Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • iPhone 6 ja iPhone Plus -julkaisu Suomessa: 26.09.2014
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 31
Tulostusversio
Aihe: Yleinen iPhone-keskustelu  (Luettu 313130 kertaa)
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #120 : 01.03.2010 19:12 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipa törmättyä CategoriesSB -nimiseen Categoriesin lisäosaan (jailbreak juttuja). Nimi tulee siitä, että se integroi Categoriesilla tehdyt kansiot SpringBoardiin. Suomennettuna se tarkoittaa sitä että kansiot aukeavat lähestulkoon välittömästi, muistin kulutus on hyvin pientä verrattuna Categoriesin "pidä muistissa" -asetukseen, kansioissa olevien ohjelmien kuvakkeissa käytetään järjestelmän ikoniteemaa (esim. WinterBoardilla muutettu), ikoneissa näkyy badget (esim. push notificatiot) ja kansion sisällä olevien ohjelmien badgejen arvot saa lisättyä kansion ikoniin yhteenlaskettuna. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle joka käyttää Categoriesia. Löytyy Cydiasta ja maksaa 0,99$, mutta eipä tuo ole paljon noin hyvästä ohjelmasta.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #121 : 01.03.2010 19:15 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu, tsekkailin samaa, mutten vielä ole uskaltautunut / vaivautunut maksamaan tuollaisesta... Miten ko. maksu edes hoituisi? :O
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #122 : 01.03.2010 19:33 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Sinun laite ensin linkitetään Google -tiliin tai Facebook -tiliin, jotta voit tarvittaessa asentaa ostamasi ohjelmat uudestaan ja maksuun käytetään joko Amazonia tai PayPalia. Molemmat tapahtuu Cydiasta suoraan, ilmeisesti Cydiaan upotettua Safaria käyttäen. En tiedä tietoturvasta, mutta salasanathan voi aina vaihtaa.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #123 : 16.03.2010 07:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Multitasking & iPhone 4.0 -spekulaatiota

Aika varmana tuntuisivat pitävän multitaskauksen saapumista 4.0:n myötä. Ja olisihan se jo aika. Samalla poistuisi yksi jättäimäinen puute iPadista.

Sormet ristiin... Maalis-huhtikuun tienoillahan Apple on esitellyt aiempia OS-versioita ja betat ovat lähteneet jakeluun.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #124 : 23.03.2010 17:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Opera Mini tulossa iPhonelle

Operan sivuilla on myös laskuri, josta näkee kuinka kauan aikaa on mennyt sovelluksen lähettämisestä Applen hyväksyttäväksi.


Videolla uusi Safarin haastaja näyttää todella lupaavalta ja sen yhden testin perusteella oli merkittävästi mobiili-Safaria nopeampi EDGE-verkossa. Toivotaan nyt, että Apple päästää selaimen ladattavaksi. Valinnanvara ei ole huono asia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #125 : 23.03.2010 17:26 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jossain sanottiin, ettei tuo pääse millään läpi. App Storesta löytyy vaihtoehtoisia selaimia, mutta ne on rakennettu Safarin päälle. Käyttöliittymää on hieman vain muokkailtu yms. pientä säätöä. Opera on kuitenkin alusta asti rakennettu itse ja tämä ei käy Applelle.

Vai ovatko ajat muuttuneet?

E: Ahaa, eli siis tämä servereillä tapahtuva renderöinti kelpaakin Applelle, koska itse softa vain näyttää sen sivun. Am i right?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #126 : 23.03.2010 17:53 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Minä vähän veikkaisin, ettei Apple hyväksy Opera Miniä ilman tappelua. Tosin Operalla taitaa juuri tappelu olla mielessäkin, sen verran voimallisesti se tuota yrittää saada läpi.

E: Ahaa, eli siis tämä servereillä tapahtuva renderöinti kelpaakin Applelle, koska itse softa vain näyttää sen sivun. Am i right?
Veikkaisin, että tilanne on juuri toisinpäin. Apple yleensä haluaa suojella asiakkaidensa yksityisyyttä ja tietoturvaa, mutta tuo että Opera hoitaa kaiken renderöinnin omilla palvelimillaan saattaa olla jotain sellaista ettei Apple aio sitä hyväksyä. Apple ei pysty hallitsemaan mitä Opera tekee, ja kun kaikki käyttäjän vierailemat nettisivut kulkee Operan palvelimien kautta, niin sehän mahdollistaa sen että Opera voi halutessaan kerätä yhden jos toisenkinlaista tietoa käyttäjistä.

Ja tietty kun tuo vielä rikkoo iPhone OS SDK:n ehtoja (duplication of core iPhone functionality), niin en usko että tuo ihan heti App Storeen päätyy.


PS. Tuolla count-up -sivulla voi voittaa iPhone 3GS:n jos onnistuu arvaamaan lähimmäksi hyväksymiseen menevän ajan.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #127 : 05.04.2010 19:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.engadget.com/2010/04/05/apple-holding-iphone-os-4-event-april-8th/


Aika yllättäen!  :lol:


8.4 keskiviikkona iPhone OS 4.0 siis virallisesti esitellään. Julkaisu kenties kahden kuukauden sisään siitä? Enivei: muuuultitaskiiiiing!?

Ihan hyvä että nämä tulevat näin yllättäen, niin odotuskaan ei tunnu yhtä pitkältä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #128 : 05.04.2010 21:06 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Luulisi, että uuden iPhonenkin speksit julkaistaisiin samalla, nyt kun HTC:n ja Samsungin lippulaivamallitkin on paljastettu ja Sony Ericssonin Xperia X10:kin on jo ulkona.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #129 : 05.04.2010 21:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Eikö iPhone ole esitelty perinteisesti kesällä, samalla kun viimeisetkin tiedot iPhone OS:n ominaisuuksista tulevat julki. Ja muutenkin on todella vähän huhuja ollut liikkeellä uudesta iPhonesta. Viime vuonna kesän lähestyessä iPhone 3G:n seuraaja oli jatkuvasti otsikoissa, vaikka virallisesti siitä ei oltu mainittu sanaakaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #130 : 06.04.2010 10:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuskin uutta rautaa vielä esitellään. Muistaakseni OS 2 ja OS 3 demottiin aikoinaan keväisin niin, ettei uudesta tulevasta mallista hiiskuttu vielä mitään. Ehkä Apple haluaa, ettei "vanhan" mallin myynti pysähdy paria kuukautta liian aikaisin?

Saapa nähdä tuleeko neloseen oikeastikin niitä käyttäjien kuolaamia ominaisuuksia, kuten moniajo, lukkoruudun muistutukset, mahdollisuus omiin taustakuviin (!!!), pääasiassa.  Moniajosta on kyllä pidetty samantapaista meteliä nyt kuin viime vuonna copy & paste -toiminnosta, ja se sehän toteutui. Kuulemma jonkinlainen expose-tyylinen olisi tulossa, mikä kelpaisi sangen hyvin.

Vanha iPhone ehkä pudotetaan tuettujen listalta 4.0:ssa, mutta 3G:n on vähän pakko jäädä, koska Apple myy sitä vieläkin "Low end" mallina.


Kevät, OS 4, uusi iPhone, E3-messut... Nää on hienoja aikoja.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #131 : 08.04.2010 22:44 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jes! Saatiin kaikki mitä toivottiin ja vähän enemmänkin.  ;D

Moniajo on Applen mukaan ohjelmoitu niin, ettei puhelin hidastu tai akku kulu nopeasti loppuun. Home-nappia tuplaklikkaamalla aukeaa ruudun alaosaan käynnissä olevien ohjelmien ikonit. Ja ymmärtääkseni ainakin osa ohjelmista muistaa mihin tilaan ne jäivät, vaikka se suljettiin kokonaan.

Ohjelmia saa tallennettua iPhoneen nyt jopa 2000 entisen 180 sijaan. Helpotusta ohjelmien säilömiseen tuo kansiot. Kansio luodaan pitämällä sormea ohjelman ikonin päällä ja vetämällä se toisen ohjelman päälle. iPhone osaa nimetä kansion automaattisesti vaikka "Pelit", mutta nimen muokkaaminen onnistuu myös itse.

Peleistä kun puhuttiin, Apple on panostamassa myös tähän. Game Center on vähän Xbox Liven ja PSN:n kaltainen palvelu kaverilistoineen, pelikutsuineen jne. Palvelu aukeaa myöhemmin syksyllä, mutta ohjelmistokehittäjät pääsevät koodaamaan peleihinsä Game Center-tuen jo aikaisemmin. Hyvä, että tämäkin yhtenäistetään. App Storessa jokaisella vähänkin suuremmalla pelinkehittäjällä on omat palvelunsa, saavutuksineen jne. Hienoa jos kaikki saadaan yhden palvelun alle.

Applen mielestä nykyiset mainokset ohjelmissa ovat rumia ja tottahan se on. iAd tuo Applen mukaan ohjelmiin siistimmät ja interaktiiviset mainokset. Apple ottaa tuotoista 40%, loput menee kehittäjälle.

Ja Home-screenin taustakuvan saa tulevaisuudessa vaihdettua. Lock-screenistä ei hiiskuttu. Jos sitten kesällä paljastettaisiin sekin..?

Edit: Eipä näy App Storessa Opera miniä.. Yli 16 päivää ollut Applen hyväksyttävänä. Eikö Apple hyväksy ohjelmat yleensä alle viikossa?


« Viimeksi muokattu: 08.04.2010 22:51 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #132 : 08.04.2010 23:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mainioita uudistuksia, kerta kaikkiaan. Siinä menivät kaikki vähätkin JB-haihattelut vessanpöntöstä kerralla alas.

4.0 saapuu vasta syksyllä iPadiin. Oikeastaan nyt ei harmita enää niin paljon jos mokoma tulee tänne myyntiin vasta syksyllä..
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #133 : 09.04.2010 10:22 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän tuo aika hyvälle vaikuttaa. Moniajo vaikuttaa aika fiksusti toteutetulle, eli käyttäjän ei tarvitse välittää resursseista vaan käyttöjärjestelmä hoitaa kaiken sen (ohjelmia ei suljeta ollenkaan, vaan kaikki jää aina taustalle - käyttis hoitaa niiden tappamisen). Huonona puolena siinä sitten on se, että taustalla olevia ohjelmia ei "suoriteta". Toimii täydellisen hyvin pelien kohdalla mutta ei niinkään chat-clienttien kohdalla. Tietty ne sovellukset jotka voi hyödyntää taustapalveluita (background audio, jne) toimii vähän erilailla.

Kansiot on muuten hieno ominaisuus (olen odottanut niitä vasta iPhone OS 2:sta asti), mutta Apple on ilmeisesti rajoittanut yhteen kansioon mahtuvien sovelluksien määrän 12:een. Päättelen tuon siitä, että ohjelmaikoneita voi olla yhteensä 180 ja kuten keynotessa mainittiin kansioiden avulla voi olla yhteensä 2160 sovellusta, eli: 2160 / 180 = 12. Minulla on n. 100 peliä (and counting), ja niiden järjestäminen 12:n pelin nippuihin ei ole kovinkaan toimivaa, joten vakiokansiot saattaa jäädä minulta hyödyntämättä ja iPhone karkaa vankilasta myös nelos versiossa. Ehkä iPhone OS 5:ssä sitten...

Myös lukkoruudun parannuksien puute oli vähintään outoa. Kaikki nuo hienot taustapalvelut sun muut, mutta sitten ei tehdä lukkoruutua joka hyödyntäisi niitä? o.O

Game Center tuli vähän puun takaa vaikka olinkin sitä jo toivonut. Apple selkeästi panostaa pelaamiseen, ja sehän kelpaa. iPhone OS saa melko varmasti Game Centerin myötä lisää huomiota pelinkehittäjiltä, eikä minua ainakaan haittaa jos iPhonelle ja iPadille tulee enemmän pelejä suurilta pelinkehittäjiltä. Eikä minua harmita tippaakaan jos OpenFeintit, Plus+:t ja kumppanit kuolee pois Game Centerin myötä.


Mutta muutenhan iPhone OS 4 tuo taas aikamoisen kasan pienempiä ja suurempia uudistuksia. Mm. 9 to 5 Mac kertoo uudistuksia joita ne löytää iPhone OS 4:stä. Mm. Google- ja Wikipedia-haku spotlightista ja suurimpana kaikista: tekstiviestiä kirjoitettaessa näkee montako merkkiä on jäljellä!
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #134 : 10.04.2010 10:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://dev.macgeekblog.com/

Hankkiuduin 4.0:n beta-testaajaksi. Puhelimen UDID-tunnus lähetetään ja maksetaan näennäinen korvaus (tässä tapauksessa 4,5 €). Juuri äsken tein maksusuorituksen, toivottavasti pääsisin hypistelemään 4.0:aa jo tänään!

Kuvakaappauksia ja fiiliksiä luvassa.  :)


Sivuhuomautuksena, ihan minkä tahansa keikarin sanoihin ei kannata luottaa, vaan tsekata että betan tarjoaja on todellakin validi. Jotkut yrittävät varmaan tässäkin tapauksessa rahastaa ihmisten hyväuskoisuudella.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #135 : 10.04.2010 17:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mistä latasit itse OS:n?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #136 : 10.04.2010 19:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Piraattipoukamasta...  :o
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #137 : 10.04.2010 23:53 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Hajosin :D

Itselläni tuskin tulee tuolle tarvetta (ja se veisi kauniin jailbreakini pois :P) paitsi että tuo game-juttu kiinnostaa ja ofc jailbreak-ominaisuudet Applen toteuttamana, ovat varmasti luotettavampia. :)
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #138 : 11.04.2010 00:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Okei, 4.0 on todella makea! Lisää käyttökokemukseen paljon. Siitä huolimatta, että kolmannen osapuolien softat eivät vielä tue kunnolla moniajoa. Kesällä vasta.

Kansiointi tekee työpöydästä entistä siistimmän ja antaa mahdollisuuden myös nauttia taustakuvasta koko loistossaan. On kyllä aika naurettavaa, että vasta neljännessä käyttisversiossa mahdollisuudesta oman taustakuvan laittamiseen home screenille tuli todellisuutta.

3GS:llä nopeutta on vaikka muille jakaa. Luuri ei muuttunut yhtään tahmaavaksi, vaikka tämä on vasta aikainen beta-versio. 3.0-käyttiksestä ilmaantui aikoinaan peräti viisi betaa ennenkuin lopullinen julkaisu kesällä näki päivänvalon.

Lock screen on enää ainoa suurempi valittamisen aihe. Siihen saisi helposti upotettua kaikkea mukavaa tietoa. Puute on vieläkin häiritsevämpi iPad-käyttäjille, joilla lukkoruudun koko on ihan toista luokkaa kuin iPhone-käyttäjillä.

So good so far. Aikaista asennusta en usko katuvani.


« Viimeksi muokattu: 11.04.2010 00:25 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #139 : 11.04.2010 16:29 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jei! Aika nopeasti tuli mailia, että 4.0:n asennus onnistuu nyt. Antaa tuon vielä synkata itsensä ennen kuin pääsen hypistelemään. Jailbreak meni nyt, mutta eipä hätää kun kansiot löytyvät nyt virallisestikin. Ja hieman paremmin toteutettuna. Categories oli ehkä suurin syy aikoinaan breakata luuri.

Kiitti Epille vinkistä!  :)

P.S. Meebo on aika hiton hyvä IM-softa. So far ei mitään ongelmia ja softa avautuu sekä kirjautuu sisään tosi nopeasti. Maksullinen IM+ on aivan surkea ilmaiseen Meeboon verrattuna. Facebook-chatit sun muut saa samaan softaan.


« Viimeksi muokattu: 11.04.2010 16:36 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #140 : 11.04.2010 16:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei kuulemma kannata käyttää kolmosen varmuuskopiota 4.0:n kanssa, voi tulla jotakin ongelmia. Itse otin uutena luurina käyttöön. Tekstarit menivät, mutta kuka niitä nyt keräilee?  :)

Mä rakastan taas tätä luuria NIIN paljon. Ihan mahtipäivitys.

Pikaviestinsoftista puheen ollen.. En ole vieläkään hommannut Beejivea, vaan Palringon ilmaisversiolla on tultu toimeen. Kyllähän sitä käyttelee, mutta olisi niitä parempiakin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #141 : 11.04.2010 16:38 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ei kuulemma kannata käyttää 3.0-varmuuskopiota 4.0:n kanssa, voi tulla jotakin ongelmia. Itse otin uutena luurina käyttöön. Tekstarit menivät, mutta kuka niitä nyt keräilee?  :)

Crap. No katotaan kuinka käy. Ainahan sen saa nollattua.

Lainaus
Mä rakastan taas tätä luuria NIIN paljon. Ihan mahtipäivitys.

True.  :)

Allekirjoituksesi linkki on muuten rikki.


« Viimeksi muokattu: 11.04.2010 16:48 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #142 : 11.04.2010 16:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jees, jos jotakin kummallisuuksia ilmenee niin raportoi ihmeessä.

Muuten, tuosta multitaskauksen puuttumisesta 3G-luurista: Jobs vastasi röyhkeästi 4.0-tilaisuuden jälkeisessä Q&A-osuudessa, ettei 3G:n tekniikka veny multitaskaukseen. Nyt on tullut ilmi, että jailbreikkaajat voivat käydä rootissa vaihtamassa yhden kohdan muotoon TRUE ja tadaa! 3G multitaskaa virallisella tavalla!  :lol:

http://www.tuaw.com/2010/04/10/iphone-os-40-multitasking-support-hidden/

Aika röyhkeetä touhua. Toki Apple yrittää takoa rahaa ja laittaa ihmisiä vaihtamaan uudempaan, mutta silti.



Allekirjoituksen linkki korjattu!  ;D


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #143 : 13.04.2010 10:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.9to5mac.com/Opera-mini-approved-for-iPhone-847103

Opera iPhonelle meni Applen seulasta läpi!

Ja on kuulemma nopia kuin mikä. Lataamaan ja testaamaan.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #144 : 13.04.2010 10:56 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kokeillin tuota pikasesti ja aika kauhea kokemushan se oli. Sivujen asettelu on yleensä ihan miten sattuu, muttei koskaan oikein. Esim. (valo)kuvat saattaa olla sen kokoisia kuin niiden pitäisi olla jollain 1024x768 reson näytöllä, mutta sitten teksti on asetoitu iPhonen näytön kokoon. Zoomauksessa on vain kaksi asentoa, eli erillisiin elementteihin ei voi zoomata kuten Mobile Safarissa ja esimerkiksi Pelaajalaudan se näyttää kohtuu typerällä ja epäkäytännöllisellä tavalla, minkä lisäksi nuo yläpalkin CSS:llä värkätyt pudotusvalikot ei toimi. Ja jos käännät puhelimen toiseen asentoon sen jälkeen kun sivu on renderöity, ei Opera Mini tee sivun asettelulle mitään, vaan kaikki tekstielementit on edelliselle asennolle muotoiltuja (eli joko liian kapea tai leveä).

Operalla vielä siis "vähän" tekemistä jos aikovat olla tasoissa Mobile Safarin kanssa. Nopeudessa se kyllä voittaa Mobile Safarin (kuinka paljon riippuu sivusta), mutta eipä siitä ole paljoa iloa kun selaaminen toimii noin huonosti. Mutta eiköhän tuo tule pidettyä kapulassa niitä tilanteita varten kun jossain korvessa joutuu GPRS-verkossa nettiä selaamaan. Opera Minin asetuksista voi mm. poistaa kuvat käytöstä, joten sivut lataantuu silloin kohtuu vikkelään myös hitaammallakin yhteydellä.
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #145 : 13.04.2010 11:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW



Jep, täysin raakile tämä App Storeen livahtanut Opera on. Teidonin mainitsemat viat ovat niin pahoja, etten jaksanut testailla tätä kuin jokusen minuutin.  En epäile, etteikö tästä voisi ajan kanssa kasvaa varteen otettava haastaja mobiilisafarille, mutta matkaa siihen on melkoisesti. Toivottavasti päivityksiä on tulossa tiuhaan tahtiin.

Sitten vain Google Chromen iPhone-versiota odottelemaan!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #146 : 14.04.2010 16:37 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Muutamia huomioita pienen testailun jälkeen.

- iPhone ei enää hukkaa verkkoa, ongelma alkoi kun jailbreakkasin ja loppui kun päivitin 4.0:aan.
- Soittolistojen luominen ja muokkaus onnistuu nyt suoraan iPhonella, ennen tämä ei tainnut olla mahdollista?
- Käyttis on NOPEA! Saattaa olla, että jailbreak hidasti luuria. En muista enää kuinka nopea luuri oli kun käytin. 3.1:tä.
- Softat kaatuilevat ja käyttäytyvät välillä oudosti. Johtunee varmaan siitä, ettei niitä ole vielä käännetty tukemaan 4.0:aa?
- Ennen kesti tolkuttoman "kauan" scrollata pitkän sivun loppuun Safarissa, nyt scrollaus kiihtyy ja alas pääsee hujauksessa.



Urlin kaveriksi on tullut tuo otsikko, nopeuttaa esim. Hopeisen Omenan tutkimista. Siellä ei linkeistä näy (kuten täällä näkyy) mihin osoite vie.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #147 : 14.04.2010 17:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jep, softat kaatuilevat, jopa Safari ainakin minulla. Koko puhelinkin hyytyi tänään täysin. Piti pakkobootata ennenkuin suostui taas yhteistyöhön. Parin viikon sisällä voi varmaan odottaa kakkosbetaa, jos yhtään viime vuoden malliin menee.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #148 : 14.04.2010 17:21 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili
- Soittolistojen luominen ja muokkaus onnistuu nyt suoraan iPhonella, ennen tämä ei tainnut olla mahdollista?
Ei ole ollut mahdollista ennen. Tätä olenkin kaivannut! On the go on ihan jees, mutta jos haluan muokata kahta eri playlistia, ei se ole ollut mahdollista. Ja hjälppaahan tämä sitä Chinatown Warsiakin kun siinä pitää tehdä se GTA-niminen playlisti jotta saa oman musan soimaan autoissa. :) Nyt mietityttää - jailbreak vai 4.0? Toisaalta 4.0 on varmaankin maksullinen jälleen, mutta luulen kyllä että jossain vaiheessa siirryn siihen...
tallennettu
Vs: Yleinen iPhone-keskustelu « Vastaus #149 : 14.04.2010 17:35 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Toisaalta 4.0 on varmaankin maksullinen

Eihän se ole ennenkään ollut ongelma.  ;)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 31
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines