Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 26
Tulostusversio
Aihe: Apple  (Luettu 265246 kertaa)
Re: Apple « Vastaus #420 : 10.03.2012 21:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jeps, eiköhän tämä OS X tule tutuksi jossakin vaiheessa. Käyttönsä kullakin.

Tässä on 2,7 GHz Intel Core i5, Radeon 6770M 512MB ja 4 gigaa muistia, joten luulisi, että bootcampin Windowsillakin pyörii jotkut pelit. Vai onkos sitä kuinka hyvin optimoitu näihin iMaceihin?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #421 : 10.03.2012 21:27 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jeps, eiköhän tämä OS X tule tutuksi jossakin vaiheessa. Käyttönsä kullakin.

Tässä on 2,7 GHz Intel Core i5, Radeon 6770M 512MB ja 4 gigaa muistia, joten luulisi, että bootcampin Windowsillakin pyörii jotkut pelit. Vai onkos sitä kuinka hyvin optimoitu näihin iMaceihin?
Boot Camp on ainoastaan nimi avustusohjelmalle ja ajuripaketille. Se Windows suoritetaan siis ihan natiivina, sama kuin missä tahansa tietokoneessa ja Maceissä käytetään ihan samaa rautaa kuin muissakin tietokoneissa. Mutta iMaceissä käytetään kannettavien koneiden näyttiksiä, joten suorituskyky jää sen puolesta hiukan lyhyeksi. Mutta kunhan ei laita graffa-asetuksia tappiin, niin kyllä siinä pelit toimii. Varsinkin kun asentaa uusimmat ajurit valmistajan sivuilta. Boot Camp asentaa jotkut vanhat Applen "hyväksymät" ajurit.

Ja jos pelejä ei halua pelata sillä, vaan tarttee Windowsia joidenkin ohjelmien takia, niin parempi vaihtoehto on käyttää jotain virtuaalikonetta, kuten Parallels 6:a. Ei tarvitse käynnistää konetta uudelleen, vaan Windows-ohjelmia voi käyttää Mac-ohjelmien rinnalla. Suorituskyky tosin ottaa osumaa ja 3D-pelit ja -ohjelmat ei välttämättä kovin hyvin toimi. Perusohjelmien käytössä tuskin huomaa mitään merkittävää eroa virtuaalikoneen ja natiivin välillä.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #422 : 10.03.2012 23:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Huvikseen kokeilin saada PS3 ohjainta toimimaan Bluetoothilla ja aikamoista säätämistä oli. Lopulta sen sai kun saikin yhdistettyä, mutta sen jälkeen kun Meatboyta testasin Steamin kautta, ei ohjaus oikein mätsännyt. Liikkua ei voinut, mutta vasemmasta tatista pystyi hyppämään kun sitä klikkasi.

Eli onko tähän nyt joku "se vain toimii" tapa vai pitääkö alkaa jotain ajureita metsästämään?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #423 : 10.03.2012 23:44 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Huvikseen kokeilin saada PS3 ohjainta toimimaan Bluetoothilla ja aikamoista säätämistä oli. Lopulta sen sai kun saikin yhdistettyä, mutta sen jälkeen kun Meatboyta testasin Steamin kautta, ei ohjaus oikein mätsännyt. Liikkua ei voinut, mutta vasemmasta tatista pystyi hyppämään kun sitä klikkasi.

Eli onko tähän nyt joku "se vain toimii" tapa vai pitääkö alkaa jotain ajureita metsästämään?
PS3-ohjaimen parittaminen tapahtuu helpoiten sörkkäämällä se USB-johdolla kiinni koneeseen, niin se parittaa itsensä Bluetoothilla. OS X:ssä ei taida olla vakiona tukea joystickeille, joten niiden kohdalla tuo "se vaan toimii" ei toteudu. Joudut etsimään jonkun ajuriohjelman.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #424 : 11.03.2012 01:09 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Olisikin ollut niin helppoa kuin USB-johto ja pimping. Tässä tapauksessa homma kävi näin:
USB-johdolla kiinni, jonka jälkeen paritus alkoi. Syötetty 0000 koodiksi ja paritus onnistui. 20 sekunnin jälkeen kysyi uudelleen koodia, jonka jälkeen sama sykli jatkui. Ei auttanut mikään.

Lopulta löytyi jonkun keksimä kikka, että heti parituksen jälkeen piti laittaa Bluetooth pois päältä ja sen jälkeen takaisin päälle. Ihan hyvä idea, mutta tässä tapauksessa oli ainoastaan langattomat vehkeet käytössä, joten luonnollisesti bluetoothia ei oikein saa pois päältä.

Kaiveltiin sitten joku vanha USB-hiiri laatikoista, että pääsi tätä "se vain toimii"-ominaisuutta käyttämään. Sillä se sitten lähti toimimaan. Saman ruljanssin kai pääsen tekemään uudelleen, mikäli haluan käyttää ohjainta välillä PS3:ssa.

Etsitään nyt vain se ajuriohjelma. Päästään säätämään...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #425 : 11.03.2012 12:13 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Pikaisen googlauksen perusteella, Sony käyttää jotain epästandardia Bluetooth toteutusta PS3-ohjaimissa. Snow Leopardissa tuo parittaminen tosiaan onnistui ilman kikkoja, mutta jostain syystä tuo ei Lionissa sitten enää toimikkaan niin helposti. Ensisijaisesti lähettäisin kiitokset tuosta Sonyn suuntaan, ja ehkä jonkinlainen palaute Applenkin suuntaan olisi paikallaan. Mutta eipä tuon PS3-ohjaimen asentaminen taida ihan perus Plug and Play -tyyliin toimia Windowsissakaan.

Mutta minulla ei ole muuta kokemusta PS3-ohjaimen (tai muidenkaan peliohjainten) käyttämisestä Macissä, kuin että kerran laitoin sen Maciin kiinni akun lataamista varten ja se onnistui parittamaan itsensä kyseiseen Maciin.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #426 : 11.03.2012 12:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eiköhän pistetä ihan Sonyn syyksi koko homma. Alan pikkuhiljaa näkemään Omenan vaikutuksen.

Pitää kokeilla jonkun tyypin tekemällä PS3 ohjain ajurilla. Joidenkin boardien mukaan Lionissakin pitäisi olla ihan native support ohjaimelle, mutta kuten nähty se support ei ole ihan sitä mitä on luvattu.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #427 : 11.03.2012 13:10 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eiköhän pistetä ihan Sonyn syyksi koko homma. Alan pikkuhiljaa näkemään Omenan vaikutuksen.
Eli sen sijaan, että laitevalmistajat noudattaisi standardeja, jokainen vaan sooloilee omia toteutuksiaan ja Applen (ja muiden käyttöjärjestelmävalmistajien) tulee tukea niitä lukuisi eri toteutuksia? Omenan vaikutus näkyy, mutta tässä tapauksessa taitaa kuitenkin olla kyse anti-Omena variantista. Esimerkiksi Windowsissa (pikaisen googlauksen perusteella) joudut asentamaan eri Bluetooth-ajurin PS3-ohjainta varten, jolloin muut Bluetooth-laitteet ei välttämättä enää toimi. Eli siis, että PS3-ohjain toimii edes kikkakuutosten jälkeen Maceissä tarkoittaa, että Apple on tehnyt jotain käyttäjien hyväksi tukiessaan Sonyn epästandardia toteutusta.

Mutta Applelle voi laittaa palautetta OS X:ään liittyvissä asioissa tuonne: http://www.apple.com/feedback/macosx.html
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #428 : 11.03.2012 13:30 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Mä voin ottaa tuon iMacin Rockyn käsiltä vaivaa aiheuttamasta, ihan ilmaiseksi! Vaikka oma vuosimallia 2007 oleva 24" iMac porskuttelee edelleen iloisesti niin on uuden koneen ostaminen ollut mielessä jo jonkun aikaa. Apple ei vaan ole tehnyt rautapäivityksiä iMaceihin kohta vuoteen niin en ole viittinyt vielä ostaa.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #429 : 11.03.2012 17:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mä voin ottaa tuon iMacin Rockyn käsiltä vaivaa aiheuttamasta, ihan ilmaiseksi! Vaikka oma vuosimallia 2007 oleva 24" iMac porskuttelee edelleen iloisesti niin on uuden koneen ostaminen ollut mielessä jo jonkun aikaa. Apple ei vaan ole tehnyt rautapäivityksiä iMaceihin kohta vuoteen niin en ole viittinyt vielä ostaa.

Eiköhän nämä vaivat lopu, kunhan laitan tähän Windowsin vielä lisäksi. Tässä on vaan aikojen kuluessa tullut sellainen kuva, kun on Jobs-zealottejen kirjoituksia lukenut, että kaikki toimii maagisesti ja ilman säätämistä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #430 : 12.03.2012 13:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Möin mun valkoisen late 2006 C2D-Macbookin pois. Se oli keräämässä pääasiassa pölyä suojakuoressaan enkä keksinyt sille mitään fiksua käyttöä. CD/DVD-comboasema kuoli pari vuotta sitten, mutta muuten laite toimi ja oli päällisinkin puolin hyvässä kondiksessa.

Tälläisestä koneesta irtosi rahaa vielä 250 €. Melkein kuusi vuotta vanha kone, jonka optinen asema kuollut. Ei ollenkaan paha. Macien hyvä jälleenmyyntiarvo on hieno juttu, kun hankkii uutta rautaa.

Jatkossa mennään siis iMac + iPad -kombolla. En näe omassa käytössä mitään paikkaa kannettavalle tällä hetkellä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #431 : 15.03.2012 16:01 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili En ymmärrä miksi applen laitteilla on kolme omaa ketjua, mutta tänne kait tämä kuuluu.

"iPhone on kuin huonosti suunniteltu koti"
http://macmaa.com/2012/03/15/iphone-on-kuin-huonosti-suunniteltu-koti/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Macmaa+%28Macmaa%29
(En nyt jaksa ruveta pistämään linkkiä kauniinpaan muotoon.)

Herra Ahtisaari puhuu asiaa.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #432 : 15.03.2012 19:17 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili En pidä Marko Ahtisaaren sanomisia juuri minään.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #433 : 31.03.2012 13:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Menee varmaan Apple-puolella jo liian paljon säätämiseksi, mutta mikäs olisi hyvä ilmainen CD/DVD-polttosofta Macille? Tiedostojen ja Imagen polttoa varten tulisi lähinnä. Windowsilla olen tottunut käyttämään CD Burner Pro XP:tä, mutta siitä ei ilmeisesti ollut Mac-versiota olemassa. Suosituksia?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #434 : 31.03.2012 14:09 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Menee varmaan Apple-puolella jo liian paljon säätämiseksi, mutta mikäs olisi hyvä ilmainen CD/DVD-polttosofta Macille? Tiedostojen ja Imagen polttoa varten tulisi lähinnä. Windowsilla olen tottunut käyttämään CD Burner Pro XP:tä, mutta siitä ei ilmeisesti ollut Mac-versiota olemassa. Suosituksia?
Eiköhän tuo onnistu OS X:n mukana tulevalla Levytyökalulla. En tosin tiedä minkälaisia ominaisuuksia kaipailet poltto-ohjelmalta.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #435 : 31.03.2012 20:07 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mitä videomuotoja tuo Apple TV oikein toistaa? Yritin etsiä tuohon vastausta, mutta en ilmeisesti tajua noista formaateista tarpeeksi. Onko muita, kuin .mp4 ja .m4v? Avi ja .mkv nyt ei ilmeisesti toimi? Lähinnä kiinnostaisi nimittäin tuo masiina, koska tuo tämänhetkinen WD Live on ihan vitun buginen paska ja kiinnostaisi striimata leffoja koneelta olohuoneeseen helposti.

Entä pitääkö videoiden olla iTunesissa vai voiko niitä toistaa mistä tahansa kansiosta koneelta?

tallennettu
Re: Apple « Vastaus #436 : 01.04.2012 01:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nyt on Win7 asennettu iMacciin. Borderlandsia testasin tuossa hieman ja vaikutti toimivan ihan hyvin. 50-60 fps näytti olevan High-asetuksilla. Pitää vielä jotain muita pelejä testailla. Ainoa vaan, että 27" tuuman näyttö on vähän liian iso räiskintäpeleille. Ainakin tästä työpöydältä pelatessa.

Eihän tuolla Apple TV:llä tee mitään, jos se tukee vain MP4, MOV ym. formaatteja. MKV on ainakin pakollinen. Telkkukin tukee MKV:ta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #437 : 05.04.2012 11:09 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Macit on kivoja kun ei tartte säätää tai huolehtia viiruksista.
eiku...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #438 : 14.04.2012 12:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Taitaapa tulla mun iMacille huoltokeikka. Kone on alkanut nyt yllättäen pitämään kummallista tikitystä takalaidasta. Ei kuulosta kovalevyltä eikä kone edes hidastele tai mitään. Ottaisikohan jokin tuuletuselementti kiinni kuoreen tai jotain? Kysyin jo Ruoholahden Machuollosta miten voi menetellä tämän suhteen.

Applehan laajensi tässä hiljattain Macien takuun virallisesti Suomessa 2 vuoteen. Mun iMac taitaa nyt olla suurinpiirtein 6kk:n ikäinen.

http://www.tietokone.fi/uutiset/applen_tuotteisiin_virallisesti_2_vuoden_kuluttajansuoja


Tämmönen se soundi on:

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #439 : 14.04.2012 17:25 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Välillä huolestuttaa täälläkin iMac. Tunnin pelailun jälkeen käy aika pirun kuumana tuosta näytön yläosasta. Tiedä sitten onko ihan normaalia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #440 : 15.04.2012 02:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hittolainen meikän PC'kin käy kuumana kun sitä pitää käynnissä, pitäisikö huolestua?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #441 : 15.04.2012 12:24 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Hittolainen meikän PC'kin käy kuumana kun sitä pitää käynnissä, pitäisikö huolestua?
Pysytäänpäs aiheessa, Tämä on Apple-ketju. Voit siis tehdä oman PC-ketjun tai sitten etsiä jokin muu sopivampi ketju.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #442 : 15.04.2012 13:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Hittolainen meikän PC'kin käy kuumana kun sitä pitää käynnissä, pitäisikö huolestua?
Pysytäänpäs aiheessa, Tämä on Apple-ketju. Voit siis tehdä oman PC-ketjun tai sitten etsiä jokin muu sopivampi ketju.

On mulla itunes koneella.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #443 : 15.04.2012 13:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hittolainen meikän PC'kin käy kuumana kun sitä pitää käynnissä, pitäisikö huolestua?
Pysytäänpäs aiheessa, Tämä on Apple-ketju. Voit siis tehdä oman PC-ketjun tai sitten etsiä jokin muu sopivampi ketju.

On mulla itunes koneella.

Ilmankos se kuumeneekin. Suosittelen poistoa, niin pääsee kahdesta pahasta: Applen tuotteista ja Applen threadistä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #444 : 16.04.2012 18:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tunti sitten hakivat Ruoholahden mac-huollosta mun iMacin. Saa nähdä millaista vikaa löytävät ja kuinka kauan huolto kestää. Vähän googlettelin tässä tuota ongelmaa ja on tosiaan jäänyt käsitys, että jokin tuulettimissa rahisee runkoa vasten.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #445 : 21.04.2012 14:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään sain iMacin huollosta takaisin. Olivat vaihtaneet koneeseen optisen aseman tuulettimen, se siellä piti meteliä. Nyt on taas kone niin hiljainen kuin pitääkin.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #446 : 25.04.2012 10:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.itviikko.fi/uutiset/2012/04/25/applen-riemukulku-jatkui-jymytuloksella/201228097/7

Apple tahkosi taas huiman tuloksen. 4S:n erittäin vahva myynti on pienoinen yllätys jopa, onhan se periaatteessa selvä välimalli. Toisaalta päivitinhän minäkin (jälleen) iPhoneni vuoden jälkeen ja kaltaisiani hörhöjä on trendikkäät lattemestat pullollaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #447 : 11.06.2012 15:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Apple-fanin toinen joulu koittaa taas tänään, kun WWDC-tapahtuma potkaistaa käyntiin Tim Cookin keynotella. Se alkaa klo. 20:00 kotimaan aikaa.

Virallista livekuvaa ei ole tarjolla, mutta liveseurantaa blogimuodossa tekevät mm. Engadget, Macrumors ja Verge. Mielestäni parhaimmat esiin nostaakseni.

Mitä sieltä sitten on tulossa? Tämän vuoden tapahtumassa riittää nähtävää jos kaikki huhut pitävät paikkansa. No, eiväthän ne koskaan pidä, mutta tässä silti kertausta mitä olisi tuloillaan:

  • iOS 6 - uudet ominaisuudet ja julkaisuikkuna
  • Mountain Lion - julkaisupäivä, hinta ja mahdolliset uudet ominaisuudet. Vanhan kertaus.
  • Mac-rautaa: uudet Macbook Prot/Airit mahdollisesti retina-näytöllä. Myös Mac Pro saanee uudistuksen, iMac mahdollisuuksien rajoissa
  • Suuri päivitys AppleTV-softaan. Se avataan mahdollisesti sovelluskehittäjille, joka olisi huikea pelinmuuttaja alustalle ja petaus tulevaa televisiota varten
  • Sirin tulevaisuus: uudet kielet, mahdollinen iPad-tuki, mahdollisuus ulkopuolisille kehittäjille hyödyntää Siriä ohjelmissaan?
  • One More Thing?  Mutta mikä?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #448 : 11.06.2012 19:59 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Uusi tietokone on tänä vuonna hankittava. Onko se iMac ja sen kaveriksi iPad vai pelkkä Macbook? No pian näemmä millaisia päivityksiä on luvassa. Macbook ja sen kaveriksi AppleTV (se pikku mötikkä) olisi kova yhdistelmä. Mountain Lionin avulla saa tietokoneen kuvan streamattua langattomasti TV:n ruudulle. Hyvästi johtojen kanssa säätäminen.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #449 : 11.06.2012 20:26 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Next Gen MacBook Pro. Fuck yeah!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 26
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines