Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 26
Tulostusversio
Aihe: Apple  (Luettu 265259 kertaa)
Vs: Apple « Vastaus #270 : 23.11.2010 18:23 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
[kuva]

 >:( Valikko jopa löytyy 3GS:stä, mutta siltikään ei voi luoda tunnusta.
Jos jollain sun tutulla sattuu olemaan joku tänä vuonna julkaistu iOS-laite, niin hän voi tehdä sinulle tuon tilin. Yhdellä laitteella voi tehdä kai kolme ilmaista tiliä.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #271 : 29.11.2010 19:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Taas maailman piru nostaa päätänsä.
Apple esti iPhonen Android-lehden

Milloinpa Apple olisi kuluttajia ajatellut?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #272 : 06.01.2011 17:38 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Mac App Store aukesi tänään. Yli 1000 ohjelmaa tarjolla heti kättelyssä. Ohjelmiston päivitys siis tulille, jos koneesta löytyy Snow Leopard.

Ihan hyvällehän tuo valikoima vaikuttaa, mitä nyt vähän vilkuilin. Positiivisinta on se, että ostetut ohjelmat voi asentaa kaikkiin omistamiinsa Maceihin. Applen Aperture -ohjelma muuten ihan hyvällä hinnalla myynnissä. Apple Storesta kustantaa 200€, App Storessa 62,99€.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #273 : 18.01.2011 17:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mistäs Laudan Apple-miehet suosittelisivat iMacin hankkimista? Apple Store for Education olisi edullisin mitä tiedän, mutta Gigantti tarjoaa vissiin 2v takuun? Onkos muita hyviä kauppoja?

iMacin hankkiminen himottaa koko ajan enemmän, enkä ehkä jaksa jäädä odottelemaan jossain vaiheessa tänä vuonna tulevaa päivitystä, varsinkaan kun mitään suurta päivitystä ei varmuudella edes tule. Vanha konekin alkaa osoittamaan jo kuolemisen merkkejä pikku hiljaa. Näillä näkymin olisin päätymässä siihen halvimpaan malliin, koska pelaaminen olisi varsin satunnaista (näillä näkymin) ja varsinainen käyttö on netti + muu viihde. Tyttöystävä hankkinee sen seuraavaksi kalliimman kouluhommien takia, mutta yritän kestää sen että hällä olisi tehokkaampi kone. Tai sitten menen sille koneelle pelaamaan, jos tarvii  :)
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #274 : 18.01.2011 17:27 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Hopeinen omena foorumilta löytyy joku jamppa (tai ainakin vielä muutama kk. sitten), joka myy koneita todella halvalla, muistaakseni karvan alle opiskelijahintojen. Juha-Matti Sisto taisi olla nimi? Ymmärtääkseni tämä jannu työskentelee Tampereella jossain Gigantissa. Monet ovat kyselleet, mutta en ole toistaiseksi nähny kunnon vastausta sille, miten tämä kaikki kikkailu onnistuu. Halutessaan koneisiin saa Gigantin kunnon takuut useiksi vuosiksi jne.

Edit: No eipähän se enää myy niitä koneita. Kannattaa Gigantilta varmaan kysellä opiskelijahintoja.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #275 : 18.01.2011 18:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Gigantin aspaan oltu yhteyksissä ja sanoi, että semmoinen kyllä on mutta ilmeisesti liikekohtaisesti päättävät siitä, eli ei osannut sanoa. Vituttaa vain tuollainen, että en pysty soittamaan Tammistoon enkä Itiksen Gigantteihin, koska suoria numeroita ei ole missään. Pisti sentään soittopyynnön, saas nähdä milloin ottavat yhteyttä.

Olisi kyllä vitun jepa, jos saisi sen opiskelija-alen ja 2v takuun samaan syssyyn :)
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #276 : 18.01.2011 19:00 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mistäs Laudan Apple-miehet suosittelisivat iMacin hankkimista? Apple Store for Education olisi edullisin mitä tiedän, mutta Gigantti tarjoaa vissiin 2v takuun? Onkos muita hyviä kauppoja?
Apple-tuotteiden hinnat on aika pitkälti samat kaikkialla, paitsi jos saa opiskelija-alennuksen tai verot takaisin. Apple Online Storessa on ymmärtääkseni tyytyväisyystakuu, eli voit käyttää laitetta 14pv, ja jos et tykkää, voit palauttaa laitteen. Kai ne postikulut siitä ilosta kuitenkin haluaa maksuksi. Siellä voi myös kustomoida laitetta, eli ottaa vaikka tehokkaamman prossun.

Takuukin on vähän niin ja näin, että onko se tarpeellinen vai ei. Se kun on täysin vapaaehtoinen lisäpalvelu, jonka myyjä voi halutessaan tarjota. Suomessahan on valmistajan virhevastuu, ja sen kesto on myyjän tarjoamaa takuuta pidempi - ellei myyjä satu innostumaan takuuta antaessaan. Eli valmistusvirheen sattuessa pitäisi huollon onnistua vielä takuun päätyttyäkin. Eli minä melko pitkälti unohtaisin takuun (ja AppleCaren) ja ostaisin sieltä mistä halvimmalla saa. Tietty takuu on plussaa, joten jos jostain saa hyvällä hinnalla ja pitkällä takuulla, niin sieltä sitten.


iMacin hankkiminen himottaa koko ajan enemmän, enkä ehkä jaksa jäädä odottelemaan jossain vaiheessa tänä vuonna tulevaa päivitystä, varsinkaan kun mitään suurta päivitystä ei varmuudella edes tule.
iMacit varmaan päivittyy tässä kevään aikana (arvaus: maalis-toukokuu -akselilla), ja ellei Applella ole jotain esteitä tai muuta sekavaa tapahdu, niin niihin luultavasti tulee uudet Sandy Bridge -prosessorit. Ne tarjoaa melko paljon lisäpotkua nykyisiin prossuihin verrattuna, joten kannattaa yrittää taistella ostohaluja vastaan jos ei ole akuuttia tarvetta uudelle koneelle.


MacRumorsin Buyer's Guide on hyvä opas siihen, milloin uusi Apple -laite kannattaa ostaa.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #277 : 18.01.2011 19:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Buyer's Guidea olen tutkinut jo jonkun aikaa. Hyvä sivu, mutta sekin ilmoittaa vain sen keskimääräisen syklin eikä Applesta oikein taas tiedä. Macbook Pro:tkin ovat myöhässä jo monta kuukautta keskimääräisestä syklistä.

Olisihan se fiksua odotella sitä päivitystä, mutta ärsyttävää on juuri kun ei voi varmuudella tiedää sen ajankohdasta. Maaliskuulle voisi vielä venailla, mutta toukokuuhun on niin saatanan pitkä aika. Juuri se tietämättömyys on se pahin, helppo olisi venailla jos tietäisi päivän milloin uudet mallit tulevat. Jos jää venaamaan, saa hyvällä tsäkällä venailla ensi syksyyn..
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #278 : 18.01.2011 19:49 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olisihan se fiksua odotella sitä päivitystä, mutta ärsyttävää on juuri kun ei voi varmuudella tiedää sen ajankohdasta. Maaliskuulle voisi vielä venailla, mutta toukokuuhun on niin saatanan pitkä aika. Juuri se tietämättömyys on se pahin, helppo olisi venailla jos tietäisi päivän milloin uudet mallit tulevat. Jos jää venaamaan, saa hyvällä tsäkällä venailla ensi syksyyn..
Jep, ja kestihän Applelta odotettua kauemmin saada Core iX -prossut koneisiinsa, joten eipä se ole satavarma, että seuraavat iMacit sisältää Sandy Bridge -prossun. Ja onhan noiden uusien iMacien tuloon vielä aikaa, joten jos koneelle on nyt tarvetta, niin muuta kuin kaupan kautta kotia. Kyllähän noilla nykyisilläkin rokkaa.

Nuo Sandy Bridget vaan taitaa olla jotain 10-15% (riippuen mitä numeron murskausta ollaan tekemässä) nopeampia kuin vastaava nykyinen Core iX -prossu, ja niiden integroitu näytönohjain hakkaa nykyiset integroidut mennen tullen ja nauraa vielä päälle. iMaceissa on tietty erillinen näytönohjain, joten sillä integroidulla ei ole niin väliä.

Anandtechin testissä Sandy Bridge Core i5 (neljä ydintä) oli lähes yhtä nopea kuin nykyinen huippumalli Core i7 980X (kuusi ydintä, korkeampi kellotaajuus). Se myös hakkasi AMD:n nopeimmat prossut. Tosin tuo Anandtechin testissä ollut yksilö on varmaan hiukan nopeampi kuin myyntiin tuleva versio. Mutta i7 -prossu tuolla uudella arkkitehtuurilla on varmaan aika... "mielenkiintoinen".
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #279 : 18.01.2011 20:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Oma käyttö on tosiaan lähinnä sitä netin selaamista ja videoiden katselua, joten sinänsä tehoilla ei ole ihan niiin hirveästi väliä. Pelaamaan tulen varmasti, mutta miten paljon se on kysymysmerkki. Viimeiset kolme vuotta olen pärjännyt ilman PC:llä pelaamista, joten tuskin tulevaisuudessakaan mitään ongelmia tulee sen kanssa. Starcraftit ja Diablot tulee silti varmaan pelattua, mutta mitään tehotykkiä nyt en siis ole todellakaan hankkimassa.

Pitää antaa ajatuksen hautua vielä pari päivää, katsoo mihin suuntaan ajatukset lähtee. Kiitos kuitenkin tiedoista  :)
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #280 : 18.01.2011 21:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Siis eikö tossa imacissa ole se Applen cinema display? Mihin ihmeeseen tarvitset 1000 euron näyttöä jos käyttö on netin selaamista ja satunnaista pelaamista?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #281 : 18.01.2011 21:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Siis eikö tossa imacissa ole se Applen cinema display? Mihin ihmeeseen tarvitset 1000 euron näyttöä jos käyttö on netin selaamista ja satunnaista pelaamista?

Konettahan tässä ollaan ostamassa, eikä näyttöä. iMac ja Cinema Display on erikseen, vai mitä tarkoitit?
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #282 : 18.01.2011 22:22 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös iMacissa se vehje ole siellä näytön sisällä?
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #283 : 18.01.2011 23:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Konettahan tässä ollaan ostamassa, eikä näyttöä. iMac ja Cinema Display on erikseen, vai mitä tarkoitit?

Niin jos oikein muistan niin imacia et ilman cinema displayta saa. Ja sen näytön jälleenmyyntihinta on 1000 euroa, kuten kaikkien hyvään väritoistoon pystyvien IPS paneelien tuossa koossa. Ostat siis käytännössä ammattikäyttöön sopivan näytön perus dataukseen.

EDIT: 21 tuumainen tietenkin halvempi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #284 : 19.01.2011 00:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Oma käyttö on tosiaan lähinnä sitä netin selaamista ja videoiden katselua
Mitäs jos et hyppää trendikelkkaan vaan pistät rahat vaikka näpsäkkään MIni-PC:een? Zotac MAG verkkokauppa.comista vähän päälle 300 eurolla. Netti toimii ja 1080p videotkin pyörii. Sen voi sitten vaikka heittää telkkarin taakse piiloon ja käyttää siitä tai sitten ihan normi PC-näyttöön. Sen jälkeen jää rahaa ostaa pari kpl WET:iäkin.
Play-Asia
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #285 : 19.01.2011 12:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Saisihan sitä PC:n vaikka miten halvalla, mutta olen nyt käyttänyt Windowsia viimeiset 15 vuotta ja tekisi mieli kokeilla jotain muuta vaihteeksi. Tällä nykyisellä käytöllä en sinänsä näe Windowsissa muuta etua kuin halvemman hinnan, koska en juuri pelaa tai muuten jaksa säätää. Kaikki mitä tarvitsen löytyy OS X:stä ja vähän enemmänkin. Hintaa on tietysti enemmän, mutta itse olen sitä tyyppiä joka päivittää koneen viiden vuoden välein, joten ei sillä niin väliä jos se vähän enemmän maksaa. Käyttöjärjestelmänä OS X on kuitenkin niin paljon toimivampi ja imo se on tärkeintä.


Edit:
Keksin juuri, että voin myös streamata videota iMacilta PS3:lle. Kellään Lautalaisella kokemusta miten hyvin tämä toimii, kun PS3:n WLAN nyt on mitä on välillä?

tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #286 : 19.01.2011 12:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Edit:
Keksin juuri, että voin myös streamata videota iMacilta PS3:lle. Kellään Lautalaisella kokemusta miten hyvin tämä toimii, kun PS3:n WLAN nyt on mitä on välillä?

Mulla on käytössä PS3 Media server ja toimii hyvin, mutta käytän ethernet-piuhan kautta. Wlanilla ei toiminut niin hyvin, varsinkaan kun striimasi 720p mkv:tä.

Pitäisi tosin yrittää säätää tuota uudelleen nyt kun on 40 megainen käytössä, niin voisi toimia paremmin kuin edellisellä kerralla. Toisaalta taas tuo ethernet-piuhan pitäminen ei ole omassa kämpässäni mikään hankala järjestely ja pitää ainakin huolen siitä, että PS3 saa parhaan mahdollisen nopeuden. Ja yhteyden vakaus verkkopeleissä maksimaalinen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #287 : 19.01.2011 12:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mulla onkin PS3 jo onneksi ethernet-piuhalla kiinni tuossa jakajassa, koska ei meinannut langattomasti toimia kunnolla yhteys. Pitää sitten pistää se iMac myös piuhalla kiinni, vaikka langattomasti menisi sekin vissiin.
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #288 : 19.01.2011 13:28 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mitäs jos et hyppää trendikelkkaan vaan pistät rahat vaikka näpsäkkään MIni-PC:een?
Tai sitten Mac Mini, jos haluaa paremman käyttiksen parissa pysyä. Siinä on mm. HDMI-portti, joten se toimii tarvittaessa HTPC:nä. Se on tosin iMacejä tehottomampi, joten pelien kanssa tulee enemmän ongelmia.


Mulla onkin PS3 jo onneksi ethernet-piuhalla kiinni tuossa jakajassa, koska ei meinannut langattomasti toimia kunnolla yhteys. Pitää sitten pistää se iMac myös piuhalla kiinni, vaikka langattomasti menisi sekin vissiin.
Kyllä se iMac varmaan voi olla ilman lankaakin. Tai ainakin AirPlayn kautta voi streamata 720p elokuvia langattomasti. Verkon pitänee kuitenkin olla N. PS3:ssa on joku outo pullonkaula, että data liikkuu hitaasti wlanin kautta.


Ja AirPlaystä puheen ollen, iOSille julkaistiin AirView -niminen ohjelma (ilmainen, universaali), joka tekee iOS-laitteesta AirPlay-vastaanottimen, eli iTunesista tai toisesta iOS-laitteesta voi lähettää elokuvan AirPlayn kautta toiseen iOS-laitteeseen. Ei kovin hyödyllinen ohjelma, mutta ilmainen niin kauan kuin Apple sen poistaa, ja voihan sillä testata AirPlayn toimivuuden jos ei AppleTV:tä omista.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #289 : 19.01.2011 16:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Saa näköjään vielä hieman lisää alennusta Applelta Lyyra-kortilla, joka on siis (ainakin) Helsingin yliopiston opiskelijakortti. Hinnat tuolla ovat 1148€ ja 1425€ noista 21,5" malleista. Eli reilut 30€ vielä saa hintaa alas. Ainakaan tuo Tammiston Gigantti ei sitten tarjoa tuota opiskelija-alennusta, soittivat sieltä tänään aamulla.

PC veti myös tuossa äsken kolmannen kerran kuukauden sisään bluescreenin, jota ennen se kaatui. En edes muista milloin bluescreenin olisin kohdannut viimeksi aikaisemmin, joten saa nähdä rupeaako noita tulemaan yhä useammin..


« Viimeksi muokattu: 20.01.2011 14:56 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #290 : 20.01.2011 14:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Nyt on tilattu   :)

Itselle Apple iMac 21,5", 3,06 GHz Core i3 4GB DDR3 500GB ATI Radeon HD 4670 256 MB  ja tyttöystävälle Apple iMac 21,5", 3,2 GHz Core i3 4GB DDR3 1TB ATI Radeon HD 5670 512 MB.


Jos jaksatten, niin voisitte suositella hyviä hyöty- ja hupiohjelmia mitä kannattaa latailla. Videoiden toistoon, torrentteihin ym. muuta hyödyllistä..


« Viimeksi muokattu: 20.01.2011 15:30 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #291 : 20.01.2011 15:53 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili @ despire
Onnittelut... kaksosista. ;)


Ohjelma suosituksia... No, kun teikäläisellä on armotonta tilauksenseurantaa edessä, niin Junecloudin Delivery Status on siihen varsin näppärä. Siitä on iOS-versio, joten pääset heti seuraamaan "kaksosten" kulkua, ja OS X:lle siitä on widget. Ja jos rekisteröidyt Junecloudille, synkronoituu tilausten seuraukset eri iOS-laitteiden ja Macien välillä automaagisesti.

Growl on näppärä, ja kannattaa siis asentaa. Kannattaa myös tsekata eri plugineita siihen, kuten GrowlTunes.

HandBrake on näppärä DVD:iden rippaamiseen ja elokuvien konvertointiin esim. iOS-ystävälliseen muotoon.

Maxilla taasen onnistuu näppärästi musiikkitiedostojen muuntaminen muodosta toiseen.

En tiedä tarttetko videoiden toistoon muuta kuin mukana tulevat QuickTimen ja iTunesin. Windows Media -tiedostot saa näkymään Flip4Macillä ja Perianilla "parit" muut tiedostomuodot. Ja vanha tuttu VLC pelastaa jos muut ei osaa.


Ohjelmien asennus ja levittäminen eroaa OS X:n puolella hiukan Windowsin ja Linuxin tavasta, joten opas ohjelmien asentamiseen, jos se ei ole entuudestaan tuttua puuhaa.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #292 : 21.01.2011 18:12 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Edellisiin lisäten Adium hoitaa pikaviestinnän, ja torrentit hoituu hyvin uTorrentilla.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #293 : 22.01.2011 00:59 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja mikäli selaimista perus-Safari ei miellytä, niin Chrome olisi oma suositukseni. Simppeli, eikä saa kaikkia plugareja mitä Firefoxiin saisi, mutta jotenkin tuntuu olevan sutjakampi kuin nuo muut selaimet.

Sitten vähän erikoisemmista CloudApp on aika kätsy, etenkin jos joutuu enemmän jakamaan jotain tiedostoja nopeasti, tyyliin kuvia tai jotain. Itse en ole hirveästi joutunut käyttämään, mutta nerokas idea - ylös tulee ikoni, johon voit drag & dropata tiedoston, jonka jälkeen saat Clipboardillesi linkin, jonka voit sitten linkata kaverillesi.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #294 : 22.01.2011 11:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Chromea olen viime viikot käytellyt ja olen tykännyt. Pysyn varmaan tässä, ellei Safari sitten tarjoa jotain mullistavaa.

Kiitos vaan kaikille vinkeistä, lisää saa vielä antaa jos tulee mieleen. Koneet on tällä hetkellä Eindhovenissa, eli tuskin kovin montaa päivää menee enään  :)
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #295 : 22.01.2011 13:59 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Toinen vaihtoehto tiedostojen pilveen tallentamiseen on Dropbox (Win, Mac). Se tekee Dropbox -nimisen kansion koneellesi jonka sisältö synkataan pilveen ja josta tiedostot voidaan synkata toiselle koneelle. Koska tiedostot tallennetaan paikallisesti, niiden lataaminen ja tallentaminen on nopeaa. Tiedostoja voi myös katsella nettiselaimella tai esim. iOS-laitteella ja niitä voi myös jakaa. Tallennustilaa saa 2Gt ilmaiseksi ja rahalla lisää, jos on tarvetta.

Dropbox
Affilinkki Dropboxiin, jos haluat lahjoittaa 250Mt lisätilaa itsellesi ja minulle.


Joissain (Mac-)ohjelmissa on myös tuki Dropboxille. Esimerkiksi 1Password + Dropbox -yhdistelmä on kätevä tapa pitää salasanat mukana.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #296 : 26.01.2011 20:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onkos kenelläkään tietoa, mikä neuvoksi kun varmuuskopiointiin käyttämäni ulkoinen kovalevy on jotenkin lukittu. Pystyn kyllä kopioimaan tavaraa, mutta olisi myös kiva pystyä poistamaan/lisäämään tavaraa ilman formatointia tms. Eli onko esim. joku asetus, jonka perusteella Mac on lukinnut tämän Windows-kovon tai miten saan sen auki?

Edit:
Jaa, riippuu ilmeisesti siitä että Mac ei osaa natiivisti lukea ja kirjoittaa NTFS:lle. Pitänee hoitaa joku softa tähän sitten..
tallennettu
Vs: Re: Apple « Vastaus #297 : 26.01.2011 21:05 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Edit:
Jaa, riippuu ilmeisesti siitä että Mac ei osaa natiivisti lukea ja kirjoittaa NTFS:lle. Pitänee hoitaa joku softa tähän sitten..
Nuo tiedostojärjestelmät aiheuttaa hiukan ongelmia ulkoisten levyjen kanssa. OS X ei natiivisti tue NTFS:ää ja Windows ei nativiisti tue HFS+:aa. Kaipa molemmille jonkiin sortin ajurit löytyy, mutta en tiedä niiden toimivuudesta. Mitään betaversioita ei välttämättä kannata käyttää, koska jos tiedostojärjestelmä hajoaa, niin sen korjaaminen saattaa olla hiukan ongelmallista. Eli tiedostot on vaarassa.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #298 : 26.01.2011 21:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Juu, latasin MacFUSE ja NTFS-3G nimiset ohjelmat, jotka ovat ilmaisia. Ainakin näyttää toimivan, mutta pitänee sitten formatoida tuo vanhasta koneesta kohta irti repimäni kovalevy tuohon OS X:n tukemaan muotoon ja laittaa kaikki kriittiset myös sinne.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #299 : 28.01.2011 23:22 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Äh, nyt on vähän ongelmia ruvennut ilmenemään tämän Mac Minini kanssa. Kyseessähän on siis toisiksi uusin malli, prossutehoa kai n. 2,2 gigaa (en muista tarkkaan). Hiiri on ruvennut ilkeästi hyppimään, ts. se ei kulje enää niin sulavasti kuin pitäisi. Samoin koneen muussakin toiminnassa on tapahtunut outoja juttuja - kone aina silloin tällöin tilttaa n. 5-10 sekunniksi ja ruutu jumittaa paikoillaan. Musiikki kyllä pauhaa, esim. Spotify, mikäli on päällä, mutta mitään muuta ei tapahdu. Hetken päästä kone toimii taas normaalisti - tai siis ainakin, mikäli hiiren hyppelyä ei oteta huomioon.

Onko mitään neuvoja? Kyseessä lienee toivottavasti softavika, ja mieluiten sellainen jonka voi korjata. Vaan enpä osaa sanoa, mutta pikaisella googlauksella yritin etsiä ratkaisuja, muttei oikein ole skulannut.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 26
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines