Pelaajalauta

Yleinen => Laitteet, rauta ja ohjelmistot => Aiheen aloitti: migge - 19.11.2021 09:06Otsikko: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: migge - 19.11.2021 09:06
En nyt äkkiseltään löytänyt että tällaista lankaa olisi entuudestaan. Postatkaa hyviä tarjouksia tänne.

Stadia Premier edt. 22,22€. Postit 0€. Ihan kannattava jo chromecastin takia.
https://store.google.com/config/stadia_premiere_edition?hl=fi


Otsikko: Re: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: Sharkie - 19.11.2021 09:37
Kerrottakoon, että uudet pelikuulokkeet ois haussa tänä vuonna, kun vanhoista PS-kuulokkeista on kuoriutunut nahat jo tovin. Toimivuuden pitäisi olla ainakin PS4, PS5 ja PC, kaikki muu sen jälkeen vaan plussaa.

Kärkisijoilla hintaluokan ja mallin vuoksi olisi SteelSeries Arctis 1 Wireless: laatukampe ilman turhaa krumeluuria, USB-C-lähetin käytettävyydeltään monipuolinen (takaa mm. Nintendo Switch -tuen), eikä tässä mallissa ole sitä kalliimpien Arctis-luurien velcro-hässäkkää, joka hämmentää ratkaisuna ja epäilyttää kestävyydeltään. Toki myös 7P ois luonteva vaihtoehto, mutta sen velcron lisäksi tätä ei tunnun enää saavan ku valkoisena, ja musta malli olisi ollut paljon tyylikkäämpi.

Muita harkittuja luureja on olleet mm. Turtle Beach Stealth 700P sekä Corsair HS70 Pro Wireless. Eli olen katsellut tätä 100-150 euron suositushintalaaria, tarvetta ei sen high-endimpään oikein ole. Eli, jos jotain näistä tulee vastaan taskurahalla, saa vinkata. Ja siis toki myös jostain kohtuuhintaan nyt saatavista superkuulokkeista saa kans vinkkailla, äkkiähän nämä budjetit yleensä eskaloituvat kun laittaa ostohousut kunnolla jalkaan. :D


Otsikko: Vs: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: migge - 19.11.2021 09:48
7P taitaa olla pleikkariversio ja siten valkoinen. 7X (musta) on taas xboxeille, mutta en nyt muista oliko noilla jotain muuta eroa värin lisäksi. Velcro nauha on varsin mukava päässä, enkä näe että olisi herkästi menossa rikki. Omassa yksilössäni on kuitenkin mikrofonikytkimessä hieman häikkää.


Otsikko: Re: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: Sharkie - 19.11.2021 10:08
7P taitaa olla pleikkariversio ja siten valkoinen. 7X (musta) on taas xboxeille, mutta en nyt muista oliko noilla jotain muuta eroa värin lisäksi. Velcro nauha on varsin mukava päässä, enkä näe että olisi herkästi menossa rikki. Omassa yksilössäni on kuitenkin mikrofonikytkimessä hieman häikkää.

Ainakin maailmalla pleikkariversiota on myös mustana, siinä on edelleen yksityiskohdat sinisenä. Mutta en ole varma, onko sitä meillä myyty ikinä - ainakaan nyt ei näy missään. 7X on ulkoisesti muuten vastaava, mutta kuviot tietty vihreällä. Molemmat kävis kyllä siinä mielessä, ja käsittääkseni 7X saattaa toimia pleikkareillakin, mutta tätäkään mallia ei tunnu enää Suomen kaupoista löytyvän.


Otsikko: Vs: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: JayeizH - 20.11.2021 10:34
Ei pitäny ostaa mitään näistä kulutusjuhlista, mutta Powerilta pisti silmään SENNHEISER MOMENTUM TRUE WIRELESS 2 (https://www.power.fi/tv-ja-audio/kuulokkeet/true-wireless-kuulokkeet/sennheiser-momentum-true-wireless-2-musta/p-1066686/) langattomat in-ear kuulokkeet 179€. Kovasti kehutut ja normi hinta poikkeuksetta about 250€, niin meni tilaukseen, kun on alkanut hiukan johtojen epäkäytännöllisyys ja kahina ärsyttämään. Langalliset vastaavat siis löytyy jo, parikin kappaletta, ja voin sanoa että parhaat in-earit mitä itsellä on ollu ikinä. Töissä toimistolla päässä varmaan 4-6h päivästä.

Olisi lähtenyt heräte ostoksena vielä PS5:lle Ratchet & Clank: Rift Apart (https://www.power.fi/pelaaminen/playstation/playstation-pelit/ratchet-e-clank-rift-apart-ps5/p-1163162/) 39,90€, mutta oli varastosta loppu. Ehkä jos löytyy liikkeestä kun hakee kuulokkeet. Moni muukin paikka näyttää myyvän samaan hintaan.


Otsikko: Re: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: Sharkie - 21.11.2021 09:03
Kurvasin kuitenkin viime hetkellä eri ramppiin ja vedin nyt liipasimesta Razer Barracuda X -kuulokkeiden kohdalla, hinta esim. Gigantissa 69,95€ (https://www.gigantti.fi/product/gaming/kuulokkeet-pelaamiseen/308723/razer-barracuda-x-langattomat-pelikuulokkeet).

Melko lailla identtinen feature set Arctis 1 Wirelessin kanssa (tärkeimpänä se monipuolinen USB-C-donkka), mutta koska reilusti uudempi malli, esimerkiksi lataus hoituu myös USB-C-liitännällä, mikä on luonnollisesti plussaa. Pitäisi olla oikein käypä kampe omiin tarpeisiin ja tuohon hintaan.


Otsikko: Re: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 23.11.2021 19:40
CDONista halpa Switch Oled... saatanan huijarit.

https://cdon.fi/kodin-elektroniikka/nintendo-switch-oled-white-p84823420

Tai no tuo mobileshop.se on se huijari. Tuossa oli vielä aikaisemmin, että normihinta olisi 599€.


Otsikko: Vs: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: MasterTK - 24.11.2021 00:18
Naureskelin kans tuolle cdonin Switch Oledin hinnalle. Hyvää ryöstöä.

Tuli itse langettua ja ostettua Verkkokaupasta eilen tuo LG:n uusin C1 töllö 77” tuumaisena, joka oli 2999e tarjouksessa. Pohdiskelin hetken isompaa 82”-kokoa, mutta en saanut perusteltua itselleni 2000e hintaeroa.

Ei aiemmassa C9-mallissa mitään vikaa ollut, enkä huomaa tässä uudessa mallissa kuvanlaadullisesti juuri mitään eroa, mutta pelaamisessa oli aika selkeä parannus ja onpahan nyt pelihuoneeseen oma telkkari. Input lagi erityisesti hdr-pelaamisessa menee todella alas verrattuna vanhempaan game optimizer -moodissa. Ja lisäksi g-sync/vrr tuntuu toimivan paremmin.

Vielä jos perjantaina löytäisin uuden Denonin tai Maranzin vahvistimen jostain, niin alkais setupit olla kunnossa vähäksi aikaa. Aika harvoin kyllä mitään ostamisen arvoista tulee tarjoukseen.


Otsikko: Vs: Black friday ja muut tarjoukset
Kirjoitti: Ephram - 24.11.2021 07:20
Switch OLED on loppu lähes kaikkialta muualta, yrittävät siis nyhtää joulun alla epätoivoisilta. Series X:ääkin saa samasta mestasta varastotuotteena ja reilulla alennuksella, sillä 7314,14 €:n hinta on laskenut nyt jopa 777 euroon! https://cdon.fi/kodin-elektroniikka/microsoft-xbox-series-x-1tb-p80242517