Pelaajalauta

Yleinen => Laitteet, rauta ja ohjelmistot => Aiheen aloitti: pelimiäs - 01.12.2014 01:34Otsikko: Thurstmaster TX racing wheel
Kirjoitti: pelimiäs - 01.12.2014 01:34
Moro. Onko kellään kokemuksia kyseisestä ratti/poljin setistä? Kävin ostamassa tommosen pari pv sitten xbonelle, mutta nyt on jo toiminta ongelmia. Ekana päivänä toimi jollain tavalla niinkuin pitikin mutta enään ei suostu mikään nappula toimiin 5sekuntia kauempaa ratin päälle laittamisesta.
Kaikki valot kyllä palaa normaalisti jne mutta mitään ei vaan mistään tapahdu. Tänään tuli ton kans jokunen tunti tapeltua ja tehtyä ohjeiden mukaan piuhojen irrottamisia ja uudelleen käynnistyksiä, mutta ei mitään apua.  :???:

Susi jo syntyessään vai mikä ihmeen kikka kolmonen tohon on että saan toimiin? Ei ensimmäisenä kiinnostais palauttaa kauppaankaan kun menee siinäki sitte viikon päivät että on huollossa tai valmistajalla käynyt ja jos tohon tosiaan on joku järkevä systeemi millä saa toimiin niin otan neuvot erittäin kiitollisena vastaan.

Hiukan ketuttaa pistää 300e kiinni laitteeseen ja odottaa ku kuuta nousevaa kunnon forza mättöjä ja sitte saa koko paskaa edes toimiin..  >:(