Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15
Tulostusversio
Aihe: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto  (Luettu 223254 kertaa)
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #240 : 09.01.2013 19:29 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllähän hifi on loputon suo, jos sille tielle lähtee. Muutama vuosi sitten itse kiinnostuin kunnolla aiheesta ja tarpomista on ollut. Itse olen onneksi päässyt pahimmista pakkomielteistä eroon, ettei sentään koko omaisuus mene yhteen harrastukseen.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #241 : 09.01.2013 20:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tarttis kuulokkeet, mitkä toimisivat lasien kanssa hyvin yhteen. Vanhat fatalityn rimpulat aiheuttavat kipua korvanlehdissä hyvin nopeasti, kun sangat puristuu päätä vasten.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #242 : 09.12.2013 18:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW http://cdon.fi/kodin_elektroniikka/sennheiser/sennheiser-hd558-fullsize-p12168872?show-review-page=true

Sennheiserin HD 558:t tuli tilattua tuolta, kun sai 20% pois. 138€ postareilla jäi maksettavaa. Onnistuin ilmeisesti tilaamaan viimeisen.

En ole ikinä omistanut mitään hyviä kuulokkeita tai päässyt sellaisia kokeilemaan, joten nuo riittänevät vakuuttamaan mut. Arvosteluja luin hieman ennen tilaamista. Pitäisi omassa hintaluokassaan olla ihan hyvä ostos.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #243 : 09.12.2013 19:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli taas astuttua sinne loputtomaan suohon -_- Myin aikaisemmat Monitor Audio BX2:t veronpalautusrahojen huumassa ja nyt on lievästi pulassa mitä ottaa tilalle. Budjetti olisi about 500€ (ainakin alunperin) ja tähän sopii aika hyvin KEF Q100. Mutta kun kävin tätä kuuntelemassa verkkokauppa.comissa, aloin epäilemään valintaa. Sinänsä ääni tuntui laajemmalta ja ääntä ei varsinaisesti osannut paikallistaa suoraan kaiuttimiin, toisin kuin BX2:ssa. Tämä tosin saattoi olla akustiikankin vaikutusta, mikä tuskin on sielä mikään erikoinen. Mutta lopulta KEF Q100 tuntui jotenkin kovalta, kuitenkaan erottumatta suuresti BX2:n hiukan laimeasta vaikkakin pehmeästä äänestä. BX2:n vahvuus onkin siinä rauhallisuudessa ja tietyssä pehmeydessä, mutta jotenkin se on vähän liiankin mitään sanomaton. Basso tuntuu jotenkin häviävän. Lisäksi se tietty täyteläisyys (en oikein löydä oikeaa sanaa nyt...) puuttuu. Tosin kaiuttimien erot kuunteluhuoneessa tuntuivat yllättävän pieneltä vähän kaikkien kaiuttimien kanssa, joten uskoisin että ongelmaa oli myös akustiikassa. Vaikka kyllähän sielä tietty suuntaa antavaa eroa kaiuttimissa huomasi. Ymmärrän sinänsä että eihän sinne mitään akustista taidon näytettä voi rakentaa ja CD:tkin pöllitään (tästä syytä katkerasti kusipäitä. Siis WTF CD-levytkin pitää pölliä?!), mutta ei sen perusteella oikein päätöstä voi tehdä. Pitää siis katsoa jos KEF Q100:sta pääsisi vielä kuuntelemaan paremmassa paikassa ja siitä löytäisi sen mitä kaipaa.

Mutta nyt on vaihtunut tai vähintäänkin laajentunut harkinnassa olevat ja listaan on päätynyt Q Acoustic Concept 20 (499€), KEF Q300 (625€) ja Epos Epic 2 (625€). Ja kyllä, budjetti repesi hiukan :rollaus: KEF Q300 oli testattavana verkkokauppa.comissakin, mutta en sitä juurikaan kuunnellut, kun ei ollut silloin oikeastaan harkinnassa vielä. Pitäisi mennä ensi viikonloppuna varmaan kruunuradioon käymään (omat musat mukana) jos sielä olisi paremmat kuuntelumahdollisuudet. Valikoima on ainakin nettisivujen perusteella pirun hyvä ja kaikki harkinnassa olevat sieltä pitäisikin löytyä.

Onko muuten porukka löytänyt mitään hyviä hifi-myymälöitä pääkaupunkiseudulta tai sen rajalta? Mareksoundista ostin nykyiset ja sielä on hyvät kuunteluhuoneet, mutta niiden valikoima on vähän onneton tässä hintaluokassa. Tai minun mieleen onneton.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #244 : 14.12.2013 20:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt tuli valittua uudet kaiuttimet: Q Acoustics - Concept 20, 499€, Kruuniradio.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja pakko kyllä olla tyytyväinen. Aikaisemmat oli Monitor Audion BX2:t, joista lähti ihan miellyttävän pehmeä ääni, mutta tarkkuus ja basso eivät olleet ihan sitä mitä toivoisi. Kuuntelin Concept 20:stä ja toista aikaisemmin mainittua Epos Epic 2:sta. Epic 2:n oli sanalla sanoen muhkea. Myyjä kuvasi sitä hyvin sanalla "lavamainen". Concept 20:n tarkkuus ja levollisuus puuttui. Lisäksi huoneessa johon kaiuttimet tulee, on betoni seinät ja katto, niin tämä jäi lopulta aika nopeasti pois valikoimasta. Ihmettelen kyllä niitä kehuja Epic 2 tämä on saanut. Ei todellaan sen arvoinen. Saattoihan tietysti olla että kuuntelu paikan (kruunuradio helsingissä) akustiikka toi muhkeutta ääneen, mutta en nyt senkään piikkiin tätä laittaisi.

Concept 20:n ääni on terävä, miellyttävä, mutta ei kuitenkaan ns. kylmä (myönnän, myyjän kommentti), jonka vuoksi luulen että tästä pidin. Elacin kaiuttimia kuuntelin aikoinaan BX2:n oston yhteydessä ja ne tuntuivat liian teräviltä. Jotenkin kovilta. Ei miellyttänyt yhtään. "Vika" saattoi olla tässä kylmyyydessä... Ainoa mikä Concept 20:n äänessä mietitytti oli bassotoisto. Liikkeessä tuntui että se ei vain potkinut. Lopulta otin kuitenkin tämän riskin ja ostin kaiuttimet kuitenkin, koska ne tuntuivat muuten miellyttäviltä. Kotio kun sai kaiuttimet soimaan hymy levisi välittömästi. Bassot kuuluivat huomattavasti paremmin. Ilmeisesti syy on siinä kun Kruunuradion kuunteluhuone oli suurempi. Voisin vielä uskoa että betoniseinilläkin on osansa. Tässä vaiheessa kiitin että en mennyt hinnan mukaan suoraan ja ottanut niitä Epic 2:sia. Basso olisi puskenut aivan varmasti kaiken yli.

Mutta, jos kaipaa toimivia stereo kaiuttimia 500€:n pintaan, Q Acoustics - Concept 20, todellakin hintansa arvoinen. Huoneen koon tai kuunteluetäisyyden varauksella kylläkin. En yllättyisi jos huoneen suurentuessa tai etäisyyden kasvaessa, ääni ohenisi. Suht pienellä etäisyydellä (about 3 - 4m) kuunneltaessa ainakin toimii paremmin kuin hyvin.

EDIT:
Pakko muuten kehua Kruunuradion kavereita. Erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua. Otti osaa valintaan ja arvioon, joka vahvisti päätöstä.


« Viimeksi muokattu: 14.12.2013 20:47 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #245 : 29.01.2014 09:41 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili En suosita Urbanears Zinken pökäleitä. Ostin ku katoin että onpa hyvän näköiset. Valitettavasti tasan 1kk ostosta alkoi tuo "maalipinta" (en tosiaa tiedä mikä kerros siinä on) kuoriutua eikä näytäkkä enää yhtää niin kivalta. Prööt.

Ei oo vissii keksitty halpaa ja hyvää.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #246 : 29.01.2014 15:07 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei oo vissii keksitty halpaa ja hyvää.
Kuulokkeissa tämä pitää kyllä visusti paikkansa. Skullcandy, Beats by Dr. Dre ja muut vastaavat merkit menevät markkinointikoneisto edellä. Esimerkiksi Bosekin on siitä hassu merkki, että sitä pidetään laadukkaana vaikkei Bosen kuulokkeet oikeasti ole kummoisia.

Jos haluaa hyvää, niin huippuvalmistajiin lukeutuu mm. AKG, Audio Technica, Sennheiser, Grado, Shure, Beyerdynamic yms. Tuotteiden hintahaitarit kymmenistä euroista aina sinne tuhansiin. Nappikuulokkeissa suosittelen Ultimate Earsin tuotteita.

http://www.headphonereviews.org/ tätä sivua voi esimerkiksi käyttää apuna, kun etsii uusia luureja.


« Viimeksi muokattu: 29.01.2014 15:15 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #247 : 29.01.2014 15:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.thomann.de/
Kannattaa katsella, usein hyviä tarjouksia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #248 : 17.02.2014 12:36 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Osaakos kukaan suositella hyviä ja käytännöllisiä pelikuulokkeita jokaiseen koneeseen PS3, X360 (PC, PS4)? Tarkoitus olisi lähinnä käyttää yöllä ja illalla. Katsoin että tuollaista Turtle beach PX3:sta saisi vajaalla 90 eurolla. Enemmänkin voisin maksaa jos löytyy hintalaatusuhteeltaan parempia, mutta taas tuollaiset 300e hintaiset pelikuulokkeet tuntuvat hiukan riskiostokselta, kun niitä ei oikein missään pääse testaamaan.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #249 : 17.02.2014 16:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Älä osta mitään pelikuuloketurhakkeita, vaan kunnon peruskuulokkeet hyvältä valmistajalta. Muistaakseni Beyerdynamic DT-880 Pro on ainakin erinomainen kuuloke pelikäyttöön. Rockyn linkkaamasta Thomannista saa yleensä ainakin saksalaisvalmisteista roinaa halvalla, mutta joskus Verkkokauppa.com on halvempi.

Kannattaa näin alkuun hakea sopivilla hakusanoilla kokemuksia Head-fi.orgista. Ja pitäytyä siinä budjetissa. Audifiilien juttuja kun lukee, niin sitä alkaa nopeasti luulemaan, että itsekin tarvitsee välttämättä sen kultakorville tarkoitetun audiokaapelin, vaikka parannusta äänenlaatuun tulee maksimissaan 5%.

Niin joo, kuulokkeista riippuen kuulokevahvistinkin voi olla tarpeellinen. Ja DAC, jotta saat digitaalisen äänen analogiseksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #250 : 17.02.2014 18:02 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili No joo samaa kyllä aluksi ajattelin, mutta mietin vaan tuota normikuulokkeiden liittämistä vahvariin tai telkkariin (tai mihin ne nyt kannattaa liittääkään). Noissa pelikuulokkeissa tulee vissiin oma "vahvistin" mikä liitetään USB:lla pelikonsoleihin, niin ei tulisi varmaan liian hiljaa tai tunkkaisesti tuo ääni. Mietin vain sitä että kuuluuko se ääni riittävän kovaa tuosta telkkarin kuulokepaikasta jos siihen liittää tuollaiset vähän kalliimmat peruskuulokkeet? Ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta en ole koskaan pelannut konsoleita kuulokkeiden läpi.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #251 : 17.02.2014 18:18 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
No joo samaa kyllä aluksi ajattelin, mutta mietin vaan tuota normikuulokkeiden liittämistä vahvariin tai telkkariin (tai mihin ne nyt kannattaa liittääkään). Noissa pelikuulokkeissa tulee vissiin oma "vahvistin" mikä liitetään USB:lla pelikonsoleihin, niin ei tulisi varmaan liian hiljaa tai tunkkaisesti tuo ääni. Mietin vain sitä että kuuluuko se ääni riittävän kovaa tuosta telkkarin kuulokepaikasta jos siihen liittää tuollaiset vähän kalliimmat peruskuulokkeet? Ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta en ole koskaan pelannut konsoleita kuulokkeiden läpi.

Riippuu kuulokkeista. Kannattaa googlailla eri kuulokkeita läpi. Mutta kyllä kuulokevahvari ääntä joka tapauksessa parantaa ja noita saa ihan halvallakin, ainakin portable-malleina. Toki usb-viritelmä voi olla helpoin ratkaisu, mutta ei kannata odottaa mitään kummoista äänenlaatua. Suoraan töllöön ei kannata kuulokkeita kyllä liittää.

Mutta tässä harrastuksessa nälkä kasvaa syödessä, joten kannattaa samantien panostaa kunnolla, ettei myöhemmin kaduta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #252 : 17.02.2014 21:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mutta tässä harrastuksessa nälkä kasvaa syödessä, joten kannattaa samantien panostaa kunnolla, ettei myöhemmin kaduta.
Minä sanoisin melkein päinvastaisen neuvon. Nälkä tosiaan kasvaa, niin kannattaa aloittaa sieltä pohjalta tehdä koko matka ylös :) Jos sitä uutta ja parempaa alkaa tekemään mieli, se on aivan sama kuinka hyvä nykyinen on, se uusi on saatava ;)


Minkälaisia kuulokkeita porukka muuten käyttää lenkkeilyssä/ulkoilussa? Katselin tuossa Sennheiserin CX685 -mallia ja Bosen SIE2 -mallia. Boset voisivat olla pienuutensa vuoksi paremmat, mutta maksaa vähintään lähes 100€. Ei viitsisi ensimmäisistä näin paljoa maksaa, kun näissä se ergonomia on aika oleellista ja se on joka korvalla vähän erilainen. Sennheiserit olisi halvemmat, about 60€, mutta niiden koko mietityttää... Mitäs porukalla siis on käytössä?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #253 : 17.02.2014 21:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nappikuulokkeet tietenkin lenkillä ja kaikissa liikuntamuodoissa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #254 : 17.02.2014 21:53 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
Nappikuulokkeet tietenkin lenkillä ja kaikissa liikuntamuodoissa.
Parasta on olla ilman  ;)
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #255 : 17.02.2014 23:16 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Miksi lenkillä tarvitsee kuunnella mitään?
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #256 : 17.02.2014 23:49 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Miksi lenkillä tarvitsee kuunnella mitään?

Eye of the Tiger
Burning Heart
War (Vince Dicola)
Play-Asia
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #257 : 18.02.2014 00:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Miksi lenkillä tarvitsee kuunnella mitään?
Miksi musiikkia tarvitsee ikinä kuunnella? Se on kivaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #258 : 18.02.2014 18:36 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Miksi lenkillä tarvitsee kuunnella mitään?

Ilman musaa tietyn ajan päästä kaikki huomio on siinä kuinka pohkeissa jomottaa ja on pakko höllentää vauhtia. Hyvällä eeppisellä musalla saa adrealiinit juoksemaan ja voi lisätä normaaliin lenkkiin kilometrin jos toisenkin.

Itse kuuntelen 24/7 musiikkia, aina kotona soi heti kun herään siihen asti kuin menen nukkumaan, joskus laitan jonkun rauhallisen levyn soimaan nukahtamisen ajaksikin. Työmatkallakin on aina napit korvissa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #259 : 18.02.2014 18:53 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili En koskaan pidä kuulokkeita päässä jos olen ulkoleimassa tai liikkumassa jossain muualla. Jotenkin itsesuojeluvaisto pakottaa olemaan varuillaan, kun eihän sitä tiedä jos joku tulee vaikka lyömään kirveellä päähän.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #260 : 19.02.2014 09:33 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Itsekin kuuntelin ennen musiikkia jatkuvasti. Jossain vaiheessa huomasin kuitenkin etten enää oikeasti kuuntele sitä, vaan siitä oli tullut vain taustamelua. Nykyään olen opetellut tuosta tavasta irti, ja nappaan spotifyn päälle vain silloin kun oikeasti tekee mieli kuunnella jotain, ja olen ruennut nauttimaan musiikista aiempaa enemmän. Töissä toki radio pauhaa lähes koko ajan, Se nyt vaan kuuluu ammatin tapoihin  :P

Juoksusta taasen on tullut minulle enemmänkin tapa rentoutua, kuin tapa kohottaa kuntoaan. Se on harrastuksena varsin yksinkertainen, ja pidän siitä juuri siksi. Pyrin juoksun aikana keskittymään vain rauhalliseen hengitykseen, nenän kautta sisään, suun kautta ulos, ja ns kropan "kuunteluun". Eli juurikin siihen, kuinka pohkeissa polttaa, ja säätelen vauhtia sitten sen mukaan :) Kunto kohonee ikään kuin sivutuotteena, fiiliksen pysyessä koukuttavana tekijänä. Itse kokisin musiikin vain häiriötekijäksi lenkillä, vaikka Se varmasti fiilistä tuokin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #261 : 19.02.2014 22:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Oma musiikin kuuntelu on loikannu eri tasolle sen jälkeen kun lähti hifihörhöilyyn mukaan. Edelleen olen kyllä wannabe-hifihörhö, mutta matkalla ollaan kuitenkin ;D Kaksi konkreettista kokemusta on tullut siitä että enää ei kyllä ihan heti takaisin palata. Ensimmäinen tuli kun oli sukuloimassa pikkubileissä ja sielä soi musiikki. Aloin kuuntelemaan että ompas huonolaatuista musiikkia, kun tuntuu niin ohuelta ja mitään sanomattomalta. Hetken päästä tajusin että kyse olikin kaiuttimista ja toistolaitteistosta. Kannettavasta pikku subbariin ja kaiuttimiin. Ennen tähän ei tullut kiinnitettyä huomiota. Toinen tilanne tuli kun ostin uudet kaiuttimet. Olin viikon ilman kaiuttimia eikä tehnyt mieli tehdä mitään TV:n ääressä, kun TV:n kaiuttimet rääkkää korvia. Silti on pitkä matka "oikeaksi" hifihörhöksi vielä. Esim. Creativen T40:t ajaa asiansa varsin hyvin PC:n vierellä ja näistä kuuntelee musiikkiakin ihan mielellään. Vaikka onhan näitä muuallakin kehuttu, niin tuskimpa nämä samalla tasolla on kuin nykyiset Concept 20 kajarit TV:n vieressä.

Yksi asia on muuten myös nostanut päätään tämän harastuksen alettua. Kuulen kaikki pirun vikinät ja suhinat mitä kämpässä on. Joskus vituttaa kun kämppää ei saa oikeasti hiljaiseksi. Patterit suhisee (kaukolämpö), vahvari suhisee/surisee (paska vahvari?), jääkaappi pitää meteliä ja aina jossain vaiheessa päivää kuuluu jotain vitun vikinää jostain päin kämppää. Olen tullut siihen tulokseen että tämä kuuluu myös lämmitys putkistosta. Tähän meinaa mennä hermo oikeasti. Haaveilen että saisi joskus isona kämpän mihin saisi ihan kotiteatteri/kuuntelu huoneen mihin voisi rakentaa akustiikan kunnolla ja äänieristää koko kopin. Tosin ei näillä palkoilla -_-

Mutta musiikista saa nykyään paljon enemmän irti kun on kunnon (tai ainakin keskitason) laitteisto. Tulee ihan kuunneltua musiikkia ja nautittua siitä, ei tule pidettyä sitä ainoastaan taustametelinä. Vaikka on sekin tapa osin käytössä, kun pitää poikaa totutella (aivopestä) musiikkiin ja kunnon laitteistoon ;) Mutta iltasin kun kämppä hiljenee ja hyvällä säkällä putketkin on hiljasempia, musiikista tulee nautittua rauhassa nauttien ja fiilistellen. Vielä kun saisi sen äänieristetyn kuuntelu huoneen...no, haaveita pitää aina olla ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #262 : 19.02.2014 23:00 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Itellä ei kuulu narinaa ku kuulokkeet päässä käytännössä 24/7.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #263 : 20.02.2014 03:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili

Yksi asia on muuten myös nostanut päätään tämän harastuksen alettua. Kuulen kaikki pirun vikinät ja suhinat mitä kämpässä on. Joskus vituttaa kun kämppää ei saa oikeasti hiljaiseksi. Patterit suhisee (kaukolämpö), vahvari suhisee/surisee (paska vahvari?), jääkaappi pitää meteliä ja aina jossain vaiheessa päivää kuuluu jotain vitun vikinää jostain päin kämppää. Olen tullut siihen tulokseen että tämä kuuluu myös lämmitys putkistosta. Tähän meinaa mennä hermo oikeasti. Haaveilen että saisi joskus isona kämpän mihin saisi ihan kotiteatteri/kuuntelu huoneen mihin voisi rakentaa akustiikan kunnolla ja äänieristää koko kopin. Tosin ei näillä palkoilla -_-


Hahaha, tähän pystyy samaistumaan täysin. Piti muunmuassa tukkia yksi ilmastointikanava sen jälkeen, kun se alkoi pitämään niin kovaa meteliä. Toinen on juurikin pakastikin mitä pitää hakata kunnolla välillä, jotta se lorina loppuu. Sinänsä joke, koska asunto on rakennettu muutamia kuukaisia sitten ja kaikki laitteet on ihan minttiä. Varsinkin leffoja katsellessa huomaa hiljaisissa kohtauksissa tilttaavan, kun joku hemmetin pakastin alkaa lorisemaan.

Kuulokkeita voisi muuten käyttää kokoajan, mutta eipä ole vielä niin miellyttäviä tullut vastaan mitä haluaisi pitää jatkuvasti päässään. Lisäksi leffakäyttöön ne eivät sovellu, kun tulee katseltua usein frendien kanssa nuo.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #264 : 20.02.2014 19:13 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Kaikki jääkaapit ja pakastimet yms- yhdistelmät pitävät nykyään aika kovaa ääntä ihan normaalistikin, joten en niitä kyllä lähtisi hakkaamaan, että äänet lähtisivät.

Mutta joo, mikä nyt on paras tapa kiinnittää nuo normikuulokkeet esim, pleikkariin tai boksiin? Tossa testasin tuota vahvarin kuuolekeliitäntää, niin kuuluu todella hiljaa ja huonolaatuisesti. On aika vähän kokemusta audiopiuhoista tai jostain vähän erilaisemmista audio virityksistä, että mikä pitäis virittää ja mihin. Kuulokkeina toimii tällaiset vajaan satasen Audiotechincat, toimivat todella hyvin pc:lla ja puhelimessa, saakohan noita kuulokkeita jotenki suoraan konsoleihin, niin olettaisi ainakin toimivan paremmin.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #265 : 21.02.2014 21:34 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kaikki jääkaapit ja pakastimet yms- yhdistelmät pitävät nykyään aika kovaa ääntä ihan normaalistikin, joten en niitä kyllä lähtisi hakkaamaan, että äänet lähtisivät.

Mutta joo, mikä nyt on paras tapa kiinnittää nuo normikuulokkeet esim, pleikkariin tai boksiin? Tossa testasin tuota vahvarin kuuolekeliitäntää, niin kuuluu todella hiljaa ja huonolaatuisesti. On aika vähän kokemusta audiopiuhoista tai jostain vähän erilaisemmista audio virityksistä, että mikä pitäis virittää ja mihin. Kuulokkeina toimii tällaiset vajaan satasen Audiotechincat, toimivat todella hyvin pc:lla ja puhelimessa, saakohan noita kuulokkeita jotenki suoraan konsoleihin, niin olettaisi ainakin toimivan paremmin.
Ehkä joku halpis pakastin/jääkaappi kombo pitää ääntä, mutta ei ainakaan tuo oma suomalainen Rosenlew pidä pihaustakaan normaalisti. Tai nykyään vissiin ruotsalaisomisteinen, mutta laatutuote muuten kaikin puolin.

Eikö joku tollanen usb stereo adapteri kävisi tohon sun ongelmaan?

link
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #266 : 21.02.2014 22:55 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili No joo, olen vain kuullut myyjiltä, että nuo uudet jääkaapit yleensä pitävät aika kovaa ääntä, tosi ei koske varmaankaan kaikkia malleja.

En kyllä osaa sanoa kuinka hyvin pelikonsolit tunnistavat noita usb adapteri härpäkkeitä, pitää varmaan testata jos löytyy jostain.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #267 : 10.03.2014 16:51 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Kellään suositella kuulokkeita iPhonen kaveriksi pääasiassa bussissa ja junassa tapahtuvaan musiikin kuunteluun? Musiikin kuuntelun (ja ohjauksen, play/pause/volume yms.) lisäksi kuulokkeilla pitäisi onnistua puhelut. Tähän mennessä käytössä on ollut puhelimen mukana tulleet Applen EarPodsit, mutta seuraavat kuulokkeet voisivat olla mieluiten langattomat, mukavammat päässä, kompaktit ja omata (edes hieman) paremman äänenlaadun.

Hinnalla ei ole niin suurta merkitystä (varsinkin jos on laadukkaat kuulokkeet kyseessä), kun niitä tulisi sen verran paljon käytettyäkin. Lisäksi kuuntelu tapahtuu pääosin bussissa ja muissa suhteellisen meluisissa paikoissa, joten äänenlaadullakaan ei ole ratkaisevaa merkitystä.

Bluetooth-headseteistä ei tosiaan ole aikaisempaa kokemusta, kun muistaakseni ainakin aikaisemmin bluetooth heikensi(-tää?) aika paljon äänenlaatua? Mites sitten vaikutus (kännykän) akunkestoon? Älykännykän akunkesto kun on jo valmiiksi surkea. Katselin kuitenkin jo mm. näitä jotka täyttävät oikeastaan kaikki kriteerit, mutta parempiakin varmasti löytyy. Loppupeleissä langattomuus ei ole niin pakollinen ominaisuus jos kuulokkeet ovat muuten erinomaiset.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #268 : 10.03.2014 20:27 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kellään suositella kuulokkeita iPhonen kaveriksi pääasiassa bussissa ja junassa tapahtuvaan musiikin kuunteluun? Musiikin kuuntelun (ja ohjauksen, play/pause/volume yms.) lisäksi kuulokkeilla pitäisi onnistua puhelut. Tähän mennessä käytössä on ollut puhelimen mukana tulleet Applen EarPodsit, mutta seuraavat kuulokkeet voisivat olla mieluiten langattomat, mukavammat päässä, kompaktit ja omata (edes hieman) paremman äänenlaadun.

Hinnalla ei ole niin suurta merkitystä (varsinkin jos on laadukkaat kuulokkeet kyseessä), kun niitä tulisi sen verran paljon käytettyäkin. Lisäksi kuuntelu tapahtuu pääosin bussissa ja muissa suhteellisen meluisissa paikoissa, joten äänenlaadullakaan ei ole ratkaisevaa merkitystä.

Bluetooth-headseteistä ei tosiaan ole aikaisempaa kokemusta, kun muistaakseni ainakin aikaisemmin bluetooth heikensi(-tää?) aika paljon äänenlaatua? Mites sitten vaikutus (kännykän) akunkestoon? Älykännykän akunkesto kun on jo valmiiksi surkea. Katselin kuitenkin jo mm. näitä jotka täyttävät oikeastaan kaikki kriteerit, mutta parempiakin varmasti löytyy. Loppupeleissä langattomuus ei ole niin pakollinen ominaisuus jos kuulokkeet ovat muuten erinomaiset.
https://www.expert.fi/Tuotteet/Audio/Kuulokkeet/Logitech-Ultimate-Ears-600VI
600VI mallista löytyy napit ja mikki johdosta. Ovat vielä tavallisen tallaajan hinnoissa.

Verkkokauppa.com ja Gigantti ovat ainakin poistaneet Ultimate Ears-nappikuulokkeet valikoimistaan. Sääli, koska parempia in-ear-nappeja valmistavaa yritystä ei ole vielä tullut itselleni vastaan. Viimeiset kymmenen vuotta olen ostanut vain UE:n nappeja matkakuunteluun. Kaksi edellistä kuulokeparia hajosivat liitännästään ympärivuotisen ja jokaviikkoisen käytön takia. Tällä hetkellä kolmannet mallit menossa ja on ne matkakuunteluun kyllä loistavat. Hintahaitari UE:lla yltääkin sitten aina sinne 1000 euron referenssinappeihin, joita käyttävät lähes kaikki artistit, jotka eristäviä nappeja tarvitsevat. Sellaisiin kun olisi joskus varaa.  ;D
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #269 : 08.07.2014 16:03 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli uudet kuulokkeet hankittua. Tällä kertaa päädyin hankkimaan Audio Technican ATH-M50x kuulokkeet. CDONista tilasin ja hintaa kertyi 127,2€, kun käytin 20% alennustarjouksen.

Aikaisemmat ATH-M50 mallin kuulokkeethan ovat olleet todella suosittuja ja tähän uuteen malliin ei ole ihmeitä lähdetty tekemään, sillä mitäpä sitä toimivaa muuttamaan. Uutena on kuitenkin tullut irroitettava johto, joka on hyvä juttu. Mukana tuli 3 erilaista johtoa. Mobiilikäyttöön hyvä 1,2 metrinen suora johto, 3 metrin suora johto sekä 1,2 metrin kierrejohto. Johdot tuntuvat laadukkailta ja ovat melko paksuja, kun on tottunut nappikuulokkeiden ohkaisiin johtoihin. :)

Rakenne on laadukas. Kuulokkeet eivät natise taivutettaessa ja uskon, että nämä kestävät kovaakin käyttöä. Korvakupit kääntyvät lähes joka suuntaan ja kuulokkeet saa taitettua pienempään tilaan kuljetusta varten. Mukana tuli myös oma kuljetuspussukka.

Ääni näissä on ainakin omaan korvaan todella hyvä. Varsinkin basso on todella napakka, eikä peitä alleen muita ääniä. Enempää en oikein osaa luonnehtia, mutta eiköhän kiinnostuneille netistä löydy paljon käyttökokemuksia.

Päässä kuulokkeet ovat mukavimmasta päästä. Omat korvat eivät kipeytyneet pidemmässäkään kuuntelusessiossa. Ovaalin muotoiset korvakupit auttavat tässä, sillä ne mukailevat korvan muotoa. Monissa kuulokkeissa näkee pyöreitä korvakuppeja, jolloin osa korvasta jää ulkopuolelle.

Suosittelen lämpimästi näitä kuulokkeita!

Alla youtube videolinkki, niin näkee "luonnossa" millaiset ovat.Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 09.07.2014 16:07 kirjoittanut Kubs »
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines