Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 26
Tulostusversio
Aihe: Apple  (Luettu 265256 kertaa)
Vs: Apple « Vastaus #90 : 28.01.2010 10:26 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW En usko, että näytön naarmuuntumista ainakaan tarvitse pelätä. Kerran kun pyyhkäisee rätillä sormenjäljet iPhonesta niin luuri kiiltää kuin uusi.

Tässä videossa yritetään ruuvarilla ja puukolla naarmuttaa iPod Touchin näyttöä, huonoin tuloksin. Puukko tekee kyllä vähän jälkeä, mutta normaalissa käytössä naarmut tuskin ovat ongelma.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #91 : 28.01.2010 10:52 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Näytön suojakalvot on käteviä. Ei niitä juuri huomaa asennuksen jälkeen eikä tartte pelätä että näyttö naarmuuntuu.


iPhone OS 3.2:ssa on jonkinlainen tiedostonjakojärjestelmä, eli kun iPadin tökkää tietokoneeseen kiinni, se tulee näkyviin ilmeisesti USB-massamuistilaitteena. iPad-ohjelmat voi sitten käyttää niitä tiedostoja, ja oletettavasti myös luomaan tiedostoja. Toivottavasti tämä ominaisuus tulee myös iPhoneen.
tallennettu
Re: Apple « Vastaus #92 : 28.01.2010 12:01 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vähän aikaa oli kiinnostusta, mutta sitten...
Epin hehkutus -> kiinnostus laski.
Ei USBia tai card slottia -> joopa joo...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #93 : 28.01.2010 12:25 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Tässä kävi juuri niinkuin pelkäsin, eli sieltä tuli sellainen laite mitä kaikki on tässä kuukausien aikana spekuloinut. Ei kiinnosta itseä tippaakaan. Jään odottelemaan Microsoftin Courieria.

« Viimeksi muokattu: 28.01.2010 12:30 kirjoittanut blindside »
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #94 : 28.01.2010 14:42 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Vaikuttaa kyllä helvetin turhalta lelulta. Ainoa hyvä ominaisuus tuossa on tuo "hauska" käyttötapa, juuri muuten se ei erotu edukseen kilpailijoista.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #95 : 28.01.2010 17:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Aika hassua laite kyllä. Kyllähän se lukulaitteena menee jos ruutu on laadukas ja tietty nettiominaisuus on varmaan ihan toimiva.

Mutta ei usbia, ei moniajoa, ei oikeaa suhdetta elokuville, ei flashia, eikä perus SIMiä. Käytännössä nämä viat poistavat lähes kaikki kayttä mahdollisuudet. Kirjoja tai lehtiä tuolla on kiva lukea, mutta samalla ei voi kuunnella musiikkia (wtf?), leffoja ei voi katsoa mutta näyttö ei siihen sovellu (wtf?), netissä voi pyöriä mutta flashpätkät ei toimi (wtf?) eikä se toimi kuin lan verkon lähellä tai "erikoisSIMillä" (wtf?), eikä laitteeseen voi siirtää mitään helposti kun siinä ei ole usbia (wtf?).

Virallisen saitin mainokset "most advanced technology" ja "The best way to experiense web, email, photos, and video" ovat oikeasti ironian huippu.

Suurimmat miinukset on oikeastaan usbin, moniajon ja flashin puute. Laite josta kyseisiä ominaisuuksia ei löydy on vain niin vajavainen että eihän siinä ole mitään ideaa. Tietty taittuva näppäimistö olisi myös cool, mutta en sitä nyt kyllä vaatisi. Silloinhan se olisi käytännössä miniläppäri.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #96 : 28.01.2010 18:45 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ei pysty käyttämään useampaa sovellusta samaanaikaan...  :lol:
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #97 : 28.01.2010 18:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulee muuten vähän mieleen DS XL tuosta. Ihan kiva että on iso näyttö ja silleen, mutta kannettavuus kärsii ja ei muutenkaan mitään järkeä ostaa jos omistaa jo normiversion (iPhone, Touch).
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #98 : 28.01.2010 20:32 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kirjoja tai lehtiä tuolla on kiva lukea, mutta samalla ei voi kuunnella musiikkia (wtf?)
Musiikkia voi kyllä kuunnella iPod-sovelluksella samalla kun käyttää muita sovelluksia. App Storesta ladattavia musiikkisoittimia, tai mitään muitakaan ohjelmia, ei voi moniajon puutteen takia käyttää yhtäaikaa muiden sovellusten kanssa.

Moniajon puute on tavallaan vähän outoa noin suuren laitteen kohdalla, mutta toisaalta sovellukset käynnistyy niin nopeasti ettei minulla ainakaan ole juuri tarvetta moniajolle. iPhonessani (jailbreak) olen käyttänyt moniajoa varmaan useammin kellon tai akun tilan tarkistamiseen (peliä pelatessa) kuin kahden sovelluksen saman aikaiseen käyttöön.

Flash-tuen puute on myös vähän outoa noin suuressa laitteessa. Vaikka yleensä vastustankin Flashiä, niin kyllähän se tälläisessä surffilaudassa olisi hyvä olla. Tosin huomasin juuri, että jailbreakattuun iPhoneen saa jonkinlaisen tuen Flash-videoille. En tiedä sitten kuinka hyvin se toimii.

MicroSIMin käyttäminen on kieltämättä aika typerä päätös. Olisivat edes tehneet siihen sellaisen SIM-kelkan, että siihen olisi käynyt molemman tyyppiset kortit.


Mutta minä kuitenkin olen kohtuu tyytyväinen tuon laitteen ominaisuuksiin (paitsi MicroSIM vähän hiertää + lukkoruutu kumisee tyhjyyttä + ohjelmien järjestely kansioihin joku päivä pliis). Ei sitä ole tarkoitettu minkäänlaiseksi työkoneen korvaajaksi, vaan kakkoskoneeksi. Aika moni kuitenkin käyttää suuren osan tietokoneen käyttö ajastaan Internetin selaamiseen ja muuhun peruskäyttöön kuten sähköpostin lukuun, musiikin kunteluun jne. Ja siihen iPad soveltuu todella hyvin. Sitä voi helposti kulettaa ympäri taloa, tai ottaa reissuun mukaan. Ei sillä ole tarkoitus käsitellä kuvia - sillä vaan katsotaan niitä. Ei sillä ole tarkoitus tehdä nettisivuja tai ohjelmia/pelejä - sillä vaan käytetään niitä. Ja kun kaikenlaisen sisällön tuottamiseen tai muokkaamiseen liittyvät ominaisuudet loistaa poissa olollaan, se on helppo ja simppeli laite käyttää siihen mihin se on tarkoitettu, eli sisällön katseluun.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #99 : 29.01.2010 00:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En oikein osaa päättää miten loppujen lopuksi suhtautuisin iPadiin. Fiilikseni siitä ovat risteilleet päästä päähän eilisen illan jälkeen. Onneksi on kaksi kuukautta aikaa ennen julkaisua päättää annanko Applelle rahaa.

No niin, lähdetään siitä faktasta, että omistan pöytäkoneen (iMac), kannettavan (MacBook) ja älypuhelimen (iPhone 3GS).

Olisiko järjetöntä rahan tuhlausta ja Applen palvontaa hankkia iPad? Jos loogisesti ajattelee, niin kyllä olisi.



Mutta jos olen realistinen, niin tämäkin homma menee todennäköisesti niin, että päätän tällä erää olla ostamatta sitä, mutta heti kun moinen ihme rantautuu Sellon Tectoriin niin 5 minuutin testaamisen jälkeen isken viisi hunttia pöytään ja nappaan iPadin mukaani!

Mielen heikkoutta, kyllä. Mutta joku heikkous se on minullakin oltava.


« Viimeksi muokattu: 29.01.2010 00:34 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #100 : 29.01.2010 00:24 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Suora lainaus Homppussa kysymääni, mutta haluan tietää:

Olen kiinnostunut hankkimaan iPhone 3G S ja mieleeni heräsi kysymys millaisen liittymäpaketin rakennan laitteen kylkeen. Ajattelin ottaa 32 gigaisen version 24 kuukauden sopimuksella hintaan 22e/kk + min. 1,99e/kk. Saako kyseisen kaltaiseen liittymään vielä rajattoman datan paketin ja mihin hintaan? Ps. olen tutkinut Soneran iPhone-sivustoa, mutta en löytänyt vastausta kysymykseeni.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #101 : 29.01.2010 00:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuo rajaton data hintaan 9,90 kk maksiminopeudella -tarjous taitaa olla vieläkin voimassa. Tämä siis soneran verkkokaupan sivuilta:


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #102 : 29.01.2010 00:35 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Tattista Epi! Taidankin huomenna astella Sonerakauppaan  :rollaus:
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #103 : 29.01.2010 01:50 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Paljonko Epi maksoit iMacistasi? Himottais nimenomaan se valkoinen malli, Intelin prossulla Snow Leopardin takia. Paljonko noihin saa muistia? Mistä kannattaa etsiä jne?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #104 : 29.01.2010 12:12 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Vähän tarkempaa iPadin speksien tarkistelua, ja...

3G:llä varustetun iPadin kotelossa on muovinen kohta, ilmeisesti että 3G-signaali pääsisi kotelon sisälle asti. Kuva

Verrattuna iPod Touchiin, iPadista puuttuu Kello, Laskin, Pörssi, Sää ja Sanelin -sovellukset. Miksi ihmeessä?

iPadin speksisivuilla listataan tuetut kielet ja näppäimistöt, mutta verrattuna iPhonen ja iPod Touchin vastaavaan listaan, iPadin kieli- ja näppis-tuki on kovin vajavainen. Mm. suomi puuttuu listasta monen muun kielen ohella. Tuleeko iPad siis myyntiin ilman että sitä on lokalisoitu kaikille kielille?

iPadin spekseissä mainitaan että Assisted GPS on ainoastaan 3G-mallissa - mikä on ymmärrettävää, koska A-GPS vaatii yhteyden kännykkäverkkoon - mutta spekseissä ei mainita normaalista GPS:stä mitään. Jobshan kyllä demosi Kartta-sovellusta iPadin WiFi-mallilla, joten kai siinä sitten on normaali GPS. Toivottavasti.

Kuten odottaa saattoi, iBooks on alkuun US-only. Saapi nähdä minä vuonna se rantautuu Suomeen, vaikka eipä sillä niin väliä. Onhan noita muitakin e-kirja -sovelluksia, kuten vaikka Kindle.


Jotain positiivista kuitenkin. DNA kertoo että ne aikoo avata keskustelun Applen kanssa iPadin (3G-malli) ja iPhonen myymisestä Suomessa. Elisa ei sano muuta kuin "Käymme säännöllisin väliajoin keskusteluja kaikkien tärkeiden laitetoimittajien kanssa". Päättyykö Soneran tyrannia Applelandiassa tänä vuonna? Linkki


Ja iPadin "suomenkielinen" sivu on nyt auki. Paitsi että se on vielä lähestulkoon kokonaan englanninkielinen. Linkki
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #105 : 29.01.2010 12:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Paljonko Epi maksoit iMacistasi? Himottais nimenomaan se valkoinen malli, Intelin prossulla Snow Leopardin takia. Paljonko noihin saa muistia? Mistä kannattaa etsiä jne?

Minulla on siis 20" Intel Core Duo -iMac. Bongasin sen Hopeisen Omenan myyntipalstalta 400 euron hintaan ja kun se sijaitsi vielä Espoossa, niin käväisin oitis katsomossa laitetta. Oli todella hyväkuntoinen ulkoisestikin, joten pulitin epäröimättä rahat pöytään ja vein kaunokaisen kotiin.

Mun iMac hyväksyy 2 GB muistia. Siinä on nyt 1,5 gb asennettuna, ehkä joskus ahdan sen täyteen, koska RAM on kuitenkin nykyään erittäin halpaa. Viimeisimmät valkoiset C2D-iMacit ottavat vastaan jo 4 gigaa muistia.

Snow Leo pyörähtää hyvin Core Duo -iMacillani, perustehtävissä lähestulkoon yhtä sutjakka kuin C2D-MacBook.

Tammikuussa 2008 iMacit muuttuivat alumiinisiksi. Tuolta kannattaa käydä katselemassa koneiden speksejä: http://www.everymac.com/systems/apple/imac/index-imac.html

Hompun myyntipalsta on kyllä todella jees paikka ostaa käytettyä Mac-rautaa, koska siellä ollaan yleensä sen verran hintatietoisia, ettei pyydetä mahdottomia. Huuto.netistäkin voi löytää hyviä silloin tällöin, tosin joskus jo lähtöhinnat ovat aivan liian korkeita.  Eipä minulla ole siis muita vinkkejä antaa kuin nämä tavalliset, mutta miksi mennä merta edemmäs kalaan?  :)



On ne nättejä:




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #106 : 29.01.2010 15:18 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Jahas. Joka puolelta tulvii kommentteja kuinka paska laite se iPad onkaan, mutta silti kikutsi kovana sitä ihmiset näemmä odottelevat. Asiaan perehtymättömän ja ei-omenoihin sekaantujan korvissa kuulostaa vähintäänkin hassulta touhulta.   :)

Saisinkohan vastaavalla hypemyllytyksellä Mummy Returnista hyvän pelin? On nimittäin homehtunut jossai missälie melko pitkään.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #107 : 29.01.2010 15:52 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Epin rohkaisemana astelin Sonerakauppaan ja puhelinhan sieltä lähti mukaan. Olisko teidonilla tai epillä vielä vinkkejä mitä kaikkea iLuuriin kannattaa laittaa. Nyt kuitenkin tesmailemaan.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #108 : 29.01.2010 17:08 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Epin rohkaisemana astelin Sonerakauppaan ja puhelinhan sieltä lähti mukaan. Olisko teidonilla tai epillä vielä vinkkejä mitä kaikkea iLuuriin kannattaa laittaa. Nyt kuitenkin tesmailemaan.
Grand Theft Auto: Chinatown Wars [App Store].

Mutta tän iPhone-keskustelun vois varmaan kääntää Yleinen iPhone-keskustelu ja iPhone ja iPod Touch pelikeskustelu -threadien suuntaan, joista löytynee lisää täytettä iLuuriin.

Jahas. Joka puolelta tulvii kommentteja kuinka paska laite se iPad onkaan, mutta silti kikutsi kovana sitä ihmiset näemmä odottelevat. Asiaan perehtymättömän ja ei-omenoihin sekaantujan korvissa kuulostaa vähintäänkin hassulta touhulta.   :)
Apple jotenkin aina onnistuu herättämään tunteita laidasta laitaan. Saman tapainen rumba tapahtui kun Apple julkisti ensimmäisen iPodin joskus aikaa sitten. Ihmiset odotti jotain jeesuslaitetta, mutta tulikin vaan ylihintainen MP3-soitin - joka tulee feilaamaan. Saman tapaista tapahtui myös iPhonen julkistuksen aikoihin, "sehän on vaan iPod puhelinominaisuuksilla" = fail.

Mutta aika näyttää, onko iPad MoosesPad vai FailPad. Minun veikkaus on MoosesPad.



9 to 5 Mac teki mielenkiintoisen havainnon, nimittäin iPadin virallisessa esittelyvideossa näkyy Flash-appletteja. Onko iPadissä sittenkin Flash-tuki vai feikkasiko Apple vaan ne pari Flash-applettia (joita ei käytetä)? Linkki uutiseen.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #109 : 29.01.2010 21:53 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Airista ei varmaan saa puhua?

Eikai sitäkään kukaan ostanut?
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #110 : 29.01.2010 22:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Airista ei varmaan saa puhua?

Eikai sitäkään kukaan ostanut?

Vääääähän eri pallopeli kyseessä.

Air maksoi melkein 2000 euroa julkaisussa. Sitä ei ole yritettykään suunnata massoille.

Toisin kuin 500 euron tablettia, jota voi jo kaupitella paljon suuremmalle yleisölle, ja juuri sillähän tavalla sitä esiin tuotiinkin. Airin kohderyhmä ei ole missään vaiheessa ollut erityisen suuri ja uskon Applen tämän hyvin tiedostavan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #111 : 29.01.2010 22:38 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili No jep mutta tuntuu että ominaisuuksissa samanlaisia idioottimaisuuksia.
Usb-porttien puute itsessään tekee laitteesta välittömästi turhakkeen.

Ei sitä vaan voi perustella mitenkään. Ei tosin flash-tuen puutettakaan. Moniajon puuttuminenkin on herran vuonna 2010 jotain täysin käsittämätöntä. Mutta katsotaan miten käy.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #112 : 30.01.2010 02:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iPad ei vakuuta Satoru Iwataa(kaan)


Linkataanpa muutama hyvä hands on -video laitteesta:

http://www.youtube.com/watch?v=dlg55zI2Ebc
http://www.engadget.com/2010/01/27/apple-ipad-first-hands-on/
http://www.slashgear.com/ipad-hands-on-gallery-and-video-2771668/
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #113 : 05.03.2010 17:00 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Apple julkisti tänään iPadin US julkaisupäivän. Suunniteltu maaliskuun julkaisu venähti huhtikuun 3:en. WiFi+3G -malli tulee myöhemmin huhtikuussa. Muun maailman julkaisupäiviä Apple kertoi sen verran, että Australia, Kanada, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Espanja, Sveitsi ja UK saa iPadinsä (kaikki mallit) huhtikuun loppupuolella. Muun maailman hintoja ei vielä olla kerrottu.

Saapi nähdä miten esimerkiksi Saksassa riittää iPadejä. Sieltähän on hyvä muidenkin Euroopan maiden tilailla iPadejä. Halvat hinnat ja sama virtatöpseli.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #114 : 06.03.2010 10:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ainakin väliaikaisena ratkaisuna iskin pari päivää sitten XP:n bootcampilla iMaciin. Taival ei alkanut ongelmattomasti.

Onnistuin ensimmäisellä asennuskerralla alustamaan kovalevyn vääriin eikä XP:n asennus suostunut viimeistelemään itseään. Kone jäi jokaisen buuttauksen jälkeen mustaan ruutuun ja ruudulla luki "press any key". Mutta miten painaa kun Macin alunäppis ei tässä kohtaa toiminut lainkaan eikä käsillä ollut PC:n näppäimistöä, jolla homman olisi oletettavasti saanut komentoon? Tuloksena pari tuntia foorumeilla kiertelyä, kunnes puolivahingossa törmäsin luovaan ratkaisuun.

Apple remotesta (joka tuli aiemmin koneiden mukana) menu-nappia alhaalla pidettäessä voi valita Macin käynnistyslevyn kun koneen laittaa päälle. Saman homman olisi voinut toki hoitaa näppiksen altilla, jos se olisi vain toiminut. Onneksi pääsin takaisin OS X:ään poistamaan viallisen XP-osion.


Toisella kerralla kaikki meni putkeen ja luomani FAT32-osio skulasi Windowsin kanssa ongelmitta. Snow Leopardin mukana tulleet Windows-ajurit laittoivat bluetoothin, iSightin, Wlanin, Radeon X1600-näyttiksen ja äänet toimimaan oikein Bootcampin puolella. Jopa apple-näppiksen brightness ja volume -komennot toimivat niin kuin pitääkin.

XP:n suorituskyky Core Duo -prossulla on odotetun hyvä. Windowsin olen eristänyt verkkoliikenteeltä täysin, koska mitään asiaa minulla ei nettiiin pimeältä puolella ole. Jos verkkoon täytyy päästä Windowsin ollessa päällä, vieressä on MacBook.

Aika härskin näköinen XP iMacin ruudulla kieltämättä on.  ;D   Mutta olipahan herkkua vetää Rally Trophya kaikki karkit tappiin käännettyinä ja silkkisen sulavalla ruudunpäivityksellä.  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #115 : 01.04.2010 08:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW PC Magazinen videoesittely iPadista

Ja kuola valuu! Sulavaa kuin mikä. Ettei vaan täällä julkaisu venyisi syksyyn...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #116 : 13.04.2010 15:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Läppärit päivittyi.

E: HAHAHAHA! Jos haluat heijastamattoman antiglare-näytön, saat maksaa 130e ylimääräistä! Haista Apple vittu.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #117 : 13.04.2010 16:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Hienoa! Vielä eilen huhuiltiin 13" jäävän ilman päivityksiä, onneksi näin ei käynyt. Olen tässä pyöritellyt ajatusta minin myymisestä ja MacBook Pro 13" tilalle.

Edit: Jaa, eipä näköjään 13" kokenut yhtä hyvää päivitystä kuin isoveljensä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #118 : 14.04.2010 17:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Toukokuun loppuun menee iPadin Euroopan valloitus, näin sanoo Applen uunituore tiedote. Hinnoittelusta ilmoitetaan tarkemmin 10.5
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Apple « Vastaus #119 : 28.04.2010 18:05 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili

Apple järjestää tämän vuoden WWDC:n kesäkuun 7-11 päivä. Aloitus-keynote oletettavasti järjestetään 7.6. (maanantai), ja jos vanhat merkit paikkansa pitää, tapahtuma alkaa 20:00 suomen aikaan. Puolitoista kuukautta siis vielä seuraavan iPhonen viralliseen julkistukseen.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 26
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines