Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Nokia - Aina ja ikuisesti  (Luettu 41955 kertaa)
Nokia - Aina ja ikuisesti « : 24.04.2012 17:45 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihmetyksekseni huomasin, ettei laudalla ole Nokialle omaa aihetta. Applelle, iphonelle ja mm. androidille löytyy aihe, muttei meille suomalaisille rakkaasta (tai vähemmän rakkaasta) Nokiasta ole aihetta. Tässä se kuitenkin nyt on.

Kuten kaikki tiedämme Nokialla on ollut kiltisti sanottuna hieman vaikeaa. Nokiahan hyökkäsi amerikan markkinoilla Nokia lumia 900 puhelimella, joka on osoittautunut varsin hyväksi. Mitä nyt käyttäjien kokemuksia lukenut niin puhelinta pidetään yhtenä parhaista älypuhelimista tällä hetkellä.
Ja milloinkohan tämä mahtava puhelin saadaan Suomeen? Tämän hetkisten tietojen mukaan puhelin saapuu Suomeen toukokuussa.
Itsellä puhelin menee ehdottomasti ostoon, on se sen verran upea.

Mites muilla. Omistatko Nokian puhelimen? Omistatko mahdollisesti jonkun Nokian uusista älypuhelimista, kuten Lumia 800. Haluatko vain haukkua Stephen Elopin? Haluatko sanoa jotain muuta Nokiasta?
Jos vastasit johonkin ylläoleviin kysymykseen kyllä (tai vaikkapa en) olet juuri oikeassa paikassa.
Kerrothan omia kokemuksiasi Nokiasta ja aloitetaan keskustelu!
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #1 : 24.04.2012 17:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Menneen talven lumia.  8)

Totta puhuen Lumiat ovat kyllä houkuttelevimpia Windows -puhelimia mitä on markkinoilla nähty. Valitettavasti se ei vielä vain tarkoita vielä mitään. Lumia 800 esimerkiksi on muotoilultaan huippua ja varmaan Nokia merkkinä tarjoaa kestävyyttä. Puhelimen rauta kuitenkin alkaa olemaan jo kaksi vuotta vanhaa ja Win Phone -alustana asettaa ihmeellisiä rajoituksia, aivan kuin kyse olisi applen puhelimesta.

http://www.hs.fi/talous/Fitch+pudotti+Nokian+roskalainaluokkaan/a1305560592355
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #2 : 24.04.2012 19:09 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Nokia on tällä hetkellä surkea yhtiö, mutta osake on hyvä. Kurssi on kirjoutushetkellä 2.726 eli all time low. Tipahtaisi vielä tuon 2e psykologisen rajan, niin ostaisin samantien. Mitään syytä miksi alamäki ei jatkuisi ei ole, puhelimet ovat surkeita, kalliita ja niissä on kaikkien vihaama windows sisällä. Nokia sulautetaan Microsoftiin parin vuoden sisään. Käteisvarat sulavat miljardin euron vuosivauhtia tai taisi olla jopa nopeampaa.

Itsellä oli aikonaan Nokian lippulaiva N-Gage, ainoa Nokian puhelin mihin olen ollut tyytyväinen. Nykyään Noksu on niin pahasti kilpailijoitaan jäljessä joka osa-alueella, että firma notkahtaa ja pahasti.

Tällä osakkeelle tehdään rahaa ja isosti - tulevaisuudessa. Onko nyt oikea aika ostaa vai odotellaanko vielä?
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #3 : 24.04.2012 21:00 »
IcemanRally Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Nokia N8 löytyy taskusta. Minulle nokialaiset ovat ainoita "oikeita" matkapuhelimia, vähän niinkuin Coca-Cola on sitä ainoaa oikeaa kolajuomaa. Microsoftin kelkkaan siirtyminen ei mielestäni ollut mikään huono veto, onhan Lumia 900 kerännyt paljon kehuja rapakon toisella puolella. Toki Lumian ostaisin mielelläni, mutta ei ole oikein varaa ostella uutta luuria. N8 hoitaa tehtäväänsä mainiosti, ja käytettävyyskin on parantunut uusien päivityksien myötä.

Nokia kyllä nousee, vielä kun saavat Windows 8 tabletin markkinoille.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #4 : 24.04.2012 21:42 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen aina luottanut Nokiaan ja luotan varmaan tulevaisuudessakin. Nokia N9 löytyy tällä hetkellä.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #5 : 24.04.2012 23:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Toki haluaisin tukea ja käyttää Nokian puhelimia, mutta tällä hetkellä en näe siihen mitään syytä. Onhan Lumiat yms. hienoja ulkoisesti, mutta käytännössä lähes kaikessa mahdollisessa suhteessa huonompia kuin Androidin parhaimmistot. Toki jos hakee puhelinta keskihintaisten luurien kastista, niin Lumia on varmaan iha hyvä valinta.

Ja mitä tulee itse puljuun, niin uskon vahvasti että Nokia tulee vielä nousemaan tuosta suosta, vaikka kulta-ajat olisivatkin takana. Ja olkoot se Eloppi miten typerä äijä sitten tahansa, niin ei se yksinään Nokiaa saa kaatumaan, eikä myöskään Nokian alamäki johdu mistään yhdestä miehestä. Tokihan toimitusjohtajan virkaan kuuluu ottaa vastuu kaikesta paskasta, mutta ei se tarkoita sitä että kaikki olisi Elopin syytä.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #6 : 25.04.2012 00:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Nämä kaikki leikkaukset ja tuotannon siirtämiset ulkomaille ovat todellakin niitä oikeita ratkaisuja. Ei niiden puhelinten kasaaminen Suomessa ollut silloin Nokian kulta-ajallakaan varmaan mitään kovin tuottoisaa hommaa. Tehdas Suomessa oli lähinnä se lippulaivatehdas, rahaa tuli ovista ja ikkunoista ja kilpailijat olivat todella pieniä. Jengi dissaa Elopia ihan turhaan, hän sentään uskaltaa tehdä niitä ratkaisuja. Tosin Android olisi varmasti ollut parempi vaihtoehto kuin Windows Phone.  :)

Itsekin haluaisin tukea Nokiaa mutta kun nykyiset tuotteet eivät vaan ole se mun juttu. Ei ne ennen iPhonea ja Androidia ilmestyneet luuritkaan mitään superhyviä olleet, ei vaan ollut kilpailua.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #7 : 26.04.2012 09:20 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Ennen minulla oli aina Nokian puhelin, enkä muuksi halunnut sitä muuttaakaan. Mutta reilu puoli vuotta sitten halusin muutosta, ja ostinkin Samsungin puhelimen. Enkä ole katunut. Nyt ei tekisi mieli Nokiaan vaihtaa takaisiin. Mutta se lähinnä johtuu siitä, että nykyiseen luuriin olen niin tyytyväinen, ettei vain tee mieli vaihtaa. Ei johdu merkistä, vaan yksinkertaisesti siitä, ettei nyt ole Nokialla sellaista puhelinta joka todella kiinnostaa. En viitsi mitään monen sadan puhelinta ostaa, koska vaihdan sen kuitenkin muutaman vuoden päästä pois.

Nokiaa kai minun pitäisi vähän tukea, kun sisko yhdessä Nokian yksikössä on töissäkin. Mutta kuten täällä on sanottu, että Nokia on kilpailijoitaan jäljessä. Miksi siis tyytyä siihenkään, kun tuoreempaakin on tarjolla. Uskoisin, että Nokia tuolta vähän kipuaa ylös, mutta töitä on tehtävä, että nousisi takaisin siihen pisteeseen missä parhaimmillaan on ollut. Eikä se tule tapahtumaan ihan äkkiä. Eikä se pienikään kipuaminen kovin helppoa tule olemaan.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #8 : 26.04.2012 10:14 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Muistatteko kun ensimmäisessä Matrixissa Neo saa paketin, josta paljastuu Nokian tuore malli? Taisi olla 7110. Hitto Noksu oli maailman coolein kännykkämerkki tuolloin.

Itse en juuri kännyjen markkinoita tunne, mutta maallikon silmistä katsottuna, Nokia missasi kyllä kaikki mahdolliset trendit todella lahjakkaasti. Aikanaanhan yhtiö aloitti GSM-puhelinten kehittämisen ja tätä pidettiin yleisesti huonona vetona, jota se ei kuitenkaan ollut. Nokia nousi alansa ykkösnimeksi ja maailman suurimpien brändien joukkoon. Mutta sitten missattiin simpukkamallit, missattiin kosketusnäytöt, käyttöjärjestelmien murros jne.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #9 : 26.04.2012 10:27 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Nokia Lumia 900 huhutaan tulevan Suomeen ensi viikolla. Itse taidan marssia heti Giganttiin ja napata tuon puhelimen mukaani.
Toki puhelimen voi jo ennakkotilata, mutta mieluummin haen sen paikallisesta liikkeestä koska jos tulee ongelmia niin on apu lähellä.
Kytkyllä en puhelinta osta sillä en tue niitä juttuja.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #10 : 26.04.2012 11:21 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili
Nokia Lumia 900 huhutaan tulevan Suomeen ensi viikolla. Itse taidan marssia heti Giganttiin ja napata tuon puhelimen mukaani.
Toki puhelimen voi jo ennakkotilata, mutta mieluummin haen sen paikallisesta liikkeestä koska jos tulee ongelmia niin on apu lähellä.
Kytkyllä en puhelinta osta sillä en tue niitä juttuja.

Kannattaa ottaa puhelinliittymään yhteyttä koska 900 on todella pieni sim-kortti.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #11 : 26.04.2012 11:36 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nokia Lumia 900 huhutaan tulevan Suomeen ensi viikolla. Itse taidan marssia heti Giganttiin ja napata tuon puhelimen mukaani.
Toki puhelimen voi jo ennakkotilata, mutta mieluummin haen sen paikallisesta liikkeestä koska jos tulee ongelmia niin on apu lähellä.
Kytkyllä en puhelinta osta sillä en tue niitä juttuja.

Kannattaa ottaa puhelinliittymään yhteyttä koska 900 on todella pieni sim-kortti.

Joo näin olen kuullut ja todennäköisesti tulee otettua uusi liittymä saunalahdelta sillä itellä ei ole nykyisessä liittymässä niitä data hommia. Kyseessä olisi siis ensimmäinen älypuhelimeni (aikaisemmin kanta on ollut ehdoton ei).
Kait tuon tavallisen SIM:n saisi leikeltyä sopivaksi, ainakin jostain luin niin mutta parempi kun rupea leikkimään moisella.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #12 : 26.04.2012 12:14 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ei kytkyissä ole mitään pahaa. Kytkyllä maksat puhelimesta ja liittymästä aina vähemmän kuin maksat jos ostat puhelimen erikseen ja siihen erillinen liittymä. Operaattorit antavat todella hyviä tarjouksia kytkyasiakkaille. Ainoa huono puoli tietty se, että olet liittymän "vanki" 12-24kk.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #13 : 26.04.2012 12:15 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kytky on siinä vaiheessa kannattava jos on tarve myös uudelle liittymälle. Muuten jos on jo tarvittava liittymä ja datapaketti, tulee puhelimen hommaaminen erillisenä luultavasti hieman halvemmaksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #14 : 26.04.2012 13:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse olin ainakin tyytyväinen Saunalahden Galaxy S kytkyyn. Puhelin tuli n. 150€ halvemmaksi ja kun ei ollut aikaisemmin mitään kunnon Datapaketti-liittymää, sai sen myös kelpohintaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #15 : 09.05.2012 15:44 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos sinulla on Nokia N9, sinun kannattaa ladata tämä sovellus, tämä on ilmainen

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Linkki: http://store.ovi.com/content/226693?clickSource=browse&categoryId=23&contentArea=applications&pos=8
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #16 : 20.05.2012 10:15 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Nokia lumia 900 saapuu Suomeen siis 25.5.
Täytyy kyllä sanoa, että todennäköisesti hommaan tuon puhelimen. Kyllä se vaan on käsittämättömän upea.

Sinänsä aika huvittava video, mutta kai se joku meriitti on toikin.

tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #17 : 20.05.2012 10:26 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Onhan se Corning Gorilla Glass aika kestävää lasia. Nykyään huippumalleissa tuppaa olemaan vain useammin tuota Corning Gorilla Glass 2:sta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #18 : 20.05.2012 10:58 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Sinänsä aika huvittava video, mutta kai se joku meriitti on toikin.

Kyllä tuo ominaisuus olisi lohduttanut monia iPhone-käyttäjiä jotka ovat pudottaneet puhelimensa ja lasi on mennyt säröille. Pahimmissa tapauksissa on menny rikki pelkästä päälle istumisesta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #19 : 03.06.2012 11:53 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipa saatua lahjaksi Nokia Lumia 900. Suoraan vaan asiaan.
Täytyy sanoa, että onpa kertakaikkisen upea ja loistava puhelin. Käyttöjärjestelmä toimii kuin unelma. Melkeinpä kun ajattelee jo mitä haluaa painasta niin puhelin on tehnyt sen jo puolestani. Puhelimen kosketusnäyttö on jotain aivan uskomatonta. Huhhuh.
Olen kehunut täällä Nokiaa surutta ja varmasti monet ovat päätelleet että olen Nokia ihminen henkeen ja vereen. Silti tämä puhelin yllätti minut. Yritän ajatella asiaa täysin puolueettomasti ja verrata sitä muihin niin kyllä Lumia 900 vie voiton.

Nyt on hyvä aika hypätä takaisin Nokian kelkkaan mikäli sieltä on joskus poistunut. Paras älypuhelin on löytynyt.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #20 : 30.06.2012 13:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://taskumuro.com/nokia-808-pureview-saapui-taskumuron-toimitukseen-tassa-ensimmaiset-kuvat


Mä oon Apple-mies henkeen ja vereen, mutta silti olen aivan helvetin kateellinen tuosta kamerasta. Nokia venyttää tekniikan rajoja matkapuhelimissa, sen yhtiö on aina osannut muita paremmin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #21 : 01.07.2012 15:35 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Juuri kameran takia mua vähän houkuttelisi vielä ostaa uusi nokian puhelin. Järkkäriä ei aina viitsi kantaa mukana reissutessaan ja nykyisessä peruskapulassa ei ole minkäänlaista kameraa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #22 : 01.07.2012 16:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Mitä ihmettä? Nuohan näyttää aivan normeilta kännykkäkuvilta eikä eroa juuri mitenkään muiden älypuhelimien kameroista ainakaan noiden kuvien perusteella?

Lisäksi nuo testikuvat eivät tuota yökuvaa lukuunottamatta kerro yhtään mitään. Päivänvalossa pienillä ISO-arvoilla macro-kuvia, joista saa väkisellä kohtuullisia millä tahansa kamerapuhelimella. Ne jotkut Despon, vai kenenkä ne nyt olivatkaan, ottamat Android-kuvat ovat paljon parempia.

Jos tuossa yökuvassa jo ISO 400-arvolla kuvanlaatu räjähtää käsiin, niin mitähän se on sitten suuremmilla ISO-arvoilla kuten 800 tai 1600?

http://plaza.fi/s/f/editor/attachments/pureview4.jpg

Joo, näyttää ihan normaalilta kun katsoo netistä tuollaista muutaman sentin pientä kuvaa, mutta ei tuosta saisi edes A5-kokoista tulostetta järkevällä laadulla ulos. Joko tuo DVDplazan kuvaaja on maailman historian surkein tai tuossa kamerassa ei ole mitään ihmeellistä. Noiden kuvien perusteella ei ainakaan mitään parempaa kuin missään muussakaan kamerapuhelimessa.« Viimeksi muokattu: 01.07.2012 16:52 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #23 : 01.07.2012 17:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ne jotkut Despon, vai kenenkä ne nyt olivatkaan, ottamat Android-kuvat ovat paljon parempia.

On mulla muutama kuva FB:ssä, jos niitä meinaat.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #24 : 01.07.2012 18:32 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili No tuossa on taas tehty se moka, että tuo kuva on otettu sillä maksimi resolla. Se kun ei ole tuon luurin idea vaan ne 5MP ja 8MP pureview kuvat jolloin useammasta pikselistä koostetaan yksi pikseli joten kohina vähenee.

http://www.flickr.com/photos/pureviewclub/sets/72157630324374914/with/7459182978/

Tuossa on ihan ok vertailu kuvia. Mukana 808,n8,galaxy s3 ainakin.
Jo tuosta ekasta kuvasta näkee, että 808 vie ja muut vikisee. Minkäs sille voi jos testaajat ei tajua miten tuota kuuluu käyttää vaan pimeässä räpsivät 38MP kuvia. Eikä saa unohtaa sitä rich recordingia jonka ansiosta 808:lla saa festareillakin kuvattua keikat ilman, että ääni on bassojen kohdalla pelkkää särkevää paskaa.Siitä vaan yrittämään millä tahansa muulla luurilla samaa. Ei tule onnistumaan. Eikä monella pokkarillakaan.

Edit: Low light testejä.
Galaxy s3
http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/115317-image/11-B-Samsung-Galaxy-S-III.jpg

Iphone 4s
http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/115318-image/11-C-Apple-iPhone-4S.JPG

Nokia N8
http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/115320-image/11-E-Nokia-N8.jpg

Nokia 808
http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/115316-image/11-A-Nokia-808-PureView.jpg


« Viimeksi muokattu: 03.07.2012 15:04 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #25 : 03.07.2012 15:37 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2012/07/03/nain_808_pureview_parjaa_jarkkaria_vastaan
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #26 : 03.07.2012 15:50 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Toivottavasti Nokia ottaa tuon tekniikan mahdollisimman pian käyttöön WP-mallistoonsa. Vaikken Nokian enää käytäkään on se silti ikävä nähdä kuinka ennen niin suuri ja mahtava Nokia kompastelee.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #27 : 03.07.2012 21:35 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Toinen hyvä esimerkki siitä kuinka hyödyllinen tuo 41MP kenno on. Mitä pienemmällä resolla kuvaa videota niin sitä enemmän voi zoomata. Kuten videosta näkyy niin festareillakin voi kuvata ihan riittävän hyvää matskua kohtuu kaukaa ja äänihän on yhtä hyvä resosta riippumatta. Eihän tuo ole kuin 360p, mutta jos pitää valita 1080p joka on kuvattu yhtä kaukaa ja jossa ei näy bändiä oikeastaan ollenkaan tai 360p jossa näkyy ihan hyvin niin otan mieluummin sen 360p videon. Laatu on silloinkin ainakin minulle tarpeeksi hyvä kun tuossa youtuben perus näkymässä katsoo.

Itse kävin eilen varaamassa dna:lta oman 808:n ja jos kaikki menee kuten toivon ja ilmat on suotuisat niin tarkoitus olisi porisperessä kuvata ainakin  satyriconin ja barren earthin keikat kokonaan.

tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #28 : 03.07.2012 22:12 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Laitapas sitten siitä Satyriconin keikasta matskua! Oli sen verran kova pari vuotta sitten Tuskassa, vaikka en aikasemmin ollut koko bändistä kuullutkaan.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #29 : 05.09.2012 10:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nokia esittelee uudet WP8-puhelimensa vajaan kuuden tunnin kuluttua New Yorkissa. Viime päivinä Nokia 820 ja 920 -vuodot ovat komeilleet teknologiasivustojen etusivuilla ja niiden perusteella Nokian uutukaiset vaikuttavatkin varsin lupaavilta. Ilmeisesti Pureview-teknologia tuodaan Lumiaan, mutta kennon tarkkuus ei yllä 41 megapikseliin. Nokian edustaja kuitenkin ehti Twitterissä kommentoimaan, että Pureview on paljon enemmän kuin raakoja megapikseleitä.

Langattoman latauksen mahdollistava telakka on myös kivan kuuloinen innovaatio.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines