Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 29
Tulostusversio
Aihe: TV hankinta ja tekniikka  (Luettu 304708 kertaa)
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #450 : 26.11.2016 05:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Katsoin tuota samantien, mutta en TV:n sovelluksesta tuota löytänyt. PC:n puolelta löysi, joten tulikin otettua testiksi samantien tilaus tuolla kovemmalla laadulla.

Raportoihan miltä näyttää. Moni Netflixin alkuperäistuotannosta on jo neljän koon laatua, samoin vaikkapa Breaking Bad. HDR löytyy noin kymmenestä sarjasta, listaa täällä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #451 : 26.11.2016 10:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Vähän tuli testailtua eilen. Laitoin HDR:n päälle ja Daredevillin sisään. Ei se nyt tajuntaa räjäyttänyt.  Ei sillä, oli se hienon näköistä. Liike toimi hyvin, värit näyttivät luonnollisilta ja mustan tasot erottuivat suht hyvin. Mutta ns. mitäänsanomattomuu tämä johtui varmaan osin lähteestäkin. Daredevil on visuaalisesti varsin tumma ja sanoisiko "arkisen" näköinen. Joten en tiedä kuinka sillä nyt olisi mitään tajuntaa räjäyttänyt. Aikaisempaa Sonya alkoi arvostamaan kyllä enemmän, koska kun tuli alkuintro ensimmäisenä tuli mieleen, että nyt näyttää yhtä hyvältä kun Sonylla :lol:

Mutta otin vielä ihan testausta testauksen vuoksi ja otin Netflixin 4K maisemapätkiä. Vähän aikaa meni kun säädin kaikki asetukset HDR tilassa kuntoon, mutta jumalauta näytti komealta. Syvyys ja aitous tuli jotenkin niin hienosti, että paikoitellen näytti että olisi katsonut ikkunasta. Tämähän ei sinänsä toimi missään sarjassa tai elokuvassa, se näyttäisi vain oudolta. Mutta voisin kuvitella että esim. luontodokkarit tms. nousee ihan uudelle tasolle. Ja pelit. Tässä pitäisi olla HDR tilassakin 21ms input lag, niin pitäisi toimia ilman ongelmia. Kunhan vielä saadaan 4k/60fps pelejä HDR tuella... Xbox One S:n osto polttelee kokoajan enemmän,,,

Pitää säätää kuvaa hiukan vielä uudestaan kun katsoo jotain sarjaa tai elokuvaa. Syvyyttä niihinkin olisi hienoa saada, vaikka tuon liikkeen aitoutta pitääkin hiukan hillitä. Se näyttää omaan silmään vähän typerältä.

Eli kyllä siitä komeaa saa, mutta riippuu paljon minkä tyylinen on lähde ja kuinka kuvan saa säädettyä. Sinänsä hankalaa, kun tuntuu että kaikille pitää olla omat säätönsä: SD, HD, 4K&HDR, Youtube, pelit, BD... No tämä johtuu varmaan siitäkin, että säätöjen haku on vielä vaiheessa, niin niitä tulee säädettyä vähän joka välissä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #452 : 13.07.2017 20:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkanu vähä uuden telkun hommaaminen houkuttamaan. En ole seurannut tekniikkaa juurikaan sitten viime näyttölaitteen hankinnan, joten mm erilaiset HDR:t tuli itselleni uusina asioina. Pienen opiskelun jälkeen tulikin pienenä yllätyksenä että ilmeisesti laadukkain vielä suhteellisen järkevissä hinnoissa pyörivä pelaajan telkkari tulee LG:ltä. Ja toinen ylläri oli että OLED -telkuissa ei enää ole input lag -ongelmia. Kiikarissa on siis tällä hetkellä LG:n 65 tuumainen C7 sarjan OLED. Hinta rapeat 3800€, mutta jos aikaisempien mallien hintojen kehitystä on uskominen putoaa se tonnilla lähempänä loppuvuotta. Ajankohtana olisikin hyvä, siihen XBOX:in (XBox One X) kanssa samaan ostoskoriin...

Arvosteluissakin tuntuu pärjäävän ihan hyvin:
http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c7-oled
http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled55c7v-201706144480.htm

Nykysellään on menty ja pärjättykkin ihan hyvin 2013 hankitulla Sonyn KDL-55W905A:lla (http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl55w905a-201305172987.htm). Kymmenen lisätuumaa ja uudet tekniikat kuten OLED, HDR, 4k sekä niitä tukevat sisällöt ja laitteet alkavat kuitenkin painaa vaakakupissa hankinnan suuntaan. Ostohousut kuitenkin puetaan jalkaan vasta aikaisintaan syksyllä. Muita lautalaisia harkitsemassa uuden telkkarin hankintaa?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #453 : 13.07.2017 20:56 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Katselin itsekin noita LG:n OLED:eita, vaikkei töllön hankinta itselleni vielä ajankohtaista olekaan. Yllättävän nopeasti hinnat lopulta tippuivat, vuoden päästä ovat varmaan jo samalla tasolla, mitä nykyinen plasmatöllöni oli vuonna 2013, eli 55-tuumainen huippumalli irtoaa alle parin tonnin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #454 : 14.07.2017 01:09 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostin juuri tuommoisen lg oled 7 mallin 55 tuumasena ja toimii. Ostin siis heti kun sai alle kahteen tonniin. On tässä pieni ero kun olen vuosikaudet pelannut vain 27" tietokoneen näytöltä. >_>
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #455 : 14.07.2017 19:39 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ostin 42" LG televisioni kahdeksan vuotta sitten, Full HD. Uutiset näkee edelleen hyvin. Mietin tässä jo että pitäiskö päivittää vähän uudempaan halpaversioon, näkisi onko tekniikassa tullut mitään kehitystä maallikon silmään.
N
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #456 : 18.11.2017 14:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Alkaa olemaan Black Friday lähellä. Jotenkin tuntuu että tänä vuonna kaupat pitää selkeästi kovempaa meteliä kuin aikaisempina vuosina. Ja tänä vuonna sattui kerrankin niin että on vielä oikeasti millä mällätä. Veronpalautuksissa tulee reipas tonni takaisin ja sitten on vakuutusyhtiöltä toinen tonni tilillä valmiiksi, kun TV koki (jälleen) liian kovia. Toki veronpalautukset tulee vasta joulukuun alussa, mutta voi sen turvin niin sanotusti vetää tilin sileäksi. TV on ainakin varma hankinta. Kärkisijoista taistelee Sonyn 55XE90 -sarjalainen ja LG:n 55C7V. LG vähän epäilyttää siinä mielessä, kun nuo televisiot tuntuu kokevan kovia meikäläisen taloudessa suht vakituiseen tahtiin, niin tuo OLED on epäilyttävän siro. Siitä saa vähän sellaisen tuntemuksen että se ei vaadi suuria että ottaa itseensä. Sinänsä vaikuttaa kyllä ihan jees laadukkaalta.
Eihän mikään TV mailaa tai tiputtamista kestä, mutta voisi nyt jotain kestää. Esim. Samsung tuntui jo tullessa vähän huteralta ja lopulta huomasi että päälimmäiseen "lasiin" sai jo lyijykynällä ikuiset jäljet. Eli Samsungia en ole suuremmin edes harkinnut. Tosin ei ole mallitkaan olleet vertailujen kärjessä. Sony kestää (tai reilun vuoden takainen Sony) aika hyvin kynää (myöntäkää pois, ainakin osaa vähän kiinnostaa tämä tieto). On kyllä käynyt mielessä sellanenkin jos tuli todellinen tarjous eteen niin repäsis ja ostaisi 75" seinälle. Se tosin pistäisi olohuoneen järjestyksen uusiksi ja siinä on jo ihan erilaisia hidasteita...

Riippuen TV:n hinnasta voisi päälle ostaa vielä NS:n tai Xbox One X:n ja jos vielä jää niin ehkä uudet kaiuttimet, tarjousten mukaan. Olen vieläkin ihan kahden vaiheilla tuon NS:n ja XOX:n kanssa. NS sinänsä kiinnostaa ja Mario on varsin toimivan oloinen, mutta vähän pelästytti ne jotkut versioiden vertailu videot. Vaikka sitä kuinka silottelee NS vain on tehoiltaa max. viime sukupolvea ja jos sitä ei kannettavana halua käyttää, se todellakin on sitä. Ei sillä että pelit ei voisi olla silti hyviä siinä, mutta parempiakin voisi olla.
XOX taas ottaisi kunnolla irti 4K HDR TV:stä sen mitä siitä saa irti. Niin peleissä kuin elokuvissakin.

Kaiuttimissa on poltellut Genelecit jo jonkin aikaa. Jos tulee sellainen tilanne että jäisi XOX tai NS kokonaan ostamatta voisi G2 olla hyvä valinta. Niin vähän tulee nykyään kotona pelattua, että saattaisi olla jopa fiksuin vaihtoehto. Tai ainakin jo NS olisi se päälimmäisin vaihtoehto. Tai jos G2:t olisi jossain tarjouksessa. Jota ne tuskin kyllä on. Mutta jos tulee pelikone hommattua, niin sitten max vaihtoehto olisi G1. Jonka paremmuus nykysiin Q acoustic Consept 20:iin on vähän siinä ja siinä. Vaikka niissä Geneleceissä ei tietty olisi kalotteja painettu koveraksi...


Mutta hei! Suurta kulutuksen juhlaa! Nautitaan siitä vielä kun voidaan! Kohta ei saa enää edes lihaa kaupasta, puhumattakaan elektroniikasta! Onko jollain muuten eriävä mielipide ett' 55XE90 -sarja tai 55C7V ei olisi ostamisen arvoinen ja parempiakin hinta luokassa löytyisi?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #457 : 18.11.2017 15:42 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Onko jollain muuten eriävä mielipide ett' 55XE90 -sarja tai 55C7V ei olisi ostamisen arvoinen ja parempiakin hinta luokassa löytyisi?

ite hommasin kesällä 55b7 ja on kyllä aika maaginen näyttö tuote. noissa lg:n oled 7 töllöissä on kaikissa sama paneeli - ainostaan ulkonäössä ja äänentoistossa on eroja. ainakin silloin kun itse hommasin omani niin b malli oli kaikkein halvin.

koska olen näyttöjen ja pikelien tsuumailun erikois henkilö, niin pitää kuitenkin huomauttaa parista yksityiskohdasta:
- abl eli automatic brightness limiter joka tummentaa kuvaa jos ruudulla on paljon valkoista. efektin voi poistaa laskemalla töllön brightnessia, mutta silloin kuva on kokoajan yhtä tumma eikä vain silloin kun ruudulla on paljon valkoista. käsittääkseni tämä "feature" on kuitenkin ainakin kaikissa nykaikaisissa oled töllöissä. (onko myös ei-oled telkkareissa? en tiedä, minun edellinen tv oli crt >_>)
- kun ruudulla on todella tummanharmaata (lähes musta mutta ei ihan), niin se väri ei ole täysin tasainen. siinä on sellaisia pystysuoria tummia ja vaaleita alueita.

näistä jutuista huolimatta ja sen perusteella mitä olen lukenut vertailuja niin tämä on yleisesti ottaen paras tv pelaamiseen. käytännössä katsoen ei parempaa saa vaikka laittaisi moninkertaisen määrän rahaa. selkeästi parempia tuotteita ei vaan yksinkertaisesti ole.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #458 : 18.11.2017 17:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
ite hommasin kesällä 55b7 ja on kyllä aika maaginen näyttö tuote. noissa lg:n oled 7 töllöissä on kaikissa sama paneeli - ainostaan ulkonäössä ja äänentoistossa on eroja. ainakin silloin kun itse hommasin omani niin b malli oli kaikkein halvin.

koska olen näyttöjen ja pikelien tsuumailun erikois henkilö, niin pitää kuitenkin huomauttaa parista yksityiskohdasta:
- abl eli automatic brightness limiter joka tummentaa kuvaa jos ruudulla on paljon valkoista. efektin voi poistaa laskemalla töllön brightnessia, mutta silloin kuva on kokoajan yhtä tumma eikä vain silloin kun ruudulla on paljon valkoista. käsittääkseni tämä "feature" on kuitenkin ainakin kaikissa nykaikaisissa oled töllöissä. (onko myös ei-oled telkkareissa? en tiedä, minun edellinen tv oli crt >_>)
- kun ruudulla on todella tummanharmaata (lähes musta mutta ei ihan), niin se väri ei ole täysin tasainen. siinä on sellaisia pystysuoria tummia ja vaaleita alueita.

näistä jutuista huolimatta ja sen perusteella mitä olen lukenut vertailuja niin tämä on yleisesti ottaen paras tv pelaamiseen. käytännössä katsoen ei parempaa saa vaikka laittaisi moninkertaisen määrän rahaa. selkeästi parempia tuotteita ei vaan yksinkertaisesti ole.
Prkl tuli ajatusvirhe. Siis juuri tuota B7V -mallia tarkoitin. Menee suunnilleen samaan hinta luokkaan kuin tuo Sony. Digital Foundry on tosiaan arvioinut B7V:n parhaaksi mitä HDR ja SDR pelaamiseen tulee. Ja se kyllä polttelisi pirusti. Ja jos mallin tarina menee kuin edeltäjän, elin B6V:n, B7V:stä tulee hyvät tarjoukset näinä päivinä. Saa nähdä... Mutta tuo Sony XE90 tuntui olevan siinä heti perässä niin se on seuraava vaihtoehto. Mutta hankala tuota B7V:tä on vastustaa jos saisi halvemmalla kuin Sonyn... Tällä hetkellä Sony taitaa olla halvimmillaan pari sataa halvempi kuin B7V halvimmillaan.

Katselin noita LG:n OLED malleja jo vuosi sitten, eli lähinnä tuon edeltäjää B6V -mallia. Mutta siihen aikaan LG ei ollut vielä saanut HDR tilan input lagia kohdilleen. Saivat sen siihenkin lopulta päivityksillä 28ms lukuun ja tuo B7V antaa jo 21ms input lagiksi. Ja se on aika kova. Vaikka on XE90:ssäkin 31ms joka on rehellisesti sanottuna itselle ihan riittävä.

Tuo mustan tasojen erottelu, eli tumman harmaan tasot on ollut paha rasti aina joka telkulle ja sitä näkee joka mallissa. Nykyään se on paremmalla tolalla, mutta kyllä sitä edelleen silmiin osuu. "Portaikko" näkyy joka tapauksessa. Käytännössä se pitäisi varmaan hoitaa taustavalolla tms. kirkkaus toiminnolla. Jos alkaa pikseleiden väriä muuttamaan, siihen tulee aina se "portaikko". Tai voisin ainakin kuvitella näin. LCD:ssä, varsinkin local edge ledissä sen eron näkee hyvin kun on taustavalo (tai käytännössä reunavalo). Jos tulee kohta missä on varjoja portaikon näkee lähes aina. Mutta, kun tulee esim. PS logo käynnistyessä alareunassa syttyy ledi, tulee TV:n keskelle pystysuora himmeä palkki joka himmenee täydellisesti kohti reunoja. Tosin en tiedä TV:n toiminnasta tai tekniikasta niin paljoa että voisin väittää että näin ei jo tehtäisi ja "portaikko" johtuisi lähde materiaalista. Local Dimming ja tuo Local Edge molemmat on ainakin sinänsä siihen suuntaan, mutta en tiedä tehdäänkö sillä ihan varjostuksen tasoja, vai katsotaako vain missä on valoa ja missä ei ja sen mukaan määritellään onko taustavalo päällä vai ei. Mutta aina vähän hymyilyttää, kun kuvassa oleva tarkoituksellinen tumman haalistuminen pitää aina sisällään sitä "portaikkoa", kun valo vuodossa tumman haalistuminen on aina täydellistä :)

Huomaako tämä "pumppauksen" muuten käytännössä? Eli kun tulee kirkas kuva, onko se ensin kirkkaana ja sitten laskee tummaksi ihan silmillä katsottuna? Tämä taustavalon pumppaus on ainakin joissain tilanteissa vähän ärsyttävää. LCD:ssä ledit ei ainakaan ole tarpeeksi nopeita ja pumppauksen siihen kun taustavalosammuu näkee usein. Ainakin Edge Ledissä kun se vuotaa vähän muutenkin sinne mihin ei pitäisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #459 : 19.11.2017 11:50 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili OLED tietenkin. Sanoisin että hintavempien LCD-telkkujen hankinta ei kannata enää lainkaan tässä vaiheessa, kun OLED:ien hinnat ovat tulleet riittävän lähelle niitä. Miksi siis tyytyä kompromissiin. LG OLED 7 (tarkemmalla mallilla ei ole käytännön merkitystä kuvanlaadun suhteen) on käytännössä parasta mitä markkinoilla on.

Gigantin avaistarjouksessa ollut 55 tuuman LG OLED 7 oli hintaan 1500€. Uskoisin että tämä hieman antaa viitteitä tuleviin black friday -hintoihin. Varovainen odotus että 65:n lähtis 1999e hintaan.

BTW miksei tämä telkkupurkaus ole tuolla oikeassa ketjussaan?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #460 : 19.11.2017 22:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
OLED tietenkin. Sanoisin että hintavempien LCD-telkkujen hankinta ei kannata enää lainkaan tässä vaiheessa, kun OLED:ien hinnat ovat tulleet riittävän lähelle niitä. Miksi siis tyytyä kompromissiin. LG OLED 7 (tarkemmalla mallilla ei ole käytännön merkitystä kuvanlaadun suhteen) on käytännössä parasta mitä markkinoilla on.

Gigantin avaistarjouksessa ollut 55 tuuman LG OLED 7 oli hintaan 1500€. Uskoisin että tämä hieman antaa viitteitä tuleviin black friday -hintoihin. Varovainen odotus että 65:n lähtis 1999e hintaan.

BTW miksei tämä telkkupurkaus ole tuolla oikeassa ketjussaan?
Lähdin liikkeelle Black Friday diileistä yleisesti, joten ajattelin että tämä olisi parempi paikka. Mutta keskustelu tuntui siirtyvän telkkuihin vahvemmin.

Itseä mietityttää eniten tuo ohuus tuossa LG:ssä. Se on vain niin perkeleen huteran oloinen. Ja tälläiset vain on asioita joita täytyy ottaa huomioon kun noita kakaroita ei voi jatkuvasti pitää kädestäkään kiinni. Sonyssa on tukevamman oloinen jalustakin. Toki toissijaisia asioita, mutta käytännön vuoksi huomioitavia. Ja Sonykin on kuitenkin kehuttu.


Tosin, tänään otin askeleen lähemmäs LG:tä. Tai lisää turvaa TV:lle. Väsäsin TV:n suojan. Täysin "jeesusteippi" -tyylillä. Otin vanhan Samsungin paneelin tukemaan kyseisen TV:n pakkauslaatikon leveämpiä sivuja, ja teippasin nämä yhteen. Tuloksena on suht kevyt, mutta tukeva suojalevy. Samsungin paneelin osaset on yllättävän ohuita. Ei meinaan kestä taivutusta yhtään, halkeaa heti. Etumuovikin oli yllättävän ohut. Luulin että se olisi ollut tukevampi ja paksumpi (sillä projektiin lähdinkin), mutta se oli todella ohut. Puhelimissa tuntuisi olevat tukevammat paneelit. Tietty puhelimien paneelit on niin paljon pienempiä että se voi hämätä. Mutta otin siis päälypaneelin, alla olevan LCD -paneelin ja pari seuraavaa muovipaneelia/-levyä ja teippasin tukevasti yhteen ja sen jälkeen pahvit ympärille. Ihan ei varmaan uskalla laittaa roikkumaan TV:n päälle sitä, eli jotkin jalat pitäisi keksiä. Samsungissa itseasiassa onkin sopivat kanditaatit, mutta täytyy katsoa saanko niitä iskettyä muuten kuin poralla ja mutteri+ruuvi yhdistelmällä. Mutteri+ruuvi olisi luonnollisesti vähän huono, kun se voisi naarmuttaa tai hajottaa paneelin iskun sattuessa.

En kyllä käsitä miten markkinoilla ei ole kunnon suojalevyä TV:lle. Senhän ei tarvisi olla periaatteessa kuin pahvia ja jokin tukeva levy keskelle kahta pahvia, kuten itse sen tein. Jos haluaa oikein hienoa, joten pehmustetta vielä TV:n puolella olevalle sivulle, mutta se ei voi olla kummoista, kun painoa tulisi muuten liikaa. Googlella vähän hain, niin tuli kaiken maailman laatikoita ja pusseja, mutta ei yhtään suojalevyä mikä vain laitettaisi TV:n päälle kun sitä ei katsota. Ja nekin pitä löysin, maksoi saatanasti. 55":lle läpinäkyvä suojalevy oli 299$. Juu ei, mieluummin yritän tehdä itse.


EDIT: Ei saatana nyt sais Sonyn jo tonnilla Powerista. Tuon jos ottaisi olisi mahdollista ottaa ne Genelecin G2:t ja NS tai XOX.
Ei helvetti nyt pisti pahan. Halvimmillaan ollu about 1400€. Olin jo vähän asennoitunut tohon LG:hen, mutta jos tuohon hintaan irtoisi toi Sony...

EDIT2: Verkkokauppa.com näyttää myös tarjoavan Sonyä 995€:lla. Ilmeisesti joku tarjous kun 49" on kalliimpi, mutta eivät prkl kerro aikaa sille. Jos LG:n B7V on sen 1500€ tarjouksessa, valinta on kyllä Sony tuohon hintaan. Mutta jos B7V laskisi lähemmäs tonnia niin... prkl sentä.


« Viimeksi muokattu: 20.11.2017 09:53 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #461 : 20.11.2017 17:01 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Muistahan ostaa joka tapauksessa Verkkiksestä, niin saat 3v takuun.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #462 : 21.11.2017 09:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei tullut ostettua Sonya kun verkkis ei kertonut missään että kyseessä olisi tarjous. No nyt hinta onkin 1399,90€ -_- Kyrsii kun ei voi selvästi ilmoittaa noiden hintojen voimassaoloja. Todennäköisesti olisi ottanut sen tuolta verkkokauppa.comista jos olisivat sanoneet että hinta nousee tänään. Aamullakin hinta vielä oli siinä about tonnissa vielä.

No, Power on tehny joko vihjailuja tai jollain on tullut outo näppäinvirhe. LG:n 55B7V:n hinta on yhtäkkiä 2899€. Eli reipas tonnin kalliimpi (1699€) kuin eilen ja 100€ kalliimpi kuin 65" malli. Epäilyttävää...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #463 : 21.11.2017 09:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ei tullut ostettua Sonya kun verkkis ei kertonut missään että kyseessä olisi tarjous. No nyt hinta onkin 1399,90€ -_- Kyrsii kun ei voi selvästi ilmoittaa noiden hintojen voimassaoloja. Todennäköisesti olisi ottanut sen tuolta verkkokauppa.comista jos olisivat sanoneet että hinta nousee tänään. Aamullakin hinta vielä oli siinä about tonnissa vielä.

No, Power on tehny joko vihjailuja tai jollain on tullut outo näppäinvirhe. LG:n 55B7V:n hinta on yhtäkkiä 2899€. Eli reipas tonnin kalliimpi (1699€) kuin eilen ja 100€ kalliimpi kuin 65" malli. Epäilyttävää...

Heh, itsekin harkitsin jo varovasti tuon Sonyn tilaamista Verkkokaupasta, mutta niin paniikki ei ollut, että olisin heti eilen alkanut tilaamaan. Saa siis jäädä taas toistaiseksi.

Tainnut käydä niin, että Verkkiksen hinta on ollut vain reaktio Powerin alennukseen, ja kun sieltä on tavara loppunut, Verkkis on nostanut hinnan taas entiselleen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #464 : 21.11.2017 09:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Yrittäkää muistaa, että Verkkiksestä voi tilata tavaraa eikä sitä tarvitse maksaa heti. Tässäkin tapauksessa olisitte voineet laittaa töllöt eilen tilaukseen ja roikottaa niitä vaikka viikon maksamattomana. Aina voi tilata, mutta pakko ei ole ottaa. Ja harkinta-aikaa on. Plus tilauksen voi peruuttaa itse helposti.
tallennettu
Re: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #465 : 21.11.2017 10:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Yrittäkää muistaa, että Verkkiksestä voi tilata tavaraa eikä sitä tarvitse maksaa heti. Tässäkin tapauksessa olisitte voineet laittaa töllöt eilen tilaukseen ja roikottaa niitä vaikka viikon maksamattomana. Aina voi tilata, mutta pakko ei ole ottaa. Ja harkinta-aikaa on. Plus tilauksen voi peruuttaa itse helposti.

Mites, itse olisin joka tapauksessa ottanut tuon - tai minkä tahansa vastaavan kokoluokan kilkkeen - maksuajalla, jolloin eka erä menee eniveis ensi kuulle ja tavara käsittääkseni lähtee samoin tein liikenteeseen. Toki kaupan voi silti aina perua, mutta heti vähän isommalla hässäkällä. Voiko vastaavassa tilanteessa kanssa jotenkin harrastaa helppoa roikotusta?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #466 : 21.11.2017 10:10 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Totta. Olisi pitänyt tuo tajuta. Tosin verkkis on tuota Sonya tarjonnut aikaisemminkin alle 1000€:lla (arvostelujen mukaan), niin en yllättyisi vaikka tulisi tarjoukseen uudestaan perjantaina tai ennen joulua joka tapauksessa. Mm. veronpalautuspäivähän on epävirallinen "kulutuspäivä" Suomessa. Se on yksi vuoden parhaimmista myyntipäivistä. Joten tuskin tilanne niin paha kuitenkaan on. Ironisinta on että en ole varma ottaisinko tota LG:täkään jos se reiluun tonniin lähtisi :lol: Kuvan laadullisesti se on varmasti paras, mutta...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #467 : 21.11.2017 12:33 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Yrittäkää muistaa, että Verkkiksestä voi tilata tavaraa eikä sitä tarvitse maksaa heti. Tässäkin tapauksessa olisitte voineet laittaa töllöt eilen tilaukseen ja roikottaa niitä vaikka viikon maksamattomana. Aina voi tilata, mutta pakko ei ole ottaa. Ja harkinta-aikaa on. Plus tilauksen voi peruuttaa itse helposti.

Mites, itse olisin joka tapauksessa ottanut tuon - tai minkä tahansa vastaavan kokoluokan kilkkeen - maksuajalla, jolloin eka erä menee eniveis ensi kuulle ja tavara käsittääkseni lähtee samoin tein liikenteeseen. Toki kaupan voi silti aina perua, mutta heti vähän isommalla hässäkällä. Voiko vastaavassa tilanteessa kanssa jotenkin harrastaa helppoa roikotusta?

Jos maksutapana on lasku, postiennakko, maksukortti, maksuaika tms, niin tuote toki menee melkein heti käsittelyyn. Mutta jos valitsee maksutavaksi E-maksun (=verkkopankki), niin sinulla on viikon verran aikaa käydä tilaussivulla maksamassa tuote. Sen jälkeen tilaus peruuntuu automaattisesti, jos maksua ei ole tehty.

Eli jos haluaa roikottaa jotain tilausta kuvan mukaisessa esimerkissä, niin tavara tilaukseen ja maksutavaksi E-maksu. Kun sitten ollaan päätös tehty, niin voit vaikka käydä vaihtamassa maksutavan tilaussivulla Apurahaksi ym. Tai maksaa pois verkkopankissa.
tallennettu
Re: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #468 : 21.11.2017 13:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Yrittäkää muistaa, että Verkkiksestä voi tilata tavaraa eikä sitä tarvitse maksaa heti. Tässäkin tapauksessa olisitte voineet laittaa töllöt eilen tilaukseen ja roikottaa niitä vaikka viikon maksamattomana. Aina voi tilata, mutta pakko ei ole ottaa. Ja harkinta-aikaa on. Plus tilauksen voi peruuttaa itse helposti.

Mites, itse olisin joka tapauksessa ottanut tuon - tai minkä tahansa vastaavan kokoluokan kilkkeen - maksuajalla, jolloin eka erä menee eniveis ensi kuulle ja tavara käsittääkseni lähtee samoin tein liikenteeseen. Toki kaupan voi silti aina perua, mutta heti vähän isommalla hässäkällä. Voiko vastaavassa tilanteessa kanssa jotenkin harrastaa helppoa roikotusta?

Jos maksutapana on lasku, postiennakko, maksukortti, maksuaika tms, niin tuote toki menee melkein heti käsittelyyn. Mutta jos valitsee maksutavaksi E-maksun (=verkkopankki), niin sinulla on viikon verran aikaa käydä tilaussivulla maksamassa tuote. Sen jälkeen tilaus peruuntuu automaattisesti, jos maksua ei ole tehty.

Eli jos haluaa roikottaa jotain tilausta kuvan mukaisessa esimerkissä, niin tavara tilaukseen ja maksutavaksi E-maksu. Kun sitten ollaan päätös tehty, niin voit vaikka käydä vaihtamassa maksutavan tilaussivulla Apurahaksi ym. Tai maksaa pois verkkopankissa.


Diamond, pitääpä pitää tämä jatkossa mielessä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #469 : 22.11.2017 19:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili No voi *iiiittu Power heitti vaan pari sataa 55B7V:n hinnasta jolloin se on 1499€ :( Verkkiksellä sama hinta. Arvasin että olisi se Sony vaan pitänyt ottaa. Ei vain taas ollut ajantasalla noiden hintojen kanssa. No, näinhän sitä usein pihin käy  :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #470 : 22.11.2017 19:18 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Puolilta öin tulee tarjolle LG 55B7 1500 eurolla Powerilta. Luulisi, että muiltakin tulee tuolla hinnalla tarjolle black fridayn aikana. Sen verran olen viime kuukausina lueskellut ja seurannut, etten usko alhaisemmaksi hinnan vielä putoavan.

Itse aloin pohtimaan uuden television muutama kuukausi takaperin. En ollut perehtynyt asiaan etukäteen oikeastaan mitenkään, joten toiveena oli selvitä max tuhannella eurolla. Kuitenkin OLEDeistä lukiessa nälkä alkoi kasvaa syödessä. Tyttöystäväkin painosti pikemminkin OLEDin suuntaan, koska onhan se vaan hyvä. Kerran jo hieman katselin edellistä 55B6 mallia, kun oli Gigantissa tarjolla 1500 eurolla. Television loppusijoituspaikka (= uusi asunto) oli tuossa vaiheessa kuitenkin sen verran kaukana, etten vielä viitsinyt ostaa.

Viime viikolla Jyväskylän uuden Gigantin avajaisista sitten ostin lopulta 55B7 samaisella 1500 euron hinnalla. Jälkikäteen olen oikein tyytyväinen päätökseen odottaa. On tuossa kuitenkin sen verran pieniä mukavia uudistuksia, joista pelejä ajatellen varmaan tärkeimpänä input lagin pieni väheneminen. Ehkäpä voisi jossain vaiheessa 120 herzin pelailua testailla tietokoneella, että onko se oikeasti vielä niin paljon sulavampaa.

Vähemmän yllättäen aiempiin televisioihini on "varsin" suuri. Onhan mm. pari viime vuotta käyttämäni teleiviso kotoa napattu HD ready -paske, jolla ei kyllä tehnyt mitään kuin hankkinut pahan mielen. Toisaalta aiemmin käyttö onkin ollut hyvin vähäistä. Nyt olisi vihdoin tarkoitus kasata vähitellen melko jykevä viihdekeskus olohuoneeseen.

Ostaessa koitti myyjä tarjota "vain tänään erikoistarjouksella" kalibrointia ja 5 vuoteen jatkettua teknistä takuuta 149 eurolla. Kalibroinnin luin netistä olevan täyttä kusetusta (yksi televisio kalibroitu Norjassa tms, kopioidaan asetukset kaikkiin muihin), joten kohteliaasti kieltäydyin. Kuittia tehdessä ilmenikin, että 5 vuoden takuun saisi myös erikseen 49 eurolla. Mitään yhteiserikoistarjousta ei siis edes ollut, sillä kalibroinnin hinta on 99 euroa... 5 vuoden takuun otin, mutta hieman pohdin onko siinä järkeä. Takuulla oli toki 30 päivän peruutusoikeus eli sinänsä voi vielä perua vielä myöhemminkin. Toisaalta aika halpa vakuutus, jos tekninen vika iskeekin siinä 4 vuoden kohdalla. Lisäksi tyttöystävän painostamana otin 3 vuoden täysturvan n. 220 eurolla, jotta ei tarvitsisi pelätä kaverin 4- ja 5-vuotiaiden lasten vierailuja. Saa nähdä...
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Re: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #471 : 22.11.2017 19:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ostaessa koitti myyjä tarjota "vain tänään erikoistarjouksella" kalibrointia ja 5 vuoteen jatkettua teknistä takuuta 149 eurolla. Kalibroinnin luin netistä olevan täyttä kusetusta (yksi televisio kalibroitu Norjassa tms, kopioidaan asetukset kaikkiin muihin), joten kohteliaasti kieltäydyin. Kuittia tehdessä ilmenikin, että 5 vuoden takuun saisi myös erikseen 49 eurolla. Mitään yhteiserikoistarjousta ei siis edes ollut, sillä kalibroinnin hinta on 99 euroa... 5 vuoden takuun otin, mutta hieman pohdin onko siinä järkeä. Takuulla oli toki 30 päivän peruutusoikeus eli sinänsä voi vielä perua vielä myöhemminkin. Toisaalta aika halpa vakuutus, jos tekninen vika iskeekin siinä 4 vuoden kohdalla. Lisäksi tyttöystävän painostamana otin 3 vuoden täysturvan n. 220 eurolla, jotta ei tarvitsisi pelätä kaverin 4- ja 5-vuotiaiden lasten vierailuja. Saa nähdä...
Näissä on lopulta aika paljon kusetuksen makua. Kotivakuutus kun korjaa periaatteessa kaikki. Vuoden sisään jos hajoaa, miinusta ei tule kuin omavastuu. Ja rahat tulee yleensä maksuun vuorokaudessa. Vuoden jälkeen korvaussumma tippuu jollain per vuosi. Siinä mielessä tietty on jees jos korjaavat tai korvaavat täyden hinnan yli vuodenkin päästä. Mutta jotenkin epäilen että saat 2,5 vuoden päästä enää Gigantista 1500€ että saat uuden tilalle. Tiedä sitten...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #472 : 23.11.2017 19:44 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili 1400e 55 C7 verkkiksessä ja gigantissa. Jostain syytä 65 tuumaiset 7 sarjalaiset 2500.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #473 : 23.11.2017 19:55 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Hetken mietin, että josko minäkin nyt sitten siirtyisin 4K-aikaan, mutta 65-tuumainen C7 on kyllä turhan hintava 55-tuumaiseen verrattuna. B7-malleja ei tietenkään voi olla alennuksessa, kun käyvät varmasti muutenkin kaupaksi samalla paneelilla ja edullisemmalla hinnallaan.

Jään siis vielä odottelemaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #474 : 23.11.2017 20:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tossa C7:ssa on niin paska jalusta (ei saa käytettyä tasoon kiinni) että se kyllä jää hyllyyn.

Jos edullista 65":sta kaipaa Sonyn XE90 -sarjalainen on 1499€ Powerissa. Tai tulee olemaan kun vuorokausi vaihtuu. Varmaan aika hyvä diili jos OLED ei ole pakollinen ominaisuus.

*ittu kun Power pitää silti sen 55":n hinnan samassa 1499€:ssa. Toivoin että olisi heittänyt vielä perjantaiksi sen sinne tonniin, mutta ei sitten. Taisi kuitenkin jäädä se TV ostamatta. Turhan paljon kuitenkin tuo LG B7:kin. No, odotellaan jos verkkis vielä heittäisi maanantaina sen uudestaan siihen tonniin. Nyt 1399€, mutta sitä ei kiinnosta enää siitä maksaa.

EDIT: Ja verkkis heittänyt samaan hintaan tuon Sonyn 65XE9005 -mallin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #475 : 23.11.2017 20:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili 65B7 2400e verkkiksessä. https://www.verkkokauppa.com/fi/product/15598/hvjrv/LG-OLED65B7V-65-Smart-4K-Ultra-HD-OLED-televisio

Täytyy nyt vielä kyttäillä vaikka riskinä tässä on että jää kokonaan ilman.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #476 : 23.11.2017 21:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili OI OI OI OI! Power laskenut Sonyn 55XE9005 hintaa takasin sinne tonniin! Nyt ei prkl enää mietitä. Tilaukseen heti kun myynti aukeaa!
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #477 : 23.11.2017 22:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
OI OI OI OI! Power laskenut Sonyn 55XE9005 hintaa takasin sinne tonniin! Nyt ei prkl enää mietitä. Tilaukseen heti kun myynti aukeaa!

Kaiken järjen mukaan Verkkis seurannee taas perässä, mutta ei taida enää mestaria ostopaikka paljoa napostella. :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #478 : 23.11.2017 22:10 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Powerista tulee varmaan katsottua ensin, koska Verkkis näyttää toimitusajaksi 1-2vko ja Helsingin myymälä tyhjää. Powerissa on kai myymälöissä vielä jäljellä tavaraa, niin voisi ottaa netistä tilaukseen ja hakea sen asap kyytiin huomenna.

EDIT: Vielä Verkkis ei ole hintaa alentanut, mutta uskoisin myös että viimeistään aamulla se alenee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: TV hankinta ja tekniikka « Vastaus #479 : 23.11.2017 22:40 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Otin sittenkin tuon LG:n 55-tuumaisen C7 OLED:in roikkumaan Verkkokaupasta 1,400 eurolla. Täytyy nyt miettiä vielä tarkemmin, maksanko sen vai en.

Oliko despo tosiaan niin, että tässä on kuusi päivää aikaa miettiä, ennen kuin tilaus peruuntuu?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 29
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines