Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 31
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 315919 kertaa)
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #270 : 16.08.2010 13:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin sellon humacissa testailemassa äsken nelosta. Ei olisi kannattanut, sillä nyt vituttaa kahta kauheammin ettei Sonera saa mun luuria toimitettua!

Ihan älyttömän magee se on  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #271 : 17.08.2010 18:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Soneran kanssa taistelu alkaa olla jo lannistavaa.

Viimeksi tänä aamuna soitin asiakaspalveluun. Vasta nyt sain langan päähän kaverin, joka tuntui osaavan asiansa ja ryhtyi ainakin sanojensa mukaan selvittämään miksi heinäkuun lopussa tehtyä tilausta ei olla toimitettu, vaikka kaikki 5.8 mennessä tilatut pitäisi olla jo matkalla tilaajille. Lupasi laittaa mailitse lisätietoa kunhan sitä on saatavilla. Kaikkina aiempina soittokertoina tyypit ovat toistelleet tilauksen olevan kunnossa ja postituksen lähellä...

Pahimmassa tapauksessa saatan joutua tekemään uuden tilauksen, joka tiputtaisi minut tilauslistan hännille ja toisi taas odotusaikaa ainakin pari viikkoa. Täytyy toivoa, että ongelma selviäisi ja saisivat puhelimeni matkaan niin, että voisin sen perjantaihin mennessä hakea postista. Maksutkin ovat alkaneet rullaamaan jo nelosesta, vaikka ei ole mitään tietoa missä tilaukseni menee.

Ja minä kun luulin, että tällä kertaa ollessani ajoissa liikkeellä ja ensimmäisen päivän tilaaja, saisin myös puhelimen käteeni nopeasti. Tilauksestani on kulunut kohta aikaa 3 viikkoa. Perkuleen huonoa tuuria.


EI VOI KESTÄÄ!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #272 : 17.08.2010 22:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ihan älyttömän magee se on  ;D

Oha se. Kameraki näyttää värit just niiku pitää....eiku.


Edit: Oli kuva hävinnyt johonkin.


« Viimeksi muokattu: 19.08.2010 11:06 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #273 : 19.08.2010 09:51 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ihan älyttömän magee se on  ;D

Oha se. Kameraki näyttää värit just niiku pitää....eiku.



Kännykkäkamerat ovat pilanneet valokuvauksen. Suttuisista, epätarkoista, väreiltään aivan hanurista olevista kuvista on tullut uusi standardi, joiden laatu riittää nykyään jopa iltapäivälehtien valokuviksi. Lisäksi netin valokuvaketjut pursuavat jollain Iphonella tai Nokialla otettuja kuvia, joita katsellessa lähtee taju. Puhelinta ostaessa tulee itku, kun myyjä aloittaa ensimmäisenä kertomaan puhelimen viiden megapikselin kamerasta, eikä mistään oikeasti hyödyllisestä. Tietäähän sen, mitä siitä tulee, kun koittaa kännykällä
vangita vaikka auringonlaskua. Valokuvaus on oikeasti uskomattoman haastava taitolaji, joka vaatii paljon harjoittelua. Nykyään kaikki sunnuntaivalokuvaajat luulevat osaavansa sen ja ilmoittelevat jopa lehdissä valokuvauspalveluitaan.


tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #274 : 19.08.2010 10:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tiedostathan, että tuo on iPhone 3G:llä otettu kuva. Siinä ei ole edes autofocus-toimintoa.  :)


Tänään kolisi postiluukusta Soneran lasku, jossa EI OLLUT huomioitu 50 euron hyvitystä. Saa siis taas aspaan soitella heti aamupalan jälkeen ja kysellä sen perään. Lisäksi tuli Soneran SIM-kortti, joka ei ole edes iPhone 4:ään sopiva Microsim, vaan tavallinen sellainen. Kaiken lisäksi SIM-kortti näyttäisi saatteen mukaan kuuluvan jollekin ihan oudolle numerolle. Tälläistä korttia en ole koskaan tilannut keneltäkään. Mielenkiintoista... Noh, aspa saa kertoa mitä ihmettä tapahtuu ja laittaa liittymän poikki ennenkuin kuukausimaksut alkavat siitä juosta.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #275 : 19.08.2010 14:04 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Q: Kuinka kauan aiot niellä Soneran paskaa ja asiakkaalle vittuilua ennen kuin viet rahasi muualle?
N
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #276 : 19.08.2010 14:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Q: Kuinka kauan aiot niellä Soneran paskaa ja asiakkaalle vittuilua ennen kuin viet rahasi muualle?

Raja alkaa pikkuhiljaa kyllä tulla vastaan. Minulla ei vain tällä hetkellä ole 700 euroa maksaa lukitsemattomasta iPhonesta, kytkymaksu on ainoa keino.

Mutta toden totta tuo Saunalahden Samsung Galaxy S -tarjous on tässä käynyt moneen otteeseen mielessä. Jos ei iPhonea kuulu tämän kuun loppuun mennessä (jolloin tilauspäivästä on kulunut tasan kuukausi) vaadin lisää hyvityksiä tai loikkaan kilpailijan riveihin.

Onneksi tuo 50 euron hyvitys sentään hoitui tänään kuntoon...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #277 : 19.08.2010 21:03 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kännykkäkamerat ovat pilanneet valokuvauksen. Suttuisista, epätarkoista, väreiltään aivan hanurista olevista kuvista on tullut uusi standardi, joiden laatu riittää nykyään jopa iltapäivälehtien valokuviksi.
Huonojahan nuo kännyköiden kamerat toki on, mutta toisaalta paras kamera on se mikä sattuu olemaan mukana sillä hetkellä kun jotain kuvattavaa osuu kohdalle. Kännykkä kulkee aina mukana, mutta harvalla on tapana raahata muutaman tuhannen euron järkkäriä aina mukanaan.

Mutta eiköhän tuo iPhone 4:n valkotasapaino-ongelma ole softapäivityksellä korjattavissa.


Ja tällä hetkellä alkaa vaikuttamaan melko varmalle, että iPhone 4 tulee Saunalahden valikoimiin. Saapi nähdä minkälaisen hinnan ne sille keksii. Verkko ainakin on Soneran verkkoa parempi.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #278 : 19.08.2010 21:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Lisäksi on mielestäni hienoa, että nykyisin jo suht laadukkaat kännykkäkamerat ovat antaneet ihmisille mahdollisuuden kuvaamiseen ja sitä kautta niiden jakamiseen sosiaalisissa medioissa. Aina toki löytyy niitä, joiden mielestä jokaista otosta pitäisi suunnitella puoli päivää ja sen pitäisi olla otettu parin tonnin järkkärillä. Jos ne amatöörien nappaamat kännykkäkuvat tosiaan niin paljon vatuttaa, niin ne voi jättää kokonaan katsomatta ja pyrähtää sinne valokuvausnäyttelyyn.

Kuvitellaan, että joudut keskelle myrskyä. On hyvin todennäköistä, että mukanasi ei ole laadukasta "oikeaa" kameraa, vaan ainoastaan kännykkä. Jos se sattuu olemaan älykännykkä, niin sillä todennäköisesti saa siitä myrskystä varsin kohtuullisen näköisiä kuvia. Jos ei kellekään muulle, niin ainakin itselle muistoksi.

Iltapäivälehdissä toki on ikävää nähdä kameralla otettuja kuvia jos tilanne on sellainen, jonne olisi voinut sen kuvaajan järkkärinkin kanssa lähettää. Sen sijaan esimerkiksi sotatantereella kännykällä napatut kuvat kyllä ymmärtää. Siinä sisältö on sellainen, ettei rajoittunut tekniikka kuvien takana haittaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #279 : 19.08.2010 22:02 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ja tällä hetkellä alkaa vaikuttamaan melko varmalle, että iPhone 4 tulee Saunalahden valikoimiin. Saapi nähdä minkälaisen hinnan ne sille keksii. Verkko ainakin on Soneran verkkoa parempi.

Mistäs tämmöinen tieto?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #280 : 19.08.2010 22:26 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja tällä hetkellä alkaa vaikuttamaan melko varmalle, että iPhone 4 tulee Saunalahden valikoimiin. Saapi nähdä minkälaisen hinnan ne sille keksii. Verkko ainakin on Soneran verkkoa parempi.

Mistäs tämmöinen tieto?
Viime viikolla tuli operaattoriasetukset Saunalahden liittymää käyttäviin iPhoneihin. Lisäksi Saunalahti teki Oma Saunalahden mobiili-versiosta iPhonelle optimoidun version. Edes Soneralla ei taida olla iPhonelle optimoitua sivua, joten ellei Saunalahti huvikseen ajatellut tarjota iPhonea käyttäville asiakkailleen (joita tuskin kovinkaan paljoa on) parasta palvelua muihin suomalaisiin operaattoreihin verrattuna, on tuo Saunalahti-iPhone aika pitkälti julkaisua vaille varma.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #281 : 19.08.2010 22:40 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mielenkiintoista. Toivottavasti ottavat iPhone 5:n valikoimiinsa vuoden kuluttua.  :P

« Viimeksi muokattu: 19.08.2010 22:47 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #282 : 20.08.2010 13:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Takana jo perinteeksi muodostunut soitto asiakaspalveluun  ;D

No nyt on sielläkin jo alettu ihmettelemään, että miksei luuri liiku tukusta mihinkään. Asiakaspalvelija laittoi sitten selvityspyyntöä tilauksestani iPhone-tukkureille. 30.7 tilatun 16 gigaisen olisi pitänyt liikkua sieltä jo kaaaaaaaauan sitten. Lupasi ottaa heti yhteyttä minuun kun sieltä on jotakin selvinnyt.

Lisäksi tuli ilmi, että minulle on tehty tietämättäni sinne uusi tilaus, jonka päiväys oli 16.8. Selitin, etten tiedä siitä mitään enkä todellakaan halua että se tulee voimaan, koska silloin tippuisin jonossa huomattavasti. Tosin kohta näyttää siltä, että tilausjono ottaa nopeammin tuon 16.8 päivämäärän kiinni kuin että ehdin saada oman heinäkuun lopussa tilatun puhelimen...


Kyllä tulee ilo olemaan ylimmillään kun se postitusviesti vihdoin pamahtaa sähköpostiin. Ei sellaset osaa kuvitellaan miltä se tuntuu, joilla lähti luuri pakkaukseen heti ensimmäisenä tilauspäivänä.  :lol:
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #283 : 20.08.2010 16:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kyllä tulee ilo olemaan ylimmillään kun se postitusviesti vihdoin pamahtaa sähköpostiin. Ei sellaset osaa kuvitellaan miltä se tuntuu, joilla lähti luuri pakkaukseen heti ensimmäisenä tilauspäivänä.  :lol:


Ellei selästä löydy koko selän peittävää omena-tatuointia, niin tuskin kukaan osaa kuvitella tuota iloa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #284 : 24.08.2010 13:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään kolisi postiluukusta iPhone Maailma niminen lehti, jonka ensimmäisen numeron tarjoaa ystävällisesti Sonera. Se on ihan kunnon 70 sivuinen aviisi, jonka on tarkoitus ilmeisesti ilmestyä useammankin kerran vuodessa. Ihan mukava  ilmainen lahja, vaikka ei omenamaailman asioita ahkerasti seuraava tuosta varmaan hirveästi uutta bongaa.

Ilmeisesti liian puolueellinenkaan se ei ole, sillä silmiin osui pikaisella selailulla näyttötesti, jossa AMOLED veti Retina displaytä pataan!



iPhone 4 tilanteeni näyttää edelleen aika masentavalta. Eipä ole yllättäen otettu Soneran päästä yhteyttä tilaustani koskien, vaikka asiakaspalvelija lupasi perjantaina laittaa selvityspyyntöä tukkuun. Ensi viikon maanantaina tuleekin sitten jo kuluneeksi kuukausi tilauksesta.

Ilmeisesti näitä 16 gigaisia ei liiku tällä hetkellä Toijalan varastolta, kun hompussakaan ei olla raportoitu postituksista mitään. Seuraavasta erästä niiden PITÄÄ postittaa meikänkin luuri, muuten en saa sitä ikimaailmassa.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #285 : 24.08.2010 15:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tilauksenne (Apple iPhone 4 16GB Black MC603KS/A) on postitettu.


 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


FUCKING AWESOME!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #286 : 24.08.2010 21:49 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mullekkin tuli tuo lehti. Hetken mietin että miksi, mutta sitten muistin että hoasnetti on naamioitu soneran paskanetti. Lehti meni suoraan eteisen lattialta paperinkeräykseen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #287 : 25.08.2010 01:40 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili "Löydä iPhonen kätketty helppous"

Ai pitääkö se erikseen vielä etsiä?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #288 : 25.08.2010 21:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään neljän aikaan hain uuden iPhonen postista, juuri ennen kouluun lähtöä. Ensifiilikset uudesta puhelimesta ovat aivan loistavat!

Näyttö on kotiolosuhteissa huikea: katselipa sillä videoita, kuvia tai sitä täysipainoisesti tukevia ohjelmia, niin näyssä lepää silmä. Verkkoa selatessa zoomiakaan ei tarvitse niin useasti, koska pienikin teksti on retina displaylla luettavissa.

Akkukesto vaikuttaa lupaavalta. Kun lähdin kouluun, akkua oli noin 85%, tullessani takaisin akkumittari näytti vielä 65%, vaikka käyttö noiden tuntien aikana oli hyvin raskasta. Kahden päivän säännölliseen akkukestoon voi olla hyvinkin mahdollisuuksia päästä, vaikka puhelinta käyttäisi suht raskaasti.

Kameran laatuakaan ei tarvitse häpeillä. 720p-nauhoitus ei ole ollenkaan hassumpaa ja 5 megapikselin kamera nappaa myös kelvollisia stillejä.


Merkittävä askel eteenpäin 3GS:stä. Olen aivan täpinöissäni.  :lol:
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #289 : 25.08.2010 23:15 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili Sitten vaan räpsimään kuvia eri olosuhteissa ja full resona jakoon.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #290 : 25.08.2010 23:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Sitten vaan räpsimään kuvia eri olosuhteissa ja full resona jakoon.

Näinpä voisin tehdäkin. Yritän sunnuntaihin mennessä saada kuvailtua kaikkea kivaa menojeni ohessa. Kämpässä kuvattua, hyvässä valossa päivällä, illansuussa ja ihan myöhään yöllä. Katotaan mitä tulee.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #291 : 26.08.2010 00:05 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili Tossa vertailu pohjaa. Kuvat otettu N97 minillä. Omaan silmään ainakin riittäviä. Varsinkin ulko kuvia kestää katsoa ihan 100% kokosena mutta sisä kuvissa alkaa mössöä näkymään. Jos katsoo niin että kuva näkyy kokonaan niin jälki on ihan ok.

http://personal.inet.fi/koti/pellefin/05062010104.jpg
http://personal.inet.fi/koti/pellefin/20082010306.jpg
http://personal.inet.fi/koti/pellefin/06062010113.jpg
http://personal.inet.fi/koti/pellefin/25082010313.jpg

Sitten tein testin miten tuo ledi salama toimii kun joku siitä kaipasi tietoa matkapuhelininfon foorumilla.
Matkaa taisi olla 1.8m tuohon sohvalle.

http://personal.inet.fi/koti/pellefin/ledtesti.jpg
http://personal.inet.fi/koti/pellefin/ledtesti2.jpg
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #292 : 26.08.2010 00:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus


Joku "paskaisin kämppä" kisa olis varmaan ihan paikallaan taas.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #293 : 26.08.2010 00:25 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili hajosin
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #294 : 26.08.2010 00:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Onko tossa kuvassa roskapusseista tehty sänky?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #295 : 26.08.2010 09:00 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei ne mitään roskapusseja ole. Niissä on rc kamaa ja työkaluja ja pyyhe jonka päällä huollan autot ettei sänkyyn tule mitään vaihteisto vaseliineja. Juu tarttee kattella jos tulis sellane kisa vastaan taas. Olis käyttöä jollekki uudelle kamalle taas ;D
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #296 : 26.08.2010 14:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pistetäänpä nyt ensialkuun omasta työpöydästä muutama pakkaamaton/muokkaamaton kuva jakoon.

http://koti.welho.com/mijas12/kuvat/tyopoyta1.jpg
http://koti.welho.com/mijas12/kuvat/tyopoyta2.jpg
http://koti.welho.com/mijas12/kuvat/madc.jpg

Napattu siis pilvisellä säällä melko huonossa valaistuksessa. Salama ei käytössä.

Raetta on kyllä kohtuullisesti näkyvissä, mutta ihan tyytyväinen näihin otoksiin siitä huolimatta olen. Tälläisissä olosuhteissa kämpän hämyssä kun ei tule useinkaan otettua kuvia.


Muutaman kännykameratestin luin tässä joutessani ja niiden perusteella yleinen linja tuntuisi olevan, että N97 mini on hieman iPhone 4:ää parempi kamerana. Galaxy S jäi säännöllisesti jälkeen. Etenkin väritoistossa N97:n yleisin kehu oli "life-like".

http://symbianworld.org/5475-camera-comparison-–-nokia-n97-mini-vs-iphone-4-vs-samsung-galaxy-s/


Tosin Nokia N8 räjäyttää kyllä kaikki kamerapuhelimet täältä ikuisuuteen: 12 megapikseliä, Xenon-salama ja 1/1.83″ kamerakenno, suurin ikinä puhelimessa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #297 : 26.08.2010 15:37 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili Paitsi että tähän mennessä ei ole paljon hurraa huutoja N8 herättänyt kun protojen omistajat on kuvia laittaneet näytille. Kohinaa ja epätarkkoja kuvia ollut vaikka kuinka paljon eikä yksikään samaa tasoa kuin ne nokian itse julkaisemat silloin aikoinaan.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #298 : 26.08.2010 15:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Paitsi että tähän mennessä ei ole paljon hurraa huutoja N8 herättänyt kun protojen omistajat on kuvia laittaneet näytille. Kohinaa ja epätarkkoja kuvia ollut vaikka kuinka paljon eikä yksikään samaa tasoa kuin ne nokian itse julkaisemat silloin aikoinaan.


Ei yllätä, sillä megapikseleillä ei ole mitään tekemistä kuvanlaadun kanssa. Yleensä liian paljon pikseleitä liian pienessä kennossa aiheuttaa vain rosoisuutta, niin kuin N8:n tapauksessa on käynyt. Järkkäreissäkin moni 10 megapikselin kamera ottaa reippaasti parempi kuvia kuin 20 megapikselin saman hintaluokan laitteet. Veikkasin Iphonen ja N97:n ottaman reilusti parempia kuin varsinkin hämärässä. Tuolla pikselimäärien mainostamisella vaan kusetetaan idiootteja kuluttajia, joista suurin osa ei tajua mistään mitään. Parasta asiassa on, että vaivaiset viisi Megapikseliä riittää jo A4-kokoiseen tulostukseen ja todella hyvin normaalien valokuvien tulostamiseen, nettikäytöstä nyt puhumattakaan.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #299 : 26.08.2010 18:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Rosoisia kännykuvista tulee tosiaan aina pienen kennon takia.

Desireen tarttuu ainakin valo mielestäni yllättävänkin hyvin.

Iltahämärässä otettu kuva Lauttasaaren rannalta: https://www.pelaajalauta.fi/files/15/IMAG0074.jpg
Myöhemmin samana iltana otettu kuva horisontissa lipuvista risteilijöistä: https://www.pelaajalauta.fi/files/15/IMAG0075.jpg
Tuo viimeinen kuva oli niin vaikeissa olosuhteissa että epäilin ettei itse kuvaan tartu mitään kun kuvaa otettaessa näyttö oli täysin musta pimeydestä.

Vertailuksi keskikesän auringossa otettu kuva (tarkentunut nähtävästi etualalle): https://www.pelaajalauta.fi/files/15/IMAG0005.jpg
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 31
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines