Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Älykellot  (Luettu 4419 kertaa)
Älykellot « : 19.01.2013 22:25 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mites, onko jengi kiinnostunut näistä? Viime vuonna Kickstarterin kautta rahoitusta hakenut Pebble oli jonkinlainen menestys. Se sai 85 000 tukijaa ja toimitukset heille ovat alkaneet. Tämän jälkeen laitetta aletaan myymään normaalisti. Pebblessä on Kindlestä tuttu e-ink näyttö, eli auringonvalon ei pitäisi juurikaan häiritä. Virtaakaan tuo ei paljon syö. Yhdellä latauksella pärjääkin viikon. Laite toimii tietysti kellona, mutta yhdistyy bluetoothin avulla Android ja iOS-laitteisiin. Kello osaa näyttää ruudulla saapuneen tekstiviestin ja soittajan tiedot. Lisäksi sillä voi ohjata kotiteatteriin tai musiikkitelakkaan yhdistetyn laitteen musavalikoimaa. Kuntoilussa käytetyt GPS-sovellukset voivat näyttää kellon ruudulla esim. kuljetun matkan ja käytetyn ajan. SDK on pihalla, eli softakehittäjät voivat tuoda tuolle vaikka mitä. Lisäksi Pebblen väki on luvannut päivityksiä 2-3 viikon välein. Vesitiiviskin tuo on, eli voit jopa uida sen kanssa. Hintaa tuolla on 150 dollaria.

Käytin tässä Pebbleä esimerkkinä, koska se on ainoa älykello jonka tiedän olevan jo myynnissä. Muiltakin valmistajilta on tulossa malleja, ja Applenkin on huhuttu kehittävän omaa kelloa.

Alla esimerkiksi The Vergen hands on. Ihan positiiviset ensivaikutelmat on laite antanut. Kiehtoisi ehkä itseänikin tuon hankinta. Pitääpä tarkkailla, miten laitteet kehittyvät.

http://www.theverge.com/2013/1/9/3854570/pebble-smartwatch-keeps-it-simple-hands-on

http://getpebble.com/
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines