Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Google+  (Luettu 9259 kertaa)
Google+ « : 29.09.2011 20:01 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nyt kun Facebook alkaa olemaan päivä päivältä paskempi ja perseempi, onkin aika siirtyä Google+ palveluun. Google+ on nykyään avoinna kaikille ja mikäli gmail-account löytyy, Google+:n aktivoimisessa menee alle sekunti.

Tässä vielä ärsyttävä Google+ propaganda-biisi.


Totta puhuen Google+ vaikuttaa paremmalta kuin Facebook, mutta sitä ei kukaan käytä, joten tuskin tulee itselläkään hirveästi käytettyä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #1 : 29.09.2011 21:04 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Totta puhuen Google+ vaikuttaa paremmalta kuin Facebook, mutta sitä ei kukaan käytä, joten tuskin tulee itselläkään hirveästi käytettyä.
Google+ pähkinänkuoressa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #2 : 29.09.2011 21:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Facebook on todella huono some, mutta tosiaan ja valitettavasti sitä on käytettävä, koska massat on siellä. Toivottavasti kuppi kääntyy jossain vaiheessa. Kannan korteni kekoon aktivoitumalla G+:ssa.

Mieluustihan sitä käyttäisi vaikka pelkästään Diasporaa tulevaisuudessa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Google+ « Vastaus #3 : 29.09.2011 21:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin tein tuossa tänään ihan testiksi Google+ -accountin. Todellakin helppoa, kun kerran Gmailia olen käyttänyt jo jonkun aikaan. Ei mennyt montaa sekuntia.

Ongelma tässä tosiaan on se, että kaikki on Facebookissa koska kaikki on siellä..
tallennettu
Re: Google+ « Vastaus #4 : 29.09.2011 23:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, toivoa sopii että tässä sellainen siirtymävaihe alkaa, vähän kuten MySpace -> Facebook aikanaan. Vaihtaisin oikein mielelläni plussan puolelle, kun ne eivät näköjään tajua olla jatkuvasti paskomatta omaan pakkiinsa tuon Feissarin kanssa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #5 : 30.09.2011 21:13 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili


Facebook on ärsyttänyt jo jonkin aikaa ja olen alkanut miettiä tilin sulkemista kun ei siitä oikeasti tunnu olevan juuri mitään hyötyä. Minua ei kiinnosta jonkin ala-asteen aikaisen luokkakaverini elämä enkä usko että häntäkään juuri kiinnostaa mitä minä nykyään touhuan. Läheisimmistä tuttavista taas suurin osa käyttää messengeriä ja mieluummin olen yhteyksissä puhelimen välityksellä kuin facebookissa. Tai jos oikein hurjaksi heittäytyy niin voisi vaikka nähdä ihan kasvotustenkin.
Google+ ei tällä hetkellä kiinnosta juuri ollenkaan kun ei siellä ole tietääkseni yhden ainutta kaveriani. Voisi oikeastaan sulkea facebook-tilin ja pitää hetken taukoa "sosiaalisesta mediasta".


Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #6 : 30.09.2011 22:08 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Voisi oikeastaan sulkea facebook-tilin ja pitää hetken taukoa "sosiaalisesta mediasta".

Itse suljin tilini tänään. Outo fiilis, mutta vapautunut.

tallennettu
Re: Google+ « Vastaus #7 : 01.10.2011 06:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itse suljin facebookin jo vuosi pari sitten, mutta avasin jälleen pari viikkoa sitten. Tosin poistin kaikki turhat kaverit ja rajasin privacyt tarkkaan. Eipä tule paljoa käytettyä, mutta siellä se on jos sattiu tarttemaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #8 : 01.10.2011 11:49 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itselle FB on ainakin suht pakollinen. Kaveriporukoiden häppeningit tulee sovittua aina FB:ssä ja onhan se aika helvetisti kätevämpää sitä kautta, kuin että rupeaisi soittelemaan erikseen jengille. Myös kaikki opiskelutapahtumat ovat aina FB:ssä ja henkilöt, jotka eivät siellä ole ovat aina aivan kujalla kaikista tapahtumista. Myös läpyskän heitto uusien tuttavuuksien kanssa sitä kautta on luonnollisempaa, kuin että rupeaisi soittelemaan randomina.

Sosiaalisen elämän kannalta rupeaa olemaan suht elintärkeä. Kyllähän ne asiat ilmankin hoituisi, mutta olisi vain helvetisti hankalampaa itseni ja muiden kannalta.
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #9 : 01.10.2011 11:56 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Huvittavaa ja samalla vähän pelottavaa ajatella kuinka pidämme naamakirjaa jo elintärkeänä, vaikka emme olleet kuulleetkaan siitä vielä 2000-luvun alussa.  ;)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #10 : 01.10.2011 12:14 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Huvittavaa ja samalla vähän pelottavaa ajatella kuinka pidämme naamakirjaa jo elintärkeänä, vaikka emme olleet kuulleetkaan siitä vielä 2000-luvun alussa.  ;)
Saman argumentin voi tosin heittää sähköstä ja internetistä ja muista vastaavista ns. välttämättömyshyödykkeistä, joita pidämme jo itsestäänselvyytenä. :)
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #11 : 01.10.2011 12:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Itselle FB on ainakin suht pakollinen. Kaveriporukoiden häppeningit tulee sovittua aina FB:ssä ja onhan se aika helvetisti kätevämpää sitä kautta, kuin että rupeaisi soittelemaan erikseen jengille. Myös kaikki opiskelutapahtumat ovat aina FB:ssä ja henkilöt, jotka eivät siellä ole ovat aina aivan kujalla kaikista tapahtumista. Myös läpyskän heitto uusien tuttavuuksien kanssa sitä kautta on luonnollisempaa, kuin että rupeaisi soittelemaan randomina.

Sosiaalisen elämän kannalta rupeaa olemaan suht elintärkeä. Kyllähän ne asiat ilmankin hoituisi, mutta olisi vain helvetisti hankalampaa itseni ja muiden kannalta.

Samoilla linjoilla. FB on yhteydenpitokeino muiden joukossa ja sellaisena ainakin minulle erittäin toimiva. Ei ole syytä rajoittaa palvelun käyttöä, jos sen näkee itselle hyödyllisenä eikä se nappaa kohtuuttoman suurta siivua omasta ajasta. Lähinnä kätevää, että jos joku FB:ssä laittaa viestiä, se tulee saman tien näkyviin myös kännykän ruudulle. FB on siis vähentänyt tuntuvasti myös matkapuhelinpuheluja.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #12 : 01.10.2011 14:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili FB:ssä on paljon vikoja ja kokoajan on menty huonompaan suuntaan. Tuntuu kuin siellä ei kuunneltaisi ollenkaan käyttäjiä.

Siltikin, onhan se kaikkien aikojen paras väline joka on koonnut ihmiset yhteen. Luokan yhteiset asiat ja tapahtumat ilmoitetaan facebookissa. Opiskelijabileet, kavereiden tapahtumat ja isommat pirskeet. Ne harvat jotka eivät tuota käytä todellakin ovat ihan kujalla siitä missä tapahtuu ja sitten ihmetellän "miks mä en saanu kutsua?".

FB myös helpottaa ihmisiin tutustumista ja yhteydenpitoa hyvin paljon. Ala-asteen luokkakokouskin olin FB:n ansiosta helppo järjestää. Kymmenen vuotta ilman mitään yhteydenpitoa ja sitten FB:ssä vaan Event pystyyn ja kutsut kaikille, aikaa kului 5min. Ilman FB:tä ei olisi onnistuntu, eihän sitä edes muista niiden vanhojen luokkalaisten nimiä.  :)

Ihmiset ovat todella addiktoituneita sosiaaliseen mediaan. Sen huomaa esimerkiksi normaalilla pienryhmä tunnilla, kun 3/4 luokasta on FB:ssä tunnin seuraamisen sijaan.

Google+ on varmasti teknisesti parempi, mutta kun sitä käyttää vain se kourallinen ihmisiä, niin ei sitä viitsi itsekään. Toivon silti, että ryntäys FB:stä Google+:n puolelle tapahtuisi.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #13 : 01.10.2011 17:56 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili
FB:ssä on paljon vikoja ja kokoajan on menty huonompaan suuntaan. Tuntuu kuin siellä ei kuunneltaisi ollenkaan käyttäjiä.


Niin, no FB tekee näitä uudistuksia asiakkailleen, eli mainostajille, koska käyttäjät eivät tuo rahaa firman tilille. Heidän pitää piettää juttu "tuoreena" ja keksiä uutta, etteivät vain mainostajat katoa ja koko paska mene konkurssiin. Ei sillä, että puolustelisin FB:n toimintaa. Omasta mielestä myös uudistukset tekevät siitä vain huonompia
"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Google+ « Vastaus #14 : 01.10.2011 19:01 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta niitä uudistuksia tehdään jotta saataisiin lisää käyttäjiä, joiden määrän lisääntyminen tuo lisää mainostajia. Eli ei siis suoraan mainostajille(tai toki joitain pieniä mainospaikkojen muutoksia tms)

Nyt uudistukset ovat olleet luokkaa paskempi chat ja sekavampi ulkoasu. Käyttäjät vaihtavat Google+:n ja mainostajien määrä vähenee.

Harvinaiset paljon ovat tehneet päin vittua ja silti homma porskuttaa. Idea on vaan niin helvetin hyvä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines