Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 15
Tulostusversio
Aihe: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto  (Luettu 217193 kertaa)
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #120 : 25.01.2010 19:47 »
Skimaski Jäsen Viestejä: 2 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite ostin vähän aikaa sitten kaverin suosituksesta nämä http://cdon.fi/kotielektroniikka/akg_k_518_dj_fullsize-656725

elis AKG-K518DJ ja täytyy sanoa että hinta/laatusuhde on kyllä enemmän kuin kohallaan.

Tuhti soundi, taittuu hyvin taskuun ja peittää ympäristön melua riittävästi.

Ainoo vika että tuntuu ainaki aluks grippaavan vähän turhankin tiukkaan pään ympärile kiinni mutta kai ne siitä löystyy..
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #121 : 27.01.2010 15:06 »
Skimaski Jäsen Viestejä: 2 Basaaripisteet: 0 Profiili


Kaksi Sharpin semmosta ''ihan tavallista'' GF-6161 ja GF-8787.
Sitten on vielä toi Williamsonin, varmaan 80 luvun alussa tehty soitin jossa on kaksi kasettipesää ja vinyylidekki.



Vieläkö haluaisit noista jonkun myydä? Oon plärännyt vanhoja kassuja läpi ja tarve hyvälle mankalle olisi kova!  :)
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #122 : 07.02.2010 21:10 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Kumman kaa?

Sennheiser CX 550 http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/272830

Vai

Sony MDR-EX500LP http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/316507
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #123 : 29.05.2010 16:13 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili On alkanut kiinnostaa ihan oikeat äänentoistolaitteistot. Sonyn pakettiteatterilla saa kyllä perussurroundin, mutta ääniala ja -paine eivät pärjää alkuunsakkaan kunnon laitteistolle. Lähinnä Orbien suntaan tässä on kuolattu. Tonnilla saisi jo hyvän kokoonpanon kasaan. Harmittavasti verkkokauppa myy toistaiseksi vain tuota Mod1 plussaa, jossa vain keskellä on tuplapallot. Orb audion omilla sivuilla myynnissä oleva People's Choice olisi kokoonpanoltaan ihanteellinen. Stereomusiikkia ajatellen nuo tuplat sivuilla olisi ehdottomat. Toisaalta joutuu varmaan harkitsemaan 6.1 tai 7.1 settiäkin, jotta HD -ääniformaateista saa riittävästi irti.

Hankinta ei todellakaan ole vielä ajankohtaista, mutta mukava jo miettiä tulevaa kotiteatterisettiä. Tässä on kuitenkin vielä muutto välissä ja sen aiheuttama mojova käteisvaje, joten parasta olla innostumatta vielä liikoja. ;)

Onko lautalaisilla kokemuksia Orbeista tai kenties vastaavista pienkaiuttimista?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #124 : 22.07.2010 16:02 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Täältä varmaan löytyy jotain audiofiilejä. Eniveis, mulla on tällainen pieni koppero huoneena ja olen miettinyt, että olisi kiva mikäli hankkisin jotain laadukkaampaa näiden 15 euron 2.0-tietokonekajarien tilalle. Itsehän en ole koskaan mikään kovin valikoiva ollut näistä asioista - pitkään pärjäsin 10 euron sankakuulokkeilla, kunnes kolmansien sellaisten jälkeen päivit 20 euron nappikuulokkeisiin joihin olen ollut aika tyytyväinen. Niillä kuitenkin kuuntelen musaa lähinnä iPodissa ja niiden laatu on ihan kiva. Nämä 15 euronkin Logitecj-kajarit ovat sinänsä ihan ookoot - voisivat olla huonommatkin.

Millaista voisi siis suositella mikäli huone ei ole mikään kovin iso - surround voisi olla aika hankalaa siis - ja tarvisi lähinnä tietokoneeseen musiikinkuunteluun kajarit? Olisiko 2.1 kenties paras vaihtoehto? Ja hintaluokasta sen verran että ei mitään tonnia tarvitse olla mutta jossain muutamansadan euron paikkeilla varmaan enintään pyörittäisiin. Ja kuten sanoin, en ole koskaan mikään erityisen "picky" ollut eli ei tarvitse sanoa että "tuolla hinnalla ei saa mitään hyviä", ellei se ero tosiaan ole niin pieni 15 euron ja 300 euron kajarien välillä.

Vähän tällaista kyselisin. Aloitetaan nyt täältä ja katsellaan vähän teidän ehdotuksia ennen kuin uskaltaakaan siirtyä mihinkään audiofiilifoorumeille... :D Ja ideahan on tosiaan vasta idean tasolla että mitään varmuutta ei siitä ole, että toteutanko edes tätä hankettani. :)
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #125 : 25.07.2010 17:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt tuli vihdoin laitettua silmät kiinni sijoitettua rahaa äänen toistoon hiukan. Creative Gigaworks T40 Series II verkkokauppa.comista 110,90€. Kuuntelin useampaa 2.1 järjestelmää ja yhtä 2.0 järjestelmääkin paikan päällä ja useassa oli hyvin tukkoinen tai "sumuinen" ääni. Samoin basso tuntui monessa 2.1 järjestelmässä korkeammalla volyymilla tasaiselta pauhaamiselta tai pahimmillaan jopa ulinalta. Jopa eräässä 100€:n laitteessa monet äänet tuntuivat hukkuvan basson alle ja ääni oli kaukana kirkkaasta.

Nämä testatut kun ei oikein miellyttänyt päätin ottaa riskin ja luottaa netti suosittelijoihin ja lunastaa jo mainitun paketin, eli Creative Gigaworks T40 Series II ilman testiä kun ei testattava ollut. Ja olen kyllä erittäin tyytyväinen. Ääni on kirkas, bassoa löytyy maltilisesti, mutta hyvin sen verran että saa "jytinän" tunteen. Ja kokonaisuus on ihan eri maailmasta verratuna testattuihin 2.1 järjestelmiin. Lisäksi jopa ulkonäkö on varsin miellyttävä. Kiiltävä musta ja kaiuttimet näyttävän painavilta, ei miltään muovi leluilta. Todellakin hyvä ostos.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #126 : 25.07.2010 18:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin sijoitin tuossa muutama viikko sitten äänentoistoon hieman enemmänkin, kun hommasin kunnon kotiteatterisysteemit olohuoneeseen. Jonkinnäköinen tilaäänijärjestelmä on ollut ostoslistalla jo vuosia ja nyt viimein oli sopiva hetki rahatilanteen ja työpaikan suhteen. Ei mitään maailman parhaita laitteita tällä budjetilla saanut, mutta hintaluokassaan varsin laadukkaat vehkeet tuli silti hankittua. Ja tyytyväinen olen ollut hankintaan. Alunperin tarkoituksena oli ostaa joku paketti, mutta päädyin nyt kuitenkin sijoittamaan ihan kunnon vehkeisiin niin ei tarvitse sitten myöhemmin katua.

Laittesto on tällä hetkellä 5.1. Onnekkaasti jouduin ostamaan vain vahvistimen, subwooferin ja keskikaiuttimen, sillä loput neljä kaiutinta sain faijalta "lainaan". Se hyvä puoli ainakin siis musiikkia ja audiopuolta harrastavissa perheenjäsenissä, että varmasti löytyy hyviä kaiuttimia myös ylimääräisinä nurkista pyörimästä.

Vahvistin on musta Onkyon TX-SR508, joka on ihan kehuttu ja hyvinhän tuo toimii. Ominaisuuksia löytyy riittävästi ja teknisesti varsin riittävä omaan käyttööni. Mukavana lisänä halvempiin malleihin on myös AUX-sisäänmeno, eli iPodin kuuntelu onnistuu myös. Ja kuulostaa kyllä aika vitusti paremmalta kuin näistä koneen Logitecheistä. Tähän vahvistimeen päädyin aika nopeasti edullisen hinnan, hyvien ominaisuuksien ja mallin uutuuden (tukee mm. HDMI 1.4) takia.

Subwooferin valinnan kanssa olikin ehkä eniten ongelmia, sillä se on kuitenkin hyvin tärkeä elementti kokonaisuudessa ja halvalla ei saa kovin hyvää. Ongelmana oli myös se, ettei meillä ollut juurikaan edullisia mutta toimivia subwoofereita myynnissä Verkkiksessä. Laite, johon lopulta päädyin oli Audio Pron Sub Level 108. Todella edullinen, mutta hintaluokassaan kuitenkin varsin hyvä laite. Seuraava tätä parempi olisi sitten taas maksanut reilusti yli satasen enemmän, joten päädyin tähän ja olen ollut tyytyväinen.

Keskikaiuttimen kanssa oli myös vähän ongelmia, sillä ainoa vaihtoehto oli käytännössä sijoittaa se tv-tasolle television eteen. Vaatimuksiin kuului siis suhteellisen pieni koko, joka olikin todella rajoittava kriteeri, sillä useimmat keskikaiuttimet tahtovat olla vähintään 14cm korkeita. Televisioni eteen ei kuitenkaan kovin korkeaa mahdu, sillä television ruudun ja pöydän välinen etäisyys on vain 12,5cm. Lisäksi tietysti kovin pienet elementit omaavat kaiuttimet harvoin ovat erityisen hyviä. Päädyin hankkimaan Elacin Cinema XL Center -keskikaiuttimen, joka on pienestä (n. 10cm) korkeudestaan huolimatta varsin pätevä vehje. Kaiutin on musta ja reunoilta pianolakattua muovia ja päältä harjattua alumiinia. Sopii siis varsin hyvin yhteen mustan Samsungin televisioni kanssa.

Etu- ja takakaiuttimina toimivat Pioneerin pöntöt, jotka ovat tarpeisiini nähden ihan kelpo vehkeet. Sijoittelussakaan ei juuri ollut ongelmia.

Yhteensä tähän settiin meni rahaa sellaiset 600€, joka on about tuplasti yli alkuperäisen budjetin. Tiedän, ei vielä edes ole kovin kalliit laitteet, mutta enpä ole myöskään mikään kultakorva joten näillä mennään. Selvästi eniten maksoi vahvari, jonka hinta muodostikin yli puolet lopullisesta summasta. Loppu jakaantui sitten subbarin, keskikaiuttimen ja erinäisten kaapelien kesken. Onnea oli kyllä siinä, että näissä hifilaitteissa ja varsinkin kaikissa kaapeleissa tuppaa olemaan aika reilut katteet. Alennusta tuli siis rutkasti, eikä näihin kyllä olisi ohv. hinnoilla ollutkaan varaa.


tallennettu
Vs: Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #127 : 26.07.2010 10:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
...

Kiitos. Palautit maanpinnalle aika nopeasti... :/
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #128 : 04.10.2010 16:12 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka Sennheiserin HD-555:t ovatkin erinomaiset kuulokkeet, saa niistä vieläkin paremmat mitä yksinkertaisimman modauksen avulla.

http://www.youtube.com/watch?v=PvQ8PzBrHXE

Tein tuon juuri äsken ja ääni parani, se vahvistettakoon. Ei tosin ehkä ihan hirveästi, mutta saundi on ainakin ilmavampi, "kolmiulotteisempi" ja tasapainoisempi. Tilaa siis on selkeästi enemmän ja äänet tuntuvat jotenkin kevyemmiltä. Jos löytyy kyseiset kuulokkeet, niin suosittelen ottamaan meisselin käteen ja repäisemään ne vaahtomuovit sieltä pihalle. Ja jos ei miellytä, niin kaipa ne saa takaisinkin liimattua.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #129 : 04.10.2010 16:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vaikka Sennheiserin HD-555:t ovatkin erinomaiset kuulokkeet, saa niistä vieläkin paremmat mitä yksinkertaisimman modauksen avulla.

http://www.youtube.com/watch?v=PvQ8PzBrHXE

Tein tuon juuri äsken ja ääni parani, se vahvistettakoon. Ei tosin ehkä ihan hirveästi, mutta saundi on ainakin ilmavampi, "kolmiulotteisempi" ja tasapainoisempi. Tilaa siis on selkeästi enemmän ja äänet tuntuvat jotenkin kevyemmiltä. Jos löytyy kyseiset kuulokkeet, niin suosittelen ottamaan meisselin käteen ja repäisemään ne vaahtomuovit sieltä pihalle. Ja jos ei miellytä, niin kaipa ne saa takaisinkin liimattua.
Katos vaan. Siellä tosiaan oli ylimääräiset vaahtomuoviläpät. Pois tuommoiset. Kyllähän tässä selkeä ero on, ei mikään mieletön, mutta ero kuitenkin. Voi tosin olla että ääntä vuotaa myös nyt uloskin enemmän.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #130 : 04.10.2010 18:20 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuollasten vähän parempien kuulokkeiden kanssa kannattanee käyttää jotain kuulokevahvistinta/DACia (Digital-to-Analog Converter), varsinkin jos normaalisti käyttää jotain integroitua äänikorttia. Integroitujen äänikorttien laatu on tunnetusti surkea, joten jos äänenlaadusta tykkää niin sellaista ei pidä käyttää.

Samaten, jos käyttää jotain parin sadan tai kalliimpia hifi-kaiuttimia, on DAC aika ehdoton. Integroitu äänikortti saa hyvätkin kaiuttimet kuulostamaan parin kympin PC-purkeilta.

NuForce uDac-2 on kait saanut ihan hyviä kehuja vaikkei ole mitenkään hirveän kallis. Tukee resoluutioita 96kHz/24bit asti (äänikortit yleensä 48kHz/16bit) mikä on hyvä, mutta suurimmalle osalle turha ominaisuus korkearesoluutioisen musiikin huonon saatavuuden takia. Kustantaa 120$. En tiedä saako noita jostain päin Eurooppaa. Ei myöskään ole omakohtaista kokemusta, joten en tiedä kuin hyvä on.
tallennettu
Vs: Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #131 : 19.10.2010 15:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Vahvistin on musta Onkyon TX-SR508, joka on ihan kehuttu ja hyvinhän tuo toimii. Ominaisuuksia löytyy riittävästi ja teknisesti varsin riittävä omaan käyttööni. Mukavana lisänä halvempiin malleihin on myös AUX-sisäänmeno, eli iPodin kuuntelu onnistuu myös. Ja kuulostaa kyllä aika vitusti paremmalta kuin näistä koneen Logitecheistä. Tähän vahvistimeen päädyin aika nopeasti edullisen hinnan, hyvien ominaisuuksien ja mallin uutuuden (tukee mm. HDMI 1.4) takia.
Kuinkas olet ollut tuohon Onkyoon tyytyväinen? Toimiiko PS3 tms. hyvin vahvistimen kautta? Olen varovasti hiukan katsellut noita vahvistimia kun on toi TV tullut hankittua ja kuullut sellaista pahaa että useassa Onkyossa on sellainen tyyppi vika joka tuo screen tearingia (tai jotain ongelmia kuvaan) peleihin tai leffoihin. Onko tälläistä tullu vastaan?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #132 : 19.10.2010 16:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Vahvistin on musta Onkyon TX-SR508, joka on ihan kehuttu ja hyvinhän tuo toimii. Ominaisuuksia löytyy riittävästi ja teknisesti varsin riittävä omaan käyttööni. Mukavana lisänä halvempiin malleihin on myös AUX-sisäänmeno, eli iPodin kuuntelu onnistuu myös. Ja kuulostaa kyllä aika vitusti paremmalta kuin näistä koneen Logitecheistä. Tähän vahvistimeen päädyin aika nopeasti edullisen hinnan, hyvien ominaisuuksien ja mallin uutuuden (tukee mm. HDMI 1.4) takia.
Kuinkas olet ollut tuohon Onkyoon tyytyväinen? Toimiiko PS3 tms. hyvin vahvistimen kautta? Olen varovasti hiukan katsellut noita vahvistimia kun on toi TV tullut hankittua ja kuullut sellaista pahaa että useassa Onkyossa on sellainen tyyppi vika joka tuo screen tearingia (tai jotain ongelmia kuvaan) peleihin tai leffoihin. Onko tälläistä tullu vastaan?

Olen kyllä ollut tyytyväinen. En tosiaan kyllä mikään kultakorva ole, mutta omasta puolestani ihan kelpo vehje.

Mitään screen tearingia tai muuta ns. vikaa en ole havainnut. Joskus tuo kyllä bugii jotain, esim. hukkaa kuvan tai ääni ei tule, mutta on korjaantunut suht nopiaan klikkaamalla jotain muuta kanavaa ja palaamalla sitten takaisin PS3:lle. Voin kyllä suositella tuota Onkyota, varsin hyvä laite omassa hintaluokassaan ainakin.  :)
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #133 : 19.10.2010 16:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse en Onkyota menisi ostamaan. Vuoden alussa kun katselin itselle uutta vahvaria, päädyin Sonyn malliin. Nuo Onkyot pamahtelee paskaksi vähän väliä, kun kuumenevat liikaa. Onhan ne tietty vähän halvempia, että ei siinä mitään. Äänenlaatukin on varmaan hintaan nähden hyvä, mutta tosiaan kuumenemisongelman takia päätin ottaa luotettavamman Sonyn. Tässä omassa mallissa ei ole muuta moittimista muuta kuin että ei ole on-screen-menua (ts. säädöt ym. näkee vain vahvarin näytöltä eikä esim. TV:n kautta).

Malli oli siis SONY STR-DH800.
Play-Asia
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #134 : 19.10.2010 16:42 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin olen kuullut joistain kuumenemisongelmista joillain, mutta itsellä on kyllä pysynyt ihan normaalin lämpöisenä tuo masiina.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #135 : 16.12.2010 22:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Päivitetääns tuota vahvistimen (Onkyo TX-SR508) tilannetta sen verran, että laite on nyt huollettu. Ongelmanahan oli siis se, että takakaiuttumien äänet menivät ristiin kun PS3 syötti PCM-ääntä laitteeseen. Ongelma oli ihan Onkyonkin tiedossa ja HeinZ minut siihen suuntaan ystävällisesti osoittikin löytämällä kyseisen ongelman kuvauksen valmistajan sivuilta. Pistin sitten mailia mutta kun eivät vastanneet (vieläkään), niin soitin suoraan maahantuojan huoltoon joka sijaitsikin Haagassa. Vein masiinan sinne ja hain poies seuraavana päivänä. Ongelma korjaantui firmwaren päivityksellä ja nyt toimii mainiosti. Hölmöä vain, kun ei tuotakaan voinut itse hoitaa mutta onhan siinä aina omat riskinsä kun firmistä päivittää..

Ainoa asia, jota tuossa Onkyossa moittisin hieman on ajoitttaiset häiriöt kuvassa. Nämä eivät onneksi ilmaannu koskaan kesken kaiken, vaan rakeet yms. huomaa heti käynnistyessä. Poistuvat kyllä sitten kanavan vaihdon tai boottauksen jälkeen. Eikä noita niin usein muutenkaan tule.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #136 : 04.01.2011 14:20 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ennestään omistan AKG K271 mkII:set, joita olen soittanut 20€ halpisvaffarin läpi. Ja olen ollut tyytyväinen, pidän näiden neutraalista, selkeästä ja erottelevasta soinnista paljon. Bassojytkeen kuuntelemiseen eivät varmasti sopivimmat, mutta kyllä näillä esim. elektronista musiikkiakin mielellään kuuntelee. Mutta nyt tekisi mieli jotain parempaa, ja varsinkin AKG K701:set kuumottelis, kun alle 200€ hintaan ovat saatavissa, mutta nettikonsensuksen mukaan vaativat kuulokevahvistimen kaverikseen, lähinnä tukemaan alapään toistoa. Dilemmana on, että saako mistään ~100€ kuulokevahvaria, joka toimisi noiden kanssa?
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #137 : 04.01.2011 16:03 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ennestään omistan AKG K271 mkII:set, joita olen soittanut 20€ halpisvaffarin läpi. Ja olen ollut tyytyväinen, pidän näiden neutraalista, selkeästä ja erottelevasta soinnista paljon. Bassojytkeen kuuntelemiseen eivät varmasti sopivimmat, mutta kyllä näillä esim. elektronista musiikkiakin mielellään kuuntelee. Mutta nyt tekisi mieli jotain parempaa, ja varsinkin AKG K701:set kuumottelis, kun alle 200€ hintaan ovat saatavissa, mutta nettikonsensuksen mukaan vaativat kuulokevahvistimen kaverikseen, lähinnä tukemaan alapään toistoa. Dilemmana on, että saako mistään ~100€ kuulokevahvaria, joka toimisi noiden kanssa?

Alemman hintaluokan kuulokevahvareista FiiO E7 on varmaankin ihan hyvä valinta. Kannattaa katsella Head-fi.orgista tarkemmin, mitä tosta sanotaan ja pelittääkö hyvin AKG 701:sten kanssa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #138 : 04.01.2011 20:25 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Alemman hintaluokan kuulokevahvareista FiiO E7 on varmaankin ihan hyvä valinta. Kannattaa katsella Head-fi.orgista tarkemmin, mitä tosta sanotaan ja pelittääkö hyvin AKG 701:sten kanssa.
Kuumotuksesta huolimatta tulin järkiini, ja päätin jättää ostamatta sekä K701:set, että niiden kaveriksi (selvitystyön jälkeen) haluamani FiiO E9 ampin. Combolle tulisi hintaa noin 300€, mutta onko järkeä sijoittaa, kun intti alkaa maanantaina. Ei siinä paljoa jää audiohifistelylle aikaa.  :lol: Saa luvan siirtyä näiden ostelu loppusodan jälkeiselle ajalle, kuten myös uuden PC:n osto.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #139 : 12.01.2011 17:13 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Onnistuin hukkaamaan Sennheiser cx-300:sta toisen kuminupukan kuulokkeesta. Olisko kellään tietoa saako niitä jostain hommattua uusia? Muut koot eivät oikeen sovi hyvin.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #140 : 12.01.2011 18:04 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulla on sellanen käsitys, että PARTFIX OY:n kautta voisi saada. En ole varma, mutta kannattaa ainakin kokeilla:

http://www.suomenyritykset.fi/PARTFIX%20OY/11260963/
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #141 : 12.01.2011 19:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Tilasin MEElectronisin M9-nappikuulokkeet ko. firman kotisivuilta postikuluineen 20 eurolla. Paketti lähti 6. päivä ja tuli eilen postiluukusta eli uskomattoman nopeasti.

Näiden on kehuttu olevan parhaat kuulokkeet tässä hintaluokassa (ja vähän ylemmässäkin), joten oli kokeiltava kun kämppis onnistui hävittämään mp3-soittimeni ja kuulokkeet siinä samalla. Hyvältä kuulostaa ainakin Spotifyn high quality -striimi Galaxy S -puhelimessa. Illemmalla testailen vielä Androidin maksullisella PowerAMP-soittimella mp3:sia.

Mukana tuli myös pieni kantohässäkkä ja erikokoisia kuulokenappeja. Aika lyömätön diili tähän hintaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #142 : 12.01.2011 19:54 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mulla on sellanen käsitys, että PARTFIX OY:n kautta voisi saada. En ole varma, mutta kannattaa ainakin kokeilla:

http://www.suomenyritykset.fi/PARTFIX%20OY/11260963/

Ok kiitoksia, mutta löytyikin jo amazonista muutaman kappaleen paketteina. Hyvä varmaan olla pari ylimääräistä. Ihme, ettei aikaisemmin ole mennyt hukkaan.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #143 : 12.01.2011 20:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Tilasin MEElectronisin M9-nappikuulokkeet ko. firman kotisivuilta postikuluineen 20 eurolla. Paketti lähti 6. päivä ja tuli eilen postiluukusta eli uskomattoman nopeasti.

Tänks, oli kuulokkeet hakusessa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #144 : 19.06.2011 18:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllä näissä kuulokkeissa se taso tuntuu nousevan aina hiukan kalliimmissa. Prismassa oli 39€:n Sonyn MDR-XB20EX kuulokkeet 19,50€:lla. Eihän tässäkään ole kyse mistään huippukuulokkeista, mutta vanhoihin perus 20€:n Sony kuulokkeisiin eroa kyllä tulee. Ääni on monipuolisempi, laajempi ja jykevämpi. Vaikkakin edelleen hiukan tukkoinen. Mutta ihan kelpo ostos sinänsä.

Vinkkinä muuten Leppavaarassa Sellon Prismassa Sonyn ja Philipsin kuulokkeita pieni kasa -50%. Oli sielä yhdet 120€:n ja oliko 199€:nkin kuulokkeet puoleen hintaan. Jos on lähellä ja kaipaa kuulokkeita kannattaa ehkä käydä vilkasemassa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #145 : 19.06.2011 18:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kyllä näissä kuulokkeissa se taso tuntuu nousevan aina hiukan kalliimmissa. Prismassa oli 39€:n Sonyn MDR-XB20EX kuulokkeet 19,50€:lla. Eihän tässäkään ole kyse mistään huippukuulokkeista, mutta vanhoihin perus 20€:n Sony kuulokkeisiin eroa kyllä tulee. Ääni on monipuolisempi, laajempi ja jykevämpi. Vaikkakin edelleen hiukan tukkoinen. Mutta ihan kelpo ostos sinänsä.

Itsekin hankin tuossa pari päivää sitten kyseiset Sonyn nappikuulokkeet. Jo toiset Sennheiserit hajosivat reilun vuoden sisään, joten en vaihdossa viitsinyt enään moisia ottaa kun kaverit suosittelivat noita. Ihan tyytyväinen ole ollut itsekin.
tallennettu
Vs: Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #146 : 19.06.2011 19:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kyllä näissä kuulokkeissa se taso tuntuu nousevan aina hiukan kalliimmissa. Prismassa oli 39€:n Sonyn MDR-XB20EX kuulokkeet 19,50€:lla. Eihän tässäkään ole kyse mistään huippukuulokkeista, mutta vanhoihin perus 20€:n Sony kuulokkeisiin eroa kyllä tulee. Ääni on monipuolisempi, laajempi ja jykevämpi. Vaikkakin edelleen hiukan tukkoinen. Mutta ihan kelpo ostos sinänsä.

Itsekin hankin tuossa pari päivää sitten kyseiset Sonyn nappikuulokkeet. Jo toiset Sennheiserit hajosivat reilun vuoden sisään, joten en vaihdossa viitsinyt enään moisia ottaa kun kaverit suosittelivat noita. Ihan tyytyväinen ole ollut itsekin.
30min jälkeen huomasin kuulokkeiden perusvian: Liian lyhyt johto. Miksi näiden pitää olla niin pirun lyhyitä? Tai juuri tämän pituisia. 10cm lisää niin se riittäisi. Nyt tulee käymään todennäköisesti samoin kuin aikaisemmille: Vasen kuuloke mykistyy kun se on jatkuvasti kireänä. Ja lyhyys on ongelma laittaa piuhan sitten kajareiden kautta tai koneen etupaneelista. Kajareista johto tulee näppäimistön yli kun on niin lyhyt johto. Lisäksi en usko että liitin tykkää jos otan johtoa päivittäin pois ja takaisin. Koneen (joka on oikealla alhaalla) etupaneelista taas tulee usein jännitystä vasempaan kuulokkeeseen. Tämä on juuri tätä kun laitetaan insinöörit suunnittelmaan näitä. Taas on käytettävyys unohtunut. Ja kun ei tosiaan tarvitsisi olla kuin se 10cm pidempi, se riittäisi. Joten ei viitsisi ostaa metrin tai edes puolen metrin pituista lisäpiuhaa. Varsinkin kun se siihen laatuunkin hiukan vaikuttaa. Prkl...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #147 : 19.06.2011 19:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Meikälle pituus on varsin passeli. Riittää hyvin taskuun, muttei ole liian pitkä kuten Sennheisereissäni. Nämä Sonyt eivät myöskään tunnu menevän kovinkaan helposti sotkuun taskussa, kuin aikaisemmat, mikä onkin hyvä juttu. Johtuisiko siitä, että kaapeli on vähän paksumpi ja litteä. Hyvä asia enivei, koska kuulokkeiden johtojen setviminen on raivostuttavaa puuhaa.
tallennettu
Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #148 : 04.07.2011 10:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Pisin uudet napit tulemaan. Tällä kertaa Gigantista ja Sonyt, kun ei hinta päätä huimannut ja kuullut oikeastaan vain hyvää näistä napeista. Pistän linkin, jos muitakin sattuisi kiinnostamaan.

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/tv-ja-aani-tarvikkeet/kuulokkeet/MDREX300SLB/sony-nappikuulokkeet-mdr-ex300slb
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto « Vastaus #149 : 04.07.2011 11:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pisin uudet napit tulemaan. Tällä kertaa Gigantista ja Sonyt, kun ei hinta päätä huimannut ja kuullut oikeastaan vain hyvää näistä napeista. Pistän linkin, jos muitakin sattuisi kiinnostamaan.

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/tv-ja-aani-tarvikkeet/kuulokkeet/MDREX300SLB/sony-nappikuulokkeet-mdr-ex300slb

Vaikka olenkin in-ear-kuulokkeita vastaan aina paininut, niin viime aikoina sellaistenkin hankkiminen on käynyt mielessä. Lähinnä lentokone-käyttöön, niin saisi melun suljettua paremmin pois. Nämä nyt ois ainakin huokeat. Mutta mites, johto 60cm? Eikö ne yleensä ole ainakin metrin mittaisia, vai olenko nähnyt unta?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 15
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines