Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 22
Tulostusversio
Aihe: Matkapuhelimet  (Luettu 239795 kertaa)
Vs: Re: Matkapuhelimet « Vastaus #150 : 01.08.2009 17:47 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Voi pojat, kuulostaapa kätevältä. Onneksi Nokialla asiat tehdään toisin.

No voi hellanlettas, kun satuitkin taas tarrautumaan Applen järkyttävään toimintaan. Yhtiö, joka haluaa tehdä rahaa, ettäs kehtaavatkin.

Ja mikäs noissa Epin vaihtoehdoissa on niin tuskallisen vaikeaa? Audiko toimii käytännössä samoin kuin uppisi kuvan Imageshackkiin tai vastaavaan ja pistäisi sen sieltä jonnekin foorumille esille. Garageband taas löytyy jokaikisesta nyky-Macista, eikä sen käyttö suinkaan vaadi raketti-insinöörin papereita.

PC-käyttäjät? Paskempi tuuri, Applen linjaus PC-käyttäjiä kohtaan on nähty vuosien saatossa (surkea iTunes-versio, anyone?), eikä se tuosta ole miksikään muuttumassa. Enpä tosin minäkään pystynyt tekemään Zunellani lasta enkä paskaa Macilla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #151 : 01.08.2009 18:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ei tuskallisen vaikeaa, mutta huomattavasti helpompaa silti on asettaa suoraan puhelimesta soittoääneksi mikä vain sen muistista tai muistarilta löytyvä äänitiedosto. Kuten asian pitäisi tänä päivänä sujua. Se hyvä puoli Audikossa tosin on, että soittariksi voi valita haluamansa kohdan, eikä vain biisiä alusta. Minkä tietty voi muilla alustoilla hoitaa millä vain editointiohjelmalla, jos siihen näkee tarvetta, mutta hyvä puoli se silti on. Yleensäkin kaikilla laitteilla ja ohjelmilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, eikä niistä mainitsemisen vuoksi tarvitse joka kerta hypätä laukalle.

Siitäkin huolimatta pitää kuitenkin pahoitella tuota edellistä kommenttia. Ehkä sen piti olla hauska tai jotain, samalla kertoen että olin kiitollinen oman puhelimeni kätevyydestä tässä asiassa. Ei selvästikään ollut, ja kieltämättä mulkultahan tuo kuulostaa. Edelleenkään mulla ei ole Applea tai sen laitteita vastaan mitään periaatteellista kränää, vaikken aina lafkan toimintamallista tykkääkään, laajempi yhteensopivuus kun on asia jota oppii päivä päivältä arvostamaan enemmän ja enemmän. Tekevät ne kuitenkin perkeleen laadukkaita vehkeitä, ja iPhonekin on varmaan parasta Omppua markkinoilla juuri nyt. Notta vedetään taas henkeä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #152 : 01.08.2009 18:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Internetissä on vaikeaa ilman hymiöitä välittää vattuilujensa todellista luonnetta.

Jos asia olisi samoin oikeassa elämässä, minut hakattaisiin joka päivä rautaputkilla tajuttomaksi!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #153 : 01.08.2009 18:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jos asia olisi samoin oikeassa elämässä, minut hakattaisiin joka päivä rautaputkilla tajuttomaksi!

 :lol: Jotenkin uskon tämän. Hymiöt on tosiaan jännä juttu. Ilman niitä ei voi heittää huulta, mutta jos esimerkiksi tuon oman aivopieruni perään olisi laittanut hymiön, olisi se vaikuttanut melkein enemmän vittuilevalta.

Ehkä on vain parempi jättää one-linerit Arskalle. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #154 : 01.08.2009 19:02 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Olishan nuo soittoäänet tietty vähän paremmin voitu iPhonessa toteuttaa. Eniten ihmetyttää se 30s pituus; miksei voi laittaa pidempää äänitiedostoa soittoääneksi? No, itse käytän kuitenkin ihan perus soittaria mikä luurissa on ihan vakiona ettei tuo minua sinänsä haittaa.

Soittoääniä voi kait tehdä iTunesissa suoraan. Siinä voi määrittää biiseille alku- ja loppukohdan. Määrität siis haluamasi biisin alku- ja loppukohdan sillein että biisi on maksimissaan 30s, sitten käsket iTunesia muuttamaan biisin AAC muotoon jolloin se tekee siitä niin pitkän biisin kuin määritit alku- ja loppukohdilla. Sitten tuon tiedoston pääte pitää muuttaa (en muista mikä iPhonen soittareiden pääte on) ja laittaa se oikeaan paikkaan jolloin sen voi syncata luuriin.

Turhaa ja varsin ei-applemaista kikkailuahan tuo kuitenkin on.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #155 : 13.08.2009 19:27 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Odottavan aika on kovin pitkä, ja iPhonea odottavien odotus jatkuu edelleen. Tässä viimeisin Soneran suusta:

Lainaus
Aloitimme 9.7.2009 uuden iPhone 3G S:n ennakkomyynnin Soneran verkkokaupassa. Nämä verkkokaupasta tilatut laitteet toimitetaan asiakkaille tilausjärjestyksessä sen jälkeen, kun kaikki laitteensa ennakkoon varanneet asiakkaat ovat saaneet laitteensa. Näiden laitteiden toimitukset alkavat elokuun puolenvälin jälkeen. Kaikki verkkokaupan ennakko-ostot saadaan toimitetuksi arviolta syyskuun loppuun mennessä.

31.7. jälkeen myyntipisteissä ja verkkokaupassa tehdyt varaukset ja tilaukset ovat toimitusjärjestyksen suhteen tasavertaisessa asemassa. Laitteet, jotka ostetaan 31.7. jälkeen, toimitetaan asiakkaille tilausjärjestyksessä sen jälkeen kun ennakkovaratut ja verkkokaupasta 9.7.–31.7. ennakko-ostetut laitteet on toimitettu asiakkaille. Näiden laitteiden toimitukset pääsemme aloittamaan arviolta syyskuun lopussa.
Eli ensinnäkin aika reilu temppu Soneralta: He jotka ennakkovarasivat viimeistään 30.7. puhelimen kivajalkakaupasta ostettavaksi saavat puhelimensa aiemmin kuin he jotka ennakko-ostivat puhelimen Soneran verkkokaupasta 9.7. Näin se homma tulee hoitaa... Not.

Mutta siis, ne jotka ennakko-ostivat iPhonen Soneran verkkokaupasta 31.7. mennessä saavat sen (tämän hetken arvauksen mukaan) aikavälillä elokuun puoliväli (ensi viikko) ja syyskuun loppu, riippuen minä päivänä osti ja minkä mallin/värin. Ja ne jotka ovat ennakkovaranneet/ostaneet 31.7. jälkeen saavat puhelimensa joskus syyskuun lopussa/jälkeen. Kannattaa melkein varata luuri jostain jos sen ostaminen kiinnostaa, muuten saattaa puhelimen saanti venähtää jopa marraskuunkin puolelle.

Apple vois laittaa vähän vauhtia tehtaisiinsa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #156 : 13.08.2009 20:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo, Sonera olisi voinut hoitaa tämän vähän nätimminkin. Ensi kesäksi sitten oppia tehdyistä virheistä, ettei uuden iPhonen Suomen lanseerauksesta tule aina nykyisenlaista floppia. Toisaalta, eihän Sonera voi yhtään mitään sille, jos puhelimia tänne niin vähäisiä määriä saadaan. Tiedonkulussa ja varsinkin asiakaspalvelun tiedoissa olisi kuitenkin paljon, paljon petraamista. Monet ovat naureskelleet, että iPhone-asioista kysyttyessä Soneran aspa vastaa joka kerta vähän erilailla, riippuen ihmisestä langan päässä.

Joku Sonera-kiho pari viikkoa sitten laukoi, että uudet iPhonet saataisiin jokaisen halukkaan kouraan jo ennen elokuun puoltaväliä...   :P
Itse 17.7 tilanneena odottelen vesilasi puoliksi täynnä pöydällä uutta iPhonea saapuvaksi elokuun viimeisellä viikolla! Näin koulutoveritkin pääsisivät siunailemaan verekseltään, miten hullu se on kun päivitti täysin käypän 3G:n! 

Uuden lelun odottaminenhan on osa laitteen hankkimisen iloa, joten ehkä tästä hetkestä pitää ottaa ilo irti. Silti joka päivä tulee tsekattua Hopeisesta Omenasta josko joku jo olisi saanut puhelimen itselleen postinkin kautta...



Asiasta viidenteen: tuli tsekattua uusin ilmais-messenger, eli Fuze messenger. Olen pääasiassa Palringon käyttäjä, mutta uusi, pusheja tukeva versio lienee jäänyt johonkin julkaisulimboon? Tekijät lähettivät sen Applelle jo pari kuukautta sitten?

Fuze vaikuttaa käypältä, mutta ainakaan näin ensimmäisen käyttökerran jälkeen en vielä hoksannut kaikkia pikkujuttuja. Kaikki kontaktini esimerkiksi näkyivät ruudulla, vaikka olin valikoissa käynyt ruksaamassa, ettei offlinessa olevia tyyppejä tarvitse näyttää. 5 minuutin testaamisella en saanut tuohon tolkkua.

Maksullisista pikaviestimistä 8 euroa maksava (aika paljon) Beejive on paras, äijät kylällä näin minulle huhuilivat. Tiedä sitten pitääkö niin radikaali teko tehdä, että Beejiven lunastaisi. Testaillaan nyt Fuzea hieman ja odotellaan Palringon uutta versiota.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #157 : 13.08.2009 20:43 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo, Sonera olisi voinut hoitaa tämän vähän nätimminkin.
...
Monet ovat naureskelleet, että iPhone-asioista kysyttyessä Soneran aspa vastaa joka kerta vähän erilailla, riippuen ihmisestä langan päässä.
Sonera on kyllä hoitanut hommansa niin huonosti tämän asian suhteen kun vaan voi. Varsinkin tuo aspan käsittämätön tietämättömyys on vähintään naurettavaa. Ihan sama mitä asiaa tiedustelee aspasta, joka kerta saa uuden vastauksen kun eri henkilöltä kysyy.


Mutta aspasta puheen ollen, se Data Kuukausi + Data Teho Plus tarjous on kait muuttunut siten että ainoastaan uudet Soneran asiakkaat saavat sen. Alkuun vanhatkin asiakkaat saivat sen jos uusivat kytkysopimuksen (esim. iPhone 3G -> 3GS). Ne jotka sen onnistuivat kaappaamaan vanhoilla ehdoilla saavat ilmeisesti pitää tarjouksensa. Mutta eihän tuostakaan sotkusta kukaan ota selvää. Se tarjous on virallisesti tarjousehtojen mukaan vain 24kk määräaikaissopimuksen ottaville uusille asiakkaille. Vanhojenkin kannattaa kuitenkin kokeilla onneaan, eihän sitä koskaan tiedä. Virallisesti vanhat asiakkaat saa lohdutustarjouksena Data Kuukauden (rajaton data käyttö, max 512Kbit/s) 9,90€/kk. Mutta niin, ei noista Soneran tarjouksista tiedä itse Sonerakaan yhtään sen enempää kuin asiakkaatkaan.


Itse 17.7 tilanneena odottelen vesilasi puoliksi täynnä pöydällä uutta iPhonea saapuvaksi elokuun viimeisellä viikolla!
Jos lasissa oleva vesi sattuu olemaan kovinkin kylmää, kannattaa se kaataa niskaansa toiveita viilentämään... ;) No joo, saattaahan nuo 17.7. tilatut luurit vielä tämän kuun puolella tulla, mutta aika tiukille taitaa mennä.

Minä tilasin heti 9.7. (16Gt, musta), eli hyvällä tuurilla saatan saada luurin jo ensi viikolla.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #158 : 13.08.2009 21:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mutta aspasta puheen ollen, se Data Kuukausi + Data Teho Plus tarjous on kait muuttunut siten että ainoastaan uudet Soneran asiakkaat saavat sen.

Näinhän se asian laita taitaa olla.

Itselläni oli laskutettu ihan oikein Data Kuukausi 9,90 € kuussa, mutta nopeustestien perusteella se ei toimi Date teho plussana, vaan tavallisella 512 kb/s-vauhdilla. Liittymänhallinnassakaan ei näy, että tämä palvelu (Teho+) olisi kytketty liittymääni.

Siihen tilauskaavakkeseen kyllä ruksin Teho Plussan päälle. Enpä taida silti ruveta vääntämään kättä, sillä on puolimeganenkin yhteys riittävä minun tarpeisiini. Sitä käyttää ihan mielellään modeemikäytössäkin.

Eipä silti, olisi Data Teho Plussa ihan makee ollut Data kuukauden kylkiäiseksi.  ;D


Tietyllä lailla ymmärtää, että Sonera haluaa kosiskella uusia käyttäjiä ja antaa nimenomaan ihan uuden liittymän avaajille kivan edun. Mutta eikö tärkeää olisi myös palkita uskolliset asiakkaat?  Nimimerkki: tyytyväinen Soneran asiakas jo vuodesta -99.


« Viimeksi muokattu: 13.08.2009 21:16 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #159 : 13.08.2009 21:55 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Minä onnistuin kaappaamaan tuon Kuukausi+Teho tarjouksen itselleni. Harmi vaan kun 3G:n kuuluvuus on kotona ja ympärystössä niin huono, että on parempi pitää se pois päältä. Ärsyttävää jos sattuu päätymään oman WiFi-verkon kuuluvuuden ulkopuolelle, varsinkin kun edes edgestäkään ole mitään havaintoa. Samaten jos haluaa kodin ulkopuolella käyttää nettiä, pitää aina käydä kytkemässä 3G päälle jos haluaa verkkosivujen lataantuvan vielä samana päivänä. Ja mitä olen nopeustestejä tehny, aika harvoin menee edes yli 2Mbit/s, saatika 3Mbit/s. Yleensä tahtoo olla siinä 1Mbit/tasolla, yli tai alle. Laskussa muuten näkyy tuo Teho Plussa että se on 2Mbit/s.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #160 : 27.09.2009 11:52 »
Gyro Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili Onkohan kellään kokemuksia tästä Nu:fone One GSM, eli siis verkkokauppa.comista saa 20 euroon tilattua, tarttisin tässä jonkun peruspuhelimen.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #161 : 05.10.2009 13:26 »
EvilMind so... you think you're untouchable? Jäsen Viestejä: 5 Basaaripisteet: 0 Profiili Tällä hetkellä Nokia E90 communicator 2gt muistikortilla ja kiinteellä nettiyhteydellä.

Toiveena ja tavoitteena hankkia Nokian uusi N900 linuxsyöpäke kunhan tulee veronpalautusrahat, hyvää joulua vaan minulle.  ;D
...ja sinä tulet maksamaan tämän parkkisakon joko tässä elämässä tai seuraavassa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #162 : 17.12.2009 06:56 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kerrankin Nokia näyttää sijoittaneensa rahojaan johonkin järkevään ja kiinnostavaan. Amerikkalainen Swype on kehittänyt teknologian kosketusnäyttöjen tekstinsyötön nopeuttamiseksi. Sanat "pyyhitään" perinteisen näpyytelyn sijaan. Jos haluttu sana on Nokia, asetetaan sormi n-kirjaimelle, siirrytään kirjainten o, k ja i kautta kirjaimeen a, jonka jälkeen sormi nostetaan ruudulta.

Tässä video. Näyttää toimivan oikein hyvin. Mietityttää vain miten kirjoitetaan sana, joka sisältää kaksi samaa kirjainta peräkkäin? Eiköhän siihenkin ole keksitty ratkaisu. Samsung on lähteen mukaan tuonut ensimmäisenä maailmassa swype-teknologian Omnia II puhelimeensa. Toivottavasti iPhonellekin saadaan kyseinen ominaisuus.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #163 : 17.12.2009 11:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mietityttää vain miten kirjoitetaan sana, joka sisältää kaksi samaa kirjainta peräkkäin? Eiköhän siihenkin ole keksitty ratkaisu.

Ja se on ympyrä.

Ihan näppärän näköistä joo. Silti, mä oon vähän skeptinen kuinka paljon nopeampaa tuo nyt perus-näppäilyyn verraten on. Varsinkaan oikeassa käytössä, virhepyyhkäisyjen ja muun kanssa. Kiva olisi kyllä päästä kokeilemaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #164 : 17.12.2009 12:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jaa-a, naputtelen itse iphonella landscape-moodissa sellaista haipakkaa, että en loppujen lopuksi usko tuon juurikaan nopeuttavan :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #165 : 20.12.2009 16:09 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Epi, millainen liittymäsopimus sulla on ton iPhonen kanssa. Itse harkitsen ostoa 24kk:n sopimuksella ja kertamaksulla 456 euron hintaan. Onko tuo 10e/kk hintainen datapaketti lähes pakko-ostos tuohon kylkeen vielä?
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #166 : 20.12.2009 16:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulla on liittymässä vain rajattoman datan paketti. Puhelu ja tekstarikulut paikkaan kulta-asiakkaan eduilla.

Mielestäni osa iPhonen järkevyydestä valuu hiekkaan jos sen kylkeen ei ota rajatonta dataa. On vain niin siistiä, että emailit valuvat kännykkään reaaliajassa ja pääsee vaikka kurkistamaan pelaajalaudalle kassajonossa! Ja kymppi kuussa ei kuitenkaan budjettia kaada.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #167 : 20.12.2009 17:18 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja kiinteähintanen datapaketti on hyvä siinäkin mielessä ettei tule mitään yllätyslaskuja. iPhone tykkää käyttää Internetiä, eikä käyttäjä aina tiedä milloin ja kuinka paljon, joten jos laskutus menee vaikka tunti hinnottelulla, niin siinä saattaa tulla kivoja laskuja perästä. Se esimerkiksi saattaa käyttää mobiilidataa vaikka WiFi-verkkokin olisi saatavilla, koska kun se on virransäästötilassa WiFi sammutetaan ja joskus WiFi-verkkoon uudelleen liittyminen saattaa kestää niin kauan että sitä kerkeää käynnistämään nettiselaimen ennen sitä. Myöskin joissain ilmaisissa ohjelmissa on mainoksia jotka haetaan Internetistä. Mobiilidatan käytön voi tietenkin estää (ja ottaa uudelleen käyttöön), mutta se vaatii valikkoviidakkoon syövereistä löytyvän asetuksen muuttamista.


Mutta kuten Epikin sanoi, liikkuva nettiselain ja sähköpostisovellus taskunpohjalla on todella käteviä. Ja unohtamatta muitakaan nettiä käyttäviä sovelluksia, kuten vaikka Spotifyä, eli miljoonia musiikkikappaleita kuunneltavissa milloin ja missä vain (maksaa tosin toiset 10€/kk), tai vaikka Shazamia joka osaa tunnistaa vaikka radiossa soivan musiikkikappaleen.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #168 : 09.01.2010 12:44 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen viimeaikoina mielenkiinnolla seurannut mitä Android -puhelimien saralla tapahtuu. Hankintaa en ole vielä tekemässä, mutta esim Google juuri virallisesti esittelemä Nexus One on ehkä tämän hetken kuumin malli kosketusnäytöllisten älypuhelinten markkinoilla. No okei, ehkä puhelin itsessään ei ole maata mullistava (specseissä ei juurikaan sellaista mitä kilpailijat eivät jo tarjoa), mutta se kuinka nopeasti Android on tullut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi on huikaisevaa. Mikäli oikein muistan, Android -puhelimista alettiin puhua ensimmäistä kertaa vasta vuosi sitten ja HTC taisi olla etunenässä ensimmäisiä malleja julkaisemassa. Nyt Androidin 2.1 versio lupailee hyvinkin tervettä kehityssuuntaa, joten saattaa allekirjoittaneellekkin tulla hinku luurimarkkinoille vuoden sisällä. Nexus Twota odotellessa.  :rollaus:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #169 : 13.01.2010 11:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Aikanaan Digiexpoilla käydessä tuli osallistuttua microsoftin standilla johonkin kilpailuun josta voi voittaa jotakin. No pari viikkoa sen jälkeen selvisi että se jokin oli Sony Ericssonin puhelin. Ja tänään tuli paketti perille ja selvisi että se jokin puhelin on tällainen:



Eli Sony Ericsson xperia x2. Puhelimesta en tiedä yhtään mitään, mutta mielestäni päälle 500 euron arvoinen vehje ilmetteeks on ihan hyvin :)

E: jos löytyy kokemuksia kyseisestä mallista niin kuuntelen mielelläni.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #170 : 03.02.2010 15:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Helvetti. Ostettiin muijalle Nokian 3710 fold. Ihan toimivalta kännyltä vaikuttaa. Mutta yllätys olikin aika suuri kun akku kestää minimaalisella käytöllä vain 5 päivää! Joka tekee 120h!!! Samalla kun useimmissa lukee valmius ajaksi 300h! Eihän tuo se käytännnön valmiusaika tietenkään ole, mutta minusta voi hyvällä omatunnolla odottaa vähintään viikon (168) valmiusaikaa pienellä käytöllä.

Lähetin jo viestiä verkkokauppa.comiin tästä josta käytännössä vastattiin että "ei se mitenkään ihmeellistä ole". Despire sielä tietysti taas nauramassa asiakkaille vai mitä?!!

Mitäs muu porukka meinaa? Onko liikaa vaadittu nykykännykältä että se pysyisi päällä ilman latausta vähintään viikon?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #171 : 03.02.2010 15:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellä Sony Ericssonin walkman 800i, joka maksoi parisen vuotta sitten 400e. Muuten ihan surkea luuri, pätkii puheluita, kaikki liittimet meni rikki pari kuukautta ostosta jne, mutta valmiusaika on jotain 400h. Ei tota tarvitse ikinä ladata. Taisi olla ainoa puhelin joka pärjäsi intissäkin 2vko leiristä elossa, kun muiden Nokiat zippasi ekan viikon jälkeen.

Eikö tohon mokiaan saa edes isompaa akkua?
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #172 : 03.02.2010 15:35 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Puhelin on ilmeisesti aika pienikokoinen, ei tuon sisälle mahdu mitään isoa ja "tehokasta" akkua. Mun mielestä viisi päivää pienellä käytöllä on ihan hyvin. Tuleeko tyttöystävällesi oikeasti tilanteita vastaan, missä pitäisi selvitä viikko ilman mahdollisuutta ladata puhelin? Mä isken joka päivä puhelimen lataukseen, vaikka tarvetta ei olisi. Aina välillä kulutan akun tarkoituksellisesti nolliin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #173 : 03.02.2010 18:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kyllä munkin E51:n akkukesto taitaa keskimäärin just neljän viiden päivän luokkaa olla. Tietty tuo on jo puolitoista vuotta vanha, mutta ei tuo tosiaan minustakaan mitenkään hälyttävää ole. Kivahan se olisi olla kaks viikkoa reteesti lataamatta, mutta harvempi malli muutamaa päivää enempää käyttöä - edes minimaalista - kestää.




Peeäs. Intissä ladattiin tekassa. Viestillä voittoon. :D
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Matkapuhelimet « Vastaus #174 : 03.02.2010 18:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Lähetin jo viestiä verkkokauppa.comiin tästä josta käytännössä vastattiin että "ei se mitenkään ihmeellistä ole". Despire sielä tietysti taas nauramassa asiakkaille vai mitä?!!

No jaa, ehkä ihan vähän vaan ;)

Meikällä on Nokian E51, jossa on jostain syystä huonontunut akun kesto aika lailla viime aikoina. Parin kolmen päivän jälkeen saa olla latailemassa. Pitää varmaan uutta akkua alkaa kattelemaan...
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #175 : 03.02.2010 18:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minusta viikon akkukestoista valittavat ovat sekaisin, sillä joudun lataamaan oman puhelimeni käytännössä joka päivä.  :lol:

Noh, älypuhelimet erikseen, mutta silti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #176 : 03.02.2010 18:46 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Ai, mää olin yllättynyt kun tässä uudessa luurissa kesti viikon akku. Eka puhelin joka on kestänyt yli viiden päivän keskiarvolla.

Oli muuten Noksulla jännää toimintaa tämän kanssa. Oli "Comes with music"-diilillä, 25 ilmaista ladattavaa kappaletta. Muuten hyvä mutta ku tää puhelin ei pyöritä Nokia-musakaupasta ladattujen biisien tiedostomuotoa. En jaksanut alkaa converttaamaankaan.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #177 : 03.02.2010 20:30 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ai, mää olin yllättynyt kun tässä uudessa luurissa kesti viikon akku. Eka puhelin joka on kestänyt yli viiden päivän keskiarvolla.

Oli muuten Noksulla jännää toimintaa tämän kanssa. Oli "Comes with music"-diilillä, 25 ilmaista ladattavaa kappaletta. Muuten hyvä mutta ku tää puhelin ei pyöritä Nokia-musakaupasta ladattujen biisien tiedostomuotoa. En jaksanut alkaa converttaamaankaan.


Kyllä se pyörittää. Melkein kaikki Nokian mallit, siis aivan perusluuritkin, tukevat useita eri tiedostomuotoja. Sinun pitää vain ensin tunnistautua myös puhelimessakin siihen nokian music paskaan, jotta se hyväksyy ne kappaleet. Niissä kun on se turvajuttu, joka estää ladattujen kipaleiden kuuntelun. Jos antaisit muistitikulla sen kappaleen kaverillesi, niin sekään ei voisi kuunnella niitä,  ellei tunnistaudu ensin sinun tunniksilla siihen palveluun.

Ja sitten ihmetellään, miksi ihmiset ei halua maksaa musiikin lataamisesta.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #178 : 03.02.2010 22:00 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Err. Muistin kyllä saaneeni jotain tunnistamaton tiedostomuoto-härpäkettä, mutta ehkä se on vaan softan epätarkka virhekoodi tai sitten muistan yksinkertaisesti väärin. Ovatpa taas olleet ovelia. ._.
tallennettu
Vs: Matkapuhelimet « Vastaus #179 : 04.02.2010 17:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Puhelin on ilmeisesti aika pienikokoinen, ei tuon sisälle mahdu mitään isoa ja "tehokasta" akkua. Mun mielestä viisi päivää pienellä käytöllä on ihan hyvin. Tuleeko tyttöystävällesi oikeasti tilanteita vastaan, missä pitäisi selvitä viikko ilman mahdollisuutta ladata puhelin? Mä isken joka päivä puhelimen lataukseen, vaikka tarvetta ei olisi. Aina välillä kulutan akun tarkoituksellisesti nolliin.
Siis käytetty puhelin 5pv virtaa on mielestäni ihan hyvin. Mutta täysin tuliterä puhelin niin olisin kuvitellut että viikon pysyisi päällä. Varsinkin kun kännykkä on oikeasti lähinnä käyttämättömänä ja näyttö pimeänä pöydällä. Kai tämä on sitten vieläkin Nokian "ominaisuus". Oma pari vuotta vanha Sony Ericsson kun pysyi hyvin sen viikon virroissa uutena.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 22
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines