Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22
Tulostusversio
Aihe: Matkapuhelimet  (Luettu 237814 kertaa)
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #480 : 17.01.2012 23:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jokin Android puhelin ajatuksena kiinnostaisi, mutta rahaa ei ole valtavia summia käytettäväksi. Toisaalta köyhän ei kannata halvintakaan ostaa. Onko suosituksia?

Niin, rahahan sen oikeastaan ratkaisee. Toinen kovasti määräävä tekijä on, että haluatko fyysisen näppiksen puhelimeesi. Sinuna panostaisin kuitenkin saman tien sen verran, että saat oikeasti hyvän ja sujuvan puhelimen etkä tyydy johonkin low-end-hitailijaan. Varsinkin Androidin kanssa jää kokemus todella harmillisesti vajaaksi, jos puhelimessa ei tehot riitä ja näytön reagointikyky on sinne päin. Mikäli raha on niin tiukassa, kannattaa mieluummin pysyä hyvässä vanhanmallisessa, kuin ostaa heikko "älypuhelin".

Omasta HTC:stäni (Desire) olen kovasti pitänyt, eli merkkinä voin suositella sitä lämpimästi. Sensation on vissiin lafkan lippulaiva-älypuhelin tällä hetkellä, mutta valikoimasta löytyy toki halvempaakin vekotinta. Toisaalta Samsung Galaxy S2 on varmasti yksi kovimpia tällä hetkellä, ja sitten jos taas halvempaa haluaa, niin ei sillä aiemmalla Galaxy S:lläkään varmasti pieleen voi mennä. Plus-versiota saa tosiaan 300€ ylöspäin, mikä ei paljoa näissä piireissä ole.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #481 : 18.01.2012 00:24 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Minneköhän ne Galaxy S Prot katosivat? Semmoista olisin suositellut qwerty-näppikselliseksi luuriksi. Galaxy 551 olisi myös, mutta se on semmoinen karvalakkimalli edellämainitusta.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #482 : 18.01.2012 16:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ilmeisesti näppäimistölliset Androidit menevät sen verran heikosti kaupaksi, ettei niitä Desire Z:n jälkeen ole oikein markkinoille tullut. Itselläni ei ole kiinteää näppäimistöä tullut ikävä missään vaiheessa, mutta ymmärrän, jos joku sellaista kuitenkin kaipaa. Irkkaajille varmastikkin ihan hyvä juttu.

300 euron hintaan saa tänä päivänä yllättävän hyviä malleja. Mitään tuplaydin-ihmeitä ei kannata tuohon hintaan edes haaveilla ja ICS:kin jäänee tässä hintaluokassa vielä haaveeksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #483 : 18.01.2012 16:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mutta kuinka surffaat pelaajalautaa ja neogaffia ilman näppistä hyi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #484 : 18.01.2012 17:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mutta kuinka surffaat pelaajalautaa ja neogaffia ilman näppistä hyi.

Suurin osa näistä viesteistä tulee nykyään kirjoitettua puhelimen virtuaalinäppiksellä. Hyvin sujuu.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #485 : 18.01.2012 17:17 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Lumia 800 on alkanut houkuttamaan. Alunperin meinasin ostaa jo N9:n, mutta jäi sitten ostamatta korkean hinnan ja osin meegon takia. 800 on ainakin hinnaltaan osuvampi, pitäisi käydä testailemassa niin tietäisi jotain käyttiksestäkin. Tosin houkuttelisi odotella 900-mallia, mutta eiköhän siinä pomppaa jo hinta jonkin verran.

Ties kuinka pitkään olen odotellut aina seuraavaa mallia, vaikken ymmärrä nykypuhelimista juuri mitään. Typerähköä.

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #486 : 18.01.2012 17:53 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
300 euron hintaan saa tänä päivänä yllättävän hyviä malleja. Mitään tuplaydin-ihmeitä ei kannata tuohon hintaan edes haaveilla ja ICS:kin jäänee tässä hintaluokassa vielä haaveeksi.

Ei nyt ihan näinkään. Halvin tuplaydin-ihme taitaa olla LG:n Optimus 2X, joka hintaseurannasta nopeasti vilkaistuna irtoaa 309 €:lla. Lienee ihan pätevä luuri ainakin tehojen osalta.

ICS:kään ei välttämättä haaveeksi jää. Sony Ericssonhan esimerkiksi lupaili tuon päivityksen kaikille Xperia-malleilleen, ja noitakin saa noin 300€:n hintaluokassa vaikka millaisia.

Myös Samsungin Nexus S on tuon päivityksen jo  saanut ja kyseistä luuria myytiin ainakin joitakin kuukausia sitten reilusti alta kolmensadan. Kannattanee ennemmin tuon luurin puoleen kääntyä, kuin Galaxy S:ää mennä ostamaan, jos sellainen on mielessä. Raudaltaanhan nuo on aika samanlaisia.

Jos budetti on tiukilla ja älypuhelinta halajaa, niin kannattaa kyllä ehdottomasti katsella myös käytettyä esim. huuto.netistä ja muista vastaavista. Ihmiset vaihtelee nykyisin puhelimiaan niin tiuhaan tahtiin, että todella paljon on myynnissä muutaman kuukauden käytettyjä laatuluureja uutta halvemmalla.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #487 : 18.01.2012 20:33 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Käytetyn ostaminen on ihan varteenotettava vaihtoehto. Huuto.netistä pikasesti katoin ihan mielenkiinnosta, ja sieltä saattaisi tuurilla saada iPhone 4:n jopa alle kolmella sadalla. Joku tuollainen alle 300€:n kapula taisi olla kytkytön ja alle vuoden ikäinen.
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #488 : 19.01.2012 09:12 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Pitänee perehtyä eri malleihin vielä tarkemmin huomenna, kun ei enää tenttiin tarvitse lukea. Ehkäpä tuota tulee Huuto.netiäkin selailtua, vaikka sen onkin täyttä oksennusta nykyään. Niiden oikeasti "vilpittömästi" myynnissä olevien käytettyjen puhelimien löytäminen on kuin etsis neulaa heinäpellosta. Tehomyyjiä täynnä miljoonine leikkaaliitä-näyttösuojailmotuksine ja vastaavineen. >:(
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #489 : 20.01.2012 00:28 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Meikällä on Motorolan Defy. Se on suunniteltu ns. kovaan käyttöön ja sen pitäis kestää pakkanen, vesi, muta, pöly, iskut yms. Gorillalasit löytyy ja kaikkee. Tähän mennessä toiminu mulla ihan näppärästi ekana androidina. Joskus puhelin jäätyilee ja on pikkasen hidas mut ei kriittisesti. Alun puhelunkatkeilujenkin jälkeen kaikki puheluongelmat ovat hävinneet.
Oon kerran pessy puhelimen kraanan alla ja pari kertaa säätäny jotain vesisateessa ja hyvin pelittää. Gorillalasi tosin petti luottamukseni ottaessaan juuri (onneksi) näytön ulkopuolelle pienen vekin asfaltille putoamisesta. 24 kk takuu tulee hyödynnettyä jossain vaiheessa ja sit varmaan lasi vaihtuu.
Voin kyllä suositella tätä puhelinta ihmiselle, joka hakee älypuhelinajan perusluuria, mut ei jaksa kokoajan kattoa mihin puhelimen jättää tai miten sitä käsittelee. 270e tais olla tavallinen hinta, mutta omani lähti Elisan kaupasta "käytettynä" (kuulemma vain ladattu, ei muuta) hintaan 170e, jolloin hinta-laatu -suhde nousee aika hyväksi.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #490 : 28.01.2012 22:20 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tämä on kai oikea paikka. Tuli nyt ''ladattua'' Pelaajalauta sovellus puhelimeen.


Öh, kai nyt olet tietoinen, että et sinä tuossa mitään Pelaajalauta-sovellusta ladannut, vaan lisäsit vaan  kirjanmerkin joka johtaa Pelaajalauta-sivuille.. N9 kun ei kaikessa viisaudessaan noita kirjanmerkkejä muualle osaa tallentaa kuin sovellusten sekaan..
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #491 : 06.02.2012 11:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ohjelmat kaatuvat herkemmin iOS:ssä kuin Androidissa
Itsellä on silloin tällöin joku kaatunut, mutta aika harvoin loppujen lopuksi. Harmittavaa, että homma ei toimi kaikilla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #492 : 06.02.2012 18:14 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Lokakuussa ostin kahden vuoden kytkyllä Soneralta iPhone 4:n, nettiliittymän ym. Laskut on olleet aika hervottomia, ja juuri DNA:lta soitettiin ja taisin sitten ottaa DNA:n liittymän puhelimeen. En ees tiedä, miksi menin jo suostumaan, kun olen ihan sekaisin näistä asioista.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #493 : 06.02.2012 21:19 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lokakuussa ostin kahden vuoden kytkyllä Soneralta iPhone 4:n, nettiliittymän ym. Laskut on olleet aika hervottomia, ja juuri DNA:lta soitettiin ja taisin sitten ottaa DNA:n liittymän puhelimeen. En ees tiedä, miksi menin jo suostumaan, kun olen ihan sekaisin näistä asioista.

Sim-lukittuja nuo Soneran iPhonet eli voi tulla vähän hankalaa käytellä DNA:n liittymällä.. Epävirallisilla kikkailuilla saattaa lukituksen poisto onnistua, mutta en siihenkään hirveämmin luottaisi jos luuri on vähänkään ajantasalla päivitysten osalta..
tallennettu
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #494 : 06.02.2012 21:28 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo on jokseenkin yllättävää. Tosin tuo "kaatumisia per käynnistys" on vähän tyhmä yksikkö, koska moniajoympäristössä sovelluksia ei käynnistetä uudelleen kovinkaan usein. Tuon huomaa esimerkiksi kyseisen tutkimuksen tuloksista: iOS 3:lla sovellukset ei ole kaatuilleet ollenkaan tai juuri ollenkaan (0,00% kaatumisprosentti), mutta heti iOS 4:ään siirryttäessä sovellukset alkaa kaatuilemaan. iOS 3:ssa ei ole moniajoa, eli sovellukset sammutetaan kun Koti -nappia painaa, jolloin sovelluksilla on vähemmän tilaisuuksia kaatua "tämän käynnistyksen" aikana. Parempi yksikkö olisi ollut kaatumisia per käyttötunti.

Itse huomasin myös yhden (huonohkosti tehdyn) sovelluksen kanssa, että se tuotti yllättävän paljon crashlogeja vaikkei se mielestäni kaatunut niin usein kuin crashlogien määrä antoi ymmärtää. Veikkaisin siis, että se sovellus kaatui siinä vaiheessa kun iOS pakotti sen pois muistista. Joten, jos tuon tutkimuksen tuloksen seassa on paljon noita sulkemisvaiheessa kaatuvia ohjelmia, niin käyttäjän näkövinkkelistä tuon tutkimuksen tulos on hyvin pitkälti virheellinen.

En ainakaan itse ole huomannut mitenkään häiritsevää kaatuilua iPhonella. iOSin uuden suuren version (esim. iOS 5.0.0) jälkeen osa sovelluksista kaatuilee yhteensopivuusongelmien takia, mutta muuten ainakin omasta mielestäni sovellukset kaatuilee hyvin harvoin.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #495 : 06.02.2012 21:54 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lokakuussa ostin kahden vuoden kytkyllä Soneralta iPhone 4:n, nettiliittymän ym. Laskut on olleet aika hervottomia, ja juuri DNA:lta soitettiin ja taisin sitten ottaa DNA:n liittymän puhelimeen. En ees tiedä, miksi menin jo suostumaan, kun olen ihan sekaisin näistä asioista.

Sim-lukittuja nuo Soneran iPhonet eli voi tulla vähän hankalaa käytellä DNA:n liittymällä.. Epävirallisilla kikkailuilla saattaa lukituksen poisto onnistua, mutta en siihenkään hirveämmin luottaisi jos luuri on vähänkään ajantasalla päivitysten osalta..
Jep. Eli pitäisi maksaa loput puhelimesta pois. Tällä hetkellä rahatilanne on kyl sellainen, että en kyllä ala makselemaan. Onneksi tuon DNA-liittymän voi helposti peruuttaa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #496 : 06.02.2012 22:08 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili

Jep. Eli pitäisi maksaa loput puhelimesta pois. Tällä hetkellä rahatilanne on kyl sellainen, että en kyllä ala makselemaan. Onneksi tuon DNA-liittymän voi helposti peruuttaa.

Muistelisin hämärästi lukeneeni semmoista, että ei edes lukitus poistu ennen kuin vasta sitten kahden vuoden päästä vaikka maksaisikin aiemmin pois. Saatan kyllä muistaa väärinkin..

Kannattaa muuten ehkä Telefinlandin valikoimat tsekata liittymien osalta. Pitäisi luurissa toimia kun samaa puljua ovat ja hintataso lienee vähän Soneran omia liittymiä edullisempi.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #497 : 06.02.2012 22:16 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Muistelisin hämärästi lukeneeni semmoista, että ei edes lukitus poistu ennen kuin vasta sitten kahden vuoden päästä vaikka maksaisikin aiemmin pois. Saatan kyllä muistaa väärinkin..

Kyllä sen saa aikasemminkin pois, olikohan noissa joku 6kk minimiaika. Varmasti operaattorikohtaisia juttuja.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #498 : 06.02.2012 22:31 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Muistelisin hämärästi lukeneeni semmoista, että ei edes lukitus poistu ennen kuin vasta sitten kahden vuoden päästä vaikka maksaisikin aiemmin pois. Saatan kyllä muistaa väärinkin..

Kyllä sen saa aikasemminkin pois, olikohan noissa joku 6kk minimiaika. Varmasti operaattorikohtaisia juttuja.
Soneralla ainakin on tuo 6kk minimi. Ja ilmeisesti sen kanssa voi kikkailla ostamalla tuon 6kk:n jälkeen halvimman mahdollisen puhelimen kytkyllä, niin edellisen puhelimen kytky päättyy siihen eikä mitään extraa tarvitse maksaa. Jos sopimuksen irtisanoo ennen sopimuksen päättymistä, niin iPhonen kohdalla pitää maksaa loput kk-maksut, puhelimen OVH:n ja myyntihinnan erotus ja 100€ sakkoa sopimuksen ennen aikaisesta irtisanomisesta. Eli ei juurikaan kannatusta tehdä tuota.

Sopimuksen loputtua (tai irtisanottessa) puhelimen SIM-lukitus avataan, mutta ainakin ennen se piti erikseen pyytää aspasta ja sen pystyi tekemään ainoastaan puhelimen ostaja.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #499 : 06.02.2012 23:22 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili

Sopimuksen loputtua (tai irtisanottessa) puhelimen SIM-lukitus avataan, mutta ainakin ennen se piti erikseen pyytää aspasta ja sen pystyi tekemään ainoastaan puhelimen ostaja.

Nykyisin onneksi avautuu lukitus automaattosesti ihan vaan kytkemällä luuri iTunesiin uuden operaattorin kortin kanssa, kun kytky on päättynyt.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #500 : 07.02.2012 00:44 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Nykyisin onneksi avautuu lukitus automaattosesti ihan vaan kytkemällä luuri iTunesiin uuden operaattorin kortin kanssa, kun kytky on päättynyt.

Juu näin oli joo viime kesänä kun myin 3GS:ni kaverille oman iPhone 4:n tieltä. Yritin Soneran nettisivujen kautta tehdä lukituksen avauksen mutta sain joka kerta virheilmoituksen. Laitettiin kaverin Saunalahden kortti puhelimeen kas, sehän toimikin. Oli itsestään auennut iTunesin kautta.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #501 : 07.02.2012 17:35 »
IcemanRally Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Symbian Belle on saatu latausvalmiiksi:



Ensisilmäyksellä huomaa, että graafinen ilme on uudistunut kauniimmaksi. Tätä Symbian kaipasi jo Anna -päivityksessä. Kotiruutujen kustoimointi on paljon
yksinkertaisempaa, mutta myös monipuolisempaa kuin ennen. Widgetejä pystyy siirtelemään ympäri ruutua ja joitakin widgetejä, kuten kelloja on eri kokoisia.
Selain on melkolailla samaa kamaa kuin Annassakin, muutamilla pienillä graafisilla uudistuksilla. Kaikki sovellukset on nyt siirretty yhden napin taakse, eikä enää
tarvitse mennä "Sovellukset" -kansioon löytääkseen vaikkapa Fruit Ninjan.

Päivitys tulee nykyisille Nokian Symbian^3 malleille, eli N8, E7, C7, E6, C6-01 ja X7. Nokia 500 päivitys julkaistaan myöhemmin.
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #502 : 10.02.2012 09:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW iPhone 4S ei toimi pakkasessa
Sinänsä ei yllätä yhtään. Olisikohan tähänkin joku Applen oma lämpökuori ostettavissa?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #503 : 10.02.2012 09:47 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ohjelmat kaatuvat herkemmin iOS:ssä kuin Androidissa
Itsellä on silloin tällöin joku kaatunut, mutta aika harvoin loppujen lopuksi. Harmittavaa, että homma ei toimi kaikilla.


Vanha viesti jo Rockylta, mutta pakko vastata kun tämä aihe on tullut itselle varsin ajankohtaiseksi. Olen aina luullut Applen tuotteiden vahvuudeksi nimenomaan sen, että kaikki niissä vaan yksinkertaisesti "toimii", koska heidän laitteet ovat huomattavasti rajoitetumpia kuin esim. vaikka Android-laitteet.

Ipadin ja Iphonen saamisen jälkeen tuo Apple-poikien levittämä shaiba on kyllä haihtunut savuna ilmaan aika äkkiä. Aivan samalla tavalla ne Applen laitteet kaatuilevat ja jumittelevat kuin minkä tahansa muunkin valmistajan laitteet, ellei jopa enemmänkin. Välillä osa ohjelmista on niin pultissa, että pakko käynnistää koko laite uusiksi ennen kuin sen saa uudestaan toimimaan.

Kysymys kuuluukin, että mikähän sitten Applen laitteiden vahvuudeksi jää, kun toimivuus ei ainakaan ole yksi niistä? Ehkä se helppokäyttöisyys, mutta eihän se ole plussaa kuin äitimuorille, jos sen kustannuksella karsitaan muita ominaisuuksia pois.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #504 : 10.02.2012 10:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Helppokäyttöisyys myy Applea, Nintendoa ja mitä tahansa markkinajohtajaa tänä päivänä.

Mutta Applella on toki appstore ja itunes, jotka tekevät niin paljon enemmän fyffeä devaajille ja artisteille, että välillä sitä unohtaa jonkun Android marketin olemassaolon. Kakka ei monetisoi androidilla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #505 : 10.02.2012 10:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Helppokäyttöisyys myy Applea, Nintendoa ja mitä tahansa markkinajohtajaa tänä päivänä.

Mutta Applella on toki appstore ja itunes, jotka tekevät niin paljon enemmän fyffeä devaajille ja artisteille, että välillä sitä unohtaa jonkun Android marketin olemassaolon. Kakka ei monetisoi androidilla.

Ehkäpä tuokin on pikkuhiljaa muuttumassa. Vanha uutinen, mutta viime aikoina on näkynyt myös lisää samantyyppistä tarinaa.

Apple on muotia ja saa sillä lähes kaikki viat ja puutteet anteeksi. Pelkän omenan logon kosketus lämmittää käyttäjän taskussa vaikka puhelin ei toimisikaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #506 : 10.02.2012 11:21 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Aivan samalla tavalla ne Applen laitteet kaatuilevat ja jumittelevat kuin minkä tahansa muunkin valmistajan laitteet, ellei jopa enemmänkin. Välillä osa ohjelmista on niin pultissa, että pakko käynnistää koko laite uusiksi ennen kuin sen saa uudestaan toimimaan.

Puhelin on tainnut kolmen vuoden aikana rebootata itsensä ehkä pari kertaa. Saattoi kummatkin kerrat olla kun puhelin oli jailbreakattu. Ohjelmien kanssa on ollut ongelmia vain kun käyttis on saanut isomman päivityksen ja yhteensopivuus on mennyt rikki. Hyvin nopeasti on tullut kyllä päivityksiä.

Tietokoneen kanssa vielä vähemmän ongelmia tämän vajaan viiden vuoden aikana. Pari kk sitten kone taisi mennä täysin juntturaan ensimmäistä kertaa. Tosin mun käyttö on todella kevyttä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #507 : 10.02.2012 12:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili No en Applen laitteita missään tapauksessa toimimattomiksi väitä, mutta ei ne kyllä yhtään sen paremmin tai luotettavammin toimi kuin mikään muukaan.
tallennettu
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #508 : 10.02.2012 13:08 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus käyttäjältä: Linkki
Alussa säähuoneen lämpötila oli asetettu 0 asteeseen. Tämän jälkeen lämpötilaa laskettiin 5 astetta kerrallaan niin kauan, kunnes viimeisetkin puhelimet lopettivat toimintansa. Lämpötilan laskemisen jälkeen odotettiin puoli tuntia, että lämpötila tasaantui ja puhelimet ennättivät jäähtyä ympäristön lämpöisiksi.
Käytännönläheinen tutkimus. Kuinka moni käyttää puhelinta puolituntia yhtä jaksoisesti pakkasella sormet paljaana? Mutta, ehkäpä Apple voisi hiukan enemmän panostaa iPhonen kylmässä toimimiseen.


Olen aina luullut Applen tuotteiden vahvuudeksi nimenomaan sen, että kaikki niissä vaan yksinkertaisesti "toimii", koska heidän laitteet ovat huomattavasti rajoitetumpia kuin esim. vaikka Android-laitteet.
Jos laitat AppleTV:n ja iPhonen samaan verkkoon, niin kyllä, ne "vaan toimii". Tai vaikka Macin ja jonkun Applen AirPort -laitteen tarpeeksi lähelle toisiaan - nekin "vaan toimii". Mutta vaikka Apple kuinka hyvä olisi, niin ei ne pysty tekemään umpisurkeasta kolmannen osapuolen koodaajasta maailman luokan koodivelhoa.

Jos siis joku App Storesta ladattu ohjelma kaatuilee, niin joko ilmoittaa siitä sen tekijälle ja odottaa että se korjataan tai heittää sen sovelluksen roskiin ja etsii App Storesta jonkun paremman vastaavan sovelluksen. Jos sen sijaan Applen omat tai tunnettujen tekijöiden sovellukset (Twitter, Facebook, Google, ym. tai muuten vaan suositut sovellukset) kaatuilee, niin sitten jossain on jotain vikaa. Ohjelmiston palauttaminen saattaisi korjata tilanteen.

Välillä osa ohjelmista on niin pultissa, että pakko käynnistää koko laite uusiksi ennen kuin sen saa uudestaan toimimaan.
Eikö riitä, että sammutat ongelmallisen sovelluksen moniajovalikosta? En nyt tähän hätään muista milloin viimeksi olisin joutunut koko kapulan käynnistämään uudestaan sen takia, että joku sovellus ei muuten suostuisi taas toimimaan.
tallennettu
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #509 : 10.02.2012 13:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ehkäpä tuokin on pikkuhiljaa muuttumassa. Vanha uutinen, mutta viime aikoina on näkynyt myös lisää samantyyppistä tarinaa.

Apple on muotia ja saa sillä lähes kaikki viat ja puutteet anteeksi. Pelkän omenan logon kosketus lämmittää käyttäjän taskussa vaikka puhelin ei toimisikaan.

Puhuin tässä nyt sisällöntuottajien näkökulmasta. Kyllähän se Android versio yleensä softasta väännetään (joku harjoittelija yleensä vastuussa siitä), mutta kun siitä ei voi pyytää rahaa, niin mitä väliä. Laitteiden fragmentoituminen on myös vittumaista. Voihan tämän kuitata omenalogolla jos haluaa, mutta toivottavasti viestiä ei kirjoita ikkunalogolla varustetulla käyttöjärjestelmällä mitä paskempaa ei maan päältä löydykään.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines