Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 22
Tulostusversio
Aihe: Matkapuhelimet  (Luettu 237738 kertaa)
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #240 : 10.08.2010 16:36 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei muuta kuin uutta puhelinta kehiin ja vanha kiertoon. Itselläni on luuri vaihtunut aina parempaan vähintään vuoden välein, joskus jopa tiuhempaankin tahtiin.

Jaa, itselläni on vähän eri tyyli :) Nokia 3410 ~2003-2006, Nokia 6125 (paras luuri ikinä) 2006-2010 ja käyttäisin vieläkin ellei laturi olisi päästänyt savuja ilmoille ja vaurioittanut samalla puhelinta. Ilman taustavaloa siitä ei ole paljoa iloa. Nyt varaluurina Nokia 5030. S**tanan huono näppäimistö, muuten ok peruskapula.

Tuohon vielä se voitettu xperia joka meni lähestulkoon heti myyntiin, niin siinä on puhelinhistoriani.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #241 : 10.08.2010 20:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo en mäkään jaksa joka vuosi olla puhelinta vaihtamassa. Varmaan elämäni kolmas tai neljäs kännykkä menossa, ja tämä E51 on nyt pari vuotta vanha. Menee helposti toisen mokoman, ja sitten saatetaan alkaa olla siinä tilanteessa, että jonkun älykkäämmän puhelimen osto hotsittaa. Ellei sitten leviä täysin, mutta se nyt on aika epätodennäköistä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #242 : 11.08.2010 09:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili No onhan sekin tietysti yksi asenne että 400-600€:n puhelin on lähes kertakäyttö kamaa :rollaus: Itse kun pidän puhelimen yhtenä plussana että sitä ei tarvitse vuoden, kahden tai kolmenkaan välein vaihtaa. Puhelin on silloin hyvä kun sitä voi käyttää kolme vuotta ilman että alkaa haaveilemaan vaihdosta (sen vuoksi että puhelin hajoaa).

Tämähän on aika kova prosessi niillekkin jotka oikeasti käyttävät puhelinta, kun kaikki tiedot, softat jne. täytyisi siirtää uuteen. Aika hullun tuntuista...Kolme vuotta nyt vielä ymmärrän ja kestänkin, mutta 1-2 vuoden elinkaari on minusta hiukan kusetusta. Ei sillä että tämä mitenkään outoa olisi, tapaahan tätä muissakin laitteissa, koko ajan useammassa. Toivoin vain että näissä älypuhelimissa oltaisiin oikeasti kehitytty. Mutta eihän näissä ilmeisesti ole tullut kuin kosketusnäyttö jonka ansiosta isompi näyttö.

Alkaa tietokoneenkin elinkaari tuntumaan jo aika huimalta tässä seurassa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #243 : 11.08.2010 10:10 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Toivoin vain että näissä älypuhelimissa oltaisiin oikeasti kehitytty.
Kyllähän niissä on kehityttykin. Varsinkin käyttöjärjestelmissä, käyttökokemuksessa ja yleisessä hyödyllisyydessä. Varsinkin iPhonen julkaisun jälkeen. Älypuhelin on periaatteessa tietokone taskussa. Eikä kannettavien tietokoneidenkaan akut kestä edes yhtä päivää vaikka ovat paljon suurempia laitteita kuin älypuhelimet. Mutta toisaalta jos pidät kannettavan koneen luukun kiinni, niin kyllähän se akku silloin kestää. Sama se on älypuhelimissakin. Jos et käytä sitä, akku kestää. Mutta koska se puhelin kulkee aina taskun pohjalla, niin se on niin helppo ottaa käteen ja tsekata oisko foorumeille tai muihin "viestialustoille" (sähköposti, pikaviestimet, jne.) tullut uusia viestejä. Tai kattoa vaikka seuraavan päivän sää. Tai mitä TV:stä tulee illalla. Tai...


Tottakai "akkufobia" on hyvin ymmärrettävää. Maksaa 600€ pussissa olevasta siasta. Mutta en minä ainakaan ole kokenut, että iPhonen akkukesto olisi mitenkään merkittävä ongelma vaikka siirryin puhelimesta, minkä akkukesto oli noin viikon, puhelimeen, jonka akku kestää sen päivän tai puolitoista. Toki sitä joskus (mutta hyvin harvoin) joutuu rajoittamaan käyttöä tai lataamaan kesken päivää, että akku kestäisi iltaan asti, mutta niistäkin tapauksista aika usein on syypäänä ollut joku uusi peli, yleensä 3D-peli (vie enemmän virtaa kuin 2D-pelit), sellainen josta peruskännykän omistajat eivät voi edes haaveilla, kuten vaikka GTA: Chinatown Wars.

Ja akkuihin on pakko suhtautua kertakäyttötavarana. Ne kestää sen minkä kestää, ja sen jälkeen lompakko laulaa. Mutta kyllähän sen akun voi aina vaihtaa jos ei uuden puhelimen osto kiinnosta. Esim. iPhoneen voi kyllä vaihtaa akun itsekin, tulee vielä halvemmaksi kuin huoltoon lähettäminen. Tuo 1-2 vuoden vaihtoväli älypuhelimissa on tähän mennessä johtunut niiden hitaudesta. Esimerkiksi jos edelleen kynnät vaikka iPhone 3G:llä, niin sinä olet vaikka kuukauden syömättä kuin käytät enää päivääkään sitä. Jos nyt ostaa upouuden älypuhelimen, niin eiköhän sitä käytä helposti pari vuotta ilman suurempaa hiusten repimistä. Älypuhelimien prossujen teho on kasvanut aika kiitettävästi tässä parin viime vuoden aikana.


Tämähän on aika kova prosessi niillekkin jotka oikeasti käyttävät puhelinta, kun kaikki tiedot, softat jne. täytyisi siirtää uuteen.
Riippuu varmaan puhelimesta, mutta yhdestä iPhonesta toiseen siirtyminen vaatii parin napin painamista ja parin/muutaman tunnin odotusta kun kaikki sisältö kopioidaan uuteen kapulaan.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #244 : 11.08.2010 10:18 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Äh, olin juuri kirjoittanut kuinka helppoa tiedon siirtäminen iPhonesta toiseen on. Yllättäen teidon oli nopeampi.  :P

Voisin tehdä huvikseni testin kuinka hyvin iPhonen akku kestää nyt vuoden ostopäivästä jos sitä ei käytä muuna kuin puhelimena. Pistän tulokset tänne ja kokeilen samaa tasan vuoden päästä. Kiva vertailla eroja. Näytön kirkkaus puoleen, GPS, WLAN ja Bluetooth pois, verkoksi GSM.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #245 : 11.08.2010 10:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Teidonilla on hyviä pointteja: iPhone on osittain syönyt käyttöaikaa iMacilta ja Macbookilta. Ennen iPhonea esimerkiksi tuli illalla otettua läppäri vähäksi aikaa sängyn viereen, mutta nykyään en enää tee niin vaan se surffailulaite on iPhone, tulevaisuudessa tod.näk iPad, mutta se onkin sitten toinen kertomus se.

Itse kuulun nykyään niihin, jotka vuoden välein vaihtavat puhelinta, kiitos Applen julkaisutahdin. Jotenkin sitä jo odottelee, että pääsee kerran vuodessa kiroamaan Soneraa.  ;D  Älypuhelimesta on tullut minulle ehdottomasti tärkein ja eniten käytössä oleva gadget.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #246 : 11.08.2010 10:44 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Riippuu varmaan puhelimesta, mutta yhdestä iPhonesta toiseen siirtyminen vaatii parin napin painamista ja parin/muutaman tunnin odotusta kun kaikki sisältö kopioidaan uuteen kapulaan.
Ihan mielenkiinnosta, mitä tietoja tuossa operaatiossa siirtyy kun ihan tunteja joutuu odottamaan?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #247 : 11.08.2010 10:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Riippuu siitä, miten paljon esimerkiksi musiikkia ja elokuvia siirtää. Jos ei ole juuri mitään mediasisältöä, niin toki tuo operaatio sujuu todella paljon nopeamminkin.

Mutta tosiaan, 10 gigaa musiikkia siirtymään ja kyllähän siinä USB 2.0 yhteydellä menee tovi jos toinenkin.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #248 : 11.08.2010 11:13 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Riippuu varmaan puhelimesta, mutta yhdestä iPhonesta toiseen siirtyminen vaatii parin napin painamista ja parin/muutaman tunnin odotusta kun kaikki sisältö kopioidaan uuteen kapulaan.
Ihan mielenkiinnosta, mitä tietoja tuossa operaatiossa siirtyy kun ihan tunteja joutuu odottamaan?
Siinä siirtyy ihan kaikki. iPhonesta otetaan varmuuskopio, joka sisältää mm. asetukset ja tiedon siitä mitä sisältöä puhelimeen on asennettu (yhteystiedot, ohjelmat, musiikit, jne.). Uutta puhelinta käyttöön otettaessa tuo varmuuskopio voidaan palauttaa uuteen puhelimeen. Joten jos sinulla on vaikka 6Gt ohjelmia, liikkuvia ja paikkaallaan pysyviä kuvia toiset 6Gt ja vaikka 22Gt musiikkia, niin siinä vierähtää tovi. Varsinkin kun nuo musiikit ei mahdu edes 32Gt iPhoneen, joten ne joudutaan lennossa konvertoimaan. Kone huutaa siis hoosiannaa ja aikaa menee.

Operaation jälkeen uusi puhelin on ohjelmallisesti käyttäjän näkövinkkelistä 100% identtinen vanhan kanssa (paitsi tietty mahdolliset uudet ohjelmaominaisuudet, jos uuden puhelimen mukana sellaisia tulee).
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #249 : 11.08.2010 11:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nojuu, ehkä tuossa tapauksessa jos tavaraa on kymmeniä gigoja. HTC:n puolella vastaava on tuo HTC Sync, josta pitäisi tulla uusi 3.0 versio myös Desirellekkin kohtapuolii. En kuitenkaan tiedä tulenko itse tuollaisia ominaisuuksia koskaan tarvitsemaan, kun maksullisia sovelluksia ei luuriin tule, yhteystiedot menee kätevästi Googlen pilvessä muutenkin ja musiikki ja muu media kulkee muistikortilla. Eiköhän nämä asiat tule ajankohtaiseksi tuossa 1-2 vuoden kuluttua kun uutta herkkua on taas markkinoilla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #250 : 12.08.2010 05:03 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Android 3.0:lla varustettu, Sony-Ericssonin valmistama PlayStation-pelipuhelin tulossa?

Toivottavasti huhuilla on perää, sillä PSP:tä ei tällä hetkellä löydy eikä Android + Sony-Ericsson -kombinaatiolla voi mennä mönkään (softa, laitteisto ja ulkonäkö mitä luultavammin kunnossa).
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #251 : 12.08.2010 08:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Android 3.0:lla varustettu, Sony-Ericssonin valmistama PlayStation-pelipuhelin tulossa?

Toivottavasti huhuilla on perää, sillä PSP:tä ei tällä hetkellä löydy eikä Android + Sony-Ericsson -kombinaatiolla voi mennä mönkään (softa, laitteisto ja ulkonäkö mitä luultavammin kunnossa).

Sony Ericssoniltahan on jo Android puhelin X10 (X10, X10i ja X10 mini). Jostain arvostelua luin niin kosketusnäyttö on vähän mitä on, mutta varsin onnistinut kokonaisuus muuten.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #252 : 12.08.2010 10:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, kävinpäs eilen huvikseen testailemassa ilman ostotarkoitusta Applen Iphonea, HTC:n Desirea ja Samsungin Galaxy S -puhelimia kaupungilla ja mukaan tarttuikin yllättäen Galaxy S. Puhelin tuntui noista kolmesta jo pienen testailun jälkeen parhaalta, eikä vähiten loistava näytön takia, joka on täydellinen nettiselaamista ja videoiden katselua varten. Vaikka olen koko ikäni ollut Nokian käyttäjiä, niin viimeinkin oli pakko vaihtaa valmistajaa, kun kilpailijalta löytyi niin ylivertainen laite.

Aika vaikea tätä on edes puhelimeksi kutsua, kun rautaa löytyy pellin alta niin paljon, että sain eilen pelittämään jopa Playstation pelit Galaxyssa. Tuntuu kyllä jännältä pelata työpalaverissa Final Fantasya jollain pirun kännykällä. Testasin myös paria pitkää HD-leffaa ja molemmat pyörivät puhelimessa ilman nykimistä.

Myöskin valikot ja käyttöliittymä toimivat odotetun hyvin, elikkä todella nopeasti ilman mitään nykimisiä. Ero sontaiseen symbiaan on valtava. En tiedä mitä mieltä muut laitteen omistajat ovat, mutta olin kyllä yllättynyt paketin mukana tulleiden nappikuulokkeiden laadusta, kun yleensä kännyköiden mukana tulee täyttä paskaa. Suojaavat muulta melulta täysin ja musiikki jyllää todella muhkeasti. Ylivoimaisesti parhaat nappikuulokkeet, mitä itse olen koskaan testannut.

Ei voi kuin suositella tätä luuria, varsinkin kun hintaa ei ole juuri mitään.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #253 : 12.08.2010 11:10 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ei voi kuin suositella tätä luuria, varsinkin kun hintaa ei ole juuri mitään.

Tiedän että meidän perustallaajien rahan määritelmä on hiukan erilainen kuin TK:lla, mutta kysyn siltikin että paljon Galaxy S maksoi? Minä kun olen hintoja katsellut niin sen kalliimpaa Android puhelinta saa etsiä...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #254 : 12.08.2010 11:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eikös sitä saa nyt 360 eurolla saunalahdelta/Elisalta, jos maksaa kaiken kerralla pois?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #255 : 12.08.2010 11:14 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Android 3.0:lla varustettu, Sony-Ericssonin valmistama PlayStation-pelipuhelin tulossa?

Toivottavasti huhuilla on perää, sillä PSP:tä ei tällä hetkellä löydy eikä Android + Sony-Ericsson -kombinaatiolla voi mennä mönkään (softa, laitteisto ja ulkonäkö mitä luultavammin kunnossa).

Sony Ericssoniltahan on jo Android puhelin X10 (X10, X10i ja X10 mini). Jostain arvostelua luin niin kosketusnäyttö on vähän mitä on, mutta varsin onnistinut kokonaisuus muuten.
Android 3.0 kuitenkin vähän eri asia ja PlayStation brändäys olisi mielenkiintoinen juttu. Olisiko puhelimelle sitten vain siihen soveltuvia pelejä (varma floppi) vai voisiko sillä pelata Marketin tehokkaammille laitteille tarkoitettuja pelejä. Ainakin tämä viittaa jälkimmäiseen skenaarioon: ...there will be a new area of the Android Market specifically for the games. That content will be initially accessible only by the halo device, but from the sounds of things, these titles might be made available to other Android phones if their specs and button layouts meet requirements.

Toivottavasti myös itse laite on tarpeeksi pieni. Voisi kuvitella että kovin ohut tuo ei ainakaan voi olla jos mukaan tungetaan nappeja, noh ehkä ohuudessa menetetään yhtä paljon kuin nykyisissä hardis qwerty -luureissa.


Edit: Galaxy S:n hommaisin ehkä tuon Sauniksen 16,90€/kk -tarjouksen yhteydessä, varsinkin jos on liittymää vailla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #256 : 12.08.2010 11:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Eikös sitä saa nyt 360 eurolla saunalahdelta/Elisalta, jos maksaa kaiken kerralla pois?
Ai se onkin kytkyllä...olen ollu DNA:n asiakas varmaan 7 vuotta enkä ole ikinä kirjonnut liittymää...joten en viitsi mennä vaihtamaan kun usealta muulta näitä kirouksia kuulee...Tosin voisi kyllä alkaa kohta jo kyseleen DNA:lta jotain "uskollisen asiakkaan etuja"..

Android 3.0:lla varustettu, Sony-Ericssonin valmistama PlayStation-pelipuhelin tulossa?

Toivottavasti huhuilla on perää, sillä PSP:tä ei tällä hetkellä löydy eikä Android + Sony-Ericsson -kombinaatiolla voi mennä mönkään (softa, laitteisto ja ulkonäkö mitä luultavammin kunnossa).

Sony Ericssoniltahan on jo Android puhelin X10 (X10, X10i ja X10 mini). Jostain arvostelua luin niin kosketusnäyttö on vähän mitä on, mutta varsin onnistinut kokonaisuus muuten.
Android 3.0 kuitenkin vähän eri asia ja PlayStation brändäys olisi mielenkiintoinen juttu. Olisiko puhelimelle sitten vain siihen soveltuvia pelejä (varma floppi) vai voisiko sillä pelata Marketin tehokkaammille laitteille tarkoitettuja pelejä. Ainakin tämä viittaa jälkimmäiseen skenaarioon: ...there will be a new area of the Android Market specifically for the games. That content will be initially accessible only by the halo device, but from the sounds of things, these titles might be made available to other Android phones if their specs and button layouts meet requirements.

Toivottavasti myös itse laite on tarpeeksi pieni. Voisi kuvitella että kovin ohut tuo ei ainakaan voi olla jos mukaan tungetaan nappeja, noh ehkä ohuudessa menetetään yhtä paljon kuin nykyisissä hardis qwerty -luureissa.
Joo Android 3.0 on tietty eri, mutta ymmärin tuolla "Android + Sony-Ericsson -kombinaatiolla voi mennä mönkään" -kommentilla että viitattiin yleensäkkin Android käyttöjärjestelmään. Ja sellainen Sony-Ericssonilta on tullut.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #257 : 12.08.2010 11:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ei voi kuin suositella tätä luuria, varsinkin kun hintaa ei ole juuri mitään.

Tiedän että meidän perustallaajien rahan määritelmä on hiukan erilainen kuin TK:lla, mutta kysyn siltikin että paljon Galaxy S maksoi? Minä kun olen hintoja katsellut niin sen kalliimpaa Android puhelinta saa etsiä...

n. 17 €/kk. Sisältää perusmobiilinetin ja Tikka+ liittymän saunalahdelta. Olikohan tuossa vielä niin, että Elisan ja Saunalahden liittymiin sai puheaikaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #258 : 12.08.2010 11:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Eikös sitä saa nyt 360 eurolla saunalahdelta/Elisalta, jos maksaa kaiken kerralla pois?

Ai se onkin kytkyllä...olen ollu DNA:n asiakas varmaan 7 vuotta enkä ole ikinä kirjonnut liittymää...joten en viitsi mennä vaihtamaan kun usealta muulta näitä kirouksia kuulee...Tosin voisi kyllä alkaa kohta jo kyseleen DNA:lta jotain "uskollisen asiakkaan etuja"..

Tosin Galaxy ei ole SIM-lukittu, joten ymmärtääkseni voisit maksaa sen kerralla pois tuohon 360 euron hintaan ja käyttää siinä DNA:n korttia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #259 : 12.08.2010 11:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tosin Galaxy ei ole SIM-lukittu, joten ymmärtääkseni voisit maksaa sen kerralla pois tuohon 360 euron hintaan ja käyttää siinä DNA:n korttia.

Oho! Onhan sitä positiivistakin kehitystä tapahtunut kun sim lukitukset on poistunu :) Tämähän alkoi jo jopa kiinnostamaan. Ai jai...näinkö siinä käy että ensi kuu syödäänkin nuudelia kuten opiskelu aikaan...ei olisi todellakaa huono diili...Tosin voisi mennä uhkailemaan DNA liikkeeseenkin että mitäs tarjotaan 7 vuotta vanhalle asiakkaalle tälläisessä tilanteessa. No...oikeastaan aika turhaan haaveilen tai suunnittelen kun ei ole edes tuollaiseen varaa tällä hetkellä :( Elämä on perseestä minkäs teet..
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #260 : 12.08.2010 11:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW DNA:lla on myös oma tarjous GAlaxysta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #261 : 12.08.2010 12:03 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse ostin DNA:lta  ja maksoin suoraan pois. Voin vahvistaa, ettei ole mitenkään lukittu tuo luuri.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #262 : 12.08.2010 12:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Näinä päivinä lähinnä vain yksi saatanallinen operaattori kiusaa ihmisiä operaattorilukituksella. Ja minä satun olemaan heidän asiakkaansa  :lol:
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #263 : 12.08.2010 12:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Itse ostin DNA:lta  ja maksoin suoraan pois. Voin vahvistaa, ettei ole mitenkään lukittu tuo luuri.

DNA:n nettisivuilla ei ollu mitään tästä paljon se maksaa heti ostettuna. Paljos siitä pulitit?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #264 : 12.08.2010 12:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Itse ostin DNA:lta  ja maksoin suoraan pois. Voin vahvistaa, ettei ole mitenkään lukittu tuo luuri.

DNA:n nettisivuilla ei ollu mitään tästä paljon se maksaa heti ostettuna. Paljos siitä pulitit?


Kalevan Gigantista ostin. Itse otin DNA:n sopimuksella ja pyysin myyjää lähettämään puhelimesta koko laskun postilla. Mukana tulleen dna:n sim-kortin nakkasin lepikkoon, koska puhelin ei ole sim-lukittu ja käytän vanhalla sim-kortilla puhelinta. Jos et ota DNA:n sopimuksella, niin hintaa laitteella on 600e, eli aika paljon kalliimmaksi tulee. Puhelimen saa maksaa myös sillä 17e kuukausimaksulla, jos haluat maksaa osissa ja se hinta sisältää siis netin.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #265 : 12.08.2010 15:21 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Kauanko tuota DNA:n sopparia sitten pitää pitää? Luulisi, että se kumminkin tulee kalliimmaksi loppupeleissä? Alkoi kyllä oikeasti kiinnostamaan, kun tuota kerran jaetaan "ilmaiseksi" liittymän ottajille.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #266 : 12.08.2010 15:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kauanko tuota DNA:n sopparia sitten pitää pitää? Luulisi, että se kumminkin tulee kalliimmaksi loppupeleissä? Alkoi kyllä oikeasti kiinnostamaan, kun tuota kerran jaetaan "ilmaiseksi" liittymän ottajille.
Katselin näitä niin puhelin mukaan saa ihan perusliittymänkin. Eli kuukausimaksu alle euron ja puhelut laskutetaan erikseen minuutti hinnalla. Eli hyvin edullinen diili. Tosin en tiedä mitä se itse puhelin nyt sitten maksoi kun TK vastasi hyvin poliitikkomaisesti vastaamatta kuitenkaan itse kysymykseen :)

Mutta sopimus aika on todennäköisemmin 24kk. Tai niinhän näissä taitaa usein olla..
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #267 : 12.08.2010 19:46 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Käsittääkseni puhelimen osuus kuukausimaksusta on 15 euroa ja 24kk sopimus, joten hinnaksi tulee se 360 euroa. Tuosta puhelimesta hyvä hinta. Toki liittymästä pitää maksaa 24 kuukautta se 95 senttiä, mutta eipä se paljoa ole.

Itse hommasin saunalahdelta megadesire-paketin, jossa on kyllä hyvä liittymä. Jos tuo galaxy vaikuttaa paremmalta niin ajattelin myydä desiren pois, ottaa DNA:lta tuo galaxy ja käyttää saunalahden liittymää siinä. Puhelimet kun ovat kytkyjen kanssa samanhintaisia. Voipi vielä desirestä saada vähän voittoa kun tarpeeksi ajoissa myy.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #268 : 13.08.2010 20:32 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipa sitten siirryttyä oikeiden älypuhelinten ihmeelliseen maailmaan hankittuani Samsung Galaxy Spica -luurin, jossa siis käyttöjärjestelmänä Android 2.1. Hintakaan ei turhan paha ollut, 160€ ja takuutakin jäljellä noin 1,5 vuotta. Vaikuttaa nyt yhden päivän räpellyksen jälkeen loistavalta luurilta, ja ominaisuuksia ja säädettävää tuntuu riittävän loputtomiin. Aika hukassahan tuon Androidin kanssa vielä on, mutta kokeilemalla oppii ja erittäin toimivalta käyttöjärjestelmältä tuo vaikuttaa. Tässä vaiheessa voi jo sanoa, että tuskin tulee Nokian ja Symbianin pariin ihan heti palattua.

Itse puhelinkin vaikuttaa todella jämäkältä ja kosketusnäyttö toimii juuri niin kuin sen toivoisikin toimivan. Puhelimen kamerassa on ainoastaan 3,2 megapikseliä, eikä minkäänlaista salamaa löydy, mutta yllättävän hyviä kuvia tuolla saia aikaan, kunhan valaistus vain oli kunnossa. Suurin huono puoli mikä tähän mennessä on tullut vastaan on ehkäpä akunkesto, mutta toisaalta kun gps, wlan ja varmaan kaikki muutkin hienoudet ovat olleet päällä käytännössä koko ajan, niin eipä tuo akun tyhjeneminen varmasti suuri yllätys ole. Luultavasti tuo kuitenkin sen vajaa pari vuorokautta minulla tulee kestämään, kunhan puhelimen käyttö tästä vähän rauhoittuu.

Android Market vaikuttaa myöskin erittäin mielenkiintoiselta; erilaisia ohjelmia ja pelejä löytyy huikeat määrät. Ero ainakin Nokian Ovi Storeen, jota aiemmalla luurilla tuli käytettyä on melkoinen. Marketin tarjonnasta vaan pitäisi jotenkin onnistua seulomaan ne oikeasti hyvät ja hyödylliset
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #269 : 14.08.2010 04:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Heh, juuri kun pääsin kehumasta, että E51:llä porskutellaan vielä pitkään, meinasi tänään sattua vahinko. Oltiin pihapiknikillä, ja kaveri kaatoi kaljaansa vahingossa nurtsille. Eihän siinä sen kummempaa, paitsi että lievä alamäki oli ajan kanssa kuljetellut nestettä yllättävän pitkän matkan ja kastellut maassa laukkuni vieressä levänneen puhelimen. Suurimman osan vahingosta oli imaissut Gollan kännykkäsukka, eikä itse vehjas tuntunut edes kostuneen, joten en huolehtinut asiasta vaikka jätinkin toki sukan ja puhelimen erikseen ilmaa hengittelemään. Kaikki hyvin ja huhhei.

Useamman tunnin päästä sekosi kännykästä kuitenkin näyttö(pimeni). Käytin akkua irti ja boottauksen jälkeen homma toimi taas. Kunnes puolen tunnin päästä mentiin uudestaan, vääristymien ja värisekoilun merkeissä. Tällä kertaa edes boottaus ei auttanut, vaan sain seurailla ainoastaan kirjavaa väripalettia näytöllä. Tässä vaiheessa - kun vahinkoa selvästi oli tapahtunut - irrotin akun, pin-kortin ja muistikortin, ja jätin koko komeuden mahdollisimman ilmavasti kaverille lepäämään. Käytiin uimassa, ja palattiin parin tunnin päästä takaisin, jolloin uskaltauduin kokoamaan E51:ni kasaan. Ja kappas vain, homma toimi taas, eikä sittemmin - noin 3-4 tunnin aikana - ole ongelmia ilmaantunut.

Saas nähdä selvittiinkö säikähdyksellä, vai vieläkö tuo päättää levitä. Pitäisi varmaan siltä varalta kopsata puhelimen sisältö taas pitkästä aikaa talteen, lähinnä numerotietojen takia. Edellisestä varmuuskopiosta kun on taas vierähtänyt useampi kuukausi.



EDIT. Perjantai 13. by the way. <3
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 22
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines