Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 26
Tulostusversio
Aihe: Apple  (Luettu 265140 kertaa)
Vs: Apple « Vastaus #300 : 29.01.2011 00:35 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili @ Tzibo

Järjestelmän valvonta (Ohjelmat -> Lisäohjelmat) olisi hyvä alku ongelman metästämiselle. Ensinnäkin varmista, ettei kiintolevy ole täynnä tai lähes täynnä. Jos kiintolevy, tai tarkemmin osio, on täynnä, niin sillä olevan tiedostojärjestelmän toiminta hidastuu. Lisäksi käyttöjärjestelmä ja jotkut ohjelmat tarvitsee tyhjää tilaa väliaikaisille tiedostoille.

Toinen on, että onko muistia vapaana? Varsinkin sillä hetkellä kun jäätyminen tapahtuu.

Ja kolmanneksi prosessit. Eli syökö joku prosessi liikaa resursseja - prossun aikaa tai muistia.

Järjestelmän valvonta kannattaa jättää päälle (ikkunan voi sulkea) jolloin voit seuraavan jäätymisen jälkeen katsoa huutiko prossu täysillä tai mille levyn aktiivisuus näytti.


Vähäsen vaikea lähteä arpomaan, että missä vika on. Veikkaisin, että joku third-party sovellus kenkkuilee, mutta mikä onkin hyvä kysymys. Kannattaa selailla Järjestelmän valvonnassa prosessilistaa, ja jos joku sovellus syö muita merkittävästi enemmän prossun aikaa tai muistia, niin se on potentiaalinen ongelman aiheuttaja. Lisäksi kannattaa kokeilla sammuttaa taustalla olevia ohjelmia ja katsoa poistuuko ongelma. Kiintolevykin voi olla syypäänä, eli se on joko täynnä, osio/tiedostojärjestelmä viallinen tai siinä voi olla ihan fyysinenkin vika. Niin, ja onko Time Machine käytössä?


Ja kannattaa ajaa Levytyökalussa (Ohjelmat -> Lisäohjelmat) "Korjaa levyn oikeudet" ja varmuuden vuoksi levyn tarkistus. Ja levyn/järjestelmän siivoamiseen voi kokeilla vaikka ilmaista OnyXia. Sen avulla voi mm. tyhjentää erilaisia välimuisteja (cache) siltä varalta, että jos joku tiedosto on vaikka korruptoitunut.



Onko hiiren hyppiminen jatkuvaa pientä hyppimistä vai pidempää laukkaa vai silloin tällöin tapahtuvaa? Hyppiikö hiiri heti koneen uudelleen käynnistämisen jälkeen ennen kuin mitään ohjelmia on käynnistetty?
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #301 : 29.01.2011 00:48 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mulla on myös esiintynyt tuota hiiren vittuilua ihan viime aikoina. Ei hyppimistä tosin, välillä se ei vaan reagoi muutamaan sekuntiin. Tapahtuu ehkä kerran päivässä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #302 : 29.01.2011 12:37 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili 160 gigan kiintolevystä on jäljellä vielä n. 30 gigaa tilaa, joten sen ei kai pitäisi olla ongelma?



Activity Monitor näytti tällaisia CPU:n-ahmintapiikkejä aina tilttauksen jälkeen tsekattuani. Eniten CPU:ta käyttävänä ohjelmana oli aina tilttauksen jälkeen hetken noin 20% CPU:ta vievä "vnet", joka googlaukseni perusteella ilmeisesti liittyy jotenkin Voddleriin.

Hiiren hyppiminen on jatkuvaa pientä nykimistä ja sitä ei yleensä tapahdu heti boottauksen jälkeen. En tosin tiedä, miten ohjelmat siihen vaikuttavat, koneen kanssa kun käynnistyy ainakin Dropbox, Evernote ja Voddler. Voddler on tosin pitänyt ottaa pois käynnistymästä boottauksen yhteydessä, mutta joo. Time Machine ei ole käytössä.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #303 : 29.01.2011 13:52 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kannattaa nukea se vnet/Voddler korpeen, ja katsoa poistuuko ongelma. Voit myös kokeilla päivittää Voddlerin. Voddlerista tuli uusi versio jossain välissä, versio 3, mutta Voddlerin oma päivitystsydeemi ei taida osata asentaa sitä. Eli uninstall (löytyy Voddler Traysta) ja uuden version asennus.

Tosin kun siinä tulee punainen piikki, niin se tarkoittaa että joku järjestelmäprosessi kahmasee prossun aikaa. Veikkaan kernel_taskia, mutta vaihda Järjestelmän valvonnassa "Omat prosessit" "Kaikki prosessit" -asentoon, niin se näyttää myös järjestelmäprosessit.

Niin, ja Konsoli (Ohjelmat -> Lisäohjelmat) saattaisi myös kertoa jotain. Esimerkiksi System.logiin saattaa tallentua joku virhe sanoma tai muu merkintä jäätymisen yhteydessä.


Hiiren jatkuva pieni nykiminen saattaa tyhmimmässä tapauksessa olla OS X:n "ominaisuus". OS X:ssä ei ole mahdollista poistaa hiiren kiihdytystä mitenkään, ja muutenkin hiirtä käsitellään jotenkin oudosti. Esim. jos laitat hiiren polling rateksi 1000Hz (jollain ajurilla, tms. ohjelmalla), niin se ilmeisesti alkaa nykimään. Laitat polling rateksi 128Hz, ja sen pitäisi toimia smoothisti.


Ja 30Gt on varmaan ihan riittävä. Jos vapaa tila alkaa lähentelemään 10Gt, niin sitten kannattaa alkaa heittelemään turhaa roinaa pois tai siirtää muille (ulkoisille) levyille.


Ja se Time Machine kannattaa ottaa käyttöön. Ei sitä koskaan tiedä milloin se pelastaa jotain äärettömän tarpeellista. Sen käyttöönotto on muutenkin niin helppoa ja kiintolevyt halpoja. Eikä se ainakaan minulla ole ongelmia aiheuttanut.



@ Kabanossi
Toimiiko näppäimistö hiiren jumittamisen aikana?

Jos hiiri on langaton, niin kannattaa vaikka tarkistaa, että patterien kontaktit on kunnossa ja/tai kokeilla toisia pattereita. Langattoman hiiren toimintaa saattaa myös häiritä jotkut laitteet. Esimerkiksi WiFi, jos käytössä on joko G-verkko tai N-verkko 2,4GHz tilassa. Myös mikroaaltouuni voi sotkea langattoman hiiren toimintaa.

Jos hiirellä on häntä, niin onko se suoraan koneen USB-portissa kiinni vai hubin kautta? Kannattaa kokeilla suoraa yhteyttä, koska USB-hubien toimivuus on joskus mitä sattuuta.

Ja Järjestelmän valvonta saattaisi kertoa tuostakin ongelmasta jotakin, eli hyppääkö prossun käyttö samalla kun hiiri lopettaa tottelemisen. Ja Konsoli saattaisi myös kertoa jotain.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #304 : 30.01.2011 21:09 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Voddlerin päivittämisen jälkeen kaikki on toiminut paljon paremmin, tilttailuja ei ole tapahtunut kuin ehkä kerran eikä hiirikään juurikaan ole pomppinut. Katsoo nyt miten tulevaisuudessa käy, tuleeko lisää ongelmia vai skulaako kaikki niin kuin pitääkin...

Puhuit tuossa Time Machinesta ja siitä, että sen käyttö on suotavaa. Itselläni onkin ollut suunnitelmissa hankkia ulkoinen kiintolevy, mutten tiedä niistä juurikaan mitään. Onko eri mallien välillä muitakin eroja kuin koko ja hinta ja toisaalta mistä sitten saa hinnaltaan ja/tai laadultaan parhaat kiintolevyt?
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #305 : 30.01.2011 22:37 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Nopeudessa ainakin on eroja ja luotettavuudessakin saattaa olla vaihtelua, eli hajoaako levy käsiin vuoden päästä. Kannattaa myös varmistaa, että se varmasti toimii Macissä ongelmitta. Tietotekniikkaa ostettaessa kannattaisi yrittää arvosteluja ja vertailuja jaksaa lueskella. Mutta jos se ei kiinnosta, niin Western Digitalit ainakin on yleensä hyviä levyjä.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #306 : 01.02.2011 15:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Saas nähdä, että onko niissä seuraavissa iMaceissa niitä Sandy Bridge -prossuja, kun Intel oli kämminyt jotain pahasti niiden kanssa ja valmistus viivästyy vissiin pahasti. 700 milj. kulunki ilmeisesti.

Ihan hyvillä mielin olen tässä näytellyt tätä Macciä. Hyvin on wörkkinyt eikä ole kaduttanut uuteen käyttikseen siirtyminen eikä se, ettei jaksanut jäädä venaamaan :)
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #307 : 28.03.2011 15:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Hassua, että eivät vieläkään ole saaneet tätä ongelmaa poistumaan. Ei kai tuollaisen korjaamisen nyt pitäisi olla erityisen hankala toimenpide.
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #308 : 28.03.2011 18:52 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Hassua, että eivät vieläkään ole saaneet tätä ongelmaa poistumaan. Ei kai tuollaisen korjaamisen nyt pitäisi olla erityisen hankala toimenpide.

Joo, samaa on tullut kummasteltua. Ei oikein uskalla luottaa iPhoneen herättäjänä vaikka mulla on kyllä toiminut ongelmitta. Tavallista herätyskelloa on kuitenkin tullut pidettyä varalla.

Huhujen mukaan tänä vuonna ei esiteltäisi uutta iPhonea. Kesäkuun alussa järjestettävä WWDC pyörisi täysin iOS 5:n ja Mac OS X Lionin ympärillä. No, iPhone 3GS:n elinkaari pitenee mulla siis kolmeen vuoteen jos huhut pitävät paikkansa.

http://www.macrumors.com/2011/03/28/no-hardware-announcements-at-wwdc-2011/
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #309 : 23.04.2011 19:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Okei, nyt olisi kysymys OS X-käyttiksestä. Olen nyt tätä jokusen kuukauden käytellyt ja tyytyväinen olen, mutta yksi "ongelma" vaivaisi vielä. Apua olen yrittänyt etsiä Googlella, mutta en tunnu keksivän oikeaa hakusanaa tai sitten tämä ei ole muille ongelma.

Eli Windowsissa on ihan oletuksena sellainen toiminto, että kaikki tiedostot ovat tavallaan "jonossa" kansioissa. Jos sitten haluan siirtää vaikka kansion viimeisen tiedoston (tai jostain muualta) samaisen kansion ensimmäiseksi tiedostoksi, tämä onnistuu kiskomalla tiedosto sinne kansion nykyisen ekan tiedoston eteen. Tuon tehtyäni haluamani tiedosto on kansiossa ekana ja kaikki muut tiedostot siirtyvät yhden paikan eteen/alaspäin. Tuo taas tekee sen, että tiedostojen järjestyksen muuttaminen kansiossa on helppoa, koska minun tarvitsee vain raahata se yksi tiedosto haluaamani paikkaan ja muut tiedostot sitten siirtyvät automaattisesti pois tieltä säilyttäen kuitenkin järjestyksensä.

Macissa minulla on nyt käytössä "kohdista ruudukkoon" asetus, jolloin tiedostot ovat kyllä siististi rivissä, mutta tuo edellä kuvaamani hommeli ei onnistu. Jos haluan siirtää jonkin tiedoston paikkaa kansiossa jonkin toisen tiedoston paikalle, minun täytyy ensin siirtää se toinen tiedosto pois alta, mikä on vähän hankalaa kun on paljon tiedostoja yhdessä kansiossa.

Eli jos joku nyt ymmärsi ongelmani ja osaa kertoa, jos tuon voisi jotenkin korjata, niin olisin kiitollinen  :)
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #310 : 23.04.2011 20:16 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä tuo taida onnistua. Finder saa yleensä eniten negatiivista palautetta osakseen OS X:n vakio-ohjelmista.

Kannattanee harkita muuta tapaa pitää tiedostot järjestetyksessä. Esimerkiksi
paljon tiedostoja yhdessä kansiossa
ei ole hyvä idea. Parempi jakaa tiedostot alikansioihin, ja tarvittaessa ali(alialiali...)alikansioihin. Kunhan tiedostot on jaettu loogisesti eri kansioihin, on tiedostojen löytäminen paljon nopeampaa ja helpompaa kun ei tarvitse selata kymmenien tiedostojen listaa. Samalla suosittelisin listanäkymää (tai Cover Flow, jos tarvitsee esikatselukuvia) ja Järjestämisperuste->Nimi.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #311 : 23.04.2011 20:25 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kannattanee harkita muuta tapaa pitää tiedostot järjestetyksessä. Esimerkiksi
paljon tiedostoja yhdessä kansiossa
ei ole hyvä idea. Parempi jakaa tiedostot alikansioihin, ja tarvittaessa ali(alialiali...)alikansioihin. Kunhan tiedostot on jaettu loogisesti eri kansioihin, on tiedostojen löytäminen paljon nopeampaa ja helpompaa kun ei tarvitse selata kymmenien tiedostojen listaa. Samalla suosittelisin listanäkymää (tai Cover Flow, jos tarvitsee esikatselukuvia) ja Järjestämisperuste->Nimi.

Yleensä tietysti olenkin tehnyt näin. Suurin osa tiedostoista on varsin nätisti kansioihin jaettuna, mutta pari isompaa tiedostoläjää löytyy ihan tarkoituksella. Pitänee harkita, jos nekin hieman fiksummin lajittelisi kun kerran tuo hakemani ominaisuus ei ilmeisesti onnistu (mikä on kyllä suht käsittämätöntä).

On tuo silti vähän rasittavaa, vaikka kansiossa ei olisikaan kuin muutama tiedosto, koska joutuu kuitenkin siirtelemään tiedostoja pois toisten alta jos haluaa manuaalisesti järjestystä ylläpitää. Joissain kansioissa en halua aakkosjärjestystä, vaan ihan käytön mukaan olisi paras. Suurimmassa osassa käytän nimijärjestystä, mutta pari kansiota on missä näin en halua järjestää, eikä tiedostojakaan jaksaisi sen mukaan nimetä.

Kiitos kuitenkin avusta  :)
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #312 : 19.05.2011 21:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onkos täällä ketään Macin ja PS3 Media Serverin käyttäjiä? Sellainen ongelma on, että tuossa pari viikkoa sitten yhtäkkiä PSMS ei enään löytänyt PS3:sta ja sama ongelma jatkuu yhä. Mitään muutoksia en tietoisesti ohjelmaan tehnyt, se vain lakkasi löytämstä PS3:sta. Palomuurista ei ainakaan näyttäisi olevan kiinni, koska palomuurin sammutettuakin ongelma jatkuu. Netissä puhuttiin jotain, että ongelma liittyisi Javaan, mutta itse en osaa tuohon sanoa juuta eikä jaata.

Olisi vain kiva taas pystyä streamaamaan videota olohuoneeseen. Onko kenelläkään muulla ollut vastaavaa ongelmaa?
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #313 : 20.05.2011 14:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Steve Jobs on Jumalanne.
http://www.digitaltrends.com/computing/apple-causes-religious-reaction-in-brains-of-fans-say-neuroscientists/
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #314 : 29.05.2011 12:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


WWDC on enää vain muutaman viikon päässä ja jokaista Apple-logosta uskonnollisia tuntemuksia saavaa alkaa luonnollisestikin kutkuttamaan.

Mitäpä siellä sitten? No, ainakin leijona näyttää kyntensä ja esiintyy koko uljaudessaan. Hintatietojen ja julkaisupäivän tapaiset asiat toki varmasti kerrotaan.

Mutta mitäpä jostain jellonasta, kun tarjolla on iOS 5 ennakkokatselmus! Macia tulee käytettyä suhteessa iOS-laitteisiin pelottavan vähän. iOS:stä onkin tullut pääasiallinen käyttöjärjestelmäni. Pelottavaa, mutta totta.


Entä iPhone 4S/5? Huhut syyskuun loppuun venyvästä julkaisusta ovat velloneet jo kuukausia valtoimenaan. Äskeittäin toki joku rohkea avasi äänensä ja kertoi, että Apple saattaa pudottaa jytkyn tilaisuudessa ja esitellä uuden iPhonensa perinteikkäästi jo WWDC:ssä, vastoin nykyisiä odotuksia.

Mutta eikö tätä asiaa vasten puhu muutamakin fakta? Muun muassa se, ettei iOS 5:ttä esitelty huhtikuussa. Tosin, mikä estää Applea julkaisemasta uutta iPhonea iOS 4  sisällään?

iPhone 4 on yhä täysin käypä ja kykenevä puhelin, mutta aion kyllä vaihtaa sen heti kun Apple tuo uutta rautaa tarjolle. Tapahtuuko se sitten jo parin viikon päästä, syyskuun iPod-tilaisuudessa vaiko jopa juuri ennen joulua, se on täysin eri asia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #315 : 30.05.2011 10:11 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili iOS 5:tä odottelen minäkin eniten. Uuden iPhonen julkaisuun en tosin usko, sen verran paljon on huhuiltu myöhemmästä julkaisuajasta.

Jellonaa toki odottelen myös mielenkiinnolla. Monta hyvää ja/tai mielenkiintoista ominaisuuttahan siinä on. Paikallinen versionhallinta omille tiedostoille, paremmat gesturet, Resume, Auto Save ja niin edelleen. Monet merkit myös viittaisi siihen suuntaan, että Leijona saatettaisiin päästää häkistään WWDC:ssä. Eli saattaisi tulla heti keynoten jälkeen myyntiin App Storeen.


Ehkä tämän kertainen One More Jytky onkin ARM-prossullinen MacBook Air! ARM-prossuille käännetty Mac OS ainakin sopisi tuohon otsikon "future of iOS and Mac OS X" melkosen hyvin.


Ja WWDC:hän ei ole muutaman viikon päässä vaan viikon päästä. Eli ensi maanantaina (6.6.) starttaa, ja jos Apple pitää kiinni perinteistä, on keynote samaisena maanantaina kello 20:00 Suomen aikaa. Menee varmaan osittain Microsoftin E3-pressitilaisuuden kanssa päällekkäin, ellein Microsoft vedä showtansa tunnissa.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #316 : 31.05.2011 16:36 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Apple julkisti, että keynote on ensi maanantaina kello 20:00, kuten odottaa saattoi. Steve Jobs vetää shown, ja aiheina on Lion, iOS 5 ja iCloud. Vielä kun lähettäisivät sen livenä, mutta eipä taida tälläkään kertaa niin käydä kun eivät maininneet siitä tuossa lehdistötiedotteessa.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #317 : 31.05.2011 23:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos iOS 5 on ihan sikamagee, niin ei kai taas auta muu, kuin lahjoittaa pari dollaria jollekin iOS-kehittäjälle jotta pääsee taas mukaan developer-listalle ja sitä kautta käyttämään betoja.

Monella on kyllä aika suuret odotukset tätä seuraavaa aiossia kohtaan. Itsekin odotan isoa askelta eteenpäin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #318 : 31.05.2011 23:23 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Taidan itse jättää betat tällä kertaa väliin. iOS 4:n betassa oli välillä ties minkä ominaisuuksien kanssa ongelmaa. Toisaalta jos huhut pitävät paikkansa niin tällä 3GS:llä voi vaan haaveilla seuraavasta iOS:n versiosta.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #319 : 06.06.2011 16:18 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili CNN ilmeisesti lähettää keynoten, mutta jostain syystä 30min myöhästettynä.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #320 : 06.06.2011 23:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kivoja uudistuksia tuli tänään ilmi: uusitut, parhaudesta vaikutteita saaneet, notifikaatiot, lisää käyttöä lukkoruudulle, Safariin Tabit, 29,90 euron Lion... Myös iCloudin maksuttomuus ei-musiikkikäytössä on hyvä juttu.  Niin, ja huhuista poiketen myös 3GS:n omistajat pääsevät "lautasen ääreen".

Harmi vaan, että se "fall" pamahti sieltä julkaisuajankohdaksi. Julkaisevat varmaan syyskuun iPod-eventissä samalla uuden iPhonen ja laittavat silloin iOS 5:n yleiseen jakeluun.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #321 : 07.06.2011 16:23 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Lionin kolmen kympin hintalappu oli aika positiivinen yllätys. Aika no-brainer päivitys tuohon hintaan. Kasa käteviä ominaisuuksia ja iCloud-tuki. Ja vielä kun sen saa samalla rahalla asentaa kaikkiin omiin Macceihin.

iOS 5:n asensin jo tuossa iPhone 3GS:ään ja hyvinhän se näyttäisi toimivan. Ja mitä olen lueskellut, niin se on kait yllättävän bugiton eikä edes riko ohjelmia.

Mobile Safarin taustalle avautuvat linkit on aika vahvasti kategoriassa "vihdoin", uudet ilmoitukset vaikuttaa ainakin ensisilmäykseltä varsin päteviltä ja onhan siinä aika paljon muutakin uutta. Widgettien puute tosin jäi vähän kaivamaan, vaikka onhan siinä kaksi widgettiä vakiona: pörssi ja sää. Mutta edes niitä ei saa lukkoruutuun. Ja samalla täytyykin ihmetellä miksi Apple vihaa ideaa "glancable information". Miksei tulevia kalenteritapahtumia saa lukkoruutuun - vieläkään? Hienon ilmoitusjärjestelmän kasasivat, mutta sitten se ei osaa ilmoittaa tulevista tapahtumista, ainoastaan jo tapahtuneista tapahtumista. Mutta josko ne nuokin korjaantuisi jossain 5.x päivityksessä.

iPhone 3GS:kin sai jopa hiukan yllättäen lähes kaikki uudet ominaisuudet. Ainoa puuttuva ominaisuus minkä olen huomannut on kuvien muokkaus. Ja iTunes in the Cloud ei toimi Suomessa, mutta siitä kai saadaan kiittää levy-yhtiöitä.

iCloud on myös aika pätevä palvelu. Varsinkin Documents in the Cloud. Softakehittäjät voi hyödyntää sitä omissa sovelluksissaan, joten esimerkiksi pelien tallennukset voi synkronoida eri laitteiden välillä, esim. iPad ja iPhone. Dokumenteille on 5Gt tilaa, ja ilmeisesti sitä saa rahalla lisää. 5Gt on tosin aika paljon, koska siihen ei sisälly esim. kuvat eikä musiikit.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #322 : 07.06.2011 21:09 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Siinäpä kesti kauan.
Ios 5 jail breakattu: http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml?33719#33719
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #323 : 14.06.2011 16:37 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW OS X Lionin 29,99$ kääntyy Suomessa 23,99€:oon. Positiivinen yllätys. Kai se pitää heti launchissa päivittää.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #324 : 22.06.2011 19:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Apple julkaisee television tänä syksynä?

Apple-horatsut saisivat taas uuden tuotteen pakko-ostoksiinsa. Olisihan se päheää, jos televiisörikin olisi aito ja oikea omppu - ja elokuvat ja tv-sarjat siirtyisivät suoraan verkon kautta siihen iOS:n kautta. Ai niin, mutta Suomi ja iTunes-vuokraukset...

Millaisen spektaakkelin saavatkaan tästä aikaan. Potentiaalia on "TV. Reinvented" höpötykseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #325 : 22.06.2011 20:38 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kokemus on varmaan ihan samanlainen jos omistaa jo Apple TV:n. Voihan siellä toki olla jokin ässä hihassa...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #326 : 22.06.2011 22:23 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo saattaisi olla melko isokin juttu, ja melko varmasti Apple joku päivä TV:n julkaisee. On siinä kuitenkin ero onko "Apple TV" laite, joka liitetään töllöön, vai laite, johon kaikki muut laitteet liitetään. Parhaimmassa tapauksessa Apple voi tehdä TV:lle saman kuin ne teki kännykälle ja taulutietokoneelle. Aika antiikkinen ratkaisu tuo nyky-TV on.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #327 : 12.07.2011 13:45 »
KJ.Juhana1065 Jäsen Viestejä: 5 Basaaripisteet: 0 Profiili ollu vähän liikka pettymyksiä applen suhteen en vaan luota enää.. vähän jääny boikottiin  :/
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #328 : 12.07.2011 13:55 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
ollu vähän liikka pettymyksiä applen suhteen en vaan luota enää.. vähän jääny boikottiin  :/
Tällaisissa tilanteissa olisi suotavaa vähän summata, että mikäs nyt on niin pettynyt, kun kerta boikottiinkin on firma täytynyt laittaa.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #329 : 13.07.2011 20:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
ollu vähän liikka pettymyksiä applen suhteen en vaan luota enää.. vähän jääny boikottiin  :/
Tällaisissa tilanteissa olisi suotavaa vähän summata, että mikäs nyt on niin pettynyt, kun kerta boikottiinkin on firma täytynyt laittaa.
Ajatteli varmaan, että on niin päivänselvä juttu...
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 26
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines