Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Kysymys Neo Geon joystickin mikrokytkimestä  (Luettu 5263 kertaa)
Kysymys Neo Geon joystickin mikrokytkimestä « : 02.06.2011 19:50 »
karwakamu Jäsen Viestejä: 2 Basaaripisteet: 0 Profiili Sanotaan heti suoraan, etten tajua MVS:n toiminnasta paljoakaan. Satuin vain saamaan huuto.netistä kohtuuhintaisen konsolin ryyditettynä muutamalla pelillä.

Tuossa pelaillessa huomasin, että kulmittain liikkuminen ei aina onnistunut halutulla tavalla ja mahdolliseksi syyksi mieleen tuli rappeutuva mikrokytkin, joista on varoiteltu. Kuitenki pienen googlailun jälkeen näyttäisi että keppiin liitetään vain 4 mikrokytkintä. Itse arvelin sen tarkoittavan, että jos kulmittain liikkuminen ei toimi, pitäisi ylös tai sivulle ohjatessakin olla vikaa.

Eli onko näin? En jaksaisi turhaan alkaa vaihtamaan osia tuohon, kun syy voi olla pelaajan omassa kädettömyydessä ja paranoiassa.
tallennettu
Vs: Kysymys Neo Geon joystickin mikrokytkimestä « Vastaus #1 : 02.06.2011 20:48 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Kulmissa ei ole omia mikrokytkimiä. Esimerkiksi ylävasemalle joystickin vääntäminen painaa vasemman puoleisen ja yläkytkimen päälle. Se tulkitaan kulmaan painamiseksi. Joystickeissä on pohjassa pyöritettävä muovinen rinkula, jolla voidaan estää ja sallia kulmiin painaminen. Ns. 4/8-way restrictor plate. Ehkä se on 4-way -asennossa, jolloin kulmaan painaminen toimii tsägällä joskus?
tallennettu
Vs: Kysymys Neo Geon joystickin mikrokytkimestä « Vastaus #2 : 02.06.2011 20:56 »
karwakamu Jäsen Viestejä: 2 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ehkä se on 4-way -asennossa, jolloin kulmaan painaminen toimii tsägällä joskus?
Täytyypä tarkistaa, vaikka luulisin muun pelikokemuksen perusteella sen olevan 8-way asennossa. Ainoastaan tuossa Shock Trooperissa yläoikella liikkuminen tuntui hankalalta. Muutenki olis hommana avata tuo, kun 2. pelaajan D-napin kytkin pitää vaihtaa. Mahtaakohan näin palikalta jätkältä onnistua tuon kattominen?
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines