, surkeasta verkkokaupastaan, tietämättömästä asiakaspalvelusta, jne.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #48 : 11.09.2009 11:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Soneran aina oikeassa olevan asiakaspalvelun mukaan kaikki 17.7 mennessä ennakkotilatut iphonet olisi nyt toimitettu!

Holy shieeet! Sehän tietäisi sitä, että viimeistään ensi viikon alussa postilaatikko kolisee. Kuume nousee, eikä se ole possunuhaa kuulkaas!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #49 : 11.09.2009 15:32 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 515 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW WUHUU!!!!  :) Soittelin Soneralle ja kyselin mahdollista seurantakoodia, Ja sellaisenhan sain. Aspan henkilö ystävällisesti vielä tarkisti Itellan sivuilta missä paketti menee. Ei näkynyt vielä eli ens viikolle menee, mutta jo tieto, siitä että saan luurin ens viikolla helpottaa odotusta ihan pirusti.  ;D
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #50 : 11.09.2009 15:43 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
WUHUU!!!!  :) Soittelin Soneralle ja kyselin mahdollista seurantakoodia, Ja sellaisenhan sain. Aspan henkilö ystävällisesti vielä tarkisti Itellan sivuilta missä paketti menee. Ei näkynyt vielä eli ens viikolle menee, mutta jo tieto, siitä että saan luurin ens viikolla helpottaa odotusta ihan pirusti.  ;D
Millos muuten tilasit tuon? Ajattelin vaan että nyt jos ensi viikolla pistäis tilauksen menemään, niin olisikohan mitään mahdollisuuksia saada puhelinta tässä kuussa?
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #51 : 11.09.2009 15:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 515 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tilasin 17.7. mutta 20.7. se on ilmeisesti ilmestynyt Soneran järjestelmään. Kyseessä siis 32 gigan valkoinen malli.

Ja tässä kuussa et kyllä luuriasi saisi. Sonera ilmoittaa toimitusajaksi uusille tilauksille 8-12 viikkoa. Näitäkin onnekkaita on, jotka ovat saaneet luurin reilussa viikossa, mutta ne saattavat olla trollejakin. Kiva käännellä veistä innokkaiden odottajien haavoissa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #52 : 11.09.2009 15:50 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Aijaa, se onkin nyt noin hidasta. Pitää toivoa että olisin onnekas  ;D
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #53 : 11.09.2009 15:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Soittelin kanssa aspaan äsken.

17.7 tilattu Valkoinen 32, mutta en saanut seurantakoodia vielä!  PRKL!  >:(

V'tuttaa!« Viimeksi muokattu: 11.09.2009 15:58 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #54 : 13.09.2009 02:34 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 515 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW

Paljon paskaahan tossa joukossa on, mutta silti...  :lol:
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #55 : 13.09.2009 17:18 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Heh, Apple perinteiseen tapaansa repii kaiken ilon irti numeroista. Onhan App Storessa todellakin paljon kuraa, mutta kun hinnat on matalia niin eihän sillä niin väliä vaikkei jokainen peli ole 20+ tuntia kestävä AAA-tason peli. Pääasia että on hauskaa. Ja onhan niitä helmiäkin ja helmien määrä vaan kasvaa kun iPhone (/iPod Touch) alustana vanhenee. GTA: Chinatown Warsin julkaisu on varmasti yksi tämän vuoden suurimmista tapauksista iPhone -pelirintamalla. Nintendokin taisi mainita että iPhone on heikentänyt DS:n myyntiä, ja Sonykin taitaa olla hiukan peloissaan kun ne sen PSP Minis palvelun julkaisee.


Mutta kertoilkaas, kun saatte luureja käsiinne, että mikä softaversio siinä on sisässä. Ihan mielenkiinnosta vaan.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #56 : 13.09.2009 17:39 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 515 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW GTA:n tulo iPhonelle on hieno asia. Toivottavasti kontrollit saadaan käännettyä hyvin kosketusnäytölle. Eiköhän App Storeen ala ilmestymään enemmänkin isoja laatupelejä nyt kun pelinkehittäjät ovat huomanneet iPhonen ja iPod Touchin kyvyt ja potentiaalin pelialustana. Onneksi on vielä nämä pikkupelit, joita on kiva pelailla vaikka bussia odotellessa.

Kuka olisi pari vuotta sitten uskonut iPhonen todella pystyvän kilpailemaan DS:n ja PSP:n kanssa.  :lol:  Ei se ehkä niitä voita, mutta tyydyttää meikäläsen ulkoilmapelaamisen paremmin kuin hyvin.

Edit: Aarrgh!! Koko päivän oon päivitelly postin sivua seurantakoodin kanssa. Vielä ei näy lähetystä järjestelmässä. No torstaina sen on parasta olla postissa kun pääsen lomille.  ;D


« Viimeksi muokattu: 14.09.2009 18:33 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #57 : 15.09.2009 20:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 12 tunnin koulupäivän jälkeen avasin kotioven ja mikäs se siellä lattialla köllöttelikään: lappu, jonka mukaan lähipostiin on saapunut Soneralta paketti!

Kesti hetken ennenkuin aivoni prosessoivat tilanteen: iPhone 3GS on saapunut!   Juuri eilen asiakaspalvelusta sanottiin, että joutuisin odottamaan puhelinta vielä VIIKKOJA.  Jonkin sortin pöllyssä oleva vastausgeneraattori siellä on oltava käytössä.


Harmi etten voi tänään hakea enää sitä kun posti on jo kiinni, mutta huomen aamusta heti sitten. Ja kun huominen sattuu olemaan lähiopetuksesta vapaa, voikin leikkiä uudella lelulla huoletta koko päivän.


Perästä kuuluu niin pirunmoista hehkutusta ja ehkäpä videokin, jossa avaan tärisevin käsin pakkauksen!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #58 : 15.09.2009 20:22 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Muista nyt, että se logo siellä luurin takaosassa esittää hedelmää!
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #59 : 15.09.2009 21:31 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Epi, mites se vanhan luurin myynti?
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 31
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines