Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen  (Luettu 249325 kertaa)
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #330 : 30.06.2012 14:23 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Hatusta vetämällä voisin sanoa, että yksi sadasta puhelimella selatuista sivuista on viime aikoina vaatinut Flashin toimiakseen. Tämä pätee vain omalla kohdallani mutta kuitenkin.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #331 : 06.07.2012 20:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sain käyttöön Galaxy Noten. Aluksi tuntui kyllä järkyttävän isolta, mutta nopeasti tuohon tottuu. Chrome toimii kyllä mahtavasti noin isolta näytöltä. Tällä hetkellä ainoastaan häiritsee puhelimeen puhuminen. Ei oikein kehtaa ihmisten ilmoilla pitää tablettia korvalla.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #332 : 12.08.2012 19:54 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tulipa testattua tuo Google Mapsin navigaattori. Ja mitä vielä, toimii ainakin ensi testauksella oikein mainiosti. Beta-vaiheessa oleva softa ei toki ole kauhean nätti tai viimeistelty, mutta paikannus toimii ja ääniohjeet ovat selkeät. Plussapisteet ohjeistuksen aika lailla täydellisestä voluumintasosta. Kuuntelin ajellessani puhelimella autosterkkojen kautta musaa, ja navigaattorin ohjeet kuuluivat erittäin miellyttävästi musiikin läpi. Lisäksi ohjelma jatkaa ohjeistusta vaikka poistuisit navigointinäkymästä ja puuhailisit puhelimella muuta. Voisin kuvitella tuon olevan hyödyllinen ominaisuus joissain tilanteissa.

Ainoa mistä en osaa sanoa on, että osaako softa ohjeistaa isommilla teillä kaistatkin oikein. Reittivaihtoehdot eivät myöskään välttämättä ole Mapsissa aina niin optimoidut kuin "oikeissa" navigaattoreissa, mutta muuten vaikuttaa lupaavalta. Ilmaiseksi erittäin jees, ja paranee varmasti vain kehityksen myötä.

------------------------------------------------------------------------

Mainittakoon myös samalla uusi pelikoukuttaja, joka ainakin toistaiseksi on korvannut pasianssin vessareissuilla täysin: WordHero. Vastaavia pelejä on varmasti tarjolla muitakin, ja eiköhän tämäkin ole klooni jostain, mutta peli on hyvin toteutettu ja konsepti yskinkertaisuudessan nerokas. WordHerossa siis metsästetään sanoja 4x4 ruudukosta, ja sanat voivat kulkea kaikkiin suuntiin sekä myös mutkitella. Yhdessä ruudukossa on parhaimmillaan useammansataa englanninkielistä sanaa, ja aikaa mahdollisimman monen löytämiseen on 2,5 minuuttia. Sanoista saa pisteitä pituutensa/erikoisuutensa perusteella, ja lisäpisteitä saa mm. käyttämällä jotain kirjainta kahdesti tai käyttämällä kaikkia kirjaimia kerran tai kahdesti. Peliajan loputtua pääsee hetkeksi tuijottelemaan statseja siitä, mitä sanoja itse löysi ja mitä kaikkia sanoja olisi ollut tarjolla. Yleensä aika hajottavaa katsottavaa. Lisäksi peli listaa heti sen kierroksen pisteet kaikkien muiden peliä pelaavien kanssa, ja saat maailmanlaajuisen sijoituksen. Peli siis pyörii synkattuna ja jokainen pelaaja pelaa samaa ruudukkoa samaan aikaan, ja sitten katsotaan kuka veti kovimmat pisteet. Pelaajia on yleensä ollut tuhannen ja kahden välimaastossa.

Sanamäärät kertovat varmasti jo, että joukossa on paljon pieniä sanoja sekä variaatiota ja monikoita samoista sanoista. Lisäksi osa sanoista on - varsinkin ei-natiivisti enkkua puhuvalle - todella erikoisia, ja pidemmät isopisteiset sanat ovat todella vaikeita hoksata. Toisaalta tässä piilee myös osa pelin koukusta, sillä saavutettavaa oikeasti on eikä homma ole mitään läpihuutamista. Omat tulokset ovat pyörineet tähän asti sellaisina, että yleensä reilut 10% ruudukon sanoista löytyy ja pisteitä kertyy yleensä 100-200. Paras tulos on 303 ja paras sijoitus taisi olla noin 120. Muutaman kärkisijan jälkeen sijat jakautuvat tosi vahvasti, eikä 1600 pelaajasta esim. synny kuin 400-500 sijoituslukua. Parhaat vetävät päälle tuhat pistettä per peli.

Kännykän sanapeliksi järkyttävän koukuttavaa kamaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #333 : 12.08.2012 20:22 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tuosta sanapelistä on lähes samanlainen peli iOS:lle mutta suomeksi lokalisoituna. Kulkee nimellä Sanajahti. Pirun koukuttava peli. Näyttäisi löytyvän Androidillekin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #334 : 12.08.2012 20:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kannattaa varmaan kuitenkin Googlen Playsta latailla kaikki softat. En ole aiemmin kuullukkaan tommosesta androidzoomista.

https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.fugo.kelimeavi2.fi
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #335 : 12.08.2012 20:51 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No tuo tuli Googlella ekana vastaan. :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #336 : 01.09.2012 10:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Season End Sale Google Playssa: https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_08_27_SeasonEndSale

Ostin heti ainakin tuon Business Galendarin kun ilmainen versio ollut kovassa käytössä. Suosittelen myös Swiftkey3:sta mikäli Androidin oma näppäimistö ei miellytä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #337 : 01.09.2012 20:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Testailin huvikseni Galaxyn liittämistä telkkuun HDMI-kaapelilla. Toimi täydellisesti tottakai niin kuin parhaudelta voi odottaa. Saa ihan kätevästi vaikka mediasoittimen kännykästä. Muuhunkin käyttöön sopii toki, jos olisi pitkä HDMI-kaapeli.


Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #338 : 02.09.2012 10:26 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Oliko Galaxy Notessa HDMI -liitin vai laitoitko jonku USB -adapterin läpi?

Galaxy S3 on kyllä uskomattoman versatiili laite. Etenkin USB -liitäntä ottaa vastaan melkein mitä vaan. Tässä hyvä demonstraatiovideo: http://youtu.be/46IiRyigUH0 Tästähän sais melkein HTPC:n :D. Etenkin USB -audio -tukea arvostan itse suuresti. Täytyykin hommata joku pieni micro-USB <-> USB adapteri niin saan liitettyä NuForcen AIR DAC -donglen puhelimeen. Voiko musiikin kuuntelu enää tästä nautittavammaksi muuttua.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #339 : 02.09.2012 10:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Oliko Galaxy Notessa HDMI -liitin vai laitoitko jonku USB -adapterin läpi?

Samsungin microUSB <-> HDMI-liittimellä menee. Heittää kuva sellaisenaan telkkariin. Tosin telkkarin pitää tukea RCP:tä, mutta taitaa toimia lähes kaikissa uusimmissa telkuissa. Eli tuo nyt ihan sellainen palikka ole, jota voisi randomilla kantaa mukana ja pistää leffat pyörimään missä vaan. Kuitenkin askel eteenpäin, jos vertaa iLaitteisiin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #340 : 02.09.2012 11:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Oliko Galaxy Notessa HDMI -liitin vai laitoitko jonku USB -adapterin läpi?
Kuitenkin askel eteenpäin, jos vertaa iLaitteisiin.

Vai piuhoilla täällä vielä kuvaa viritellään töllöön? Mun 4S näkyy sekunnissa televisiossa AirPlayllä kun niin haluan. En voisi kuvitella mitään kömpelöitä piuhoja tuohon väliin, me eletään vuonna 2012.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #341 : 02.09.2012 11:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Oliko Galaxy Notessa HDMI -liitin vai laitoitko jonku USB -adapterin läpi?
Kuitenkin askel eteenpäin, jos vertaa iLaitteisiin.

Vai piuhoilla täällä vielä kuvaa viritellään töllöön? Mun 4S näkyy sekunnissa televisiossa AirPlayllä kun niin haluan. En voisi kuvitella mitään kömpelöitä piuhoja tuohon väliin, me eletään vuonna 2012.

Ehkä jotkut haluavat käyttää tuota ominaisuutta muuallakin kuin kotona, jossa on aina wifi-valmius? Kyllähän androidille on varmaan 50e eri "airplay" softaa jolla striimaus onnistuu verkon yli samalla ja S3:ssa suoraan sisäänrakennettu ominaisuus, mutta se ei auta paskaakaan jos wifiä ei ole saatavilla.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #342 : 02.09.2012 11:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sitä meinasinkin tuossa aikaisemmassa. Ellei ole talokuorrutettu iLaitteilla, niin sitten ei tapahdu mitään. Ei siinä paljoa AirPlayt kostuta, kun menet oman iTalon ulkopuolelle. Toki tulevaisuudessa kun kaikki on aivopesty, asia on toisin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #343 : 02.09.2012 11:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Airplaytä ollaan muuten mahdollisesti muuttamassa tukemaan ns. "Direct Wifiä" eli silloin laitteet ottaisivat yhteyden suoraan verkkokortteihinsa eikä kuvaa kierrätettäisi reitittimen kautta. Tuloksena lähes lagiton kuvanvienti eikä laitteiden edes tarvitsisi enää olla samassa verkossa.

Vaatii toki AppleTV:n, mutta jos esimerkiksi töissä/koulussa tarvii näyttää jotain, niin toi nykyinen kulkee repussa yhtä helposti kun parit kaapelit.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #344 : 02.09.2012 11:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW On mahdollisesti tulossa ja vaatii toki AppleTV:n ja toki pitää kuskata sitä mukana. Selvä :)
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #345 : 02.09.2012 11:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo pointtina tuossa on tosiaan niiden standardinmukaisten kaapeleiden käyttö, joita kaikilla on kaapit pullollaan. Toki Samppakin tarjoaa esimerkiksi Allshare Cast Donglea, jolla homma toimii langattomasti. Tarve tuolle ei kuitenkaan ole kuin satunnainen, vaikka oma luuri näköjään taipuu moneen aiemman postauksen perusteella. Appletv ja airplay toimii varmasti omassa ekosysteemissään riittävän hyvin sekin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #346 : 02.09.2012 11:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
On mahdollisesti tulossa ja vaatii toki AppleTV:n ja toki pitää kuskata sitä mukana. Selvä :)

Luetun ymmärtäminen on kunnossa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #347 : 02.09.2012 11:40 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
On mahdollisesti tulossa ja vaatii toki AppleTV:n ja toki pitää kuskata sitä mukana. Selvä :)

Luetun ymmärtäminen on kunnossa.  :)
Niin eli kuvan streamaaminen telkkuun vaatii AppleTV:n, HDMI-kaapelin, AppleTV:n virtapiuhan, iPhonen ja tällä hetkellä vielä WiFi-verkon, johon molemmat laitteet pitää kytkeä. Tulevaisuudessa ehkä mahdollisesti mahdollista, että toimisi suoraan AppleTV <-> iPhone yhteys. Ymmärsinkö jotakin väärin?

Tuossa on vaan vielä sellainen juttu, että esim. meidän työpaikalla on sen verran tiukkaa tietoturvaa, että erilaisten laitteiden liittäminen toimistoverkkoon vaatii tarkempaa säätöä. Suljetut iYmpäristöön suunniteldut laitteet ei aina oikein toimikaan niin helposti näissä yritysympäristöissä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #348 : 02.09.2012 11:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Et ymmärtänyt väärin. Sanoin, että luetun ymmärtäminen on kunnossa. Se ei ollut vattuilua.

Jokainen työpaikka ja koulu on tietenkin erilainen tietoturvan suhteen.

Jos alueella sattuu olemaan edes kohtuullinen 3G-yhteys, voi iPhonella tehdä hotspotin ja liittyä AppleTV:llä siihen. Näin ollen Wifi-reititintä ei tarvitse. Toiminee jo aika hyvin 3-4 megan yhteyksillä, jotka ainakin Soneralla ovat arkipäivää laajassa osassa Suomea.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #349 : 02.09.2012 11:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jeps, mutta väitätkö oikeasti iPhonen + AppleTV + piuhojen kuljettaminen mukana on helpompaa kuin kännykän + piuhat? Tietty riippuu hieman käyttötarkoituksesta paikan päällä, mutta näin yleisesti ottaen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #350 : 02.09.2012 11:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos alueella sattuu olemaan edes kohtuullinen 3G-yhteys, voi iPhonella tehdä hotspotin ja liittyä AppleTV:llä siihen. Näin ollen Wifi-reititintä ei tarvitse. Toiminee jo aika hyvin 3-4 megan yhteyksillä, jotka ainakin Soneralla ovat arkipäivää laajassa osassa Suomea.
Meinaatko että hotspottauksen jälkeen toimisi wifi-direct samalla laitteella?

Mites tää Android -topicci on näin sivuraiteille eksynyt?

www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #351 : 02.09.2012 11:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei ehkä helpompaa, mutta ei se juuri sen kummempi juttu ole. 2 ja 3 genin appleTV:t painaa noin. 270 grammaa ja ne on halkaisijaltaan pienempiä kuin DVD-kotelo. Silloin harvoin kun näen tarvetta tähän, ei se ongelma ottaa sitä mukaan.

Tämä ei tarkoita, että kantaisin laitetta jatkuvasti repussa, sillä tälläisiä paikkoja tulee harvoin vastaan. Jos tarkoituksena on tosiaan kantaa niitä kaapeleita jatkuvasti messissä sen varalta, että tulee tarvetta, niin silloin känny+kaapelit-systeemi on toki paljon helpompi.


Migge, eikös hotspot oo eri keino kuin wifi-direct? Siis tässä vaiheessa vielä hot spotin luonti yksi keino, kun directiä ei ole.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #352 : 02.09.2012 12:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mäkään en nyt oikein hiffannut tuota HotSpot <-> AppleTV systeemiä kun aloin tarkemmin miettimään.

AppleTV -> iPhone WiFi HotSpot = AppleTV:llä yhteys internettiin iPhonen HotSpotin kautta. Mites tämä auttaa iPhonen kuvaruudun jakamiseen?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #353 : 02.09.2012 12:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mäkään en nyt oikein hiffannut tuota HotSpot <-> AppleTV systeemiä kun aloin tarkemmin miettimään.

AppleTV -> iPhone WiFi HotSpot = AppleTV:llä yhteys internettiin iPhonen HotSpotin kautta. Mites tämä auttaa iPhonen kuvaruudun jakamiseen?

Kokeilin äsken tätä ja se toimi täydellisesti. Sammutin reitittimen kokeen ajaksi.

1) Tein iPhonella "iPhone 4S" nimisen Hotspotin.
2) Liityin AppleTV:llä hotspotiin
3) Pistin iPhonesta "airplayn" päälle.
4) iPhonen kuva ilmestyi tv-ruutuun.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #354 : 02.09.2012 12:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mäkään en nyt oikein hiffannut tuota HotSpot <-> AppleTV systeemiä kun aloin tarkemmin miettimään.

AppleTV -> iPhone WiFi HotSpot = AppleTV:llä yhteys internettiin iPhonen HotSpotin kautta. Mites tämä auttaa iPhonen kuvaruudun jakamiseen?

Kokeilin äsken tätä ja se toimi täydellisesti. Sammutin reitittimen kokeen ajaksi.

1) Tein iPhonella "iPhone 4S" nimisen Hotspotin.
2) Liityin AppleTV:llä hotspotiin
3) Pistin iPhonesta "airplayn" päälle.
4) iPhonen kuva ilmestyi tv-ruutuun.
Niin täytyyhän sen tosiaan toimia, kun airplay vaatinee vain Wi-Fi -sisäverkon ja juuri sen puhelimen hotspottaus tekee. Asianmukaisesti multitaskaava puhelin sitten kykenee käyttämään samaa verkkoa muihin aktiviteetteihin. Meinasi mennä vain ajatus solmuun kun ton skenaarion kytkentäkaaviota alko miettimään. :D
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #355 : 02.09.2012 12:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mäkään en nyt oikein hiffannut tuota HotSpot <-> AppleTV systeemiä kun aloin tarkemmin miettimään.

AppleTV -> iPhone WiFi HotSpot = AppleTV:llä yhteys internettiin iPhonen HotSpotin kautta. Mites tämä auttaa iPhonen kuvaruudun jakamiseen?

Kokeilin äsken tätä ja se toimi täydellisesti. Sammutin reitittimen kokeen ajaksi.

1) Tein iPhonella "iPhone 4S" nimisen Hotspotin.
2) Liityin AppleTV:llä hotspotiin
3) Pistin iPhonesta "airplayn" päälle.
4) iPhonen kuva ilmestyi tv-ruutuun.

Sitten tuo tekee siitä kuskaamisestakin hieman järkevämpää, kun erillistä WiFi-verkkoa ei vaadita. Pitää vain ottaa laturi mukaan, kun akku menee varmasti aika nopeaan tuossa skenaariossa. Ei, mutta piuhoihinhan ei kosketa ;)
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #356 : 26.09.2012 21:01 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Android -applikaatioita on ladattu yhteensä 25 miljardia. Sen kunniaksi Googlen Play -kaupassa alennuksia, hintaan 25 senttiä:

https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_celebrate_25_billion

Latasin OfficeSuiten ja Asphalt 7:n.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #357 : 27.09.2012 17:54 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli sitten hommattua Sonyn Xperia Sola. Eiköhän sillä taas vähän aikaa pärjäile. Täytyy pitää vaan näppinsä kurissa. Miggelle kiitoksia linkistä. Tuli ostettua OfficeSuite, koska varmasti joskus tulen tarvitsemaan sitä.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #358 : 29.09.2012 15:33 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Uusia tarjousappeja tulee näköjään päivittäin. Toi HD Widgets on ihan hauska. Sillä sai tehtyä kivan näkösen kello-widgetin:

https://www.dropbox.com/s/jn6dy07ffcm5x6v/Screenshot_2012-09-29-15-22-59.png
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #359 : 01.10.2012 15:47 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Taisin hukata oman puhelimen jonnekin. Taitaa olla oikea aika ostaa siis GS3 ellei ala löytyä. >_>

Onko muuten olemassa jotain hyviä sovelluksia, jonka voisi asentaa puhelimeen, jotta sitten voisi vaikka tietokoneella paikantaa missä puhelin seilaa? Aina välillä saattaa luuri unohtua vaikka autoon tai kaverin luokse, niin sitten saa kissojen ja koirien kanssa sitä etsiä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines