Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 22
Tulostusversio
Aihe: Matkapuhelimet  (Luettu 237839 kertaa)
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #180 : 24.03.2010 09:46 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Meikäläisen tuleva puhelin, ellei Apple julkaise kesällä jotain mieletöntä.

HTC EVO 4G

- 4G (lol)
- Android 2.1
- 4,3" näyttö
- edessä 1,3mpx-kamera, takana 8mpx-kamera
- 720p-videotallennus
- 1ghz SnapDragon-prossu
- iso akku
- HDMI-ulostulo

Ulkonäöltäänkin laite on onnistunut, eikä ole HTC-tyyliin oudon epämääräinen, kuten varustettu jollain idioottimaisella leualla. Toivottavasti tulee pikaisesti Eurooppaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #181 : 24.03.2010 10:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
ellei Apple julkaise kesällä jotain mieletöntä.

Tuosta tulikin mieleeni, että pian saa taas polttaa päreensä Soneran kanssa ja soittaa asiakaspalveluun joka päivä uusien uutisten toivossa, kun uutta iPhonea odottaa kuumeisesti.  :lol:  Toivottavasti uuden iPhonen lanseeraus hoidettaisiin tänä vuonna vähän nätimmin. Kohta on jo huhtikuu, alkaa jännittämään.

Mukavilta näyttävät kyllä tuon Evo 4G:n speksit. Prossun ja 720p videotallennuksen (ehkä 4G:nkin) osalta uskon Applen pystyvän vastaamaan tuohon, mutta HDMI-liitäntään en usko enkä näytön suurentumiseen. Myös kamera jää megapikselinen valossa jälkeen, sillä uskoisin seuraavassa iPhonessa olevan 5MP:n cämi.

Jobs kyllä sanoi, että seuraava iPhone on "iso päivitys". Osaksi varmasti siksikin, että OS 4.0 tuonee muutamia kauan kaivattuja juttuja puhelimeen (multitasking).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #182 : 24.03.2010 11:06 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika vakuuttavalta tosiaan vaikuttaa tuo uusi HTC. Ei tässä voi kuin hyvillä mielin seurata iPhonen ja Android puhelimien nopeaa kehitystä ja olla tyytyväinen ettei sitä tullut tyypillisesti hätäiltyä jonkun Hero -mallin kanssa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #183 : 30.05.2010 17:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Saunalahdella oli niin hyvä tarjous (MegaDesire 3G) ettei voinut olla tarttumatta, kun olin muutenkin uuden liittymän tarpeessa. Pari kymppiä kuussa ei todellakaan ole paha dataliittymästä ja tämän hetken ehkäpä parhaasta älypuhelimesta.

Käytössä on muuten nyt ollut Samsungin Jet. Välttäkää tätä kuin ruttoa. Mainostavat nopeaksi, mutta todellisuudessa kankea kuin mikä ja päivityksistä ei ole tietoakaan. AMOLED tosin on ihan siisti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #184 : 31.05.2010 16:33 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Saman hommasin itsekin tänään. Vähän on tullut jo etukäteen hiveltyä tuota puhelinta, joten uskaltauduin tilaamaan paketin.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #185 : 03.06.2010 17:18 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Vähän alkaa olla jo sellainen kutina takalistossa tämän puhelimen suhteen. Vissiin samanlainen kuin mitä iluurin odottajilla kerran vuodessa on. Saunalahden omia foorumeja selailtaessa näyttäisi tosin siltä että itse puhelimen toimitus viivästyy parilla viikolla. Vissiin ihan HTC:llä asti pulaa AMOLED -näyttökomponenteista.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #186 : 04.06.2010 12:40 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vähän alkaa olla jo sellainen kutina takalistossa tämän puhelimen suhteen. Vissiin samanlainen kuin mitä iluurin odottajilla kerran vuodessa on. Saunalahden omia foorumeja selailtaessa näyttäisi tosin siltä että itse puhelimen toimitus viivästyy parilla viikolla. Vissiin ihan HTC:llä asti pulaa AMOLED -näyttökomponenteista.

Itse kävin nappaamassa viime lauantaina Verkkokauppa.comista saman puhelimen(mielummin hommaan kupan, kuin rupean kytkykauppaan), kun kaikkialla muualla valiteltiin, että viivästyy puhelimien saanti huhtikuulle(nyt ilmeisesti Verkkokaupastakin on puhelimet loppu). Samalla siirsin hyvin palvelleen SE z610:n keräämään pölyä. Hyvin on kyllä toiminut luuri, itselleni oli tosin aluksi shokki se, että ilman widgetien karsimista älypuhelimien normi-akkukesto on siinä päivän luokkaa, kun aiemmalla puhelimella painoi suunnilleen sen arkiviikon. Näyttö on helvetin kiva, vaikka itselläni onkin päällä suojakalvo, joka tuottaa pientä "sateenkaariefektiä" valkoista taustaa vasten. Tiedä sitten, että johtuuko tuo vain tästä verkkiksen bulk-suojamuovista vai onko samanlaista HTC:n virallisella kalvolla. Liittymänä pidän edelleen vanhan kolumbus k1:n, johon kävin OmaElisa-palvelusta nappaamassa päälle pienimmän rajattoman datan paketin(358kt/s?), joten nyt kelpaa selailla junamatkoilla nettiä niin paljon kuin sielu sietää, ja mikä selatessa kun nettisivut näkyvät todella hyvin soittimessa. Hieman kaikissa puhelimissa parjattu flash-tuki toimii (käsittääkseni) Desiressä keskivertoa paremmin, mainokset pyörivät sivujen reunassa ja sisäänrakennettu YouTube-app mahdollistaa videoiden sujuvan toiston.

Näin viikon käytön jälkeen on kyllä helppo heittää peukkua ylös tälle puhelimelle.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #187 : 04.06.2010 14:27 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Näyttö on helvetin kiva, vaikka itselläni onkin päällä suojakalvo, joka tuottaa pientä "sateenkaariefektiä" valkoista taustaa vasten.
Se suojakalvo on varmaan ns. Anti-Glare? Eli se tuntuu vähän karhealle? Minä kokeilin iPhonessani jotain halppis Anti-Glare -kalvoa, ja se myös aiheutti tuota sateenkaariefektiä. Meni hermot siihen joten vaihdoin takaisin kirkkaaseen kalvoon. Nuo kirkkaat kalvot kulkee yleensä Crystal -nimellä, joskus yksinkertaisesti Clear. En tiedä olisiko jotkut kalliimmat Anti-Glare -kalvot sitten parempia tuon sateenkaariefektin suhteen.

Ja siihen päivän tai pari kestävään akkukestoon kannattaa totutella. Älypuhelinta tulee kuitenkin käytettyä enemmän kuin jotain peruskapulaa, ja tietenkin suurempi ja parempi näyttö ja tehokkaampi CPU ja GPU syö virtaa. Mutta Li-Ion-akkujahan ei muutenkaan kannata antaa mennä tyhjäksi, vaan viimeistään 15-20% paikkeilla kannattaisi laittaa lataukseen.

AMOLED-näyttöjen kanssa kandee muistaa, että ne syö sitä enemmän virtaa mitä valkoisempaa kuvaa ne näyttää. Ja tietenkin taustavalo vaikuttaa myös. Muistaakseni jos AMOLED-näytössä näyttää täysin valkoista kuvaa, se vie kaksi vai oliko se jopa kolme kertaa enemmän virtaa kuin LCD-näyttö. Täysin mustaa kuvaa näytettäessä se taasen ei vie lähes ollenkaan virtaa. Eli jos on akun kanssa ongelmia, niin kannattaa suosia tummia teemoja foorumeissa ja missä ikinä niitä onkaan tarjolla.
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #188 : 04.06.2010 16:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tiedä sitten, että johtuuko tuo vain tästä verkkiksen bulk-suojamuovista vai onko samanlaista HTC:n virallisella kalvolla.

Tuosta HTC:n virallisesta kalvosta en osaa sanoa, mutta nuo Verkkiksen eivät ainakaan halvan hintansa vuoksi mitään maailman parhaimpia käsittääkseni ole. Jos oikeasti haluaa sellaisen, mikä ei himmennä taikka tee muutakaan näytön väreille ja kestää, niin suosittelen hankkimaan ZAGGin suojuksia. Kalliita, mutta pirun hyviä..


« Viimeksi muokattu: 06.09.2010 22:02 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #189 : 04.06.2010 21:46 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli hommattua N97 mini muutama päivä sitten ja todella tyytyväinen olen. Minulle tuo luuri on nopea jos vertaa edelliseen N82:een ja kamera aivan vitun hyvä jos ei ihan pimeässä kuvia ota. Näppis on loistava ja alotus ruudulla näkyvistä widgeteistä varsinki musiikki soitin on iso harppaus n82:n ajoista. Sillä kun piti aina muistaa mihin biisiin jäi jollei jätä soitinta sitten taustalle mutta tuo muistaa mihin jäi vaikka koko soittimen sulkee ja sitten vaan painaa play namiskaa ja biisi jatkuu siitä mihin jäi.
 En sitten tiedä mitä ihmiset nykyään luureillaan tekee kun pitää olla se miljoona softaa saatavilla mutta minulle riittää opera mini ja joku mese softa. Opera miniä olen käyttänyt n-gage qd ajoista asti ja se on edelleen minulle se paras. Paljon kivempaa napauttaa alaspäin nuolta aina kun tarvitsee jos lukee enemmän tekstiä saatikka alkaa lääppiä sitä ruutua.
Tällä hetkellä ainoa miinus on kameran linssinsuojan puute. En tiedä miten jotkut voi elää ilman sitä, mutta minä en voi. Käsittelen luuria todella varovaisesti ja silti siinä oli linssi huonommassa kunnossa kahdeksan tunnin omistamisen jälkeen kuin mitä n82:ssa yli kahden vuoden jälkeen. Hain broidilta näytölle tarkoitetun suojakalvon kun sillä oli ylimääräinen ja leikkasin sopivan palan ja vedin teipillä kiinni.
Ainoa miinus on että ulkonäkö näyttää huonommalta mutta kuviin tuo ei vaikuta mitään ja saa rauhassa laskea luurin vaikka ulkona pöydälle ilman pelkoa että jotkut hiekan muruset naarmuttaa linssin.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #190 : 04.06.2010 23:27 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
En sitten tiedä mitä ihmiset nykyään luureillaan tekee kun pitää olla se miljoona softaa saatavilla mutta minulle riittää opera mini ja joku mese softa.
Aivan. Itse käytän markan puhelintani soittamiseen ja tekstiviestittelyyn, toisinaan teen jonkun kerto- tai jakolaskun laskimella ja satunnaisesti pelaan WC:ssa SUDOKUA.
N
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #191 : 04.06.2010 23:35 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
En sitten tiedä mitä ihmiset nykyään luureillaan tekee kun pitää olla se miljoona softaa saatavilla mutta minulle riittää opera mini ja joku mese softa.

Pelit ovat hyvä tapa tappaa aikaa. Facebookia kun satun käyttämään, niin on kiva käyttää iPhonelle räätälöityä softaa. Parit muokkausohjelmat valokuvia varten löytyy, pystyy tien päältä uploadaamaan tai lähettämään kavereille vähän "hienompiakin" kuvia. Shazamia on tullut usein käytettyä kun pitää tunnistaa joku vaikka radiossa soiva biisi. Aika harvassa on ne kerrat kun on jättänyt tunnistamatta. Sitten on noita harvemmin käytettäviä softia, kuten Wikipedia jne. Ennen pärjäsi ihan hyvin ilman näitä kaikkia, nyt en osaa elää ilman niitä. Huolestuttavaa?  :lol:


Lainaus
Paljon kivempaa napauttaa alaspäin nuolta aina kun tarvitsee jos lukee enemmän tekstiä saatikka alkaa lääppiä sitä ruutua.

Kevyt hipaisu riittää.  ;)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #192 : 05.06.2010 11:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vähän alkaa olla jo sellainen kutina takalistossa tämän puhelimen suhteen. Vissiin samanlainen kuin mitä iluurin odottajilla kerran vuodessa on. Saunalahden omia foorumeja selailtaessa näyttäisi tosin siltä että itse puhelimen toimitus viivästyy parilla viikolla. Vissiin ihan HTC:llä asti pulaa AMOLED -näyttökomponenteista.

Itse kävin nappaamassa viime lauantaina Verkkokauppa.comista saman puhelimen(mielummin hommaan kupan, kuin rupean kytkykauppaan), kun kaikkialla muualla valiteltiin, että viivästyy puhelimien saanti huhtikuulle(nyt ilmeisesti Verkkokaupastakin on puhelimet loppu). Samalla siirsin hyvin palvelleen SE z610:n keräämään pölyä. Hyvin on kyllä toiminut luuri, itselleni oli tosin aluksi shokki se, että ilman widgetien karsimista älypuhelimien normi-akkukesto on siinä päivän luokkaa, kun aiemmalla puhelimella painoi suunnilleen sen arkiviikon. Näyttö on helvetin kiva, vaikka itselläni onkin päällä suojakalvo, joka tuottaa pientä "sateenkaariefektiä" valkoista taustaa vasten. Tiedä sitten, että johtuuko tuo vain tästä verkkiksen bulk-suojamuovista vai onko samanlaista HTC:n virallisella kalvolla. Liittymänä pidän edelleen vanhan kolumbus k1:n, johon kävin OmaElisa-palvelusta nappaamassa päälle pienimmän rajattoman datan paketin(358kt/s?), joten nyt kelpaa selailla junamatkoilla nettiä niin paljon kuin sielu sietää, ja mikä selatessa kun nettisivut näkyvät todella hyvin soittimessa. Hieman kaikissa puhelimissa parjattu flash-tuki toimii (käsittääkseni) Desiressä keskivertoa paremmin, mainokset pyörivät sivujen reunassa ja sisäänrakennettu YouTube-app mahdollistaa videoiden sujuvan toiston.

Näin viikon käytön jälkeen on kyllä helppo heittää peukkua ylös tälle puhelimelle.
Olen saanut käsityksen ettei Desireen mitään suojakalvoja tarvitse. Noissa kokeamman tason kosketusnäytöissä on näytön pintamateriaali käytännössä naarmuuntumaton. Tietenkin jos auttaa heijastuksissa, niin saattaa olla hyödyllinen. Joku silikonikuori saattaisi olla myös ihan jees tuolle.

HTC on nähtävästi ihan kusessa puhelimiensa kysynnän kanssa ja komponenteista on näemmäisesti kunnolla pulaa. Täytyypä varautua siihen että menee heinäkuun puolelle luurin saanti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #193 : 03.07.2010 19:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aivan mieletön laite tämä Desire. Tässä tullut pari päivää hiplailtua uuden karheaa Android -hirmua ja ei voi muuta kuin olla tyytäväinen hankintaan. Tietenkin allekirjoittaneella ei ole pahemmin ollut kokemusta tämän sukupolven oikeista älypuhelimista. Väittäisin kuitenkin että suoraan vertailukelpoinen tulevan Iphonen rinnalla.

Rakenteeltaan laite on erinomainen. Vaikka alumiinia ei olla tässä tapauksessa käytetty, on koko paketti varsin jämäkkä ja takakannen samettinen pinta tuntuu hyvältä kädessä. Ainoastaan tuon optisen sensorin tarkoituksen voisin kyseenalaistaa, vaikka mikään ei sitä pakota käyttämään.

Puhelimen käyttis on myös täyttä rautaa. Android 2.1 on omalta osaltaan erinomainen pohja, mutta HTC Sense täydentää loistavasti ja antaa esim Androidin omille widgeteille pätevät vastineet. Widgettejä sun muita näytölle laitettavia herkkuja onkin niin paljon, että hyvä että käyttiksen seitsemän home screeniä niille kaikille riittävät. Laite keskittyy ajanmukaisesti vahvasti sosiaalisen median palveluiden ympärille. Sensen mukana tullut Friend Stream widgetti tulostaa kätevästi Facebookin ja Twitterin feedit samassa litanjassa. Halutessa voi toki ottaa päänäytölle erilliset Twitter ja FB -ikkunat. Puhelinluettelon yhteystiedot voi linkittää FB -profiileihin, joten jokaisen "naaman" ja statuksen saa näkyviin puhelinluetteloon.

Ensimmäinen huoli käyttöönottaessa tuli tietoturvaan liittyen. Onhan luurissa kuintekin koko ajan auki kaikki Google, FB, Twitter, sähköposti sun muut tilit, joten vääriin käsiin joutuessa voisi tulla hätä. Onneksi puhelin tarjoaa melko kätevän tavan lisätä tietoturvaa tällä osa-alueella. Puhelimeen voi ottaa käyttöön ns. kuviokoodin, jolla puhelimen saa pois näppäinlukosta. Käytännössä tähän ominaisuuteen tulee määritellä "kuvio" 3x3 ruudukolla, niin että sormea tulee liu'uttaa vähintään neljän ruudukon verran. Kuvio on huomattavasti nopeampi kuin erillisen pin koodin näppäily jokaisella näytönavauskerralla. En tiedä onko tätä muissa laitteissa ollut aiemmin käytössä, mutta silti pirun nerokas systeemi, joka teoriassa tarjoaa saman suojan kuin nelinumeroinen pin -koodi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #194 : 03.07.2010 19:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Lainaus
Ensimmäinen huoli käyttöönottaessa tuli tietoturvaan liittyen. Onhan luurissa kuintekin koko ajan auki kaikki Google, FB, Twitter, sähköposti sun muut tilit, joten vääriin käsiin joutuessa voisi tulla hätä. Onneksi puhelin tarjoaa melko kätevän tavan lisätä tietoturvaa tällä osa-alueella. Puhelimeen voi ottaa käyttöön ns. kuviokoodin, jolla puhelimen saa pois näppäinlukosta. Käytännössä tähän ominaisuuteen tulee määritellä "kuvio" 3x3 ruudukolla, niin että sormea tulee liu'uttaa vähintään neljän ruudukon verran. Kuvio on huomattavasti nopeampi kuin erillisen pin koodin näppäily jokaisella näytönavauskerralla. En tiedä onko tätä muissa laitteissa ollut aiemmin käytössä, mutta silti pirun nerokas systeemi, joka teoriassa tarjoaa saman suojan kuin nelinumeroinen pin -koodi.

Itsekin mielelläni kuulisin, onko muissa vekottimissa tätä mahdollisuutta (iPhone)? On tullut joskus ajateltua juuri tätä samaa hommaa, enkä ole osannut edes ajatella moista kuviokoodisysteemiä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #195 : 03.07.2010 20:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Veikkaisin että kaikissa uudemmissa HTC:n puhelimissa löytyy Sensen myötä ja luulisi että iPhonellekkin saa vastaavaa ainakin erillisen applikaation muodossa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #196 : 03.07.2010 20:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Saunalahden tarjous toi aika liudan Desirejä myös meikäläisen ystäväpiiriin.  :)

Desire on kyllä näin iPhone 3GS:nkin omistajan näkökulmasta oikein hieno laite. Varsinkin näyttö oli aivan toisesta maailmaista verrattuna 3GS:ään. Ja käyttis itsessään vaikutti pikavilkaisulla oivalliselta sekin.

Noiden Widgettien toteutus sai myös iOS:n homescreenin näyttämään vähän tylsältä. Joskin eri asioiden välillä navigoitaessa Applen ratkaisu on silti mielestäni nopeampi ja loogisempi, joskaan ei välttämättä kauniimpi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #197 : 03.07.2010 20:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saunalahden tarjous toi aika liudan Desirejä myös meikäläisen ystäväpiiriin.  :)

Desire on kyllä näin iPhone 3GS:nkin omistajan näkökulmasta oikein hieno laite. Varsinkin näyttö oli aivan toisesta maailmaista verrattuna 3GS:ään. Ja käyttis itsessään vaikutti pikavilkaisulla oivalliselta sekin.

Noiden Widgettien toteutus sai myös iOS:n homescreenin näyttämään vähän tylsältä. Joskin eri asioiden välillä navigoitaessa Applen ratkaisu on silti mielestäni nopeampi ja loogisempi, joskaan ei välttämättä kauniimpi.
Taitaa tuo iPhone 4:n näyttö kuitenkin viedä sen pisimmän korren. On kyllä sen luurin ehdoton valtti. :) Galaxy S:n Super Amoled on ilmeisesti myös jonkinlainen edistysaskel tästä normi amoledistä. Mutta ei tässäkään tosiaan mitään valittamista ole.

Mitä muuten tarkoitat tuolla eri asioiden välillä navigoimisella? Minusta sovellusten välinen siirtyminen on varsin vaivatonta ja siihen tarjotaan jopa vaihtoehtoja. Tämä edellyttää tosin myös sitä että home screeniä muokataan itselle soveltuvaksi, jolloin usein käytetyt sovellukset löytyvät nopeasti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #198 : 03.07.2010 20:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tarkoitan, että kaikki softat toimivat ikonijärjestelmällä, eikä homescreenillä ole mitään muuta kuin näitä ikoneita. iOS 4:n kansioiden myötä homescreen tuli entistäkin selkeämmäksi. Itsellä kaikki softat mahtuvat nyt helposti yhdelle sivulle, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että saan haluamani minkä tahansa ohjelman/verkkosivun avattua parissa sekunnissa.

Minulla ei kuitenkaan ole liikaa kokemusta tuosta Androidista ja lauoinkin nyt vähän tälläisen mutu-mielipiteen.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #199 : 03.07.2010 21:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Toki androidissakin voit laittaa etusivulle pelkkiä applikaatio-pikakuvakkeita ja ryhmitellä ne kansioihin miten haluaa. Jos siis välttämättä sellaisen näkymän haluaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #200 : 30.07.2010 15:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2010/07/30/android_2_2_tulee_htc_n_desirelle_tana_viikonloppuna

Kyllä kelpaa. 2.1 on toiminut sekin mainiosti mutta ainahan sitä uusia ominaisuuksia puhelimeen haluaa. Mielenkiintoista nähdä esim millaista jälkeä 720p saa aikaan ja miten hyvin datayhteyden saa jaettua wifi hotspottina.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #201 : 30.07.2010 16:02 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW "Päivitys koskee valitettavasti vain operaattorivapaita puhelimia, joten pallo jalkaan -kytkypakettina puhelimensa hankkineet kuluttajat joutuvat odottamaan päivitystä vielä useamman viikon verran."

Eikös tuo tarkoita sitä, että Saunikselta tilanneet joutuvat odottelemaan?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #202 : 30.07.2010 16:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei ole kyllä operaattorilukittu puhelin tämä joten uskoisin että viikonloppuna tulee sl:nkin asiakkaille.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #203 : 30.07.2010 16:44 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2010/07/30/android_2_2_tulee_htc_n_desirelle_tana_viikonloppuna

Kyllä kelpaa. 2.1 on toiminut sekin mainiosti mutta ainahan sitä uusia ominaisuuksia puhelimeen haluaa. Mielenkiintoista nähdä esim millaista jälkeä 720p saa aikaan ja miten hyvin datayhteyden saa jaettua wifi hotspottina.
Jep, tuota on odoteltu vähän aikaa varsinkin tämän nopeusvertailun jälkeen: http://www.youtube.com/watch?v=FdgG5NNxARo (itse testi alkaa 1:40 paikkeilla). Myös parannettu flash-tuki kiinnostaa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #204 : 01.08.2010 16:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on Froyo saatavilla Desirelle!

Tässä asentelen juuri omaani. =)

Edit: Aivan loistava tuo täysi Flash -tuki. Heti piti mennä ruutu.fi:hin testaamaan. Enable plugins kannattaa laittaa ondemandille, jolloin flash -mainokset eivät pääse häiritsemään selausta.


« Viimeksi muokattu: 01.08.2010 16:28 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #205 : 04.08.2010 17:43 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Hommasinpa Smasungin Galaxy S:n. Vaikuttaa hyvältä vekottimelta ainakin nyt aluksi. Akku ei taida vaan kovassa käytössä riittää kovin hyvin ja autonavigaattorina tätä on turha käyttää. Muuten kyllä hyvä ja varmasti kaikin puolin parempi ku iPhone!!
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #206 : 04.08.2010 17:59 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Hommasinpa Smasungin Galaxy S:n. Vaikuttaa hyvältä vekottimelta ainakin nyt aluksi. Akku ei taida vaan kovassa käytössä riittää kovin hyvin ja autonavigaattorina tätä on turha käyttää. Muuten kyllä hyvä ja varmasti kaikin puolin parempi ku iPhone!!

Mistä ja mihin hintaan?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #207 : 04.08.2010 18:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Otin tuon Saunalahden tarjouksen. Jotain 17e *  24k. Tuli puheaikaa elisan ja saunalahden liittymiin plus rajaton netti. Netti on kyllä paperilla hidas, mutta aika hyvin tuo on käytännössä toiminut.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #208 : 04.08.2010 18:22 »
CronoX KettuPRKL Jäsen Viestejä: 61 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hommasinpa Smasungin Galaxy S:n. Vaikuttaa hyvältä vekottimelta ainakin nyt aluksi. Akku ei taida vaan kovassa käytössä riittää kovin hyvin ja autonavigaattorina tätä on turha käyttää. Muuten kyllä hyvä ja varmasti kaikin puolin parempi ku iPhone!!

Täällä odotellaan "rauhallisena" Saunalahdelta HTC Desireä + Megadesire-pakettia. 11.0 tilattu, ehkä jouluksi saan kotiin asti  8)

Noksun N900 ajaa kyllä asiansa Androidin tuloon asti.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #209 : 07.08.2010 21:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin tänään ihan mielenkiinnosta näpräämässä Samsung Galaxy S:ää läheisessä Elisan myymälässä. Täytyy kyllä kehaista, että Super AMOLED -näyttö oli vaikuttava. En ole vielä nähnyt Retina Displaytä luonnossa, mutta en kuvittele sen olevan tuosta juurikaan parempi. Itseasiassa monet ovat sitä mieltä, että Super AMOLED olisi kehittyneempi kuin Retina D., vaikka siinä onkin selvästi parempi pikselitiheys.  Samsumgillakin ollaan tätä mieltä.  :)

Puhelin oli koostaan huolimatta yllättävän kevyt, joskin muovisuudessaan hieman halvan oloinen. Tuohon saunalahden kampanjahintaan kyseessä on kyllä aika mainio hankinta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 22
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines