Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Thurstmaster TX racing wheel  (Luettu 8026 kertaa)
Thurstmaster TX racing wheel « : 01.12.2014 01:34 »
pelimiäs Jäsen Viestejä: 1 Basaaripisteet: 0 Profiili Moro. Onko kellään kokemuksia kyseisestä ratti/poljin setistä? Kävin ostamassa tommosen pari pv sitten xbonelle, mutta nyt on jo toiminta ongelmia. Ekana päivänä toimi jollain tavalla niinkuin pitikin mutta enään ei suostu mikään nappula toimiin 5sekuntia kauempaa ratin päälle laittamisesta.
Kaikki valot kyllä palaa normaalisti jne mutta mitään ei vaan mistään tapahdu. Tänään tuli ton kans jokunen tunti tapeltua ja tehtyä ohjeiden mukaan piuhojen irrottamisia ja uudelleen käynnistyksiä, mutta ei mitään apua.  :???:

Susi jo syntyessään vai mikä ihmeen kikka kolmonen tohon on että saan toimiin? Ei ensimmäisenä kiinnostais palauttaa kauppaankaan kun menee siinäki sitte viikon päivät että on huollossa tai valmistajalla käynyt ja jos tohon tosiaan on joku järkevä systeemi millä saa toimiin niin otan neuvot erittäin kiitollisena vastaan.

Hiukan ketuttaa pistää 300e kiinni laitteeseen ja odottaa ku kuuta nousevaa kunnon forza mättöjä ja sitte saa koko paskaa edes toimiin..  >:(
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines